🔵 اپوزوسیون پوشالی
۱. کانال تلگرامی آمدنیوز در نظرسنجی مورخ ۳ اردیبهشت ۹۷، از مخاطبان خود خواسته تا اعلام دارند به فرض تغییر نظام جمهوری اسلامی، کدام فرد را برای پایهگذاری سیستم جدید مناسب میدانند؟ و در این میان ۸ چهره را در معرض انتخاب قرار داده که عبارتاند از «رضا پهلوی»، «سید محمد حسینی»، «میرحسین موسوی»، «محمود احمدینژاد»، «سیدمحمد خاتمی»، «ابوالحسن بنیصدر»، «امیرعباس فخرآور» و «مریم رجوی».
۲. فارغ از عددی که تلگرام از تعداد دنبال کنندگان کانال آمدنیوز نشان میدهد و اینکه از میان ۱.۳ میلیون مخاطب، چه تعداد حقیقی و چه میزان فیک است، تا این لحظه ۳۶۰ هزار بازدید از مطلب مربوط به نظرسنجی (رفراندوم مجازی) صورت گرفته که تنها ۲۵ هزار و ۸۳۵ نفر در آن شرکت کردهاند و این یعنی بیش از ۹۳٪ دنبال کنندگان آمدنیوز، رفراندوم مجازی این کانال ضدانقلاب را تحریم کرده و وقعی بر شطحیات زم ننهادهاند.
۳. ریپورتاژهای متعدد آمدنیوز و رسانههای ضدانقلاب بر تحرکات اخیر احمدینژاد، و تقلیدهای کلامی کانال دولت بهار از آمدنیوز نیز معرف حضورتان هست؛ نتیجه چنان گفتار و رفتاری آنکه احمدینژاد افتخار یافت تا نام خود را در کنار تروریستی چون مریم رجوی، جاسوس فراری ای چون بنیصدر، دلقکی چون سیدمحمد حسینی و غارتگری چون رضا پهلوی جای دهد.
۴. بیشترین اقبالِ اندک شرکت کنندگانِ در نظرسنجی، به ترتیب به رضا پهلوی (۷۷٪)، محمد حسینی (۷٪)، موسوی (۵٪)، احمدینژاد (۴٪)، خاتمی (۳٪) و بنیصدر (۲٪) تعلق گرفت و تفالههایی چون فخرآور و رجوی نیز هر کدام تنها ۱٪ از آراءِ کمتر از ۷٪ شرکت کننده در رفراندوم مجازی را به دست آوردند.
۵. اتفاق جالب آنکه با وجود سنگ تمام آمدنیوز برای ریاستارت در انتشار و رسانهای کردن آتش بازیهای این گروهک، و با وجود نائل آمدن این دلقک به رتبه دوم نظرسنجی آمدنیوز در میان دیگر چهرهها، اما عصبانیت مبتنیبر توهم وی، به دلیل عدم کسب رتبه نخست، باعث دریدن متقابل وحوشی چون سیدمحمد حسینی و روحالله زم شده به طوری که آتش توپخانه طرفین علیه یکدیگر فعال گشته و این دقیقا نشان دهنده آن است که نفی جمهوری اسلامی، تنها نقطه همنوایی رقت انگیز و شکننده اپوزوسیون پر سروصدا و پوشالی است و اینان حتی به صورت تاکتیکی هم توان تحمل یکدیگر را نه برای استقرار نظام جدید، که برای یک نظرسنجی مجازی پیرامون نظام جایگزین فرضی ندارند.
yon.ir/tg7Xl
@GhadiriNetwork
با ادله متقنی که مورخین در رد تعلق جسد مومیایی به رضا شاه برشمردهاند و نیز با توجه به تجربه موفق جعل ۷ آبان به عنوان زادروز کوروش، پروپاگاندای کنونی در نسبت دادن جسد مذکور به رضا شاه تنها از یک منطق پیروی میکند: ارتقاء و انتقال چالش امنیتی پاسارگاد به پایتخت.
@GhadiriNetwork
بنابر اعلام موثق اتباع لبنانی ساکن ایران، فراخواندن اهالی بقاع (خاستگاه ۱۴ مارس) با بلیط رایگان و نیز قرار ندادن هیچ صندوقی در ایران، از جمله اقدامات حریری در انتخابات پارلمانی بود.
