قدیری ابیانه:👈احمدی نژاد پاسخ دهد. بودجه خاص چند هزار میلیارد تومانی در اختیار مشایی چگونه هزینه شد؟
وقتی مشایی به ریاست دفتر رئیس جمهور منصوب شد، به دستور احمدی نژاد بودجه خاص فرهنگی چند هزار میلیارد تومانی که باید قاعدتا در اختیار وزارت ارشاد باشد به مشایی اختصاص یافت!
چه مقدار از این بودجه در اختیار افراد و تشکلهایی قرار گرفت که امروزه برای او کار تبلیغاتی میکنند.
لازم است آقای احمدی نژاد لیست هزینه کردن این بودجه را منتشر کند.
👈به نقل از توئیتر قدیری ابیانه
goo.gl/1XAKNG
---------
دکتر محمد حسن #قدیری #ابیانه
#سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی
@Ghadiri1404
#ارتباط_مستقیم
@GhadiriAbyaneh
#توییتر
mobile.twitter.com/ghadiri1404
#اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
#ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.comri@gmail.com
قدیری ابیانه:👈 آمریکا به اندازه 1400 سال درآمد نفتی ایران بدهی دارد/.
👈مذاکره با آمریکا هیچ زمانی معنی ندارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، محمدحسن قدیری ابیانه کارشناس سیاست خارجی و پژوهشگر روابط بینالملل به دعوت گروه سیاسی مهمان خبرگزاری موج بود و در حاشیه بازدید از این خبرگزاری گفتگوی تفصیلی با ما انجام داد.
بخش نخست این گفتگو را با هم می خوانیم:
یکی از مهمترین شعارهای انتخاباتی ترامپ، حمله به توافقنامه بین المللی برجام بود و وی پس از مدتی نیز به صورت یک جانبه آمریکا را از این معاهده خارج کرد. علت این تصمیم کاخ سفید چه بود؟
مدت ها قبل از مذاکرات برجام در مصاحبه ها گفته بودم که مذاکره فایده ندارد و اگر توافقی هم حاصل شود، آمریکایی ها به آن پایبند نخواهد بود.
همچنین تاکید کرده بودم که نرمش در برابر آمریکا به ضرر ما است، زیرا هیچ زمانی سران کاخ سفید دست از دشمنی با ملت ایران بر نمی دارند.
✅چه مستنداتی برای این تحلیل دارید؟
برای تحلیل صحیح در حوزه روابط💣 بینالملل، باید شناخت درستی از شرایط داشته باشیم. تیم مذاکره کننده هسته ای دولت تصور می کرد که چون دیپلمات هستند و لحن صحبت کردن آنها با ادبیات احمدی نژاد تفاوت داشت، می توانند با مذاکره به یک توافق مطلوب دست پیدا کرده و تحریم ها را لغو کنند.
من معتقدم فقط ترامپ نبود که به تحریم ها عمل نکرد و در دوره اوباما نیز تحریمهای اصلی هرگز لغو نشد. به عنوان مثال تحریمهای اصلی بانکی لغو نشد و حتی برخی از تحریم ها را تشدید هم کردند.
حال چرا آمریکایی ها این کار را کردند، دلایلی دارد که اگر این دلایل را نشناسیم، به طور قطع نمی توانیم سرانجام تنش بین ایران و آمریکا را به درستی پیش بینی کنیم.
آمریکا دیگر تک ابرقدرت جهان نیست و این ریشه اصلی استراتژی آمریکا است. آمریکا رو به افول از موضع تک ابرقدرتی است. دلار دیگر تنها پول برای معاملات بین المللی نیست و پول های دیگر مانند یورو و حتی پول چین وارد میدان شده است.
اقتصاد آمریکا نیز دیگر مانند گذشته نیست. در گذشته آمریکا 40 درصد اقتصاد جهانی را در اختیار داشت، اما با رشد سریع دیگر کشورها مثل چین، ژاپن و ... سهم آمریکا از اقتصاد جهانی به زیر 20 درصد رسیده است.
جهان نیز از یک جهان تک قطبی به سمت جهان چند قطبی در حال پیش روی است.
✅برخی از تحلیلگران معتقدند که اساسا اتحادیه اروپا برای مقابله با آمریکا شکل گرفت. آیا این تحلیل را قبول دارید؟
پیش از جنگ جهانی برخی از کشورهای اروپایی در سراسر جهان دارای مستعمره بوده و به نوعی برای خود قدرت اصلی به شمار می رفتند. اما پس از پایان جنگ جهانی این آمریکایی ها بودند که به همراه شوروی دو ابر قدرت جهانی را تشکیل دادند و با فروپاشی نظام شوروی، آمریکا سهی کرد به عنوان تک قدرت جهانی مطرح شود.
به همین دلیل سال ها اروپایی ها به شرایط گذشته خود حسرت می خوردند و در تلاش بودند تا جهان را از حالت تک قطبی و سلطه آمریکا خارج کنند. بنابراین اتحادیه اروپا را تشکیل دادند تا محوریت جهانی را به اروپا باز گردانند. اروپایی ها می خواهند از یک پیرو آمریکا به رقیب آمریکا تبدیل شوند.
این شرایط تنها در اتحادیه اروپا نیست. چین، ژاپن و حتی هند رشد اقتصادی بسیار سریع و خوبی در سال های گذشته داشته اند. روسیه خود را بازیابی کرده است. جهان اسلام با محوریت ایران در حال بازسازی تمدن اسلامی است. در آمریکای لاتین، برزیل و در قاره آفریقا نیز آفریقای جنوبی همین شرایط را دارند. این کشورها قطب های جهانی هستند که به سرعت در حال گسترش نفوذ خود هستند.
کشورهایی که اندونزی، مالزی و کرهجنوبی را نیز اضافه کرد که به سرعت در حال رشد هستند.
این در حالی است که در حال حاضر بیش از یک هزار جلد کتاب تنها در خود آمریکا درباره افول این کشور نوشته شده است.
✅بدهی های آمریکا چقدر است؟
دولت فدرال آمریکا در حال حاضر 21 هزار میلیارد دلار بدهی دارد. دولت، مردم و شرکت های آمریکایی در مجموع بیش از 70 هزار میلیارد دلار بدهی دارند. برای شناخت دقیق و بهتر این رقم کافی است بگوییم که 70 هزار میلیارد دلار به اندازه 1400 سال درآمد نفتی ایران است. تنها دانشجویان آمریکایی هم اکنون بیش از 1500 میلیارد دلار بدهکار هستند یعنی معادل ۳۰ سال درآمد نت ایران و سالانه 2 تا 3 هزار میلیارد دلار به بدهی دولت آمریکا اضافه می شود. به عبارتی سالانه به اندازه 40 تا 60 سال درآمد نفتی ایران به بدهی دولت آمریکا اضافه می شود.
بیش از 40 میلیون نفر از مردم آمریکا زیر خط فقر به سر می برند و از این میان بیش از 18 میلیون نفر دارای وضعیت وخیم هستند و سالانه 2 تا 3 میلیون نفر نیز از طبقه متوسط آمریکا به زیر خط فقر می روند و میلیونها نفر نیز کارتونخواب هستند.
ادامه در👇
goo.gl/RzZw5K
Ghadirir.ir
@Ghadiri1404
👈ادامه مصاحبه قدیری ابیانه:👈 آمریکا به اندازه 1400 سال درآمد نفتی ایران بدهی دارد.👇
✅در ابتدا گفتید که آمریکایی به دنبال بازگردادن شرایط گذشته و سلطه بر جهان هستند. با این شرایط چگونه میتوانند اعتبار گذشته خود را بازیابی کنند؟
اصولا در کشورهایی که وضع اقتصادی نامطلوبی دارند، شرایط برای روی کار آمدن دیکتاتورهایی چون هیتلر و موسولینی و ترامپ فراهم میشود. چرا که می آیند به مردم خودشان وعده نجات میدهند و از این طریق رای میگیرند.
اساسا ترامپ با شعار بازگردادن اعتبار آمریکا رای آورد. به عبارتی قبول داشت اعتبار آمریکا از دست رفته است.
حال آیا آمریکایی ها می توانند با همه کشورهایی که رو به رشد هستند و به زودی قطب های جهانی جدیدی را تشکیل داده و یا می دهند، وارد تنش مستقیم و رودرویی نظامی شود؟ به طور قطع چنین توانی ندارد. اما یک راه حل دارد و تنها در یک صورت می تواند اعتبار گذشته را بازسازی کند و آنهم تسلط بر منابع نفت و گاز جهان است. زیرا تمام کشورها و به ویژه کشورهایی که می خواهند توسعه و پیشرفت داشته باشند، به منابع انرژی نیازمند هستند.
اگر آمریکا بتواند کنترل نفت جهان را در اختیار گیرد، کشورهای قدرتمند جهانی به ویژه اتحادیه اروپا، چین، هند، ژاپن و ... بار دیگر مجبور به پیروی از آمریکا خواهند شد.
حال این پرسش مطرح می شود که آیا آمریکایی ها می خواهند شرایط تک ابرقدرتی خود را حفظ کنند؟ پاسخ این پرسش مثبت است و هر کسی در آمریکا بر روی کار بیاید، به دنبال دستیابی به این هدف خواهد بود و فرقی ندارد که ترامپ رییس جمهور باشد و یا اوباما.
بنابراین دلیل دشمنی آمریکا با ایران بر سر تسلط بر منابع نفت و گاز ما است. منابع نفت و گاز نیز مانند ذخایر بانک مرکزی نیست که بتوانند با یک حمله و یک شبه آن را خالی کنند. برای دست یابی به آن باید در کشورهایی نفت خیز حضور بلند مدت و ده ها ساله داشته باشند.
آمریکایی ها می دانند که بر فرض سرنگونی جمهوری اسلامی و اشغال ایران، و جایگزینی رژیمی از هر نوعی نمی توانند به صورت بلند مدت در این کشور حضور داشته باشند و بار دیگر ملت ایران قیام کرده و مانند دوران طاغوت، آنها را از کشور بیرون می کنند.
بنابراین به این نتیجه رسیده اند که برای رسیدن به هدف خود چاره ای به غیر از تجزیه ایران ندارند. تجزیه ایران شرط لازم برای تاراج منابع نفتی ایران و به واسطه آن دستیابی مجدد به موقعیت تک ابرقدرتی جهان است. به همین دلیل است که می بینیم حتی برخی از سران ضد انقلاب مانند زاهدی و بنی صدر و رئیس سابق حزب رستاخیز می گویند اگر جمهوری اسلامی نباشد، ایرانی باقی نخواهد ماند.
علت این است که اگر دشمن بر ایران مسلط شود، یک حکومت دیگر را بر سر کار نمی آورد و ایران را تجزیه می کند.
