قدیری ابیانه👈هیچ جنگی با ایران منافع آمریکا را تامین نخواهد کرد
پنج شنبه 25 مرداد 1397
کارشناس مسایل سیاسی با ذکر چند عامل راهبردی به چرایی ناتوانی آمریکا در جنگ با ایران پرداخت و از پیامدهای ماجراجویی ایالات متحده در منطقه و ایران سخن گفت.
محمد حسن قدیری ابیانه در گفت وگو با جام جم آنلاین فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون ایجاد شبح جنگی از سوی دشمنان نظام بویژه آمریکا بیان داشت: سخنان ایشان درباره اینکه می فرمایند هیچ جنگی کشور ما را تهدید نمی کند، نه تنها کاملا مبتنی بر ارزیابی و درک صحیح ایشان و نخبگان نظامی - امنیتی کشور از قدرت راهبردی جمهوری اسلامی ایران در مواجهه با تهدیدهای خارجی است، بلکه خود مقامات آمریکایی هم امروز با توجه به تحولات منطقه و نقش ایران در پایان بخشی به سلطه تروریسم داعش به این نتیجه رسیده اند که توان مقابله با ایران را نداشته و ندارند.
وی در این باره افزود: طبق بررسی های مراکز پژوهشی دولت آمریکا از جمله انیستیتو تحقیقات سیاست خارجی ایالات متحده آمریکا و مرکز خاور نزدیک سازمان اطلاعات ملی آمریکا که در تمام مانورهای نظامی این کشور حضور میدانی دارند به این نکته بارها اذعان نموده اند که اگر جنگی را با ایران آغاز کنند، روز اول جنگ تمام ناوگان نظامی آمریکا در منطقه منهدم شده و حداقل 20 هزار سرباز آمریکایی کشته خواهند شد.
این کارشناس سیاسی با تشریح دیگر پیامدهای رویارویی نظامی آمریکا با ایران تصریح کرد: طبق برآوردهای خود کارشناسان آمریکایی، اذعان کرده اند چنانچه جنگی با ایران رخ دهد حداقل 30 سال به طول می انجامد. آنها در اثبات چنین فرضیه ای اعلام می دارند که متحدان امروز جمهوری اسلامی ایران یعنی حزب الله –یمن – حماس و در مجموع کل محور مقاومت در صورت بروز هر گونه نبردی علیه ما امکان ضربه زدن به عمق استراتژیک آمریکا در منطقه یعنی اسراییل را به راحتی خواهند داشت.
قدیری ابیانه در ادامه تحلیل خود خاطر نشان کرد: کارشناسان نظامی و امنیتی کاخ سفید به خوبی به این مسئله رسیده اند که هم پیمانان جمهوری اسلامی ایران امروز بواسطه دفاع از خود در برابر سلطه جویی رژیم صهیونیستی مجهز به حجم انبوهی از موشک ها هستند و در شرایطی که موجودیت اشغالگران قدس حکم شیشه عمر برای آمریکا را دارد، هر گونه عملیات نظامی علیه مواضع جمهوری اسلامی ایران نابودی اسراییل و کاهش چشمگیر نفوذ واشنگتن در منطقه و جهان اسلام را به همراه خواهد داشت.
وی با نگاهی به پیشینه دفاعی کشورمان در همه ابعاد نظامی گفت: اولا ما هیچگاه به دنبال جنگ نبوده و نیستیم و اساسا این کشورهای نامشروع هستند که برای ادامه حیات خود به جنگیدن متوصل می شوند. اما اگر خدایی ناکرده کشوری قصد واقعی برای تعرض به مرزهای کشورمان را داشته باشند، قدرت موشکی ما تمام پایگاه های نظامی آمریکا و اسراییل را مورد هدف قرار خواهد داد.
وی با تاکید براینکه جمهوری اسلامی ایران هرگز در اندیشه سلطه گری در آب های خلیج فارس نبوده، بلکه طبق قوانین بین المللی و آبهای سرزمینی رفتار کرده است، گفت: در صورت بروز هر گونه تهدید یا جنگ علیه ایران این امکان برای ما وجود دارد که مدیریت تنگه هرمز را به طور کامل در اختیار خود بگیریم. افزون بر این یمن بعنوان متحد منطقه ای ما دیگر تنگه استراتژیک جهان یعنی باب المندب را نا امن سازد تا هم پیمانان آمریکا یعنی عربستان سعودی و اسراییل در معرض خطر قرار گیرند. چرا که صادرات بخشی از نفتی که عربستان از طریق دریای سرخ صادر می کند متوقف خواهد شد.
