🔘امان از #دوستان_جاهل
🔴اجبار به پوشش چادر در بیمارستان!
✍شهاب الدین حائری شیرازی
ابتداء پیام ارسالی یک دوست طلبه را بخوانید
سلام و عرض ادب خدمت شما
برای همسرم دعا کنید که چند روزی در بیمارستان بقیه الله تهران(این بیمارستان متعلق به سپاه است واقع در خیابان ملاصدرا نزدیک ونک)بستری است
اما بعد
ورودی بیمارستان اتاقی هست که دو خانم چادری با لباس سبز کادر نظامی نشستهاند و به دختران و زنان بدون چادر، چادر میدهند که داخل شوند!!
بیچاره مردم عادی هم از سر اجبار و داشتن بیمار در این بیمارستان قبول میکنند اما داخل بخش یا حیاط شدند چادرها را:
۱. یا دست میگیرند
۲. یا روی شانه میاندازند طوری که پایین چادر روی زمین کشیده میشود
۳. فقط روی سرشان است و باز (بدون جمع کردن با دست).
این چه وضعی است؟ مگر اینجا حرم است؟ (که بنظرم آن نیز اشتباه است). مردم خودشان هزار جور گرفتاری دارند دیگه اعصابی براشون نمانده، اینها هم ول کن این حرکات نمایشی نمیشوند.
حتی همسرم با وجود اینکه چادری است از این حرکت بیمارستان ناراحت بوده و آن را توهین به چادر دانست.21ابانماه
🔸حاشیه
📌مرحوم پدر چادر را حجاب خوب ومناسب نمی دانستند زمانی حجاب یک خانم خارجی نومسلمان که مانتو گشاد وپوشیده و روسری بلند بود را در جمعهای خانوادگی مثال می زدند که ببینید این حجاب، از چادر پوشش بهتری است چادر وقتی باد می وزد به بدن می چسبد و دست وپاگیر است...
پدر با رنگ چادر معمول هم مشکل داشتند، چادر سیاه را موجب بدجلوه کردن حجاب در جامعه می دانستند و خانمها را خطاب قرار می دادند که چرا سیاه می پوشید؟! رنگ سیاه رنگ مناسبی نیست پوشیدن لباس این رنگی مکروه است موجب دل زدگی نسل جوان می شود، حجاب لبنانی ها را ببینید مانتو گشاد که هم پوشاننده است، دست وپا گیر نیست،رنگهایش هم متنوع وشاد است.
بگذریم
📌تحمیل چادر در بیمارستان تنها اثری که دارد نفرت از اصل حجاب است! چرا این بدیهیات را نمی فهمید؟!
چادر یکی از انواع حجاب است.
اولا اصل اجبار به حجاب غلط است و مشروع نیست، حجاب واجبی است که در صورت عدم مفسده واحتمال تاثیر، می توان به آن تذکر داد همین وبس اما بیش از تذکر زبانی انهم با شرط احتمال تاثیر بر عهده دیگران از جمله حکومت نیست.
اگر اجبار به حجاب در شرع جایی داشت لااقل یک تذکر به حجاب در روایات ما بود که نیست چه رسد به اجبار به حجاب، که در الگوی حکومت دینی که حکومت نبوی وعلوی است اثری از آن نیست.
ثانیا به چه مجوزی به خود اجازه می دهید چادر که یک سلیقه در پوشش است را به مردم در بیمارستان که به قدر کافی استرس بیمارداری دارند تحمیل کنید؟!
📌این کارها فراتر از حماقت است یک عده ضد دین دارند شما ساده دلان را بازی می دهند تا هرچه بیشتر نفرت از دین و روحانیت و مظاهر دین را در جامعه دامن بزنند
#دشمن_همینجاست
#دوستان_جاهل
#انقلابی_نماها
#نااهلان_نامحرمان
#فاتحه_انقلاب
🔘gera...
