فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 روشهای دوستی با امام زمان(عج)
🔵 قسمت هجدهم از بیستم
🎙#ابراهیم_افشاری
🔴🔵 تشرف سید بحرالعلوم و ارزش گریه بر امام حسین علیه السلام
🌕 سید بحرالعلوم (ره ) به قصد تشرف به سامرا تنها براه افتاد. در بین راه راجع به این مساله , که گریه بـر امـام حسین (ع ) گناهان را مى آمرزد, فکر مى کرد. همان وقت متوجه شد که شخص عربى که سـوار بـر اسـب اسـت بـه او رسـید و سلام کرد. بعدپرسید: جناب سید درباره چه چیز به فکر فرو رفته اى ؟ و در چه اندیشه اى ؟ اگر مساله علمى است بفرمایید شاید من هم اهل باشم ؟
🔹 سـیـد بـحرالعلوم فرمود: در این باره فکر مى کنم که چطور مى شود خداى تعالى این همه ثواب به زائریـن و گریه کنندگان بر حضرت سیدالشهداء (ع ) مى دهد, مثلا در هرقدمى که در راه زیارت بـرمـى دارد, ثواب یک حج و یک عمره در نامه عملش نوشته مى شود و براى یک قطره اشک تمام گناهان صغیره و کبیره اش آمرزیده مى شود؟ آن سوار عرب فرمود: تعجب نکن ! من براى شما مثالى مى آورم تا مشکل حل شود. سـلـطـانـى بـه همراه درباریان خود به شکار مى رفت . در شکارگاه از همراهیانش دور افتاد و به سـخـتى فوق العاده اى افتاد و بسیار گرسنه شد. خیمه اى را دید و وارد آن خیمه شد. در آن سیاه چـادر, پیرزنى را با پسرش دید. آنان در گوشه خیمه عنیزه اى داشتند (بز شیرده ) و از راه مصرف شیر این بز, زندگى خود را مى گرداندند. وقـتى سلطان وارد شد, او را نشناختند, ولى به خاطر پذیرایى از مهمان , آن بز را سربریده و کباب کردند, زیرا چیز دیگرى براى پذیرایى نداشتند. سلطان شب را همان جا خوابید و روز بعد, از ایشان جدا شد و به هر طورى که بود خود را به درباریان رسانید و جریان را براى اطرافیان نقل کرد. در نـهـایت از ایشان سؤال کرد: اگر بخواهم پاداش میهمان نوازى پیرزن و فرزندش راداده باشم , چه عملى باید انجام بدهم ؟ یکى از حضار گفت : به او صد گوسفند بدهید. دیگرى که از وزراء بود, گفت : صد گوسفند و صد اشرفى بدهید. یکى دیگر گفت : فلان مزرعه را به ایشان بدهید. سـلطان گفت : هر چه بدهم کم است , زیرا اگر سلطنت و تاج و تختم را هم بدهم آن وقت مقابله به مثل کرده ام . چون آنها هر چه را که داشتند به من دادند. من هم باید هرچه را که دارم به ایشان بدهم تا سر به سر شود.
🔹 بعد سوار عرب به سید فرمود: حالا جناب بحرالعلوم , حضرت سیدالشهداء (ع ) هرچه از مال و منال و اهـل و عـیـال و پـسر و برادر و دختر و خواهر و سر و پیکر داشت همه را در راه خدا داد پس اگر خـداونـد بـه زائرین و گریه کنندگان آن همه اجر و ثواب بدهد, نباید تعجب نمود, چون خدا که خـدائیش را نمى تواند به سیدالشهداء (ع )بدهد, پس هر کارى که مى تواند, انجام مى دهد, یعنى با صـرف نظر از مقامات عالى خودش , به زوار و گریه کنندگان آن حضرت , درجاتى عنایت مى کند.در عین حال اینها را جزاى کامل براى فداکارى آن حضرت نمى داند. چون شخص عرب این مطالب را فرمود, از نظر سید بحرالعلوم غایب شد.
🔴 معنای واقعی غربت
🔵 آیت الله سید محمدتقی موسوی اصفهانی مؤلف کتاب شریف مکیال المکارم :
🌕 بدان که غربت دو معنی دارد :
1⃣ دوری از خاندان و وطن و شهر.
2⃣ کمیِ یاوران.
و #امام_زمان به هر دو معنی غریب است.
🔺 پس ای بندگان خدا یاری اش کنید
🔺 ای بندگان خدا کمکش کنید...
📚 کتاب مکیال المکارم ج۱ ص۱۷۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 امام زمان عج را شوخی گرفتیم
🎙 #استاد_عالی
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 روشهای دوستی با امام زمان(عج)
🔵 قسمت نوزدهم از بیستم
🎙#ابراهیم_افشاری
📚حاکم بغداد و بدن سالم و تازه مرحوم کلینی درون قبر!
سیّدهاشم بحرانی در کتاب "روضةالعارفین" گفته که: بعضی از ثقات از علمای معاصرین گفتهاند که شخصی از حکّام بغداد، بنای قبر محمّدبن یعقوب کلینی را دید و سؤال کرد که این قبر کیست؟
گفتند که: قبر یکی از #علمای_شیعه است. پس امر کرد که آن را خراب کردند و قبر را شکافتند، دیدند که آن بزرگوار با کفن باقی مانده و نپوسیده و با او طفل کوچکی با کفنش مدفون است.
