eitaa logo
قرارگاه 🕋
84 دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
3.4هزار ویدیو
85 فایل
کانال قرارگاه جایگزین احتمالی کانال طلوع می باشد تادرصورت بروز نقص فنی ویابه هردلیلی فعالیت آن (ک. طلوع) متوقف گردد، کانال قرارگاه آماده عضوگیری ازاعضای قبلی ک. طلوع وهمچنین ورودیهای جدید هست.
مشاهده در ایتا
دانلود
کربلای معلی_۲۰۲۳_۰۷_۲۳_۰۶_۴۹_۱۲_۰۱۵.mp3
6.2M
🎙 «لبیک یاحسین جانم» « زیارت عاشورا » با نوای استاد فرهمند ۲۲ فضیلت برای زیارت عاشورا در روایت علقمه و صفوان آورده شده از جمله : ثواب ۲۰۰۰ عمره که همه آنها را با حضرت رسول صلى الله علیه وآله و ائمّه اطهار علیهم السلام بجا آورده باشد . برآورده شدن حوائج هرقدر بزرگ باشد . ثواب هر شهیدى تا روز قیامت  . قبول شدن شفاعت او براى هرکس از خویش و بیگانه ، گرچه مستحق آتش جهنّم باشند جز دشمنان اهلبیت علیهم السلام.... 🕊‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مساجد اونا! مساجد ما 😭مسجد سنگر هست و این سنگر باید برای صیانت جوانان در جنگ نرم و شناختی دریابیم! نکته✅ ⬇️⬇️⬇️⬇️ ائمه جماعات مساجد به هر دلیلی مدت حضور آنها در اوقات نماز(چه قبل از نماز وهمچنین بعدازآن) به حداقل رسیده ودرضمن خادمین مساجد هم بدنبال این رویه، درب مساجد را دراین زمان محدود بازوبسته نموده ونکته حائز اهمیت اینکه اکثریت آنها بجهت شرایطی را که دارند، کمتر بانمازگزاران معاشرت می نمایند. ✳️✳️✳️✳️ بهترین راهکاری را که میتوان ارائه داد و مساجد رابه آن جایگاه اصلی برگرداند، اینست که افرادی دلسوز وعاشق به امور مسجد (باتحصیلات عالیه) را بعنوان خادم یار فرهنگی انتحاب تمود. لازم است نهادامور مساجد کشور وهیت امنای مربوطه بصورت جدی در خصوص منابع مورد نیاز جهت تامین حقوق خادمیاران فرهنگی وارد عمل شوند.
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به احترامش تمام قد می ایستم .جانم به فدایت اللهم احفظ امام الخامنه ای اگر نشر ندهید .به نظر من جفاکردید باید مبلغ مسلم بن عقیل زمان باشید ....
14.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
| 🎞 به نام ما به کام سرمایه‌داران...! 👤محمدوحید سهیلی؛ پژوهشگر کارگروه سایبرپژوهی موسسه شناخت 📍داده‌های دیجیتال، کالای تعیین‌کننده‌ای در جامعه سرمایه‌داری هستند؛ لذا بحث در مورد لزوم افزایش پلتفرم‌های ارتباطی و باز گذاشتن شبکه ارتباطات، به معنای تاکید بر تولید بیشتر سرمایه برای سرمایه‌داران است. ➕بخش‌های کامل این گفتگو را در آپارات فکرت ببینید.
پناهیان چهل روز حضرت زهرا.mp3
4.8M
🔷️ کار رسانه‌ای؛ وظیفه‌ای برای همه 👤حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان حضرت امام تکیه‌کلام‌شان این بود: «وحدت کلمه». گاهی اوقات آدم باید به جای تعقیبات نمازش یک صفحه‌ای را باز کند، صفحات انقلابی را بردارد لایک کند، فالو کند، نمی‌دانم فوروارد کند. کلمات امام را برای‌تان بخوانم: «ما باید در همۀ امور هماهنگی را حفظ نماییم، مخصوصاً هماهنگی در تبلیغات که از اهمّ امور است باید بیشتر حفظ شود. باید سعی کنید وحدت و هماهنگی را به صورتی حفظ نمایید که هرگونه تبلیغات سوء را از بین ببرید.»
11.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نکته✅ ⬇️⬇️⬇️⬇️ اخیراتوفیقی پیدا شد در کناردعوتی که همسر مکرمه (شهید مظلوم و چه بسا باید گفت معصوم) رئیس جمهور شهید از عده ای از خانواده های معزز شهدا بمنظور جمع آوری کمک برای مردم خطه جبهه مقاومت در منزل خودشان مراسمی برگزار کرده بودند، شرکت نمایم، دربدو ورود به حدی سادگی توهم با معنویت را ازفضای متزلشان مشاهده کردم که انگاری به هیت خانگی محله خودمان رفتم، اصلا باورم نشد که این مکان مقدس، محل سکونت رئیس جمهور یک مملکت بوده باشد. ✳️✳️✳️✳️ حال توصیه میگردد آقای پزشکیان ودولتمردان ، منش این شهید والامقام رادرپیش گیرند تا عزت دنیوی واخروی پیدا نمایند که درغیر اینصورت...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پیرمردِ می‌گفت: هر کس این دو دقیقه زمان رو گذاشت و کارش حل نشد، به من لعنت کنه. هم برای خواسته های خودت هم برای نابودی رژیم جعلی و غاصب صهیونیستی و آمریکای جنایتکار به آقا متوسل بشیم ضرر که نداره خصوصاً دهه اول فاطمیه هم هستش.
