قدیری ابیانه:👈 عارف در مقابل افتضاح دو عضو فراکسیون امید سکوت کرده است/ بر رعایت ادب تأکید دارند اما از نماینده هتاک دفاع میکنند
فعال سیاسی اصولگرا گفت: سران اصلاحات مثل عارف که لیست امید را تهیه و از نامزدهای این لیست حمایت کردند اما در مقابل این افتضاحات به بار آمده سکوت و در پشت پرده حتی حمایت هم می کنند.
گروه سیاست نامه نیوز: دو عضو فراکسیون امید این روزها موضوع بحث و گفتگو در شبکه های اجتماعی هستند. درازهی نماینده سراوان با رفتار و توهین هایش در گمرک و صحن مجلس و معصومه آقاپور نماینده شبستر با تهدید مردم. اصلاح طلبان از جمله مدعیان کار حزبی و تشکیلاتی هستند و معتقدند باید در قالب تحزب قدرت را به پاسخگویی شفاف مجبور کرد اما این روزها محمدرضا عارف در مقابل رفتار دو نماینده عضو فراکسیون امید سکوت پیشه کرده است حال آنکه مجلس نیز بخشی از قدرت محسوب می شود. درباره چرایی این رفتار دوگانه با محمدحسن قدیری ابیانه گفتگو کردیم.
محمدحسن قدیری ابیانه در گفتگو با نامه نیوز درباره توهین دو عضو فراکسیون امید به مردم و سکوت محمدرضا عارف در این زمینه گفت: روش اصلاح طلبان این است که شعاری بدهند و عکس آن عمل کنند. شعار شفافیت می دهند اما با مشخص شدن رأی شان در امور مختلف مخالفت می کنند. شعار سلامت مالی می دهند اما از شفاف شدن حقوق ها و پاداش ها ممانعت به عمل می آورند. شعار مردمسالاری را می دهند اما در فتنه 88 با وجود تفاوت 11 میلیون رأی بین موسوی و احمدی نژاد، پیروزی موسوی را تبریک می گویند. در حالیکه در محافل خصوصی اعتراف می کنند تقلبی در کار نبوده اما در فضای رسانه ای شعار تقلب سر می دهند.
وی افزود: اصلاح طلبان در مصادر حساس دولت قرارگرفتند و شریک خسارات وارد بر کشور هستند اما سعی می کنند خود را مبرا از این تقصیرها و نتایج آن معرفی کنند. شعار شایسته سالاری می دهند اما برای قرار دادن نام افراد در لیست انتخاباتی تقاضای 2 میلیارد تومان پول می کنند. از داشتن طرح اقتصادی صحبت می کنند اما هیچ برنامه ای برای بهبود وضعیت اقتصادی ارائه نمی دهند چون ترجیح شان این است که به مسائل حاشیه ای مثل برگزاری کنسرت و حضور خانم ها در ورزشگاه و دفاع از بی بندوباری بپردازند.
این فعال سیاسی اصولگرا تأکید کرد: اصلاح طلبان شعار خروج از حاکمیت دادند اما برای ماندن در قدرت حتی به بیگانگان متوسل شدند. از اعتماد به ملت ایران دم می زنند اما بعد شعار ایرانیان نمی توانند را مطرح می کنند. خود را دلسوز مردم و محرومان نشان می دهند اما حاضر نیستند هزینه هایی را که صرف سگ و گربه خود می کنند برای تأمین بخاری مناطق محروم اختصاص دهند.
وی ادامه داد: اصلاح طلبان بر رعایت ادب تأکید دارند اما بی ادبی را به اوج خود رساندند و از نماینده هتاک هم دفاع می کنند. برای ورود به مجلس میلیاردی هزینه می کنند اما به جای دفاع از مردم به کارچاق کنی برای واردکنندگان خودروهای لوکس میلیاردی روی می آورند.
این استاد تأکید کرد: اصلاح طلبان خود خطا می کنند و ضرر می آفرینند و وعده های بی جا می دهند و حاضر نیستند مسئولیت اعمال و رفتار خود را برعهده بگیرند. عملکردشان در بسیاری موارد افتضاح است اما خود را اصلاح طلب می نامند. دم از ایران و ایرانی و ایرانیت می زنند اما فرزندان شان در کشورهای تحریم کننده ایران به خوشگذرانی و الواتی مشغول اند، در حالیکه حجاب و آداب اسلامی را رعایت نمی کنند. خود را خط امامی می نامند اما با اصل ولایت فقیه و حکومت ولایت فقیه دشمنی می ورزند.
