فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه چیپس فلفلی خونگی🌶😋
تو خونه چیپس سالم درست کنید و خیال خودتون رو بابت سلامتی بچه ها و مصرف چیپس های مضر راحت کنید👌
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانومای گل الان فصل دلمه است این کلیپ حتما ببینید عالیه😍
دیگه به دستگاهدلمهپیچ نیاز نیست😃
#دلمه #دلمه_برگ_مو #دلمه_پیچیدن
#هنر_آشپزی👩🍳
اسموتی هندوانه 😋🍉
هندوانه نعناع شكر در صورت شيرين نبودن هندوانه ماست ليمو تازه : تمامی مواد را با هم داخل مخلوط كن ميريزيم تا بأهم مخلوط بشن درصورت تمايل ميتونين تخم شربتی بريزيد خنك بنوشيد 🍹🍹
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شامی_کباب_بروجردی
گوشت چرخ ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد ریز خورد شده یا پیازچه ترجیحا ۲ ق غ
شوید خشک خیسانده ۴_۵ ق غ
آرد سوخاری ۱ق غ
ترخون و ریحون و مرزه (سبزی معطر) مقداری تقریبا ۲ق
تخم مرغ ۱عدد
نمک و زردچوبه و فلفل مقداری
این مواد با هم مخلوط طبق فیلم
بعد با دست ورز داده، حالا به اندازه گردو بردارید و گرد کنید و تو روغن سرخ کنید، این شامی مخصوص بروجردیاس
خیلی خوشمزه، اصلش اینه پیازچه و سبزی معطر داشته باشه، حالا شوید بعضیاشون میریزن بعضیاشون نه
#هنر_آشپزی🍇
🌾گنـــــــدم زار🌾
#رولت_مرغ_مخصوص.
🍗🌯🍗🌯🍗🌯🍗
یک عدد سینه مرغ را با یک پیاز چرخ میکنیم و ادویه و نمک و فلفل میزنیم و میزاریم یخچال.
گوشت چرخ کرده را با یک پیاز کوچک تفت میدهیم و بعد از تفت دادن میزاریم کامل خنک شود.
روی تخته کار یک کیسه فریزر پهن میکنیم و گوشت مرغ را روی کیسه میزاریم و با دست خوب پهن کرده و یکنواخت یکدست خوب صاف میکنیم.روی گوشت پهن شده پودر سماق پاشیده و کمی پنیر پیتزا هم ریخته.
گوشت چرخ شده تفت داده را وسط گوشت مرغ بشکل یک نوار میریزیم.گوشت مرغ را کم کم رول میکنیم و خوب با دست منسجم و صاف میکنیم.رول مرغ را به مدت یک ساعت میزاریم توی یخچال تا کمی خودشو بگیره.
داخل ماهیتابه کمی روغن ریخته و رولت مرغ را کمی به پودر سوخاری اغشته کرده و میزاریم داخل تابه با حرارت ملایم تا یکطرفش خوب سرخ شده و طلایی شود.بعد برمیگردونیم تا طرف دیگر هم سرخ شود.
برش میزنیم و با سس گوجه و پلو زعفرانی سرو میکنیم.
برای سس گوجه یک پیاز کوچک را رنده کرده با کمی روغن سرخ میکنیم. دو عدد گوجه را رنده کرده با یک قاشق رب گوجه به پیاز اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زردچوبه میزنیم و میزاریم تا خوب سرخ شود.یه زره اب داغ افزوده و با حرارت ملایم میزاریم تا سس جا بیفتد.با رولت مرغ سرو میکنیم
نوش جان
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_شکلات_پنبه_ای
موادلازم .
.
✔️تخم مرغ 4 عدد ( اندازه بزرگ ) ✔️شکر 1 پیمانه ✔️روغن مایع 1 پیمانه ✔️وانیل کمی ✔️ماست 1 پیمانه ( ترش نباشه ) ✔️آرد قنادی 2 پیمانه
✔️پودر کاکائو 4 ق غ ✔️بکینگ پودر 1 ق غ .
