🔴 #دست_یکدیگر_را_نگیرید
💠 گاهی دیده میشود زن و شوهرها در اماکن #عمومی و در منظر دیگران دستان یکدیگر را گرفته و یا تماس بدنی غیر متعارف دارند.
💠 یقینا در جامعه افرادی هستند که مجردند و در حال حاضر به دلایلی توانایی و یا شرایط ازدواج ندارند و دیدن این حرکات از طرف زن و شوهرها میل و خواسته آنها را تحریک کرده و افکارشان را پریشان میکند.
💠 همانطور که ما آدمها خوردن غذا در مقابل فرد گرسنه و یا نوازش فرزندمان در مقابل کودک یتیم را عملی غیر منصفانه و ناپسند میدانیم باید نسبت به دیگر محرومیتهای انسانها نیز حساس باشیم و ناخواسته به آنها #بیرحمی #نکنیم.
🌹حدیث کاربردی زیبا برای این مطلب👇
✅امام علی (ع) فرمودند : در حضور هفت گروه ، ٧ کار را مخفی کن تا سعادتمند گردی :
۱- ﺩﺭ ﺣﻀﻮﺭ ﻓﻘﯿﺮ، ﺩﻡ ﺍﺯ ﻣﺎلت ﻧﺰﻥ...
٢-ﺩﺭ ﺣﻀﻮﺭ ﺑﯿﻤﺎﺭ ازﺳﻼﻣﺘﯽﺍﺕ نگو...
۳-ﺩﺭ ﺣﻀﻮﺭ ﻧﺎﺗﻮﺍﻥ، ﻗﺪﺭﺕﻧﻤﺎﯾﯽ ﻧﮑﻦ...
۴-ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﻏﺼﻪ ﺩﺍﺭ، ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﯽ نکن...
۵-ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺯﻧﺪﺍﻧﯽ از ﺁﺯﺍﺩیت نگو...
۶-ﺩﺭ ﺣﻀﻮﺭ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺑﯽﺑﭽﻪ، ﺍﺯ ﺑﭽﻪ نگو...
۷-ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ یتیم، ﺍﺯ ﭘﺪﺭ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺕ ﻧﮕﻮ...
📚 ﺗﺤﻒ ﺍﻟﻌﻘﻮﻝ، ص ۱۶۷
🌺کانال گنج نهفته،کانال ویژه بانوان🌺
@gangenahofte
#استاد_میرباقری
💞... «وَ يُمْدِدْكُم بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يَجْعَل لَّكُمْ جَنَّاتٍ وَ يَجْعَل لَّكُمْ أَنْهَارًا»(نوح/۱۲) اگر اهل استغفار بودید خدای متعال شما را با مال و فرزند کمک می کند.
✨لذا در روایات دارد ... که آن هایی که فرزند آوری شان به تاخیر افتاده و خدا به آن ها فرزندی نداده که انشاء الله خدا به همه عطا می کند، در روایات دستور #استغفار دادند؛
✨مثلاً یک سال سحرها استغفار بکنید تا موانعش رفع شود؛ آن وقت خدای متعال ممکن است یک نسل خیلی پاکی هم به آدم بدهد. طبق آیه با این استغفار باغستان ها [و] نهرهاست.
#فرزند_آوری
💠 #رهبر_انقلاب: محبت چه جوری میماند؟
شما که همسر این آقا هستید اطمینان او را به خودتان جلب کنید، خاطرش را جمع کنید که به امانت او وفادارید؛ امین سِرّ او، امین ناموس او، امین آبروی او، امین مال او. شما هم باید محبت خودتان را در دل همسرتان حفظ کنید، نگه دارید. شما هم به همین ترتیب به وسیلهی احترام به او. ۶۳/۰۲/۱۴
#امام_خامنه_ای
💍💐 هیچ کس با مهریه بالا خوش بخت نشد!