بنابراین اگر بدانیم آمریکا در حال سقوط است و نمی خواهد سقوط کند و تنها راهش دست یابی به منابع نفتی ایران به صورت بلند مدت است، دیگر مذاکره با آمریکایی ها معنی پیدا نمی کند.
ادامه دارد ...
goo.gl/RzZw5K
قدیری ابیانه:👈چرا دولت بابت واردات خودرو ارز دولتی داده است؟
این خود نشانه بیکفایتی است که بابت واردات خودرو ارز دولتی بدهند.
دلار موجود نزد دولت متعلق به همه مردم و از جمله متعلق به محرومین جامعه است.
چه حقی دارد دولت که ارز مردم را به کمتر از گصف قیمت آزاد به واردکنندگان و یا مصرف کنندگان خودرو بدهد.
برفرض که واردکنندگان خودرو را به همان نرخ دولتی به خریدار و مصرف کننده اصلی بدهند.
چرا باید خریدار خودرو خارجی از جیب مردم خودرو خریداری کند و چرا باید دولت از جیب محرومین به نفع خریداران خودرو خارجی هزینه کند.
👈و اما خبر منتشره به شرح زیر است:👇
👈وزیر صنعت، معدن و تجارت به واردکنندگان خودرو هشدار داد که یا باید خودروهای وارد شده با ارز ۴۲۰۰ تومانی را متناسب با این نرخ ارز عرضه کنند و یا مابهالتفاوت آن را به دولت پرداخت کنند.
به گزارش اکونا پرس، محمد شریعتمداری در گفتوگو با ایسنا، در پاسخ به اینکه این وزارتخانه چگونه بر عرضه کالاهای وارد شده با ارز ۴۲۰۰ تومانی نظارت میکند تا این کالاها از جمله خودرو، گرانتر از نرخ مربوطه عرضه نشوند؟ اظهار کرد: شرکتهایی که خودرو را با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد کردهاند، مشمول نظام قیمتگذاری بوده و باید خودروها را متناسب با نرخ ارز مربوطه عرضه کنند.
وی ادامه داد: واردکنندگان خودرو اگر میخواهند خودروهای وارد شده با ارز ۴۲۰۰ تومانی را با قیمتهای حاشیه بازار عرضه کنند، باید مابهالتفاوت آن را به دولت پرداخت کنند بنابراین این شرکتها نمیتوانند از این نمد کلاهی برای خود ببافند.
وی با بیان اینکه چند ماه پیش که تصمیم تک نرخی شدن ارز اتخاذ شد، همه از این تصمیم حمایت کردند، خاطرنشان کرد: با این حال هماکنون از این تصمیم انتقاد میشود که چرا به همه کالاها بدون محدودیت ارز ۴۲۰۰ تومانی اختصاص یافت. به عنوان مثال امروز قضاوت میکنیم که آیا باید به خودرو ارز مرجع میدادیم یا نه که اگر الان از من بپرسید میگویم بهتر بود خودرو با نرخ ارز دیگری وارد میشد. البته ما آن تصمیم را در آن فضا و با مقتضیات همان زمان گرفتیم. در آن فضا این تصمیم اتخاذ شد که واردات کالا فقط با نرخ ارز واحد ۴۲۰۰ تومانی باشد برای اینکه به جامعه اطمینان دهیم که ارز بدون محدودیت به همه کالاهای مجاز تعلق میگیرد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در پاسخ به اینکه اخیرا وزارت صنعت، لیستی از شرکتهای متخلف در پرونده ثبت سفارش و واردات غیرقانونی خودرو منتشر کرد که بعضا عنوان شد این لیست کامل نیست و چرا در انتشار لیست متخلفان تاخیر شد؟ اظهار کرد: در این پرونده تخلفی در بدنه دولت با همکاری تعدادی کارمند و برخی سودجویان صورت گرفت. مهم این است که ما خودمان این تخلف را در دولت دوازدهم کشف کردیم و به موقع و پیش از آنکه رسانهای شود، به تمام مراجع ذیربط از جمله وزارت اطلاعات، گمرک، تعزیرات و غیره منعکس کردیم که باعث جلوگیری از ادامه تخلف شد.
وی ادامه داد: در زمان وقوع آن تخلف زیرساختهای سامانه ثبت سفارش، وضعیت نامناسبی داشت که آن را اصلاح کردیم و امروز بهگونهای این سامانه اصلاح شده است که امکان وقوع مجدد چنین تخلفاتی به شدت کاهش یافته است.
شریعتمداری در پاسخ به اینکه چرا انتشار لیست متخلفان اینقدر طولانی شد، اظهار کرد: ما در دی ماه ۱۳۹۶، IPهای متخلف را اعلام کردیم. اما اینکه طریقه نفوذ آنها به سیستم چگونه بود و با چه کسانی در مجموعه تماس داشتند، مشخص نبود که به دستگاههای مربوطه منعکس شد تا رسیدگی شود. رسیدگی آنها زمان برد تا بررسی و به ما اعلام شود و در حال حاضر نیز رسیدگی قضایی آن مانده و ما پیگیری میکنیم که میگویند در جریان است.
وی در پاسخ به اینکه تعدادی از خودروهایی که به صورت غیرقانونی ثبت سفارش و وارد شدهاند، از گمرک ترخیص و وارد بازار شدهاند، چگونه با آنها برخورد میکنید؟ اظهار کرد: شناسایی آنها ساده است زیرا مشخصاتشان ثبت شده و وجود دارد. اما اینکه چه تصمیمی باید درباره آنها گرفته شود، دستگاه قضایی باید تصمیم بگیرد و هر تصمیمی که دستگاه قضایی بگیرد، باید اعمال شود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان کرد: ۶۴۸۱ دستگاه خودرو به صورت غیرقانونی ثبت سفارش و وارد شد که از این تعداد ۴۵۴۷ دستگاه در گمرک باقی مانده و ۱۹۳۴ دستگاه ترخیص شد که در رابطه با خودروهای ترخیص شده دستگاه قضایی حتما رسیدگی کرده و مابهالتفاوت را اخذ میکند.
goo.gl/MHxeME
دکتر محمد حسن #قدیری #ابیانه
#سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی
@Ghadiri1404
#ارتباط_مستقیم
@GhadiriAbyaneh
#توییتر
mobile.twitter.com/ghadiri1404
#اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
#ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.comri@gmail.com
قدیریابیانه درمشهد۳تا ۶ شهریور (4 روز)
☀️صبحها دوجلسه با اساتیددانشگاه فنیوحرفهای
🌖ظهر به بعد فعلا آزاد
📆برنامههای قدیری ابیانه و تغییرات آن در:
ghadiri.ir/page/page-11
قدیری ابیانه:👈دست از اسلام هم برداریم آمریکایی ها دست از سر ما بر نمی دارند
✅بخش دوم گفتگوی تفصیلی موج با کارشناس روابط بین الملل؛
یک کارشناس روابط بین الملل گفت: دست از اسلام هم برداریم آمریکایی ها دست از سر ما بر نمی دارند.
به گزارش خبرگزاری موج، محمدحسن قدیری ابیانه کارشناس سیاست خارجی و پژوهشگر روابط بین الملل به دعوت گروه سیاسی مهمان خبرگزاری موج بود و در حاشیه بازدید از این خبرگزاری گفتگوی تفصیلی با ما انجام داد.
✅پس از انتشار بخش نخست این مصاحبه، با هم بخش دوم این گفتگو را می خوانیم:
👈بنابراین با هرگونه مذاکره میان دو کشور ایران و آمریکا مخالف هستید؟
این موضوع را خیلی ها مطرح کرده اند که باید با آمریکا مذاکره کنیم. من می گویم بر فرض ایران با آمریکا مذاکره کنیم. ظریف با وزیر خارجه آمریکا دست دهد و از آن بالاتر آقای روحانی با ترامپ دیدار کند و تمام شروط آمریکاییها را هم بپذیریم، آیا آمریکایی ها می گویند چون ایران این کار را کرده است، ما از هدف نهایی خود که سلطه بر جهان و تک ابرقدرتی است، دست بر می داریم؟ به طور قطع چنین نخواهد شد و کاخ سفید هرگز این هدف را کنار نمی گذارد و سادهانگارانه است اگر تصور کنیم، آمریکاییها به خاطر رابطه با ایران دست از هدف خود بر میدارند.
ما هر چقدر کوتاه بیاییم، آمریکاییها از هدف خود دست بر نمیدارند. آمریکاییها میگویند شما دست از فعالیتهای موشکی و حمایت از مقاومت اسلامی و ... بر دارید. من میگویم ما اگر دست از اسلام هم برداریم، باز هم آمریکاییها دست از سر ما بر نمیدارند.
ما اگر نگوییم مرگ بر آمریکا و هر روز صف ببندیم و بگوییم درود بر آمریکا، آیا کاخ سفید میپذیرد از موضع تک ابرقدرتی افول پیدا کرده و جهان چند قطبی شود؟ اگر ملت ایران مسیحی شوند، باز هم رفتار آمریکاییها با ما درست نمیشود. مگر چاوز و آلنده مسلمان بودند که آمریکایی ها با آنها آن جنایت را کردند؟ مگر ژاپنی ها مسلمان بودند که آمریکا بر سر مردم این کشور بمب اتم ریخت؟
آمریکای لاتین مسلمان نیست. هیچ کس هم حجاب ندارد و انواع تفریحهای غیراخلاقی و غیرانسانی هم مجاز است، اما آمریکاییها دست از سر آنها بر نمیدارند.
بنابراین وقتی هدف آمریکاییها تجزیه ایران و تسلط بر منافع نفتی ما است، مذاکره و لبخند و دست دادن و پیامک زدن وزرای خارجه فایدهای ندارد و آنها دست از هدف خود بر نمیدارند.
👈در این شرایط چه باید کرد؟
بعضیها میگویند باید با آمریکا رابطه داشته باشیم. یکی از مقامات دولتی ما به چند کشور خارجی سفر کرده و گفته بود که این کشورها به این دلیل پیشرفت کردهاند که با جهان (شما بخوانید آمریکا) رابطه دارند. بسیاری هم شرایط کره جنوبی و کره شمالی را مثال میزنند و می
گویند کره جنوبی به این دلیل پیشرفت کرده که با آمریکا رابطه دارد.
یک میلیون نفر در قاهره در قبرستان زندگی میکنند.
ما می گوییم اگر قرار بود رابطه با آمریکاییها وضع یک کشور را خوب میکرد، امروز باید مصریها ثروتمند بودند. مصر هم با آمریکا رابطه دارد، هم با اسرائیل و هم پایگاه نظامی به ـآمریکا داده است. اما میبینیم که نیمی از مردم مصر در فقر به سر میبرند و تنها در قاهره یک میلیون نفر در قبرستان ها زندگی میکنند.