قدیری ابیانه یکی از مهمترین پیامدهای جنگ با ایران را افزایش شدید بهای انواع سوخت در جهان به شمار آورد و عنوان داشت: حتی در صورت افزایش تولید نفت توسط تولیدکنندگان هرج و مرج ناشی از جنگ ایران و آمریکا و متحدانش جبران نشده و اقتصاد دنیا را فلج می کند.
وی افزود: مجموعه عواملی که به آن اشاره شد کارشناسان و نخبگان سیاسی دولت آمریکا را به این نتیجه رسانده که هیچ جنگی با ایران منافع آنها را تامین نخواهد کرد.
jamejamonline.ir/online/3407355252272191461
تحلیل اوضاع جهانی و تحریمها در پدافند هوایی ۳۰مرداد۹۷.aac
25.05M
🎙تحلیل اوضاع جهانی (صوت) قدیری ابیانه
افول آمریکا
شکل گیری جهان چند قطبی
دلایل عدم امکان تعامل با آمریکا
بدهیهای آمریکا وایران
اوضاع اقتصادی ایران
وجود ترامپ و بن سلمان به ضرر خودشان هست
۳۰مرداد۹۷
📢غوغا برای هیچ
🕌در تجمع طلاب در مدرسه فیضیه قم شعار زیر را نوشته بودند.
"ای آنکه مذاکره شعارت استخر فرح در انتظارت".
این شعار مثل است که ۰
بگویند که "ای آنکه کارهای نامناسب می کنی، به فکر روز مرگ و روز جزا هم باش که مرگ حق است و همه خواهند مرد و باید پاسخگوی اعمال خویش باشند".
بعضی ها عامدانه می خواهند بگویند این تهدید به قتل است بلکه هاشمی را نیز که در استخر موسوم به استخر فرح فوت کرد به قتل رساندهاند!
این موضوع مرا یاد این موضوع می رساند که بعد از درگذشت طالقانی شعار دادند "بهشتی، طالقانی رو تو کشتی"،
یا بعد از فوت مرحوم حاج احمد آقا
شایعه پراکنی کردند که "هاشمی رفسنجانی مسبب مرگ حاج احمد آقا بوده است".
نه بهشتی طالقانی را کشت؛ نه هاشمی رفسنجانی مسبب مرگ حاج احمد آقا بود؛ نه هاشمی به قتل رسید و نه شعار مذکور در فیضیه قم تهدید به قتل روحانی و نه اعتراف به قتل هاشمی است.
یک عده افراد مغرض سعی میکنند اذهان عمومی را مشوش نمایند که البته خودشان را مسخره میکنند.
چه بسا همانهایی که امروز ادعا میکنند مرگ هاشمی مشکوک است، همانهایی بودند که مسبب مرگ حاج احمدآقا را هاشمی معرفی میکردند و یا بهشتی را عامل قتل طالقانی معرفی میکردند.
اینها یا غافلند، یا عاملند، یا مغرض و یا نادان و یا البته زود جوگیر میشوند و بازی می خورند.
دکتر محمد حسن #قدیری #ابیانه
#سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی
@Ghadiri1404
#ارتباط_مستقیم
@GhadiriAbyaneh
#توییتر
mobile.twitter.com/ghadiri1404
#اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
#ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.comri@gmail.com
👈آلودهسازی خطرناکتر از تحریم
✍دکتر محمدحسن قدیری ابیانه
👈سیاستهای مشترک غرب
سیاستهای مشترک غرب برای دسترسی به اهداف مورد نظر در ایران به شرح زیر بود:
✔ ایران نیازمند فروش نفت باشد، تا غرب بتواند نیاز خود به نفت را بهراحتی تأمین کند.
✔ ایرانیان کالاهای مصرفی غرب را خریداری کنند تا درآمدهای حاصل از فروش نفت (پترو دلارها) به غرب باز گردد.
✔ ایران خود را نیازمند کشورهای غربی بداند و چارهای جز همکاری با غرب و تسلیم در مقابل خواست آنان نداشته باشد.
👈استراتژیهای غرب
غرب برای رسیدن به اهداف فوق، سیاستهای مختلفی را در جنبههای اقتصادی، فرهنگی، اداری و ... دنبال میکرد که برخی از محورهای آن عبارت بودند از:
• ازبینبردن تنوع محصولات تولیدی در ایران به نحوی که ایران برای ادارۀ حتی غذای مردم خود، احتیاج به فروش نفت داشته باشد. آنچه به عنوان «انقلاب سفید شاه و ملت» نامگذاری شده بود، این هدف را دنبال میکرد و تحمیل حکومتهایی نظیر پهلویها در ایران و آل سعود و دیگران در این راستا و برای انجام این مأموریت بوده است.
