eitaa logo
🌾گنـــــــدم زار🌾
170 دنبال‌کننده
829 عکس
838 ویدیو
0 فایل
کجای شهر قدم میزنی... میخواهم کاملا اتفاقی از آنجا ردشوم...🌱💞 #گنـــــــدم_زار🌾🌾 • آیدی تبادل،نظرات،پیشنهادات،انتقادات @artin1395 @SSS313S
مشاهده در ایتا
دانلود
پاكستانی مرغ چرخكرده300گرم،پياز رنده شده كه آب اضافشو گرفتيم1 متوسط،گراماسالا 1ق غ سر پر،برگ گشنيز ساطوري3ق غ،فلفل قرمز1ق مرباخوري،آب ليموي تازه1ق غ،كره ذوب شده2ق غ،نمك و زردچوبه. تمام مواد رو مخلوط و خوب ورز بديد(كره هم با مواد مخلوط ميشه،پياز خيلي ريز رنده بشه،گشنيز كاملا ساطوري).حالا سيخهاي چوبي رو برداريد،دستتون رو با آب مرطوب كنيد و از مواد به سيخ بزنيد ،تابه داغ رو با قلمو چرب كنيد(با كره) و كبابها داخلش بذاريد تا بپزه و برشته بشه. روي كباب با قلمو كره بزنيد 🍇
براي پخت اين مدل مرغ خوشمزه احتياج داريم به:مرغ +آلو جنگلي+برگه آلو يا قيسي+آلبالو خشك يا تازه+پياز+رب گوجه فرنگي+رب انار طرز تهيه:ابتدا پياز رو نگيني خرد كرده و در كمي روغن تفت داده و زردچوبه ميزنيم تا طلايي شود،سپس مرغ رو درون آن سرخ ميكنيم بطوريكه تمام قسمتهاي مرغ طلايي شود،حالا يك قاشق غذا خوري رب گوجه فرنگي رو در همون قابلمه با پيازها تفت ميديم و دو تا سه قاشق غذاخوري پر رب انار بهش اضافه ميكنيم و كمي نمك بهش ميزنيم و آب ميريزيم و اجازه ميديم كامل مرغ بپزه،در طول زمان پخت چند بار مرغ رو در قابلمه زير و رو كنيد تا تمام قسمتها مزه دار بشه🙏وقتي مرغ كاملا پخت،آلو و برگه و آلبالو رو كه شستيد به آن اضافه كنيد و ديگه درِ قابلمه رو نزاريد و يك ربع تا بيست دقيقه با حرارت ملايم اجازه بديد تا اينا بپزن و آب مرغ غليظ بشه و سپس سرو كنيد😋 نكته:شما ميتونيد از مرغ تكه شده هم استفاده كنيد كه در اون صورت زمان پختتون هم كمتر ميشه،ولي براي موقعي كه مهمون داريد مرغ درسته شیک تره، 🍃🥀
🌸 🌸توت فرنگی ۵۰۰ گرم نعناع ۱ شاخه یخ به میزان لازم لیمو ۱ عدد شکر ۱ قاشق چایخوری دم توت فرنگی ها را جدا کنید برگ های نعناع را از شاخه جدا کنید.توت فرنگی ها را به همراه برگ های نعناع و ۱۰۰گرم یخ در مخلوط کن بریزید آب نصف لیمو را به همراه نصف فنجون آب به آن ها اضافه كنيد، در مخلوط را بگذارید و مواد را بزنید تا ترکیبی یکدست داشته باشید یخ در بهشت را بچشید و در صورت تمایل کمی شکر به آن اضافه کنید بعد مواد رو داخل ظرف شيشه اى ريخته و در فريزر به مدت ٣،٤ ساعت قرار مى دهيم تا يخزده شود بعد از دراوردن از فريزر آن را داخل مخلوط كن بريزيد يا با قاشق هم بزنيد 🍇
✅دسر سوپانگل😋 ✍️مواد لازم: ۱ لیتر شیر ۴ ق م آرد ۳ غ ق پودر کاکائو ۱ لیوان شکر ۵۰ گرم شکلات تلخ ۱ ق غ کره ۱ لیوان آب 🥣طرز تهیه: شیر سرد را در قابلمه بریزید، آرد و پودر کاکائو و شکر را اضافه کنید و با همزن دستی خوب مخلوط کنید وقتی شکر حل شد قابلمه را روی حرارت کم بگذارید و مدام هم بزنید تا بپزد. وقتی شروغ به قل زدن کرد شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا با حرارت خودش آب بشود . سپس کره را اضافه کنید و از روی اجاق بردارید. برای اینکه