اگر قرار بود رابطه با آمریکاییها معجزه میکرد، پاکستان باید وضع خوبی داشت.
👈بر فرض قبول تحلیل شما، این پرسش مطرح می شود که کشورهایی دیگری در منطقه هستند که از ایران نفت بیشتری داشته و قدرت کمتری از ما دارند. مانند قطر و امارات و بحرین. چرا آمریکایی ها به سراغ این کشورها نمی روند؟
برای این است که تا ایران و نظام جمهوری اسلامی است، آمریکایی ها نمیتوانند سراغ این کشورها بروند. اساساً نفت ایران برای آمریکاییها کفایت نمیکند، چرا که کل ذخایر نفتی ما کمتر از بدهی آمریکا است. بنابراین نفت ایران به تنهایی برای آمریکاییها جوابگو نیست و نیاز به نفت کل منطقه دارند.
👈به همین دلیل است که پرسش خود را بار دیگر تکرار می کنم. چرا آمریکاییها تنها با ایران دشمنی میکنند؟
به طور قطع اهداف بعدی آمریکاییها، دستیابی و تسلط بر منابع نفتی عربستان و قطر و امارات و ... است. برای این کشورها نیز نقشه مشابهی دارند. حتی نقشه تجزیه عربستان به پنج کشور در نیویورک تایمز چاپ شده است.
👈در بخشی از صحبتهای شما به این نکته اشاره کردید که آمریکاییها به دنبال حضور بلند مدت و دهها ساله در ایران هستند. بنابراین اگر بخواهند برای تسلط بر منابع نفتی هر کشوری این میزان زمان صرف کنند، نفت خاورمیانه تمام می شود. بنابراین چرا باید تا این اندازه صبر کنند؟
اگر جمهوری اسلامی سرنگون شود، سرنگونی حکومتهای منطقه، زمان زیادی نیازی ندارد. اساسا آمریکاییها برای تصرف امارات و قطر و عربستان و کویت نیازی به لشکرکشی ندارند و میتوانند ...
بقیه در
goo.gl/cS56f7
@GHADIRI1404
👈ادامه مصاحبه قدیری ابیانه:👈دست از اسلام هم برداریم آمریکایی ها دست از سر ما بر نمی دارند
اگر جمهوری اسلامی سرنگون شود، سرنگونی حکومتهای منطقه، زمان زیادی نیازی ندارد. اساسا آمریکاییها برای تصرف امارات و قطر و عربستان و کویت نیازی به لشکرکشی ندارند و میتوانند با استفاده از امکانات پایگاه های نظامی خود در منطقه و به عنوان نمونه در عربستان، کار این حکومتها را یکسره کنند.
در حال حاضر مانع اصلی ایران است. ایران نباشد، این کشورها هم نخواهند بود.
👈بنابراین شما معتقد هستید که ریشه اصلی تنش میان تهران و واشنگتن بر سر نفت است و مسائل عقیدتی و اعتقادات ما تاثیری در این حوزه ندارند؟
اختلاف عقیدتی ما با آمریکاییها این است که میگوییم، اسلام و فرهنگ رهایی بخش تشیع به ما اجازه سرسپردگی و زیر بار حرف زور رفتن را نمیدهد.
البته آمریکاییها به دین و اعتقادات ما کاری ندارند. آنها میگویند شما مسلمان باشید، اما امام خمینی (ره) نباشید. بودایی و هندو باشید، اما گاندی نباشید. مسیحی باشید اما چاوز و آلنده نباشید. حالا چرا با اسلام مخالف هستند، به این دلیل است که اسلام اجازه نمیدهد بیگانگان بر ما تسلط پیدا کنند.
بخش دوم گفتگوی تفصیلی موج با کارشناس روابط بین الملل؛
به همین دلیل است که به موافقان مذاکره می گوییم، شما صورت مسئله را نشناختهاید.
برای اثبات این تحلیل کافی است به سرنوشت مصدق دقت کنیم. مصدق آمریکاییها را دوست تصور میکرد و به دنبال رابطه و مذاکره با آمریکاییها بود، اما دیدیم که آمریکاییها مصدق را سرنگون کردند.
بنابراین کسانی که دم از مذاکره و رابطه با آمریکا می زنند، دو گروه هستند. یا مامور دشمن و خائن هستند و یا نادان.
ادامه دارد....
goo.gl/cS56f7
دکتر محمد حسن #قدیری #ابیانه
#سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی
@Ghadiri1404
#ارتباط_مستقیم
@GhadiriAbyaneh
#توییتر
mobile.twitter.com/ghadiri1404
#اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
#ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.comri@gmail.com
قدیری ابیانه پاسخ میدهد:
مسئولیت حمایت از نیازمندان در حکومت اسلامی بر عهده چه کسانی است؟
گروه جامعه ــ عموم شهروندان، مسئولان حکومت، نخبگان و رسانهها در حمایت از نیازمندان وظایف مهمی را بر عهده دارند؛ ایجاد اشتغال و تقسیم ثروت چه از سوی مردم و چه مسئولان میتواند راهکاری جدی در این زمینه محسوب شود به شرط آنکه دغدغه رفع محرومیت وجود داشته باشد.
حمایت از نیازمندانبه گزارش ایکنا؛ حمایت از نیازمندان مسلمان بخشی از مبانی دینی محسوب میشود و در این زمینه گروههای مختلف مردمی و حاکمیتی نیز مورد توجه قرار داده شدهاند به نحوی که قرآن خطاب به مؤمنان فرمود: «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا أَنْفِقُوا مِمَّا رَزَقْنَاكُمْ مِنْ قَبْلِ أَنْ يَأْتِيَ يَوْمٌ لَا بَيْعٌ فِيهِ وَلَا خُلَّةٌ وَلَا شَفَاعَةٌ ۗ وَالْكَافِرُونَ هُمُ الظَّالِمُونَ؛ ای کسانی که ایمان آوردهاید، از آن چه به شما روزی دادیم، انفاق کنید، پیش از آن که روزی فرا رسد که در آن نه داد و ستدی هست تا بتوانید سعادت و نجات از کیفر را برای خود خریداری کنید، و نه دوستی(و رفاقتهای مادی سودی دارد) و نه شفاعت (زیرا شما شایسته شفاعت نخواهید بود) و کافران خود ستمگرند(هم به خودشان و هم به دیگران ستم می کنند)»
اگرچه در آموزههای قرآن انفاق ارزشمند و پرثمر است، اما باید دارای شرایطی باشد به نحوی که علاوه بر اخلاص حین عمل، منت و آزار گیرنده انفاق را به دنبال نداشته باشد، قرآن کریم در این رابطه فرمود: «الَّذِينَ يُنْفِقُونَ أَمْوَالَهُمْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ ثُمَّ لَا يُتْبِعُونَ مَا أَنْفَقُوا مَنًّا وَلَا أَذًى ۙ لَهُمْ أَجْرُهُمْ عِنْدَ رَبِّهِمْ وَلَا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ؛ کسانی که اموال خود را در راه خدا انفاق میکنند سپس به دنبال انفاقی که کردهاند منت نمیگذارند و آزاری نمیرسانند»
در این میان برای مسئولان حکومت اسلامی نیز وظایفی ذکر شده است که مهمترین آنها عدالت محسوب میشود چرا که اقامه قسط و عدل خود به از بین رفتن نابرابریهای اجتماعی کمک کند.
ایکنا برای تبیین جامعتر موضوع به سراغ کارشناسان مربوطه رفت تا وظایف مسئولان در حمایت از نیازمندان در حکومت اسلامی را بهتر و بیشتر بشناسیم.
✅حمایت از نیازمندان
محمدحسن قدیری ابیانه، یک کارشناس سیاسی با بیان اینکه در زمینه حمایت از نیازمندان نباید تمام نگاهها معطوف به دولت و حکومت باشد، گفت: البته این سخن چیزی از وظایف دستگاههای حکومتی برای تلاش به سامان دهی وضعیت زندگی و معاش نیازمندان کم نمیکند ولی با وجود محدود بودن منابع در اختیار دولتها، تصور عموم مردم از درآمدهای کشور چندین برابر میزان واقعی است و همین امر باعث میشود برخی افراد زیر بار مسئولیتهای اجتماعی و شهروندی خود نروند و صرفا دولتها را در این زمینه مسئول بدانند در صورتی که در تعالیم اسلامی برای هر طیفی در زمینه حمایت از نیازمندان وظایف خاصی برشمرده شده است.
✅حمایت از کالای ایرانی چگونه به حمایت از نیازمندان منجر میشود؟
وی تولید ثروت را اعم از توزیع ثروت خواند و گفت: اگر نگاهها پیرامون توزیع ثروت باشد، تصور مردم از نقش دولت بسیار بیشتر از واقعیت میشود و نقش شهروندی در این حمایتها نادیده گرفته میشود. حمایت از نیازمندان از مشخصههای دولت اسلامی است اما این امر به مقدورات دولتها نیز باز میگردد چرا که درآمدهای دولتی نیز با میزان وجوهاتی که مردم به بدنه مملکت تزریق میکنند مرتبط است. به عنوان مثال بخشی از این حمایتها میتواند به تحقق شعار حمایت از تولید داخلی مرتبط شود که هم سبب اشتغال زایی میشود و هم درآمدهای داخلی را افزایش میدهد.
قدیری ابیانه پررنگ برشمردن سهم مردم در حل مشکلات نیازمندان را به واسطه اصل قرآنی «إِنَّ اللَّهَ لا يُغَيِّرُ ما بِقَومٍ حَتّىٰ يُغَيِّروا ما بِأَنفُسِهِم؛(امّا) خداوند سرنوشت هیچ قوم (و ملّتی) را تغییر نمیدهد مگر آنکه آنان آنچه را در خودشان است تغییر دهند» خواند و گفت: مسئولانی که میتوانند حلال مشکلات افراد جامعه و مسلط به مدیریت اسلامی باشند نیز توسط مردم انتخاب میشوند، بنابراین بصیرت عموم افراد جامعه میتواند به صورت غیرمستقیم به روند حمایت از نیازمندان کمک کند، این در حالی است که یک اشتباه در انتخاب مدیران ناکارامد بارها تکرار میشود.
iqna.ir/fa/news/3738622
قدیری ابیانه:👈آل سعود مانند دایناسور دارای جثه بزرگ و مغز کوچک است
👈ترامپ به سقوط آمریکا سرعت داده
قدیری ابیانه سفیر اسبق ایران در مکزیک و استرالیا در تجمع دانشآموزان در مقابل دفتر سازمان ملل گفت: اگر ما می خواستیم در درون آمریکا و بین این کشور و همسایگانش و با اتحادیه اروپا و ناتو و دیگر کشورها اختلاف ایجاد کنیم نمی توانستیم، اما روی کار آمدن ترامپ برای ایران یک نعمت بود و الان او دارد تمام این خدمات را به ما ارائه می دهد و به سقوط آمریکا سرعت می بخشد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، قدیری ابیانه، سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک امروز در مراسم تجمع دانش آموزان تهران در مقابل دفتر سازمان ملل متحد که در محکومیت کشتار دانش آموزان یمنی توسط آل سعود برگزار شد، گفت: امروز یمنیها روز به روز عربستان و امارات را بیشتر دچار ناامنی میکنند و پاسخ جنایات آنها را میدهند.
