دوستان عزیز کانال،ساخت استیکر پذیرفته میشود،عکس بچه های دلبندتون.هر نوع استیکر یا عکسی که بخوایید با کمترین قیمت.
برای سفارش پی وی☺️
@artin1395
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشــــپزی 👩🍳👨🍳
#گراتن_مرغ😋😋
مرغ رو بپزید و ریش ریش کنید.
قارچ رو در کمی روغن تفت بدید تا آب اون کشیده بشه.
حالا مرغ ریش شده به همراه فلفل دلمه نگینی و ذرت پخته رو به قارچ افزوده و حرارت رو ملایم کنید تا همه مواد با هم تفت بخورن و طعمشون به خورد هم بره.
در پایان کمی نمک و فلفل و آویشن اضافه و حرارت رو خاموش کنید.
یک لیوان سس بشامل درست کنید و به مایه مرغ و سبزیجات اضافه و هم بزنید.
کف ظرف فر رو خیلی کم چرب و یک لایه سیب زمینی سرخ شده بچینید و مواد مرغ رو روی سیب زمینی ها پهن کنید و کمی پنیر پیتزا بپاشید و در آخر بقیه سیب زمینی های سرخ شده رو روی مواد بچینید.
در پایان با پنیر پیتزا روی مواد رو بپوشانید و مقداری فلفل دلمه رنگی برای تزیین روی پنیر بریزید
ظرف رو در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار بدید تا پنیر ذوب و طلایی بشه.
#هنر_آشپزی👩🍳
🍲
#کوفته_نخود
مواد لازم برای4 نفر
نخود پخته 2پیمانه
برنج پخته 1پیمانه
گوشت گوسفندی یا سینه خروس چرخکرده 1پیمانه
شوید.تره.برگ چغندر ساتوری 1پیمانه
پیاز خلالی 2عدد
رب آلو 4قاشق غذاخوری
نمک.فلفل قرمز.شحم.زردچوبه.نعناخشک به میزان لازم
ابتدا نخود و گوشت و برنج را 3بار باهم چرخ میکنیم تا یکدست شود
سپس سبزی های تازه و ساتوری شده را افزوده و 10دقیقه دیگر ورز میدهیم
پیازها را جداگانه کاملا سرخ کرده و در آخر زردچوبه را اضافه میکنیم
بعد از خنک شدن پیازها نیمی از پیاز را به مواد کوفته افزوده و در آخر نمک و فلفل و نعنا خشک را اضافه میکنیم
کوفته ها را به اندازه دلخواه گلوله کرده و کنار میگذاریم
درون قابلمه نصف باقیمانده پیاز را ریخته و کوفته ها را در قابلمه میچینیم
سپس به اندازه ای که آب روی کوفته ها را بپوشاند روی آن آب جوش میریزیم
45 دقیق با شعله متوسط بپزد
#هنرآشپزی🦋🦋🦋🦋
✅#گوشت و #شیر غذای اهل بیت و انبیا-درمان بیماری ها ،تقویت بدن و افزایش طول عمر
🌟این غذا،غذای حضرت #نوح علی نبینا وآله وعلیه السلام بوده است که ازطریق وحی برای ضعف بدن به اوسفارش شده که به فرموده استاد معظم آیت الله تبریزیان شاید(یکی) راز طول عمرحضرت نوح علیه السلام همین غذا باشد.
#خواص_شیر گوشت:
1⃣مفید برای انواع ضعف های عمومی بدن،
2⃣تقویت کننده قلب – مفید برای بیماریهای قلب
3⃣مفید برای ام اس
4⃣دیسک کمر،
5⃣سکته مغزی،
6⃣بیماری های مرتبط باضعف عضلانی و…..
👌توجه : #پختن گوشت# گوسفند🐑 با شیر طبیعی #گاو 🐄قلب را تقویت میکند و در درمان بسیاری از مشکلات قلب کاربرد دارد .
#مواد لازم جهت پختن #گوشت و #شیر:
🌟گوشت گوسفندی تازه.
🌟شیرطبیعی گاو که بمدت حداکثر بین ۲۰الی۳۰دقیقه جوشیده شده باشد.
🌟نمک طبیعی دریا
🌟ادویه
🌟پیاز درصورت دلخواه
ابتدا مانند آبگوشت و برای این که طعم غذا بهتر شودگوشت را با پیاز و روغن تفت دهید سپس گوشت را روی حرارت گذاشته و شیر طبیعی را آرام آرام و در چند مرحله به آن اضافه نموده تاشیر نبرد وبایدگوشت بمدت سه الی چهار ساعت خوب با شیر پخته شود،و در پایان نمک طبیعی دریا و ادویه و پیاز به آن اضافه شود برای طعم دارشدن غذا.
