🍂🌹شیوه های تربیت🌹🍂
👈از مهم ترین دغدغه های متولیان امر تربیت یافتن راهکارهای صحیح و روش های کارآمد در مسئله تربیت می باشد،چراکه شناخت روشهای عملی و راهکارهای تاثیرگذار در تربیت نقش حیاتی دارد.
🌺ارائه کامل ترین، سالم ترین و اطمینان بخش ترین روش های تربیتی که به نحو مطلوب مربیان را به هدف نهایی تربیت انسان ، رهنمون گشته و متربیان را در رسیدن به قله رستگاری و کمال مطلوب که همان قرب به خدا است یاری می نماید. مسلم است که چنین شیوه هایی را فقط میتوان در سیره عملی اسوه های حقیقی بشریت و بزرگ پیشوایان و مربیان انسان جستجو نمود.
🌹بنابراین آموزه های تربیتی پیامبر(ص)و ائمه معصومین(ع)که برگرفته از مکتب توحید و وحی الهی است،می تواند کاملترین رهنمودهای تربیتی را به همراه داشته باشد.
♦️در روزهای آتی به اختصار روشهای تربیتی که برگرفته از سیره و سخن امام حسن مجتبی (ع)است را ارائه می نماییم.
حجت الاسلام شاهمرادی پور
🆔@ghadir_ch
🔴 #تصحیح_برگه_خود
💠 یکی از اساتید دانشگاه میگفت: یک بار داشتم برگههای امتحان را تصحیح میکردم. به برگهای رسیدم که نام و نام خانوادگی نداشت. با خودم گفتم ایرادی ندارد. بعید است که بیش از یک برگه نام نداشته باشد. از تطابق برگهها با لیست دانشجویان صاحبش را پیدا میکنم. تصحیح کردم و ۱۷/۵ گرفت. احساس کردم زیاد است. کمتر پیش میآید کسی از من این نمره را بگیرد. دوباره تصحیح کردم ۱۵ گرفت.
💠 برگهها تمام شد. با لیست دانشجویان تطابق دادم اما هیچ دانشجویی نمانده بود. تازه فهمیدم کلید آزمون را که #خودم نوشته بودم تصحیح کردم. آری، گاهی ما نسبت به همسر و فرزندمان سختگیرتر هستیم تا نسبت به خودمان و بعضى وقتها اگر خودمان را تصحيح كنيم ميبينيم به آن خوبي كه فكر ميكنيم، نیستیم.
🆔@ghadir_ch
#تربیت_فرزند
در گذشتههای نه چندان دور، جز رفیق ناباب😈، رقیب قابل توجّه دیگری برای والدین در عرصۀ تربیت، وجود نداشت؛❗️🤔
❌امّا امروز، دنیای ما پُر است از رقیبانی که لحظه به لحظه، در کمین فرزندان👨👩👧👦 ما هستند.
