eitaa logo
🌾گنـــــــدم زار🌾
163 دنبال‌کننده
829 عکس
845 ویدیو
0 فایل
کجای شهر قدم میزنی... میخواهم کاملا اتفاقی از آنجا ردشوم...🌱💞 #گنـــــــدم_زار🌾🌾 • آیدی تبادل،نظرات،پیشنهادات،انتقادات @artin1395 @SSS313S
مشاهده در ایتا
دانلود
12.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلیم بادمجون مواد لازم :👇 بادمجان نیم کیلو برنج نیم پیمانه لوبیا سفید نیم پیمانه گوشت سیصد گرم عصاره قلم یک فنجان گردوصد گرم پیاز داغ به اندازه دلخواه کشک به اندازه دلخواه نعنا داغ چهار قاشق زعفران اب کرده به اندازه دلخواه . دستور تهیه :👇 اول این که تو تمام شهرها حلیم بادمجون رسپی خاص خودشو ‌داره مثلا گندم میریزن عدس میریزن یا لوبیا قرمز من اینطوری درست میکنم وخوب خوشمزه .کشک که هودم درست کردم مزه خوبی بهش میده.ابتدا گوشت با ادویه میپزیم گوشت گردن باشه عالی بعد از پخت گوشت ریش میکنیم وبا اب اضافه گوشت برنج میپزیم سپس لوبیا ها میذاریم خوب پخته بشه بادمجان ها سرخ میکنیم گردو ها بلغور مانند میکوبیم سپس بادمجان گوشت لوبیا کشک اب قلم نعنا و کشک پیاز داغ وخیلی کم سیر داغ اضافه میکنیم تا جای امکان خوب بکوبید تا مواد کش دار بشه میذارم روی گاز با حرارت مناسب به مدت ۴۵ دقیقه سپس سرو کنید. 🍇
بسم الله الرحمن الرحيم 💕 ابتدا پنج فنجان خمیر نان باگت را در سینی فر چرب شده پهن کنید. در یک ظرف بزرگ چهار عدد تخم مرغ را با یک قاشق چایخوری وانیل ، یک چهارم فنجان شکر ، یک چهارم قاشق چایخوری نمک و یک و نیم فنجان شیر مخلوط کنید و روی خمیر بریزید. بعد یک قاشق چایخوری کره را ذوب کنید و روی مخلوط تخم مرغ بریزید سپس دو قاشق غذا خوری کشمش را روی مخلوط خوب پخش کنید سپس آن را به مدت 15 دقیقه در فر 170 درجه قرار دهید تا کاملا برشته و طلایی رنگ شود. 🍇
8.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایده خوشگل و کاربردی از نحوه پیچیدن شیرینی یا پیراشکی😍😋 🍇
8.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍲 مواد لازم: بادمجان متوسط کبابی شده 2 عدد سیب زمینی متوسط آب پز شده 2 عدد جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری پنیر پیتزا رنده شده یک لیوان پیاز یک عدد پیازچه دو عدد سیر یک حبه تخم مرغ یک عدد آرد سوخاری دو تا سه قاشق غذاخوری نمک، فلفل سیاه، پول بیبر(فلفل قرمز پرک شده)، نعناع آرد دو قاشق غذاخوری برای سرخ کردن: روغن مایع آرد سوخاری 🍇
طرز تهیه: مرغ با نمك و فلفل و زردچوبه و پياز و كمي آب مي پزيم ،سپس ،در روغن فراوان و داغ سرخ مي كنيم . بادمجان ها رو بعد از تلخي گرفتن در روغن فراوون سرخ مي كنيم ،مقداري پياز رو اسلايس مي كنيم تفت مي دهيم همراه، مقداري رب گوجه فرنگي رو داخل پياز تفت داده آب مرغ را اصافه كرده همراه با ادويه (دارچين، گل سرخ،)اجازه مي دهيم غليظ بشه و به روغن بيفته.غوره ها رو كمي تفت مي دهيم و كنار مرغ و مسما و بادمجون قرار مي دهيم. 🍇
تخم مرغ ۲ عدد پودر شکر ۳ ق غ(سر پر) پودر کاکائو ۳ ق غ شیر نصف لیوان روغن مایع ۴ ق غ آرد ۱ لیوان بکینگ پودر ۱ ق چ وانیل ۱/۴ ق چ برای کرم؛ پودر خامه قنادی یک پاکت شیر نصف لیوان(بنا به دستور روی جعبه) توت فرنگی یا هر میوه دیگه بنا به فصل ۱۰ عدد داخل ظرفی تخم مرغهارو بریزید پودر شکر اضافه کنید و با همزن بزنید.شیر،پودر کاکائو،روغن مایع،وانیل،آرد و بکینگ پودر اضافه کنید و خوب هم بزنید.تابه تفلون رو روی اجاق بزارید تا گرم شه،و به هر اندازه که دوست دارید(بزرگی دسر)از مواد روی تابه بریزید(به اندازه یک قاشق ریختم).و قتی روش شروع به حباب زدن کرد با یک قاشق اونو از تابه بردارید(یه طرفش بپزه)بعد از اینکه کمی از حرارت افتاد با دست به شکل کلاه حالت میدیم و میزاریم کاملا خنک شه،و در این حین پودر خامه قنادیرو با شیر بزنید و و داخل کلاه ها پر کنید.بنا به دلخواه با توت فرنگی و یا پودر بادام زمینی تزیین کنید. 🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک کیلوبادمجان سرخ شده که باکمی اب وپیازداغ ونمک وفلفل ویک قرص عصاره گوشت پخته شده+۳ق کشک و۲ق نعناداغ میکوبیم ودرظرف میریزیم با پیازداغ سیرداغ نعناداغ گردو وکشک تزئین میکنیم 🍇
✅ کتلت مرغ مغزدار😋 یه رون و یک سوم یه سینه مرغ و یه پیاز متوسط خورد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر ریختم تو میکسر تا کاملا له شدن بعد یه مقدار زعفرون اضافه کردم و خوب مخلوط کردم بعدم از موادم به اندازه یه گردوی بزرگ برداشتم تو دستم شکل دادم و بازش کردم و وسطش یه مقدار زرشک و نعناع خشک ریختم و مثل کتلت تو دستم حالت دادم و تو روغن سرخشون کردم تمووووم ✔️ با حرارت متوسط سرخشون کنید و دو سه بار پشت و روشون کنید مرغ چرخشده یه مقدار چسبنده میشه با کمک آب سرد میتونید راحت تو دستتون شکلشون بدید اصلا خشک نمیشه کاملا نرم و اسفنجی میشه عزیزای دلم این کتلت تخم مرغ و آرد نخودچی و سیب زمینی نمیخواد نگران نباشید اصلا وا نمیره و کاملا منسجم میشه. 🍇