فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش در بالا 👆👆👆
👩🍳 #مرغ_تنوری
#هنر_آشپزی🍇
دسر پاناکوتا ژله 😍😍
✅دسر پاناکوتا ژله 😍😍
✍️ مواد لازم :
شیر یک لیوان
خامه ۴۰۰ گرم
پودر ژلاتین دوقاشق غذاخوری
شکر نصف لیوان(یا دو قاشق عسل)
وانیل یا عصارهی وانیل مقداری(حدود یک دوم قاشق چایخوری)
🥣 طرز تهیه:
پودر ژلاتین رو روی شیر سرد بپاشین و بعد روی حرارت کتری بذارینتا کاملا حل بشه.خامه رو توی یه قابلمه بریزین و روی حرارت مستقیم بذارین تا گرم بشه اما نجوشه میتونید یه تیکه چوب دارچین در خامه بندازین ودر آخر درس بیارین(عطر خوبی میده بهش).شیر (که ژلاتین توش حل شده) رو اضافه کنید .و بعد شکر رو بریزین. با همزن دستی خوب هم بزنید تا شکر حل بشه و شیرینیش رو هم بچشین و اگه خواستین یه کم دیگه شکر بریزین.و در آخر هم وانیل رو به مخلوط اضافه کنید. وقتی از کنارهها حباب زد سریع خاموشش کنید.
#هنر_آشپزی🍇
#كوبيده_مرغ پاكستانی
#غذای_ملل #غذای_پاکستانی
مرغ چرخكرده300گرم،پياز رنده شده كه آب اضافشو گرفتيم1 متوسط،گراماسالا 1ق غ سر پر،برگ گشنيز ساطوري3ق غ،فلفل قرمز1ق مرباخوري،آب ليموي تازه1ق غ،كره ذوب شده2ق غ،نمك و زردچوبه. تمام مواد رو مخلوط و خوب ورز بديد(كره هم با مواد مخلوط ميشه،پياز خيلي ريز رنده بشه،گشنيز كاملا ساطوري).حالا سيخهاي چوبي رو برداريد،دستتون رو با آب مرطوب كنيد و از مواد به سيخ بزنيد ،تابه داغ رو با قلمو چرب كنيد(با كره) و كبابها داخلش بذاريد تا بپزه و برشته بشه. روي كباب با قلمو كره بزنيد
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه کیک مغزدار شکلاتی
🍰🍰🍰🍰
#هنر_آشپزی🍇
#مرغ_ناردونی
براي پخت اين مدل مرغ خوشمزه احتياج داريم به:مرغ +آلو جنگلي+برگه آلو يا قيسي+آلبالو خشك يا تازه+پياز+رب گوجه فرنگي+رب انار
طرز تهيه:ابتدا پياز رو نگيني خرد كرده و در كمي روغن تفت داده و زردچوبه ميزنيم تا طلايي شود،سپس مرغ رو درون آن سرخ ميكنيم بطوريكه تمام قسمتهاي مرغ طلايي شود،حالا يك قاشق غذا خوري رب گوجه فرنگي رو در همون قابلمه با پيازها تفت ميديم و دو تا سه قاشق غذاخوري پر رب انار بهش اضافه ميكنيم و كمي نمك بهش ميزنيم و آب ميريزيم و اجازه ميديم كامل مرغ بپزه،در طول زمان پخت چند بار مرغ رو در قابلمه زير و رو كنيد تا تمام قسمتها مزه دار بشه🙏وقتي مرغ كاملا پخت،آلو و برگه و آلبالو رو كه شستيد به آن اضافه كنيد و ديگه درِ قابلمه رو نزاريد و يك ربع تا بيست دقيقه با حرارت ملايم اجازه بديد تا اينا بپزن و آب مرغ غليظ بشه و سپس سرو كنيد😋
نكته:شما ميتونيد از مرغ تكه شده هم استفاده كنيد كه در اون صورت زمان پختتون هم كمتر ميشه،ولي براي موقعي كه مهمون داريد مرغ درسته شیک تره،
#هنر_آشپزی🍃🥀
#يخ_در_بهشت_توت_فرنگى 🌸
🌸توت فرنگی ۵۰۰ گرم
نعناع ۱ شاخه
یخ به میزان لازم
لیمو ۱ عدد
شکر ۱ قاشق چایخوری
دم توت فرنگی ها را جدا کنید
برگ های نعناع را از شاخه جدا کنید.توت فرنگی ها را به همراه برگ های نعناع و ۱۰۰گرم یخ در مخلوط کن بریزید
آب نصف لیمو را به همراه نصف فنجون آب به آن ها اضافه كنيد، در مخلوط را بگذارید و مواد را بزنید تا ترکیبی یکدست داشته باشید
یخ در بهشت را بچشید و در صورت تمایل کمی شکر به آن اضافه کنید
بعد مواد رو داخل ظرف شيشه اى ريخته و در فريزر به مدت ٣،٤ ساعت قرار مى دهيم تا يخزده شود
بعد از دراوردن از فريزر آن را داخل مخلوط كن بريزيد يا با قاشق هم بزنيد
#هنر_آشپزی🍇
✅دسر سوپانگل😋
✍️مواد لازم:
۱ لیتر شیر
۴ ق م آرد
۳ غ ق پودر کاکائو
۱ لیوان شکر
۵۰ گرم شکلات تلخ
۱ ق غ کره
۱ لیوان آب
🥣طرز تهیه:
شیر سرد را در قابلمه بریزید، آرد و پودر کاکائو و شکر را اضافه کنید و با همزن دستی خوب مخلوط کنید وقتی شکر حل شد قابلمه را روی حرارت کم بگذارید و مدام هم بزنید تا بپزد. وقتی شروغ به قل زدن کرد شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا با حرارت خودش آب بشود . سپس کره را اضافه کنید و از روی اجاق بردارید. برای اینکه دسرتان صاف و یکدست شود با همزن یا میکسر بزنید و یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید سپس در ظرف سرو بریزید ، ابتدا اجازه دهید هم دمای اتاق شود سپس در یخچال بگذارید. به هر نحو که دوست دارید تزئین و سرو کنید.
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورش_آلو_اسفناج
اول یه دونه پیاز نسبتا درشت رو نگینی خرد میکنم و با کمی روغن تفت میدم. بعد فلفل سیاه و زردچوبه اضافه میکنم وتفت میدم. حالا گوشت ها رو میریزم به همراه یه دونه قلم گوسفندی رو هم حسابی تفت میدم.
وقتی گوشت ها خوب تفت خورد و رنگشون عوض شد دو لیوان آب جوش میریزم و درب قابلمه رو میبندم به مدت دوتا سه ساعت تا گوشت ها پخته بشن.
تا زمانی که گوشت ها میپزن در تابه ای جدا اسفناج ها رو سرخ میکنیم (خیلی تفت نمیدم میخام خاصیت اسفناج حفظ بشه) 😜
وقتی گوشت ها پخته شدن اسفناج ها رو به قابلمه منتقل میکنم و نمک و دو عدد چوب دارچین و یک قاشق غذاخوری رب انار و آلوهای از قبل خیس خورده روهم اضافه میکنم (من به ازای هر نفر 5تا آلو میریزم)
و دوباره درب قابلمه رو میبندم تا خوب به روغن بیفته.
پ. ن. اگر که ترشی خورشتتون کم بود میتونید یک قاشق غذاخوری آبغوره اضافه کنید 😘 😘 عالی میشه..
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شکلات_مغزدار
با قالب های شکلات در منزل شکلات مغزدار و خانگی تهیه کنین.
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسرفوری و البته خوشمزه🍧
ارد گندم 200 گرم
پنیر 100 گرم
تخم مرغ 1 قطعه
بکینگ پودر
، نمک
همه چیز را مخلوط کرده و سرخ کنید. از دو طرف به مدت 1-2 دقیقه ~.
در صورت تمایل ، هر میوه ، انواع توت ها را اضافه کنید ، همچنین می توانید شیر تغلیظ شده ، شکلات ، مربا یا عسل را نیز بریزید.
#هنر_آشپزی🍇
#مرغ_سوخاری
ساق مرغ: ۸ عدد
پیاز: ۱ عدد
فلفل سیاه، ادویه کاری، زردچوبه و نمک برای پخت مرغ داخل آب: به مقدار لازم
پودرسوخاری: ۱.۵ پیمانه
آرد سفید: ۱.۵ پیمانه
تخم مرغ: ۳ عدد
پودرسیر، پودرپیاز، فلفل سیاه، پاپریکا و نمک: به
پیاز و بصورت خلالی ریز می کنیم.
ساق مرغ و همراه با کمی روغن، پیازخلالی، ادویه ها، نمک و سه لیوان آب برای بیست تا سی دقیقه پخته تا ساق های مرغ نیم پز شوند، بعد پخت ساق ها را درآورده و کنار می گذاریم تا خنک شود. تخم مرغ ها را داخل ظرف شکسته و هم می زنیم. پودرسوخاری با پودرسیر، پودرپیاز، فلفل سیاه، پاپریکا و نمک مخلوط می کنیم.ساق های مرغ را به آرد سفید، تخم مرغ همزده و پودرسوخاری آغشته می کنیم و داخل روغن داغ با شعله ملایم حدود ۱۰ دقیقه سرخ می کنیم
#هنر_آشپزی🍇
#کوفته_بادمجون 🍆 🥘 😋
🔸 یک بسته گوشت چرخکرده رو با یک پیاز ریز رنده شده مخلوط کردم بهش نمک، زردچوبه، فلفل، کمی نعنا خشک، سماق، و یک قاشق آرد نخود، خوب ورز دادم و قلقلی هایی به اندازه گردو درست کردم و گذاشتم تو یخچال تا کمی خودشو بگیره
✔بادمجانها رو پوست گرفته و سرخ کردم، بعد کوفته ها رو تو همون تابه سرخ کردم و از تابه در آوردم و یک پیاز رنده شده رو تو همون ظرف سرخ کردم بهش ادویه زدم و یک قاشق رب گوجه زدم دوتا گوجه رو رنده ریز کردم و بهش اضافه کردم دولیوان آب هم اضافه کردم وقتی بجوش اومد نمکش رو اندازه کردم، بعد کوفته ها رو ریختم داخل آب کمی که جوشید بادمجون ها و دو تا گوجه و چند تا گوجه سبز اضافه کردم 40دقیقه با شعله ملایم گذاشتم تا جا بیفته
#هنر_آشپزی🍇
#کباب_سبزیجات_یونانی_مخصوص_گیاهخواران
پنیر کبابی : ۱۲۰ گرم
فلفل دلمه ای زرد : ۱ عدد
کدو سبز : ۱ عدد
گوجه گیلاسی :۱۴۰ گرم
۱ مشت نعناع
فلفل چیلی قرمز : ۱/۲ عدد
لیمو ترش : ۱ عدد
روغن زیتون : به میزان لازم
فلفل سیاه : به میزان لازم
طرز تهیه کباب سبزیجات یونانی مخصوص گیاهخواران
سیخ های چوبی را در آب سرد قرار دهید تا خیس بخورند و هنگام پخت، نسوزند.
برش های پنیر کبابی، فلفل دلمه ای زرد، کدو سبز و گوجه گیلاسی ها را در ظرفی بریزید.
برگ نعناع خرد شده، رنده پوست لیمو، فلفل چیلی خرد شده (در صورت تمایل) و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را به مواد در ظرف اضافه کنید.
بر روی آن ها اندکی فلفل سیاه بپاشید و خوب با هم ترکیب کنید.