💠 رهبر انقلاب: بعضی از خانواده های طرف عروس می گویند ما مهریه ی آنقدر بالا نمی خواهیم ولی خانواده داماد برای پز دادن و تفاخر می گویند نه نمی شود! اینها همه دوری از اسلام است. هیچ کس با مهریه بالا خوشبخت نشد.
💠 ازدواج اگر چنانچه با محبت بود، بیمهریه هم متزلزل نمیشود ولی اگر چنانچه بر مبنای زرنگی و فریب بود، مرد بدجنس زورگو، کاری خواهد کرد که بتواند از زیر بار این #مهریه هم فرار کند. ١٣٧۵/٩/۴
#امام_خامنه_ای
#ازدواج_ساده
🚫خرید گران ممنوع!🚫
🛍️ رهبرانقلاب: دخترخانمهایی که می خواهند جهیزیه درست کنند، برای خرید اسباب سر عقد و #جهیزیه، توی این دکانهای گرانقیمت در محلات گران قیمت شهر اصلاً پا نگذارند. بروند آن جاهایی که معروف به گرانی نیست. اینطور نباشد که داماد بیچاره را دنبالشان راه بیندازند برای خرید عروس و خرید عقد. متأسفانه از این کار ها می کنند. ١٣٧٢/٣/١٩
#امام_خامنه_ای
#ازدواج_ساده
👑 تشریفات در زندگی
🌱 رهبرانقلاب: سعی کنید از اول، زندگی را #سادہ و ہیتشریفات شروع کنید. طوری نباشد که از اول کار، تشریفات و زیاده خواهیها را وارد زندگی کنید.
این ها هیچ ارزشی پیش خدا ندارد. ارزش در #ایمان و #تقوا است. ١٣٧١/١٠/١٧
#امام_خامنه_ای
#ازدواج_ساده
@gangenahofte
🚨تجمل عامل خوشبختی نیست!
✅امام خامنه ای:
❓❓ مگر کسانی که با تجمل عروس و داماد میشوند خوشبختترند؟ چه کسی می تواند چنین چیزی را ادعا کند؟
این کارها جز اینکه یک عده جوان راحسرت به دل کند چیز دیگری نیست... اگر نتوانستند آن جور آن ها عروسی بگیرند تا ابد حسرت به دل بمانند یا اصلا نتوانند عروسی بگیرند. تا آمدند دخترش را بگیرند، چون دستش خالی است، این دختر در خانه بماند. این پسر دانشجو یا کارگر یا کاسب ضعیف، همین طور غیر متأهل بماند. ١٣٧٣/٩/٢٣
#امام_خامنه_ای
#ازدواج_ساده
@gangenahofte
🔴 #متاهل ها بخوانند 👇 #دعوای_پیامکی_ممنوع
💠 بحث و مجادله به وسیله پیام نوشتاری، بدترین نوع بحث کردن است. زیرا طرفین نمیتوانند لحن و حالت صحبت کردن یکدیگر را ببینند و این مسئله در اکثر موارد باعث سوءتفاهم میشود!
💠 اگر گاهی مجبور شدید مطلبی را در مواقع دلخوری، با پیامک انتقال دهید حتما منظور خود و یا حالت درونی خود را بیان کنید مثلا بیان کنید که این پیامم شوخی بود و یا از روی علاقه و یا عصبانیت و ... بود.
💠 اما سعی کنید حضوری و یا تلفنی مسئله را حل کنید.
@gangenahofte
#خانمها_بدانند
🚨تفاوتهای زن ومرد
❌ خودم بلدم!
بر اين گمانيد كه مردها عاشق زنی توانمند، بينياز و همهچيز تمام ميشوند؟
شايد برخی از مردها آرزوی زندگي با يك اَبر زن را داشته باشند اما به شما اطمينان ميدهيم كه شمار چنين مردهايی بيش از اندازه كم است. آقايان عاشق اين هستند كه قويترين زن جهان هم نيازمند آنها باشد.