.
⏺️موادلازم برای سس شکلاتی .
✔️خامه صبحانه 150 گرم ( 1 پیمانه سرخالی ) ✔️شکلات 200 گرم .
.
⚪طرزتهیه .
تخم مرغ و وانیل و شکر رو با همزن برقی 5 دقیقه با دور تند بزنید ( کرم رنگ و شکرش خوب آب شود ) ، روغن و ماست رو هم اضافه کرده با لیسک هم بزنید و آرد وپودر کاکائو و بکینگ پودر رو هم اضافه کنید ( آرد رو در چند مرحله اضافه کنید )، قالب مورد نظر رو با کره یا روغن چرب کنید و آرد پاشی کنید و مایه رو بریزید فر رو از قبل گرم کرده با دمای 175 درجه کیک 45 دقیقه الی ساعت پخته شود ( میتونید با خلال دندان هم تست کنید که کیکتون پخته شده با نه اگ به خلال دندان نچسبید ینی پخته شده ) ، برای سس هم خامه صبحانه رو روی حرارت گذاشته داغ کنید ولی به جوس نیارید زود از روی حرارت برداشته شکلات هارو اضافه کرده با همزن تا زمانی که شکلات ها آب شود و مخلوط شود کیک که به دمای محیط رسید سس رو هم روش بریزید شکلات ها که خودشو بست میتونید برش برنید و سرو كنيد😍
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ
۲تا سیب زمینی رو نگینی درشت خرد میکنيم با ی ق نمک و اب میذاريم آبپز بشه حواستون باش له نشه.ی پیاز بزرگ رو خلال میکنيم سرخش میکنيم زردچوبه میزنم تفت میديم و سوسیس خرد شده رو اضافه میکنيم و چن دیقه ای تفت میديم.یق رب اضافه میکنيم فلفل فراوون اویشن میزنيم سیب زمینی پخته شده رو اضافه میکنيم و همرو باهم ی تفت میديم و آمادس😍
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_ژیگو😍😋😋🍕🍟🍕
یک پیتز ای متفاوت و البته خیلی خوشمزه
ابتدا گوشت ران گوساله را همراه با سس کچاپ و سس خردل و پیازسفید و پیازقرمز و سیر و ترکیب چهار ادویه ( میخک و جوزهندی و فلفل قرمز و زنجبیل ) و نمک و روغن زیتون و آب برای چهار ساعت با دمای ۱۷۰ درجه داخل فر بپزید
نان تست را برش داده و به شکل قیف درآورید و داخل آن را با ژیگو پخته شده بالا پیاز و گوجه فرنگی و جعفری پر کنید و توی ظرف بچینید و بین آنها را با پنیرموزارلا رنده شده پر کنید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه ۱۰ دقیقه بپزید
برای سس هم از ترکیب ماست_یونانی خیار و آبلیموترش و سرکه و نمک و نعناع و شوید و جعفری و پودرسیر و روغن زیتون استفاده کنید
#هنر_آشپزی👩🍳
شکلات موز و کره بادوم زمینی
خیلی راحت و سریع 👌👌👌
مواد لازم (برای ۱۲عدد):👇
شکلات تلخ خردشده ۱/۵ پیمانه
موز یک عدد
کره بادوم زمینی ¼ پیمانه
روغن نارگیل ۱ ق چ
قالب سیلیکونی مافین(انتخاب قالب دلخواهه)
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#كيک_دو_دقیقه ای مایکروفری🧁🧁
آرد ۳ قاشق سوپخوری
شکر ۳ قاشق سوپخوری
پودر کاکائو ۳ قاشق سوپخوری
شیر ۵ قاشق سوپخوری