• ازبینبردن زمینههای فرهنگی توسعه در ایران، تا احساس احتیاج و نیاز به غرب تداوم یابد. در این راستا، ازبینبردن فرهنگ کار در ایران در کنار ترویج مصرفگرایی از راهکارهای بسیار مهم فرهنگی بود که تأثیر آن در تمامی شئون کشور هویدا میباشد.
تلاش انگلیس برای ترویج مصرفگرایی
فرهنگ مصرفزدگی و تجملگرایی در جامعه که بسیار گسترده است، در ادارات نیز نمود مییابد. مصرفهای بیرویه در ادارات، تجملگراییها و تغییر مکرر دکوراسیونها، نشئتگرفته از این فرهنگ غلط جاری است.
آنتونی پارسونز آخرین سفیر انگلیس در رژیم شاه که پس از پنج سال سفارت و فقط پنج روز قبل از فرار شاه از کشور، ایران را ترک کرد، در کتاب خود تحت عنوان غرور و سقوط، متن اظهاراتش را در سال 1974میلادی (1352 شمسی)، یعنی در اوج روابط انگلیس و رژیم شاه، خطاب به بازرگانان انگلیس و کسانی که دستاندرکار تجارت و معامله با ایران بودند، چنین نگاشته است:
✍️«نخستین کاری که اینجا میکنید، این است که تا میتوانید کالاهایتان را بفروشید و فقط در صورتی سرمایهگذاری کنید که برای فروش کالایتان چارهای جز اینکار نداشته باشید؛ اما اگر مجبور باشید در اینجا سرمایهگذاری کنید، به میزان حداقل ممکن، سرمایهگذاری نمائید و صنایعی را انتخاب کنید که قطعاًت و لوازم آن از انگلستان وارد شود؛ مانند صنایع مونتاژ که در واقع سوارکردن قطعاًت صادراتی انگلیسی در ایران است. در این محدوده و با توجه به این نکات، من معتقدم ایران، یکی از بهترین بازارهایی است که شما میتوانید برای مصرف کالاهای خود در جهان سوم پیدا کنید.»✍️
اظهارات سفیر انگلیس که در اوج روابط حسنۀ انگلیس با رژیم شاه بیان شده است، نشاندهنده ماهیت سیاست انگلیس در قبال ایران و سایر ملتهای جهان سوم میباشد. مسلماً برنامههای مقامهای انگلیسی که مسئولیت طراحی و سازماندهی امور قانونگذاری، اقتصادی، گمرکات، تبلیغات و ... ایران را به عهده داشتهاند نیز در راستای همین سیاست، بـــرای رشـــد مصرفگرایی در ایران بوده است. آمریکا نیز همین سیاست را در مورد ایران داشته است.
👈صادرات کالاهای مصرفی به ایران
انستیتو سیاست خاورمیانه واشنگتن که نتیجۀ مطالعات سال 2000 میلادی خود را منتشر نموده بود، در آن تأکید کرده است:
✍️«... صادرات کالاهای مصرفی به ایران باید از سر گرفته شود، اینکار باعث کمشدن ارز خارجی موجود در ایران خواهد شد...».
👈آلودهسازی مهمتر از مهار
جرالد سگال، مدیر مطالعات انستیتو بینالمللی استراتژیک لندن، که در هفتهنامه آمریکایی نیوزویک در فروردین ماه 1377 منتشر شده است، عمق سیاست غرب در قبال ایران را نشان میدهد. وی میگوید:
✍️«... غرب باید به شیوهای که کمونیسم را مهار و آلوده کرد، با سایر دشمنان خود عمل کند ... . آلودهسازی، شیوههای فراوانی دارد که تجارت با دشمن و ... از راههای اصلی آلودهسازی جوامع است ... .اکنون نیز باید یک استراتژی دوگانه مهار و آلودهسازی در دستور کار باشد ... . مهار کافی نیست و آلودهسازی مهمتر است ... . خوشبختانه آلودهسازی شیوههای فراوانی دارد که تجارت با دشمن (در کالاهای غیراستراتژیک) و ... از جمله آنهاست ...».