به همين دليل حتی اگر مدير شركتی بزرگ باشيد يا قويترين زن فاميلتان باشيد، ميتوانيد با كمك خواستنهای جزیی و یا حتی بيهوده از همسر و گاهی ناتوان نشان دادن خود، او را به وجد بياوريد.
شايد يك زن همه چيز تمام، بسياری از زحمتها و خستگيهاي همسرش را كم كند اما چنين زنی لذت افتخار كردن به خود و سوپرمن بودن را هم از همسرش مي گيرد.
Ezdevaj.mp3
963.2K
✅ انتخاب همسر یه موضوعیه که دست خداست...
❤️ به دلت بد راه نده و با توکل بر خدا انتخاب کن. نترس.... خدا حواسش بهت هست...
استاد #پناهیان
🚩 @IslamLifeStyles
recording-20191130-085219.mp3
2.33M
💢 انتخاب همسر مهمه ولی نه اونقدر که میگن...
ما قراره توی دنیا #امتحان بشیم.
⭕️ خدا که با ما دشمن نیست که به خاطر یه انتخاب اشتباه، مهر شقاوت ابدی بر پیشانی ما بزنه...
حاج آقا حسینی
🚩 @IslamLifeStyles
✅نظر اسلام در مورد #آموزش_جنسی
🔸اگر مانند جوامع غربی به بچّهها آموزش بدهیم چه میشود؟
استاد #تراشیون:
🔹در جوامع غربی از سنّ پایین در مهدهای کودک به بچّهها آموزش میدهند و مثلاً به بچّه میگویند: «این عضو خصوصی توست» یا «اگر کسی به سمتت آمد جیغ بزن» آیا اینها واقعاً میتواند برای یک کودک پاسخگو باشد و او را مصون نگه دارد؟ در جوامع غربی پاسخگویی ایجاد نشد و نتوانستند از این آموزشها پاسخ بگیرند و شما میبینید در کشورهایی غربی کودکآزاری به شکل وسیعی اتّفاق میافتد. متأسفانه کار به جایی کشیده شده که حتّی به دخترهای ۱۲_۱۰ ساله راهکارهای پیشگیری را یاد میدهند که دچار بیماریهایی مثل HIV نشوند یا در دوران نوجوانی باردار نشوند. ببینید این آموزشها جواب نداد، فقط در کشور آمریکا بر اساس آماری که وجود دارد یعنی آماری که خودشان میدهند ۹۰ درصد دانشآموزان تا قبل از فارغالتحصیل شدن روابط غیراخلاقی را تجربه میکنند. مگر اینها آموزش نمیدادند پس چرا اینگونه شد؟
🔹نکاتی وجود دارد که اسلام به آنها بسیار توجّه کرده است:
1️⃣ آستانهی تحمّل و کنترل بچّهها پایین است. من از کسانی که این موضوع را به بچّههایشان آموزش دادهاند میپرسم "آیا بچّهها نسبت به این موضوع کنجاوی نمیکنند یا اینکه بیشتر کنجکاوی میکنند؟" این طور نیست که وقتی به یک بچّه آموزش بدهیم این عضو خصوصی توست دیگر تمام شود و بزرگتر ها بگویند: «این بچّه بلد است و ما دیگر به او آزاری نمیرسانیم.»
2️⃣ در روایتی از وجود پیامبر اکرم (ص) آمده که: با مخاطب خود به اندازهی درک و فهم او سخن بگویید. بنابراین طبق این فرموده قطعاً کودک زیر ۸_۷ سال درک درستی از مسائل جنسی ندارد و اگر او را وارد این فضاها کنیم بچه دچار آسیب و بلوغ زودرس خواهد شد. بلوغ جسمی و جنسی باید همزمان با بلوغ عقلی باشد، مثلاً انسانهای بالغ و کامل و زن و شوهرهایی که ازدواج کردهاند با خصوصیترین مسائل آشنا هستند، امّا آن را هیچجا جار نمیزنند و مطرح نمیکنند چون عقلانیّت و رشدِ عقلیشان، این اطّلاعات را کنترل میکند.
