📲💭
🔻روایت ۲۵ سال زندگی عاشقانه با فرمانده با صلابت و مقتدر اطلاعات سیستان و بلوچستان
الان یک سال است که برایم گل نگرفته. شاید اطرافیان گل آورده باشند اما این کجا و آن کجا. یک سال است نه صدایش را شنیدم و نه خودش را دیدهام. دعا میکنم آدمهایی که خیلی خوب هستند، شهید شوند ولی خیلی دیر.
همسر او بعد از ۲۵ سال زندگی مشترک با شهید، امروز حرفهای ناگفته زیادی دارد. او از زندگی عاشقانه با یک سردار نظامی صحبت میکند که قلب رئوفش در خانه برای همسر و در بیرون از خانه برای مردمی میتپد که در جغرافیای مناطق محروم زاهدان برای امنیت شهرشان به او و امثال او تکیه میکنند.
همسر شهید هاشمی از صلابت مردی سخن میگوید که در گمنامی اگرچه یکی از حساسترین سمتهای اطلاعاتی کشور را عهدهدار بود اما شجاعانه جلوتر از زیر دستهایش در قلب تمام عملیاتها شخصا حضور داشت و به مدیریت پشت میزنشینی عادت نداشت...
🔗متن کامل گفتگو با همسر محترم شهید👇
https://tn.ai/2963948
#سازمان_اطلاعات_سپاه
🇮🇷@ganndo
🇮🇷@ganndo
گاندو
📲💭 نفوذ عناصر تجزیه طلب در مراکز علمی و فرهنگی چرا اینها برای یک سری عادی شده؟ چرا برخورد نمیکنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گاندو
. 🔻فحشای پنهان زیر عبای بنسلمان 💭سکوت بنسلمان و حکومت سعودی در برابر فاحشهگری در عربستان 🇮🇷@g
🔻عشرتکدهای به وسعت صحراهای عربستان
آل سعود که اصرار دارد با لقب "خادمین حرمین شریفین" شناخته شود، این روزها دست به هر کاری میزند تا شاید در مناسبات بینالملل، به جایگاهی اثرگذار دست یابد.
در تازهترین اقدام آلسعود شاهد برگزاری تورهای گردشگری با انواع و اقسام فساد در صحراهای عربستان هستیم.
🇮🇷@ganndo
🇮🇷@ganndo
📲💭
گزارش یک نفوذی از وضعیت اسفناک زنان و دختران کومله و دموکرات؛ از ممنوعیت ازدواج تا تعرض به زنان | سرنوشت کژال که بهخاطر مسائل جنسی خودکشی کرد
کتاب «سیطره» اثر کیانوش گلزار راغب شامل خاطرات نادر کیانی از ۷ سال نفوذ و فعالیت اطلاعاتی در قلب سازمان کومله است.
«سیطره» نکات تاریخی، سیاسی و اطلاعاتی جالبی دارد که میتوانند برای مخاطبانش جالب باشند اما یکی از موضوعات مهم مندرج در خاطرات کیانی در این کتاب، موضوعات اجتماعی هستند که یکی از زیرشاخههایش مربوط به زنان و دختران است.
راوی کتاب «سیطره» درباره چرایی جذب زنان و دختران بهسمت گروهکهای تجزیهطلب میگوید:
«ضعف فرهنگی برخی خانوادهها هم در این بدبیاریها بی تأثیر نبود. دخترهای نوجوان را وادار میکردند با مردهای مسن ازدواج کنند یا بهزور شوهر میدادند و زندگی برایشان سخت میشد و گول تبلیغات دموکرات را خورده و با تشکیلات مخفی آنها ارتباط برقرار میکردند. به محض رسیدن به مرز خودرو لیلا علوی میرفت دنبالشان و میآورد و در این حصار گرفتارشان میکرد. چیزی که نصیب پسران میشد نگهبانی ۲۴ ساعته و بردگی بود. چیزی هم که نصیب دختران میشد کنیزی و کلفتی و کارگری و نظافت اماکن بود.» (صفحه ۵۷)
یکی از رنج و عذابهای دختران حاضر در اردوگاه دموکرات که کیانی روایتش کرده، هماتاقی با پسران است که میگوید این مساله آزارشان میداد. بروز آثار زنانگی و نبود لوازم بهداشتی لازم هم اوضاعشان را سختتر میکرد و بههمیندلایل، هرهفته از تعداد دختران حاضر در اردوگاه کاسته میشد و از چشم دیگر اعضا، ناگهان غیب میشدند. یکی از دختران حاضر در این اردوگاه که کیانی خاطره زندگی سختش را روایت کرده، کژال نام دارد که بهخاطر مسائل جنسی دست به خودکشی زد و پیکر بیجانش شبانه از اردوگاه خارج شد...
بیشتر بخوانید👇
https://www.hamshahrionline.ir/news/792838/
#نفوذ #کومله
🇮🇷@ganndo
🇮🇷@ganndo