⁉️ چقدر از آب خوزستان به کویت و عراق صادر می شود‼
🔰 آیا این مطلب صحت دارد❓
👇👇👇
#حافظه_تاریخی
#سند_ننگین انتقال ۹۰۰هزارمترمکعب آب شیرین کارون به کشور کویت به مدت ۳۰ سال /در حالیکه مردم چهارمحال بختیاری وخوزستان از نعمت آب شیرین محرومند.
💧سلام علیکم
✍ این شایعه از حدود بیست سال پیش تا حالا ، هر چند وقت یک بار مخصوصا در مواقع بحران برای انجام عملیات روانی و ایجاد تشویش در اذهان مردم مطرح می شود.
کشور کویت و سایر کشورهای حاشیه خلیج فارس پیشرفته ترین آب شرین کن های جهان را در اختیار دارند و هیچ نیازی به آب پر از املاح کارون ندارند.
هزینه انتقال آب از سایر کشورها مخصوصاً ایران به کویت و سایر کشورهای حاشیه خلیج فارس به مراتب بسیار پر هزینه تر از استفاده از آب شیرین کن است ، هر چند خود تصفیه آب کارون هم کم هزینه تر از استفاده از آب شیرین کن نیست.
البته گفته می شود، یک طرح بلند پروازانه ای در سال ۱۳۸۲ در دولت خاتمی مطرح شد که با یک خط لوله به طول ۵۰۰ کیلومتر که ۱۵۰ کیلومتر آن از زیر دریا عبور می کرد ، ، سالانه ۳۳۰ میلیون متر مکعب آب به کویت منتقل شود، که این طرح با مخالف شدید کارشناسان و مسئولین روبرو شد و مجلس هم بشدت با آن محالفت کرد و این طرح فقط در حد حرف باقی ماند ؛ هر چند اگر هم تصویب می شد آنقدر پر هزینه و بلند پروازانه بود که هیچگاه اجرایی نمی شد.
👈 نکته دیگری که بعضی وقتها تبدیل به عملیات روانی می شود این است که در یکی از سالهای گذشته مردم بصر دچار مشکل آب آشامیدنی شدند که با توجه به مسائل انسانی، تعدادی تانکر آب آشامیدنی توسط برخی دستگاه ها و مردم عرب زبان خوزستان به بصره ارسال شد که منجر به تشکر ویژه مردم بصره شد ، این فیلم را چند سال یک بار پخش می کنند و به دروغ وانمود می کنند که آب خوزستان با لوله به بصره منتقل می شود ، همین امر باعث که سال گذشته یا سال قبلش ، برخی افراد قسمتی از خط لوله انتقال آب قدیر را که برای انتقال آب به بخش هایی از خوزستان در حال ساخت بود ، به گمان آنکه آب را به بصره منتقل می کند ، تخریب کنند که این امر کار آبرسانی به مناطق اطراف خرمشهر را با مشکل جدی روبرو کرد.
✍ ارادتمند شما ، غلامعلی کریمی
👈 مطالب معارفی و بصیرتی در کانال "آتش به اختیار تمیز " به آدرس : 👇
https://eitaa.com/gh_karimi
🌿 اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن
🍃🌸 همراه با کاروان امام حسین ﴿عَلَيهِ السَّلامُ﴾ از مکه تا کربلا.
🕯 (قسمت چهارم)
⛺ {بخش دوم}
💠 رخدادهای منزل " ذات عرق "
🤝 ملاقات بشر بن غالب با امام (علیه السلام) و پرسش و پاسخ او با امام.
{نمونه ای روشن از جهاد تبیین}
بشربن غالب اسدی کوفی، کنیه اش ابوصادق است و از اصحاب امیرالمؤمنین، حسنین و امام سجاد (علیهم السّلام) بوده و دعای عرفه توسط او و برادرش بشیر، از امام حسین (علیهالسّلام) روایت شده است.