روغن مایع ۳ قاشق سوپخوری
بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایخوری
#هنر_آشپزی👩🍳
#دسر_پنیری
مواد لازم:
شیر یک پیمانه
پودر ژلاتین ۲ ق سوپ خوری
خامه یک لیوان
پنیر ماسکارپونه ۱۵۰ گرم
ژله توت فرنگی به میزان لازم
شکر دو سوم لیوان
اب یک سوم لیوان
وانیل یک چهارم ق مربا خوری
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دلمه😋😋
بادمجان🍆 گوجه🍅 فلفل دلمه ای🙃
مواد داخلش همون موادی هست که برای دلمه برگ مو استفاده میکنیم😊👌
#هنر_آشپزی👩🍳
#دسر_شکلاتی👌
برای ۴ نفر
شیر : ۱ لیتر
تخم مرغ : ۱ عدد
آرد : ۳ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو : ۳ قاشق غذاخوری
شکر : ۷ قاشق غذاخوری
شکلات تلخ : (۸۰ گرم) ۱ پاکت
مارگارین (یا کره) : ۱ قاشق غذاخوری
کیک و موز برای لایه وسط
👈تمام مواد بجز شکلات و کره را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید. روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا به قوام محلبی (مثل فرنی) برسد. مدام هم بزنید چون بلافاصله ته میگیرد. بعد از اینکه جوشید مارگارین و شکلات را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا شکلات آب شود. سپس کنار بذارید سرد شود و گاهی هم بزنید تا پوسته نبندد. داخل ظرف های مورد نظر بریزید من برای لایه وسط کیک و موز گذاشتم. روی سوپانگل را به دلخواه خودتان تزیین کنید. نوش جان کسانیکه درست میکنند و میخورند.
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_خونگی
#کلیپ
مواد برای خمیر
تخم مرغ یک عدد
شیر ولرم یک لیوان
آب ولرم نصف لیوان
آرد تقریبا چهار لیوان
روغن مایع نصف لیوان
خمیر مایه یک ق غ
شکر دو ق غ
نمک نصف ق غ
ابتدا خمیر مایه و شکر رو با آب ولرم مخلوط کرده به مدت 10 دقیقه استراحت میدیم، درب ظرف در بسته تا خمیر مایه فعال شود، سپس در یک ظرف بزرگ، تخم مرغ، شیر ولرم، روغن، خمیر مایه به عمل آمده و نمک رو مخلوط می کنیم، آردو کم کم اضافه کرده تا خمیر جمع شود، اگه همزن شما خمیر زن داشت که چه بهتر وگرنه با دست خمیر رو به مدت ده دقیقه ورز بدین.
بعد داخل ظرف رو چرب کرده خمیر رو استراحت میدیم به مدت 2 ساعت، روش رو با سلفون یا پارچه ی نم دار میپوشونیم. در این فاصله مواد داخل پیتزا رو آماده میکنیم من از سوسیس رنده شده، فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا استفاده کردم، میتونین گوشت چرخ کرده یا مرغ هم استفاده کنین.
پس از ورآمدن خمیر پف اونو بگیرین و با وردنه کاملا باز کنین بطوری که سه تا دایره ی بزرگ به اندازه ی بشقاب برنج خوری داشته باشین. اولین خمیر رو روی کاغذ روغنی چرب شده قرار داده، سس گوجه و بعد سوسیس رنده شده و...