@GhadiriNetwok
بهترین راه مقابله با بازی جدید هنجارشکنان فرهنگی، در نمایش عریانی و سپس فیلمبرداری از تذکر به خویش، فیلمبرداری متقابل از آنان است.
فرار کمترین واکنش شان خواهد بود.
@GhadiriNerwork
🖋 تبعات حقوقی خروج آمریکا از برجام
farsnews.com/news/13970218000403/
@GhadiriNetwork
🌐 بد و بدتر
بد آن است که آمریکا پس از بهره بری کامل از مواهب برجام در عین نقض مکرر آن با اعمال تحریم های متعدد و از بین بردن سرمایه های مادی و انسانی هسته ای کشورمان، اکنون تیر خلاص را هم به توافق بزند و با شوک روانی و اقتصادی، بازار و جامعه را ملتهب نماید.
بدتر آن است که پس از زهر چشم کنونی از افکار عمومی ایران، بر سر کشور منت نهاده و اعلام دارد تا تاریخی مشخص و برای معامله ای معین، در برجام می ماند تا دولت و ملت هراسان از گرانی را به سوی خلع سلاح و خودکشی پی کند.
@GhadiriNetwork
🌐 کدام یک؟
با توجه به اینکه گفته می شد آمریکا کدخدای دهکده جهانی، طرف اصلی مذاکرات و واضع مهمترین تحریم هاست، و اینکه اظهار می شد ذات مذاکره و معامله بده بستان است که البته سابقا «تقریبا» و فی الحال «تحقیقا» عاید آن هیچ بوده است؛ برای نطق جناب روحانی در واکنش به خروج ترامپ از برجام، دو فرض می توان متصور شد.
۱. طبق معمول همراه شدن با موج غیرت و منفعت ملی و منحرف کردن آن با وعده ای دیگر و ادامه روند تعهدات یکجانبه در برجام.
۲. آرام نگه داشتن جامعه و بازار ملتهب ارز، تلاش برای همراهی جبران ساز اروپا و اگر نشد، به عنوان آخرین راهکار، خروج خسارت زده از برجام.
دوست داشتم مورد اخیر را باور کنم، اما نادیده گرفتن تجربیات پرتکرار گذشته و بی اعتباری مطلق وعده های رئیس جمهور، مورد نخست را فریاد می زند.
@GhadiriNetwork
🌐 احمدینژاد در بیانیه جدیدش در واکنش به خروج آمریکا از برجام و دفاع از نقش و طرح خود گفته «حتی اعلام کردم که حاضرم خانواده ام را به گروگان و تضمین بگذارم که اگر طرحها موفق نبود، خود وخانواده ام را اعدام نمایند»!
منتظر مشتی بهاری باشید که اینجا نیز بگویند مگر می شود کسی جان خود و خانواده اش را بی جهت برای طرح هایش به خطر اندازد!
#کی_داده_کی_گرفته
@GhadiriNetwork
توییتر نوشت های اینجانب پیرامون بحران برجام
💬 از کارکرد گرایی برای برجام، رسیده ایم به اصالت دادن بی چون و چرا به آن.
برای برداشتن تحریم ها برجام را آوردند (خدا آورد) و صنعت نوپای هسته ای را فلج کردند، اما اکنون شعار حفظ برجام به هر قیمت را سر می دهند!
بدون تعارف بفرمایید: حفظ برجام از اوجب واجبات است!
💬 برای سرپوش نهادن بر مفاسد کلان مالی و کارنامه سیاه اقتصادی دولت خود «رئیسی بیاید جنگ می شود» را راه انداختند تا با پررنگ کردن دغدغه امنیت، مطالبه معیشت فراموش شود؛ و اکنون برای تحمیل برجام موشکی و منطقه ای و خلع سلاح کشور دوباره به سمت معیشت نابود کرده مردم غش کرده اند!
💬 حکایت دولت، حکایت قمارباز مستی است که بعد از هر باخت، به جای عبرت گیری و ترک قمار، همه چیزش را آتش می کشد. از مال و منال و دین و زن تا تن و وطن.
از نقض مکرر روح عبرت نگرفتیم، رسیدیم به نقض فاحش متن در تصویب آیسا و کاتسا و اکنون خروج آمریکا!
چه شود دیگر تا دست بردارید؟
twitter.com/GhadiriNetwork
🌐 به عنوان یک کارشناس رسانه هشدار میدهم فریب جنگ زرگری آمدنیوز با بیبیسی را نخورید. متلک پراکنیهای کانال تحت حمایت موساد به رکن رسانهای سازمان جاسوسی همکار (MI6) صرفا به جهت وجهه بخشی به رسانهای است که اعتبارش در فتنه ۸۸ به سبب انتشار اخبار جعلی و مغرضانه مخدوش شده.
