#بستنی_مقوی 🍡 😋
▫️500 میلی لیتر شیر کامل
▫️200 گرم شیرعسلی {1/2 قوطی}
▫️خامه تازه -100 گرم
▫️پسته -75 گرم
▫️بادام ریز خرد شده
▫️زعفران دم کرده
🔸1. شیر ، شیرعسلی و خامه رو داخل یه قابلمه ی بزرگ بریزید. خوب مخلوط کنید ، بزارینش روی حرارت و هم بزنید تا به جوش بیاد ، تا وقتی مخلوط غلیظ و خامه ای بشه روی حرارت بزارینش و مرتبا هم بزنید
2. بادام ،پسته و زعفران رو اضافه کنید .5 دقیقه ی دیگه بزارینش روی حرارت تا جوش بیاد بعد حرارتو خاموش کنید و بگذاریدش توی دمای محیط تا خنک بشه.
3. مخلوط رو داخل قالب بستنی ریخته ، سیخ های چوبی یا چوب بستنی رو وارد کنید ، محکم را با فویل روشو بپوشونید و یک شب فریز کنید.
4- برای اینکه از قالب درشون بیارین قسمت بیرونی قالبو با مالیدن دستتون روی سطحش گرم کنید تا بستنی راحت تر بیرون بیاد
5- با گلبرگهای گل رز ، زعفران و پسته خرد شده تزیینش کنید و بلافاصله میل کنید.
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماهی_شکم_پر
مواد لازم:
ماهی قزل آلا ۲ عدد
سبزی(جعفری شوید گشتیز) ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیر ۴ حبه
لیمو ترش ۲ عدد
رب انار ۱ قغ
آرد ۴ قغ
نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم
.
.
📝طرز تهیه:
ابتدا ماهی را با یک پیاز خلالی، آب لیمو و نمک مزه دار میکنیم و میگذاریم چند ساعت بماند...
بعد از چندساعت همه پیازها را از روی ماهی جدا میکنیم...
آرد و نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط میکنیم...
روی سطح ماهی و داخل شکمش رو با آرد میپوشونیم...
حالا یک عدد پیاز و دوحبه سیر را خرد میکنیم، با کمی روغن تفت میدهیم، سبزیهای خرد شده را اضافه میکنیم، در آخر رب انار میافزاییم، از روی حرارت برداشته...
داخل شکم ماهی را با مواد پر میکنیم، در تابه یک عدد پیاز و دوحبه سیر و ماهی ها را میگذاریم و باحرارت ملایم سرخ میکنیم...
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#كباب_ديگى_سماقى
.
مواد لازم براي ٢ پرس ( هر پرس براي ٢ نفر هست)
گوشت چرخ كرده ٣٥٠ گرم
پياز ١ عدد درشت
نمك ، فلفل ، زردچوبه ، دارچين
برنج ٣ پيمانه
زعفران
روغن
سماق
كنجد
گوجه فرنگي
.
گوشت رو با پياز رنده و اب گرفته شده مخلوط ميكنيم ، نمك و فلفل و زردچوبه و دارچين رو اضافه و حسابي ورز ميديم.
با اين ميزان مواد دو تا كباب تابه دو نفره ميشه درست كرد ، كف ماهيتابه يا ظرف تفلون پهنش ميكنيم و كنارش رو خالي ميكنيم كه روغن رو از كنار اضافه كنيم. .
يادتون باشه اصلا اصلا كف تابه رو چرب نكنيد چون گوشت ترك ميخوره و يه تيكه نميشه .
بعد از پخت هر دو سمت برش ميداريم.
كف قالبمون رو چرب ميكنيم و كنجد ميريزيم ، يه كم از برنج اب كش شده رو زعفراني ميكنيم و ميديم كف قالب. سماق فراوان و بعدش كباب و در اخر برنج سفيد رو ميريزيم روش و فشار مياريم
بعد از نيم ساعت روي حرارت ملايم غذا امادست
گوجه هارو حلقه كنيد و سرخ کنید
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک بادمجان مجلسی🍆🍆
#هنر_آشپزی🍇
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#_لقمه_های_خوشمزه
مواد لازم 📝
خمیر پیتزا
سس کچاب یا رب چهار قاشق
گوجه دو عدد
سوسیس یا کالباس ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
یک عدد زرده تخم مرغ و چهار قاشق شیر (برای رنگ سطح لقمه ها ) .