👈هدف سفر هیأتهای تجاری اروپا به ایران
نمایندگان برخی کشورها و هیئتهای تجاری که در اوج تحریمهای غرب علیه ایران از اروپا عمدتاً به دنبال فروش اجناسی مصرفی و یا فروش اقلامی هستند که سالهاست در کشورمان وجود دارند و یا به تازگی در ایران به تولید رسیده اند تا تولید کنندگان داخلی را زمینگیر کنند. در حقیقت این سفرها و تجارت پیشنهادی آنها باید در راستای پیشبرد سیاست آلودهسازی و مکمل تحریمهای اقتصادی محسوب گردد.
👈ادامه مقاله در👇
ghadiri.ir/post/6215
@Ghadiri1404
👈ادامه مقاله آلودهسازی خطرناکتر از تحریم
✍دکتر محمد حسن قدیری ابیانه.
👈هنر تحریم
کتاب «هنر تحریمها» نوشته ریچارد نفیو، مسئول تیم طراحی تحریمها علیه ایران، منجر به برجام، در دوره دوم اوباما و چهره اصلی تیم پشتیبان مذاکرهکنندگان این توافق در امور تحریمها در وین بوده است که به الگوی تحریم های ایران و ذهنیت تحریم سازان در مورد شیوه کارکرد این تحریم ها پرداخته است. این کتاب، در آستانه سال ۱۳۹۷ شمسی در آمریکا منتشر شده و از این بابت در ارتباط با تحولات مرتبط با ایران، تازگی دارد.
نفیو نشان میدهد که چگونه در عین تحریم اقلام مختلف، واردات کالاهای لوکس را از تحریم مستثنا کرده یا مثلاً چطور واردات برخی اقلام را منع نکرده تا ذخیره ارزی ایران با سرعت بیشتر و زودتر تحلیل برود.
👈برنامه اشغال ایران و 6 کشور دیگر توسط آمریکا
ولسی کلارک ژنرال بازنشسته ارتش آمریکادر سال 1393 گفت:
"جنگهای جاری در منطقه خاورمیانه از قبل طراحی و برنامهریزی شدهاند. دقیقاً بعد از حوادث یازده سپتامبر اطلاعات محرمانهای به دست من رسید که حکایت از آن داشت که آمریکا ظرف 5 سال به 7 کشور حمله خواهد کرد. آمریکا قصد داشت با حمله به 7 کشور سوریه، لیبی، عراق، سودان، لبنان، سومالی و ایران دولتهای آنها را سرنگون کند. "
👈دلایل برنامه اشغال هفت کشور از زبان کیسینجر
اما هدف از این اشغالگری را «هنری کیسینجر» استراتژیست و سیاستمدار کهنهکار آمریکایی در سال 1391مطرح نموده و عمق استراتژی آمریکا در مورد ایران و 6 کشور دیگر را بیان میکند. وی در مصاحبه با پایگاه تحلیلی «گلوبال ریسرچ» مطالبی را در مورد طرح آمریکا برای رسیدن به نظم نوین جهانی، مطرح کرده و به پیشبینی آینده جهان و آنچه آمریکا باید انجام دهد، پرداخته و در بخشی از این مصاحبه گفته است:
"باید 7 کشور را به دلیل منابعشان اشغال کنیم ... قطعاً ایران هدف اصلی اسرائیل است ... وای که چقدر این لحظه مسرت بخش را در رویاهای خود دیدهام ... من به نظامیان گفتم که ما باید 7 کشور خاورمیانه را به دلیل منابعی که دارند، بگیریم این آخرین پله است و این ایران است که توازن را برهمزده است. چرت … زمانی پاره میشود که اسرائیل با تمام توان شروع به جنگ کند و هر چقدر که بتواند … بکشد. اگر همه چیز خوب پیش رود، نیمی از خاورمیانه، اسرائیلی خواهد بود ... بازیهای رایانهای که در دهه گذشته در آمریکا ساخته شده، دقیقاً سناریوهایی را نشان میدهد که قرار است اتفاق بیافتد و آمریکا با انتشار این بازیها قصد داشته جوانان خود را برای شرکت در چنین جنگهایی آماده کند."
در حقیقت واشنگتن همان سیاست مهار و آلودهسازی را که سالها قبل مسئولین انگلیسی و آمریکایی مطرح و اجرا کرده بودند در زمان فعلی نیز با ابزار پیشرفته تر دنبال میکنند.
👈غفلت از توطئه های دشمن
تمام کسانی که با خرید اقلام مصرفی خارجی یا سفرهای تفریحی به خارج میروند و ارز کشور را در این راه هزینه می کنند، دانسته یا اغلب ندانسته به ضرر ایران و در زمین دشمن بازی میکنند.