ایتا
http://eitaa.com/joinchat/636813313Cea176b7da2
تلگرام
https://t.me/geranegar
سروش
http://splus.ir/geranegar
⭕️ازین موشکها بخود میبالم اما...
اما کاش در #عدالت هم نقطه زن بودید، و در جنگ فقر و غنی و مبارزه با #فساد_سیستمی هم اینگونه مقتدر
🔸شخصا به وجود پهپادها و موشکهای نقطهزنی که با هدف دفاع از کشورمان در برابر منجاوزان و موازنه قدرت تولید شده است میبالم و به طراحان و تولیدکنندگان آنها درود میفرستم، اما در نظامی که قرار بود هم دنیا و هم آخرتمان را آباد نمایند، آرزو میکنم که ایکاش در رابطه با آرمانهای بنیادی انقلاب مانند؛ بسط #عدالت، جنگ فقروغنی، تامین رفاه و رضایتمندی مردم، مبارزه با فساد سیاسی و اقتصادی، محو ظلم، تبعیض، بیعدالتی، انحصارطلبی و خودکامگی، ارتقاء ارزش پول ملی، تقلیل خصومتها و کاهش فقر، نرخ بیکاری، اعتیاد، طلاق، شکاف و فاصله طبقاتی، تنشزدایی در سیاست خارجی با کشورهای جهان و همچنین کاهش مسابقات تسلیحاتی بویژه در منطقه و سطح امید به زندگی هم، مورد و یا موارد چشمگیری برای بالیدن و مباهات کردن به آن یافت میشد...
🔘gera...
@geranegar
⭕️تو همشهری دشمنی..!
🔸از جمله دلایل سقوط پهلوی، ابتلای این رژیم به تعدد مسئله بود؛ هنوز این مسئله را حل نکرده، مبتلا میشد به مسئلهی دیگری و درجهآخر همین انباشت مسئلههای کوچک و بزرگ سبب فروپاشی آریامهر شد.
طرفه حکایت اینجاست: برای حکومت پهلوی، عمدتا این مخالفین بودند که با زیرکی و زرنگی، مسئلهسازی میکردند لیکن در جمهوری اسلامی این سوپرانقلابیها هستند که عوض کم کردن از مسئلهها، مدام برای حکومت، مسئلههای جدید میسازند! معالاسف امنای نظام با غفلتی که انشاءالله ناخواسته باشد، چشم بر این سوپرطرفدارهای مسئلهساز بستهاند و فیالمثل تنها شعارهای رکیک دانشجویان دانشگاه شریف را میبینند. حال آنکه شعارهای رکیک دانشجوها ریشه در یادداشتهای رکیک سوپرانقلابیها دارد. تو وقتی به بهانهی روزنامهنگاری، هر نسبت زشت و زنندهای را به نسل جوان معترض میدهی، او هم در مقام واکنش، مقدسات حضرتعالی را به سخره میگیرد. شگفتا! حتی من طرفدار گشت ارشاد هم دو سه سالی بود که کاملا متوجه شدم تنها کارکرد این گشت منحوس، مسئلهآفرینی برای نظام است اما نظام آنقدر دستدست کرد که در نهایت به جبر افکار عمومی مجبور شد بیخیال این بدترین نوع #ارشاد شود
⭕️ این تمنا از جمهوری اسلامی که «تا میتوانی از مسئلههایت کم کن» از قضا دوستی با نظام است؛ مصداق دوستی خالهخرسه با جمهوری اسلامی هم همین متن سخیف روزنامهی همشهری است که فقط #خدا عالم است چند تا دانشجوی دیگر را از فرط عصبانیت، از صدر تا ذیل نظام متنفر کند. پارسال که آنهمه از کلاسهای طرح ولایت گله کردم، دقیقا برای همین بود که برای نظام، بسیجی جاهل پرورش میدهد، نه بسیجی عاقل؛ چه اینکه از جمله مربیان این کلاسها، مدیرمسئول همین روزنامهی همشهری است.