👈 {لازم به ذکراست که گروهی از مورخان این شخص را با فرزدق شاعر اشتباه گرفته اند ؛ در حالیکه نام فرزدق، همام بن غالب میباشد ، نه بشر بن غالب ، که در یکی از منازل بعدی با امام (علیه السلام) ملاقات می کند؛ ✍ : غلامعلی کریمی}
🐪 هنگامی کاروان امام حسین (علیهالسّلام) از منزل عقیق به منزل ذات عرق رسید مردی از قبیله بنی اسد به نام بشربن غالب خدمت امام (علیه السلام) رسید.
حضرت سیدالشهداء (علیه السلام) از او پرسید: از کدام قبیلهای؟ گفت: از قبیله بنی اسد. امام پرسید: از کجا میآیی؟ گفت: از عراق، امام پرسید: مردم عراق را چگونه پشت سر گذاشتی؟ گفت: ای فرزند رسول خدا؛ آنان را در حالی پشت سر گذاشتم که قلبهایشان با تو و شمشیرهایشان با بنی امیه بود.
فَقالَ علیه السلام : صَدَقَ أخو بَنی أسَدٍ ، "إنَّ اللّهَ یَفعَلُ ما یَشاءُ" (۳۸،حج) و "یَحکُمُ ما یُریدُ" (۱،مائده)
امام (علیهالسّلام) فرمود: راست گفتی برادر اسدی ، خدای تعالی آنچه را بخواهد انجام میدهد و آنچه را اراده کند، حکم میکند.
آن گاه آن مرد پرسید: ای فرزند رسول خدا (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) درباره آیه «يَوْمَ نَدْعُو كُلَّ أُنَاسٍ بِإِمَامِهِمْ (٧١ ، اسراء) روزی که هر گروه از مردم را با امامشان فراخوانیم» ، توضیح دهید.
🕯فَقالَ الحُسَینُ علیه السلام : نَعَم یا أخا بَنی أسَدٍ ! هُم إمامانِ : إمامُ هُدیً دَعا إلی هُدیً ، وإمامُ ضَلالَهٍ دَعا إلی ضَلالَهٍ ، فَهَدی مَن أجابَهُ إلَی الجَنَّهِ ، ومَن أجابَهُ إلَی الضَّلالَهِ دَخَلَ النّارَ .
🕯امام (علیه السلام) فرمود: ای برادر اسدی؛ آنان دو گونه امام هستند؛ امام هدایت که به هدایت دعوت میکند و امام ضلالت که به گمراهی میخواند؛ هرکس اولی را اجابت کند، به بهشت میرود و هرکس دعوت ضلالت را اجابت کند، در آتش است.
👈 البته شیخ صدوق این سؤال و جواب را در منزل ثعلبیه آورده است.
💐 با کاروان حضرت اباعبدالله الحسین ﴿عَلَيهِ السَّلامُ﴾ همراه شوید با ذکر شریف صلوات بر محمد و آل محمد.
🌸اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
📚 پیشوایی، مهدی، مقتل جامع سیدالشهداء، ج۱، ص۶۴۱-۶۴۳
👈 مطالب معارفی و بصیرتی در کانال «بَيِّنَات» به آدرس : 👇
🆔 @gh_karimi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌺 فقط حیدر امیرالمومنین است.
🍃🌸 آوردن لقب «امیرالمومنین» برای حضرت علی (علیه السلام) ، توسط جبرئیل.
🍃🌼 جبرئیل (سلام الله علیه) در روز چهاردهم ذی الحجه نازل شد و لقب «امیرالمومنین» را به عنوان لقب اختصاصی حضرت علی (علیه السّلام) با خود آورد و خود نیز با همین لقب به حضرت علی (علیه السّلام) سلام کرد و عرض کرد:
🌹«السلام علیک یا امیرالمومنین»
🌿 حضرت علی که متوجه سلام جبرئیل با این لقب بود درباره آن پرسید.
⚘حضرت پیامبر (صلی الله علیه و آله) پاسخ داد: این جبرائیل است که از سوی خداوند تحقق آنچه به من وعده داده شده را آورده است.
