7- گسترش احادیث #اهل_بیت علیهم السلام
هفتمین ویژگی #امام_باقر علیه السلام «ترویج دادن احادیث» است. هرچند نقل حدیث از رسول الله (صلی الله علیه وآله) در دوره حکومت طولانی اموی و مروانی ممنوع بود ولی از ویژگی های دوره امامت امام باقر و امام صادق عليهماالسلام اینکه؛ سُستی پایههای حکومت امویان و نیز رفع ممنوعیت حدیث توسط عمربن عبدالعزیز، زمینهای را برای این دو امام همام فراهم آورد که برای سایر ائمه(علیهم السلام) فراهم نشد و این زمینه سبب شد تا امام باقر(علیه السلام) و امام صادق(علیه السلام) بیشترین آرای فقهی، تفسیری و اخلاقی را در کتب فقهی و حدیثی از خویش بر جای گذارند. از این رو راویانی چون محمد بن مسلم ۳۰ هزار و جابر جعفی ۷۰ هزار حدیث از امام باقر در مقابله با جعل احادیث و اسرائیلیات نقل کردهاند و همین موجب شد شهرت علمی امام باقر علیه السلام نه تنها در حجاز، بلکه در عراق و خراسان نیز فراگیر شده بود، چنانکه راوی میگوید: مردمی از خراسان در مسجد النبی مدینه دورش حلقه زده و اشکالات علمی خود را از او میپرسند.
📚 رجال کشی / صفحه 387
📚 بحارالأنوار / مجلد46 / صفحه 242
8- گسترش علم کلام و مناظرات
هشتمين ویژگی امام باقر علیه السلام «گسترش دادن علم کلام» است. با کم شدن فشار و کنترل از سوی حاکمیت مروانی، زمینه برای ظهور نِحله ها و بروز عقاید و افکار مختلف بوجود آمد که خود این، باعث ایجاد و رواج افکار انحرافی در محیط آسیب دیده و دور نگه داشته از فرهنگ غنی اسلامی می شد. درچنین شرایط و موقعیتی #امام_باقر علیه السلام با نگاه ژرف و عمیق خود درکنار تاسیس #قواعد_اجتهادی و گسترش دادن احادیث و تاسیس حلقه درسی و نخبه پروری، نه تنها به گسترش مباحث عقلی وکلامی پرداخت بلکه برای نشان دادن برتری منطق فکری #اهل_بیت علیهم السلام به #مناظره و گفتگوی مستقیم و بی واسطه با رهبران نحله و مذهب ها ی فقهی، کلامی و سیاسی پرداخت که ازجمله مناظره های مهم امام علیه السلام که در تاریخ گزارش شده و ثبت شده است مناظره امام علیه السلام با این اشخاص است:1-مناظره امام با اسقف مسیحیان 2-مناظره با حسن بصر 3-مناظره با هشام بن عبدالملک 4-مناظره با محمد بن منکدر 5-مناظره با نافع بن ازرق 6-مناظره با عبدالله بن معمر لیثی 7-مناظره با قتادة بن دعامة
📚 بحارالأنوار / مجلد 1، صفحه161 / مجلد46، صفحه357 / مجلد37، صفحه32
9- حلقه درسی وتربیت نخبگان علمی
نهمین خصوصیت ویژه امام باقر علیه السلام تاسیس «حلقه درسی وتربیت نخبگان علمی» در دو حوزه فقهي و کلامی بوده است. امام علیه السلام با نگاه مُشرفی که به آینده داشت می دانست که هر انقلاب سیاسی و نهضت جهادی، اگر از نهضت جهادی و علمی، پشتیبانی نشود محکوم به شکست یا به انحراف است و سرنوشتی چون زیدیه را پیدا می کند که پیروانش از نظر کلامی، معتزلی و از نظر فقهی به حنفی گرایش دارند، اقدام به تاسیس مدرسه و حلقه درسی و جذب نخبگان و تربیت علمی آنان پرداخت و در این مدرسه چهارصد نفر نخبه چون " ابان بن تغلب، زرارة بن اعین، جابر بن یزید بن حارث جعفی، محمد بن مسلم ثقفی کوفی، عبدالملک بن اعین، سلیمان بن خالد، برید بن معاویه عجلی، کمیت اسدی، ابوخالد کابلی، فضیل بن یسار، ابوالصباح کنانی" جذب و به عنوان فقیه، کلامی و مفسر تربیت شدند تا مکتب غنی فقهی، تفسیری وکلامی اهل بیت علیهم السلام را ترویج نمایند و شیعه خالص را پشتیبانی کنند. آنان نیز از #فرصت های مختلف برای فراگیری دانشهای اسلامی از #امام_ باقر (علیه السلام) بهره میجستند و در نشر آن می کوشیدند؛ ولی با این همه، امام علیه السلام در پوشش تقیه و رعایت اصول امنیتی از آنان میخواست که همه آموختههای خود را به هر کسی نگویند و خصوصاً مراقب مأموران دستگاه خلافت باشند.