گریل را از قبل با درجه بالا گرم کنید. سینی فری را اندکی با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.برش های پنیر کبابی، فلفل دلمه ای زرد، کدو سبز و گوجه گیلاسی ها را به میزان مساوی در سیخ بزنید و در سینی آماده شده قرار دهید و برای 10 تا 12 دقیقه تا پنیر طلایی شود و سبزیجات نرم شوند، از بالا گریل کنید ( سیخ ها را در میانه پخت پشت و رو کنید تا نیمه زیرین آن ها هم گریل شوند )
#هنر_آشپزی🍇
#خورشت_قيمه_مجلسی
️راسته گوسفند : ۳۰۰ گرم
️پياز متوسط : ۱ عدد
️لپه خيس شده : ۱ ليوان
️گوجهفرنگي متوسط : ۴ عدد
️ليمو عماني : ۴ عدد
️سيب زميني متوسط : ۲ عدد
زردچوبه، زعفران نمک و فلفل سياه : به ميزان دلخواه
روغن مخصوص سرخ کردن : ۳ قاشق غذاخوري
براي تهيه خورشت قيمه در ابتدا پياز را خرد کنيد و در روغن تفت بدهيد سپس گوشت خرد شده را به آن افزوده و زردچوبه و فلفل را اضافه کنيد و به همراه ۳ تا ۴ ليوان آب بگذاريد بپزد. پس از نيمپزشدن به آنها ليمو و لپه بزنيد و بگذاريد خورش کاملاً جا بيفتد.
نيم ساعت مانده به برداشتن خورش قيمه به آن زعفران ساييده شده و نمک را اضافه نماييد و گوجه فرنگيهاي دو نيم شده را روي خورش قرار دهيد ، به طوري که پوستشان روي آب باشد.
در هنگام کشيدن نيز گوجهها را در کناري قرار دهيد و خورش قيمه را بريزيد و روي آن را با خلال سرخ شده سيب زميني تزيين کنيد.
#هنر_آشپزی🍇
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
کالباس خورها این کلیپ رو ببینید!
خودتون تو خونه كالباس سالم و خونگی درست کنید👌
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند
#حبوبات_سه_سوت_بپز
مواد لازم
نمک🤩
..
.
ابتدا نمک رو یک تا دوقاشق غذاخوری به حبوباتتون مثل عدس نخود و لوبیا و ... اضافه کنید و اب داغ بریزید یا اب معمولی ولی نمک بیشتری بریزید بزارید یک ساعت استراحت کنه سپس حبوبات شما نرم میشه و حالت نیم پخته پیدا میشه هزینه زیادی هم بابت اینکه بزارید رو گاز و وقت زیادی صرف بشه نمیخواد
نوش جان
#هنر_آشپز🍇
#برشتوک_نخودچی🍇
آرد نخودچی ۲ پیمانه
روغن جامد نصف پیمانه یا کره ۷۰ گرم
پودر قند نصف پیمانه
هل و دارچین نصف قاشق چایخوری
شکلات تخته ای یک لیوان
ابتدا شکلات تخته ای رو بصورت بنماری حل کردم و داخل قالب سلیکونی تا نصفش ریختم و گذاشتم تو یخچال تا سفت بشه بعد آرد نخودچی را تفت دادم تا رنگ آن کمی طلایی شود سپس روغن را به آن اضافه و مرتب هم زدم تا رنگ آن قهوه ای روشن شود.(اگر تند بود دوباره کمی روغن اضافه کنید)
مخلوط را از روی حرارت برداشتم و پودر قند و هل و دارچین را اضافه کردم و مرتبا هم زدم تا کاملا مخلوط شود.
شکلات را از یخچال بیرون آوردم و مواد رو روش ریختم و نیم ساعت در یخچال گذاشتم تا کاملا ببندد.
#هنر_آشپزی🍇ت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با قوطی نوشابه قوری و فنجون درست کرد 😍👌
#هنر_آشپزی🍇