پ.ن : مدت زمان پخت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه
پ.ن : مواد روی لقمه ها رو به سلیقه ی خودتون می تونید تغییر بدید.😋
#هنر_آشپزی🍇
#غذا_فورى
گوشت روبانمک وفلفل قرمز ویه دونه پیاز رنده ریز آبشو کاملا گرفته حسابی ورز میدیم ویه ده دقیقه یه ربعی میزاریم تویخچال استراحت کنه وبادست فرم داده و با حرارت ملايم سرخ ميكنيم
در نهايت با سيب زمينى سرخ شده و گوجه سرو كنيد.
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه مدل #فینگرفود عالی وخوشمزه😋👌
سیب زمینی پوره شده ۶ فنجان
گوشت نمک زده یا ژامبون ۱۲ تکه
پیازچه ۳ ق.غ
نمک فلفل
پنیر چدار ۳ فنجان
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳 #صدف_سوخاری
.
شلز سوخاری(صدف سوخاری )
مرغ دو تکه
جامبو صدفی
پیاز و سیر
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
زعفران
ادویه( آویشن،فلفل،نمک)
سس کچاپ
آرد سفید ، تخم مرغ ، آرد سوخاری
.
ابتداااااااا مرغ رو به زردچوبه حسابی آغشته کردم و با یه پیاز و دوتا حبه سیر و کمی زعفرون و نمک و کمی روغن و دو لیوان آب گذاشتم بپزه و آبش کامل تموم شه .جامبو هارو هم توی آب جوش ریختم و نرم که شد آبکش کردم
مرغ پخته رو ریش ریش کردم و به همراه پنیر پیتزا و کمی آویشن و نمک و فلفل و پودر سیر توی بلندر ریختم و کاملا خرد کردم( از خردکن دستی هم میتونید استفاده کنید) به مرغ خرد شده کچاپ زدم و داخل صدف ها رو پر کردم و یه صدف دیگه رو روش قرار دادم ...به ترتیب تو آرد سفید و تخم مرغ و آرد سوخاری غلتوندم ،یه سیخ چوبی داخلش گذاشتم و تو روغن داغِ غوطه ور سرخ کردم و تمام...
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مرغ و گردو
.
سس:
سیر: ۲ حبه
شکر: ۱ قاشق چایخوری
پنیر پارمسان: ۴ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری
بالزامیک: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
لیمو ترش تازه: ۱ عدد
فلفل سیاه: نصف قاشق جایخوری
.
اگه غذا ساز ندارید، سیر رو رنده کنید و مواد رو با هم مخلوط کنید.
.
مزه دار کردن مرغ:
بعد از برش، دو طرف رو با نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون مزه دار کنید. نیازی به استراحت نداره، اونارو توی ماهیتابه یا تابه گریل سرخ کنید، هر طرف ۵ الی ۶ دقیقه کافیه!
.
گردو: حدود ۱۰ عدد (نبود هم مشکلی نیست)
.