⚫️معالاسف روزنامهنویسی در جناح انقلابی، بیش از آنکه به #قلم نیاز داشته باشد، محتاج چاکرم، نوکرم است. قبول کنیم که ورود سرهنگها به جراید انقلابی، این مطبوعات را به پادگان نظامی تبدیل کرده. اوایل جنگ نرم، قرار بر آن بود که حضرات بیایند و از روزنامهنگار حرفهای دفاع کنند ولی رفتهرفته خودشان میداندار شدند و قلم را هم سپردند به نیروی بلهقربانگو. این نیز یک مسئلهسازی دیگر که «از جلو نظام خبردار» در محیط فرهنگی جواب نمیدهد و منجر به پرورش #نویسنده نمیشود. در جهل مرکب آقایان همین بس که یک روزنامهی اجتماعی را حتی از #کیهان هم تندتر کردهاند. دانشجو از BBC هم نخواهد خط بگیرد، همین #همشهری کافی است که از او دشمن ولایت بسازد. این متنهای مستراحی، فرجام دخالت #سرهنگ در #فرهنگ است.//حسین.قدیانی
🔘gera...
@geranegar
🔘یک نکته... یک gera...
⭕️بروبچ ارزشی! و طرد و #دفع_حداکثری!
سلام
دوستانتون ما رو از گفتگو (گروهی تلگرامی از نیروهای باصطلاح ارزشی!) محروم کرده و حذف!! پس چرا دعوتنامه میفرستین!😊!
🔸گفتمانی که تاب و تحمل حتی شنیدن نظر مخالفش رو حتی در جبهه خودی نداره! و در تضاد و تناقض با تمام آرمانهای انقلاب و انقلابیون واقعی و شهدا و امامین انقلاب بجای #فرمان_صریح_جذب، مشغول به ترد و #دفع_حداکثری است! اونم حذف و ترد دلسوزان واقعی انقلاب و نظام! ((جذب مخالفین و معترضین و منتقدین و حتی مغرضان مورد نظر موکد رهبری نظام، پیشکش))
هر چه باشه انقلابی انقلاب خمینی و یاران شهیدش نبوده، نیست و نخواهد بود!
💐برادرانه و دلسوزانه بشما توصیه میکنم، بجای دفاع خیلی بد! از جمهوری اسلامی اثولگرایان و انقلابی نماهای! حلقه های بسته! و توجیهاتی مثل مقایسه های باطل و عبس! چهل و چند سال قبل با حال فعلی که در بسیاری موارد بشدت بدتر و دهشتناکتر از دوران طاغوت است!، به دوستانتون در این گروه ها تذکر بدین که این ره که میروند به ترکستان که هیچ!! به ناکجاآباد اسفناک کنونی ختم شده که ملک و ملت و صاحبان اصلی انقلاب رو در اون گرفتار کرده! و زجر میدهید!
«وَالعاقِبَةُ لِلمُتَّقينَ»
یاعلی✋
🔘gera...
@geranegar
هدایت شده از gera
⭕️از اکبر پونز دهه شصت تا گشت ارشاد این سالها!
اکبر گنجی ملقب به اکبر پونز سوپرانقلابی تندروی دهه شصت
و منافق ضدانقلاب امروزست!
وی معروفست به برخوردهای تندو زننده با خانمهای بدحجاب که پونز در پیشانی آنها فرو میکرد تا مثلا هدایتشان کند!
🔸رفتارو رویه و رویکردهایی ناصواب غیرعقلانی و بشدت مضر که باعث تحمیل هزینه ها و خسارات سنگینی به نظام و انقلاب شد و حالا در قالب مقوله های بشدت بدتری مثل #گشت_ارشاد شاهد آن هستیم!