🔸اسلام چه توصیهای دارد؟
🔹آنچه که اسلام میگوید بحث "مراقبت و پیشگیری" است. در اینجا پیشگیری بسیار مهمتر از درمان است و پیشگیری یعنی سعی کنیم که بچّهها -مخصوصاً در ۷ سال اوّل- در معرض سؤال قرار نگیرند. اسلام ۳ نوع مراقبت را در این زمینه توصیه میکند:
1️⃣ کنترل محیطی: محیط پاکی را برای بچّهها فراهم کنیم. مثلاً در روایتی آمده که "وقتی بچّهها به سنّی رسیدند که توانستند موضوعی را توصیف کنند دیگر نباید در اتاق پدر و مادرشان بخوابند که اگر پدر و مادر حواسشان نبود بچّه بیدار است و رابطهای از پدر و مادر را دید اگر زناکار شد غیر از خودتان را مزمّت نکنید." حتّی در روایت دیگری آمده است "اگر بچّهها صدای نفسزدن پدر و مادر را بشنوند و از لحاظ اخلاقی آسیبی دیدند باید خودتان را مزّمت کنید یا در آیهای از قرآن کریم آمده که "بچّهها باید یاد بگیرند که در سه نوبت وقتی وارد اتاق پدر و مادر میشوند با اذن و اجازه وارد شوند" معلوم است که اینها مراقبت است.
2️⃣ کنترل کلامی: نباید صحبتهای مربوط به این مسائل در حضور بچّهها انجام شود، مثلاً خانمها در حضور بچّهها از مسائل مربوط به زایمان و ... سخن نگویند زیرا همین موجب ایجاد سؤال در ذهن بچّه میشود که ـزایمان یعنی چه؟» و ما او را با صحبتی که میکردهایم در معرض سؤال قرار دادهایم و یکی از هوشمندیها و دقّت والدین این است که محیط تربیتی را –حتّی کلامی را که رد و بدل میشود- کنترل کنند.
3️⃣ کنترل خود بچّهها: بچّهها واقعاً تا ۸_۷ سالگی میل جنسی ندارند، امّا کنجکاوی و کشف جنسیّت وجود دارد. خیلی باید دقّت کنیم بنابراین کودکان نباید در محیطی باشند که ما حضور نداریم. هرجا آنها هستند ما هم باید باشیم و نظارت داشته باشیم حالا نظارت به صورت مستقیم یا غیرمستقیم و کنترلشده. یک موقع ما بچّهمان را به مهدی میبریم که میدانیم روی او نظارت دارند یا مثلاً بچّه به خانهی همسایه میرود و ما میدانیم آنها هم نظارت دارند.
🌺 #کانال_گنج_نهفته، زیر مجموعه کانال حقیقت واصل، کانال ویژه بانوان با محتوای حجاب وعفاف، همسرداری، تربیت فرزند است🌺
@gangenahofte
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥یک نکته مهم در #تربیت فرزند
🔴 #استاد_پناهیان
4-1.mp3
2.46M
به بچه هاتون بازی هایی رو یاد بدید که قدرت مدیریتشون بالا میره
این کلیپ خیلی عااالیه!
استاد پناهیان
🛰 @IslamLifeStyles
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 چای قند پهلو!
🔻این رفتار بیشترین تاثیر را روی بچهها میگذارد ..
#تصویری #تربیت_فرزند
✅✔️ بازی هایی که بچه ها رو مدیر بار بیاره هرچقدر براش پول بدید بازم کمه. بچه ها هم هرچقدر صبح تا شب بازی های مدیریتی انجام بدن اشکالی نداره.
