eitaa logo
ارگانیک بخوریم👩‍🍳
1.6هزار دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
715 ویدیو
2 فایل
⁦❣️⁩ارتباط با تیم استاد حاج بابا👇 @timhajbaba 🔮 امام صادق ع👈 غذای تو پیش از غذابودن، دوای توست🎯
مشاهده در ایتا
دانلود
🥘آبگوشت با گوشت گوسفندی نر جزو غذاهای دارویی بسیار محبوب در ایران است . 💠قدیمها بعنوان یکی از اصلی ترین غذا مرسوم بوده ولی امروزه جزو غذاهای به حاشیه رفته به حساب می آید که بعضاً برای تنوع به سراغش میروند ... 👈درحالیکه این غذای کامل علاوه بر غذائیت جزو بسیار مفید در طب سنتی ایران بحساب می آید چرا که بدلیل داشتن سرشار از و بوده و آبگوشت تامین کننده مورد نیاز بدن ، ضد پوکی استخوان،اسپرم ساز وضد آسم،سیب زمینی و ... 🔚پس آبگوشت فقط یک وعده غذا نیست بلکه داروخانه ایست تمام کمال تازه اگر سبزی تازه ونان سنگگ را هم به آن اضافه کنیم میشود جزو اطعمه بهشتی 👌 نوش جان😋😋 ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌ ‎‌─┅═༅🥩🍔🥩༅═┅─ 👨‍🍳 @gazaaa 👩‍🍳 ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌ ‎‌─┅═༅🍖🍔🍖༅═┅─
ارگانیک بخوریم👩‍🍳
#آبگوشت 🥘آبگوشت با گوشت گوسفندی نر جزو غذاهای دارویی بسیار محبوب در ایران است . 💠قدیمها بعنوان یکی
♻️ 🔹 قدیمی ترین سندی که در آن به آبگوشت اشاره شده، دیوان اطعمه نوشته مولانا جلال الدین ابواسحاق حلاج اطعمه شیرازی از شاعران و نویسندگان طنز پرداز و نقیضه سرای سده نهم هجری است. او در دیوان خود درباره وصف غذای ایرانی مطالبی آورده است و درباره آبگوشت این اشعار را بیان می کند: «اگر آبگوشت من پخته ام، به خسته دهند خورد به روز سیم، پاچه، چون شکر، رنجور» و در جایی دیگر می گوید: «چو آبگوشت به دوش افکند سجاده نان به گردنش کنم از دانه نخود، تسبیح» . در باب پنجم کتاب کارنامه، از رساله های آشپزی دوره شاه اسماعیل صفوی هم به آبگوشت پرداخته شده. این کتاب که برای یکی از اشراف آن دوره نوشته شده بود، در صفحاتی که به توصیف «نخودآب» می پردازد به آبگوشت اشاره می کند. حاج محمدعلی باورچی بغدادی در توصیف نخودآب رقیق و غلیظ مختصری به توضیح و نحوه پخت آبگوشت می پردازد: «بیارند گوشت بره فربه و سان سان (قطعه قطعه) کنند و آب به قدر حاجت در دیگ بیندازند و پیاز قیمه و دارچینی و زنجبیل و فلفل داخل کنند و کوفته ریزه بیندازند. در محل گوشت رسیدن، اسفناج بیندازند و سر به دم کنند و مصطکی (نوعی صمغ خوشبو) به آب سرد بکوبند 🔸آبگوشت گوسفندی نر خون ســـــاز بسیار خوبیست، و اگر در هفته ٢ بار از آن مصرف شود به درمان کم خونی کمک میکند. ✅‍ ✍ بهترین غذاست برای تقویت مردان حداقل هفته ای 2 مرتبه . ✍گوشت که پروتئین دارد ،کلسیم از طریق استخوان و محلول شده در آب دنبه چربی لطیف تامین میشود. 🔻نخود که هم قوت میدهد هم لطافت هم باد در بیضه می اندازد و قدرت ابراز جنسی پدید میاورد . خوراک ایرانی آبگوشت است کلسیم آن از استخوان پروتیین آن از گوشت استحکام قوای بدن از نخود و حبوبات ورطوبت آن از آبش تامین میشود آبگوشت یک غذای طبی است آیا رواست فرزندانمان را از این غذا ارزشمند محروم کنیم و جای تحفه های غذایی غربی همچون فست و فودهای مضر را جایگزین کنیم در گذشته به نخودآب معروف بود استخوانش کلسیم واقعی،گوشتش پروتئین اصلی، نخودش خونساز ، ادویه اش نوعی دواست آبگوشت غذای گرم وبهتراست بدون گوجه و رب باشد ایرانی عزیزحیف نیست این خوراک با ارزش را رها کنی وفست فودهای بی ارزش و مضر غربی وبیماری زا را بخوری آیه قرآن:ای انسان به خوراکت توجه کن غذای درست خوردن یک تکلیف الهی است 🥘آبگوشت با گوشت گوسفندی نر جزو غذاهای دارویی بسیار محبوب در ایران است . 