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رب_خونگی
گوجه ها رو تمیز شسته وسر اونو بزنید ودو تکه کنید آگه وسیله له کردن ندارید بزارید رو شعله گاز تا گرم شه دقت کنید نباید جوش بزنه فقط گرم شه کافیه بزارید کمی سرد شه از صافی رد کنید وسپس از الک رد کنید وبزارید رو شعله گاز با حرارت بالا تا بپزه وغلیظ بشه
عزیزان نمک رب حتما باید نمک درشت دانه باشه نمک ید دار ونمک نمکدان نمیشه نمک رو وقتی باید اضافه کنید نیم ساعتی مانده به اینکه گاز رو خاموش کنید آگه زود نمک رو اضافه کنید رب سیاه میشه نمک چشمی زده میشه باید ازش بچشید زیاد بزنید رب تلخ میشه باید به اندازه باشه کم کم بزنید وازش بچشید
الانه دستگاهای تو بازار موجود رب رو باهاش له میکنن رب اونا خوشمزه نیست چون تخم وپوستشو هم له میکنه برای درست کردن رب حتما پوست و تخم ازش جدا بشه
رب رو تو تشت بزرگ بپزی بهتره وخوش رنگتره تا تو منجل
عزیزان رب رو آگه به مقدار زیادی نگه داری میکنید بهتره اونو فریزیر کنید در غیر اینصورت باید مقداری روغن جامد آب کنید وروش بریزید رب که تو جای خنک یا یخچال نگهداری میکنید روش روغن جامد بریزید تا هوا بهش نفود نکنه ونترشه ربی که فریزیر نمیشه باید کاملا آبش کشیده شه وگرنه زود کپک میزنه و ترش میشه
چون مقدار رب من زیاد بود اونو فریزیر میکنم تو زیپ کیپ میریزیم تا جای کمتری رو بگیره آگه آب رب به خوبی گرفته شه رب یخ نمیزنه
#هنر_آشپزی🍇
#كيك_شني
مواد لازم:🍚
▫️دو پيمانه آرد
▫️٤عدد تخم مرغ
▫️١پيمانه شكر
▫️نصف پيمانه روغن
▫️اپيمانه شير داغ
▫️پودرنارگيل بو داده١پيمانه
▫️شيرعسلي يك استكان
▫️دو ق م خوري پكينگ پودر
▫️وانيل و هل از هر كدام ١ق م خوري
طرز تهیه:🍰
تخم مرغ و شكر رو باهم زن زده تا كاملا حجيم شده بعد وانيل و هل اضافه كنيدبعد روغن رو مخلوط كرده و بعد شيرداغ اضاف كرده با دور تند بزنيد و در آخر آردالك شده با پكينگ پودر رو در سه مرحله رو اضافه كرده و با ليسك مخلوط كنيد و حالت دوراني و در يك مسير،قالب مربع شكل رو چرب و آرد پاشي كنيدو خمير رو بريزيد و بزاريد فر با دماي ١٧٠،به مدت ٤٥ دقيقه(فررو ١٥ دقيقه قبل گرم كنيد)بعد پخت كيك رو از فرخارج كرده و روش رو با شيرعسلي كاور كنيد و نارگيل بو داده رو روش پخش كنيد
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو مرغ
غذای راحت و دلبر 😍😉
سینه ی مرغ ۵۰۰ گرم
پیاز دو عدد (می تونید از پیازچه هم استفاده کنید)
تخم مرغ دو عدد
مایونز یک قاشق
پنیر موتزارلا یا پیتزا ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل
برای تهیه ی این غذا تنها کافی است مواد رو با هم به ترتیب ویدیو مخلوط کرده و سرخ کنید اگر دوست داشتید می تونید سبزیجات دلخواه مثل هویج ، فلفل دلمه ای و یا سبزیحات معطر مثل آویشن یا ریحون رو هم به مواد اولیه اضافه کنید 😉
پ.ن :سینه ی مرغ ها رو حتما خیلی ریز خرد کنید در نتیجه خیالتون راحت حتما میپزه اما اگر خیلی نگران هستید می تونید مرغ رو چرخ کنید و به مواد اضافه کنید .
#هنر_آشپزی🍇
ترفند پخت کوفته 🥘👇
برای اینکه کوفته های شما در آب از هم نپاشد قدری آرد و تخم مرغ یا عدس خام چرخ شده به مواد آن اضافه کنید و پس از قرار دادن کوفته ها در قابلمه حرارت آتش رو زیاد کنید تا بجوشد و سپس کم کنید تا با آرامش بپزد 😋
#هنر_آشپزی🍇
#پاستیل_خونگی 👈ژله: 1 بسته پودر ژلاتین: 2 ق غ، گلوکز: 2 ق غ شکر: 2 ق غ،آب سرد: نصف لیوان
ژله و ژلاتین و آب سرد رو باهم مخلوط سپس شکر و گلوکز رو اضافه کرده و هم میزنیم و روی حرارت کتری قرار داده و مرتب هم میزنیم تا ژله شفاف بشه کف سفید رنگ روی ژله رو برمیداریم تا پاستیلمون کدر نشه قالب سیلیکونی رو با روغن مایع چرب کرده و ژله ها رو داخل قالب ریخته و مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار میدیم 🍬🍬
#هنر_آشپزی🍇
#حلوا_مجلسي
مواد لازم :
آرد گندم : ۲ لیوان
آرد نخودچی : ۱ لیوان
شکر : ۲ لیوان
روغن : ۲ لیوان
آب : ۲/۵ لیوان
زعفران : ۱ قاشق چای خوری
پودر هل : به اندازه دلخواه
.
طرزتهیه : شکر و آب را ترکیب میکنیم و روی حرارت ملایم میزاریم تا به جوش بیاد زعفران و پودر هل را اضافه میکنیم .
آرد نخودچی و آرد گندم را الک میکنیم و روی حرارت متوسط تفت میدیم تا بوی خامی آرد از بین بره و به رنگ دلخواه برسه .
روغن رو به ارد اضافه میکنیم و تند هم میزنیم وقتی ترکیب یکدست شد کم کم مخلوط شکر و آب رو اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا حلوا سفت شه و به تابه نچسبه.
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ـ
ای اهل حرم میر و علمدار نیامد
علمدار نیامد
سقای حسین سید و سالار نیامد
علمدار نیامد
#شب_تاسوعا_حسینی
#ذرت_مکزیکی😍♥️
#مواد_لازم:
قارچ خرد شده
کنسرو ذرت
سس مایونز
آبلیمو
پنیرپیتزا
سس خردل(ملایم)قابلِ حذف هست
کره
ادویه؛نمک.فلفل سیاه .آویشن.گلپر(پودر سیر به دلخواه که من دوست ندارم و استفاده نکردم )
قارچ هارو خرد کنید و داخل تابه (بدون روغن)با کمی ابلیمو تفت بدید که تغییر رنگ ندن .
داخل ظرف دیگه ،ذرت هارو کمی تفت بدید تا آبش کاملا کشیده بشه ،بعد قارچ هارو بهش اضافه کنید و کمی کره
خوب هم بزنید ،(بهتره کمی بپزه)
ادویه هارو اضافه کنید ،بعد سس مایونز و خردل و در آخر پنیر پیتزا رو بریزید و خوب هم بزنید و زیرشو خاموش کنید
#هنر_آشپزی🍇
♦️طرز تهیه سیب زمینی انگشتی حرفهای و خوشمزه
🔹آرد سمولینا را در یک کاسه بریزید و سپس پنیر را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حدود ۱۵ دقیقه فرصت دهید تا مواد کاملا به خورد هم بروند
🔹سیب زمینی پوره شده، فلفل، زنجبیل، زیره و نمک را به آنها اضافه کنید. سپس مواد را کمی ورز دهید تا ادویهها به خرد بافت سیبزمینی برود.
🔹حالا دستانتان را کمی چرب کنید و یک تکه خمیر بردارید و به شکل توپ در آورید. سپس این توپ را بین دستها مالش دهید تا به شکل لوله یا انگشت در بیایید.
🔹خمیرهای سیب زمینی انگشتی را داخل آرد ذرت بغلتانید و خوب تمام سطوح آن را به آرد آغشته کنید.
🔹تابهای متوسط را روی شعله متوسط گاز قرار دهید و داخل آن روغن بریزید و زمان دهید تا روغن داغ شود.
🔹سیب زمینی انگشتیها را داخل روغن بریزید و فرصت دهید تا کاملا طلایی شوند.
🔹سیب زمینی انگشتی سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود.
#هنر_آشپزی🍇
🍗🥙
#مرغ_تنوری
تکه های مرغ رو از شب قبل به سس مایونز ،ماست،یک لیوان زعفران دم کرده،نمک،آب لیمو ترش،پودر پاپریکا و فلفل سیاه نیم کوب آغشته کنید و یک پیاز رو خلالی درشت برش بزنید و با مرغ مخلوط کنید.
سیب زمینی رو با پوست کامل شسته و برش بزنید و همراه با گوجه و کره و یک لیوان آب به مواد اضافه کنید و داخل فر از قبل گرم شده درجه 180 به مدت 2 ساعت،نوش جان
نکته : در حین پخت چند بار با قلم روی مرغ هارو کره بزنید تا برشته بشه،نوش جان
#هنر_آشپزی🍇