مجموعه گرا
📖 #بخوانید | تحلیل مرتضی فیروزآبادی از دیدار اخیر دانشجویان با رهبر معظم انقلاب / بخش اول 🔸یک مسئل
📖 #بخوانید | تحلیل مرتضی فیروزآبادی از دیدار اخیر دانشجویان با رهبر معظم انقلاب / بخش دوم
🔸بطور کلی مقوله اثرگذاری جنبش دانشجویی، به درون مایه و قوّت درونی تشکل برمیگردد؛ یعنی میزان تاثیرگذاری تشکل در دانشگاه و کشور، نقطه قوّت آن تشکل است. در شرایط کنونی، قوّت برای تشکل دانشجویی دو جزء دارد: ۱. بحث تشکیلات ۲. فکر (که بخش مهمتر و اثرگذارتری میباشد) سلاح جنبش دانشجویی در دانشگاه و جامعه برای یادگیری و ارتباط با مردم، "فکر" است. تشکل باید بتواند حرف بزند و همراهی کند.
🔹کار مهم فضای دانشجویی در شرایط کنونی این است که حرف خود را بگوید. آن نقطه ای که جنبش دانشجویی باید از لحاظ فکری خود را در آن قوی کند (غیر از مبانی که مهم است) میدان های مبارزه با جبهه مقابل (غرب) است که بطور خلاصه سه آرمان مشخص برای آن وجود دارد؛ عدالت، استقلال، مردم. این سه عنصر از گذشته تا کنون، محل نزاع ما با جریان غرب و شرق بوده و این دعوا ادامه هم خواهد داشت.
🔸این مهم است که تشکل بتواند در این زمینه، نگاه و تحلیل و حرف برای گفتن داشته باشد. دانشجو بطور پایدار با "اندیشه" جذب خواهد شد. اگر ما اندیشهای متناسب با شرایط امروز و متناسب با ذهنیت و تصویر دانشجو داشته باشیم، جذب و اثرگذاری بر افکار آنان، به خوبی انجام میگردد.
🔹برای اینکه تشکل دانشجویی بتواند به خوبی "فکر" کند، ابتدا باید از "شنیدن" غنی باشد؛ یعنی ارتباط خود با مراکز فکری و اندیشهای متنوع را قطع ننماید و نظرات مخالفین و موافقین را به خوبی بشنود. سپس توان تحلیل خود را بالا ببرد و توان انتخاب صحیح و جمع بندی و تحلیل درست از حرفهای مختلف را داشته باشد. اگر اینطور نباشد، جنبش دانشجویی به جای فعال بودن، منفعل فضای سیاسی میگردد و یا مسئلهها را از جریان رقیب انقلاب و جریان غرب وارد میکند و منحرفانه به آن میپردازد.
🔸از یک تشکّل، سه توقع اساسی میرود:
۱. وجود یک محفل مستمر مباحثه و فکر (داشتن بساط فکری در دانشگاه برای شرکت عموم)
۲. وجود یک زبان منظم و مستمر (زبان بیان و اثرگذاری مستمر بر همهی اقشار و اذهان)
۳. فعالیت و کار میدانی و جهادی (نظیر اردوی جهادی، راهیان نور و...)
🌐 #شبکه_گرا
🆔 @geraa_ir
مجموعه گرا
📖 #بخوانید | تحلیل مهدی عباسی مهر از دیدار اخیر دانشجویان با رهبر معظم انقلاب / بخش اول 🔸چیزی که ا
📖 #بخوانید | تحلیل مهدی عباسی مهر از دیدار اخیر دانشجویان با رهبر معظم انقلاب / بخش دوم
🔸امروز باید به دانشگاه رجوع کرد و همه تحلیلها و اقدامات، در راستای تقویت آن باشد. باید آسیب شناسی جدی از دانشگاه داشت و مختصات و تهدیدات امروز دانشگاه را احصاء کرد. باید تلاش گردد سیاستها و مجموعهای از قوانین، ناظر بر شرایط فعلی باشد و اگر برای تقویت دانشگاه، نیاز به تغییر قوانین و ضوابط پیشین باشد، انجام گیرد؛ همانطور که فعالیت دانشجویی و مجموعه اقدامات تشکلها نباید متناسب با دورههای گذشته باشد و برای نوآوری و حرکات مفید و اثرگذار، نیاز به سیاستهای جدید، قوانین بهروز و رویکردهای نو در درون دانشگاه است.