💠قدیمها بعنوان یکی از اصلی ترین غذا مرسوم بوده ولی امروزه جزو غذاهای به حاشیه رفته به حساب می آید که بعضاً برای تنوع به سراغش میروند ... 👈درحالیکه این غذای کامل علاوه بر غذائیت جزو بسیار مفید در طب سنتی ایران بحساب می آید چرا که بدلیل داشتن سرشار از و بوده و آبگوشت تامین کننده مورد نیاز بدن ، ضد پوکی استخوان،اسپرم ساز وضد آسم،سیب زمینی و ... پس آبگوشت فقط یک وعده غذا نیست بلکه داروخانه ایست تمام کمال تازه اگر سبزی تازه ونان سنگگ را هم به آن اضافه کنیم میشود جزو اطعمه بهشتی 👌 حکیمانه ترین غذا بهترین نوشابه ، بهترین نان،نان سبوس دار مثل سنگک بهترین روغن، روغن ، ، نوش جان😋😋 ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌ ‎‌─┅═༅🥩🍔🥩༅═┅─ 👨‍🍳 @gazaaa 👩‍🍳 ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌ ‎‌─┅═༅🍖🍔🍖༅═┅─
اطلاعاتی در مورد ادویه ها 🍅ادویه پلو یی: گل سرخ یا گل محمدی , زیره , دارچین , میخک , هل (همه رو مخلوط کنید و اماده داشته باشید). . 🥔ادویه ابگوشت: زردچوبه , دارچین , فلفل سیاه , جوز هندی , بادیان , میخک . 🌽ادویه ترشی مخلوط و لیته: نعنا خشک , گلپر ,تخم گشنیز , تخم سیاه دانه , زیره سیاه و سبز , کاری , زردچوبه. 🌶ادویه ترشی بادنجان : فلفل سیاه و گلپر و زردچوبه . 🍒ادویه ماست و خیار : فلفل سیاه , نعناخشک ریحان , مرزه , ترخان خشک و پودر گل سرخ. 🥦ادویه فلافل: زیره سبز , کاری , زنجبیل, فلفل قرمز , گشنیز و شنبلیله . 🥑ادویه کوکوسبزی: پودر گل محمدی , کاری , دارچین , فلفل سیاه . 🍆ادویه هویج پلو , کلم پلو و لوبیا پلو : ادویه پلویی و مقداری دارچین. 🍍ادویه مرغ و ماهی : بهترین ادویه زعفران , زنجبیل , برگ بو , و پودر سیر است . 🍑ادویه کباب تابه ای : فلفل سیاه , پودر لیمو عمانی , زردچوبه و سماق . 🍓ادویه گوشت : پودر پیاز ؛ دانه کرفس ؛ فلفل قرمز ؛ فلفل سیاه و سفید؛ نمک ؛ جعفری خشک ؛ رزماری خشک ؛ ریحان خشک ؛ پونه خشک 🥩ادویه سوپ : پودر اویشن , و یک یا دو عدد برگ بو . 🍗ادویه قیمه پلو :هل و دارچین , پودر گل محمدی                           نوش جان😋😋 ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌ ‎‌─┅═༅🥩🍔🥩༅═┅─ 👨‍🍳 @gazaaa 👩‍🍳 ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌ ‎‌─┅═༅🍖🍔🍖༅═┅─
🔴 غذایی سنتی و مقوی ♻️ مواد اولیه : جوانه گندم (درصورت دردسترس نبودن آرد گندم طبیعی) . عسل . روغن حیوانی گاوی . آب . پودر دارچین . پودر هل . زعفران . گلاب . مغزیجات (بادام درختی . گردو . پسته). 📒 طرز تهیه : در تابه آرد را تفت دهید . سپس روغن را اضافه کنید . در قابلمه ای جداگانه آب را جوش آورید و کنار بگذارید . بعدازاینکه کمی ولرم شد عسل را به آن اضافه کنید . سپس این شهد را به آرد اضافه کنید آرام آرام . سپس دارچین و گلاب و زعفران دمکرده و مغزیجات را اضافه کنید . ✅ مزاج : گرم ✅ خواص : خونسازی قوی. بسیار مقوی(مخصوصا برای دوران نقاهت و بیماری . بعداز زایمان). انرژی زا . مفرح . عضله ساز . تقویت اعضای رئیسه نوش جان😋😋 ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌ ‎‌─┅═༅🥩🍔🥩༅═┅─ 👨‍🍳 @gazaaa 👩‍🍳 ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌ ‎‌─┅═༅🍖🍔🍖༅═┅─
ارگانیک بخوریم👩‍🍳
🔴 #کاچی غذایی سنتی و مقوی ♻️ مواد اولیه : #آرد جوانه گندم (درصورت دردسترس نبودن آرد گندم طبیعی) .