📚 اختیار معرفة الرجال شیخ طوسی ره / مجلد1 / صفحه 211- 245
salavat_emam_bagher.mp3
477.2K
🔅صلوات مخصوصه امام محمد باقر(علیه السلام)🔅
🌹اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدِ بْنِ عَلِيٍّ الباقِرِ الْعِلْمِ وَ إِمَامِ الْهُدَى وَ قَائِدِ أَهْلِ التَّقْوَى وَ الْمُنْتَجَبِ مِنْ عِبَادِكَ
اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهُ عَلَماً لِعِبَادِكَ وَ مَنَاراً لِبِلاَدِكَ وَ مُسْتَوْدَعاً لِحِكْمَتِكَ
وَ مُتَرْجِماً لِوَحْيِكَ وَ أَمَرْتَ بِطَاعَتِهِ وَ حَذَّرْتَ مِنْ مَعْصِيَتِهِ
فَصَلِّ عَلَيْهِ يَا رَبِّ أَفْضَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ ذُرِّيَّةِ أَنْبِيَائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ وَ رُسُلِكَ وَ أُمَنَائِكَ يَا رَبَّ الْعَالَمِينَ🔅
❣برحمتڪ یا ارحم الراحمین❣
آفت تنبلی و خستگی در کلام امام باقر- @Aminikhaah.mp3
452K
🎙#برش
🔸توصیه امام سجاد (ع) به امام باقر (ع)
🌷امام مهدی شناسی 🌷
🔷زیارت آل یاسین کامله🔷
◀️قسمت اول
💠اگر در محضر حضرت وليعصر (عجل الله فرجه)خواهان معرفت هستيم بايد عاجزانه اعتراف كنيم كه جهل مربوط به ماست و الا مقتضي موجود است.
💠يعني وجود مقدس حضرت، علي الدوام خود را معرفي مي كنند و ما موانع اين شناخت را ايجاد مي كنيم
صحيح ترين و كاملترين نوع معرفت ، معرفتي است كه از لسان خداي سبحان يا حضرات معصومين صورت بگيرد و الا معرفت ناقص خواهد بود.
✅معرفي حضرت از لسان خودشان در زيارت ال يس كامله:"ذالك هو الفضل المبين والله ذوالفضل العظيم لمن يهديه من صراط المستقيم"
آن معرفت امتيازي است آشكار و خداي سبحان امتيازات گسترده ايي دارد نه براي هر كس بلكه براي فردي كه بخواهد به صراط مستقيم هدايت شود.
💠ما در قنوت خود از خداي سبحان درخواست مي كنيم الهي عاملنا بفضلك
خدايا با فضلت با ما معامله كن
فضل آشكار خداي سبحان، معرفت امام معصوم است .
💠فضل در مقابل عدل قرار دارد
يعني امري كه استحقاق ما نبوده و صرفا لطف خدا بوده است.
💠پس اين معرفت امتياز بزرگي است كه هيچكدام شايستگي دارا بودن اين امتياز را نداريم و البته به جهت عدم شايستگي هم حق عقب نشيني نداريم زيرا شايستگي و لياقت را هم خداي سبحان عطا مي كند به همين دليل عرض مي كنيم.
💠والله ذوالفضل العظيم
خداوند صاحب امتيازات گسترده است. يعني همه افراد كره خاكي و عالم افلاك مي توانند از اين امتياز بهره مند شوند بدون اينكه از حق ديگري كم گذاشته شود اما يك تخصيص زدند كه اگر كافر از اين امتياز بهره مند نمي شود و اين امتياز فقط براي هدايت شدگان به صراط مستقيم است بدليل اينست كه كافر خودش نمي خواهد از اين فضل استفاده كند و خود، مانع ايجاد مي كند.