وی افزود: سران اصلاحات مثل عارف که لیست امید را تهیه و از نامزدهای این لیست حمایت کردند اما در مقابل این افتضاحات به بار آمده سکوت و در پشت پرده حتی حمایت هم می کنند. البته مشکل اصلی فراکسیون امید در ماهیت آن است نه در رئیسش. شاید عارف عاقل ترین این جمع باشد اما این سئوال مطرح است که آیا مردم در انتخابات بعد نیز فریب شعارهای توخالی آنها را خواهند خورد؟
namehnews.ir/fa/news/520542
@ghadiri1404
www.ghadiri.ir
👈اگر امیر کبیر زنده بود چه میکرد.
گویند زمان صدر اعظمی امیر کبیر وی دستور داد ارتش ایران شروع به ساخت توپ و تجهیز نیروهای مسلح به توپخانه نماید اما در همان زمان انگلیسی ها در ایران چو را انداختند که امیر کبیر اموال ملت ایران را خرج ساخت سلاح هایی می کند که ارتش به آن نیاز ندارد و بهتر است که این پولها را خرج خورد و خوراک فقیران و بد بختان کند.
در آن زمان هم انگلیسی ها مطرح می کردند که اگر ایران رابطه خوبی با کشورهای دیگر داشته باشد به تسلیحات گران قیمت که بیخود است نیاز ندارد چون ایران درگیر جنگ نیست که بخواهد برای چنین تسلیحاتی هزینه کند و ادعا می کردند جامعه بین المللی وهمان کشورها امنیت ایران را تضمین می کنند.
درباریان هم همین ماجرا را بهانه کردند تا امیر کبیر را تخریب و سرنگون کنند.
در همان زمان شاه دستور داد که طرح امیر کبیر برای تجهیز ارتش به توپخانه متوقف شود امری که در نهایت منجر به آن شد که وقتی انگلیسی ها به ایران حمله کردند ارتش ایران تاب مقاومت در مقابل توپخانه آنها را نداشته باشد و به راحتی جنوب ایران را اشغال کردند و همه ارزاق مردم را مصادره کردند و کار به جایی رسید که بیش از نیمی از جمعیت ایران بر اثر قحطی و گرسنگی مردند.
farsnews.com/news/13971003000179
@Ghadiri1404
GHADIRI.IR
ریشه یابی فتنه ها قدیری ابیانه ارادک ۵ دی ۹۷.aac
44.82M
👈🎵سخنرانی قدیری ابیانه: ریشههای فتنه های قبلی و آینده
✅فتنه آینده، فتنه اجتماعی است..
✅ابعاد فتنه اجتماعی
✅اقدام فتنه گران برای تشدید تحریمها علیه ملت ایران
✅اقدام سازمان سیا برای استخدام خمینیستها
✅هدف دشمن تجزیه ایران است.
✅ابعاد اسناد لانه جاسوسی
✅تکنیکهای دشمن برای تاثیر در ذهنیت تصمیمسازان
✅خیانت اصلاح طلبان به کشور
✅اهمیت و تاثیر یوم الله ۹ دی
👈سایت و اینستاگرام قدیری ابیانه:
Ghadiri دات IR
👈شبکه های اجتماعی@:
Ghadiri1404
قدیری ابیانه:👈 کادر اقتصادی وزارتخارجه نباید صرفاً از بین نیروهای این دستگاه انتخاب شود
محمّدحسن قدیری ابیانه، سفیر اسبق ایران در مکزیک و استرالیا و کارشناس مسائل استراتژیک در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس انتقاداتی را درباره برخی رویکردها و ساختارهای وزارت امور خارجه مطرح کرد.
وی با بیان اینکه وزارتخارجه، تربیت کننده نیروهای دیپلمات است تا بتوانند در حیطه مسائل دیپلماتیک و روابط دوجانبه و چندجانبه فعالیت کنند، تصریح کرد: هیچ دستگاهی به اندازه وزارتخارجه این امکان را ندارد. امّا در بُعد اقتصادی، این دستگاههای اقتصادی هستند که تربیت کننده نیروهای اقتصادی و دارای نیروهای باتجربه بویژه در بعد تجارت بینالملل هستند.