⭕️بر کسی پوشیده نیست اکبر پونزها مصداق عینی #دوستان_جاهل و انقلابی نماهاست!! که هم آنزمان و هم حال حاضر مورد تقبیح و سرزنش همه مردم خصوصا شهدا و دلسوزان واقعی انقلاب و نظام بوده و هستند!
همانها که امام راحل قدس الله نفسه الزکیه gera و هشدار دادند :
ما امروز از دوستان بیشتر میترسیم... دوستان جاهل مکتب را به باد میدهند و شهید بهشتی که او نیز دقیق gera داد و نقطه زن :
#دشمن_همینجاست ما را ازان سوی مرزها نترسانید.!
🔘gera...
@geranegar
🔴امان از #دوستان_جاهل انقلابسوز مکتب بر باد ده...!
🔸دیگه تمومه...!
فقط چند دهه مملکت را آبستن تنش و منبع انفجار کردید و به نام شریعت تاراندید!
حجاب هیچوقت در اسلام جبر حکومتی نبود، منتها شما آن را عنوان نماد حکومت اسلامی مطرح کردید و حالا دارید چوبش را می خورید و نمی تواتید تبعات آن را جمع کنید
⚫️هیچ حکومتی حتی آهنین ترین آنها، توان درگیر شدن با توده های مردم را ندارد
حکومت ها شاید در کوتاه مدت پیروز شوند، اما عاقبت زانو خواهند زد...
🔘gera...
@geranegar
🔸وقتی علی نیز سانسور میشود..!
■علی نام شخصیتی است که بعد از پیامبر، مشهورترین جهان اسلام است. اما بخش مهمی از تاریخ وی سانسور شده است. اصولا برخی دوست ندارند این بخش از تاریخ تبیین شود. حتی صفویان که مذهب رسمی این کشور را شیعه اعلام کردند فقط جنبه هایی خاص از زندگی و حکمرانی وی را برجسته کرده اند. تصویری که از وی برای ما نشان داده شده؛ قهرمانی جنگ آور، فاتحی قدرتمند و حاکمی مقتدر است که دوران کوتاه حکومتش بیشتر به جنگ گذشت. نام وی با شمشیر و خون و ذوالفقار گره خورده. بگذارید چند تصویر کاملا متفاوت از این شخصیت را با هم مرور کنیم:
۱. روز بیعتش مردی از میان جمع برخاست و علنا گفت: با تو بیعت می کنم اما اگر رفتار نامناسبی داشته باشی، تو را خواهیم کشت. بدون اینکه حتی اخمی به ابرو بیاورد فقط یک کلمه گفت: قبول!
۲. برخی افراد از بیعت او سر باز زدند، با مدارای تمام با آنان به گفتگو نشست و هیچ گونه فشاری تحمیل نکرد. برخی بیعت کردند و برخی نه! او امنیت کسانی که بیعت نکردند را تضمین کرد.
۳. در زمان جنگ ها، همه چیز امنیتی می شود و هر کسی که همراهی نکرد می شود خائن. اما در یکی از جنگ ها، به مردم کوفه چنین نوشت: من یا ستمکارم یا ستمدیده. اگر مرا نیکوکار یافتید، یاری ام کنید و اگر خطاکارم دیدید، به سوی مسیر حق بازم گردانید. ذره ای لحن آمرانه در نوشتار او می یابید؟ فقط یک مورد نمونه مشابه در تاریخ می توان پیدا کرد؟
۴. خودتان را جای یک فرمانده ارشد جنگ قرار دهید. عده ای می آیند و می گویند که ما با شما به میدان جنگ می آییم. آنجا حقیقت که بر ما معلوم شد تصمیم می گیریم که با شما باشیم یا با دشمنان شما. صادقانه چه می کنید؟ به او چنین پیشنهادی شد! نه تنها دلگیر نشد بلکه این سنجشگری و عقلانیت را پسندید و آنان را به چنین داوری ای تشویق کرد.