دسرتان صاف و یکدست شود با همزن یا میکسر بزنید و یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید سپس در ظرف سرو بریزید ، ابتدا اجازه دهید هم دمای اتاق شود سپس در یخچال بگذارید. به هر نحو که دوست دارید تزئین و سرو کنید. 🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اول یه دونه پیاز نسبتا درشت رو نگینی خرد میکنم و با کمی روغن تفت میدم. بعد فلفل سیاه و زردچوبه اضافه میکنم وتفت میدم. حالا گوشت ها رو میریزم به همراه یه دونه قلم گوسفندی رو هم حسابی تفت میدم. وقتی گوشت ها خوب تفت خورد و رنگشون عوض شد دو لیوان آب جوش میریزم و درب قابلمه رو میبندم به مدت دوتا سه ساعت تا گوشت ها پخته بشن. تا زمانی که گوشت ها میپزن در تابه ای جدا اسفناج ها رو سرخ میکنیم (خیلی تفت نمیدم میخام خاصیت اسفناج حفظ بشه) 😜 وقتی گوشت ها پخته شدن اسفناج ها رو به قابلمه منتقل میکنم و نمک و دو عدد چوب دارچین و یک قاشق غذاخوری رب انار و آلوهای از قبل خیس خورده روهم اضافه میکنم (من به ازای هر نفر 5تا آلو میریزم) و دوباره درب قابلمه رو میبندم تا خوب به روغن بیفته. پ. ن. اگر که ترشی خورشتتون کم بود میتونید یک قاشق غذاخوری آبغوره اضافه کنید 😘 😘 عالی میشه.. 🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و البته خوشمزه🍧 ارد گندم 200 گرم پنیر 100 گرم تخم مرغ 1 قطعه بکینگ پودر ، نمک همه چیز را مخلوط کرده و سرخ کنید. از دو طرف به مدت 1-2 دقیقه ~. در صورت تمایل ، هر میوه ، انواع توت ها را اضافه کنید ، همچنین می توانید شیر تغلیظ شده ، شکلات ، مربا یا عسل را نیز بریزید. 🍇
ساق مرغ: ۸ عدد پیاز: ۱ عدد فلفل سیاه، ادویه کاری، زردچوبه و نمک برای پخت مرغ داخل آب: به مقدار لازم پودرسوخاری: ۱.۵ پیمانه آرد سفید: ۱.۵ پیمانه تخم مرغ: ۳ عدد پودرسیر، پودرپیاز، فلفل سیاه، پاپریکا و نمک: به پیاز و بصورت خلالی ریز می کنیم. ساق مرغ و همراه با کمی روغن، پیازخلالی، ادویه ها، نمک و سه لیوان آب برای بیست تا سی دقیقه پخته تا ساق های مرغ نیم پز شوند، بعد پخت ساق ها را درآورده و کنار می گذاریم تا خنک شود. تخم مرغ ها را داخل ظرف شکسته و هم می زنیم. پودرسوخاری با پودرسیر، پودرپیاز، فلفل سیاه، پاپریکا و نمک مخلوط می کنیم.ساق های مرغ را به آرد سفید، تخم مرغ همزده و پودرسوخاری آغشته می کنیم و داخل روغن داغ با شعله ملایم حدود ۱۰ دقیقه سرخ می کنیم 🍇
🍆 🥘 😋 🔸 یک بسته گوشت چرخ‌کرده رو با یک پیاز ریز رنده شده مخلوط کردم بهش نمک، زردچوبه، فلفل، کمی نعنا خشک، سماق، و یک قاشق آرد نخود، خوب ورز دادم و قلقلی هایی به اندازه گردو درست کردم و گذاشتم تو یخچال تا کمی خودشو بگیره ✔بادمجانها رو پوست گرفته و سرخ کردم، بعد کوفته ها رو تو همون تابه سرخ کردم و از تابه در آوردم و یک پیاز رنده شده رو تو همون ظرف سرخ کردم بهش ادویه زدم و یک قاشق رب گوجه زدم دوتا گوجه رو رنده ریز کردم و بهش اضافه کردم دولیوان آب هم اضافه کردم وقتی بجوش اومد نمکش رو اندازه کردم، بعد کوفته ها رو ریختم داخل آب کمی که جوشید بادمجون ها و دو تا گوجه و چند تا گوجه سبز اضافه کردم 40دقیقه با شعله ملایم گذاشتم تا جا بیفته 🍇