#🌺طب_سنتی 🍁🍂🍁🍂🍁🍂 تازه از سفر اومدم براتون سوغاتی هم آوردم 🚌 چه جایی بود😌😌 چه گلایییی داشت🌻🌻 عطرش مسسست کنند بود☺️ باشه باشه دلتونو آب نمیکنم 🤗 از سرزمین گل وبلبل ،شیراز براتون بابونه اوردم 👇👇👇👇👇👇👇 ‌ ‌ 👈این کاچی یکی از معروفترین دسرهای شیرازی است. ✅مواد لازم: 🌿آرد گندم سبوسدار👈1 پیمانه سرخالی 🌿پودر گل بابونه👈 1 ق س 🌿زردچوبه 👈1 ق چ 🌿فلفل قرمز 👈یک هشتم ق چ 🌿ادویه مخصوص :شامل میخک و بادیان ستاره ای و زنجبیل و دارچین و تخم گشنیز و جوز و زیره سبز و زیره سیاه را با هم آسیاب کرده 👈1 ق چ 🌿کره یا روغن حیوانی 👈100 گرم 🌿شکرسرخ 👈 1 پیمانه 🌿آب جوش 👈3 تا 4 پیمانه 🌿مغز بادام و گردو و کنجد 👈یک سوم پیمانه 👇👇👇👇👇👇👇 آرد را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت🔥 ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود و خیلی کم تغییر رنگ دهد. بابونه 🌼و ادویه را اضافه کرده و کمی تفت دهید. همه این مراحل با حرارت کم انجام شود سپس کره را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس شکرسرخ را اضافه کرده و هم بزنید. 👈در انتها آب جوش🍸 را اضافه کرده و مرتب هم زده تا گلوله نشود. قابلمه را روی شعله پخش کن گذاشته و 15 تا 20 دقیقه صبر کنید ⏱تا کاچی جا بیفتد. 👈غلظت آن باید مثل فرنی باشد. پس از سرد شدن روی آن را با مغزهای دلخواه تزیین کنید. ✅خواص: 🌺ارامبخش 🌺مناسب برای درد قاعدگی 🌺مناسب در کسانی که اقدام به بارداری دارند 🌺مقوی برای بعداز زایمان 🌺مقوی قوای جنسی 🌺تقویت اسپرم 🌻خواص درمانی دارای طبیعت گرم و تقویت کننده قلب و مفید در رفع گرفتگی عروق و انرژی زا و ضد بلغم. ⚡️غــــــــــــــذاے شـــــــــــــــــما دواے شـــــــــــماست ⚡️دواے شــــــــــــــــما غـــــــــــــــــذاے شــــــــــماست نوش جان😋😋 ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌ ‎‌─┅═༅🥩🍔🥩༅═┅─ 👨‍🍳 @gazaaa 👩‍🍳 ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌ ‎‌─┅═༅🍖🍔🍖༅═┅─
ارگانیک بخوریم👩‍🍳
#🌺طب_سنتی #آشپزی #کاچی 🍁🍂🍁🍂🍁🍂 تازه از سفر اومدم براتون سوغاتی هم آوردم 🚌 چه جایی بود😌😌 چه گلایییی دا
🌺 یک دسر ایرانی که یکی از سنتهای دیرینه مردم دیار کریمان با قدمت چند صد ساله که در گذشته نقش مهمی در سلامتی و تقویت جسم و روح خود و خانواده خود معجونی را تهیه می کردند که نه تنها مقوی ، انرژی زا خصوصاً برای رفع کم خونی ، نیروی از دست رفته و بسیاری از ناتوانی های بدن استفاده می کردند . با نقل قول دستور تهیه و مصرف این معجون معجزه آسا این گونه سنتها نسل به نسل سینه به سینه انتقال یافته تا هم نسل امروز از این سنتهای قدیمی بهرمند شده باشند و هم به دست فراموشی سپرده نشده باشد . 