مراکز حکومتی هم که ارز در اختیار مسافران برای سفر خارجی و یا برای اقلام مصرفی خارجی قرار میدهند که در بسیاری از موارد شامل ارز با نرخ دولتی می شود به دشمن خدمت میکنند.
اینها اغلب بدون اینکه خود بدانند زمینه را برای کشتار وسیع مردم و اشغال و تجزیه ایران و محرومیت ملت ایران از منابع ثروت خویش فراهم میسازند. هر چند به حول و قوه الهی دشمن به اهداف شومش نخواهد رسید.
آنها که میگویند که مشکل دشمن با ایران به خاطر داشتن برنامه هستهای و یا مداخله ایران در کشورهای دیگر و یا به قول آنها حمایت از تروریسم و یا داشتن برنامه موشکی است و با مذاکره و تعامل و توافق با غرب و عقبنشینی از حقوق و تواناییها میتوان دشمنان را از توطئه علیه ایران منصرف کرد اگر مأموران بیگانه و خائن نباشند در خواب غفلت به سر میبرند.
ghadiri.ir/post/6215
#سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی
@Ghadiri1404
#ارتباط_مستقیم
@GhadiriAbyaneh
#توییتر
mobile.twitter.com/ghadiri1404
#اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
#ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.comri@gmail.com
جرالد سگال:👈 «آلودهسازی مهمتر از مهار است. آلودهسازی شیوههای فراوانی دارد که تجارت با دشمن (در کالاهای غیراستراتژیک) و ... از جمله آنهاست ...».
👈متن کامل👇
ghadiri.ir/post/6215
@ghadiri1404
✍ محاسبات وارونه !/دکتر محمدحسن قدیری ابیانه
📰مندرج در روزنامه حمایت
بعد از به قدرت رسیدن «دونالد ترامپ»، رئیسجمهور متوهم آمریکا که مانند گذشتگانش، در توهم تغییر رفتار و تغییر نظام در ایران اسلامی است، کاخ سفید به نمایندگی از نظام سلطه، مجموعهای از توطئهها را برای بهاصطلاح بهزانو درآوردن کشورمان تدارک دیده که پیشران آن، جنگ اقتصادی است. روزی نیست که وزارت خزانهداری، امور خارجه و مشاوران ترامپ در خصوص تشدید تحریمها علیه جمهوری اسلامی سخنپراکنی نکنند و وعده تأثیرگذاری بیشتر فشارهای اقتصادی را ندهند. هدفشان را هم صریح اعلام کرده و گفتهاند که از وخامت اوضاع معیشتی به دنبال ناراضی کردن مردم و قرار دادن آنها در مقابل نظام و حاکمیت هستند. البته فشارهای اقتصادی تنها ابزار واشنگتن برای جدا کردن مردم از نظام نیست، بلکه انواع و اقسام ترفندهای تبلیغاتی، نفوذ دادن عناصر وابسته به دستگاههای کلیدی، بزرگنمایی مشکلات و منحرف کردن افکار عمومی از واقعیتهای جاری را بکار گرفتهاند تا از این طریق اقشار مختلف را به شورش ترغیب و متقاعد کنند، بهزعم خود، به نظام اسلامی ضربه وارد کرده یا اگر بتوانند، آن را سرنگون کنند.
این در حالی است که آمریکا و اذنابش، امیدی به ساقط کردن جمهوری اسلامی از طریق هجمه نظامی ندارند، چون میدانند که از قدرت بازدارندگی بالایی برخوردار است و در صورت تجاوز بیگانگان به این مرز و بوم، قادر است آنچنان ضربه سنگینی به حریف وارد کند که برای همیشه از غلطی که کردهاند، پشیمان شوند. لذا با عبرت گرفتن از تجربیات دفاع مقدس، سالهاست که برای فتنهگری و آشوب در کشور برنامهریزی میکنند و گاهی هم که برای حمله نظامی، لاف در غریبی میزنند، خوب میدانند که جرأت این کار را ندارند و منظورشان، کسب امتیاز در معادلات منطقهای است. بر این مبنا، موج اول آشوبها پس از پایان جنگ تحمیلی، با فتنه 78 کلید خورد که صبغه دانشگاهی به آن زدند و در ادامه، اراذل و اوباش را به میدان فرستادند تا مثلاً کار نظام را یکسره کنند اما ناکام ماندند. در فتنه سال 88، با رمز تقلب در انتخابات، غائله امنیتی – سیاسی به راه انداختند که موج خروشان مردم بصیر کشور، آن را با شکستی سنگین مواجه کرد. برابر آنچه از شواهد و قرائن مشهود است، فتنه بعدی را با رنگ و بوی اجتماعی تدارک دیدهاند و میخواهند اقشاری که ازنظر اقتصادی لطمه خوردهاند و زندگی آنها دچار مشکل شده را علیه نظام بشورانند.