🔹با توجه به تاکید رهبری، در شرایط کنونی نیاز است همه تجلی فعالیت تشکلها در درون دانشگاه باشد و این مسئله، عينيت پیدا کند. اگر تشکلها خارج دانشگاه میتوانند به راحتی برنامه اجرا کنند و فعالیت داشته باشند اما در درون دانشگاه این امکان را نداشته باشند و با عدم صدور مجوزها و سنگپرانیها مواجه شوند، ایرادی جدی بر سیاستگذاری دانشگاه میباشد که باید مرتفع شود.
🔸برگ برنده جنبش دانشجویی در دانشگاه، سعه صدر و آزاداندیشی میباشد؛ چرا که یکی از نشانههای مومن واقعی نیز همین است و از گذشته تاکنون بچههای تشکلی با همین شاخصه شناخته شده و میشوند. فعالین تشکلی باید قادر به محاجه، تخاطب، تعامل و پاسخگویی باشند و از مواجهه با طیفهای مختلف، هراسی نداشته باشند. آنان باید بتوانند از این فرصت و ظرفیتی که در اختیارشان است، نهایت استفاده را بکنند و مدافع جبهه حق باشند.
🔹نسل جدید در درون دانشگاه، مشکلات جدی دارد و این مهم بواسطه تغییر شرایط و سبک زندگی، به سادگی قابل مشاهده است. لذا بدنه دانشجویی با یک بیماری دست و پنجه نرم میکند و ضعف ها و آسیبهای جدی را در خود دارد. نسلی که بیمار باشد نمیتواند در آرمانخواهی و انقلابیگری، همراه و پشتیبان فعالین دانشجویی باشد. پس اگر جنبش دانشجویی به فکر دانشگاه نباشد، بعید است کسی به فکر اصلاح و بهبود نواقص باشد.
🔸ما هر زمان که مضطر بشویم، کارها را درست انجام میدهیم! نمونه آن، انتخابات اخیر مجلس که دست به اقدامات موثر و متحولانه زدیم و کف دانشگاه و در میدان بودیم. اما چرا پس از انتخابات، همه این کارها متوقف شد؟ به این دلیل است که نظام اولویتی ما تغییر کرد و پرداخت نسبت به دانشگاه و نوع روابط با دانشجو، ذیل ماموریتهای مهم، دچار غفلت و کم توجهی گردید. لذا اهل گفتگو و مباحثه بودن و آزاداندیشی، نباید صرفا در دوره انتخابات باشد و در کل ایام سال باید اینگونه بود. اگر جبهه ما در دانشگاه تقویت شود، همهی نشدنیها و ناممکنها ممکن میشود و به هرچیزی که میخواهیم، میرسیم.
🌐 #شبکه_گرا
🆔 @geraa_ir
8.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖇 #گراپلاس | روایت دفاع فاتحانه!
🔸حالا که عملیات "وعده صادق" پیروزمندانه اجرا شده، باید برای مردم روایت کنیم. [۱] روایت چه؟ روایتکردن از اینکه درست است ما پیروز شدیم ولی مردم عزیز! یادتان باشد که ما تجاوزگر و جنگطلب نیستیم و جنگ را طرف مقابل شروع کرده.
🔹مومنین معمولا وقتی در جنگ پیروز میشوند اولویتشان این است که مارش پیروزی بنوازند و بر طبل شادانه بکوبند اما خدا و اهلبیت علیهم السلام تازه شروع به روایت میکنند.