چرا #قمار انقدر بده توی اسلام؟
🚫 برای اینکه از #شانس استفاده میشه. همینجور بی برنامه!!!
چیزی به نام #مدیریت نیست.
💢 اصلا بازی هایی مثل مارپله برای بچه هاتون استفاده نکنید. تاس میندازه و منتظر شانسه!
از همین الان تمرین کنید برای اینکه توی زندگیتون تمرین مدیریت کنید....
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بچّه در #هفت سال اول آقاست امّا کسی که آقاست هر کاری دلش میخواهد باید بکند؟
💠خطوط #قرمز آزادی بچهها چیست؟
🔴 #استاد_تراشیون
4_5769594796108679024.mp3
25.88M
🔉 #بشنوید
🔰سخنرانی حسن رحیمپور ازغدی با موضوع: زن، از "عشق در خانواده" تا " جهاد در عاشورا"
نشست "زن مسلمان در دو ساحت سیاست و خانواده" _ دانشگاه الزهرا سلام الله علیها _ محرم ۱۳۹۴
#چند_دقیقه_برای_تفکر
#شبکه_چهار
📅 پخش: ۹۸/۰۶/۱۵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌🎥 بورونی (تهیه کننده مستند ایکسونامی): پس از حادثه لردگان وزیر بهداشت اعلام کرد در جوامع توسعه یافته افراد به ایدز مبتلا نمی شوند!!
🔺این آدرس غلطی بود که وزیر بهداشت برای توجیه آموزش جنسی در ایران داد.
🔺روزنامه دیلی میل نیز چند سال پیش در مقاله ای اعلام کرد که آموزش جنسی نه تنها مانع بارداری نوجوانان نمی شود بلکه عامل آن است.
@gangenahofte
هدایت شده از ️گنج نهفته
✅نظر اسلام در مورد #آموزش_جنسی
🔸اگر مانند جوامع غربی به بچّهها آموزش بدهیم چه میشود؟
استاد #تراشیون:
🔹در جوامع غربی از سنّ پایین در مهدهای کودک به بچّهها آموزش میدهند و مثلاً به بچّه میگویند: «این عضو خصوصی توست» یا «اگر کسی به سمتت آمد جیغ بزن» آیا اینها واقعاً میتواند برای یک کودک پاسخگو باشد و او را مصون نگه دارد؟ در جوامع غربی پاسخگویی ایجاد نشد و نتوانستند از این آموزشها پاسخ بگیرند و شما میبینید در کشورهایی غربی کودکآزاری به شکل وسیعی اتّفاق میافتد. متأسفانه کار به جایی کشیده شده که حتّی به دخترهای ۱۲_۱۰ ساله راهکارهای پیشگیری را یاد میدهند که دچار بیماریهایی مثل HIV نشوند یا در دوران نوجوانی باردار نشوند. ببینید این آموزشها جواب نداد، فقط در کشور آمریکا بر اساس آماری که وجود دارد یعنی آماری که خودشان میدهند ۹۰ درصد دانشآموزان تا قبل از فارغالتحصیل شدن روابط غیراخلاقی را تجربه میکنند. مگر اینها آموزش نمیدادند پس چرا اینگونه شد؟
🔹نکاتی وجود دارد که اسلام به آنها بسیار توجّه کرده است:
1️⃣ آستانهی تحمّل و کنترل بچّهها پایین است. من از کسانی که این موضوع را به بچّههایشان آموزش دادهاند میپرسم "آیا بچّهها نسبت به این موضوع کنجاوی نمیکنند یا اینکه بیشتر کنجکاوی میکنند؟" این طور نیست که وقتی به یک بچّه آموزش بدهیم این عضو خصوصی توست دیگر تمام شود و بزرگتر ها بگویند: «این بچّه بلد است و ما دیگر به او آزاری نمیرسانیم.»
