eitaa logo
🌾گنـــــــدم زار🌾
170 دنبال‌کننده
829 عکس
840 ویدیو
0 فایل
کجای شهر قدم میزنی... میخواهم کاملا اتفاقی از آنجا ردشوم...🌱💞 #گنـــــــدم_زار🌾🌾 • آیدی تبادل،نظرات،پیشنهادات،انتقادات @artin1395 @SSS313S
مشاهده در ایتا
دانلود
🌾گنـــــــدم زار🌾
#شیرینی_قرابیه (بدون نیاز به پخت ) #هنر_آشپزی🍇
۲۰۰ آرد بادام درختی (می تونید پودر فندق ، پسته یا بادام هندی یا بادام درختی باشه که تو آسیاب پودر کردین ) ۳ قاشق غذا خوری روغن نارگیل (می تونه هر روغنی باشه ولی نارگیل خوش طعمتر و خوشمزه تر و خوشبو تره ) ۲ قاشق غذا خوری لیمو ترش  پودر نارگیل چرب (می تونید بجاش از شیر خشک یا پودر شکر یا خاک قند استفاده کنید )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلیم بادمجون مواد لازم :👇 بادمجان نیم کیلو برنج نیم پیمانه لوبیا سفید نیم پیمانه گوشت سیصد گرم عصاره قلم یک فنجان گردوصد گرم پیاز داغ به اندازه دلخواه کشک به اندازه دلخواه نعنا داغ چهار قاشق زعفران اب کرده به اندازه دلخواه . دستور تهیه :👇 اول این که تو تمام شهرها حلیم بادمجون رسپی خاص خودشو ‌داره مثلا گندم میریزن عدس میریزن یا لوبیا قرمز من اینطوری درست میکنم وخوب خوشمزه .کشک که هودم درست کردم مزه خوبی بهش میده.ابتدا گوشت با ادویه میپزیم گوشت گردن باشه عالی بعد از پخت گوشت ریش میکنیم وبا اب اضافه گوشت برنج میپزیم سپس لوبیا ها میذاریم خوب پخته بشه بادمجان ها سرخ میکنیم گردو ها بلغور مانند میکوبیم سپس بادمجان گوشت لوبیا کشک اب قلم نعنا و کشک پیاز داغ وخیلی کم سیر داغ اضافه میکنیم تا جای امکان خوب بکوبید تا مواد کش دار بشه میذارم روی گاز با حرارت مناسب به مدت ۴۵ دقیقه سپس سرو کنید. 🍇
بسم الله الرحمن الرحيم 💕 ابتدا پنج فنجان خمیر نان باگت را در سینی فر چرب شده پهن کنید. در یک ظرف بزرگ چهار عدد تخم مرغ را با یک قاشق چایخوری وانیل ، یک چهارم فنجان شکر ، یک چهارم قاشق چایخوری نمک و یک و نیم فنجان شیر مخلوط کنید و روی خمیر بریزید. بعد یک قاشق چایخوری کره را ذوب کنید و روی مخلوط تخم مرغ بریزید سپس دو قاشق غذا خوری کشمش را روی مخلوط خوب پخش کنید سپس آن را به مدت 15 دقیقه در فر 170 درجه قرار دهید تا کاملا برشته و طلایی رنگ شود. 🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍲 مواد لازم: بادمجان متوسط کبابی شده 2 عدد سیب زمینی متوسط آب پز شده 2 عدد جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری پنیر پیتزا رنده شده یک لیوان پیاز یک عدد پیازچه دو عدد سیر یک حبه تخم مرغ یک عدد آرد سوخاری دو تا سه قاشق غذاخوری نمک، فلفل سیاه، پول بیبر(فلفل قرمز پرک شده)، نعناع آرد دو قاشق غذاخوری برای سرخ کردن: روغن مایع آرد سوخاری 🍇
طرز تهیه: مرغ با نمك و فلفل و زردچوبه و پياز و كمي آب مي پزيم ،سپس ،در روغن فراوان و داغ سرخ مي كنيم . بادمجان ها رو بعد از تلخي گرفتن در روغن فراوون سرخ مي كنيم ،مقداري پياز رو اسلايس مي كنيم تفت مي دهيم همراه، مقداري رب گوجه فرنگي رو داخل پياز تفت داده آب مرغ را اصافه كرده همراه با ادويه (دارچين، گل سرخ،)اجازه مي دهيم غليظ بشه و به روغن بيفته.غوره ها رو كمي تفت مي دهيم و كنار مرغ و مسما و بادمجون قرار مي دهيم. 🍇