- پس امر کرد تا این که دفن کردند و بر آن قبّه بنا نهادند و الی الآن، معروف و مزار و مشهد است. تا اینجا کلام سیّدهاشم بود.
و بعضی از مشایخ که گویا سیّد نعمتالله جزایری باشد، گفته است که: سبب حفر آن قبر مطهّر، آن بود که شخصی از حکّام در بغداد، دید که مردمان به زیارت ائمه علیهمالسّلام متوجّه میباشند!
پس بغض و عداوت اهل بیت، او را بر آن داشت که قبر اطهر حضرت موسیبن جعفر سلاماللهعلیهما را حفر کند و گفت که: اگر اعتقاد شیعه حقّ است، پس او الآن در قبر موجود است؛ والّا مردم را از زیارت قبور ایشان منع میکنیم.
پس بعضی به آن حاکم گفتند که در اینجا مردی از علمایشان مدفون است و اعتقاد ایشان آن است که قبر علمایشان نیز محفوظ [است] و بدن ایشان هم متغیّر نمیشود.
پس قبر آن عالم را که محمّدبن یعقوب کلینی است، بشکافید. پس آن قبر را شکافتند؛ پس دیدند که محمّدبن یعقوب کلینی به همان هیأت خود مدفون است و هیچ تغیّری در او راه نیافته!
👈🏻 پس امر کرد که بر قبرش قبّهی عظیمی و بنای قویمی بنا کردند و آنجا مزار مشهوری شد.
📎 منابع تمامی مطالب، در آرشیو مجموعه، موجود میباشد.
چگونه به بشریت کمک کنیم!؟
وقتی جوانی نزد ما میآید و با نیت «کمک به بشریت» از ما سوالاتی نظیر «چه باید بکنم؟ میخواهم فقر را کاهش و دنیا را نجات دهم» میپرسد و آرزوهای نجیب در سطح کلان دارد، به او این پیشنهادها را بدهیم:
۱. هیچوقت دنبال نمایش فضیلتهایت نباش؛
۲. هیچوقت دنبال رانتخواری نباش؛
۳. باید یک کسبوکار را شروع کنی. خطر کن و کسبوکاری شروع کن.
بله، خطر کنید و اگر ثروتمند شدید (که اختیاری است)، پول خود را سخاوتمندانه برای دیگران هزینه کنید.
ما به افرادی نیاز داریم که ریسکهای (محدود) بپذیرند. هدف کلی این است که نوادگان هوموساپینها را از مسائل کلان، اهداف جهانی و انتزاعی و انواع مهندسیهای اجتماعی که موجب تحمیل ریسک دُم به جامعه میشوند، دور شوند.
داشتن کسبوکار همواره کمک خواهد کرد (زیرا یک فعالیت اقتصادی را به وجود میآورد که تغییرات خطرناک و بزرگمقیاس را برای اقتصاد نخواهد داشت)؛ نهادهای گوناگون (مثل صنعت کمک و نیکوکاری) هم میتوانند کمک کنند، اما به همان میزان میتوانند آسیب برسانند (خوشبینانه صحبت میکنم؛ وگرنه مطمئنم که غیر از چند استثنا همگی در نهایت ضرر به بار میآورند).
شجاعت (ریسکپذیری) بالاترین فضیلت است. ما به کارآفرین نیاز داریم.
📖 #مجادله_نكنيد
🔹پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله از مکانی عبور می کردند، جمعیتی جمع شده بودند و مردی پر قدرت را تماشا میکردند که سنگ بزرگی را از زمین برمیداشت و همه از عمل آن ورزشکار قوی در شگفت بودند. پیامبر صلی الله علیه و آله پرسیدند این اجتماع برای چیست؟ مردم کار وزنه برداری آن قهرمان را به عرض ایشان رساندند. آقا فرمودند آیا به شما نگویم قوی تر از این مرد کیست؟ بعد فرمود: رَجُلٌ سَبَّهُ رَجُلٌ فَحَلِمَ عَنْهُ فَغَلَبَ نَفْسَهُ و َغَلَبَ شَيْطَانَهُ وَ شَيْطَانَ صَاحِبِهِ. قوی تر از او کسی است که به او دشنام دهند و بردباری کند و بر نفس سرکش و انتقام جوی خود غلبه کند و بر شیطان دشنام گو پیروز شود.
🔸امام صادق علیه السلام فرمودند: لاَ تُمَارِ فَيَذْهَبَ بَهَاؤُكَ لاَ تُمَارِيَنَّ حَلِيما وَلاَ سَفِيها فَإِنَّ اَلْحَلِيمَ يَغْلِبُكَ وَاَلسَّفِيهَ يُرْدِيكَ ، جدال نكن كه آبرويت مى رود، همچنين با مردم بردبار و نادان مجادله نكنيد زيرا شخص بردبار بر تو پيروز مى شود و نادان تو را خوار میسازد.
📚مشکاة الأنوار ترجمه محمدی و هوشمند؛ جلد۱ ، ص ۶۸۱