⚘پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) به دستور الهی بزرگان اصحاب را موظف کرد که نزد حضرت علی (علیه السّلام) بروند و با عنوان «امیرالمومنین» بر آن حضرت سلام کنند و بگویند:
🍃«السلام علیک یا امیرالمومنین»
📚 منابع
🕯واقعه قرآنی غدیر، ۴۶
🕯بحارالانوار، جلد ۳۷، صفحه ۱۱۱
🕯عوالم المعالم، جلد ۱۵ و ۳ صفحه ۳۹ و ۱۱۴
🕯مناقب ابن شهر آشوب، جلد ۲، ص ۲۲۴
🕯کتاب سلیم، صفحه ۷۳۰
👈 مطالب معارفی و بصیرتی در کانال «بَيِّنَات» به آدرس : 👇
🆔 @gh_karimi
هدایت شده از میثم هلیلی
🌟 زیارت امیرالمؤمنین در روز غدیر، از زیباترین تعبیرات منقول از امام هادی علیهالسلام است
🔻 رهبرانقلاب: حضرت #امام_هادی (سلاماللّهعلیه) در مجموعهی آثار و برکاتی که از ائمّهی هدیٰ (علیهمالسّلام) رسیده است، این خصوصیّت را دارد که در ضمن زیارت، مهمترین فصول مربوط به مقامات ائمّه (علیهمالسّلام) را با بیان وافی و شافی، با زیباترین تعبیرات بیان کردهاند. زیارت جامعهی کبیره(۱)، از این بزرگوار است؛ زیارت امیرالمؤمنین در روز غدیر(۲) که یکی از غُرَر تعبیرات و فرمایشات ائمّه (علیهمالسّلام) است، از این بزرگوار است. ۱۳۹۷/۰۱/۰۱
۱)تهذیب الاحکام، شیخ طوسی، ج۶، ص۹۵.
۲)المزار الكبير، ابن مشهدی، ص۲۶۳؛ مفاتیح الجنان، شیخ عباس قمی، باب سوم زیارات، زیارت روز غدیر.
🌹تا روز عيد غدير؛ انتشار مجموعه #بزرگترین_عید
💻 @Khamenei_ir
🔥 مرگی خفت بار و پر عبرت
🔰 قُلْ سِيرُوا فِي الْأَرْضِ ثُمَّ انظُرُوا كَيْفَ كَانَ عَاقِبَةُ الْمُكَذِّبِينَ.(انعام،١١)
🥀فَانظُرْ كَيْفَ كَانَ عَاقِبَةُ الظَّالِمِينَ.
🥀فَانظُرُوا كَيْفَ كَانَ عَاقِبَةُ الْمُجْرِمِينَ.
🥀فَانظُرْ كَيْفَ كَانَ عَاقِبَةُ الْمُفْسِدِينَ.
☄ فَذَاقَتْ وَبَالَ أَمْرِهَا وَكَانَ عَاقِبَةُ أَمْرِهَا خُسْرًا🔸️ ﻭ ﺁﻧﺎﻥ ﻛﻴﻔﺮ ﺳﻨﮕﻴﻦ ﻛﻔﺮ ﻭ ﻛﺒﺮﺷﺎﻥ ﺭﺍ ﭼﺸﻴﺪﻧﺪ ﻭ ﺳﺮﺍﻧﺠﺎم ﻛﺎﺭﺷﺎﻥ ﺧﺴﺎﺭﺕ ﺑﻮﺩ .(طلاق، ٩)
🌿فَاعْتَبِرُوا يَا أُولِي الْأَبْصَارِ. (حشر،٢)
🔥 امروز ، چهارم مردادماه ، سالروز مرگ خفت بار و پر عبرت رضاخان بدبخت ، بدعاقبت ، ملعون ، جهنم مکان در سال ۱۳۲۳ شمسی، می باشد.
