eitaa logo
محصولات ارگانیک گنجینه
4.9هزار دنبال‌کننده
847 عکس
53 ویدیو
3 فایل
﷽ | محصولات ارگانیک گنجینه 🪴🌱 ✨"کیفیت و انصاف دستور کار ماست"✨ 📍 گیاهان دارویی 📍 محصولات ارگانیک 📍 داروهای طب ایرانی اسلامی 🌐 زیرمجموعه گنجینه طب اسلامی👇 @ganjine313_com 🔰ثبت سفارشات👇 @Admin_ganjine313 تماس : ۰۹۳۶۷۴۳۵۱۸۴
مشاهده در ایتا
دانلود
. 🛑برخی از ضررهای گوجه و رب گوجه فرنگی 🌶️ ۱. سوزش معده و رفلاکس اسید: اسیدیته بالای رب گوجه‌فرنگی می‌تواند باعث سوزش معده و تشدید رفلاکس اسید شود. 🩺 ۲. فشار خون بالا: سدیم بالا در رب‌های صنعتی می‌تواند به افزایش فشار خون و مشکلات قلبی منجر شود. 🍬 ۳. دیابت و چاقی: شکر افزوده در رب گوجه‌فرنگی می‌تواند خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ و چاقی را افزایش دهد. 🦶 ۴. نقرس: مصرف زیاد رب گوجه‌فرنگی ممکن است سطح اسید اوریک را افزایش داده و به نقرس منجر شود. 🧬 ۵. مشکلات کلیوی: سدیم زیاد می‌تواند بار اضافی بر کلیه‌ها وارد کند و باعث مشکلات کلیوی شود. 🍏 ۶. کم‌خونی: مصرف بیش از حد ممکن است جذب آهن را کاهش داده و باعث کم‌خونی شود. 🤧 ۷. حساسیت‌ها و آلرژی‌ها: برخی افراد ممکن است به گوجه‌فرنگی و محصولات آن حساسیت داشته باشند. 🧴 ۸. مشکلات پوستی (آکنه): مصرف زیاد رب گوجه‌فرنگی ممکن است باعث تشدید آکنه و مشکلات پوستی شود. 🚹 ۹. التهاب پروستات: مصرف زیاد لیکوپن موجود در گوجه‌فرنگی ممکن است به تورم و التهاب پروستات منجر شود. 🌽 ۱۰. مشکلات گوارشی: مصرف بیش از حد می‌تواند باعث نفخ، گاز معده و یبوست شود. 🚫 ۱۱. خطر سرطان‌های دستگاه گوارش: مصرف مداوم رب‌های صنعتی ممکن است خطر ابتلا به سرطان‌های دستگاه گوارش را افزایش دهد. ⚠️ ۱۲. تجمع سموم: مصرف رب‌های حاوی مواد شیمیایی و آفت‌کش‌ها ممکن است به تجمع سموم در بدن منجر شود. 🔥 ۱۳. تحریک و التهاب معده: اسیدیته بالا ممکن است باعث تحریک و التهاب مخاط معده شود. 🍄 ۱۴. خطر سموم آفلاتوکسین: در صورت نگهداری نادرست، قارچ‌ها و سموم آفلاتوکسین در رب گوجه‌فرنگی ممکن است تشکیل شود که سرطان‌زا است. 💊 ۱۵. تداخلات دارویی: رب گوجه‌فرنگی با برخی داروهای کاهنده فشار خون و ضدالتهابی تداخل داشته باشد. ✅به تخصصی ترین کانال طبی ایتا بپیوندید 👇 http://eitaa.com/joinchat/552206356Ca4618696f7
اصــــلااا گوجــــه چیــــه 🍅 چــــطور واردکشـــورشــدوکـِــی؟! 🤨 چرا مصرفش منع شده؟! 🧐 همه ی اینها رودرکلیپ زیر ببینید👇♨️
21.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️چرا نباید گوجه فرنگی بخوریم⁉️ 🔻به هزارویک دلیل که بعضی ها شو برات توی این کلیپ گفتم! یه تاریخچه کوچیک از این 📜 میوه‌ای‌که نبودوبااومدنش🍅 همه رو معتاد خودش کرد‼️ ⚠️از رب گوجه که دیگه نگم🥫 🔻چون .. حتما بفرست برای اونایی که خیلی‌ اهل‌گوجه🍅 و رب‌گوجه🥫هستن! ☝️شاید با دیدن این کلیپ ⭕️حداقل کمتر بخورن! ✅به تخصصی ترین کانال طبی ایتا بپیوندید 👇 http://eitaa.com/joinchat/552206356Ca4618696f7
خب سوال پیش میاد که گوجه استفاده نکنیم چه کنیم؟! برای طعم ورنگ غذا⁉️
🥫🤔به جای رب گوجه فرنگی چی مصرف کنیم؟ ✅زعفران ✅رب انار ✅رب به ✅رب آلو ✅رب نارنج ✅رب نسترن ✅رب غوره ✅رب هل ✅رب زردآلو ✅رب گوجه سبز یا آلوچه ✅رب ازگیل ✅رب سیب و.. وبرای رنگ غذا از زعفران استفاده میشه👌
