#رولت_میکس_گوشت_و_مرغ 🌯 😋
🔸گوشت چرخ شده دویست و پنجاه گرم
سینه مرغ چرخ شده دویست و پنجاه گرم
گوشت قرمز و سفید رو مزه دار کنید.همونطور که برای کباب دیگی انجام میدین.
🔸برای باز کردن گوشت ،روی سطح کار کیسه فریزر بندازید و پودر سوخاری بپاشید.با کمک کیسه فریزر و وردنه گوشت رو باز کنید.گوشت سفید هم باز کنید و به کمک کیسه فریزر روی گوشت قرمز بندازین.مواد میانی هر چیزی میتونه باشه من همیشه زرشک و جعفری ساطوری می پاشم.
🔸یه دونه هویج هم گذاشتم که تو برش زیبا بشه.با احتیاط رول کنید.ماهیتابه رو گرم کنید و تو روغن تمام جهات رو سرخ کنید.از دوتا کفگیر کمک بگیرید حتما.سرخ کردن باعث انسجام رولت میشه که موقع پخت ،پخش نشه.حالا یه سس گوجه درست میکنیم و به مدت یک ساعت پخت میدیم.من این کارو تو ماهیتابه دو طرفه انجام میدم.و سپس برش میزنیم.
May 11
#ترفند
سس زرشک پلو🔻
پیاز سرخ كنيد و پاپریکا، پودر زنجبیل، دارچین، فلفل سیاه به آن اضافه و با پیاز کمی تفت دهید.
آب مرغ و زعفران را به مواد اضافه کنید و بگذاريد تا سس غلیظ شود.
#هــــــنرمنـــــــدانه🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساخت سبد زیبا و کاربردی باکارتون🥰😍
#هــــــنرمنـــــدانه🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_قارچ🍄🍄🍄
مواد لازم:
قارچ: ۱۲۰۰-۸۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
فلفل دلمه ای: ۲ عدد
گوجه: ۳ عدد
کره: ۵۰ گرم
پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
آویشن: ۱ قاشق چایخوری
ریحان خشک: ۱ قاشق چایخوری
شکر: ۱ قاشق چایخوری
آبلیمو: ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
روغن: ۶ الی ۸ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
قارچ ها را بعد از شستن و تمیز کردن با کمی روغن و یک استکان آب بر روی حرارت متوسط قرار دهید و در تابه را به مدت ۵ دقیقه بگذارید تا قارچ ها کمی بپزد. کره و فلفل های دلمه ای را اضافه کرده و دوباره تفت دهید تا فلفل ها کمی نرم شود. سپس گوجه های خرد شده، ادویه ها شکر و آبلیمو را اضافه کرده و کمی که تفت خورد در تابه را ببندید تا با حرارت ملایم گوجه ها نرم شود و قارچ ها پخته شود.
#هــــــنرمنــــدانه🌸