🥀أَلَا لَعْنَةُ اللَّهِ عَلَى الظَّالِمِينَ. (هود،١٨)
👈 مطالب معارفی و بصیرتی در کانال «بَيِّنَات» به آدرس : 👇
🆔 @gh_karimi
♻️ ماجرای پر عبرت پدر و پسر
🔰 قُلْ سِيرُوا فِي الْأَرْضِ ثُمَّ انظُرُوا كَيْفَ كَانَ عَاقِبَةُ الْمُكَذِّبِينَ.(انعام،١١)
🥀فَانظُرْ كَيْفَ كَانَ عَاقِبَةُ الظَّالِمِينَ.
🥀فَانظُرُوا كَيْفَ كَانَ عَاقِبَةُ الْمُجْرِمِينَ.
🥀فَانظُرْ كَيْفَ كَانَ عَاقِبَةُ الْمُفْسِدِينَ.
☄ فَذَاقَتْ وَبَالَ أَمْرِهَا وَكَانَ عَاقِبَةُ أَمْرِهَا خُسْرًا🔸️ ﻭ ﺁﻧﺎﻥ ﻛﻴﻔﺮ ﺳﻨﮕﻴﻦ ﻛﻔﺮ ﻭ ﻛﺒﺮﺷﺎﻥ ﺭﺍ ﭼﺸﻴﺪﻧﺪ ﻭ ﺳﺮﺍﻧﺠﺎم ﻛﺎﺭﺷﺎﻥ ﺧﺴﺎﺭﺕ ﺑﻮﺩ .(طلاق، ٩)
🌿فَاعْتَبِرُوا يَا أُولِي الْأَبْصَارِ. (حشر،٢)
🔥امروز پنجم مردادماه سالروز مرگ خفت بار و پر عبرت محمدرضا پهلوی آخرین شاه ایران، در سن ۶۱ سالگی در بیمارستان معادی قاهره در سال ۱۳۵۹ می باشد.
🥀أَلَا لَعْنَةُ اللَّهِ عَلَى الظَّالِمِينَ. (هود،١٨)
👈 مطالب معارفی و بصیرتی در کانال «بَيِّنَات» به آدرس : 👇
🆔 @gh_karimi
🍃🌹 پنجم مرداد سالروز «عملیات مرصاد» در سال ۱۳۶۷ گرامی باد.
💠 تجلی سنت های الهی در تحققِ وعده یاری و نصرت مومنان و خفت و خواری منافقان.
🍃 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم وَ أَهْلِكْ عَدُوَّهُمْ مِنَ الْجِنِّ وَ الإِْنْسِ مِنَ الأَْوَّلِينَ وَ اﻵْخِرِينَ. 🍃
👈 مطالب معارفی و بصیرتی در کانال «بَيِّنَات» به آدرس : 👇
🆔 @gh_karimi
🌸 اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن
🍃🌼 همراه با کاروان امام حسین ﴿عَلَيهِ السَّلامُ﴾ از مکه تا کربلا.
🍃🕯 (قسمت پنجم)
⛺ منزل حاجر
📝 {بخش دوم}
🤝 ملاقات امام حسین (علیه السلام) با عبدالله بن مطیع
کاروان امام (علیه السلام) پس از پشت سر گذاشتن منزل "حاجر" به منطقهای رسید که دارای آب و زمین مساعد کشاورزی بود.
منابع تاریخی از آن محل با عنوان «ماء من میاه العرب» (یکی از آبهای عرب) یاد کردهاند.
عبدالله بن مطیع نیز در آن محل فرود آمده بود: وقتی که امام حسین (علیهالسّلام) را دید، به خدمت امام رفت و گفت: پدر و مادرم فدایت شود ای فرزند رسول خدا! چه شده که اینجا آمدهای؟ سپس رکاب حضرت را گرفت و به فرود آمدن او کمک، و ایشان را پیاده کرد. امام حسین به او فرمود: خبر مرگ معاویه که به تو رسیده است. مردم عراق برایم نامه نوشتهاند و مرا نزد خویش دعوت کردهاند.