🍅گوجه فرنگی ، میوه لعنتی😬 🔸در آمریکای لاتین میوه ای هست به نام میوه لعنتی که همین گوجه فرنگی(گوجه آمریکایی)می باشد همانطور که از نام این محصول پیداست از غرب وارد فرهنگ و سفره ما شده و طبیعتا در دوران قدیم (حدود 200-150 سال پیش) حداقل در کشور ما وجود نداشته است..❌ وقتی بچه های بومیان آمریکای مرکزی به جنگل می رفتند،اتفاقی آن را پیدا کردند و وقتی می خوردند بلافاصله می‌مردند!😰 در قرن شانزدهم این میوه توسط استعمارگران اسپانیایی به اروپا منتقل شد.🙁 👈اولین نفری که در ایران گوجه فرنگی را خورد در دم جان سپرد و به همین علت این گیاه به مشهور شد.😱 ‌
♦️این گیاه از طریق اروپائیان به ترکیه و ارمنستان و همچنین از طریق مسافران اروپا که اغلب شاهزاده‌های قاجار بودند وارد ایران شد. 👈در دوره قاجار خانواده معیری برای اولین بار گوجه فرنگی را در مزرعه‌ای حدود فرودگاه مهرآباد فعلی تهران کشت کردند. 🔬آزمایشات نشان می دهد که سمیت گوجه فرنگی از بین نرفته بلکه کم شده است... در واقع انگلیسی ها روی آن کار کرده اند و به وسیله علم ژنتیک سم آن را ضعیف کرده اند و به جای این که سم آن در جا بکشد،در دراز مدت و به تدریج اثر کند😰😨 ‌ ‌‌
‌ آلکالوئید در گوجه فرنگی از نوع سمی می‌باشد و ساختمان آنها شبیه نیکوتین سیگار می‌باشد.🚬 👈🏻برگ‌ها، ساقه و میوۀ سبز (کال) گوجه فرنگی دارای میزان بیشتر سم گلیکوآلکالوئید یا توماتین است و مصرف برگ گوجه فرنگی در چای در حداقل یک مورد موجب مرگ فرد شده است!!😯 🍅مصرف گوجه فرنگی خام می‌تواند منجر به بروز حساسیت شود و حتی ممکن است موجب بروز آنافیلاکسی شدید گردد، بخصوص شاهد این موضوع در بچه‌ها و افراد مستعد به حساسیت می‌باشیم. 🥫 همچنین رب گوجه فرنگی با توجه به اینکه تغلیظ شده چندین کیلو گرم گوجه فرنگی می‌باشد، می‌تواند تجمع سم گلیکوآلکالوئید یا توماتین را به چندین برابر افزایش دهد. 😵 👈🏻✅رب به ،رب انار ، رب سیب و... جایگزین مناسبی می باشد. بنابراین سایر محصولات گوجه فرنگی مانند آب گوجه فرنگی و ترشی گوجه فرنگی و همچنین سس گوجه فرنگی نیز به علت دارا بودن گلیکوآلکالوئید توصیه نمی‌شوند.❌❌❌
‌ ‼️در حال حاضر باید چنین گفت که گوجه فرنگی نه تنها ویتامین «ث» ندارد،بلکه ضد این ویتامین هم هست؛❌ یکی از مهمترین ویتامین های مورد نیاز بدن ما ویتامین «ث» می باشد که گوجه یکی از عوامل از بین برنده ی آن است و وارد کننده های گوجه به ایران،با رب گوجه،ذائقه ما را عوض کرده اند 😣 و به وسیله آن،آرام آرام سم را وارد بدن ما می کنند.😞😔
‌ ازاونجایــــی کــه سلامتـــی شما عزیزان برامــون مهمـــه به تازگی "رب انارتازه ی ســــاوه" رو براتـــون فراهــم کردیـــم🌱 تادربرنامه ی غذاییتون جابدید ونهایت استفاده رو بکنید👌♨️ ‌
. رب انار رسمی طعمش نسبتاً ترشه🤤 مناسب برای فسنجون و انواع خورشت برای تهیه شربت و سس انار این رب انار رو بهتون پیشنهاد میکنم 👌 https://eitaa.com/joinchat/741802050C125c86056d
. طعم رب انار قجری ملسه😋 از اونجایی که غالب انارهای ساوه از نوع ملسه رب انار قجری مون هم طعم ملسی داره 😋 با یه بافت گوشتی و لواشکی که کمتر کسی می‌تونه از طعم جذابش بگذره😇 https://eitaa.com/joinchat/741802050C125c86056d