🌺🌺خواص درمانی تقویت عمومی بدن درمان کم خونی(خونساز) تقویت قوای بعد از مفید برای بعد از دوران بعد از های شدید خصوصا وقتی دختران جوان به سن بلوغ میرسند و تازه میشوند مفید برای شب کمبود $اسپرم بی میلی مردان وکمی شهوت 🔸♻️🔸موارد : 🍈مغز ۵۰ گرم نیم کوب شده 🍈مغز ۵۰ گرم نیم کوب شده 🍈مغز ۵۰ گرم نیم کوب شده 🍈مغز ۲۵ گرم نیم کوب شده 🍈آرد جوانه گندم یا آرد برنج ۲ لیوان 🍈نبات آسیاب شده ۲ لیوان 🍈روغن حیوانی(گاو یا گوسفند) ۲۰۰ گرم 🍈گاوزبان ۵۰ گرم 🍈آب ۴ لیوان 🍈 نصف فنجان 🍈 ساییده شده یک قاشق چایخوری 🍜تهیه : کوبیده شده را با ۴ لیوان آب روی حرارت می گذاریم بجوشد. سپس آن را صاف کرده، را حل کرده و گلاب را به آن اضافه می کنیم و آن را کنار می گذاریم. را به همراه آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه دم کرده و کنار می گذاریم . روغن حیوانی را در یک قابلمه ریخته ، پس از ذوب شدن روغن آرد را کم کم اضافه می کنیم. بعد با قاشق چوبی آن را مرتب به هم می زنیم. شعله را ملایم کرده و به هم زدن آن ادامه می دهیم تا رنگ آرد طلایی شود ( برای تهیه کاچی نیاز به سرخ کردن آرد نمی باشد). در این مرحله نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت برمی داریم و گاوزبان دم شده و شربت آماده شده از نبات را کم کم به آن اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا مایع صاف و یک دست شود. گردو، بادام ، پسته ، فندق را هم اضافه می کنیم و ظرف را مجدداً روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاچی جا بیفتد و می گذاریم کاچی به روغن بیفتد. در این مرحله کاچی آماده است . امید است مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد . نوش جان😋😋 ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌ ‎‌─┅═༅🥩🍔🥩༅═┅─ 👨‍🍳 @gazaaa 👩‍🍳 ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌ ‎‌─┅═༅🍖🍔🍖༅═┅─
کاملا ارگانیک سس_مایونز سنتی 🔴مزاج, معتدل 🍀 این سس است 🌟مواد لازم ارده : یک قاشق غذاخوری سیر : یک حبه نخود پخته : شش قاشق غذاخوری روغن زیتون : یک لیوان نمک : یک قاشق چای خوری فلفل قرمز : یک دوم قاشق چای خوری آب لیموترش تازه : یک دوم لیوان 👌روش تهیه👇👇👇👇 تمام مواد را در مخلوط کن کاملا مخلوط کنید تا سس یکنواختی بدست آید. در صورت رقیق شدن یک قاشق غذاخوری نخود پخته را به آن اضافه کنید و مجددا آن را مخلوط نمایید تا غلظت مناسبی پیدا کند. این سس بسیار خوشمزه بوده و پایه سسهای دیگر به شمار می آید. از این سس می‌توان برای تهیه الویه و سایر سالادها استفاده کرد. نوش جان😋😋 ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌ ‎‌─┅═༅🥩🍔🥩༅═┅─ 👨‍🍳 @gazaaa 👩‍🍳 ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌ ‎‌─┅═༅🍖🍔🍖༅═┅─
🔴 مشتی ها بزنید رو شماره کارت زیر خودش کپی میشه😌 برید حالشو ببرید🤓 👇👇
6273811621008074