پنیر کبابی : ۱۲۰ گرم فلفل دلمه ای زرد : ۱ عدد کدو سبز : ۱ عدد گوجه گیلاسی :۱۴۰ گرم ۱ مشت نعناع فلفل چیلی قرمز : ۱/۲ عدد لیمو ترش : ۱ عدد روغن زیتون : به میزان لازم فلفل سیاه : به میزان لازم طرز تهیه کباب سبزیجات یونانی مخصوص گیاهخواران سیخ های چوبی را در آب سرد قرار دهید تا خیس بخورند و هنگام پخت، نسوزند. برش های پنیر کبابی، فلفل دلمه ای زرد، کدو سبز و گوجه گیلاسی ها را در ظرفی بریزید. برگ نعناع خرد شده، رنده پوست لیمو، فلفل چیلی خرد شده (در صورت تمایل) و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را به مواد در ظرف اضافه کنید. بر روی آن ها اندکی فلفل سیاه بپاشید و خوب با هم ترکیب کنید. گریل را از قبل با درجه بالا گرم کنید. سینی فری را اندکی با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.برش های پنیر کبابی، فلفل دلمه ای زرد، کدو سبز و گوجه گیلاسی ها را به میزان مساوی در سیخ بزنید و در سینی آماده شده قرار دهید و برای 10 تا 12 دقیقه تا پنیر طلایی شود و سبزیجات نرم شوند، از بالا گریل کنید ( سیخ ها را در میانه پخت پشت و رو کنید تا نیمه زیرین آن ها هم گریل شوند ) 🍇
️راسته گوسفند : ۳۰۰ گرم ️پياز متوسط : ۱ عدد ️لپه خيس شده : ۱ ليوان ️گوجه‌فرنگي متوسط : ۴ عدد ️ليمو عماني : ۴ عدد ️سيب زميني متوسط : ۲ عدد زردچوبه، زعفران نمک و فلفل سياه : به ميزان دلخواه روغن مخصوص سرخ کردن : ۳ قاشق غذاخوري براي تهيه خورشت قيمه در ابتدا پياز را خرد کنيد و در روغن تفت بدهيد سپس گوشت‌ خرد شده را به آن افزوده و زردچوبه و فلفل را اضافه کنيد و به همراه ۳ تا ۴ ليوان آب بگذاريد بپزد. پس از نيم‌پزشدن به آنها ليمو و لپه بزنيد و بگذاريد خورش کاملاً جا بيفتد. نيم ساعت مانده به برداشتن خورش قيمه به آن زعفران ساييده شده و نمک را اضافه نماييد و گوجه فرنگي‌هاي دو نيم شده را روي خورش قرار دهيد ، به طوري که پوست‌شان روي آب باشد. در هنگام کشيدن نيز گوجه‌ها را در کناري قرار دهيد و خورش قيمه را بريزيد و روي آن را با خلال سرخ شده سيب زميني تزيين کنيد. 🍇
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
کالباس خورها این کلیپ رو ببینید! خودتون تو خونه كالباس سالم و خونگی درست کنید👌 🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم نمک🤩 .. . ابتدا نمک رو یک تا دوقاشق غذاخوری به حبوباتتون مثل عدس نخود و لوبیا و ... اضافه کنید و اب داغ بریزید یا اب معمولی ولی نمک بیشتری بریزید بزارید یک ساعت استراحت کنه سپس حبوبات شما نرم میشه و حالت نیم پخته پیدا میشه هزینه زیادی هم بابت اینکه بزارید رو گاز و وقت زیادی صرف بشه نمیخواد نوش جان 🍇
