.
🛑برخی از ضررهای گوجه و رب گوجه فرنگی
🌶️ ۱. سوزش معده و رفلاکس اسید: اسیدیته بالای رب گوجهفرنگی میتواند باعث سوزش معده و تشدید رفلاکس اسید شود.
🩺 ۲. فشار خون بالا: سدیم بالا در ربهای صنعتی میتواند به افزایش فشار خون و مشکلات قلبی منجر شود.
🍬 ۳. دیابت و چاقی: شکر افزوده در رب گوجهفرنگی میتواند خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ و چاقی را افزایش دهد.
🦶 ۴. نقرس: مصرف زیاد رب گوجهفرنگی ممکن است سطح اسید اوریک را افزایش داده و به نقرس منجر شود.
🧬 ۵. مشکلات کلیوی: سدیم زیاد میتواند بار اضافی بر کلیهها وارد کند و باعث مشکلات کلیوی شود.
🍏 ۶. کمخونی: مصرف بیش از حد ممکن است جذب آهن را کاهش داده و باعث کمخونی شود.
🤧 ۷. حساسیتها و آلرژیها: برخی افراد ممکن است به گوجهفرنگی و محصولات آن حساسیت داشته باشند.
🧴 ۸. مشکلات پوستی (آکنه): مصرف زیاد رب گوجهفرنگی ممکن است باعث تشدید آکنه و مشکلات پوستی شود.
🚹 ۹. التهاب پروستات: مصرف زیاد لیکوپن موجود در گوجهفرنگی ممکن است به تورم و التهاب پروستات منجر شود.
🌽 ۱۰. مشکلات گوارشی: مصرف بیش از حد میتواند باعث نفخ، گاز معده و یبوست شود.
🚫 ۱۱. خطر سرطانهای دستگاه گوارش: مصرف مداوم ربهای صنعتی ممکن است خطر ابتلا به سرطانهای دستگاه گوارش را افزایش دهد.
⚠️ ۱۲. تجمع سموم: مصرف ربهای حاوی مواد شیمیایی و آفتکشها ممکن است به تجمع سموم در بدن منجر شود.
🔥 ۱۳. تحریک و التهاب معده: اسیدیته بالا ممکن است باعث تحریک و التهاب مخاط معده شود.
🍄 ۱۴. خطر سموم آفلاتوکسین: در صورت نگهداری نادرست، قارچها و سموم آفلاتوکسین در رب گوجهفرنگی ممکن است تشکیل شود که سرطانزا است.
💊 ۱۵. تداخلات دارویی: رب گوجهفرنگی با برخی داروهای کاهنده فشار خون و ضدالتهابی تداخل داشته باشد.
✅به تخصصی ترین کانال طبی ایتا بپیوندید 👇
http://eitaa.com/joinchat/552206356Ca4618696f7
اصــــلااا گوجــــه چیــــه 🍅
چــــطور واردکشـــورشــدوکـِــی؟! 🤨
چرا مصرفش منع شده؟! 🧐
همه ی اینها رودرکلیپ زیر
ببینید👇♨️
21.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️چرا نباید گوجه فرنگی بخوریم⁉️
🔻به هزارویک دلیل که بعضی ها
شو برات توی این کلیپ گفتم!
یه تاریخچه کوچیک از این 📜
میوهایکه نبودوبااومدنش🍅
همه رو معتاد خودش کرد‼️
⚠️از رب گوجه که دیگه نگم🥫
🔻چون ..
حتما بفرست برای اونایی که خیلی
اهلگوجه🍅 و ربگوجه🥫هستن!
☝️شاید با دیدن این کلیپ
⭕️حداقل کمتر بخورن!
✅به تخصصی ترین کانال طبی ایتا بپیوندید 👇
http://eitaa.com/joinchat/552206356Ca4618696f7
خب سوال پیش میاد
که گوجه استفاده نکنیم چه کنیم؟!
برای طعم ورنگ غذا⁉️
🥫🤔به جای رب گوجه فرنگی چی مصرف کنیم؟
✅زعفران
✅رب انار
✅رب به
✅رب آلو
✅رب نارنج
✅رب نسترن
✅رب غوره
✅رب هل
✅رب زردآلو
✅رب گوجه سبز یا آلوچه
✅رب ازگیل
✅رب سیب
و..
