هدایت شده از Basij iaushahroud
🔴توجه توجه🔴
💢همایش بزرگ زیست رسانه ای،،
🔶 با موضوعات:
▪️چگونگی زیستن در دنیای رسانه
▪️تکنیک های تحلیل اخبار رسانه ای
▪️تقویت قدرت تحلیل در مقابله با اخبار فیک
ویژه جوانان و کنشگران رسانه‼️
🔰با حضور :
استاد شایان فخاری
⏳زمان:
۲۳ آبان ماه شروع راس ساعت ۱۸
🏠مکان:
سالن همایش کانون بسیج شاهرود
✍به همراه پذیرایی و اهدای جایزه
#زیست_رسانه_ای
|بسیج دانشجویی| دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود
🆔 @basij_iaushahroud
🔴 اظهارات شنیدنی سارق بانک ملی:
مردم به من میگفتن رابینهود/از بانک سپه هم سرقت کردم اما همه را به نیازمندان دادم/فائزه هاشمي براي ملاقات با ما به ترکیه آمد/در كيفرخواست آمده؛ سرقت مسلحانه! ما حتي يك چاقو هم همراهمان نبود!
🔸 آرمين سارق اصلي صندوق امانات بانك ملي در گفتگو با اعتماد: نزديك ۱۴، ۱۵ ميليارد تومان بدهي داشتم. طلبكارها جلوي خانه ميآمدند و تهديدم ميكردند. هر روز هم به بدهيهايم اضافه ميشد.
🔸 دوستانم به شوخي و خنده به من گفتند؛ اگر ميخواهي بدهيات را پرداخت كني، بهتر است بانك بزني! فكر سرقت از بانك سپه شعبه مركزي قائمشهر با اين صحبتها شروع شد.
🔸 خانه مادربزرگ دوستم پشت همين بانك بود.ما خيلي راحت وارد بانك شديم تا برسيم به قسمت خزانه هيچ دري قفل نبود.تعطيلات بود و ما حدودا دو، سه روز داخل بانك سپه بوديم. در اين مدت، هيچ كس وارد بانك نشد. حتي از در پشتي بانك براي خودمان پيتزا سفارش داديم.
🔸 بعد هم به راحتي از بانك خارج شديم، اما حسابهايمان درست از آب درنيامد و فقط ۷۰۰ ميليون تومان داخل خزانه بود. كل ۷۰۰ ميليون تومان را به فقرا و افراد نيازمند كمك كرديم.
🔸 در جريان سرقت بانك سپه، ما اصلا به آن ۷۰۰ ميليون تومان دست نزديم و فقط بين خانوادههاي فقير و آنهايي كه حتي شام نداشتند بخورند، تقسيم كرديم، اما بعد كه ما را دستگير كردند، ۷۰۰ ميليون تومان از جيب خودمان به عنوان رد مال پرداخت كرديم.
🔸 براي همين در سال ۱۴۰۰، مردم در بسياري از سايتهاي خبري مازندران زير پستها كامنت گذاشته بودند؛ رابين هود... .
🔸 بار دیگر دو روز عید فطر داخل بانک تجارت بودیم، اما هر كاري كرديم در خزانه باز نشد. كار را رها كرديم و رفتيم، بدون هيچ سرقتي.
🔸 قصدم بانك ملي شعبه نياوران بود، اما چون مسيرش دور بود و وسيله نداشتيم از سرقت آن صرفنظر كرديم. رفتيم سراغ بانك ملي شعبه دانشگاه تهران. من و پسرخالهام داخل بانك رفتيم و برادرانم مقابل ساختمان بانك ملي در خيابان وصال كشيك ميدادند تا اگر كسي آمد به ما اطلاع دهند.
🔸 به نگهبان گفتم؛ دوست عزيز خانه ما خيابان پشتي بانك است. شبها صداي موزيك ما را اذيت ميكند. نگهباني كه شبها داخل بانك است، نميداند اين صداي موزيك از كدام خانه است؟ نگهبان بانك ملي به من گفت؛ اي بابا، چه دل خوشي داري! بانك، نگهبان دارد؟! بانك، سرايدار دارد؟! اينجا هيچ كس شبها نميماند. شبها بانك را پلمب ميكنيم و ميرويم.