بیبیسی با فحش خوردن از رسانه بدنامی چون آمدنیوز درحال ترمیم چهره و تقویت اعتبار خود نزد اقشار خاکستری به جهت استفاده در فتنه پیشرو است.
@GhadiriNetwork
🌐 نوروز تا امروز
تنها در فاصله دو ماهه میان نوروز تا امروز، شاهد ناآرامی های عجیبی در کشور بوده ایم، از جمله:
۱. اغتشاش در اهواز در پی عدم قرارگیری عروسک عرب در میان برنامه کودکانه کلاه قرمزی.
۲. آشوب در کازرون بعد از تقسیمات مرسوم داخل شهرستان.
۳. اعتصاب کامیون داران و تدوام آن علی رغم افزایش ۲۰ درصدی کرایه حمل.
۴. تلاش برای به آشوب کشاندن مراسم تشییع جنازه یک بازیگر.
سوال این است که شم و شعور اطلاعاتی ما را چه شده است که دست سرویس های امنیتی خارجی را در آتش افروزی به بهانه های واهی نمی بینیم؟
به همین قاعده البته باید در فضای ملتهب کنونی منتظر رخدادهای ناگواری در مناسبت های مختلفی باشیم، از جمله روز قدس، نماز عید فطر، برد و باخت های جام جهانی و از همه مهمتر اعمال تحریم های جامع آمریکا پیرامون پرونده موشکی و منطقه ای ایران که با همدستی برخی عناصر نفوذی داخل با ایجاد دوگانه «معیشت-امنیت» بحرانی عظیم را در داخل رقم خواهد زد.
روزهای سختی در پیش است...
@GhadiriNetwork
امیدوارم با هوشیاری نیروهای مسلح، اینبار ایام ارتحال امام، به اسم تجدید میثاق با آرمان های ایشان، به مراسم بیعت با حسن مصطفوی و ولیعهد تبدیل نشود.
@GhadiriNetwork
🎞 سینما و سیاست
رئیس سابق موساد در مصاحبه اخیرش فاش کرده است که بنیامین نتانیاهو در سال ٢٠١١ به نیروهای نظامی اسرائیل دستور داده بود آماده حمله به اهدافی در ایران شوند.
این را بگذارید در کنار جنجال خلق الساعه رسانههای صهیونیستی آمریکا در «کشف» پیش بینی تمدن مایا در پایان یافتن جهان در سال ۲۰۱۲. موضوعی که هدفی جز مقدر و محتوم جلوه دادن وقوع جنگ را برای افکار عمومی جهان نداشت.
تولید فیلم سینمایی «۲۰۱۲» (محصول ۲۰۰۹ شرکت سنتروپلیس) و مستندهای «نوستاراداموس ۲۰۱۲» (محصول ۲۰۰۹ شبکه هیستوری چنل، متعلق به شرکتهای هرست کورپوریشن و والت دیزنی) و «۲۰۱۲: شمارش معکوس تا آرماگدون» (محصول ۲۰۰۴ شبکه نشنال جئوگرافیک، متعلق به کمپانی فاکس قرن ۲۱) در همین چارچوب قابل ارزیابی است.
لازم به ذکر آنکه هالیوود در اقدام مشابه دیگری نیز فیلم ضد ایرانی «۳۰۰» (محصول ۲۰۰۶ شرکت لجندری پیکچرز) را تولید کرد تا با وحشی و بربر نشان دادن ایرانیان، طرح نئوکانها در حمله به ایران در سال پایانی دولت دوم بوش را هموار نماید.
bbc.in/2H6L6BC
@GhadiriNetwork
تجارت پوتین
۱. نتانیاهو بلافاصله پس از خروج آمریکا از برجام، با پوتین در مسکو دیدار می کند.
۲. رئیس جمهور روسیه اندکی بعد، از لزوم خروج نیروهای خارجی از سوریه سخن می گوید.
۳. و اکنون شرکت آمریکایی اپل در همکاری متقابل، از ارائه نسخه به روز شده پیام رسان تلگرام که به چالشی حیثیتی-امنیتی برای دولت روسیه بدل شده بود، خودداری نموده است.