وی با بیان اینکه ترامپ آبروی آمریکا را برده است، تصریح کرد: امروز بن سلمان هوای پادشاهی در عربستان به سرش زده است با این وجود دست به کارهایی میزند که میتواند ریشه کن شدن آل سعود را تسریع ببخشد. او امروز دست به کارهایی میزند که مانند آن از دست کسی برنمی آید مثلا شیوخ عرب را که حقوقهای کلان میگیرند زندانی و اموال آنها را مصادره میکند در واقع او خواسته یا ناخواسته ریشه آل سعود را میزند.
قدیری ابیانه با بیان اینکه آل سعود خاندان پلیدی است که در گذشته دست نشانده انگلیس و الان دست نشانده آمریکا و اسرائیل است، تصریح کرد: عربستان تنها کشوری است که نام یک خاندان را بر روی آن گذاشته اند با این وجود اگر قرار باشد نام خاندانی بر این کشور قرار بگیرد آن نام خاندان حضرت محمد صلوات الله علیه است و نه یک خاندان فاسد مانند آل سعود که سابقه آن پر از خیانت به اسلام و مسلمین است.
سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک با بیان اینکه آرزو میکنیم مکه و مدینه هر چه سریعتر از لوث وجود آل سعود خبیث پاکسازی شود، اظهار کرد: نباید برای مقابله با جنایات آل سعود چشم امید به سازمانهای بین المللی از جمله سازمان ملل داشته باشیم با این وجود ما باید خودمان دست به کار شویم.
وی افزود: ما باید هر کاری که به نفع مردم یمن است انجام دهیم مثلا دانش آموزان میتوانند با انتشار تصاویر جنایات آل سعود علیه دانش آموزان جهانیان را در خصوص این جنایات مطلع کنند و عربستان، آمریکا و هم پیمانان آنها را رسوا نمایند.
قدیری ابیانه با بیان اینکه نباید تصور کنیم کاری از دست مان برنمی آید، اضافه کرد: شما دانش آموزان میتوانید در فضای مجازی تصاویر کشتار دانش آموزان یمنی را به جهان مخابره کنید.
سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک با تاکید بر اینکه نباید به این تجمع بسنده کنیم از این رو باید به طور مستمر در راستای افشای جنایات آل سعود گام برداریم، اضافه کرد: آل سعود نمیتواند بر یمن مسلط شود و قطعا ملت یمن، فلسطین، لبنان و ایران پیروز خواهند شد.
وی ابراز امیدواری کرد که مسلمانان به زودی سقوط آل سعود و اضمحلال اسرائیل و آزادی فلسطین و مکه و مدینه و ظهور حضرت مهدی (عج) را شاهد باشند.
قدیری ابیانه بیان کرد: متاسفانه سازمانهای بین الملل در قبال دریافت پول از آل سعود و یا تهدید این کشور به قطع کمکهای خود به این سازمانها در مقابل جنایات آل سعود سکوت کرده اند و جنایات این کشور را محکوم نمیکنند.
سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک با اشاره به حمایت علنی آمریکا از جنایت و کشتار دانش آموزان یمنی توسط آل سعود تصریح کرد: نکته اینجاست که آمریکا از آل سعود خواسته که در مورد این حادثه تحقیق کند با این وجود میتوان گفت: این اتفاق درست مانند این است که بررسی در مورد یک جنایت را به قاتل آن بسپارند.
وی با اشاره به اینکه عربستان پس از انتشار تصاویر جنایت و کشتار دانش آموزان یمنی رسما اعلام کرد که "این یک عملیات مشروع نظامی بوده" اضافه کرد: چنین وقاحتی در تاریخ بی نظیر است.
قدیری ابیانه با اشاره به استفاده از بمبهای خوشهای در کشتار دانش آموزان افزود: این در حالی است که استفاده از بمبهای خوشهای علیه نیروهای نظامی نیز ممنوع است. در هر حال این بمبها را آمریکا در اختیار آل سعود گذاشته است.
سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک با بیان اینکه مدیر اجرایی صندوق کودکان ملل (یونیسف) حمله اخیر عربستان را وقیحانه فرصتی برای مذاکره و تفاهم دانسته بیان کرد: باید تصاویر و ابعاد جنایات آل سعود علیه دانش آموزان یمنی جهانی شود.
snn.ir/fa/news/703926
دکتر محمد حسن #قدیری #ابیانه
#سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی
@Ghadiri1404
#ارتباط_مستقیم
@GhadiriAbyaneh
#توییتر
mobile.twitter.com/ghadiri1404
#اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
#ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.comri@gmail.com
قدیری ابیانه:👈قرار نیست کسی به ایران کمک کند/ 👈روسیه و چین هم به دنبال منافع خودشان هستند
کارشناس روابط بین الملل با بیان اینکه روسیه و چین نیز مانند دیگر کشورها به دنبال منافع خودشان هستند، گفت: قرار نیست کسی در عرصه بین الملل به ایران کمک کند.
به گزارش خبرگزاری موج، محمدحسن قدیری ابیانه کارشناس سیاست خارجی و پژوهشگر روابط بین الملل به دعوت گروه سیاسی مهمان خبرگزاری موج بود و در حاشیه بازدید از این خبرگزاری گفتگوی تفصیلی با ما انجام داد.
پس از انتشار بخش های نخست و دوم این مصاحبه، با هم بخش سوم گفتگوی فوق را می خوانیم:
در چند سخنرانی و مقاله بر ضرورت جایگزینی شرق به جای غرب در روابط بین المللی ایران تاکید کرده اید. آیا می توان به شرق و به طور مشخص روسیه و چین اعتماد کرد و این دو کشور قابل اعتماد هستند؟
قرار نیست نه شرق و نه غرب برای ما کاری کنند. آنها به دنبال منافع خودشان هستند.
✅پس چرا در یکی از تحلیل های خود توصیه کرده اید که نگاه دستگاه دیپلماسی کشور باید از غرب به شرق معطوف شود؟
نگاه به شرق به معنی وابستگی و سرسپردگی نیست. مگر وقتی می گوییم باید با اروپا رابطه داشته باشیم، به معنی وابستگی است. در طول چهل سال اخیر هرگز نگفتیم که با غرب و شرق رابطه نداشته باشیم. حتی با کشورهای دشمن هم گفتیم مذاکره می کنیم. مانند انگلیس که در دشمنی با ایران سنگ تمام گذاشته است. اما این رابطه باید بر اساس منافع ما باشد و آنها نیز به دنبال منافع خودشان هستند.
✅می شود به جای آمریکا، روسیه و چین را جایگزین کرد؟
اساسا قرار نیست که کسی را جایگزین دیگری کنیم. ما نباید حاکمیت و سلطه هیچ کشوری را بر خود قبول کنیم. از سوی دیگر هم باید بدانیم که قرار نیست چین و روسیه و اتحادیه اروپا به نفع ما عمل کنند. آنها به طور طبیعی در جهت منافع خودشان حرکت می کنند و ما نیز باید برای تحقق منافع خودمان تلاش کنیم.
ما به دنبال مذاکره و معامله و توافق با دیگر کشورها بر اساس منافع دو طرف هستیم. اما آمریکایی ها وقتی به دنبال سرنگونی و تجزیه ایران هستند، دیگر مذاکره و معامله معنی پیدا نمی کند.
باید بپذیریم که رابطه با هر کشوری حتی کشورهایی که از آنها به عنوان دوست و برادر یاد می کنیم، منافع و مضراتی دارد. هر جایی که منافع بیشتر از مضرات باشد، می گوییم به رابطه ادامه دهید.
✅استراتژی دولت در خصوص روابط با دیگر کشورها به ویژه مذاکره با آمریکا را چگونه ارزیابی می کنید؟
دولت آقای روحانی اشتباه در تحلیل داشت. به دلیل همین اشتباه در تحلیل بود که آقای روحانی بلافاصله پس از امضای برجام به صراحت اعلام کرد که از امروز تمام تحریم ها لغو می شود. آنها به درستی طرف مقابل را نشناخته بودند و در تحلیلها اشتباه داشتند. این اشتباه ناشی از عدم شناخت طرف مقابل بود.
همین عدم شناخت موجب شد در مذاکرات برجام امتیاز دادند و برای این امتیازات تضمین دادند، اما طرف مقابل گفت حرف جان کری ضمانت است و هیچ ضمانتی ندادند. در حالی که حرف جان کری که هیچ، مصوبه کنگره در آمریکا و امضای رییس جمهورش هم ضمانت اجرایی ندارد، چرا که به راحتی بدقولی و بدعهدی میکنند.
✅امروز نیز دولت همین اشتباه در تحلیل را دارد؟
امروز رییس جمهور می گوید با ترامپ نمی شود وارد مذاکره شد. اما من می گویم با اوباما هم نمی شود و هر کسی در کاخ سفید روی کار بیاید، ما نمی توانیم با آنها مذاکره و معامله کنیم.
✅با این اوصاف احتمال رویارویی نظامی ایران و آمریکا را زیاد می دانید؟
آمریکایی ها خیلی دوست دارند به ما حمله کنند، اما توانش را ندارند. اوباما به صراحت گفت که اگر ما به ایران حمله کنیم، حزب الله رژیم صهیونیستی را نابود می کند. مگر بوش پسر نگفت که من وظیفه خدایی خودم می دانم تکلیف ایران را مشخص کنم.
قدرت ضربه زدن به رژیم صهیونیستی از موانع حمله به ایران است. ما هیچ زمانی به دنبال جنگ با هیچ کشوری نبودیم، اما نمی خواهیم کشوری هم به ما حمله کند. بنابراین باید زیرساخت های دفاعی را تقویت کنیم و با افزایش عمق استراتژیک مانع از حمله به کشورمان شویم.