"📚 من دیگر ما"
🆔@ghadir_ch
به رسم ادب و ارادت هر روز صبح سلام می دهیم به ارباب بی کفن
✨السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن✨
🆔@ghadir_ch
🌼🌼🌿🌼🌿🌼🌿
💫سوره البقرة ــ ۱۰۶
مَا نَنْسَخْ مِنْ آيَةٍ أَوْ نُنْسِهَا نَأْتِ بِخَيْرٍ مِنْهَا أَوْ مِثْلِهَا أَلَمْ تَعْلَمْ أَنَّ اللَّهَ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ
هيچ آيهاى را منسوخ يا ترك نمىكنيم مگر آنكه بهتر از آن يا همانند آن را مىآوريم. آيا نمىدانى كه خدا بر هر كارى تواناست؟
🌼🌿🌼🌿🌼🌿🌼🌿
🌼🌿🌼🌿🌼🌿🌼🌿
💫(تفسیرآيه ١٠٦سوره بقره) -هدف از نسخ باز در اين آيه سخن از تبليغات سوء يهود بر ضدّ مسلمانان است. آنها گاه به مسلمانان مىگفتند: دين، دين يهود است و قبله، قبلۀ يهود، و لذا پيامبر شما به سوى قبلۀ ما (بيت المقدّس) نماز مىخواند، اما هنگامى كه حكم قبله تغيير يافت و طبق آيۀ ١٤٤ همين سوره مسلمانان موظّف شدند به سوى كعبه نماز بگذارند اين دستاويز از يهود گرفته شد، آنها نغمۀ تازهاى ساز كردند و گفتند: اگر قبلۀ اوّلى صحيح بود پس دستور دوّم چيست؟ و اگر دستور دوّم صحيح است اعمال گذشتۀ شما باطل است؟
💫قرآن به ايرادهاى آنها پاسخ مىگويد و قلوب مؤمنان را روشن مىسازد. مىگويد: «هيچ حكمى را نسخ نمىكنيم، و يا نسخ آن را به تأخير نمىاندازيم مگر بهتر از آن يا همانندش را جانشين آن مىسازيم» (ما نَنْسَخْ مِنْ آيَةٍ أَوْ نُنْسِها نَأْتِ بِخَيْرٍ مِنْها أَوْ مِثْلِها) . و اين براى خداوند آسان است «آيا نمىدانى كه خدا بر همه چيز قادر است» (أَ لَمْ تَعْلَمْ أَنَّ اللّهَ عَلى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ) .
📚برگزیده تفسیر نمونه
🌼🌿🌼🌿🌼🌿🌼🌿
eitaa.com/ghadir_ch
🌹درهمی برتر از دو میلیون درهم دیگر❗️
♦️آیا میدانید فرق پاداش مبلغی که انسان در راه امام زمان ارواحنا له الفداء خرج میکند با پاداش مبلغی که در سائر امور خیر خرج میکند چیست؟⬇️
🌹امام صادق علیه السلام در حدیثی زیبا و قابل تامّل میفرمایند:
💎ﺩِﺭْﻫَﻢٌ ﻳُﻮﺻَﻞُ ﺑِﻪِ ﺍﻟْﺈِﻣَﺎﻡُ ﺃَﻓْﻀَﻞُ ﻣِﻦْ ﺃَﻟْﻔَﻲْ ﺃَﻟْﻒِ ﺩِﺭْﻫَﻢٍ ﻓِﻴﻤَﺎ ﺳِﻮَﺍﻩُ ﻣِﻦْ ﻭُﺟُﻮﻩِ ﺍﻟْﺒِﺮﱢ.
♦️یک درهم(کنایه از هر مبلغ و مالی) که به امام برسانی برتر است از دو میلیون درهم که در دیگر امور خیر خرج کنی!!
📚اصول کافی، ج۱، ص ۵۳۸
🆔@ghadir_ch
🧕کدبانوی خانه، شما باید باشید.
اصلًا محور این است. اگر بخواهیم تشبیه ناقصی بکنیم، باید به ملکهی زنبور عسل تشبیه کنیم.
✍رهبر انقلاب: کانون خانواده، جایی است که عواطف و احساسات باید در آنجا رشد و بالندگی پیدا کند؛ بچهها محبت و نوازش ببینند؛ شوهر که مرد است و طبیعت مرد، طبیعتِ خامتری نسبت به زن است و در میدان خاصی، شکنندهتر است و مرهم زخم او، فقط و فقط نوازش همسر است حتّی نه نوازش مادر؛ باید نوازش ببیند.
برای یک مرد بزرگ، این همسر کاری را میکند که مادر برای یک بچهی کوچک آن کار را میکند؛ و زنان دقیق و ظریف، به این نکته آشنا هستند. اگر این احساسات و این عواطفِ محتاج وجود یک محور اصلی در خانه، که آن خانم و کدبانوی خانه است، نباشد، خانواده یک شکل بدون معنا خواهد بود.
۱۳۷۰/۱۰/۰۴
🆔@ghadir_ch