عبدالله بن مطیع گفت: «شما را به خدا نگذار (با کشته شدنت) حرمت اسلام شکسته شود. شما را به خدا قسم، حرمت رسول خدا را حفظ کن. شما را به خدا سوگند میدهم حرمت عرب را نگه دار به خدا سوگند اگر آنچه را که در دست بنی امیه است طلب کنی، آنان شما را خواهند کشت و اگر شما را بکشند، بعد از شما دیگر هرگز از کسی باکی نخواهند داشت. به خدا سوگند این کار موجب هتک حرمت اسلام و قریش و همه عرب خواهد شد. پس این کار را انجام مده و به کوفه نرو و متعرض بنی امیه نشو». ولی امام حسین (علیهالسّلام) نپذیرفت و به راه خود ادامه داد. [۱۰][۱۱]
ولی ابوحنیفه دینوری ادامه گفت و گوی عبدالله بن مطیع را با امام حسین (علیهالسّلام) چنین نقل کرده است: امام فرمود: «اهل کوفه به من نامه نوشتند و چون به زنده کردن نشانههای حق و نابود کردن بدعتها امیدوار بودند، از من خواستند به سوی آنها بروم. ابن مطیع گفت: شما را به خدا قسم میدهم که به کوفه نروی، به خدا سوگند اگر به آنجا بروی آنها تو را میکشند. امام فرمود: «لَّن يُصِيبَنَا إِلَّا مَا كَتَبَ اللَّهُ» (۵۹،توبه) «به ما نمیرسد مگر آنچه خداوند برای ما مقدار کرده است». [۱۲]
✍ برخی از منابع تاریخی ملاقات عبدالله بن مطیع را (که از یاران عبدالله بن زبیر بوده ) ، با اندکی تفاوت، از وقایع مسیر مدینه به مکه ذکر کرده اند.
_________
۱. ↑ حموی، یاقوت، معجم البلدان، ج۲، ص۲۰۴.
۲. ↑ ابن رسته، احمد بن عمر، الاعلاق النفیسه، ص۱۷۶.
۳. ↑ حموی، یاقوت، معجم البلدان، ج۳، ص۷۲.
۴. ↑ طبری، محمد بن جریر، تاریخ الامم و الملوک، ج۴، ص۲۹۷.
۵. ↑ ابن منظور، محمد بن مکرم، مختصر تاریخ دمشق ابن عساکر، ج۷، ص۱۹۰-۱۹۲.
۶. ↑ طبری، محمد بن جریر، تاریخ الامم و الملوک، ج۴، ص۲۹۷.
۷. ↑ شیخ مفید، الارشاد، ج۲، ص۷۰-۷۱.
۸. ↑ ابن اثیر، ابوالحسن، الکامل فی التاریخ ج۴، ص۴۱.
۹. ↑ ابن کثیر، اسماعیل، البدایة و النهایه، ج۸، ص۱۸۲.
۱۰. ↑ طبری، محمد بن جریر، تاریخ الامم والملوک، ج۴، ص۲۹۸.
۱۱. ↑ شیخ مفید، الارشاد، ص۷۱-۷۲.
۱۲. ↑ دینوری، ابوحنیفه، الاخبار الطوال، ص۳۶۴.
📚 منبع
• پیشوایی، مهدی، مقتل جامع سیدالشهداء، ج۱، ص۶۴۳-۶۴۶.
💐 با کاروان حضرت اباعبدالله الحسین ﴿عَلَيهِ السَّلامُ﴾ همراه شوید با ذکر شریف صلوات بر محمد و آل محمد.
🍃 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم وَ أَهْلِكْ عَدُوَّهُمْ مِنَ الْجِنِّ وَ الإِْنْسِ مِنَ الأَْوَّلِينَ وَ اﻵْخِرِينَ. 🍃
👈 مطالب معارفی و بصیرتی در کانال «بَيِّنَات» به آدرس : 👇
🆔 @gh_karimi