eitaa logo
🌾گنـــــــدم زار🌾
168 دنبال‌کننده
829 عکس
844 ویدیو
0 فایل
کجای شهر قدم میزنی... میخواهم کاملا اتفاقی از آنجا ردشوم...🌱💞 #گنـــــــدم_زار🌾🌾 • آیدی تبادل،نظرات،پیشنهادات،انتقادات @artin1395 @SSS313S
مشاهده در ایتا
دانلود
10.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام روزتون باشه تمام مراحل رو سعی کردم داخل فیلم بزارم ولی چندتا نکته هست که ذکر میکنم: . پ.ن ۱ : اگر شوید تازه داشته باشین خیلی بهتر و خوش طعم تر میشه. من نصف تازه ریختم و نصف شوید خشک . پ.ن۲ : ادویه پلویی واجب نیست . میتونین اضافه نکنین اگه نداشتین. . پ.ن ۳: طبق سفارش همیشه برنج باید دون تر آبکش کنید تا شفته نشه. . پ.ن ۴ : میتونین این غذارو با گوشت قلقلی یا گوشت ماهیچه هم درست کنید. . پ.ن۵ : لوبیا رو از قبل میپزیم ابشو خالی میکنیم و بعد به برنج اضافه میکنیم و سریع آبکش میکنیم. آبشو حتما خالی کنید تا برنجو کدر نکنه. . . مواد لازم: برنج 2 پیمانه لوبیا چشم بلبلی 1 پیمانه شوید تازه یا خشک به میزان دلخواه مرغ به میزان مصرف پیاز یک عدد متوسط زعفرون ادویه به میزان دلخواه 🍇
۲۶ مرداد ۱۳۹۹
🔆رولت سوسیس ❄️سوسیس: ۲عدد ❄️پنیرچدار: ۴برش ❄️فلفل سبزمکزیکی(تند): ۱ق غ ❄️پنیرموزارلا: ۱ق غ سیب زمینی ها را بشویید و با پوست و مقداری آب بپزید. سوسیس ها را هم در مقداری آب به مدت 5 دقیقه بپزید . سیب زمینی ها را بعد از پختن پوست بگیرید و رنده کنید. سپس با تخم مرغ و پودر کنتاکی کاملا مخلوط کنید و با دست ورزدهید تا حالت خمیری پیدا کند. بعد خمیر را دور سوسیس های پخته شده بپوشانید و بعد در پودر نان خشک بغلطانید و در ظرفی که از مقدار زیادی روغن داغ پر شده سرخ کنید. 💐
۲۹ مرداد ۱۳۹۹
خوراك لوبياو كينوآ 🍜 ▫️١ ليوان: لوبيا چيتي يا قرمز ▫️٢ ليوان: كينوآ پخته شده ▫️ذرت پخته شده يا كنسرو: ٥ ق غ ▫️رب گوجه فرنگي: ٥ ق غ ▫️نمك، فلفل، زردچوبه: به ميزان لازم ▫️عصاره مرغ يا گوشت : ١ عدد ▫️پنير رنده شده گودا يا چدار: در صورت تمايل 🍮اول از همه كينوا رو بپزيد بعد ذرت رو بپزيد يا از كنسرو استفاده كنيد و كنار بذاريد، بعد رب گوجه تون رو كمي با روغن خيلي كم تفت بديد بعد بهش و عصاره مرغ يا گوشت و فلفل و زردچوبه اضافه كنيد و اجازه بديد با آب بپزه، خب آخر سر كه تقريبا ٣٠ دقيقه از پخت كامل لوبيا مونده بود، ذرت و كينوا رو اضافه كنيد و بذاريد نيم ساعت آخر باهم جا بيفتن و نمك و فلفلش رو بچشيد، ميتونيد روش رو كمي پنير چدار يا گودا رنده شده هم بريزيد و سرو كنيد 🍇
۲۹ مرداد ۱۳۹۹
🍡 😋 ▫️500 میلی لیتر شیر کامل ▫️200 گرم شیرعسلی {1/2 قوطی} ▫️خامه تازه -100 گرم ▫️پسته -75 گرم ▫️بادام ریز خرد شده ▫️زعفران دم کرده 🔸1. شیر ، شیرعسلی و خامه رو داخل یه قابلمه ی بزرگ بریزید. خوب مخلوط کنید ، بزارینش روی حرارت و هم بزنید تا به جوش بیاد ، تا وقتی مخلوط غلیظ و خامه ای بشه روی حرارت بزارینش و مرتبا هم بزنید 2. بادام ،پسته و زعفران رو اضافه کنید .5 دقیقه ی دیگه بزارینش روی حرارت تا جوش بیاد بعد حرارتو خاموش کنید و بگذاریدش توی دمای محیط تا خنک بشه. 3. مخلوط رو داخل قالب بستنی ریخته ، سیخ های چوبی یا چوب بستنی رو وارد کنید ، محکم را با فویل روشو بپوشونید و یک شب فریز کنید. 4- برای اینکه از قالب درشون بیارین قسمت بیرونی قالبو با مالیدن دستتون روی سطحش گرم کنید تا بستنی راحت تر بیرون بیاد 5- با گلبرگهای گل رز ، زعفران و پسته خرد شده تزیینش کنید و بلافاصله میل کنید. 🍇
۲۹ مرداد ۱۳۹۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: ماهی قزل آلا ۲ عدد سبزی(جعفری شوید گشتیز) ۲۵۰ گرم پیاز ۲ عدد سیر ۴ حبه لیمو ترش ۲ عدد رب انار ۱ ق‌غ آرد ۴ ق‌غ نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم . . 📝طرز تهیه: ابتدا ماهی را با یک پیاز خلالی، آب لیمو و نمک مزه دار میکنیم و میگذاریم چند ساعت بماند... بعد از چندساعت همه پیازها را از روی ماهی جدا میکنیم... آرد و نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط میکنیم... روی سطح ماهی و داخل شکمش رو با آرد میپوشونیم... حالا یک عدد پیاز و دو‌حبه سیر را خرد میکنیم، با کمی روغن تفت میدهیم، سبزی‌های خرد شده را اضافه میکنیم، در آخر رب انار می‌افزاییم، از روی حرارت برداشته... داخل شکم ماهی را با مواد پر میکنیم، در تابه یک عدد پیاز و دوحبه سیر و ماهی ها را میگذاریم و باحرارت ملایم سرخ میکنیم... 🍇
