🖇 #گراپلاس | ۹ ویژگی اعتراضهای کنونی در دانشگاههای آمریکا و اروپا
1⃣ شروع عمده این اعتراضها از آمریکا - سردمدار نظام سلطه - بود و سپس به کشورهای دیگر سرایت کرد که این مسئلهای بسیار مهم است.
2⃣ برخلاف اعتراضهای گذشته، این اعتراضها و تحصنها توسط قشر نخبه و تحصیلکرده (اساتید و دانشجویان) و از دانشگاهها و مراکز علمی آغاز شده است. بنابراین، رسانههای این کشورها نمیتوانند القاء کنند معترضان، گروهی از اراذل و اوباش، کارتُنخوابها و... هستند که میخواهند امنیت شهر را بر هم بزنند.
3⃣ در برخی از این دانشگاهها، فرزندان مسئولان ارشد آمریکا حضور دارند که بر اساس نقل رسانهها، بعضی از آنها به معترضان و متحصنان پیوستهاند.
4⃣ این مراکز علمی قرار است در آینده، مدیران و مسئولان دولت آمریکا و اروپا را تربیت کنند. در حالی که دانشجویان آنها اینگونه قاطعانه مخالفت خود را با سیاستهای این کشورها در حمایت از رژیم صهیونیستی اعلام میکنند.
5⃣ اساتید دانشگاه و دانشجویان با علم به اینکه با آنها برخورد میشود، احتمالا از دانشگاه تعلیق و یا اخراج شده و در آینده از داشتن شغل محروم خواهند شد، به این اعتراضات پیوستهاند و حاضر به دستکشیدن از آن نیستند. این موضوع نشاندهنده یک بینش عمیق در بین معترضین است.
6⃣ موضوع و مسأله این اعتراضات، برخی از چالشها و مشکلات داخلی این کشورها از جمله مسائل اقتصادی، شغلی، بازنشستگی، بیعدالتی برخی از نهادها و شرکتها، و یا قتل برخی از شهروندان توسط پلیس نیست. بلکه محور اعتراضات، مهمترین مساله جهان یعنی #فلسطین و #غزه است که چند ماه مورد شدیدترین جنایات رژیم صهیونیستی بوده است.
7⃣ این تجمعها و تحصنها در درون خود دارای صحنههای بسیار عجیب و شگفتانگیز است. گرایش به اسلام از سوی قشر تحصیلکرده بسیار دیده میشود. همچنین احترام به دانشجویان مسلمان و عبادت و نماز خواندن آنها از جانب غیر مسلمانان، جزء صحنههای بسیار دیدنی و شگفتانگیز این اعتراضهاست.
8⃣ برخورد شدید پلیس با قشر تحصیلکرده که هیچگونه تنشی در رفتار خود نداشتند، بلکه صرفا شعارهایی در حمایت از فلسطین و علیه سیاستهای کشورهای غربی سر دادهاند، موجب بیاعتباری شعار #آزادی و #حقوق_بشر توسط این کشورها شده است.
9⃣ این اعتراضات، موج جهانی به دنبال داشته و دانشگاههای مختلفی از کشورهای گوناگون مانند کانادا، استرالیا، آفریقا، لبنان و... به آن پیوستهاند. زنده نگه داشتن این اعتراضها علیه رژیم صهیونیستی در فضای بینالملل، بسیار مهم و موثر است و علاوه بر بیداری ملتها میتواند این رژیم جنایتکار را تحت فشار قرار دهد.
🌐 #شبکه_گرا
🆔 @geraa_ir
هدایت شده از گفتگوی اینترنتی گرا
15.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید | عملیات طوفانالاقصی چه نتیجهای داشت؟
🔸 برای درک پیامد های طوفان الاقصی باید به زمینههایی که منجر به وقوع آن شد توجه کنیم؛ به عبارت دیگر، باید بررسی کنیم چه تغییراتی در منطقه منجر به انجام چنین عملیاتی از جانب مقاومت فلسطین شده است.
🔸افزایش تلاش های آمریکا و رژیم صهیونیستی برای تحقق و گسترش پیمان ابراهیم و به فراموشی سپردن آرمان فلسطین از جمله عوامل وقوع طوفان الاقصی بود.
