عاقبت تبعیت از جاهل!!!!
بیایید یکبار خلاصه ی تمام پروتکلهای ابلاغی را از ابتدا باهم مرور کنیم🧐
▫️برای آغاز کرونا هراسی تجویز شستشوی دست داشتند!
کمی مردم تحت تاثیر قرار گرفتند، گفتند الکل مالی و وایتکس پاشی کنید، دیدند کار خوب پیش رفته، فاصله اجتماعی و قرنطینه شدید را مطرح کردند، بعد هم گفتند هیچ کدام تاثیری در جلوگیری از کرونا ندارد، فعلا ماسک بزنید و جامعه را بترسانید که واکسن کرونا در راه است.
💉واکسن اجباری کرونا، تاریخ بشر را دچار تغییر اساسی خواهد کرد.
👌احمق کسی است که زندگی خود را به دست بیسوادهایی بسپارد که هر روز حرفشان عوض میشود!
💢ضدعفونی کردن تختهای بیمارستانها با وایتکس در حضور بیماران سندرم حاد تنفسی هم دستپخت همینها بود
💢 انتقال کرونا از طریق اموات هم سرنوشت مشابهی داشت و در نهایت به اعلام عدم سرایت بیماری از مردگان ختم شد.
کما اینکه تا بحال تمام دستورالعلمل های ابلاغی اعم از سمپاشی و قرنطینه و ... بطلانشان محرز شده،
مطمئن باشید در آینده بقیه کارهای ضدعفونی وماسک و... را هم ابطال خواهند کرد!
همه خواهند فهمید،اما به چه قیمت؟؟
تنها راه نجات،رجوع به عقلانیت
@gapogoftha
15.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦#مقام_معظم_رهبری:
«بعضیها نظرات کارشناسی میدن، با نظر رهبری مخالفه، میگن آقا این ضد ولایته...❗️هیچ نظر کارشناسی ای که مخالف نظر این حقیر باشد مخالفت با ولایت نیست.❗دیگه از این واضح تر؟!»
@gapogoftha
گپ وگفتها
نسبت اوامر و توصیه های رهبری با مقام تکلیف و اندیشه
🙄اخیرا با توصیه حضرت آقا مبنی بر زدن ماسک و برخی دستورات پزشکی مانند فاصله گذاری اجتماعی استقرائا نتیجه گیری غلطی حتی از سوی برخی دوستان حوزوی در جریان است که بر اساس سخنان رهبری پس باید باب نقد و تحقیق و خلاقیت و احیانا سوت زنی (افشاگری مردمی) و ... را در باب کرونا و امثال آن بست و فقط به پروتکل ها و دستورات جهانی و ملی عمل کرد! این تفکر که بنحوی اهانت ناخواسته به رهبری و مقام فکر و تحقیق است در قالب چند سرفصل قابل تحقیق تقدیم می شود. طبعا بررسی ابعاد این موضوع مهم ، به صدها کتاب و مقاله و وقت موسع نیاز دارد و لذا نوشتار ذیل تنها به یکی دو اشکال و ابهام آنهم بصورت ناقص توجه خواهد کرد: 👇
🤔 بحث از اوامر و مطالبات رهبری نظام ( مولوی و ارشادی) و نسبت آنها با نظرات کارشناسی ( دینی و سکولار) و پرسش از اینکه تکلیف امت اسلامی ، پس از صدور این اوامر یا مطالبات چیست؛ دهها سال است در محافل نخبگانی وعمومی مطرح بوده و هست.
⭕️گاهی رهبری در موضع توصیه و ارشاد اند و بعضا با صراحت اعلام می کنند که من کارشناس این عرصه نیستم . در این حال با مشورت ، در نهایت نظر یکی از دو (یا چند طرف) غالبا متضاد کارشناسی را به هر دلیلی در هر زمانی که صحیح تشخیص دهند اعلام می کنند.
⭕️و گاهی ایشان با امر مولوی و حکم حکومتی – کتبا یا شفاها- فرمانی می دهند که قطعا اطاعتش حتی بر مراجع تقلید و مقلدان ایشان بلکه افراد غیر دینی که مقلد هیچ مرجعی نیستند از باب ضرورت نظم اجتماعی و وحدت فرماندهی که خود مقوله ای مهم و قابل تحقیق است واجب و تخلف از آن نیز حرام و خلاف قانون خواهد بود.🚫
✳️در مورد اول حتما ابراز نظر کارشناسی نه تنها ممنوع نیست بلکه ضروری است مادامی که به هرج و مرج نیانجامد. ودر مورد دومی نیز رساندن نظرات کارشناسی مخالف به ایشان از راههای ممکن حتما مورد استقبال ایشان خواهد بود.
🌸 حضرت آقا همواره بر مخالفت با رویه مطلق گرایی ، ممنوعیت تفکر و تبعیت محض ، تأکید کردهاند. ایشان در پاسخ به سؤال دانشجویی درباره اولویت داشتن نتیجه حاصله از پژوهش نسبت به نظر و موضع رهبری میفرمایند: «البته نتیجه حاصله از پژوهش ملاک است.»