۳۰ مرداد ۱۳۹۹
7.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. مواد لازم براي ٢ پرس ( هر پرس براي ٢ نفر هست) گوشت چرخ كرده ٣٥٠ گرم پياز ١ عدد درشت نمك ، فلفل ، زردچوبه ، دارچين برنج ٣ پيمانه زعفران روغن سماق كنجد گوجه فرنگي . گوشت رو با پياز رنده و اب گرفته شده مخلوط ميكنيم ، نمك و فلفل و زردچوبه و دارچين رو اضافه و حسابي ورز ميديم. با اين ميزان مواد دو تا كباب تابه دو نفره ميشه درست كرد ، كف ماهيتابه يا ظرف تفلون پهنش ميكنيم و كنارش رو خالي ميكنيم كه روغن رو از كنار اضافه كنيم. . يادتون باشه اصلا اصلا كف تابه رو چرب نكنيد چون گوشت ترك ميخوره و يه تيكه نميشه . بعد از پخت هر دو سمت برش ميداريم. كف قالبمون رو چرب ميكنيم و كنجد ميريزيم ، يه كم از برنج اب كش شده رو زعفراني ميكنيم و ميديم كف قالب. سماق فراوان و بعدش كباب و در اخر برنج سفيد رو ميريزيم روش و فشار مياريم بعد از نيم ساعت روي حرارت ملايم غذا امادست گوجه هارو حلقه كنيد و سرخ کنید 🍇
۳۰ مرداد ۱۳۹۹
۳۰ مرداد ۱۳۹۹
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 📝 خمیر پیتزا سس کچاب یا رب چهار قاشق گوجه دو عدد سوسیس یا کالباس ۲۰۰ گرم پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم یک عدد زرده تخم مرغ و چهار قاشق شیر (برای رنگ سطح لقمه ها ) . پ.ن : مدت زمان پخت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه پ.ن : مواد روی لقمه ها رو به سلیقه ی خودتون می تونید تغییر بدید.😋 🍇
۱ شهریور ۱۳۹۹
گوشت روبانمک وفلفل قرمز ویه دونه پیاز رنده ریز آبشو کاملا گرفته حسابی ورز میدیم ویه ده دقیقه یه ربعی میزاریم تویخچال استراحت کنه وبادست فرم داده و با حرارت ملايم سرخ ميكنيم در نهايت با سيب زمينى سرخ شده و گوجه سرو كنيد. 🍇
۱ شهریور ۱۳۹۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه مدل عالی وخوشمزه😋👌 سیب زمینی پوره شده ۶ فنجان گوشت نمک زده یا ژامبون ۱۲ تکه پیازچه ۳ ق.غ نمک فلفل پنیر چدار ۳ فنجان 🍇
۱ شهریور ۱۳۹۹
10.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌. شلز سوخاری(صدف سوخاری ) مرغ دو تکه جامبو صدفی پیاز و سیر پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم زعفران ادویه( آویشن،فلفل،نمک) سس کچاپ آرد سفید ، تخم مرغ ، آرد سوخاری . ابتداااااااا مرغ رو به زردچوبه حسابی آغشته کردم و با یه پیاز و دوتا حبه سیر و کمی زعفرون و نمک و کمی روغن و دو لیوان آب گذاشتم بپزه و آبش کامل تموم شه .جامبو هارو هم توی آب جوش ریختم و نرم که شد آبکش کردم مرغ پخته رو ریش ریش کردم و به همراه پنیر پیتزا و کمی آویشن و نمک و فلفل و پودر سیر توی بلندر ریختم و کاملا خرد کردم( از خردکن دستی هم میتونید استفاده کنید) به مرغ خرد شده کچاپ زدم و داخل صدف ها رو پر کردم و یه صدف دیگه رو روش قرار دادم ...به ترتیب تو آرد سفید و تخم مرغ و آرد سوخاری غلتوندم ،یه سیخ چوبی داخلش گذاشتم و تو روغن داغِ غوطه ور سرخ کردم و تمام... 🍇
۱ شهریور ۱۳۹۹
8.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد مرغ و گردو . سس: سیر: ۲ حبه شکر: ۱ قاشق چای‌خوری پنیر پارمسان: ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون: ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری بالزامیک: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری لیمو ترش تازه: ۱ عدد فلفل سیاه: نصف قاشق جای‌خوری . اگه غذا ساز ندارید، سیر رو رنده کنید و مواد رو با هم مخلوط کنید. . مزه دار کردن مرغ: بعد از برش، دو طرف رو با نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون مزه دار کنید. نیازی به استراحت نداره، اونارو توی ماهیتابه یا تابه گریل سرخ کنید، هر طرف ۵ الی ۶ دقیقه کافیه! . گردو: حدود ۱۰ عدد (نبود هم مشکلی نیست) . 🍇
۱ شهریور ۱۳۹۹