💠با اين توصيفات وقتي در نماز مي گوييم:"اهدنا الصراط المستقيم" يكي از مصاديق صراط و هدايت به آن ، معرفت و شناخت امام است كه از خدا مي خواهيم نصيب ما گردد و هر چقدر فرد در عرصه معرفت بيشتر قرار بگيرد دعاي او مستجاب شده و هدايت به صراط در حق او محقق مي شود.
#امام مهدی_شناسی
#زیارت_آل_یاسین_کامله
#امام_زمان
#استاد_بروجردی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴آیت الله احمد نجفی در مورد رهبر انقلاب
🌱🌺🌱🌺🌱🌺🌱🌺
«اقبال از شخصیتهای برجستهی تاریخ اسلام است و شخصیت او چنان عمیق و متعالی است که نمیتوان تنها بر یکی از خصوصیتهای او و ابعاد زندگیاش تکیه کرد و او را در آن بعد و آن خصوصیات ستود. اگر ما فقط اکتفا کنیم به اینکه بگوییم اقبال یک فیلسوف است و یک عالم است، حق او را ادا نکردهایم زیرا ابعاد دیگر زندگی اقبال آنقدر درخشنده است که چنانچه بگوییم اقبال یک فیلسوف یا یک عالم یا یک شاعر است اقبال را کوچک کردهایم. البته اقبال بیشک یک شاعر بزرگ است و از بزرگان شعر به حساب میآید.»
بیانات حضرت ایت الله خامنه ای درباره شخصیت #اقبال_لاهوری
۱۳۶۵/۱۲/۱۹
🔥تازه این ضرب شصت سکوت بود
🔻«**دست خدا » یعنی:
وقتی شیطانها نقشه می کشند دهها مسافر #هواپیمای_ماهان را با گلوله پدافند مقاومت، تکه تکه کنند تا فتنه بزرگ** به پا شود؛
🔻 ناگهان می بینی نظامی های اسرائیل از ترس، نیروهای خودشان را هدف گرفته و لت و پار کرده اند !!
🔻#امام_باقر (ع) می فرمایند:
پیشاپیش حضرت قائم(ع)، از چهار سوی، به فاصله یک ماه راه، بر علیه دشمنان ترس و وحشت پیشتاز است...
✍حمیدرضا ابراهیمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سخنرانی جان اِف کندی در مورد ایلومیناتی و فراماسونرها[شیطان پرستها] ، نظم نوین جهانی که باعث ترورش شد.
❗️خود جان اِف کندی به نظر میرسید بیدار شده و میخواست بقیه مردم جهان را نیز بیدار کند که در کم ترین زمان ممکن حذف فیزیکی شد !
مداحی آنلاین - بهشت نصیب چه کسانی می شود - استاد انصاریان.mp3
2.18M
🏴 #شهادت_امام_محمد_باقر(ع)
♨️بهشت نصیب چه کسانی میشود؟
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤حجت الاسلام #انصاریان
🌱🖤🌱🖤🌱🖤🌱
19.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شش نوع کرونا تا کنون کشف شدهاست/ نوع پنجم و ششم میتواند کشنده باشد
🔹تا کنون شش نوع بیماری کوید 19 یا همان کرونا شناسایی شدهاست. این که بفهمیم به کدام نوع مبتلا شدیم مهم است چرا که نوع پنجم و ششم کشنده است.
#کرونا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴بعضی از آقازادهها روی پهلوی رو سفید کردند!
🔹حجت الاسلام دانشمند: چون بابات وزیر و وکیله هر غلطی میخواستی کردی؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ فمینیسم الحادی (جنود شیطان)
#ایمان_اکبرآبادی
💥حتما ببینید...👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⏪سخن عجیب آیت الله #بهلول در مورد سال ۱۴۰۰
☘آیت الله بهلول: سنه ۱۴۰۰ شمسی دنیا به دست #امام_زمان (عجل الله فرجه) است!
#نزدیکی_ظهور
#امام_زمان
#سخنرانی_کوتاه