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور خوشمزه با مرغ و نان لواش😋❤️
مواد لازم:
سینه مرغ خرد شده سه تکه
روغن مایع سه قاشق غذاخوری
ابلیمو دو قاشق غذاخوری
فلفل سبز یک عدد
ادویه مرغ دو قاشق غذا خوری
نمک یک قاشق غذاخوری سرخالی
سیر یکی دو حبه
پیاز دو عدد خلالی خردشده
فلفل دلمه ای رنگی سبز و قرمز از هر کدوم یک عدد خلالی خرد شده
طرز تهیه
نمک و یه قاشق روغن مایع و فلفل سبز و ادویه مرغ و ابلیمو رو به سینه های مرغ اضافه کنین و یک ساعت بزارید تا مرغ مزه دار بشه،دو قاشق روغن رو با فلفل دلمه ای رنگی و پیاز مخلوط کنین وکمی نمک بریزین و هم بزنید و بعد دو تیکه سیر اضافه کنیدوخوب مخلوط کنین حالامرغ مرینت شده رو اضافه کنید
و بعد مثل فیلم داخل نون لواش بپیچین و کمی پنیر چدار رو اون گذاشته و در فر به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بزارید
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ثروت من دوستانی🌺
هستند که با یادشان
لبخندی از محبت بر🌸
دلم می نشیند🌸
دوستانی که هیچ حصاری🌺
گرمای وجودشان
را دور نمی سازد...🌸
تقدیم به🌺
شما دوستان عزیزم🌸
شادی مهمون همیشگی دلتون🌺
#صبح_زیباتون_بخیر♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_ستاره_ای🌟
مواد لازم و طرز تهیه+ آموزش طرز تهیه خمیر پیتزا
ّ. 2 پیمانه آرد
2 ق.غ کره
1.2 ق.چ شکر
3.4 ق.چ نمک
1.2 پیمانه آب
1.2 ق.چ مخمر خشک
2 ق.غ پنیر خامه ای
2 ورق کالباس
4 ورق موزارلای تازه
4 ق.غ سس مارینارا
4 عدد گوجه گیلاسی
1 عددریحان
1 ق.چ فلفل سیاه
.
طرز تهیه خمیر: ابتدا در یک لیوان، مخمر خشک را با آب 45 درجه شکر، مخلوط کنید و بگذارید 10 دقیقه بماندسپس آرد، کره ذوب شده، نمک و آب را در کاسه بریزید و مخمر عمل آمده را به آن اضافه کنید و خوب ورز دهیدروی کاسه را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه اجازه دهید تا حجم آن دو برابر شودسپس کمی خمیر را با دست ورز دهید و در صورت چسبنده بودن روی آن کمی آرد بپاشید و با وردنه آن را باز کنید و با کاردک اطراف پیتزا، 5 شیار با فاصله یکسان ایجاد کنیدطرز تهیه پیتزا: بین هر دو شیار ایجاد شده، مطابق ویدیو، روی خمیر پنیر خامه ای بزنید، روی آن کمی کالباس خرد شده بریزید و روی آن فلفل سیاه بزنیدشیارها را مطابق ویدیو ببندید و وسط پیتزا که خالی مانده، سس گوجه یا مارینارا بریزید، روی آن پنیر موزارلای تازه قرار دهید و روی آن را با گوجه گیلاسی و ریحان بپوشانیدپیتزا را به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر از پیش گرم شده در دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهیدنوش جان.
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_شکلاتی_خونگی🍦🍦
#بدون_ثعلب
شیر 1 لیتر
شکر نصف پیمانه
خامه صبحانه 1 پاکت
من خامه صورتی استفاده میکنم همیشه
پودر کاکائو 2 تا 3 قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای 100 گرم
#هنر_آشپزی👩🍳
💕 #مربای_هویج
🌸 مواد لازم
❤️ هویج یک کیلو
❤️ شکر یک کیلو
❤️ وانیل نصف قاشق چایخوری
❤️ آبلیمو نصف استکان
🌸 طرز تهیه
هویج را خوب شسته و بعد رنده کنید شکر را با آب در یک ظرف لعابی روی آتش بجوشانید و آن را صاف کنید. هویج رنده شده را داخل شربت ریخته و بجوشانید تا قوام بیاید سپس آبلیمو را اضافه کرده وانیل به آن بیفزایید و هم زده از روی حرارت پایین بیاورید.
#هنر_آشپزی👩🍳