تخم مرغ ۲ عدد پودر شکر ۳ ق غ(سر پر) پودر کاکائو ۳ ق غ شیر نصف لیوان روغن مایع ۴ ق غ آرد ۱ لیوان بکینگ پودر ۱ ق چ وانیل ۱/۴ ق چ برای کرم؛ پودر خامه قنادی یک پاکت شیر نصف لیوان(بنا به دستور روی جعبه) توت فرنگی یا هر میوه دیگه بنا به فصل ۱۰ عدد داخل ظرفی تخم مرغهارو بریزید پودر شکر اضافه کنید و با همزن بزنید.شیر،پودر کاکائو،روغن مایع،وانیل،آرد و بکینگ پودر اضافه کنید و خوب هم بزنید.تابه تفلون رو روی اجاق بزارید تا گرم شه،و به هر اندازه که دوست دارید(بزرگی دسر)از مواد روی تابه بریزید(به اندازه یک قاشق ریختم).و قتی روش شروع به حباب زدن کرد با یک قاشق اونو از تابه بردارید(یه طرفش بپزه)بعد از اینکه کمی از حرارت افتاد با دست به شکل کلاه حالت میدیم و میزاریم کاملا خنک شه،و در این حین پودر خامه قنادیرو با شیر بزنید و و داخل کلاه ها پر کنید.بنا به دلخواه با توت فرنگی و یا پودر بادام زمینی تزیین کنید. 🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک کیلوبادمجان سرخ شده که باکمی اب وپیازداغ ونمک وفلفل ویک قرص عصاره گوشت پخته شده+۳ق کشک و۲ق نعناداغ میکوبیم ودرظرف میریزیم با پیازداغ سیرداغ نعناداغ گردو وکشک تزئین میکنیم 🍇
✅ کتلت مرغ مغزدار😋 یه رون و یک سوم یه سینه مرغ و یه پیاز متوسط خورد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر ریختم تو میکسر تا کاملا له شدن بعد یه مقدار زعفرون اضافه کردم و خوب مخلوط کردم بعدم از موادم به اندازه یه گردوی بزرگ برداشتم تو دستم شکل دادم و بازش کردم و وسطش یه مقدار زرشک و نعناع خشک ریختم و مثل کتلت تو دستم حالت دادم و تو روغن سرخشون کردم تمووووم ✔️ با حرارت متوسط سرخشون کنید و دو سه بار پشت و روشون کنید مرغ چرخشده یه مقدار چسبنده میشه با کمک آب سرد میتونید راحت تو دستتون شکلشون بدید اصلا خشک نمیشه کاملا نرم و اسفنجی میشه عزیزای دلم این کتلت تخم مرغ و آرد نخودچی و سیب زمینی نمیخواد نگران نباشید اصلا وا نمیره و کاملا منسجم میشه. 🍇
🥪 🔸بادمجان دلمه ایى را با پوست برش دهید مواد ماکارونى و پنیر پیتزا روى ان بریزید و در فر بگذارید،همراه با بروکلى سرو کنید 🍇
🥞 😋 🔸۴ لیوان آرد با ۶ قاشق شیر نیدو ،۴ قاشق شکر،۲ قاشق مایه خمیر. یه قاشق مربا خوری نمک همه این مواد خشک رو با هم مخلوط کرده بعد وسط خمیر گود میکنیم ۳ عدد تخم مرغ و یک چهارم لیوان روغن اضافه کرده و آب ولرم کم کم اضافه کرده تا خمیر نرمی بدست بیاد خمیر رو ۱۰۰ بار میکوبیم بعد به مدت یه ساعت استراحت داده .بعد چونه میگیریم وبا وردنه پهن میکنیم روی سفره آرد میپاشیم خمیر های پهن شده گذاشته روی آن ها پارچه تمیز میکشیم ونیم ساعت دیگه استراحت میدیم و بعد در روغن کم سرخ میکنیم یه طرف که سرخ شد بر میگردونیم تا طرف دیگر آن هم سرخ بشه . این نون در واقع با زعتر خوشمزه تره .با مهیاوه وبا پنیر وگردو هم خورده میشه ♦️نکته :حتما هم باید شیر نیدو باشه 🍇