علاوه بر این، بستر ولنگار شبکههای اجتماعی، محمل مناسبی را برای جنگ روانی و تشدید فشار روحی و فکری بر مردم فراهم کرده و به ارتش جنگ رسانهای دشمن این مجال را داده که هر دروغی را با رنگ و لعاب روشهای اقناعی برای تحریک جامعه به اعتراض و آشوب خیابانی، در فضای مجازی منتشر کنند. با استفاده از این ابزار، برای هر قشری برنامهای در دست اقدام دارند که بهعنوان نمونه، بهدروغ به معلمان میگویند حقوق یک معلم در کشورهای دیگر، برابر با حقوق یک پزشک است تا ضمن ایجاد شکافی عمیق بین این صنف با مسئولین، از تأثیرگذاری قشر فرهنگی بر دانش آموزان و والدینشان سوءاستفاده کرده و پای آنها را هم به اغتشاشات باز کنند. مثال دیگر، خبرسازیهای کذب در خصوص درآمدهای نفتی و القاء این دروغ به مردم است که حق آنها از منابع زیرزمینی داده نمیشود، درحالیکه میزان درآمدهای کشور از این بخش، دهها، صدها و هزاران بار کمتر از آن چیزی است که دشمن تبلیغ میکند. روزانه 2 میلیون و سیصد هزار بشکه نفت صادر میشود که به ازای هر ایرانی، کمتر از یک بشکه (85 صدم) اختصاص مییابد اما تصویری که اتاق جنگ روانی آمریکا و مرتجعین منطقه در قاب فکر بخشی از مردم قرار دادهاند، این است که سهم هر نفر از صادرات روزانه نفت، دهها و صدها میلیون تومان است. ازایندست اکاذیب، در فضای مجازی که به فضای واقعی کشانده میشود، فراوان و هدف از این کارزار هم ناراضی کردن و پریشان نمودن مردم است. از سوی دیگر، در جنگ روانی و در غفلت برخی مسئولین از دیدبانی در جنگ نرم، به مردم وعده میدهند که در صورت اتحاد و حضور همه آنها در کف خیابانها، حاکمیت مجبور میشود که به خواستههای مردم تن دهد یا کنار برود، درحالیکه، شورشهای خیابانی نهتنها اوضاع اقتصادی را بهتر نمیکند، بلکه هرجومرجها و سوءاستفادهها از فضای غبارآلود ناشی از آن، موجب وخامت اوضاع اقتصادی نیز میشود. بهعبارتدیگر، در تلاشاند که بر موج نارضایتیها سوار شوند، مشکلاتی افزون بر معضلات جاری بتراشند تا بلکه از این نمد، کلاهی برای خود بدوزند. در این میان، نمیتوان از «سوء مدیریتها» و «فقدان نگاه انقلابی و جهادی» در برخی از ردههای حاکمیتی که بهانه به دست بدخواهان داده و فرمانده سپاه پاسداران روز گذشته به آن اشاره داشتند، سخن نگفت.
ادامه در👇
hemayatonline.ir/?nid=4278&pid=1&type=0
Www.Ghadiri.i
ادامه محاسبات وارونه !