🔸غزوه ذیأمر با پیروزی تمام شده اما خدا در آیه ۱۱ سوره مائده میفرماید "مردم! پیامبر جنگ را راه نیانداخته بود... اول آنها شروع کردند" (يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اذْكُرُوا ... إِذْ هَمَّ قَوْمٌ أَنْ يَبْسُطُوا إِلَيْكُمْ أَيْدِيَهُمْ) و بعد خدا کمک کرد و شما پیروز شدید (فَكَفَّ أَيْدِيَهُمْ عَنْكُمْ).
🔹جنگ احزاب با آنهمه سختیاش با پیروزی تمام شده اما خدا در آیه ۹ سوره احزاب، وقتی شروع میکند به روایتکردن میگوید: " مردم! یادتان میآید اول آنها حمله کردند" (يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اذْكُرُوا ... إِذْ جاءَتْكُمْ جُنُودٌ) بعد خدا شما را یاری کرد و ... (فَأَرْسَلْنا عَلَيْهِمْ ريحاً).
🔸جنگ جمل با فتح و ظفر به اتمام رسیده اما مولای متقیان به شیعیانش نامه نوشته و مفصل از جنایات جملیها گفته! اینکه اینها چه افراد پاکی را به قتل رساندند که من مجبور شدم وارد جنگ شوم: "حکیم بن جبله را به همراه ۷۰ تن از بهترین مؤمنین در بصره کشتند. استاندار من، عثمان بن حُنَیف را با فریب دستگیر کرده، تمام موهای سر و صورتش را کَندند و تکهتکهاش کردند." [۲] و از این دست تبیینها...
🔹در گعدههایی که در مسجد با مردم داشته همین روایت را ادامه داده: "من اول و آخر باید با جملیها میجنگیدم ولی اگر دیرتر از این اقدام میکردم دست به جنایتهایی میزدند که دیگر نمیشد جبرانش کرد" [۳] یا اصرار بر این مطلب که "من جنگ را شروع نکردم؛ تازه خیلی هم حوصله به خرج دادم که دست بردارند ولی دیدم آدم نمیشوند" [۴].
🔸چرا خدا و اهلبیت علیهم السلام اینقدر اصرار دارند برای عموم مردم توضیح بدهند که حکومت مؤمنان جنگطلب نیست؟ واضح است! چون مردم اگر چنین حس منفی و مضرّی به حکومت پیدا کنند دیگر با حکومت همراهی نمیکنند!
🔹و اما روضه مولا:
وقتی علی علیه السلام در این روایت دفاع فاتحانه دستتنها ماند پس از مدت کوتاهی همین تصویر جنگطلبانه از حکومت مبارکش در ذهن مردم جا گرفت. و کار به جایی رسید که به مردم میگفت: "اسم جنگ که میآید از کنار علی بن ابیطالب فرار میکنید" و مردم در جوابش میگفتند چرا تو مثل عثمان، ضربات دشمن را نادیده نمیگیری که اینقدر کشور وارد جنگ نشود؟ [۵]
🔸صبورانه پاسخ میداد: "به خدا قسم آن کسی که به دشمن اجازه بدهد گوشت تنش را ببرد و استخوانش را بشکند حاکم بیدین و ضعیفی است. من هیچوقت به خودم اجازهی پذیرفتن چنین ذلتی را نمیدهم" [۶]
🔹نگذاریم تصویر حکومت مؤمنین در ذهن مردم خراب شود.
نگذاریم فرصتِ روایت دفاع فاتحانه از دست برود. از همین الان دست بهکار شویم...
[۱] قبلا در دو موقعیت دیگر، دو الگوی روایت از نگاه قرآن گفته شده. روایت پیشرفت ما و روایت جراحتهای دشمن.
[۲] فَمَثَّلُوا بِهِ كُلَّ اَلْمُثْلَةِ، وَ نَتَفُوا كُلَّ شَعْرَةٍ فِي رَأْسِهِ وَ وَجْهِهِ
کشف المحجة (سید بن طاووس)، ص۱۸۳
[۳] فَأَصِيرُ إِلَى مَا كَرِهْتُ أَوَّلًا وَ آخِراً وَ قَدْ أَهْمَلْتُ الْمَرْأَةَ وَ جُنْدَهَا يَفْعَلُونَ مَا وَصَفْتُ بَيْنَ الْفَرِيقَيْنِ مِنَ النَّاسِ
[۴] لَمْ أَهْجِمْ عَلَى الْأَمْرِ إِلَّا بَعْدَ مَا قَدَّمْتُ وَ أَخَّرْتُ وَ تَأَنَّيْتُ وَ رَاجَعْتُ وَ أَرْسَلْتُ وَ سَافَرْتُ ...