🍇 آرد نخودچی ۲ پیمانه روغن جامد نصف پیمانه یا کره ۷۰ گرم پودر قند نصف پیمانه هل و دارچین نصف قاشق چایخوری شکلات تخته ای یک لیوان ابتدا شکلات تخته ای رو بصورت بنماری حل کردم و داخل قالب سلیکونی تا نصفش ریختم و گذاشتم تو یخچال تا سفت بشه بعد آرد نخودچی را تفت دادم تا رنگ آن کمی طلایی شود سپس روغن را به آن اضافه و مرتب هم زدم تا رنگ آن قهوه ای روشن شود.(اگر تند بود دوباره کمی روغن اضافه کنید) مخلوط را از روی حرارت برداشتم و پودر قند و هل و دارچین را اضافه کردم و مرتبا هم زدم تا کاملا مخلوط شود. شکلات را از یخچال بیرون آوردم و مواد رو روش ریختم و نیم ساعت در یخچال گذاشتم تا کاملا ببندد. 🍇ت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با قوطی نوشابه قوری و فنجون درست کرد 😍👌 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌ 🍇
یه فینگر فود عالی و خوشمزه 😍 مواد لازم: 2 لیوان برنج پخته و سرد شده 2 عدد تخم مرغ 100_150 گرم پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده 1 سوسیس یا پپرونی رنده شده(یا گوشت چرخ کرده، مرغ یا گوساله) 3 قاشق غذاخوری آرد گندم 1/2 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 2_3 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده نمک و فلفل طبق ذائقه مواد لازم رویه توپک👇 1 لیوان آرد گندم 1 لیوان آرد سوخاری معمولی یا آرد سوخاری پانکو 2 تخم مرغ روغن برای سرخ طرز تهیه: در یک کاسه برنج کامل پخته و سرد شده را بانمک و فلفل، تخم مرغ،جعفری خرد شده،پنیر رنده شده،سوسیس،3 قاشق آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کنید کامل ورز دهید تا مواد با هم ترکیب شوند،سپس با قاشق از مواد به اندازه یک گردو بردارید کف دستتان باز کنید و یک تکه پنیر موزارلا یا پیتزا وسط آن بگذارید(ترجمه از آشپزی_خلاق) و توپک را جمع کنید و با دست شکل دهید،سپس توپک های آماده شده را ابتدا در آرد گندم بعد در تخم مرغ(دو تخم مرغ زده شده) و در آرد سوخاری بغلتانید (میتوانید توپک ها را برای چند دقیقه در یخچال استراحت دهید تا مطمئن شوید زمان سرخ شدن وا نمیرن)سپس در روغن خیلی داغ با حرارت ملایم سرخ کنید و روی حوله آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شوند،با انواع سس سرو کنید،نوش جان🤗 🍇
🍇 موادلازم گوشت خورشتی ۲۰۰ گرم لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه پیاز ۱ عدد آلوچه به میزان دلخوان نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زعفران به میزان لازم رب گوجه به میزان لازم پیاز داغ ۲ تا ۳ ق غ (در صورت دلخواه) ✍️طرزتهیه : لوبیا رو از قبل خیس کردم . پیاز رو خرد کردم و کمی تفت دادم و بعد گوشت خورشتی رو بهش اضافه کردم و کمی تفت دادم و کمی فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کردم و بعد کمی تفت رب گوجه اضافه کردم و یه کم تفت دادم و بعد یه مقدار آب ریختم و گذاشتم بپزه . وقتی گوشت نیم پز شد لوبیا رو آبش رو بیرون ریختم و داخل خورش ریختم ، اگه از قبل خیس نکردین دوبار بجوشونین و آبش رو بریزین بیرون و بعد داخل خورش بریزین . بعد نیم ساعت اواخر پخت هم آلوچه ها رو که از قبل خیسونده بودم داخلش ریختم ، نمک و زعفران رو هم ریختم . من قبلا پیاز داغ داخلش نمی ریختم این بار حالا ریختم براساس ذایقه است . گذاشتم خورشتم جا بیفته و بعد آماده سرو.😋 🍇
