👥 پرسش مخاطب و پاسخ اینجانب:
👤 لطفا در میان نوشته هایتان از شبکه جاسوسی راسویاب هم حرفی بزنید.
راسویاب متعلق به کجاست و این اخبار چگونه لو میره؟
مگه اطلاعات افراد طبقه بندی نمیشه!
👤 کار سختی نیست. بیش از یک میلیون نیروی نظامی و انتظامی داریم، کافیست یکی از اقوام و همسایگان اطلاعاتی را از نام و آدرس منزل بفرستد. البته این به جز اطلاعات آشکاری است که از خودشان یا خانواده های شان در شبکه های اجتماعی گذاشته اند یا در برخی سامانه های دولتی وجود دارد.
@GhadiriNetwork
🔵 در حاشیه
واکنش احمدینژاد به تصویب CFT چه بود؟
ارسال پیام برای رئیس جمهور بولیوی و درخواست مجوز برای تجمع هوادارانش!
بعدها هم که گند کار مصوبه مجلس درآمد، قهرمانامه وارد معرکه خواهد شد و بدون هیچ هزینهای موج انتقادات را طبق معمول مصادره خواهد کرد!
۹۷/۷/۱۵
@GhadiriNetwork
🌐 به همه دانشجویان و دانشگاهها اکیدا توصیه میکنم تا زمان رد لایحه CFT توسط شورای نگهبان، به جهت کاستن از تبعات عصبانیت و عصیان عمومی، با قید فوریت مناظرهایهایی را با حضور موافقان و مخالفان آن برگزار و فیلم جلسه را در فضای مجازی منتشر نمایند.
فارغ از امکان دعوت از نمایندگان موافق و مخالف، آقایان مجید شاکری و سید یاسر جبرائیلی، گزینههای ایدهآلی برای حضور به عنوان مخالف لایحه هستند.
@GhadiriNetwork
🌐 سخنرانی اینجانب در جمع هادیان سیاسی برگزیده
۱۶ مهر ۹۷، سپاه محمد رسول الله تهران
@GhadiriNetwork
رئیس جمهوری نیز داریم که با وجود ۱۶ سال ریاست بر شورای عالی امنیت ملی و مسؤلیت پرونده هستهای، گمان میکرد _و شاید هنوز میکند_ عضو ششم در ۵+۱ ایران است، نه آلمان!
@GhadiriNetwork
4_5922247704859116765.pdf
28.29M
📄 فایل PDF کتاب «تکنیکهای عملیات روانی در حوزه رسانه و خبر»
AhmadGhadiri.ir/post/443
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
تهدیدات اربعین ۹۷ @GhadiriNetwork
کانال رجانیوز به نقل از یک مسؤل امنیتی عراقی:
طبق بررسیهای بهعملآمده، گروهک تروریستی منافقین قصد دارند در ایام منتهی به اربعین حسینی، با ایجاد درگیریهای صوری و فتنهانگیزی قومیتی، مسیر پیادهروی اربعین را به آشوب بکشانند.
عناصر منافقین در صددند در قالب تیمهای دو یا چند نفره، متشکل از یک یا چند خانم و آقا با پوشش زوار عادی، در نقاط مختلف مسیر و موکبها، اقدام به داد و فریاد و درگیری نمایند که در این توطئه، طرح ادعای اهانت ناموسی و آزار جنسی، به عنوان بهترین دستاویز قلمداد شده است.
انتظار میرود زوار ایرانی و عراقی، فریب این قبیل نزاعها و درگیریهای تصنعی را نخورند و خدایناکرده باعث خونریزی در مسیر زیارت سیدالشهداء(ع) نشوند و اینگونه فتنهانگیزیها را در نطفه خفه کنند.
@GhadiriNetwork
حمله همزمان آمدنیوز به فریدون و روحانی.
آیا میان عوامل آمدنیوز با تیم روحانی اختلاف حساب پیش آمده یا اینکه تیم روحانی نگران از دستگیری مرتبطین با آمدنیوز، مشغول خودزنی و ردگمکنی است؟
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
این هشدار جدی است! @GhadiriNetwork
فارغ از اینکه دشمن در ایجاد آشوب موفق شود یا نه، واضح است که زمان کنونی بهترین بستر تحقق آن است...
@GhadiriNetwork
🔴 تفاوت دو انقلاب
در ۱۹۷۹ میلادی(۱) در کشوری انقلاب کرده(۲) دیکتاتور دست نشانده آمریکا(۳) سرنگون میشود و هنوز گردوخاک انقلاب فروننشته، ایالات متحده که سفارتش همچنان دایر بود، با تمام توان از ضدانقلاب(۴) این کشور در برابر نیروهای انقلابی(۵) حمایت میکند.
کشور انقلابی مذکور هم که از سطح بالای خرابکاریهای مستقیم و غیرمستقیم نظامی کدخدا به ستوه آمده بود، در اقدامی جهانپسندانه، شکایت خود را نزد دیوان بینالمللی دادگستری میبرد. دیوان هم پس از دادرسی طولانی و پیچیده، حق را به حقدار میدهد و از آمریکا میخواهد به مفاد رأی پایبند باشد. ابرقدرت جهان اما اعتنایی به حکم دیوان نمیکند.
کشور انقلابی قصه ما اما الزام آمریکا به اجرای رأی و شکایت از آن کشور را ناچار نزد خودش به شورای امنیت میبرد!
اگرچه آمریکا قطعنامه را وتو میکند، اما کشور انقلابی همچنان پیگیر و امیدوار، الزام آمریکا را برای بار دوم از شورای امنیت سازمان ملل طلب میکند که این بار نیز با وتوی آمریکا مواجه میشود!
کشور انقلابی که چاره را در رجوع به مجمع عمومی سازمان ملل میبیند، آنجا نیز موفق به اخذ قطعنامهای به نفع خود میشود که البته آن هم تغییری در رویکرد خصمانه آمریکا ایجاد نمیکند.
دیپلماتهای احتمالا غیرانقلابیِ آن کشور انقلابی، اگرچه هیچ عاید عینیای از آن همه سردرگمی در راهروهای سازمان ملل و دیوان بینالمللی دادگستری نداشتند، اما خوشحال بودند از اینکه در برابر آن همه خسارت، حداقل دنیا حق را به آنان داده است؛ خوشحالیای که البته همان هم چند صباح بیشتر دوام نداشت و با کودتای آمریکایی طرحریزی شده توسط سفارت آن کشور، در ۱۹۹۱ همه چیز تمام میشود؛ هم آن خوشحالیها و هم آن خوشحالهایی که دیگر نبودند تا دنیا کماکان حق را به آنان بدهد.
۱- ۱۹ ژوئن ۱۹۷۹، چهار ماه بعد از پیروزی انقلاب ایران
۲- جمهوری نیکاراگوئه واقع در آمریکای مرکزی
۳- آناستازیا سوموزا
۴- کنترا(ها)
۵- ساندینیست(ها)
@GhadiriNetwork
علیه انقلاب نیگاراگوئه، از عملیات روانی تا عملیات نظامی
@GhadiriNetwork