الخصال (شیخ صدوق)، ج۲، ص۳۷۸
[۵] يَا أَمِيرَ الْمُؤْمِنِينَ فَهَلَّا فَعَلْتَ كَمَا فَعَلَ ابْنُ عَفَّانَ؟!
[۶] وَيْلَكَ إِنَّ فِعْلَ ابْنِ عَفَّانَ لَمَخْزَاةٌ عَلَى مَنْ لَا دِينَ لَهُ ... وَ اللَّهِ إِنَّ امْرَأً يُمَكِّنُ عَدُوَّهُ مِنْ نَفْسِهِ يَخْذَعُ لَحْمَهُ وَ يَهْشِمُ عَظْمَهُ ... لَضَعِيفٌ
امالی (شیخ مفید)، ص۱۴۸
🌐 #شبکه_گرا
🆔 @geraa_ir
11.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #نماگرا | اداره دینی کشور
🔸جمهوری اسلامی هویتش به مفاهیمی همچون عدالت، مردم و استقلال گِره خوده است.
🔸انتخاب ما در سطح گفتمانی چیست؟
تصمیماتی که در کشور گرفته میشود، در مجموع یک تصویر و نقشه به ما میدهد. تصویری که از جمهوری اسلامی ساخته میشود نسبتش با اداره کشور بر مبنای تعالیم دینی چیست؟
👤 مرتضی فیروزآبادی
🔗 مشاهده فیلم کامل نشست:
https://aparat.com/v/ZeY1C
🌐 #شبکه_گرا
🆔 @madrese_rah
🆔 @geraa_ir
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
8.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #تیزر | مجموعه گفتگوهای اینترنتی گرا
💢 پاسدار انقلاب
🔹 انتشار در سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاباسلامی
👤 در گفتگو با: دکتر مجید بذرافکن، معاون فرهنگی اجتماعی سپاه پاسداران انقلاباسلامی
🔗 این گفتگو را از صفحه رسمی گرا در آپارات ببینید:
https://aparat.com/v/wloyX
🎥 #گفتگوهای_اینترنتی
🌐 #شبکه_گرا
🖥 @geraatv
🆔 @geraa_ir
11.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #ببینید | پاسدار انقلاب
⁉️ تفاوت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج مردمی در چیست؟
👤 مجید بذرافکن، معاون فرهنگی اجتماعی سپاه پاسداران
🔗 مشاهده فایل کامل این گفتگو از طریق آپارات:
https://aparat.com/v/wloyX
🎥 #گفتگوهای_اینترنتی
🌐 #شبکه_گرا
🖥 @geraatv
🆔 @geraa_ir
15.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #ببینید | پاسدار انقلاب
⁉️ آینده و چشمانداز پیشروی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را چگونه میبینید؟
👤 مجید بذرافکن، معاون فرهنگی اجتماعی سپاه پاسداران
🔗 مشاهده فایل کامل این از طریق آپارات:
https://aparat.com/v/wloyX
🎥 #گفتگوهای_اینترنتی
🌐 #شبکه_گرا
🖥 @geraatv
🆔 @geraa_ir
9.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #ببینید | پاسدار انقلاب
⁉️ نسبت سپاه پاسداران و بسیج دانشجویی چگونه تعریف میشود؟
👤 مجید بذرافکن، معاون فرهنگی اجتماعی سپاه پاسداران
🔗 مشاهده فایل کامل این از طریق آپارات:
https://aparat.com/v/wloyX
🎥 #گفتگوهای_اینترنتی
🌐 #شبکه_گرا
🖥 @geraatv
🆔 @geraa_ir