063_Almunafiqoon(fooladvand).mp3
827.8K
📝 سوره منافقون 🎤با صدای آقای 📌آیات قرآن را به نیت ظهور میخوانیم
دکتر رفیعی.mp3
8.6M
🔰صوت ویژه برنامه بزرگداشت علامه طباطبایی ⬅️ سیره عملی و اخلاقی علامه طباطبایی(ره) 👤حجت الاسلام دکتر رفیعی |
خداوند بهترین نظاره گر است و از آنچه بر آنها میگذرد آگاه است.... کاملا آگاه و بر همه چیز کفایت میکند... نکته✅ ⬇️⬇️⬇️⬇️ بابررسی جهان امروزی متوجه این موضوع شدم کلکسیونی ازانسانها را درخود جاداده، یکی میکشه، یکی مقاومت میکنه، یکی سرمایه اندوزی میکنه و یکی سرمایه اش را بخاطر مطامع دیگران از دست میده، به هرحال ابزار جدید امروزی مزید برعلت شده تا آدما به راحتی به هرخواسته مادی خود برسند. ✳️✳️✳️✳️ مقدمه فوق را به این جهت بیان کردم هنوژ علیرغم حجمه سنگین جریان باطل، انسانهایی هستند که شرف انسانی خود را (بواسطه بهای سنگین) در بازار انسان فروشی عرضه نکرده، وکماکان برای حفظ آن مقاومت میکنند. حال من وشما باید ببینیم در کدام ردیف قرارداریم؟
donbale-to-hoseini-2-.mp3
6.81M
مداحی سوزناک ویژه شهادت امام حسین(ع) وناله های حضرت زهرا (س) دررسای فرزند شهیدش😢
🔴 اینستاگرام متخصص "جعل" کردن شخصیت نوجوانان 🔺اینستاگرام بر اعتماد به نفس و حتی جهان‌بینی نوجوانان تاثیر میگذار و از روش‌های مختلفی برای "جعل" شخصیت آنان بهره می‌برد. 🔸ارائه ایده‌آل‌های غیرواقعی: اینستاگرام پر از تصاویر افراد با ظاهر بی‌نقص و زندگی‌های ایده‌آل است. نوجوانان با مقایسه خود با این تصاویر، دچار احساس خودکم‌بینی و ضعف اعتماد به نفس می‌شوند. 🔸ترویج زندگی پر از مصرف‌گرایی: اینستاگرام با تبلیغات و نمایش لایف‌استایل‌های مصرف‌گرا، نوجوانان را به خرید و مصرف زیاد تشویق می‌کند و این روی ارزش‌ها و شخصیت آن‌ها تأثیر می‌گذارد. 🔸تشویق به جلب توجه بیشتر: سیستم لایک‌ها و فالوورها نوجوانان را به دنبال جلب توجه بیشتر می‌کشاند. این رقابت برای محبوبیت و مقبولیت، ارزش‌های آن‌ها را تغییر داده و می‌تواند منجر به رفتارهای ساختگی برای جلب توجه شود. 🔸تحمیل استانداردهای خاص زیبایی: اینستاگرام استانداردهای خاصی از زیبایی را ترویج می‌دهد و این باعث می‌شود که نوجوانان از ظاهر طبیعی خود راضی نباشند و برای رسیدن به این استانداردها به تغییراتی در ظاهر خود فکر کنند. 🔸ایجاد حس عدم رضایت از خود: نوجوانان با دیدن زندگی‌های فریبنده دیگران ممکن است دچار این احساس شوند که زندگی خودشان کمبودهایی دارد و دچار حس عدم رضایت از خود شوند. 🔸انتشار محتوای ناپایدار و موقتی: ویژگی استوری‌ها و پست‌های موقتی، نوجوانان را به انتشار بیشتر محتوای احساسی و غیرمنطقی تشویق می‌کند که می‌تواند شخصیت ناپایداری را در آن‌ها ایجاد کند. 🔸الگوهای نادرست رفتاری: اینستاگرام با ترویج رفتارهای خاص مانند داشتن زندگی تجملاتی، ماجراجویی‌های غیرواقعی و رفتارهای افراطی، الگوهای رفتاری نادرستی را به نوجوانان نشان می‌دهد. 🔸فشار اجتماعی برای هم‌رنگی با دیگران: بسیاری از نوجوانان برای تطبیق با هنجارهای اینستاگرام و جلوگیری از احساس طردشدگی، ممکن است تغییراتی در شخصیت و سبک زندگی خود بدهند تا مقبولیت بیشتری داشته باشند. 🔸ایجاد شخصیت دوم و "نمایشی": برخی نوجوانان شخصیت واقعی خود را پنهان می‌کنند و شخصیتی نمایشی را برای اینستاگرام می‌سازند تا تصویر خاصی از خود نشان دهند. این "شخصیت دوم" می‌تواند با گذر زمان به تضادهای درونی و بحران‌های هویتی منجر شود. 🔸فیلترها و ابزارهای ویرایش: استفاده گسترده از فیلترها و ویرایش عکس‌ها باعث شده که افراد به ظاهر ایده‌آل دست پیدا کنند. این باعث می‌شود نوجوانان، تصویر غیرواقعی از خود ایجاد کرده و به دنبال آن باشند. 🔺اینستاگرام با استفاده از این روش‌ها می‌تواند شخصیت و رفتار نوجوانان را به شدت تحت تأثیر قرار داده و حتی جعلی از شخصیت واقعی آن‌ها ایجاد کند که باعث چالش‌های احساسی و روانی برای آنان می‌شود.