eitaa logo
ارگانیک بخوریم👩‍🍳
1.6هزار دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
704 ویدیو
2 فایل
⁦❣️⁩ارتباط با تیم استاد حاج بابا👇 @timhajbaba 🔮 امام صادق ع👈 غذای تو پیش از غذابودن، دوای توست🎯
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه نان بسم الله الرحمن الرحیم طرز تهیه نان با مایه خمیر ( خمیر ترش ) : مقداری آرد را با آب و کمی نمک خمیر کنید و در یک مشما بپیچید و جای گرم قرار دهید بعد از ۲ _ ۱۰ روز خمیر ترش تشکیل می شود . برای تازه نگه داشتن خمیر در این مدت می توان با آب کمی رطوبت به آن داد. خمیر ترش بوجود آمده را به خمیر نان اضافه کنید . روی ظرف خمیر را بپوشانید و در جای گرم چند ساعتی استراحت دهید . در زمان استراحت حجم خمیر دو برابر می شود . خمیر آماده برای پخت نان است . مقداری از این خمیر را در یک مشما بپیچید و در یک ظرف در بسته نگهداری کنید تا برای نانوایی بعدی به عنوان مایه خمیر ( خمیرترش) به کار برید . مایه خمیر را می توان خشک کرد و به صورت پودر شده در ظرف شیشه ای نگهداری کرد. دو ساعت قبل از طبخ نان کمی آب به پودر مایه خمیر اضافه کنید در جای گرم قرار دهید تا مخمرها شروع به رشد کنند و بعد برای طبخ نان به ظرف آرد اضافه کنید و بقیه مراحل ( زمان استراحت ….) را طبق روش فوق ادامه دهید . آرد به طور طبیعی حاوی انواع مخمر و باکتری است زمانی که با آب ترکیب می شود ، اگر زمان لازم ( ۲ _ ۱۰ روز ) به آن داده شود ، در دمای آشپزخانه ( ۲۵ درجه ) مخمرها شروع به تخمیر نشاسته موجود در آرد کرده و طعم ترش خوشایندی به آن می دهند که به آن خمیر ترش می گویند . فواید خمیر ترش : ۱ . نرم شدن نان ۲ . پیشگیری از کپک زدن نان ۳ . افزایش ماندگاری نان ۴ . کمک به هضم و جذب بهتر مواد غذایی ۵ . پیشگیری از کم خونی ۶ . بهبود سلامت گوارش و کبد ۷ . و…‌ نان صد در صد جوانه و سبوس ارگانیک( بدون آرد کامل ) نیازی به خمیر ترش ندارد و به تنهایی تمام مزایای خمیر ترش را به بهترین شکل دارد . نان با آرد کامل سالم است ولی زیاده روی درآن به دلیل داشتن کالری بالا ( دریافت کالری بیش از حد نیاز روزانه سبب چاقی ، افزایش کلسترول ، کبد چرب ، دیابت ، سرطان و…… ) مفید نیست . با افزایش در صد سبوس ارگانیک و همچنین به کاربردن پودر جوانه ( به خصوص جوانه ارزن ) در آن می توان از میزان کالری آن کم کرد و درصد سلامت آن را بهبود بخشید . اگر مراحل رشد و نمو جوانه به اندازه کافی نباشد در واقع پودر جوانه همان آرد کامل خواهد بود و برای طبخ نان نیاز به خمیر ترش دارد. از مصرف مایه خمیر فوری به دلیل داشتن مضرّات فراوان ( اختلال در کار کبد ، ایجاد معده سرد ، کم خونی ، ناباروری و….) بپرهیزید
1.27M
خمیر ترش خانگی به دستور خانم رودگر
19.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم:🍱 3 ق غ شکر 🍚 50 گرم کره🧈 3 لیوان آب💧 2 و نیم پیمانه آرد🥡 نصف پیمانه نشاسته ذرت وانیل ۱ ق چ طبع: 💚 🍎شکر را همراه با آب و روغن روی حرارت کم، قرار دهید، کاراملی نکنید، سوخته و سودازا می شه.