وبرای رنگ غذا از زعفران
استفاده میشه👌
🍅گوجه فرنگی ، میوه لعنتی😬
🔸در آمریکای لاتین میوه ای هست به نام میوه لعنتی که همین گوجه فرنگی(گوجه آمریکایی)می باشد همانطور که از نام این محصول پیداست از غرب وارد فرهنگ و سفره ما شده و طبیعتا در دوران قدیم (حدود 200-150 سال پیش) حداقل در کشور ما وجود نداشته است..❌
وقتی بچه های بومیان آمریکای مرکزی به جنگل می رفتند،اتفاقی آن را پیدا کردند و وقتی می خوردند بلافاصله میمردند!😰
در قرن شانزدهم این میوه توسط استعمارگران اسپانیایی به اروپا منتقل شد.🙁
👈اولین نفری که در ایران گوجه فرنگی را خورد در دم جان سپرد و به همین علت این گیاه به #گیاه_لعنتی مشهور شد.😱
♦️این گیاه از طریق اروپائیان به ترکیه و ارمنستان و همچنین از طریق مسافران اروپا که اغلب شاهزادههای قاجار بودند وارد ایران شد.
👈در دوره قاجار خانواده معیری برای اولین بار گوجه فرنگی را در مزرعهای حدود فرودگاه مهرآباد فعلی تهران کشت کردند.
🔬آزمایشات نشان می دهد که سمیت گوجه فرنگی از بین نرفته بلکه کم شده است...
در واقع انگلیسی ها روی آن کار کرده اند و به وسیله علم ژنتیک سم آن را ضعیف کرده اند و
به جای این که سم آن در جا بکشد،در دراز مدت و به تدریج اثر کند😰😨
آلکالوئید در گوجه فرنگی از نوع سمی میباشد و ساختمان آنها شبیه نیکوتین سیگار میباشد.🚬
👈🏻برگها، ساقه و میوۀ سبز (کال) گوجه فرنگی دارای میزان بیشتر
سم گلیکوآلکالوئید یا توماتین است و مصرف برگ گوجه فرنگی در چای در حداقل یک مورد موجب مرگ فرد شده است!!😯
🍅مصرف گوجه فرنگی خام میتواند منجر به بروز حساسیت شود و حتی ممکن است موجب بروز آنافیلاکسی شدید گردد، بخصوص شاهد این موضوع در بچهها و افراد مستعد به حساسیت میباشیم.
🥫 همچنین رب گوجه فرنگی با توجه به اینکه تغلیظ شده چندین کیلو گرم گوجه فرنگی میباشد، میتواند تجمع سم گلیکوآلکالوئید یا توماتین را به چندین برابر افزایش دهد. 😵
👈🏻✅رب به ،رب انار ، رب سیب و... جایگزین مناسبی می باشد.
بنابراین سایر محصولات گوجه فرنگی مانند آب گوجه فرنگی و ترشی گوجه فرنگی و همچنین سس گوجه فرنگی نیز به علت دارا بودن گلیکوآلکالوئید توصیه نمیشوند.❌❌❌
‼️در حال حاضر باید چنین گفت که گوجه فرنگی نه تنها ویتامین «ث» ندارد،بلکه ضد این ویتامین هم هست؛❌
یکی از مهمترین ویتامین های مورد نیاز بدن ما ویتامین «ث» می باشد که گوجه یکی از عوامل از بین برنده ی آن است
و وارد کننده های گوجه به ایران،با رب گوجه،ذائقه ما را عوض کرده اند 😣
و به وسیله آن،آرام آرام سم را وارد بدن ما می کنند.😞😔
ازاونجایــــی کــه سلامتـــی
شما عزیزان برامــون مهمـــه
به تازگی "رب انارتازه ی ســــاوه"
رو براتـــون فراهــم کردیـــم🌱
تادربرنامه ی غذاییتون جابدید
ونهایت استفاده رو بکنید👌♨️
.
رب انار رسمی طعمش نسبتاً ترشه🤤
مناسب برای فسنجون و انواع خورشت
برای تهیه شربت و سس انار این رب
انار رو بهتون پیشنهاد میکنم 👌
https://eitaa.com/joinchat/741802050C125c86056d
.
طعم رب انار قجری ملسه😋
از اونجایی که غالب انارهای ساوه
از نوع ملسه رب انار قجری مون
هم طعم ملسی داره 😋
با یه بافت گوشتی و لواشکی که
کمتر کسی میتونه از طعم جذابش
بگذره😇
https://eitaa.com/joinchat/741802050C125c86056d