🌸 هم چنین ایشان در پاسخ به نامه نخبگان در باب تولید علم و جایگاه جنبش نرم افزاری چنین می فرمایند: «...آنگاه که نخبگان ما نقطه تعادل میان « هرج و مرج » و « دیکتاتوری » را شناسائی و تثبیت کنند ، دوران جدید آغاز شده است . آری ، نباید از « آزادی » ترسید و از « مناظره » گریخت و « نقد و انتقاد» را به کالای قاچاق و یا امری تشریفاتی ، تبدیل کرد چنانچه نباید بجای مناظره ، به « جدال و مرا » ، گرفتار آمد و بجای آزادی ، به دام هتاکی و مسئولیت گریزی لغزید... بی شک آزادیخواهی و مطالبه فرصتی برای اندیشیدن و برای بیان اندیشه توام با رعایت « ادب استفاده از آزادی » ، یک مطالبه اسلامی است و « آزاد ی تفکر ، قلم و بیان» نه یک شعار تبلیغاتی بلکه از اهداف اصلی انقلاب اسلامی است .و من عمیقا متاسفم که برخی میان مرداب «سکوت و جمود » با گرداب « هرزه گوئی و کفرگوئی » طریق سومی نمی شناسند و گمان می کنند که برای پرهیز از هر یک از این دو ، باید به دام دیگری افتاد...برای بیدار کردن عقل جمعی ، چاره ای جز مشاوره و مناظره نیست و بدون فضای انتقادی سالم و بدون آزادی بیان و گفتگوی آزاد با « حمایت حکومت اسلامی » و « هدایت علما و صاحبنظران » ، تولید علم و اندیشه دینی و در نتیجه ، تمدن سازی و جامعه پردازی ، ناممکن یا بسیار مشکل خواهد بود. برای علاج بیماری ها و هتاکی ها و مهار هرج و مرج فرهنگی نیز بهترین راه ، همین است که آزادی بیان در چارچوب قانون و تولید نظریه در چارچوب اسلام ، حمایت و نهادینه شود.»
❌و اما در خصوص مصداق های عینی برخورد ایشان با این مقوله چند ضلعی تنها به دو مورد اکتفا می کنیم: ایشان اخیرا در خصوص کرونا با صراحت اعلام کردند من خود را کارشناس حوزه پزشکی نمی دانم. و قبلا در خصوص کنترل جمعیت در دهه شصت و هفتاد در ابتدا به یک طرف نظام کارشناسی وزارت بهداشت و متخصصان جمعیت و در دو دهه هشتاد و نود به نظر کارشناسی طرف مقابل اعتماد کردند و چندین سال است با قاطعیت از افزایش جمعیت تا مرز 150 بلکه 200 میلیون نفر جمعیت دفاع می کنند👨👩👧👦
@gapogoftha
#هوا یکی از پراهمیتترین اصول سته ضروریه است.(توضیح سته ی ضروریه ان شاءالله در مطالب آینده)
هدف از تنفس، فراهم کردن اکسیژن برای بافتهای بدن و برداشت دیاکسیدکربن از آنهاست.🌬
حکمای طب ایرانی تنفس را بهعنوان دریافت هوای پاک و خنک از طریق جمیع منافذ بدن بهویژه منافذ بینی و دهان (که اتصال به ریه و شرایین دارند) و #خروج_بخارات_حاوی_فضولات بیان میکردند.
💢هوای پاک و خنک خارجی به دنبال ورود به بدن بر روح و حرارت غریزی تاثیر میگذارد و جایگزین بخارات گرم حاوی مواد دفعی بدن میشود. سپس این بخارات به کمک بازدم از بدن خارج میشوند. 💢
😷زدن ماسک مهمترین عامل آلودگی تنفسی و درگیری ریه ها به بیماری است.
🧐به همین جهت است که سازمان بهداشت جهانی ضمن ایجاد جو وحشت با اجبار ماسک، مردم را با بیماریهای ریه ای درگیر نگه میدارد تا کروناهراسی به سرمنزل واکسن رهایی برسد!
@gapogoftha
😷 از مضرات ماسک زدن 🤔
🔴 ماسک صورت میزان اکسیژن قابل تنفس را به مقدار خطرناکی کاهش میدهد
🔹میزان اکسیژن در جو زمین حدود 20.9% است. هوای قابل تنفس برای انسان باید بین ۱۹.۵٪ تا ۲۳.۵٪ اکسیژن داشته باشد.[1] سطح پایین اکسیژن باعث خمودی و عدم کارآیی انسان شده، و میزان بیشتر اکسیژن به کارکرد بهتر مغز و فعالیت بیشتر بدن منجر میشود.
🔹 متخصص بیماریهای تنفسی کانادایی :
میزان اکسیژن در هوای نزدیک دهان را، با یک دستگاه Air Quality Meter، بدون ماسک و با ماسک، تست میکند. زمانی که او ماسک میزند، میزان اکسیژن به ۱۷.۴٪ سقوط میکند؛ که از سطح حداقل، یعنی ۱۹.۵٪، خیلی پایینتر است، و آلارم دستگاه به صدا درمیآید.
🔹احتمالاً عبور اکسیژن از ماسکهای کلفتتر و پارچهای سختتر باشد، و نفس کشیدن از طریق آنها دشوارتر. بنابراین استفاده مستمر از ماسک، به صدمات مغزی، و آسیبهای جدی به سلامت، منجر خواهد شد.
🔹متأسفانه در اخبار دیدم که در بعضی مناطق شهری ایران قصد دارند استفاده دائمی از ماسک در مکانهای عمومی را اجباری کنند. صدمات ناشی از چنین کاری قطعاً خیلی بیشتر از نقش ماسک در جلوگیری از اپیدمی ویروسی است.
🔗[1] Minimum Oxygen Concentration for Human Breathing
https://sciencing.com/minimum-oxygen-concentration-human-breathing-15546.html
@gapogoftha