. . گوشت چرخ كرده با چند قاشق پياز داغ همرو با هم تفت داده بعد دوباره يه پياز خام كوچولو رنده ميكنیم توش(با رنده ريز)اينكار باعث ميشه بو گوشت از بين بره. بعد همرو با هم تفت ميدیم و نمك وفلفل/ زردچوبه/ پودر كاري/پودر سير/آويشن همرو باز كمي تفت بديد. رب اضافه كنيد و خوب همرو تفت بديد و نصف ليوان آب اضافه كنيد و زير تابرو كم كنيد . اگر طعم فلفل دلمه اي دوست داريد ميتونيد به صورت خلال به مايع ماكارونيتون اضافه كنيد. ماكاروني رو با نمك و مقداري زردچوبه بجوشونيد و آبكش كنيد. براي ته ديگ ،روغن بريزيد كف قابلمه و بزاريد كامل داغ بشه نون لواش رو كف قابلمه قرار بديد. بعد ماكاروني آبكش شده و مواد،همينطور به ترتيب تا آخر. درش رو ببنديد و زيرشو متوسط بزاريد بمونه. بعد از ١٠ دقيقه زيرشو كم كنيد و دمكني بزاريد. بعد از ٢٠تا ٣٠دقيقه آمادس. 🍇
🥗 کیک هل و گردو مواد لازم: آرد دو پیمانه شکر یک پیمانه تخم مرغ سه عدد وانیل نوک قاشق پودر هل یک قاشق بکینگ پودر یک قاشق شیر یک پیمانه گردو خورد شده روغن طرز تهیه: تخم مرغ و شکر و وانیل خوب هم بزنین تا سفید و کشدار بشه. بعد شیر و روغن رو به ترتیب اضافه کنین و هم بزنین. مخلوط آرد و بکینگ پودر و پودر هل الک شده و گردو خورد شده رو به مواد اضافه کنین. هم بزنین تا یکدست شه. داخل قالب چرب شده با دمای ۱۷۵ درجه بمدت چهل و پنج دقیقه بذارین تا بپزه و بعد نوش جان کنید. 🦋 🍇
طرز تهیه دو پیمانه آرد رو سه با الک میکنیم و با دو ق چ بکینگ پودر و یک بسته پودر ژله لیمویی مخلوط کرده و کنار می ذاریم یک پیمانه سر خالی روغن مایع و نصف پیمانه شکر را با دور تند همزن پنج دقیقه میزنیم و سپس چهار عدد تخم مرغ را یکی یکی به همراه یک دوم ق چ وانیل اضافه میکنیم و خووووب هم میزنیم تا رنگ مواد روشن بشه سپس یک ق چ رنده پوست لیمو اضافه میکنیم و بعد مواد خشک رو اضافه کرده و با دور کند همزن هم میزنیم و در آخر یک پیمانه سرخالی آب را به تدریج اضافه کرده و هم میزنیم و مواد رو در قالب بیست و سه سانتی متری ریخته و به مدت تقریبا چهل دقیقه در فر صد و هشتاد درجه که از قبل گرم شده قرار میدیم پ.ن.به جای لیمو می تونید از رنده پوست پرتقال و پودر ژله پرتقالی استفاده کنید پ.ن۲.روکش کیک گاناش سفیده که از ترکیب مساوی خامه صبحانه و شکلات سفید روی حرارت ملایم بدست میاد. 🍇
نان تست۷ عدد سینه مرغ چرخ شده۱ عددتخم مرغ۱ عدد عددسیر رنده شده۳ تا ۴ حبه بیکینگ پودر یک قاشق چایی خوری شیربه میزان لازم سس خردل 1قاشق نمک، فلفل و ادویه کاری به میزان لازم روغن سـرخ کـردن یبه میزان لازم کنجد به میزان لازم سینه مرغ را چرخ کرده و نان‌های تست را در شیر خیس کرده و اجازه دهید تا نرم شود، سپس با دست فشار دهید و شیر اضافه آن را بگیرید.(توجه داشته باشید که نان ها نباید حالت خمیر پیدا کنند فقط در حد نرم شدن کافی است سپس مرغ، ، نان تست و سیر را مخلوط کرده، تخم‌مرغ‌ها را نیز اضافه کنید. نمک، فلفل، ادویه‌کاری و بکینگ پودر و سس خردل را هم اضافه کرده و خوب هم بزنید . از مواد برداشته به صورت دونات شکل دهید و روی ان را کنجد بپاشید و در روغن شناور سرخ کنید. 🍇