🔸 تا زماني كه جلوي در صندوق امانات برسيم هيچ دري قفل نبود و نياز به تخريب نداشت. ما ۱۷۰ فقره از صندوقهاي امانات بانك ملي را با ضربه چكش باز كرديم و دو كولهاي كه همراهمان بود را پر كرديم. اتاق مانيتورينگ را پيدا و تمام هاردها را خارج كرديم و با خود برديم.
🔸 چهارده، پانزده ساعت در بانك ملي بوديم. حدود ساعت ۶ صبح كارمان تمام شده بود. خيابان انقلاب را به خاطر نماز جمعه بسته بودند. تصميم گرفتيم، بخوابيم. خوابيديم تا ۲ ظهر!
🔸 از همان دري كه وارد شده بوديم، خارج شديم. حتي موقع خروج از در پاركينگ، يك قفل كتابي به در زدم تا كسي شك نكند و بعد از ما نتواند وارد بانك شود.
🔸 تركيه بوديم كه بازپرس پرونده با من تماس گرفت و گفت؛ پدر، برادر همسر و برادرانت را بازداشت كردند و شما هم بايد به ايران برگرديد. اصلا ما خودمان قصد ماندن نداشتيم!
🔸 سازمان حقوق بشر به ما گفت؛ شما نبايد به ايران برگرديد، اما نميتوانستيم. عزيزانمان در ايران بازداشت بودند و وجدانم قبولم نميكرد كه تركيه بمانم.
🔸 فائزه هاشمي براي ملاقات و مصاحبه با ما به تركيه آمد با اين عنوان كه دفترچه خاطرات آقاي هاشميرفسنجاني داخل صندوق امانات بوده است. در صورتي كه چنين چيزي داخل صندوق امانات بانك ملي شعبه دانشگاه نبود.
🔸 من و پسرخالهام كه متهمان رديف اول و دوم پرونده هستيم با اتهام افساد في الارض مواجه شديم. در كيفرخواست آمده؛ سرقت مسلحانه! ما حتي يك چاقو هم همراهمان نبود و اگر با ماموران مواجه ميشديم، قطعا فرار ميكرديم.
منبع: بامدادنو
@geraliit
12.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺الجزیره با پویانمایی بررسی میکند:
🔴چگونه جنگ شهری، برتری های فناورانه ارتش های کلاسیک را بی تاثیر میکند؟
✅https://yek.link/SaleZawal
DOC-20231115-WA0006.
3.16M
🔸️تبار شناسی سیاست های فرهنگی کره جنوبی
تهیه شده در مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی
محمد جواد بادینفکر
@geraliit
💠 میکرولرنینگ
🔸 با توجه به ظهور تکنولوژی های نوین، رسانه های اجتماعی متنوع با قابلیت های متفاوت، اپلیکشن های کاربردی و بروز و رسانه های خبری، بیشتر از هر زمان دیگری دامنه توجه انسان کاهش یافته است.
🔹میانگین دامنه توجه (مدت زمانی که فرد می تواند بدون هیچ تغییری به یک محرک توجه کند) انسان تنها ۸ ثانیه است. دامنه توجه ماهی طلایی ۹ ثانیه است و در ما یک ثانیه کمتر است.
🔸 با این که دامنه توجه انسان کاهش یافته است، سرعت تعاملات ما بسیار افزایش یافته است و در مدت زمان کوتاهی با یک نگاه کوتاه خبری را می خوانیم آن را لایک می کنیم، نظر خود را پست می کنیم و این کار را برای چندین و چند خبر دیگر نیز انجام می دهیم.
🔹اما به نظر می رسد که در طول سال ها کاهش دامنه توجه به پردازش سریع تر اطلاعات توسط مغز انجامیده است. یک کارمند اداری به طور متوسط ۳۰ مرتبه در ساعت و یک فرد معمولی ۱۵۰ بار در روز گوشی خود را چک می کنند علاوه بر اینکه توییت ها را می خوانند و فیلم هایی را هم می بینند.