درپختن این غذا به هیچ وجه ازآب،روغن،رب استفاده نشود.
با توجه به این که شیر مانند آب نیست و امکان دارد ببرد زیر غذا حتما باید بسیار کم باشد.
در انتها با توجه به سلیقه خودتان می توانید ادویه مناسب اضافه کنید.
✨اگر مقداری آرد جو یا سویق جو در انتهای فرایند پختن به غذا اضافه کنید بسیار خوشمزه خواهد شد.
🌺مقدارمصرف:هفته ای #دوبار بعنوان شام یاصبحانه(درطب اسلامی نهار وعده مناسبی محسوب نمی شود ودلیل مدعای ما روایات وآیات قرآن کریم است که خوردن نهارمذمت شده).
#هنرآشپزی🌼🍃🦋🌼🍃🦋🌼🍃
💠
🍔 #همبرگر_خانگی😋
🍃مواد لازم:
بلغور گندم 1لیوان
گوشت 2لیوان
سبزیجات خشک معطر: به میزان لازم
پیاز 1عدد متوسط
روغن کنجد یا زیتون به میزان لازم
نمک(دریا یا پودر سنگ نمک)-ادویه کاری و فلفل: به میزان لازم
✨✨✨✨خواص✨✨✨✨
استفاده از این غذا برای کودکان و افراد مسن بیشتر توصیه میشود زیرا تأمین کننده حجم کافی و انرژی پایین است.
🍃دستور پخت:
بلغور گندم را 8 ساعت خیس کرده و 3بار آب آن را عوض کنید.
گوشت را با بلغور گندم سه بار چرخ کنید
در مرتبه سوم پیاز و ادویه جات و سبزی خشک را نیز اضافه کرده ؛
بیست دقیقه به خوبی با دست ورز داده
به مدت 2تا3 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
ض
روغن را در ظرفی ریخته و مواد را به صورت گرد درآورده و پهن کرده و در روغن سرخ نمایید ویا بمدت ۱۰دقیقه در فر یا روی ذغال کباب نمایید...
#هنرآشپزی🍃🌺🦋🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_خونگی 🍧🍨
کلیپ وبادقت ببینید ودقت داشته باشید موادی ک استفاده میکنید دقیق باشه
#هنر_آشپزی👩🍳
#کیک_عسل_وزنجبیل
📝مواد لازم
🔰زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
🔰عسل ۳ قاشق غذاخوری
🔰تخم مرغ ۳ عدد
🔰کره حیوانی ۱۵۰ گرم
🔰شکر نیشکر ۱ لیوان
🔰شیر تازه گاو ۱/۵ لیوان
🔰هل یک قاشق غذا خوری
🔰آرد گندم سبوس دار ۲ لیوان
طرز تهیه
1⃣سعی کنید از زنجبیل تازه استفاده کنید. چون بو و طعم زنجبیل تازه بسیار بهتر است. زنجبیل تازه را رنده کرده در ظرف بزرگی همراه عسل ریخته خوب مخلوط کنید.
2⃣ تخم مرغ و کره محلی ( همیشه نیم ساعت قبل از درست کردن شیرینی یا کیک کره و تخم مرغ را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد) را افزوده به هم زدن ادامه دهید.
3⃣ شکر و هل را به مخلوط اضافه کرده با همزن آنقدر بزنید تا مواد کاملا یکدست شود. شیر را کم کم اضافه کنید. تا به خورد مواد برود.
4⃣آرد سبوس دار را دو الی سه بار از الک رد کنید تا کمی پوک شود. در چند مرحله به مواد اضافه کنید.
5⃣قالب مناسب انتخاب کرده اگر سلیکونی باشد احتیاجی به کاغذ روغنی ندارد. در غیر این صورت کاغذ روغنی انداخته دو سوم قالب را از مایه کیک پر کرده در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۶۰ به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه قرار دهید تا روی آن کاملا طلایی شود.
کیک را ولرم سرو کنید.
✅ نکته
جهت تزئین می توانید عسل را به روش بن ماری گرم کرده بوسیله برس روی کیک عسل مالیده گردو ،خلال پسته و بادام پرک بپاشید .
#هنرآشپزی 🍃🌼🦋🌼🍃