ما به دنبال امنیت منطقه هستیم، اما اگر قرار است ایران امنیت نداشته باشد، هیچ کشوری در منطقه امنیت ندارد. اگر ایران امنیت داشته باشد، کمک می کنیم تا امنیت دیگران هم حفظ شود.
goo.gl/yhZpn1
دکتر محمد حسن #قدیری #ابیانه
#سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی
@Ghadiri1404
#ارتباط_مستقیم
@GhadiriAbyaneh
#توییتر
mobile.twitter.com/ghadiri1404
#اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
#ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.comri@gmail.com
قدیری ابیانه👈هیچ جنگی با ایران منافع آمریکا را تامین نخواهد کرد
پنج شنبه 25 مرداد 1397
کارشناس مسایل سیاسی با ذکر چند عامل راهبردی به چرایی ناتوانی آمریکا در جنگ با ایران پرداخت و از پیامدهای ماجراجویی ایالات متحده در منطقه و ایران سخن گفت.
محمد حسن قدیری ابیانه در گفت وگو با جام جم آنلاین فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون ایجاد شبح جنگی از سوی دشمنان نظام بویژه آمریکا بیان داشت: سخنان ایشان درباره اینکه می فرمایند هیچ جنگی کشور ما را تهدید نمی کند، نه تنها کاملا مبتنی بر ارزیابی و درک صحیح ایشان و نخبگان نظامی - امنیتی کشور از قدرت راهبردی جمهوری اسلامی ایران در مواجهه با تهدیدهای خارجی است، بلکه خود مقامات آمریکایی هم امروز با توجه به تحولات منطقه و نقش ایران در پایان بخشی به سلطه تروریسم داعش به این نتیجه رسیده اند که توان مقابله با ایران را نداشته و ندارند.
وی در این باره افزود: طبق بررسی های مراکز پژوهشی دولت آمریکا از جمله انیستیتو تحقیقات سیاست خارجی ایالات متحده آمریکا و مرکز خاور نزدیک سازمان اطلاعات ملی آمریکا که در تمام مانورهای نظامی این کشور حضور میدانی دارند به این نکته بارها اذعان نموده اند که اگر جنگی را با ایران آغاز کنند، روز اول جنگ تمام ناوگان نظامی آمریکا در منطقه منهدم شده و حداقل 20 هزار سرباز آمریکایی کشته خواهند شد.
این کارشناس سیاسی با تشریح دیگر پیامدهای رویارویی نظامی آمریکا با ایران تصریح کرد: طبق برآوردهای خود کارشناسان آمریکایی، اذعان کرده اند چنانچه جنگی با ایران رخ دهد حداقل 30 سال به طول می انجامد. آنها در اثبات چنین فرضیه ای اعلام می دارند که متحدان امروز جمهوری اسلامی ایران یعنی حزب الله –یمن – حماس و در مجموع کل محور مقاومت در صورت بروز هر گونه نبردی علیه ما امکان ضربه زدن به عمق استراتژیک آمریکا در منطقه یعنی اسراییل را به راحتی خواهند داشت.
قدیری ابیانه در ادامه تحلیل خود خاطر نشان کرد: کارشناسان نظامی و امنیتی کاخ سفید به خوبی به این مسئله رسیده اند که هم پیمانان جمهوری اسلامی ایران امروز بواسطه دفاع از خود در برابر سلطه جویی رژیم صهیونیستی مجهز به حجم انبوهی از موشک ها هستند و در شرایطی که موجودیت اشغالگران قدس حکم شیشه عمر برای آمریکا را دارد، هر گونه عملیات نظامی علیه مواضع جمهوری اسلامی ایران نابودی اسراییل و کاهش چشمگیر نفوذ واشنگتن در منطقه و جهان اسلام را به همراه خواهد داشت.
وی با نگاهی به پیشینه دفاعی کشورمان در همه ابعاد نظامی گفت: اولا ما هیچگاه به دنبال جنگ نبوده و نیستیم و اساسا این کشورهای نامشروع هستند که برای ادامه حیات خود به جنگیدن متوصل می شوند. اما اگر خدایی ناکرده کشوری قصد واقعی برای تعرض به مرزهای کشورمان را داشته باشند، قدرت موشکی ما تمام پایگاه های نظامی آمریکا و اسراییل را مورد هدف قرار خواهد داد.
وی با تاکید براینکه جمهوری اسلامی ایران هرگز در اندیشه سلطه گری در آب های خلیج فارس نبوده، بلکه طبق قوانین بین المللی و آبهای سرزمینی رفتار کرده است، گفت: در صورت بروز هر گونه تهدید یا جنگ علیه ایران این امکان برای ما وجود دارد که مدیریت تنگه هرمز را به طور کامل در اختیار خود بگیریم. افزون بر این یمن بعنوان متحد منطقه ای ما دیگر تنگه استراتژیک جهان یعنی باب المندب را نا امن سازد تا هم پیمانان آمریکا یعنی عربستان سعودی و اسراییل در معرض خطر قرار گیرند. چرا که صادرات بخشی از نفتی که عربستان از طریق دریای سرخ صادر می کند متوقف خواهد شد.
قدیری ابیانه یکی از مهمترین پیامدهای جنگ با ایران را افزایش شدید بهای انواع سوخت در جهان به شمار آورد و عنوان داشت: حتی در صورت افزایش تولید نفت توسط تولیدکنندگان هرج و مرج ناشی از جنگ ایران و آمریکا و متحدانش جبران نشده و اقتصاد دنیا را فلج می کند.
وی افزود: مجموعه عواملی که به آن اشاره شد کارشناسان و نخبگان سیاسی دولت آمریکا را به این نتیجه رسانده که هیچ جنگی با ایران منافع آنها را تامین نخواهد کرد.
jamejamonline.ir/online/3407355252272191461
تحلیل اوضاع جهانی و تحریمها در پدافند هوایی ۳۰مرداد۹۷.aac
25.05M
🎙تحلیل اوضاع جهانی (صوت) قدیری ابیانه
افول آمریکا
شکل گیری جهان چند قطبی
دلایل عدم امکان تعامل با آمریکا
بدهیهای آمریکا وایران
اوضاع اقتصادی ایران
وجود ترامپ و بن سلمان به ضرر خودشان هست
۳۰مرداد۹۷
📢غوغا برای هیچ
🕌در تجمع طلاب در مدرسه فیضیه قم شعار زیر را نوشته بودند.
"ای آنکه مذاکره شعارت استخر فرح در انتظارت".
این شعار مثل است که ۰
بگویند که "ای آنکه کارهای نامناسب می کنی، به فکر روز مرگ و روز جزا هم باش که مرگ حق است و همه خواهند مرد و باید پاسخگوی اعمال خویش باشند".
بعضی ها عامدانه می خواهند بگویند این تهدید به قتل است بلکه هاشمی را نیز که در استخر موسوم به استخر فرح فوت کرد به قتل رساندهاند!
این موضوع مرا یاد این موضوع می رساند که بعد از درگذشت طالقانی شعار دادند "بهشتی، طالقانی رو تو کشتی"،
یا بعد از فوت مرحوم حاج احمد آقا
شایعه پراکنی کردند که "هاشمی رفسنجانی مسبب مرگ حاج احمد آقا بوده است".
نه بهشتی طالقانی را کشت؛ نه هاشمی رفسنجانی مسبب مرگ حاج احمد آقا بود؛ نه هاشمی به قتل رسید و نه شعار مذکور در فیضیه قم تهدید به قتل روحانی و نه اعتراف به قتل هاشمی است.
یک عده افراد مغرض سعی میکنند اذهان عمومی را مشوش نمایند که البته خودشان را مسخره میکنند.
چه بسا همانهایی که امروز ادعا میکنند مرگ هاشمی مشکوک است، همانهایی بودند که مسبب مرگ حاج احمدآقا را هاشمی معرفی میکردند و یا بهشتی را عامل قتل طالقانی معرفی میکردند.
اینها یا غافلند، یا عاملند، یا مغرض و یا نادان و یا البته زود جوگیر میشوند و بازی می خورند.
دکتر محمد حسن #قدیری #ابیانه
#سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی
@Ghadiri1404
#ارتباط_مستقیم
@GhadiriAbyaneh
#توییتر
mobile.twitter.com/ghadiri1404
#اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
#ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.comri@gmail.com
👈آلودهسازی خطرناکتر از تحریم
✍دکتر محمدحسن قدیری ابیانه
👈سیاستهای مشترک غرب
سیاستهای مشترک غرب برای دسترسی به اهداف مورد نظر در ایران به شرح زیر بود:
✔ ایران نیازمند فروش نفت باشد، تا غرب بتواند نیاز خود به نفت را بهراحتی تأمین کند.
✔ ایرانیان کالاهای مصرفی غرب را خریداری کنند تا درآمدهای حاصل از فروش نفت (پترو دلارها) به غرب باز گردد.
✔ ایران خود را نیازمند کشورهای غربی بداند و چارهای جز همکاری با غرب و تسلیم در مقابل خواست آنان نداشته باشد.
👈استراتژیهای غرب
غرب برای رسیدن به اهداف فوق، سیاستهای مختلفی را در جنبههای اقتصادی، فرهنگی، اداری و ... دنبال میکرد که برخی از محورهای آن عبارت بودند از:
• ازبینبردن تنوع محصولات تولیدی در ایران به نحوی که ایران برای ادارۀ حتی غذای مردم خود، احتیاج به فروش نفت داشته باشد. آنچه به عنوان «انقلاب سفید شاه و ملت» نامگذاری شده بود، این هدف را دنبال میکرد و تحمیل حکومتهایی نظیر پهلویها در ایران و آل سعود و دیگران در این راستا و برای انجام این مأموریت بوده است.
• ازبینبردن زمینههای فرهنگی توسعه در ایران، تا احساس احتیاج و نیاز به غرب تداوم یابد. در این راستا، ازبینبردن فرهنگ کار در ایران در کنار ترویج مصرفگرایی از راهکارهای بسیار مهم فرهنگی بود که تأثیر آن در تمامی شئون کشور هویدا میباشد.
تلاش انگلیس برای ترویج مصرفگرایی
فرهنگ مصرفزدگی و تجملگرایی در جامعه که بسیار گسترده است، در ادارات نیز نمود مییابد. مصرفهای بیرویه در ادارات، تجملگراییها و تغییر مکرر دکوراسیونها، نشئتگرفته از این فرهنگ غلط جاری است.