🥗 خوراک بادمجان پنیر مواد لازم: 2 عدد بادمجان 2 قاشق روغن 2 لیوان پنیر پیتزا 1 لیوان سس کچاپ 250 گرم گوشت 1 فلفل دلمه 1 پیاز خرد شده نمک و فلفل زردچوبه و آویشن طرز تهیه: ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. سپس روغن را در ماهیتابه روی حرارت متوسط گذاشته، پیاز ریخته و تفت دهید. سپس گوشت و فلفل دلمه را اضافه کنید و تفت دهید و در آخر نمک و ادویه بریزید و هم بزنید تا گوشت کامل بپزد. همزمان بادمجان ها را بصورت گرد برش دهید. ظرف فر را آماده کنید و کف ظرف را یک لایه بادمجان گذاشته، سپس مخلوط گوشت و بعد سس کچاپ را اضافه کنید و در آخر پنیر بریزید و همین مراحل را برای لایه دوم ادامه دهید. سپس ظرف را برای مدت 25 دقیقه تا زمانی که بادمجان پخته شود؛ داخل فر قرار دهید. در پایان، ظرف را از فر خارج کرده و با جعفری خرده شده سرو کنید. 🍇
اینم یه خوشمزه دیگه از گیلان عزیزمون این قورمه سبزی فرقش با بقیه قورمه سبزیا اینه که از مرغ استفاده میشه داخلش و لیمو عمانی نداره....اول مرغ رو با یدونه پیاز نگینی تفت دادم و بعد سبزی مخصوص قورمه ( تره و جعفری به میزان بیشتر و گشنیز به مقدار کمتر و خیلی کم هم شنبلیله و اسفناج ) رو که از قبل سرخش کردم به مقدار نیاز بهش اضافه کردم و دو لیوان آب ولرم و یک استکان آبغوره هم زمان بهش اضافه کردم و گذاشتم جا بیفته...👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼 اخرای مراحل پخت بهش لوبیا قرمز پخته شده اضافه کردم....من ترجیحا لوبیا رو از قبل میپزم و آبش رو میریزم دور....یعنی لوبیای خیس شده رو مستقیم به خورشت اضافه نمیکنم...وقتی لوبیای پخته رو اضافه کردم یه مقدار دیگه میزارم تا خوب جا بیفته و برش میدارم... 🍇
👩‍🍳مواد لازم گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم آرد نخودچی نیم پیمانه نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری پیازمتوسط رنده شده ۱ عدد پیاز خرد شده ۱ عدد رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری زردچوبه یک قاشق مرباخوری نمک‌و فلفل به میزان لازم. درظرفی گوشت چرخ کرده،آردنخودچی،پیازرنده شده،زردچوبه،نمک و فلفل و یک قاشق غذاخوری نعنا را اضافه کنید و خوب ورز بدید تا وقتی که به دست نچسبه برای اینکار توی دستوراین غذا درحدنصف استکان آب هم‌میتونید به موادتون اضافه کنید ..نیم‌ساعت اگرزمان‌بدیدو موادتون‌روبزارید تو یخچال خیلی بهتره.بعداز این مدت ازموادگوشتی به اندازه گردو برداشته و گرد کنیدو درظرفی بزارید.حالا یک‌عددپیازرو در ظرفی خردکرده و سرخ کنیدتا سبک‌بشه پیازتون سپس بهش رب گوجه،زردچوبه،نمک،فلفل و بقیه نعنا رو اضافه کنیدوتفت بدیدو درحدود پنج پیمانه آب اضافه کنیدوبزارید تا به جوش بیاد وقتی جوش اومد قرمزه های آماده شده رو داخل آب بزارید و تا پنج دقیقه در ظرفتونو نزارید بعد از این مدت در ظرفتون رو بزارید و نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه اجازه بدید تا غذاتون‌ خوب بپزه. 🍇
بسم الله الرحمن الرحيم 💕 🔵 مواد لازم: آرد سفید 250گرم کره 150گرم شکر 250گرم تخم مرغ 6عدد وانیل نصف قاشق چایخوری کشمش 4قاشق سوپ خوری گردوی خرد شده 4قاشق سوپ خوری بکینگ پودر 2قاشق مرباخوری 🔴 طرز تهیه: کره را زده تا نرم شود زرده تخم مرغ ها را با بکینگ پودر و شکر مخلوط کرده و کاملاً مر زنيد. سفيده تخم مرغ ها را کاملاً زده تا کف کند. سپس موادی را که آماده کرده اید با هم مخلوط نمایید و آرد و وانیل را به تدریج به آن اضافه کرده و خوب به هم بزنید. آنگاه کشمش و گردو را به مایه اضافه کرده و به هم بزنید. قالب را چرب کرده و ته آن کمی آرد بپاشید و مایه آماده شده را در قالب ریخته و به مدت یک ساعت با حرارت 350درجه در فر قرار می دهید تا کاملاً کیک برشته شود. آنگاه بعد از کمی سرد شدن تزئین نموده و در ظرف مناسب قرار دهید. 🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مرغ و کاهو سینه مرغ 2 عدد کاهو 1 عدد گندم 1.5 لیوان ماست 2 لیوان لیموترش نصف نعناع 2 قاشق چای خوری کنسرو ذرت 1 لیوان خیارشور 7-8 عدد خرد شده کره، فلفل قرمز برای تزیین سینه مرغ را اب پز کنید. گندم را جداگانه پخته و ابکش کنید. برای تهیه سس هم ماست،لیموترش و نعناع را با هم مخلوط می کنیم. سپس در یک ظرف بزرگ مرغ پخته ریش شده، کاهو و خیارشور خرد شده، ذرت و گندم و سس را با هم مخلوط میکنیم و نیم ساعت زمان میدیم تا مواد مزه دار بشن. در اخر هم میتونین با پودر فلفل قرمز که توی کره حدوده 30 ثانیه تفت دادیم استفاده کنیم. این یه خیلی عالی و خوشمزس و بخاطر مرغ و گندم میتونه یه غذای کامل هم باشه. من که خودم خیلی طرفدارشم. البته میتونین به جای گندم از هم استفاده کنید. 🍇
طرز تهیه شربت به لیمو را آموزش می‌دهیم. مواد لازم: به:دو کیلو شکر:دو کیلو آبلیمو:نصف استکان آب:۴ لیوان طرز تهیه: به را تمیز می‌کنیم و می‌شوییم و رنده می‌کنیم و یا اینکه آن را چهار قاچ می‌کنیم و مغز آنرا می‌گیریم و از چرخ رد می‌کنیم و در صافی می‌ریزیم و آب به را می‌گیریم. بعد شکر را میریزیم ته قابلمه میزاریم روی شعله زیرشو کم میکنیم تا کم کم شکرمون آب بشه وطلایی رنگ بشه با ۴ لیوان آب دو سه جوش می‌دهیم، بعد شربت را از صافی رد نموده و با آب به مخلوط می‌کنیم و روی آتش می‌گذاریم تا چند جوش بزند و شربت قوام بیاید، بعد آبلیمو می‌ریزیم و بعد از یکی دو جوش شربت را از روی شعله بر میداریم خنک که شد داخل بطری میریزیم تو یخچال نگهداری میکنیم برای سرو هم توی لیوان‌ها میریزیم با نعنا ولیموتازه تزیین میکنیم 🍇
طرز تهیه : ابتدا سینه مرغ را به اندازه که میخواین تیکه تیکه های مربعی کنین بعد داخل طرفی با پیاز خلالی شده و آبلیمو تازه و زعفران و روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه مرینت کنید بزارین در یخچال تقریبا یه ۲۴ ساعت بمونه و بعد برای گوشت ها هم همینطور فقط باید پیاز خلالی و فلفل سیاه و رب نارنج و نمک و روغن زیتون و یا سس سویا مرینت کنید ‌بزارید مانند مرغ در یخچال بعد با فلفل دلمه ای رنگی و پیاز به سیخ بکشید و کباب کنید 🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلبالو خشکه ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍇 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‍‌‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🍒 🍷 😋 🔸یه کیلو البالو بی هسته رو با 2 کیلو شکر مخلوط میکنیم و توی ظرف در بسته 24 ساعت توی یخچال میگذاریم. بعد با یه لیوان اب مخلوط میکنیم و میگذاریم روی شعله متوسط.. شعله اگه کم باشه رنگش کدر میشه اگرم زیاد باشه رنگش قهوه ای میشه..بهتره 40 دقیقه بجوشه و مرتب هم بزنیم و البالو هارو فشار ندیم چون بدرنگ میشه...بعد مواد رو از صافی رد میکنیم و شربت قوام اومده رو داخل ظرف شیشه ای میریزیم و داخل یخچال نگهداری میکنیم...میتونیم چند تا برگ نعنا یا نوک قاشق وانیل و در اخر کار اضافه کنیم به خاطر طعمش 🍇