قدیری ابیانه ادامه داد: متأسفانه سالهاست این روال در وزارتخارجه در پیش گرفته شده که تمام مأموریتهای خارج از کشور، توسط کادر وزارت خارجه انجام میشود و در نتیجه نیروهایی که اصولاً به مسائل اقتصادی کشور اشراف ندارند و فاقد تجربه لازم هستند، برای مسائل اقتصادی به نمایندگیها اعزام میشوند و طبیعتاً نمیتوانند خدمات لازم را ارائه کنند. آنها نه به امکانات کشور مسلّط هستند، نه نیازهای آن؛ بلکه حداکثر در حد یک مکاتبه با وزارتخارجه یا دستگاه محل عمل میکنند.
سفیر اسبق ایران در مکزیک و استرالیا افزود: با توجه به اینکه مسائل اقتصادی جزء مسائل اصلی کشور است، ضروری است سیاست خارجه ما هم در خدمت پیشرفت اقتصادی کشور باشد و برای این کار باید کادر اقتصادی سفارت از بین مجربترین و مناسبترین نیروهایی که در ایران وجود دارند انتخاب شوند نه اینکه محدود بشود به کادر وزارت خارجه.
قدیری ابیانه در همین زمینه به تجربه ابتدای انقلاب اشاره کرد و گفت: اوایل انقلاب دستگاههای اقتصادی نیروهایی را به وزارتخارجه مأمور میکردند و حقوق آنها را نیز از طریق وزارت خارجه پرداخت میکردند. این نیروها بعد از مدت اقامت در وزراتخارجه و آشنایی با روال کار آن، به نمایندگیها اعزام میشدند امّا به مرور، دستگاههای مختلف تلاش کردند تا از زیر اشراف سفیر خارج شوند و بتوانند مستقل از سفیر و وزارتخارجه عمل کنند.
وی با بیان اینکه این موضوع مشکلاتی را پدید آورد، خاطرنشان کرد: وزارتخارجه ترجیح داد کلاً پای مأموریان اقتصادی دستگاهها را از اعزام به سفارتخانهها بریده و کارکنان خود را اعزام کند.
قدیری ابیانه ادامه داد: در مورد سفارتی که خود من مسئول آن بودم سه نفر یکی پس از دیگری به عنوان کارشناس اقتصادی مشخص شدند که هیچ کدام کار اقتصادی نکرده بودند یا تبحری در این رابطه نداشتند.
وی با بیان اینکه معتقد هستم کادر اقتصادی وزارتخارجه باید از کارشناسان و مسئولان بخش بینالملل دستگاههای اقتصادی مثل سازمان صنایع، وزارت اقتصاد و وزارت صنعت، معدن و تجارت انتخاب شوند، اظهار داشت: افرادی که هم به مسائل آن وزارتخانه و امکانات اقتصادی کشور واقف باشند و هم تجربهای در زمینه روابط بینالملل داشته باشند. در غیر اینصورت، بخش اقتصادی سفارتخانهها با هر چارتی، عملاً عقیم خواهد بود.
سفیر اسبق ایران در مکزیک و استرالیا ادامه داد: متأسفانه چنین مشکلی در رابطه با رایزنهای مطبوعاتی نیز داریم؛ یعنی مسئولین مطبوعاتی سفارتخانههای ما نیز از بین کادر وزارتخارجه انتخاب میشوند. در حالی که با توجه به تجربه مستمری که در همین حوزه در وزارتخارجه داشتهام، با قاطعیت عرض میکنم که وزارتخارجه باید از بین کسانی که کار رسانهای کردهاند؛ اعم از رادیو و تلویزیون، مجلات و روزنامهها و نیز به زبان خارجه مسلط هستند انتخاب شوند.
قدیری ابیانه افزود: البته هستند کسانی در وزارتخارجه که در بُعد مطبوعات و اقتصاد خیلی خوب درخشیدهاند اما تعداد آنان بسیار معدود است و در نتیجه در انجام فعالیتهای مطبوعاتی نیز پای وزارتخارجه میلنگد.