آنتونی پارسونز آخرین سفیر انگلیس در رژیم شاه که پس از پنج سال سفارت و فقط پنج روز قبل از فرار شاه از کشور، ایران را ترک کرد، در کتاب خود تحت عنوان غرور و سقوط، متن اظهاراتش را در سال 1974میلادی (1352 شمسی)، یعنی در اوج روابط انگلیس و رژیم شاه، خطاب به بازرگانان انگلیس و کسانی که دستاندرکار تجارت و معامله با ایران بودند، چنین نگاشته است:
✍️«نخستین کاری که اینجا میکنید، این است که تا میتوانید کالاهایتان را بفروشید و فقط در صورتی سرمایهگذاری کنید که برای فروش کالایتان چارهای جز اینکار نداشته باشید؛ اما اگر مجبور باشید در اینجا سرمایهگذاری کنید، به میزان حداقل ممکن، سرمایهگذاری نمائید و صنایعی را انتخاب کنید که قطعاًت و لوازم آن از انگلستان وارد شود؛ مانند صنایع مونتاژ که در واقع سوارکردن قطعاًت صادراتی انگلیسی در ایران است. در این محدوده و با توجه به این نکات، من معتقدم ایران، یکی از بهترین بازارهایی است که شما میتوانید برای مصرف کالاهای خود در جهان سوم پیدا کنید.»✍️
اظهارات سفیر انگلیس که در اوج روابط حسنۀ انگلیس با رژیم شاه بیان شده است، نشاندهنده ماهیت سیاست انگلیس در قبال ایران و سایر ملتهای جهان سوم میباشد. مسلماً برنامههای مقامهای انگلیسی که مسئولیت طراحی و سازماندهی امور قانونگذاری، اقتصادی، گمرکات، تبلیغات و ... ایران را به عهده داشتهاند نیز در راستای همین سیاست، بـــرای رشـــد مصرفگرایی در ایران بوده است. آمریکا نیز همین سیاست را در مورد ایران داشته است.
👈صادرات کالاهای مصرفی به ایران
انستیتو سیاست خاورمیانه واشنگتن که نتیجۀ مطالعات سال 2000 میلادی خود را منتشر نموده بود، در آن تأکید کرده است:
✍️«... صادرات کالاهای مصرفی به ایران باید از سر گرفته شود، اینکار باعث کمشدن ارز خارجی موجود در ایران خواهد شد...».
👈آلودهسازی مهمتر از مهار
جرالد سگال، مدیر مطالعات انستیتو بینالمللی استراتژیک لندن، که در هفتهنامه آمریکایی نیوزویک در فروردین ماه 1377 منتشر شده است، عمق سیاست غرب در قبال ایران را نشان میدهد. وی میگوید:
✍️«... غرب باید به شیوهای که کمونیسم را مهار و آلوده کرد، با سایر دشمنان خود عمل کند ... . آلودهسازی، شیوههای فراوانی دارد که تجارت با دشمن و ... از راههای اصلی آلودهسازی جوامع است ... .اکنون نیز باید یک استراتژی دوگانه مهار و آلودهسازی در دستور کار باشد ... . مهار کافی نیست و آلودهسازی مهمتر است ... . خوشبختانه آلودهسازی شیوههای فراوانی دارد که تجارت با دشمن (در کالاهای غیراستراتژیک) و ... از جمله آنهاست ...».
👈هدف سفر هیأتهای تجاری اروپا به ایران
نمایندگان برخی کشورها و هیئتهای تجاری که در اوج تحریمهای غرب علیه ایران از اروپا عمدتاً به دنبال فروش اجناسی مصرفی و یا فروش اقلامی هستند که سالهاست در کشورمان وجود دارند و یا به تازگی در ایران به تولید رسیده اند تا تولید کنندگان داخلی را زمینگیر کنند. در حقیقت این سفرها و تجارت پیشنهادی آنها باید در راستای پیشبرد سیاست آلودهسازی و مکمل تحریمهای اقتصادی محسوب گردد.
👈ادامه مقاله در👇
ghadiri.ir/post/6215
@Ghadiri1404
👈ادامه مقاله آلودهسازی خطرناکتر از تحریم
✍دکتر محمد حسن قدیری ابیانه.
👈هنر تحریم
کتاب «هنر تحریمها» نوشته ریچارد نفیو، مسئول تیم طراحی تحریمها علیه ایران، منجر به برجام، در دوره دوم اوباما و چهره اصلی تیم پشتیبان مذاکرهکنندگان این توافق در امور تحریمها در وین بوده است که به الگوی تحریم های ایران و ذهنیت تحریم سازان در مورد شیوه کارکرد این تحریم ها پرداخته است. این کتاب، در آستانه سال ۱۳۹۷ شمسی در آمریکا منتشر شده و از این بابت در ارتباط با تحولات مرتبط با ایران، تازگی دارد.
نفیو نشان میدهد که چگونه در عین تحریم اقلام مختلف، واردات کالاهای لوکس را از تحریم مستثنا کرده یا مثلاً چطور واردات برخی اقلام را منع نکرده تا ذخیره ارزی ایران با سرعت بیشتر و زودتر تحلیل برود.
👈برنامه اشغال ایران و 6 کشور دیگر توسط آمریکا
ولسی کلارک ژنرال بازنشسته ارتش آمریکادر سال 1393 گفت:
"جنگهای جاری در منطقه خاورمیانه از قبل طراحی و برنامهریزی شدهاند. دقیقاً بعد از حوادث یازده سپتامبر اطلاعات محرمانهای به دست من رسید که حکایت از آن داشت که آمریکا ظرف 5 سال به 7 کشور حمله خواهد کرد. آمریکا قصد داشت با حمله به 7 کشور سوریه، لیبی، عراق، سودان، لبنان، سومالی و ایران دولتهای آنها را سرنگون کند. "
👈دلایل برنامه اشغال هفت کشور از زبان کیسینجر
اما هدف از این اشغالگری را «هنری کیسینجر» استراتژیست و سیاستمدار کهنهکار آمریکایی در سال 1391مطرح نموده و عمق استراتژی آمریکا در مورد ایران و 6 کشور دیگر را بیان میکند. وی در مصاحبه با پایگاه تحلیلی «گلوبال ریسرچ» مطالبی را در مورد طرح آمریکا برای رسیدن به نظم نوین جهانی، مطرح کرده و به پیشبینی آینده جهان و آنچه آمریکا باید انجام دهد، پرداخته و در بخشی از این مصاحبه گفته است:
"باید 7 کشور را به دلیل منابعشان اشغال کنیم ... قطعاً ایران هدف اصلی اسرائیل است ... وای که چقدر این لحظه مسرت بخش را در رویاهای خود دیدهام ... من به نظامیان گفتم که ما باید 7 کشور خاورمیانه را به دلیل منابعی که دارند، بگیریم این آخرین پله است و این ایران است که توازن را برهمزده است. چرت … زمانی پاره میشود که اسرائیل با تمام توان شروع به جنگ کند و هر چقدر که بتواند … بکشد. اگر همه چیز خوب پیش رود، نیمی از خاورمیانه، اسرائیلی خواهد بود ... بازیهای رایانهای که در دهه گذشته در آمریکا ساخته شده، دقیقاً سناریوهایی را نشان میدهد که قرار است اتفاق بیافتد و آمریکا با انتشار این بازیها قصد داشته جوانان خود را برای شرکت در چنین جنگهایی آماده کند."
در حقیقت واشنگتن همان سیاست مهار و آلودهسازی را که سالها قبل مسئولین انگلیسی و آمریکایی مطرح و اجرا کرده بودند در زمان فعلی نیز با ابزار پیشرفته تر دنبال میکنند.
👈غفلت از توطئه های دشمن
تمام کسانی که با خرید اقلام مصرفی خارجی یا سفرهای تفریحی به خارج میروند و ارز کشور را در این راه هزینه می کنند، دانسته یا اغلب ندانسته به ضرر ایران و در زمین دشمن بازی میکنند.
مراکز حکومتی هم که ارز در اختیار مسافران برای سفر خارجی و یا برای اقلام مصرفی خارجی قرار میدهند که در بسیاری از موارد شامل ارز با نرخ دولتی می شود به دشمن خدمت میکنند.
اینها اغلب بدون اینکه خود بدانند زمینه را برای کشتار وسیع مردم و اشغال و تجزیه ایران و محرومیت ملت ایران از منابع ثروت خویش فراهم میسازند. هر چند به حول و قوه الهی دشمن به اهداف شومش نخواهد رسید.
آنها که میگویند که مشکل دشمن با ایران به خاطر داشتن برنامه هستهای و یا مداخله ایران در کشورهای دیگر و یا به قول آنها حمایت از تروریسم و یا داشتن برنامه موشکی است و با مذاکره و تعامل و توافق با غرب و عقبنشینی از حقوق و تواناییها میتوان دشمنان را از توطئه علیه ایران منصرف کرد اگر مأموران بیگانه و خائن نباشند در خواب غفلت به سر میبرند.
ghadiri.ir/post/6215
#سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی
@Ghadiri1404
#ارتباط_مستقیم
@GhadiriAbyaneh
#توییتر
mobile.twitter.com/ghadiri1404
#اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
#ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.comri@gmail.com
جرالد سگال:👈 «آلودهسازی مهمتر از مهار است. آلودهسازی شیوههای فراوانی دارد که تجارت با دشمن (در کالاهای غیراستراتژیک) و ... از جمله آنهاست ...».
👈متن کامل👇
ghadiri.ir/post/6215
@ghadiri1404
✍ محاسبات وارونه !/دکتر محمدحسن قدیری ابیانه
📰مندرج در روزنامه حمایت
بعد از به قدرت رسیدن «دونالد ترامپ»، رئیسجمهور متوهم آمریکا که مانند گذشتگانش، در توهم تغییر رفتار و تغییر نظام در ایران اسلامی است، کاخ سفید به نمایندگی از نظام سلطه، مجموعهای از توطئهها را برای بهاصطلاح بهزانو درآوردن کشورمان تدارک دیده که پیشران آن، جنگ اقتصادی است. روزی نیست که وزارت خزانهداری، امور خارجه و مشاوران ترامپ در خصوص تشدید تحریمها علیه جمهوری اسلامی سخنپراکنی نکنند و وعده تأثیرگذاری بیشتر فشارهای اقتصادی را ندهند. هدفشان را هم صریح اعلام کرده و گفتهاند که از وخامت اوضاع معیشتی به دنبال ناراضی کردن مردم و قرار دادن آنها در مقابل نظام و حاکمیت هستند. البته فشارهای اقتصادی تنها ابزار واشنگتن برای جدا کردن مردم از نظام نیست، بلکه انواع و اقسام ترفندهای تبلیغاتی، نفوذ دادن عناصر وابسته به دستگاههای کلیدی، بزرگنمایی مشکلات و منحرف کردن افکار عمومی از واقعیتهای جاری را بکار گرفتهاند تا از این طریق اقشار مختلف را به شورش ترغیب و متقاعد کنند، بهزعم خود، به نظام اسلامی ضربه وارد کرده یا اگر بتوانند، آن را سرنگون کنند.