۵. به مردمش می گفت: اگر فرامین من را در راستای پیروی خدا دیدید بر شما لازمست که همراهی کنید اما اگر در فرمان من، نافرمانی خدا نهفته بود چه از سوی من باشد و چه غیر من هرگز فرمان نبرید! او از مردم اطاعت نمی خواست، شجاعت حقیقت طلبی را ترویج می کرد.
۶. او خود را در حلقه محدودی از یاران (خودی ها) محصور نمی کرد. موارد متعددی در تاریخ گزارش شده که مردم را به گفتگو و مشورت فراخوانده آنهم در مهم ترین امور مانند تصمیم گیری در مورد معاویه. به ويژه در باب جنگ ها، هم با بزرگان و سران قبایل و هم با مردم عادی به گفتگو می نشست.
۷. وی متوجه شد که برخی نمی توانند شکایات و خواسته هایشان را با وی در میان بگذارند یا به واسطه عدم دسترسی یا شرم یا ترس، برای اولین بار مکانیزمی طراحی کرد به نام «بیت القصص» تا مردم مستقیما با او در تماس باشند.
۸. در یکی از سخنرانیها یکی از سپاهیان بپاخاست و اظهاراتی کرد آمیخته به تملق. او سخنانش را چنین ادامه داد: ... من بیزارم از این که درباره من اینگونه بیاندیشید که تعریف و تمجید شما را دوست دارم. ... با سخنان زیبا از من تعریف نکنید و توصیه کرد که با گفتن «سخن حق» مرا ترک کنید.
۹. انتقاد از خود را خط قرمز جامعه نکرد. در حکومتش پاسخ سخن هر چقدر تلخ بود فقط با سخن داده می شد! بسیاری از مخالفانش در مسجدی که نماز می خواند جمع می شدند اعتراض می کردند دشنامش می دادند. اما یک روز هم سهمشان از بیت المال حذف نشد. مخالفت با حکومت هزینه نداشت.
۱۰. در برخوردهای قهری آن مقدار شکیبایی می ورزید و بر گفتگو، تعامل و مدارا تاکید می ورزید که برخی او را به تردید و ترس متهم می کردند (برداشت آزاد از دکتر صابر اداک، اخلاق زمام داری)
این ها بخشی از «تاریخ تاریک» است که کمتر برای ما گفته شده. این ها کنار صدها واقعیت تاریخی پنهان داشته شده نشان می دهد که او حکومتش را بر سه اصل بنا کرد:
۱. اصل عقلانیت: حاکم خدا نیست. مردم باید جرات فکر کردن و سنجیدن داشته باشند و فرامین حاکمان باید با حق سنجیده شود. پیروی وفادارانه ارزشمند نیست. استدلال و سنجشگری است که باید مبنای انتخاب باشد و خرد جمعی مبتنی بر همین عقلانیت است که باید مبنای حکومت حاکمان باشد.
۲. اصل آزادی: آزادی یعنی آنکه افراد بتوانند متفاوت فکر کنند و آزادانه عقاید خود را با یکدیگر گفتگو کنند. «یکسان اندیشی»، استبداد می آورد و رکود و «متفاوت اندیشی» پویایی می آورد و رهایی.
۳. اصل اخلاق: حاکمان جایز نیستند به هیچ بهانه ای حتی جنگ، اصول آزادی و عقلانیت را لگدمال خودحق پنداری کنند.
●او فقط فاتح خیبر نبود. مهم ترین فتح او باز کردن چشمان ما به الگوی جدیدی از حکمرانی است که بر مدار انعطاف، مداراجویی، عقلانیت ورزی، آزادمنشی و مشارکت جويي است. او فاتح همیشگی سرزمین عقلانیت و آزادگی است. چه یک خانواده را اداره می کنیم چه یک شهر یا یک شرکت بین المللی اصول سه گانه فوق الهام بخش است.
🖊دکتر مجتبی لشکربلوکی
🔘gera...
@geranegar