2️⃣ در روایتی از وجود پیامبر اکرم (ص) آمده که: با مخاطب خود به اندازهی درک و فهم او سخن بگویید. بنابراین طبق این فرموده قطعاً کودک زیر ۸_۷ سال درک درستی از مسائل جنسی ندارد و اگر او را وارد این فضاها کنیم بچه دچار آسیب و بلوغ زودرس خواهد شد. بلوغ جسمی و جنسی باید همزمان با بلوغ عقلی باشد، مثلاً انسانهای بالغ و کامل و زن و شوهرهایی که ازدواج کردهاند با خصوصیترین مسائل آشنا هستند، امّا آن را هیچجا جار نمیزنند و مطرح نمیکنند چون عقلانیّت و رشدِ عقلیشان، این اطّلاعات را کنترل میکند.
🔸اسلام چه توصیهای دارد؟
🔹آنچه که اسلام میگوید بحث "مراقبت و پیشگیری" است. در اینجا پیشگیری بسیار مهمتر از درمان است و پیشگیری یعنی سعی کنیم که بچّهها -مخصوصاً در ۷ سال اوّل- در معرض سؤال قرار نگیرند. اسلام ۳ نوع مراقبت را در این زمینه توصیه میکند:
1️⃣ کنترل محیطی: محیط پاکی را برای بچّهها فراهم کنیم. مثلاً در روایتی آمده که "وقتی بچّهها به سنّی رسیدند که توانستند موضوعی را توصیف کنند دیگر نباید در اتاق پدر و مادرشان بخوابند که اگر پدر و مادر حواسشان نبود بچّه بیدار است و رابطهای از پدر و مادر را دید اگر زناکار شد غیر از خودتان را مزمّت نکنید." حتّی در روایت دیگری آمده است "اگر بچّهها صدای نفسزدن پدر و مادر را بشنوند و از لحاظ اخلاقی آسیبی دیدند باید خودتان را مزّمت کنید یا در آیهای از قرآن کریم آمده که "بچّهها باید یاد بگیرند که در سه نوبت وقتی وارد اتاق پدر و مادر میشوند با اذن و اجازه وارد شوند" معلوم است که اینها مراقبت است.
2️⃣ کنترل کلامی: نباید صحبتهای مربوط به این مسائل در حضور بچّهها انجام شود، مثلاً خانمها در حضور بچّهها از مسائل مربوط به زایمان و ... سخن نگویند زیرا همین موجب ایجاد سؤال در ذهن بچّه میشود که ـزایمان یعنی چه؟» و ما او را با صحبتی که میکردهایم در معرض سؤال قرار دادهایم و یکی از هوشمندیها و دقّت والدین این است که محیط تربیتی را –حتّی کلامی را که رد و بدل میشود- کنترل کنند.
3️⃣ کنترل خود بچّهها: بچّهها واقعاً تا ۸_۷ سالگی میل جنسی ندارند، امّا کنجکاوی و کشف جنسیّت وجود دارد. خیلی باید دقّت کنیم بنابراین کودکان نباید در محیطی باشند که ما حضور نداریم. هرجا آنها هستند ما هم باید باشیم و نظارت داشته باشیم حالا نظارت به صورت مستقیم یا غیرمستقیم و کنترلشده. یک موقع ما بچّهمان را به مهدی میبریم که میدانیم روی او نظارت دارند یا مثلاً بچّه به خانهی همسایه میرود و ما میدانیم آنها هم نظارت دارند.
🌺 #کانال_گنج_نهفته، زیر مجموعه کانال حقیقت واصل، کانال ویژه بانوان با محتوای حجاب وعفاف، همسرداری، تربیت فرزند است🌺
@gangenahofte
Panahian-AkharinAmadegiBarayeZohoor-mobile.pdf
1.14M
📌 فایل PDF | جزوه "آخرین آمادگی برای ظهور؛ اصلاح مدیریت در خانواده و جامعه"
📱 نسخه مناسب مطالعه در تلفن همراه
#جزوه