این در حالی است که آمریکا و اذنابش، امیدی به ساقط کردن جمهوری اسلامی از طریق هجمه نظامی ندارند، چون میدانند که از قدرت بازدارندگی بالایی برخوردار است و در صورت تجاوز بیگانگان به این مرز و بوم، قادر است آنچنان ضربه سنگینی به حریف وارد کند که برای همیشه از غلطی که کردهاند، پشیمان شوند. لذا با عبرت گرفتن از تجربیات دفاع مقدس، سالهاست که برای فتنهگری و آشوب در کشور برنامهریزی میکنند و گاهی هم که برای حمله نظامی، لاف در غریبی میزنند، خوب میدانند که جرأت این کار را ندارند و منظورشان، کسب امتیاز در معادلات منطقهای است. بر این مبنا، موج اول آشوبها پس از پایان جنگ تحمیلی، با فتنه 78 کلید خورد که صبغه دانشگاهی به آن زدند و در ادامه، اراذل و اوباش را به میدان فرستادند تا مثلاً کار نظام را یکسره کنند اما ناکام ماندند. در فتنه سال 88، با رمز تقلب در انتخابات، غائله امنیتی – سیاسی به راه انداختند که موج خروشان مردم بصیر کشور، آن را با شکستی سنگین مواجه کرد. برابر آنچه از شواهد و قرائن مشهود است، فتنه بعدی را با رنگ و بوی اجتماعی تدارک دیدهاند و میخواهند اقشاری که ازنظر اقتصادی لطمه خوردهاند و زندگی آنها دچار مشکل شده را علیه نظام بشورانند.
علاوه بر این، بستر ولنگار شبکههای اجتماعی، محمل مناسبی را برای جنگ روانی و تشدید فشار روحی و فکری بر مردم فراهم کرده و به ارتش جنگ رسانهای دشمن این مجال را داده که هر دروغی را با رنگ و لعاب روشهای اقناعی برای تحریک جامعه به اعتراض و آشوب خیابانی، در فضای مجازی منتشر کنند. با استفاده از این ابزار، برای هر قشری برنامهای در دست اقدام دارند که بهعنوان نمونه، بهدروغ به معلمان میگویند حقوق یک معلم در کشورهای دیگر، برابر با حقوق یک پزشک است تا ضمن ایجاد شکافی عمیق بین این صنف با مسئولین، از تأثیرگذاری قشر فرهنگی بر دانش آموزان و والدینشان سوءاستفاده کرده و پای آنها را هم به اغتشاشات باز کنند. مثال دیگر، خبرسازیهای کذب در خصوص درآمدهای نفتی و القاء این دروغ به مردم است که حق آنها از منابع زیرزمینی داده نمیشود، درحالیکه میزان درآمدهای کشور از این بخش، دهها، صدها و هزاران بار کمتر از آن چیزی است که دشمن تبلیغ میکند. روزانه 2 میلیون و سیصد هزار بشکه نفت صادر میشود که به ازای هر ایرانی، کمتر از یک بشکه (85 صدم) اختصاص مییابد اما تصویری که اتاق جنگ روانی آمریکا و مرتجعین منطقه در قاب فکر بخشی از مردم قرار دادهاند، این است که سهم هر نفر از صادرات روزانه نفت، دهها و صدها میلیون تومان است. ازایندست اکاذیب، در فضای مجازی که به فضای واقعی کشانده میشود، فراوان و هدف از این کارزار هم ناراضی کردن و پریشان نمودن مردم است. از سوی دیگر، در جنگ روانی و در غفلت برخی مسئولین از دیدبانی در جنگ نرم، به مردم وعده میدهند که در صورت اتحاد و حضور همه آنها در کف خیابانها، حاکمیت مجبور میشود که به خواستههای مردم تن دهد یا کنار برود، درحالیکه، شورشهای خیابانی نهتنها اوضاع اقتصادی را بهتر نمیکند، بلکه هرجومرجها و سوءاستفادهها از فضای غبارآلود ناشی از آن، موجب وخامت اوضاع اقتصادی نیز میشود. بهعبارتدیگر، در تلاشاند که بر موج نارضایتیها سوار شوند، مشکلاتی افزون بر معضلات جاری بتراشند تا بلکه از این نمد، کلاهی برای خود بدوزند. در این میان، نمیتوان از «سوء مدیریتها» و «فقدان نگاه انقلابی و جهادی» در برخی از ردههای حاکمیتی که بهانه به دست بدخواهان داده و فرمانده سپاه پاسداران روز گذشته به آن اشاره داشتند، سخن نگفت.
ادامه در👇
hemayatonline.ir/?nid=4278&pid=1&type=0
Www.Ghadiri.i
ادامه محاسبات وارونه !
بعضی دم از التزام به قانون اساسی میزنند، حالآنکه عملکرد آنها بهگونهای است که در جامعه، ایجاد دوقطبی میکند. مدعیاند که باید با وحدت و همدلی از این گردنه عبور کرد اما آدرسهایی را به معاندان داخلی و دشمنان خارجی میدهند که بسیار خطرناک است. از مدیریتهای خسته، واداده، غیرانقلابی، ضعیف و ناکارآمد دفاع میکنند، نقش تحریمها در آشفتگی اقتصاد کشور را برجسته و راهحل را در مذاکره با آمریکا میدانند، غافل از اینکه به استراتژیستهای واشنگتن، پالس موفقیت در بکارگیری این روش را میدهند و آنان را به این نتیجه میرساند که بر فشارها بیفزایند و در صورت موفقیت، در بخشهای دیگر نیز تکرار کنند. هرچند که با مقاومت مردم و استعانت از خداوند، تیر دشمن این بار هم به سنگ خواهد خورد و عرض و آبرویی خود را خواهند برد، اما زحمت ما را هم زیاد میکنند، پس اگر عمل و تدبیر عاقلانه را هم ملاک قرار دهیم، نباید امر را بر دشمنان قسمخورده کشور مشتبه کرد و نظام را دچار هزینه ساخت. شاید عدهای قلیل با این فشارها و با مشاهده فاصله گرفتن اقلیتی از خواص جامعه از نگاه انقلابی، پا پس بکشند، اما مهم، اکثریت مردماند. همانهایی که در بزنگاهها و مقاطع دشوار به یاری انقلاب شتافته و قریب به 40 سال است که خواب خوش را بر مستأجران کاخ سفید حرام کردهاند. اگر آمریکا مدعی است که میخواهد از این طریق، محاسبات نظام اسلامی را تغییر دهد، بداند آنکه باید در محاسباتش تجدیدنظر کند، سردمداران این کشور هستند که نگاه ناقص جماعتی وامانده و خسته را که از روز اول هم دل در گرو انقلاب نداشتند را به قاطبه مؤمن و پایکار جمهوری اسلامی تعمیم داده و در خوابوخیال براندازی به سر میبرند؛ رؤیایی که تعبیر نخواهد شد و آرزوی آن را همچون همیشه به گور خواهند برد.
www.hemayatonline.ir/?nid=4278&pid=1&type=0
دکتر محمد حسن #قدیری #ابیانه
#سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی
@Ghadiri1404
#ارتباط_مستقیم
@GhadiriAbyaneh
#توییتر
mobile.twitter.com/ghadiri1404
#اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
#ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.comri@gmail.com
قدیری ابیانه🎥 پاسخ به شبهات
📺 شبکه جام جم
📺 aparat.com/v/5GLRl
دکتر محمد حسن #قدیری #ابیانه
#سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی
@Ghadiri1404
#ارتباط_مستقیم
@GhadiriAbyaneh
#توییتر
mobile.twitter.com/ghadiri1404
#اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
#ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.comri@gmail.com
سخنان صریح و مفصل قدیری ابیانه👈 غارتگری به شیوه مدرن
✅مصاحبه خبرگزاری رسا
✅ریشه ها و راهکارهای مفاسد اقتصادی
✅ابعاد مفاسد اقتصادی
✅فساد در بین مسئولان
✅نقش و مطالبات مردم
✅نقش قوای مختلف در مقابله با فساد
media.rasanews.ir/larg1/1397/06/06/IMG12242166.jpg
متن کامل مصاحبه👇
ghadiri.ir/post/6283
دکتر محمد حسن #قدیری #ابیانه
#سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی
@Ghadiri1404
#ارتباط_مستقیم
@GhadiriAbyaneh
#توییتر
mobile.twitter.com/ghadiri1404
#اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
#ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.comri@gmail.com
قدیری ابیانه:👈چرایی وابستگی اقتصاد ایران بعد از ۴۰ سال به نفت؟
به گزارش سرویس خبری بسیج علمی از قم، بعد از گذشت ۴ دهه از عمر انقلاب موفقیت های چشمگیری در بخش های مختلف حاصل شده است. اما در اصلاح ساختار اقتصادی کشور و مستقل شدن اقتصاد از بودجه نفت دستاوریخهای قابل توجهی حاصل نشده است. چرایی این موضوع را در کدام بخش ها باید دنبال کرد؟
در همین رابطه در مصاحبه با دکتر قدیری ابیانه سفیر اسبق ایران در مکزیک و استرالیا، سیاست خارجه غربیها برای تسلط بر نفت در ایران را مورد واکاوی قرار داده ایم.
دکتر قدیری ابیانه در گفت و گو با خبرگزاری علم و فناوری گفت: برای اینکه بهتر بتوانیم سیاست غرب در برابر کشورمان را بدانیم بایستی سیاست های استعمار در رابطه با کشورهای نفتخیز را مورد بررسی قرار دهیم.
وی بیان کرد: غربی ها و استعمارگران به دنبال این بودند که منابع مهم انرژی نفت و گاز که مورد نیاز کشورهای صنعتی است، اهرمی در دست کشورهای نفتخیز نباشد، بلکه به ضداهرم تبدیل شود.
سفیر اسبق ایران سیاست غرب را بر این اساس که کشور ما مجبور به فروش نفت باشد و در صورتی که غرب نسبت به خرید نفت اقدام نکنند ما دچار مشکل شویم دانست و افزود: هم اکنون شاهد چنین اتفاقی در کشورمان هستیم، به جای اینکه ما استعمارگران را تحریم کنیم، آنها ما را تحریم میکنند که نفت شما را خریداری نمیکنیم و اینکه در دریافت پول نفت مشکل ایجاد میکنند.
قدیری ایبانه سیاست استعمارگران برای وابسته کردن کشورهای نفتخیز را مبنی بر دو استراتژی دانست و گفت: در بعد اول این استراتژی، استعمارگران به دنبال آن هستند که کشورهای نفتخیز وابسته به فروش نفت خام باشند و برای اینکه این اتفاق بیفتد، کشورهای نفتخیز نباید تولید ثروت داشته باشند، برای اینکه کشورهای نفت خیز تولید ثروت نکنند، نباید کار کنند و برای اینکه کشورهای نفت خیز کار نکنند، فرهنگ کار را خراب کردند.
در ادامه قدیری ابیانه به بعد دوم استراتژی غرب در برابر کشورهای نفت خیز اشاره کرد و بیان کرد: استعمار به دنبال آن است که پول حاصل از فروش نفت در زمینه تولید، آبادانی هزینه نشود و به مصرف گرایی اختصاص یابد.