بعضی دم از التزام به قانون اساسی میزنند، حالآنکه عملکرد آنها بهگونهای است که در جامعه، ایجاد دوقطبی میکند. مدعیاند که باید با وحدت و همدلی از این گردنه عبور کرد اما آدرسهایی را به معاندان داخلی و دشمنان خارجی میدهند که بسیار خطرناک است. از مدیریتهای خسته، واداده، غیرانقلابی، ضعیف و ناکارآمد دفاع میکنند، نقش تحریمها در آشفتگی اقتصاد کشور را برجسته و راهحل را در مذاکره با آمریکا میدانند، غافل از اینکه به استراتژیستهای واشنگتن، پالس موفقیت در بکارگیری این روش را میدهند و آنان را به این نتیجه میرساند که بر فشارها بیفزایند و در صورت موفقیت، در بخشهای دیگر نیز تکرار کنند. هرچند که با مقاومت مردم و استعانت از خداوند، تیر دشمن این بار هم به سنگ خواهد خورد و عرض و آبرویی خود را خواهند برد، اما زحمت ما را هم زیاد میکنند، پس اگر عمل و تدبیر عاقلانه را هم ملاک قرار دهیم، نباید امر را بر دشمنان قسمخورده کشور مشتبه کرد و نظام را دچار هزینه ساخت. شاید عدهای قلیل با این فشارها و با مشاهده فاصله گرفتن اقلیتی از خواص جامعه از نگاه انقلابی، پا پس بکشند، اما مهم، اکثریت مردماند. همانهایی که در بزنگاهها و مقاطع دشوار به یاری انقلاب شتافته و قریب به 40 سال است که خواب خوش را بر مستأجران کاخ سفید حرام کردهاند. اگر آمریکا مدعی است که میخواهد از این طریق، محاسبات نظام اسلامی را تغییر دهد، بداند آنکه باید در محاسباتش تجدیدنظر کند، سردمداران این کشور هستند که نگاه ناقص جماعتی وامانده و خسته را که از روز اول هم دل در گرو انقلاب نداشتند را به قاطبه مؤمن و پایکار جمهوری اسلامی تعمیم داده و در خوابوخیال براندازی به سر میبرند؛ رؤیایی که تعبیر نخواهد شد و آرزوی آن را همچون همیشه به گور خواهند برد.
www.hemayatonline.ir/?nid=4278&pid=1&type=0
دکتر محمد حسن #قدیری #ابیانه
#سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی
@Ghadiri1404
#ارتباط_مستقیم
@GhadiriAbyaneh
#توییتر
mobile.twitter.com/ghadiri1404
#اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
#ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.comri@gmail.com
قدیری ابیانه🎥 پاسخ به شبهات
📺 شبکه جام جم
📺 aparat.com/v/5GLRl
دکتر محمد حسن #قدیری #ابیانه
#سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی
@Ghadiri1404
#ارتباط_مستقیم
@GhadiriAbyaneh
#توییتر
mobile.twitter.com/ghadiri1404
#اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
#ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.comri@gmail.com
سخنان صریح و مفصل قدیری ابیانه👈 غارتگری به شیوه مدرن
✅مصاحبه خبرگزاری رسا
✅ریشه ها و راهکارهای مفاسد اقتصادی
✅ابعاد مفاسد اقتصادی
✅فساد در بین مسئولان
✅نقش و مطالبات مردم
✅نقش قوای مختلف در مقابله با فساد
media.rasanews.ir/larg1/1397/06/06/IMG12242166.jpg
متن کامل مصاحبه👇
ghadiri.ir/post/6283
دکتر محمد حسن #قدیری #ابیانه
#سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی
@Ghadiri1404
#ارتباط_مستقیم
@GhadiriAbyaneh
#توییتر
mobile.twitter.com/ghadiri1404
#اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
#ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.comri@gmail.com
قدیری ابیانه:👈چرایی وابستگی اقتصاد ایران بعد از ۴۰ سال به نفت؟
به گزارش سرویس خبری بسیج علمی از قم، بعد از گذشت ۴ دهه از عمر انقلاب موفقیت های چشمگیری در بخش های مختلف حاصل شده است. اما در اصلاح ساختار اقتصادی کشور و مستقل شدن اقتصاد از بودجه نفت دستاوریخهای قابل توجهی حاصل نشده است. چرایی این موضوع را در کدام بخش ها باید دنبال کرد؟
در همین رابطه در مصاحبه با دکتر قدیری ابیانه سفیر اسبق ایران در مکزیک و استرالیا، سیاست خارجه غربیها برای تسلط بر نفت در ایران را مورد واکاوی قرار داده ایم.
دکتر قدیری ابیانه در گفت و گو با خبرگزاری علم و فناوری گفت: برای اینکه بهتر بتوانیم سیاست غرب در برابر کشورمان را بدانیم بایستی سیاست های استعمار در رابطه با کشورهای نفتخیز را مورد بررسی قرار دهیم.
وی بیان کرد: غربی ها و استعمارگران به دنبال این بودند که منابع مهم انرژی نفت و گاز که مورد نیاز کشورهای صنعتی است، اهرمی در دست کشورهای نفتخیز نباشد، بلکه به ضداهرم تبدیل شود.