👤 احسان کیانی، کارشناس سیاستخارجی ایران
◀️ مشاهده گفتگوی کامل قسمت ۶٠
🎥 #گفتگوهای_اینترنتی
🌐 #شبکه_گرا
🖥 @geraatv
🆔 @geraa_ir
🖇 #گراپلاس | نزاع بین ایران و رژیم صهیونیستی
🔸«سوزانمالونی»، معاون «اندیشکده بروکینگز» و مدیر «برنامه ایران و خلیج فارس» در این اندیشکده که از مشاوران وزارت خارجه آمریکا در دولت اوباما نیز بوده، طی گفتگویی با شبکه رادیویی «NPR» به بررسی تاریخچه نزاع بین ایران و رژیم صهیونیستی پرداخته است. این گفتگو دربرگیرنده نکات قابل تاملی است که در این گزارش کوتاه خواهد آمد.
🔹حمله ایران به اسرائیل در ۱۳ آوریل، حمله بزرگی بود که هیچکس تصورش را نمی کرد و کاملا بی سابقه بود. این حمله هیچ خسارت و تلفات جدی نداشت. اسرائیلی ها به شکلی مشابه، البته دقیقتر و محدودتر پاسخ دادند و این آخرین پاسخ نخواهد بود.
🔸اسرائیل نگران تلاش های طولانی مدت ایران در جهت دستیابی به سلاح های هسته ای است. این مسئله ای است که اسرائیل چندین دهه بر روی آن متمرکز و یکی از رئوس دیپلماسی ایالات متحده در طول ۲۰ سال گذشته نیز بوده است.
🔹ایرانی ها از سال ۱۹۷۹ (وقوع انقلاب اسلامی ایران) با اسرائیل دشمنی داشته و معتقدند این کشور نامشروع و باید از منطقه اخراج شود. این یک راهبرد بلند مدت برای ایران است و آنها معتقدند این راهبرد به ویژه پس از عملات ۷ اکتبر ( طوفان الاقصی) در حال نتیجه دادن است.
🔸حمله ایران گسترده، پیچیده و هدف اصلی آن ضعیف نشان دادن پدافند هوایی اسرائیل بود. این حمله پیش نمایشی از ظاهر یک جنگ بود. در واقع این حمله نشان داد اسرائیلی ها همیشه نمی توانند برای دفع حمله به حمایت ایالات متحده و شرکای منطقه ای خود تکیه کنند.
🔹ایرانی ها به طور قطع جبهه لبنان را فعال نگه خواهند داشت. لبنان اکنون زرادخانههای مهمی از موشکهای دقیق و هدایت شونده در اختیار دارد که برخی از آنها توسط ایران تامین می شود. این موضوع می تواند اسرائیل را به سمت استفاده از سلاحهای هستهای سوق دهد که در اینصورت اوضاع از کنترل خارج خواهد شد.
🔸اگرچه دولت بایدن در اتخاذ برخی راهبردهای بلندمدت همانند عادی سازی روابط اسرائیل با عربستان سعودی مصمم بوده اما این راهبردها بدون برخی گام های کوتاه مدت همانند پایان دادن به جنگ غزه، محقق نخواهد شد.
🔹روندهای مدیریتی و امنیتی می بایست به سمتی برود که جنگ پایان یابد. کمکهای بشردوستانه در مدت کوتاهی ارائه و بازسازی نیز توسط مردم غزه صورت بگیرد. در ادامه می توان مشارکت ها و اتحادهای منطقه ای علیه ایران را آغاز کرد.
🔸درمجموع توصیه سوزان مالونی این است که باید راهبردی روشن علیه ایران اتخاذ کرد تا نتواند به تامین مالی، هماهنگی و سازماندهی عملیات هایی همانند عملیات ۷ اکتبر (طوفان الاقصی) مبادرت کند.
📌منبع گزارش:
https://www.npr.org/transcripts/1246236286
🌐 #شبکه_گرا
🆔 @geraa_ir
13.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید | حمله حتمی اسرائیل به رفح!
🔸من طرفدار این تحلیل هستم که اسرائیل به حزبالله حمله کند و به نظر میرسد حمله اسرائیل به حزبالله تکلیف این جنگ را مشخص خواهد کرد. لذا ورود به رفح برای اسرائیل گزینهی مطلوبتری است تا حمله به حزبالله!