وی دیگر سیاست غربیها برای آنکه درآمد و پول حاصل از فروش نفت دوباره به دست خودشان برگردد کاری کردند که مصرف کالای خارجی نشانهی تشخص اجتماعی باشد و در این زمینه تبلیغات گستردهای انجام دادند و موفق شدند، که هم بعد فرهنگی کار را تخریب کنند و هم اینکه فرهنگ مصرفگرایی و ترجیح کالاهای خارجی را در کشور جا بیندارند.
قدیری ابیانه با اشاره به فرمایشات و تاکیدات امام (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) نسبت به تولید به جای مصرفگرایی بیان داشت: هر چند انقلاب در زمینههای مختلف دستاوردهای زیادی داشته است اما در این زمینه دستاورد مورد انتظار را نداشتهایم، هروقت که بالاترین درآمد نفتی را داشتهایم، به همان نسبت و حتی بیشتر واردات داشتهایم، حتی سیستم اداری کشور به گونهای تنظیم شده است که واردات کالا سهلتر از صادرات بوده است، کالای مصرفی به راحتی وارد کشور میشود اما واردات یک قطعه صنعتی که مربوط به تولید است در مقایسه با کالای مصرفی دردسرهای خاص خودش را دارد.
وی افزود: سیاستهایی که غرب در پیش گرفته است فقط مختص ایران نبوده و به تمامی کشورهای نفتخیز مربوط میشود.
همان طور که اشاره شد مقام معظم رهبری(مدظله العالی) چشمانداز و نقشه راه را در طول سالیان گذشته از طریق ابلاغ سیاستهای مختلف برای رهایی اقتصاد کشور از نفت ابلاغ کردهاند اما متاسفانه از سوی مسئولین مربوطه آنطور که باید اهتمام لازم را نداشتهاند. در حالی که صنایعی با تجربه نیم قرن در کشور وجود دارد و این صنایع میتواند در اقتصادی که به نفت متکی نباشد تاثیرگذار باشد به جای حمایت از این صنایع، برخی سازمانها و نهادها نسبت به واردات کالای مشابه تولید داخل مبادرت میورزند.
به عنوان مثال کارخانجات تولید اتوبوس در کشور بیش از 50 سال سابقه تولید و حتی صادرات به اروپا را دارند اما با این حال برای نوسازی ناوگان حمل و نقل کشور ، قرارداد واردات اتوبوس به داخل کشور تا سال 2017 منعقد میگردد، که خود باعث خروج ارز، تعطیلی کارخانه تولید اتوبوس داخل کشور ، بیکار شدن پرسنل کارخانه میگردد و از این قبیل تصمیمات در روزمره کشور در نهادهای مختلف در حال اتفاق است.
برای اصلاح ساختار اقتصادی کشور ظرفیتهای بالقوه فراونی وجود دارد که در صورت عملی شدن، این امید وجود دارد که در آینده شاهد نقش کمتر نفت در اقتصاد کشور باشیم.
متن کامل گزارش خبرگزاری👇
basijnews.ir/fa/news/9051263
دکتر محمد حسن #قدیری #ابیانه
#سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی
@Ghadiri1404
#ارتباط_مستقیم
@GhadiriAbyaneh
#توییتر
mobile.twitter.com/ghadiri1404
#اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
🔥#قدیری #ابیانه: #مجازات سنگین برای #جرم سنگین حتی اگر دانشجو باشد ضروری است.💥
🔒معاون درمان و آموزش #پزشکی گفت: #حبسهای سنگین برای #دانشجویان به هیچ عنوان قابل قبول نیست.
💥بهتر بود او میگفت #جرم_سنگین برای دانشجویان قابل قبول نیست.
💥 #نمایندگان #مجلس نیز در مقابل جرائم سنگین مثل #آتش_زدن #اتوبوس #مصونیت ندارند، چه رسد به دانشجویان.
💥 #دانشجو نباید مثل #اراذل و #اوباش عمل کند. اگر عمل کرد مجازاتش باید حتی سنگینتر از اراذل و اوباش #بیسواد باشد.
goo.gl/nKzFnR
دکتر محمد حسن #قدیری #ابیانه
#سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی
@Ghadiri1404
#ارتباط_مستقیم
@GhadiriAbyaneh
#توییتر
mobile.twitter.com/ghadiri1404
#اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
#ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.comri@gmail.com
👈🎓 پدر یارانه ایران کیست؟
👈برای اولین بار از مرحوم «هاشمی رفسنجانی» در خطبه نماز جمعه در اوایل سال 1373 شنیدم که «یارانه» ناشی از ارزان فروشی رقم اقلام نفتی و سوخت های فسیلی حدود 20 هزار میلیارد ریال است و مردم متوجه بزرگی این رقم نیستند.آ ن زمان از کلمه «سوبسید» استفاده می شد و واژه «یارانه» هنوز اِبداع نشده بود.
👈👈پدر یارانه ایران کیست؟
👈پدر یارانه ایران کیست؟ اختصاصی «تابناک باتو»؛ دکتر محمد حسن قدیری ابیانه، از فعالان سیاسی شناخته شده کشور در قبل و بعد از انقلاب اسلامی و همچنین سفیر ایران در کشورهای «مکزیک»، «بِلیز»، «گواتمالا» و « استرالیا» در دوره های مختلف و همچنین رایزن مطبوعاتی و سخنگوی سفارت ایران در «ایتالیا» بوده است. ایشان به تازگی اسناد مَحرمانه ای را به طور شخصی آشکار نموده اند که نشانگر این نکته است که طرح «هدفمند سازی یارانه ها» به پیشنهاد و کوشش وی برای اولین بار در کشور رقم خورده و اجرایی شده است.
👈به همین مناسبت خبرنگار «تابناک باتو»؛ گفت و گویی در این زمینه با قدیری ابیانه ترتیب داده که در این فرصت تقدیم می شود.
👤* بر پایه اسناد محرمانه ای که به تازگی از ناحیه شما منتشر شده است، معلوم می شود، ایده اولیه «هدفمند سازی یارانه ها» و تلاش در زمینه تحقق آن در دولت های پیشین، توسط شما مطرح شده است. چه طور این ایده در ذهن شما شکل گرفت و اساس و مبناهای علمی آن چه بود؟
ـ برای اولین بار از مرحوم «هاشمی رفسنجانی» در خطبه نماز جمعه در اوایل سال 1373 شنیدم که «یارانه» ناشی از ارزان فروشی رقم اقلام نفتی و سوخت های فسیلی حدود 20 هزار میلیارد ریال است و مردم متوجه بزرگی این رقم نیستند.آ ن زمان از کلمه «سوبسید» استفاده می شد و واژه «یارانه» هنوز اِبداع نشده بود.
تلاش کردم به بزرگی عدد 20 هزار میلیارد بپردازم. محاسباتم مرا به تعجب واداشت مثلا به نرخ آن زمان می شد دور کره زمین جاده ساخت؛ با فرض این که همه مسیر تپه ماهور باشد. یا با یک سال و نیم یارانه سوخت می توان به اندازه تمام خانه های تهران، خانه ساخت بدون احتساب قیمت زمین و عوارض شهرداری. این محاسبات مسیر زندگی مرا تغییر داد.
نامه ای نوشتم به مرحوم هاشمی رفسنجانی و محاسبات خود را مطرح کردم. چند روز بعد مرا به دفتر ریاست جمهوری دعوت کردند و ضمن ابلاغ قدردانی رئیس جمهور خواستند که خودم آن مطالب را منتشر کنم. در دو شماره روزنامه اطلاعات چاپ و گزارش کار برای ایشان فرستاده شد.
پس از آن حکم مشاور رئیس دفتر و رئیس کل روابط عمومی ریاست جمهوری و با فاصله کمی حکم معاونت ارتباطات و تبلیغات دفتر ریاست جمهوری را برایم صادر کردند. از آن زمان تا کنون بیش از هر کس دیگر در زمینه «هدفمند سازی یارانه ها» به نوشتن، سخنرانی و مصاحبه پرداخته ام.
مرحوم هاشمی رفسنجانی طرفدار سرسخت هدفمندی یارانه ها بود ولی مجلس و افکار عمومی مخالفت می کرد لذا نتوانست آن را به عمل درآورد.
👤* موضع «آقای خاتمی» رئیس جمهور وقت، در خصوص «هدفمند سازی یارانه ها» چه بود؟
ـ بعد از استقرار «خاتمی» مدت کوتاهی در سمت خود ماندم تا اینکه آقای «ابطحی» به عنوان رئیس دفتر رئیس جمهور منصوب شد و دیگری را جانشین من نمود. در مراسم خداحافظی به خاتمی موضوع یارانه ها را مطرح کردم و گفتم اگر این کار را نکند 4 یا 8 سال بعد باید کشور را فقیرتر تحویل دولت بعدی بدهد. او گفت نوشته های مرا قبول دارد و به همین دلیل هم در انتخابات شعار اقتصادی نداده و در این مسیر سفارش خواهد کرد تا از بنده استفاده کنند. این استقبال او موجب شد که نامه ای سِری در رابطه با یارانه ها خطاب به او تنظیم کنم. اما او اقدام قابل توجهی در این ارتباط نکرد و در پایان دوره ریاست جمهوری در مصاحبه ای گفت: متأسف است که این کار را نکرده است.
👤* چه طور شد که بالاخره «آقای احمدی نژاد» این طرح اقتصادی شما را در دولتشان اجرایی و پیاده کردند؟
ـ «احمدی نژاد» در تبلیغات انتخاباتی خود ضد هدفمندسازی یارانه ها صحبت کرد. مثلا گفت که حقوق ها ریال است، یارانه ها را دلاری محاسبه می کنند.
سال 1386 به عنوان سفیر ایران در «مکزیک» تعیین شدم و طبق معمول قبل از عزیمت با رئیس جمهور دیدار کردم. همان طرح و گزارشی را که به خاتمی داده بودم، آمارش را به روز کرده و تحویل دادم و قول داد آن را مطالعه کند. شنیدم که در حاشیه نامه من خطاب به مسئولان ذی ربط نوشته بود: «هر چند بعید است این آمار صحت داشته باشد، اما نظر دهند!»
مثلا نوشته بودم اگر از زمان «حضرت مسیح» (ع) تا کنون سالی یک تُن «طلا» کنار بگذارند. این مقدار کلا کمتر از یک سال یارانه سوخت است. پاسخ مقامات در مورد آمارها،تایید آن بود و از این جا بود که هدفمندسازی یارانه ها در دولت احمدی نژاد کلید خورد ...
goo.gl/Hrhv5s
ادامه در👇
👉 tabnakbato.ir/fa/news/119617
متن نامه سری👇
ghadiri1404.blogfa.com/post/399
@Ghadiri1404