وی، «نوبتی شدن مأموریتها» را یکی دیگر از اشکالات وزارتخارجه دانست و گفت: ممکن است کسی اقامت دوسالهاش در مرکز به پایان رسیده باشد امّا نوبتش برای مأموریت بعد نرسیده باشد؛ و دیگرانی که مأموریت نرفتهاند در اولویت قرار گیرند. این در حالی است که به کرّات پیش آمده که کسانی که نوبت اعزامشان به خارج میرسد تسلّط کافی به امور را ندارند؛ گویی اعزام به مأموریت، برای حل مشکل مأموریت کارکنان است تا انجام وظایفی که بر عهده آنان است.
قدیری ابیانه، وجود کادرهای کمتجربه یا بیتجربه در نمایندگیها را از موانع پیشرفت امور مربوط به وزارتخارجه دانست و اضافه کرد: گویی عدالت را در اعزام مأموریت میبینم، در حالی که عدالت یعنی کسی که توانایی بهتر انجام کار را دارد به مأموریت اعزام شود.
وی درباره یک ایراد دیگر دستگاه سیاستخارجه کشور گفت: صنایع و بخش خصوصی در کشور در حالی که میتوانند خود از طریق اینترنت، اطلاعات بسیاری را کسب کنند معمولاً اطلاعات را از وزارت
خارجه طلب میکنند و وزارت نیز آنها را به سفارتخانهها حواله میدهد. سفارتخانهها نیز عمدتاً باید از طریق همین اینترنت موضوع را بررسی کنند؛ این در حالی است که آنها برای حضور در مأموریت، حقوق ارزی میگیرند و مأمورین ما در وزارتخارجه باید کاری انجام دهند که در مرکز امکان انجام آن نیست.
قدیری ابیانه با بیان اینکه در این رابطه شاهد یک نوع تنبلی در اتاقهای بازرگانی و شرکتهای داخلی هستیم، گفت: بنده سالها پیش، پیشنهاد ایجاد یک مرکز برای اینگونه تحقیقات و پاسخ به نیاز شرکتهای اقتصادی از طریق اتاق بازرگانی را مطرح کردم امّا حرکتی مشاهده نشد.
farsnews.com/printnews/13971004000924
@Ghadiri1404
GHADIRI.IR
هدایت شده از شبکه اعزام سخنران و استاد عمار
🔆 ۲۷دی سالروز توافق نامه #برجام، شبکه اعزام سخنران و استاد عمار آماده همکاری جهت حضور اساتید و برگزاری جلسات با موضوع "برجام و بازخوانی ابعاد ناگفته آن" در سراسر کشور میباشد.
🔻ثبت درخواست سخنرانی👇
🌐 http://ammarnet.ir/?p=3845
➕ @ammarnet_ir
خبر: 👈رئیس جمهور میخواهد آب دریای خزر را به زادگاهش سمنان ببرد.
نظر:👈 تا کی مسئولان میخواهند بجای اولویت های ملی، خواستههای زادگاه خویش را در اولویت قرار دهند.
متاسفانه اکثر روسای جمهور و نیز بسیاری از سایر مقامات، چنین رویهای را دنبال کردهاند.
برادر یکی از نامزدها در انتخابات سال ۷۶ در جمع همشهریانش گفته بود اگر برادرم رئیس جمهور شود، لازم نیست او سفارش کارهای عمرانی در زادگاهش را بدهد، بلکه وزرا برای خوشرقصی هم شده کلی بودجه عمرانی کشور را به سمت زادگاه رئیس جمهور سوق میدهند.
تا کی شاهد خوشرقصی باشیم.
تا کی روسای جمهور منافع قوم خویش را در اولویت قرار میدهند؟!
👈سایت و اینستاگرام قدیری ابیانه:
Ghadiri دات IR
👈شبکه های اجتماعی@:
Ghadiri1404
هدایت شده از وَاصطَنَعتُکَ لِنَفسی
📸 #گزارش_تصویری مراسم بزرگداشت شهید ادواردو آنیلی
دکتر #محمد_حسن_قدیری_ابیانه
📍 پنجشنبه ۲۹ آذر | آستان امامزاده فضل(ع)
➕ @ammarnet_ir
قدیری ابیانه:👈فتنه بعدی که تدارک دیده اند فتنه اجتماعی است
به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان، محمد حسن قدیریابیانه امشب در جمع مردم رفسنجان در یازدهمین سلسه نشستهای گفتمان انقلاب اسلامی با تسلیت رحلت آیتالله هاشمیشاهرودی رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: این عالم فقید از روحانیان بسیار برجسته جهان اسلام و تشیع و ذخیرهای برای انقلاب بود.
سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا با اشاره به اینکه در آستانه 9 دی و چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب هستیم، افزود: در حالی این دوران را سپری میکنیم که تحریمها کماکان وجود دارد و دشمن پس از فتنههای 78 و 88 به فکر فتنهای دیگر است.
قدیریابیانه تصریح کرد: فتنه 78 دشمن دانشجویی بود، فتنه 88 فتنه سیاسی بود که ادعا داشتند در انتخابات تقلب شده و با رمز دروغ تقلب این فتنه را راه انداختند اما فتنه اجتماعی دشمن از فتنههای قبلی خیلی خطرناکتر است و دشمن معیشت مردم را نشانه رفته است.
وی یادآور شد: شعار دشمن در فتنه 88 انتخابات بهانه است اصل نظام نشانه است بود که خسارات فراوانی به جمهوری اسلامی ایران وارد کرد اما در روز عاشورا اصل اسلام را نشانه رفته بودند.
وی با اشاره به برخی آقازادهها و افرادی که دنبال تماس با آمریکاییها بودند تا تحریمها را تشدید کنند و مردم انگشت اتهام به سمت دولت سابق داشته باشند و آن را عامل بدبختیها بدانند، ابراز داشت: در داخل کشور آدمهای خائنی هستند که تلاش میکنند، بتوانند از آب گلآلود ماهی بگیرند.
این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه اگر آمریکا جرأت کرد به عراق حمله کند چون احساس کرد ملت عراق از دولتش جدا هستند، اظهار کرد: سال 88 هم دشمنان فکر میکردند میتوانند ملت را از نظام جدا کنند اما ملت 9 دی برخاستند و نقشهها و توطئههای دشمنان را خنثی کردند.
وی اذعان کرد: فتنه 88 دست خیلیها را رو کرد و خیلیها ماهیتشان مشخص شد اگرچه ضررهای زیادی دیدیم اما خودش یک دستاورد بود و از بعضیها که انتظار نمیرفت به فتنه دامن زدند.
قدیریابیانه تصریح کرد: سوءمدیریت و بیتدبیریها هم به فتنه دشمن دامن میزند ارز 4 هزار و 200 تومانی را برای واردات خودرو و تلفن همراه میدهند تا عدهای خاص سود کنند بخشی از این فعالیتها عمدی و بخشی هم حاصل سوءمدیریت است.
وی خاطرنشان کرد: زمان جنگ ما موشک نداشتیم اما امروز از قدرتمندترین کشورها در ساخت موشک در دنیا هستیم.
kerman.farsnews.com/news/13971006000877
@Ghadiri1404
GHADIRI.IR
📊نظرسنجی آمرکایی ها در قبل و بعد از انتخابات سال ۸۸ از افکار عمومی ایران در مورد میزان آراء احمدینژاد و موسوی
✅این.نظر سنجی نشان.می دهد که آراء احمدی نژاد بیشتر است حتی در زا گاه موسوی
۱👈نظرسنچی آمریکایی ها قبل از انتخابات
bayanbox.ir/id/2557478803300275737?info
۲👈نظرسنجی آمریکاییها بعد از انتخابات
worldpublicopinion.org/pipa/pdf/sep09/IranUS_Sep09_rpt.pdf
------------
دکتر محمد حسن #قدیری #ابیانه
#سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی
@Ghadiri1404
#ارتباط_مستقیم
@GhadiriAbyaneh
#اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
#ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.com
📺📺امروز و فردا قدیری ابیانه در سیما
📺شنبه ۸ دی ساعت ۷ صبح در سیمای کرمان پی امون شهید ادواردو آنیلی
📺یکشنبه ۹ دی قدیری ابیانه ساعت ۷ صبح شبکه ۵ سیما در مود یوم الله ۹ دی
👈سایت و اینستاگرام قدیری ابیانه:
Ghadiri دات IR
👈شبکه های اجتماعی@:
Ghadiri1404