👤 دکتر علی عبدی
🔗 مشاهده فیلم کامل نشست وعدةالصادق:
https://aparat.com/v/c9UNA
📺 #نشست_تخصصی
🌐 #شبکه_گرا
🆔 @madrese_rah
🆔 @geraa_ir
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏷️ #راستی_آزمایی
⁉️ ایران در زمان مصدق، دچار تحریم نفتی شده بود
🟢 نتیجه بررسی: درست
💡 براساس اطلاعات پژوهشکده تاریخ معاصر، مرکز اسناد و موزههای صنعت نفت و کتاب مقاومت شکننده جان فوران:
🔸 اقتصاد ایران از ۱۳۳۰ تا ۱۳۳۲ (زمانی که نفت ملی شد) بر نفت متمرکز شد.
🔹 این اقدام موجب کاهش موقت نفت شد و مصدق نتیجه گرفت درآمد نفت به رغم کاهش تولید، به اندازه گذشته است، پس چه بهتر که نفت زیر زمین بماند تا نسلهای آینده استفاده کنند.
🔸 در عمل نیز همه نفت ایران از ۱۳۳۰ زیر زمین ماند؛ زیرا نفت ایران با سازماندهی بریتانیا تحریم شده بود.
🔹 انگلستان روی به فشارهای سیاسی و اقتصادی و حتی نظامی ـ امنیتی آورد و با کشتیهای جنگی خود در خلیج فارس و دریای عمان به محاصره اقتصادی دست زد.
🔸 ایران در آن زمان سیاست اقتصاد بدون نفت را پیش گرفت و پیشبینی شد که ایران بدون درآمد نفت هم روی پای خود خواهد ایستاد.
🔍 علیرضا زادبر (دکتری علوم سیاسی) در اینستاگرام (شبکه گرا) ادعا کرده که ایران در سال ۳۰، ۳۱ و ۳۲ (سالهای مصدق) دشمن آمریکا و انگلیس نبود، اما آنها ایران را تحریم نفتی کرده بودند.
🌐 مشروح راستیآزمایی در اینستاگرام فکتیار
11.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید | حمله مستقیم، شروع جنگ یا بهترین تصمیم؟
🔸اگر شخص رهبری نبود، جسارت و شجاعت ایشان نبود اصلا همچین حملهای با این کیفیت رخ نمیداد.
👤 دکتر علی عبدی
👤 دکتر ابوالفضل بازرگان
🔗 مشاهده فیلم کامل نشست وعدةالصادق:
https://aparat.com/v/c9UNA
📺 #نشست_تخصصی
🌐 #شبکه_گرا
🆔 @madrese_rah
🆔 @geraa_ir
8.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید | تله جنگ؛ توهم یا واقعیت؟!
🔸 چرا یقه آن کسی را که غرور تزریق میکند و مخاطب را نمیترساند میگیرید؟! بروید یقه آن کسی را بگیرید که مخاطب را میترساند و میگوید پاسخ ندهیم، تله جنگ است.
👤 ابوالفضل بازرگان
👤 علی عبدی
🔗 مشاهده فیلم کامل نشست وعدةالصادق:
https://aparat.com/v/c9UNA
📺 #نشست_تخصصی
🌐 #شبکه_گرا
🆔 @madrese_rah
🆔 @geraa_ir
💢 بسته محتوایی در سالروز جدایی بحرین از ایران
🔸داستان یک جدایی؛ قسمت سی و یکم گفتگوهای اینترنتی گرا
https://eitaa.com/geraa_ir/524
🔸ننگ جدایی خاک؛ گفتگوهای اینترنتی گرا
https://eitaa.com/geraa_ir/525
🔸بحرین از دست رفته؛ گفتگوهای اینترنتی گرا
https://eitaa.com/geraa_ir/526
🔸خاک جدا شده؛ روایت جدایی بحرین از ایران
https://eitaa.com/geraa_ir/792
🔸بحرین عروس شد؛ گفتگوهای اینترنتی گرا
https://eitaa.com/geraa_ir/529
🔸 بسته محتوایی پشتیبان با محوریت جدایی بحرین از ایران
https://eitaa.com/geraa_ir/783
🌐 #شبکه_گرا
🆔 @geraa_ir