مواد لازم : تمرهندی تازه ونرم:1بسته آب: 5لیوان شكر قهوه ای :500 گرم - چند قطره گلاب (اختياري) طرز تهیه - تمر هندي تازه راازبسته خارج کرده و با 3 تا 4 ليوان آب از يك شب قبل خيس كنيد. - دست ها را بشوييد و تمر هندي را با دست له كنيد تا هسته و پوست آن از گوشت جدا شود. - سپس آن را از يك صافي كه خيلي درشت نباشد، رد كنيد. با چنگ زدن گوشت تمر هندي را از پوسته و هسته ي آن كاملاً جدا كنيد. اگر لازم بود مي توانيد كمي آب روي تمر هندي بريزيد و دوباره با دست هم بزنيد تا فقط هسته و پوسته باقي بماند. - مايع به دست آمده را 2 تا 3 دقيقه بجوشانيد و دوباره آهسته از صافي خيلي ريز رد كنيد. چنانچه سخت از صافي رد مي شود، كم كم به آن آب اضافه كنيد تا تمام مايع از صافي رد شود. - شكر را به آن اضافه كنيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد شربت بايد آنقدر بجوشد تا غليظ شود. - وقتي جوش آمد با دقت و حوصله كف روي آن را جمع كنيد. ( باکفگیرچوبی ) - براي سرو مقداري از شربت را در ليوان بريزيد و به آن آب اضافه كنيد. در صورت تمايل مي توانيد چند قطره گلاب هم اضافه كنيد. اين نوشيدني را كاملاً سرد ميل كنيد. ضدگرما ضدعطش مخصوص ماه رمضان💫💫
🍥این نوشیدنی چون حاوی آبلیمو، گلاب و خاکشیر می‌باشد برای رفع گرمازدگی و ایجاد شادابی در فصل گرما مناسب می‌باشد.همچنين براي ايام ماه رمضان بسيار مفيد است. برای فصل بهارم که.گفتیم مناسب ترین فصل برای پاکسازی بدن مناسب. 🔶مواد لازم: 🔸خاکشیر ۵۰ گرم 🔸عسل یا شکر یا سنکجبین ۴ قاشق غذاخوری 🔸آبلیمو و گلاب در صورت دلخواه چند عدد الو بخارا 🔷روش تهیه: 🔹خاکشیر را با آب سرد خیس کنید سپس چند بار آن را شسته تا شن‌ریزه‌های آن از بین برود و خوب تمیز شود و الو بخارا را داخل ان ریخته و بزارید شب تا صبح بمونه سپس با عسل و یا سکنجبین یا شکر آن را کمی شیرین نماییدو میل کنید اگر از شکر و یا عسل استفاده شود می‌توانید مقداری گلاب و آبلیمو به شربت اضافه نمایید. نوش جان
🥛 خواص: مفید برای کبد و کلیه ،رفع تشنگی،ضدصفرا وسودا و... مواد لازم: آب : یک لیوان(جوشیده خنک) عسل مرغوب : دو قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه: یک تا سه قاشق مرباخوری خیار محلی رنده شده : یک قاشق غذاخوری 🔵روش تهیه: عسل را در آب حل کرده، و سپس خیار رنده شده و آب لیموترش تازه رو هم اضافه میکنیم به همین سادگی😊
روش تهیه چهارقاشق غذاخوری تخم شربتی راداخل یه لیوان ابجوش سرد شده بریزید بزارین داخل یخجال چند ساعتی بماند سپس باکمی نبات .شکر قهوه ای .یاعسل شیرین کنید و دوسه قطره لیمو ترش تازه بریزید و سپس میل کنید کمک به رفع تشنگی وتامین ویتامین برای بدن خیلی مفیدتر سالمتر از ابمیوه های صنعتی و ناسالم بیرون .
ویژه مواد لازم برای۵ نفر روغن محلی و حیوانی آب کرده ۱ قاشق غذا خوری گلاب و زعفران به مقدار لازم نشاسته ۲ قاشق غذا خوری شکرسرخ ۱ لیوان تخم مرغ محلی (زرده) ۱۰ عدد طرز تهیه ۱- زرده تخم‌مرغ‌ها را جدا كرده و آنها را با چنگال هم بزنید تا یكدست شوند. ۲- سپس شكر را اضافه كرده و آنقدر با دست یا هم زن با تخم‌مرغ‌ها بزنید تا مایه‌ای كاملاً صاف و یكدست به وجود آید. ۳- حالا نشاسته را به مواد اضافه كنید و بعد از كمی هم زدن، گلاب و زعفران را به مخلوط بیفزایید. ۴- مواد را كاملاً با هم تركیب كنید تا یك دست باشند. حالا آنها را در قابلمه لعابی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. ۵- روی حرارت باید مواد را همچنان هم بزنید تا ته نگیرند. پخت حلوا زرده را تا وقتی كه رد قاشق روی مواد بماند، ادامه دهید. بعد از پخت آن را از روی حرارت برداشته و با پودر پسته و نارگیل تزئین كنید. سایر نکات حلوازرده یکی از غذاهای سنتی استان همدان است که معمولاً در ماه رمضان بر سر سفره افطار دیده می‌شود. حلوازرده سوغات شهر همدان هم به شمار می‌آید. این حلوا شباهت زیادی به شله زرد دارد اما مواد اولیه آن كاملا متفاوت است. حلوازرده کمی سفت‌تر از فرنی است و هنگام قاشق زدن اندکی هم مانند حلیم کش می‌آید. این دسر باید سرد سرو شود.
شامی پوک لپه ۵۰۰ گوشت گوسفند بدون استخوان با چربی ۴۰۰گرم پیاز ۲عدد متوسط تخم مرغ ۱ عدد سیب زمینی ۱عدد متوسط زعفران دم کرده ۱ق چ نمک فلفل زرد چوبه ب مقدار لازم لپه را با مقدار کمی آب بپزید سپس با بقیه مواد در غذا ساز میکس شود بعد تخم مرغ وادویه و نمک و زعفران اضافه شود و خوب هم بزنید تا حالت چسبنده شود ،در پایان ب اندازه دلخواه از مواد را بردارید ودر روغن داغ سرخ کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این نون هم بدون خرما هم با خرما بی نهایت خوشمزه و خوش عطره😋😋 من برای ۱/۵ کیلو آرد ۵/ کیلو خرما زدم ۱۰۰ گرم خمیرک خونه ای (۱ ق غ خمیر مایه میشه جایگزین کرد) حتما از آرد گندم کامل استفاده کنید. علاوه بر لذتی که نون پختن داره برکتی تو خونه میاره که قابل گفتن نیست🍃🍃🍃👌🏻👌🏻