🔸این فعالیت بیشینه باعث ایجاد یک ویژگی خاص در انسان شده است و آن تلاش برای یافتن سریع ترین مسیر ممکن در یافتن پاسخ به سوالات و نیازهای خود است. بجای خواندن تک تک پاراگراف های یک متن و یا تماشای کل یک سخنرانی و یا فیلم به دنبال بسته های اطلاعاتی دقیق و متناسب با نیازمان هستیم و سپس به دنبال مسیری دیگر برای یافتن پاسخ به سوال و به نیاز بعدی هستیم. به این سبک از یادگیری #میکرولرنینگ گفته می شود.
#علوم_شناختی_و_رسانه
@geraliit
🔸چهار روش استفاده مجدد از محتوا
▫️۵۸۰ کلمه
▫️زمان تقریبی مطالعه: ۴ دقیقه
▫️برگرفته از: burrelles
شاید این روزها سرتان بیش از حد شلوغ باشد و یا شاید چند وقتی است که در تولید محتوا به بنبست خوردهاید. در هر حال شما نیازمند محتوا هستید، اما زمان و انرژی کافی برای خلق آن را از صفر ندارید.
یک خبر خوب: احتمالاً تا همین لحظه محتواهای بسیاری دارید که میتوانید با کمی اصلاحات خلاقانه، دوباره از آنها استفاده کنید. ما در این مقاله خواهیم گفت که چگونه میتوانید این منابع محتوایی را تشخیص دهید و با یک نوآفرینی، آنها را به محتوایی تازه و دوستداشتنی برای مخاطبانتان تبدیل کنید.
▫️برای خواندن ادامه مطلب، اینجا را کلیک کنید.
#رسانیوم
@geraliit
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
21.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روش تشخیص خبر جعلی با ۵ سوال
@Cyber_Literacy
@geraliit
⁉️پرنسس های دیزنی در انیمیشن ها مشغول چه کاری هستند؟
💢به وظایف این کاراکتر ها دقت کنید ببینید ذهن کودک شما چگونه برنامه ریزی میشود ...
⚠️مراقب کودکان خود باشید آنها آسیب پذیرند.
#جنگ_شناختی
@geraliit
⭕️هوش مصنوعی چگونه ممکن است آینده فعالیت در شبکههای اجتماعی را تغییر دهد؟
✍🏻محمد رهبری|منتشر شده در روزنامه هممیهن
🔹ظهور هوش مصنوعی مولد (Generative AI) و تجاریشدن آن، این روزها بسیاری را هیجانزده کرده است. امکانات جدیدی که هوش مصنوعی فراهم میکند، آینده را کاملا متفاوت از امروز خواهد کرد. اما راجع به این آینده ابهامات زیادی وجود دارد. در کنار امکانات فراوانی که فناوری مبتنی بر هوش مصنوعی برای انسان فراهم میکند، احتمالا مخاطرات و آسیبهایی هم با خود بهدنبال خواهد داشت. بههمین دلیل نیز بسیاری از دانشگاههای دنیا پروژههای پژوهشی را تعریف کردند تا اثرات مثبت و منفی این تحول بزرگ در عرصه فناوری را بر سایر حوزه مطالعه کنند.
🔸در این میان، Chat GPT و سایر ChatBotهای مبتنی بر هوش مصنوعی، توجه بسیاری از پژوهشگران و علاقهمندان به فناوری را بهخود جلب کردهاند. روزی نیست که مطلب جدیدی راجع به امکانات Chat GPT و فرصتهای آن بحث نشود. یکی از امکانات جذاب Chat GPT تولید متن و محتواست. این ChatBot بر اساس درخواستی که از آن داریم، اقدام به تولید محتوا و متن میکند.
🔹امکان تولید متن و محتوا با بکارگیری Chat GPT اگرچه فرصتهایی را در اختیار افراد و شرکتهای تجاری قرار میدهد، اما تهدیداتی را هم با خود بهدنبال دارد. یکی از این تهدیدها، گسترش اخبار جعلی و حتی اکانتهای جعلی است. امروزه مبارزه با اخبار جعلی یکی از دغدغههای مهم خبرنگاران، پژوهشگران و نهادهای مدنی و دولتی است و توسعه الگوریتمهای مناسب برای تشخیص اخبار جعلی و اکانتهای فیک در دستور کار آنها قرار دارد. اما با ظهور هوش مصنوعی مولد، ماجرا پیچیدهتر میشود.