@GhadiriNetwork
حسامالدین آشنا و تکمیل پازل برجام منطقهای
امروز و در آستانه تحمیل برجام منطقهای، اعداد و ارقامی در خصوص میزان محبوبیت ایران در منطقه منتشر شد که حرف آن یک چیز بیشتر نیست: نگاه منفی کشورهای اسلامی و علی الخصوص متحدان ایران به جمهوری اسلامی.
جالب است بدانید پایش مذکور را مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ISPA) که حسامالدین آشنا عضو هیأت امنای آن است، به سفارس مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری که همو ریاست آن را برعهده دارد انجام داده است.
فارغ از این پرسش بنیادین که چگونه و با چه روشی یک موسسه افکارسنجی داخلی به نظر مردم ۱۱ کشور اسلامی دست یافته و اینکه با چه هدفی افکار عمومی کشورهایی چون موریتانی و مغرب در معرض پایش قرار گرفتهاند اما کشورهایی چون سوریه، ترکیه، بحرین و یمن خیر؛ این سوال اساسی نیز مطرح است، در شرایطی که حزب الله لبنان پیروز قاطع انتخابات پارلمانی اخیر لبنان بود آنچنانکه حاج امین شری، نامزد حامی مقاومت، برای نخستین بار در تاریخ سیاسی لبنان رتبه نخست بیروت (پایگاه سنتی جریان ۱۴ مارس) را از آن خود نمود، چگونه نظر مثبت مردم لبنان به ایران، تنها ۵۱٪ برآورد شده است؟!
و یا در شرایطی که لیست مرتبط با حشد الشعبی (الفتح) رتبه دوم انتخابات پارلمانی عراق را کسب نمود، چگونه نظر منفی مردم عراق نسبت به ایران، ۶۱٪ و منفیتر از عربستان سعودی با ۵۹٪ ذکر گشته؟!
و فارغ از این اعداد و ارقام مشکوک و بدون پشتوانه علمی، این پرسش مبنایی به جای خود باقی است که هدف از انتشار چنین آماری از سوی مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری در این مقطع زمانی چیست؟ البته پاسخ واضح است!
۱۳۹۷/۴/۹
@GhadiriNetwork
🔷 پیام مخاطب و پاسخ اینجانب
🔸پیام مخاطب:
آقای قدیری عزیز
این طرح استیضاح روحانی پوست موز زیر پای نظامه.
اعتراضات دی ماه ۹۶ بهشون ثابت کرده کلید واژه معیشت پتانسیل اعتراضات تحول خواهانه و دموکراسی طلبانه ی سال ۸۸ رو نداره.
حالا میخوان اعتراضات رو با دو بال معیشت و آزادی به کف خیابان بیارن.
خشونت از طرف معیشت طلبان و مدیریت توسط دموکراسی خواهان.
علاوه بر اون رفتن روحانی برای مردم نشانه ای از ضعف جمهوری اسلامی هست و آغازی بر دومینوی سقوط.
در مرحله بعد مسئولیت با رهبری خواهد بود و حمله به سنگر آخر.
به نظر بنده موندن روحانی و کار کشیدن ازش به هر نحوی به مراتب عقلانی تر هست تا کنار گذاشتنش و تبعات احتمالیش من جمله شلوغ شدن دانشگاه ها و ایجاد ذهنیت کودتا توسط سپاه.
🔹پاسخ اینجانب:
چرخش روحانی به ادبیات انقلابی، صرفا تاکتیکی و برای خام کردن اصولگرایان و رهایی از مهلکه استیضاح است.
روحانی دیگر پایگاه اجتماعی ندارد که کسی برای بقای او به خیابان بریزد.
الان جامعه نیاز به امید دارد و دولت نیاز به پاکسازی و تغییر راننده، که هر دو هدف با استیضاح روحانی محقق می شود.
ضمنا ذهنیت کودتا توسط سپاه هم محلی از اعراب ندارد، چراکه پیشتاز بحث استیضاح، اصلاح طلبان اند، نه نظامیان و نه حتی اصولگرایان.
بماند که هدف اصلاحات فرار از روسیاهی حمایت های گسترده از روحانی در دو دوره انتخابات و نجات اعتبار نداشته و سرمایه اجتماعی خویش است.
البته منکر طرح دشمن برای ضربه زدن به هر بهانه و در هر شرایطی، اعم از بقا یا فنای روحانی نیستم.
@GhadiriNetwork