#با ارسال مطالب کانال برای دوستانتان
در ترویج فرهنگ اسلامی و سبک زندگی سالم و اسلامی سهیم باشید🌹
دوستان را به کانال دعوت کنید
📌 #اهمیت_نوع_ظروف_در_سلامت_غذا
📢 مضرات غذای پخته شده در آلومینیوم، تفلون، استیل، زودپز، مایکروفر:
🔹🍃 ظروف آلومینیومی و تفلونی در هنگام پخت یون های آزاد به غذا اضافه میکنند که میتوانند موجب بروز بیماریهایی مانند آلزایمر، کم خونی، راشیتیسم، اختلالات گوارشی و ….. شود.
🔹🍃 الان حدود ۶۰ درصد مردم دنیا دچار کم خونی و فقر آهن هستند که یکی از مهم ترین عواملش ظروف آلومینیومی و تفلونی میباشد. (پس به جای اینکه قرص آهن با آن همه عوارض خطرناک مصرف کنید، با حذف این ظروف از زندگی علت کم خونی را برطرف کنید و کاهو با شیره انگور بخورید).
🔹🍃 تفلون ماده ای است شیمیایی به نام (پلی تترا فلئورو اتیلن) که به صورت روکش برای ظروف آلومینیومی استفاده میشود و هنگام طبخ، به مرور وارد غذا شده و همراه آن خورده میشود. در تهیه ظروف تفلون از کادیوم نیز استفاده میشود که از فلزات سنگین بوده و به مرور وارد غذا شده باعث بروز سرطان، کوتاهی قد و ضایعات پوستی میشود. کادیوم در سنتز هموگلبین دخالت کرده و منجر به کم خونی میشود.
✅ ظروف استیل سبب ورود سرب به غذاها شده و سرطان زا شناخته شده اند. زودپز به خاطر درجه حرارت بسیار بالا و فشار زیاد ناشی از بسته بودن محیط پخت، موجب دگرگونی مواد غذایی شده و سیستم گوارش را فرسوده میکند. طبق تحقیقات جدید، زودپز موجب دناتوره شدن ترکیبات پروتئینی موجود در گوشت شده و موادی مضر و سرطان زا تولید میکند.
🔹🍃 امواج نشت یافته از مایکروفر در فاصله ۳۰ تا ۵۰ سانتیمتری در حدی است که اکثر فاکتورهای خونی را به خصوص در سنین قبل از بلوغ تحت تأثیر قرار میدهد و تعداد گلبول های سفید، پلاکت ها و هموگلوبین را کاهش میدهد و باعث عوارضی چون آسیب سلول های مغزی و دستگاه عصبی، اختلالات مغز استخوان، سردرد، خستگی، آب مروارید و سرطان خون میشود. به علاوه نشت امواج مایکروفر تأثیرات منفی بر زنان باردار داشته و باعث افزایش احتمال اختلال در رشد جنین و یا حتی مرگ جنین میشود.
🔹🍃 تماس مستقیم مواد غذایی و نوشیدنی گرم با ظروف پلاستیکی و یکبار مصرف، قطعا سرطان زاست و ایجاد آلرژی و حساسیت میکند.
📚 منبع: (تغذیه در طب ایرانی اسلامی ص۱۵۲) و (بهداشت تغذیه از دیدگاه حکمای پزشکی ایران ص۱۳۳) و (عالمی که انسان نام گرفت ص۵۱)
🎯 برگرفته از:
🌐 www.ravazadeh.com
💠 @Ganjineyetebeeslami
ظروف مفید در طب 👇👇
✅برنجی
✅ابگینه یا (شیشه ای پیرکس)
✅سنگی
✅مسی
✅سفالی
✅چدن روسی (کمیاب هست)
💠گنجینه طب اسلامی💠
💠 @Ganjineyetebeeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱۱دلیل برای استفاده از ظروف مسی!!
💠گنجینه طب اسلامی💠
💠 @Ganjineyetebeeslami
پرسش;
بعضی از دوستان این پیام و گذاشتن
که در روایات امده که
در ظرف مسی اب ننوشید سبب دیوانگی و جنون می شود؟
پاسخ;
با تحقیقی که کردیم خدمت عزیزان خواهیم گفت
که منظور ظرف مسی است که قلع اندود نشده باشه
که امروزه ظرف های مسی غالبا قلع اندود عرضه می شوند.
مسئول تحقیقات تراریخته ها
💠 @Ganjineyetebeeslami
واقعیت این است که اجدادمان از منافع بیشمار نوشیدن آب از ظروف مسی گفته اند. وقتی که آب را در ظرف مسی میریزید، با یونهای مثبت شارژ میشود. آب باید حداقل به مدت ۸ ساعت قبل از مصرف در ظرف مسی نگهداری شود تا خواص مس را جذب کند.
با توجه به این که ظرف مسی سرشار از الکترولیتهاست، آب در ظرف مسی گندیده و متعفن نمیشود و این ویژگی باعث میشود که بتوان آب را برای چند ساعت استفاده کرد.
سایت دکتر روازاده
💠 @Ganjineyetebeeslami
ظروف مس یکی از بهترین ظروف هستند برای استفاده
به شرطی که به چند نکته توجه کنید
✅اول اینکه از پختن غذاهای اسیدی و ترش پرهیز کنید
✅دوم اینکه هر چند وقت یکبار
ظروف رو بدید قلع اندود کنند
تمیز کردن جداره بیرونی مس هم بسیار اسونه
بهترین گزینه مالیدن .رب گوجه یا قرقروت به جداره بیرونی ظرف هست
دقت کنید این مواد اسیدی ترش رو توی ظرف نریزید فقط به جداره بیرونی بمالید
💠گنجینه طب اسلامی💠
💠 @Ganjineyetebeeslami
دیگ سنگی 😍
یکی از بهترین ظروف تو اشپزخونه است
میشه بهترین ابگوشت ها رو توی این دیگ تهیه کرد
عملکرد دیگ سنگی برای این ارزشمنده
چون خواص و کیفیت غذا رو تغییر نمیده
از داشتن دیگ سنگی غافل نشید
تنها مشکل این ظرف فقط سنگینی اونِ
که اونم با وجو اقایون محترم حلِ
سلامتی نوش جانتون🙄
💠گنجینه طب اسلامی💠
💠@Ganjineyetebeeslami