🔸یک کاربر توییتری را تصور کنید که بهطور مرتب از دیگران انتقاد میکند. هر توییتی را که نگاه میکنید، انتقاد آن کاربر را پایین آن توییت میبینید و از خود سؤال میپرسید که این کاربر چطور فرصت میکند در تمام ساعات شبانهروز از دیگران انتقاد کند! این کار میتواند با کمک Chat GPT و بهطور اتوماتیک انجام شود. تنها کافی است که آن اکانت به Chat GPT متصل باشد و بهطور اتوماتیک هر توییتی میبیند برای Chat GPT بفرستد و از آن بخواهد تا یک متن انتقادی راجع به آن توییت بنویسد. سپس نتیجه را در توییتر بهطور اتوماتیک منتشر کند.
🔹شاید بهنظر بیاید این کار شدنی نیست و Chat GPT هنوز به آن مرحله نرسیده است که چنین خروجی داشته باشد. من برای امتحان و بررسی این روش، یک توییت از کاربری به نام «مونا گنجیان» را به Chat GPT دادم و از آن خواستم تا نقدی بر این توییت بنویسید. متن توییت و پاسخ Chat GPT را در تصویر زیر میتوانید ببینید.
🔸در کمال شگفتی، Chat GPT نسبتا پاسخ انتقادی خوبی به توییت اولیه داده است. امری که نشان میدهد این ChatBot حتی در تشخیص زبان روزمره فارسی و ارائه پاسخ به آن نسبتا خوب عمل میکند. حال تصور کنید آن اکانت توییتری مرتبا توییتهای مربوط به یک موضوع خاص را بهطور اتوماتیک به Chat GPT بدهد و پاسخ آن را نیز در پایین هر توییت کامنت بگذارد. اینگونه یک اکانت بدون این که توسط شخص خاصی اداره شود، مرتبا فعال است و علیه دیگران کامنت میگذارد بدون آن که دیگران متوجه شوند هیچکسی پشت آن اکانت نیست.
🔹همین قابلیت میتواند در خدمت ساخت اکانتها و اخبار جعلی قرار بگیرد. با توجه به این امکانات، شاید در آینده نزدیک اکانتهایی در شبکههای اجتماعی فعال شوند که عملا توسط هوش مصنوعی و بهطور اتوماتیک اداره میشوند اما امکان تشخیص آن از یک کاربر واقعی دشوار باشد. در نتیجه این کاربر بهمرور با فعالیت مستمر در آن شبکه اجتماعی میتواند جذب فالوئر کند در حالی که هیچکسی پشت آن نیست. این کاربر همچنین میتواند با ادبیاتی شبیه به دیگران محتوایی تولید کند که باورپذیر بوده اما از اساس غلط و دروغ باشد. تا امروز عامل انسانی در کنار هوش مصنوعی نقش مهمی در شناسایی اخبار جعلی داشته است؛ اما افزایش پیچیدگی اخبار جعلی، احتمال شناسایی این قبیل خبرها دشوارتر شود.
🔸با این حساب، بهنظر میرسد توسعه هوش مصنوعی مولد حتی نوع کنشگری در شبکههای اجتماعی را نیز دستخوش تغییر کند. در یک جمعبندی کلی باید گفت که هوش مصنوعی مولد، مانند انواع دیگر فناوری، توأمان فرصتها و تهدیداتی را ایجاد میکند که باید آگاهانه با آنها روبرو شد. فناوری همراه با خود فرصتها و تهدیدهایی را با هم میآورد و از همین تکنولوژی نیز باید برای کنترل تهدیدها و شناسایی آنها بهره گرفت و چهبسا امکان طراحی الگوریتمی برای شناسایی همین اکانتهای جعلی نیز ممکن شود. آنچه مسلم است آن است که آینده بسیار متفاوت از امروز خواهد بود.
@geraliit