سفیر اسبق ایران سیاست غرب را بر این اساس که کشور ما مجبور به فروش نفت باشد و در صورتی که غرب نسبت به خرید نفت اقدام نکنند ما دچار مشکل شویم دانست و افزود: هم اکنون شاهد چنین اتفاقی در کشورمان هستیم، به جای اینکه ما استعمارگران را تحریم کنیم، آنها ما را تحریم میکنند که نفت شما را خریداری نمیکنیم و اینکه در دریافت پول نفت مشکل ایجاد میکنند.
قدیری ایبانه سیاست استعمارگران برای وابسته کردن کشورهای نفتخیز را مبنی بر دو استراتژی دانست و گفت: در بعد اول این استراتژی، استعمارگران به دنبال آن هستند که کشورهای نفتخیز وابسته به فروش نفت خام باشند و برای اینکه این اتفاق بیفتد، کشورهای نفتخیز نباید تولید ثروت داشته باشند، برای اینکه کشورهای نفت خیز تولید ثروت نکنند، نباید کار کنند و برای اینکه کشورهای نفت خیز کار نکنند، فرهنگ کار را خراب کردند.
در ادامه قدیری ابیانه به بعد دوم استراتژی غرب در برابر کشورهای نفت خیز اشاره کرد و بیان کرد: استعمار به دنبال آن است که پول حاصل از فروش نفت در زمینه تولید، آبادانی هزینه نشود و به مصرف گرایی اختصاص یابد.
وی دیگر سیاست غربیها برای آنکه درآمد و پول حاصل از فروش نفت دوباره به دست خودشان برگردد کاری کردند که مصرف کالای خارجی نشانهی تشخص اجتماعی باشد و در این زمینه تبلیغات گستردهای انجام دادند و موفق شدند، که هم بعد فرهنگی کار را تخریب کنند و هم اینکه فرهنگ مصرفگرایی و ترجیح کالاهای خارجی را در کشور جا بیندارند.
قدیری ابیانه با اشاره به فرمایشات و تاکیدات امام (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) نسبت به تولید به جای مصرفگرایی بیان داشت: هر چند انقلاب در زمینههای مختلف دستاوردهای زیادی داشته است اما در این زمینه دستاورد مورد انتظار را نداشتهایم، هروقت که بالاترین درآمد نفتی را داشتهایم، به همان نسبت و حتی بیشتر واردات داشتهایم، حتی سیستم اداری کشور به گونهای تنظیم شده است که واردات کالا سهلتر از صادرات بوده است، کالای مصرفی به راحتی وارد کشور میشود اما واردات یک قطعه صنعتی که مربوط به تولید است در مقایسه با کالای مصرفی دردسرهای خاص خودش را دارد.
وی افزود: سیاستهایی که غرب در پیش گرفته است فقط مختص ایران نبوده و به تمامی کشورهای نفتخیز مربوط میشود.
همان طور که اشاره شد مقام معظم رهبری(مدظله العالی) چشمانداز و نقشه راه را در طول سالیان گذشته از طریق ابلاغ سیاستهای مختلف برای رهایی اقتصاد کشور از نفت ابلاغ کردهاند اما متاسفانه از سوی مسئولین مربوطه آنطور که باید اهتمام لازم را نداشتهاند. در حالی که صنایعی با تجربه نیم قرن در کشور وجود دارد و این صنایع میتواند در اقتصادی که به نفت متکی نباشد تاثیرگذار باشد به جای حمایت از این صنایع، برخی سازمانها و نهادها نسبت به واردات کالای مشابه تولید داخل مبادرت میورزند.
به عنوان مثال کارخانجات تولید اتوبوس در کشور بیش از 50 سال سابقه تولید و حتی صادرات به اروپا را دارند اما با این حال برای نوسازی ناوگان حمل و نقل کشور ، قرارداد واردات اتوبوس به داخل کشور تا سال 2017 منعقد میگردد، که خود باعث خروج ارز، تعطیلی کارخانه تولید اتوبوس داخل کشور ، بیکار شدن پرسنل کارخانه میگردد و از این قبیل تصمیمات در روزمره کشور در نهادهای مختلف در حال اتفاق است.
برای اصلاح ساختار اقتصادی کشور ظرفیتهای بالقوه فراونی وجود دارد که در صورت عملی شدن، این امید وجود دارد که در آینده شاهد نقش کمتر نفت در اقتصاد کشور باشیم.
متن کامل گزارش خبرگزاری👇
basijnews.ir/fa/news/9051263
دکتر محمد حسن #قدیری #ابیانه
#سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی
@Ghadiri1404
#ارتباط_مستقیم
@GhadiriAbyaneh
#توییتر
mobile.twitter.com/ghadiri1404
#اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir