🥗 خوراک بادمجان پنیر
مواد لازم:
2 عدد بادمجان
2 قاشق روغن
2 لیوان پنیر پیتزا
1 لیوان سس کچاپ
250 گرم گوشت
1 فلفل دلمه
1 پیاز خرد شده
نمک و فلفل
زردچوبه و آویشن
طرز تهیه:
ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. سپس روغن را در ماهیتابه روی حرارت متوسط گذاشته، پیاز ریخته و تفت دهید. سپس گوشت و فلفل دلمه را اضافه کنید و تفت دهید و در آخر نمک و ادویه بریزید و هم بزنید تا گوشت کامل بپزد. همزمان بادمجان ها را بصورت گرد برش دهید. ظرف فر را آماده کنید و کف ظرف را یک لایه بادمجان گذاشته، سپس مخلوط گوشت و بعد سس کچاپ را اضافه کنید و در آخر پنیر بریزید و همین مراحل را برای لایه دوم ادامه دهید. سپس ظرف را برای مدت 25 دقیقه تا زمانی که بادمجان پخته شود؛ داخل فر قرار دهید. در پایان، ظرف را از فر خارج کرده و با جعفری خرده شده سرو کنید.
#هنر_آشپزی🍇
#قورمه_سبزی_گیلانی
اینم یه خوشمزه دیگه از گیلان عزیزمون
این قورمه سبزی فرقش با بقیه قورمه سبزیا اینه که از مرغ استفاده میشه داخلش و لیمو عمانی نداره....اول مرغ رو با یدونه پیاز نگینی تفت دادم و بعد سبزی مخصوص قورمه ( تره و جعفری به میزان بیشتر و گشنیز به مقدار کمتر و خیلی کم هم شنبلیله و اسفناج ) رو که از قبل سرخش کردم به مقدار نیاز بهش اضافه کردم و دو لیوان آب ولرم و یک استکان آبغوره هم زمان بهش اضافه کردم و گذاشتم جا بیفته...👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼 اخرای مراحل پخت بهش لوبیا قرمز پخته شده اضافه کردم....من ترجیحا لوبیا رو از قبل میپزم و آبش رو میریزم دور....یعنی لوبیای خیس شده رو مستقیم به خورشت اضافه نمیکنم...وقتی لوبیای پخته رو اضافه کردم یه مقدار دیگه میزارم تا خوب جا بیفته و برش میدارم...
#هنر_آشپزی🍇
#قرمزه_نخودچی
👩🍳مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
آرد نخودچی نیم پیمانه
نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری
پیازمتوسط رنده شده ۱ عدد
پیاز خرد شده ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
زردچوبه یک قاشق مرباخوری
نمکو فلفل به میزان لازم.
#طرز_تهيه
درظرفی گوشت چرخ کرده،آردنخودچی،پیازرنده شده،زردچوبه،نمک و فلفل و یک قاشق غذاخوری نعنا را اضافه کنید و خوب ورز بدید تا وقتی که به دست نچسبه برای اینکار توی دستوراین غذا درحدنصف استکان آب هممیتونید به موادتون اضافه کنید ..نیمساعت اگرزمانبدیدو موادتونروبزارید تو یخچال خیلی بهتره.بعداز این مدت ازموادگوشتی به اندازه گردو برداشته و گرد کنیدو درظرفی بزارید.حالا یکعددپیازرو در ظرفی خردکرده و سرخ کنیدتا سبکبشه پیازتون سپس بهش رب گوجه،زردچوبه،نمک،فلفل و بقیه نعنا رو اضافه کنیدوتفت بدیدو درحدود پنج پیمانه آب اضافه کنیدوبزارید تا به جوش بیاد وقتی جوش اومد قرمزه های آماده شده رو داخل آب بزارید و تا پنج دقیقه در ظرفتونو نزارید بعد از این مدت در ظرفتون رو بزارید و نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه اجازه بدید تا غذاتون خوب بپزه.
#هنر_آشپزی🍇
بسم الله الرحمن الرحيم
💕 #کیک_کره_ای
🔵 مواد لازم:
آرد سفید 250گرم
کره 150گرم
شکر 250گرم
تخم مرغ 6عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
کشمش 4قاشق سوپ خوری
گردوی خرد شده 4قاشق سوپ خوری
بکینگ پودر 2قاشق مرباخوری
🔴 طرز تهیه:
کره را زده تا نرم شود زرده تخم مرغ ها را با بکینگ پودر و شکر مخلوط کرده و کاملاً مر زنيد. سفيده تخم مرغ ها را کاملاً زده تا کف کند. سپس موادی را که آماده کرده اید با هم مخلوط نمایید و آرد و وانیل را به تدریج به آن اضافه کرده و خوب به هم بزنید. آنگاه کشمش و گردو را به مایه اضافه کرده و به هم بزنید. قالب را چرب کرده و ته آن کمی آرد بپاشید و مایه آماده شده را در قالب ریخته و به مدت یک ساعت با حرارت 350درجه در فر قرار می دهید تا کاملاً کیک برشته شود. آنگاه بعد از کمی سرد شدن تزئین نموده و در ظرف مناسب قرار دهید.
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مرغ و کاهو
سینه مرغ 2 عدد
کاهو 1 عدد
گندم 1.5 لیوان
ماست 2 لیوان
لیموترش نصف
نعناع 2 قاشق چای خوری
کنسرو ذرت 1 لیوان
خیارشور 7-8 عدد خرد شده
کره، فلفل قرمز برای تزیین
سینه مرغ را اب پز کنید. گندم را جداگانه پخته و ابکش کنید. برای تهیه سس هم ماست،لیموترش و نعناع را با هم مخلوط می کنیم. سپس در یک ظرف بزرگ مرغ پخته ریش شده، کاهو و خیارشور خرد شده، ذرت و گندم و سس را با هم مخلوط میکنیم و نیم ساعت زمان میدیم تا مواد مزه دار بشن. در اخر هم میتونین با پودر فلفل قرمز که توی کره حدوده 30 ثانیه تفت دادیم استفاده کنیم.
این یه #سالاد_رژیمی خیلی عالی و خوشمزس و بخاطر مرغ و گندم میتونه یه غذای کامل هم باشه. من که خودم خیلی طرفدارشم. البته میتونین به جای گندم از #کینوا هم استفاده کنید.
#هنر_آشپزی🍇
طرز تهیه شربت به لیمو را آموزش میدهیم.
مواد لازم:
به:دو کیلو
شکر:دو کیلو
آبلیمو:نصف استکان
آب:۴ لیوان
طرز تهیه:
به را تمیز میکنیم و میشوییم و رنده میکنیم و یا اینکه آن را چهار قاچ میکنیم و مغز آنرا میگیریم و از چرخ رد میکنیم و در صافی میریزیم و آب به را میگیریم. بعد شکر را میریزیم ته قابلمه میزاریم روی شعله زیرشو کم میکنیم تا کم کم شکرمون آب بشه وطلایی رنگ بشه با ۴ لیوان آب دو سه جوش میدهیم، بعد شربت را از صافی رد نموده و با آب به مخلوط میکنیم و روی آتش میگذاریم تا چند جوش بزند و شربت قوام بیاید، بعد آبلیمو میریزیم و بعد از یکی دو جوش شربت را از روی شعله بر میداریم خنک که شد داخل بطری میریزیم تو یخچال نگهداری میکنیم برای سرو هم توی لیوانها میریزیم با نعنا ولیموتازه تزیین میکنیم
#هنر_آشپزی🍇
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش یک دسر خوشمزه
🍨🍨🍨🍨
#هنر_آشپزی🍇
#کباب_بختیاری #کباب #غذای_ایرانی #خوشمزه_ها طرز تهیه : ابتدا سینه مرغ را به اندازه که میخواین تیکه تیکه های مربعی کنین بعد داخل طرفی با پیاز خلالی شده و آبلیمو تازه و زعفران و روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه مرینت کنید بزارین در یخچال تقریبا یه ۲۴ ساعت بمونه و بعد برای گوشت ها هم همینطور فقط باید پیاز خلالی و فلفل سیاه و رب نارنج و نمک و روغن زیتون و یا سس سویا مرینت کنید بزارید مانند مرغ در یخچال بعد با فلفل دلمه ای رنگی و پیاز به سیخ بکشید و کباب کنید
#هنر_آشپزی🍇
9.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آلبالو خشکه
#هنر_آشپزی🍇
#شربت_البالو_طبيعى 🍒 🍷 😋
🔸یه کیلو البالو بی هسته رو با 2 کیلو شکر مخلوط میکنیم و توی ظرف در بسته 24 ساعت توی یخچال میگذاریم.
بعد با یه لیوان اب مخلوط میکنیم و میگذاریم روی شعله متوسط..
شعله اگه کم باشه رنگش کدر میشه اگرم زیاد باشه رنگش قهوه ای میشه..بهتره 40 دقیقه بجوشه و مرتب هم بزنیم و البالو هارو فشار ندیم
چون بدرنگ میشه...بعد مواد رو از صافی رد میکنیم و شربت قوام اومده رو داخل ظرف شیشه ای میریزیم و داخل یخچال نگهداری میکنیم...میتونیم چند تا برگ نعنا یا نوک قاشق وانیل و در اخر کار اضافه کنیم به خاطر طعمش
#هنر_آشپزی🍇