🥕فرنی هویج و بادام این فرنی یک غذای دارویی خوشمزه است که به عنوان صبحانه، میان وعده و افطار، می‌توان از خواص آن بهره برد. 🍜مواد لازم 🥕هویج پخته رنده یا پوره شده: یک عدد / از سیب هم می‌توانید استفاده کنید. 🥜بادام درختی پوست کنده آسیاب شده (پودر بادام یا آرد بادام): یک قاشق مرباخوری 🍽آرد برنج: ۱ قاشق غذاخوری 🥤آب: ۱ لیوان 🍙شیره انگور یا عسل: ۱ قاشق مرباخوری 🥃گلاب و زعفران: مقداری 🍮کره حیوانی: یک قاشق چایخوری / جایگزین: روغن زیتون 🥣طرز تهیه 👈👈ابتدا برنج را در آب حل کنید. سپس در ظرفی ریخته، هویج پوره یا رنده شده و پودر را به آن اضافه کنید. روی شعله ملایم، خوب بهم بزنید. بعد از پخته شدن ، شیره انگور، زعفران و کره اضافه کنید. ⭕️خواص فرنی هویج و بادام این فرنی از خواص زیر برخوردار است: 🌀تقویت کننده معده 🌀مفید در دوران بارداری (البته بدون زعفران) 🌀مفید در دوران شیردهی 🌀کمک به بهبود عملکرد کبد و کلیه‌ها 🌀تولید خون صاف و صالح در کبد 🌀کمک به دفع سموم بدن 🌀مناسب برای افراد خشک مزاج 🌀ضدیبوست 🌀مفید برای دوران نقاهت جراحی 🌀کمک به رفع سرفه (بدون کره، زعفران و شیره انگور) نوش جان😋😋 ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌ ‎‌─┅═༅🥩🍔🥩༅═┅─ 👨‍🍳 @gazaaa 👩‍🍳 ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌ ‎‌─┅═༅🍖🍔🍖༅═┅─
🍗🥪 تنوری سیر و لیمو و زیتون کبابی موادلازم :🫕🍴 مرغ کوچیک :۱عدد پیاز :۱عدد سیر :۲بوته ادویه شامل:نمک،فلفل سیاه،قرمز،پاپریکا،زرچوبه فلفل دلمه ایی:۱عدد روغن زیتون بکر نصف لیوان زیتون سیز بدون‌هسته کبابی یا ساده ۱لیوان تا ۱و نبم لیوان خمیر سیر :۱ق غ لبمو ترش :۲عدد رزماری کف ساب :۱ق چ 🥟🥮طرز تهیه :🥮🍴 مرغ رو کاملا پاک کنیبن و بشورین و با نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون حسابی ماساژ بدین و داخل بخچال یک ساعت استراحت بدین. پیاز رو حلقه کرده کف ظرف پیرکس قرار بدین . مرغ رو از بخچال خارج کنیبن . ادویه ها رو‌دتخل ماهیتابه با حرارت‌کم تفت بدین خمیر سیر ، روغن زیتون و‌ زیتون های سبز رو‌هم‌اصافه‌کنیبن تا بوی روغن زیتون و ادویه ها دربیاد و مستتون کنه. این مخلوط رو روی مرغ بمالین تا کاملا مرغ به این ادویه ها آغشته بشه مرغ رو روی پیازها بزارین و سبزیجات رو هم کنارش یریزین . اون دوتا بوته سیر رو برش عرضی بدین و کنار مرغ و سبزبجات بزارین . لبموها رو حلقه کنیبن و روی مرغ قرار بدین. روی مرغ سلفون مخصوص فر یا فویل بکشین و بزاریدش توی فر . ۱ساعت شعله ی پایبن . نیم ساعت شعله ی بالا نوش جان😋😋 ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌ ‎‌─┅═༅🥩🍔🥩༅═┅─ 👨‍🍳 @gazaaa 👩‍🍳 ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌ ‎‌─┅═༅🍖🍔🍖༅═┅─
🍜سوپ ماهیچه 💫 💫 💫 ⁦✍️⁩ منتظر غذاهای ارگانیک بعدی باشید...⁦⁦❣️⁩ کلیک کنید👈عضو شوید ▬✧❁@hajbaba❁✧▬
🍜 آش نخود 💫 💫 💫 ⁦✍️⁩ منتظر غذاهای ارگانیک بعدی باشید...⁦⁦❣️⁩ کلیک کنید👈عضو شوید ▬✧❁@hajbaba❁✧▬