#آکالیف از گیاهان گلدار هست که رطوبت و گرما نیاز داره
🍃تابستون گل های به شکل دم گربه و زرشکی رنگ میده🐱
🍃دمای ۲۰تا۲۸درجه براش مناسبه و حتما محیط بیرون خونه و نور زیاد میخواد تا گل بده
رطوبت نیاز داره و در محیط خشک خراب میشه که میتونید براش اگه داخل گلدونه جزیره درست کنید
زمستونا در سرما در مناطق سردسیر از بین میره ولی در مناطق گرمسیر بصورت درختچه کاشته میشه و هر سال گل میده
کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع مجاز می باشد .
@garden8
🌞🌞🌞
#نکته_تابستانه
❌در روزهای خیلی گرم ، نباید اقدام به تعویض گلدان کنید مخصوصا گلدان گیاهانی مانند فیکوس که به ریشه وابسته هستند را نباید تعویض کنید.
زیرا در بیشتر اوقات، در اثر گرمای زیاد برگ ها آسیب می بینند و اگر گلدان را نیز در این روزها تعویض کنید، شوک بیشتری به گیاه وارد می شود.
کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع مجاز می باشد .
@garden8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گونه ای از حشره بنام #حشره_برگی یا phyllium
🍃این حشره اونقدر شبیه برگ درختان است که حتی خود حشره شناسان نیزگاهی در تشخیصش دچارمشکل میشن
✍زیستگاه اصلی این حشره مناطق جنوب شرقی آسیامیباشد
کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع مجاز می باشد .
@garden8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همسفر به این خوبی دیده بودی ؟😍
کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع مجاز می باشد .
@garden8
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قلمه_زدن_آگلونما که خیلی از دوستان میپرسن👆
🍃تابستون زمان خوبیه برای قلمه زدنش
👈🔴اگه داخل آب ریشه دار میکنید فقط کمی از انتهای قلمه باید داخل آب بمونه
👈🟢اگه داخل خاک مستقیم میزنید از خاک پرلیت و کوکوپیت استفاده کنید و فقط هفته ای یکبار قلمه ها رو آب بدید و بمدت یک هفته قلمه ها رو کاور کنید
🟡یادتون باشه از گلدون کوچیک استفاده کنید
کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع مجاز می باشد .
@garden8
چرا گاهی خیار، بادمجان و کاهو تلخ مزه هستند؟ تلخ بودن بادمجان و کاهو نشاندهنده برداشت دیرهنگام آنهاست.حتما شیره سفیدرنگی را که هنگام بریدن سر کاهو از آن خارج می شود، دیده اید. وقتی کاهو دیر برداشت می شود، غلظت این شیره که حاوی مادهای به نام لاکتوسین است، افزایش می یابد و آن را تلخ می کند.بادمجان هم باید نارس برداشت شود. اگر بلوغ میوه کامل شود و به اصطلاح کاملا برسد، ماده تلخ مزهای در گوشت آن تولید می شود که موردپسند مصرف کنندگان نیست.برای از بین بردن تلخی کاهو و بادمجان میتوانید آنها را 15 تا 20 دقیقه در محلول آب نمک قرار دهید.البته بادمجان ها را ابتدا باید پوست بگیرید و از وسط نصف کنید سپس در آب قرار دهید.دلیل تلخی خیار هم تولید ماده شیمیایی به نام کوکوربیتاسین است. وقتی گیاه تحت استرسی مانند کم آبی، دمای کم یا زیاد، خشکی، کود ندادن بهموقع، لگدمال شدن و… قرار بگیرد، این ماده تلخ در آن ایجاد می شود.هرچه استرسی که به گیاه وارد میشود بیشتر باشد، میوه تلخ تر خواهد شد. درواقع این واکنش طبیعی گیاه در برابر استرسهای موجود است و برای بدن مصرفکننده مشکلی ایجاد نخواهد کرد.
@garden8
#رهوئو
☝️🌸ساقه های زیرزمینی گوشتی داره و بدون ساقه ست،بدلیل وضعیت خاص گلهادرمیان برگها، درانگلیسی بهش #موسی_در_گهواره هم میگن🤓
🌞 نور : مکانی با روشنایی کامل تا نیم سایه رو دوست داره ، 😔 اگه نور کافی دریافت نکنه رنگ بنفشش کمرنگ میشه.🌷
💦آبیاری : تا حدودی به خشکی مقاومه و آبیاری بیش از اندازه باعث پوسیدگی ریشه و افزایش بیماری های قارچی میشه.💥ولی این مسائل نباید باعث بشه که به گیاه تشنگی بدید، هروقت سطح رویی خاک خشک شد، زمان آبیاریه.
🌡دما : دمای حدود 25درجه براش مناسبه، تا حدود صفر درجه ممکنه زنده بمونه ولی برگ ها سیاه میشن و ظاهر بدی پیدا میکنه و بهتره که دما از 15درجه کاهش پیدا نکنه.
🌚 خاک : به خاکی با زهکشی بالا احتیاج داره تا بتونه آبو از خودش عبور بده و باعث پوسیدگی و از بین رفتن گیاه نشه.
🌱 تکثیر : ازطریق پاجوش تکثیرمیشه .
@garden8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
6.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا