اندیشه و قلم | احمد قدیری
آسیبشناسی اخلال محاسباتی در دستگاههای امنیتی ۱. بولتن محوری و بحران تحلیل در میان مدیران امنیتی
آسوشیتدپرس گزارشی دارد درخصوص بررسی ادعای میزان و ارزش تجهیزات نظامیای که ایالات متحده در هنگام خروج فوری و ناگهانی از افغانستان برجای گذاشته است.
طبق این گزارش که به تاریخ ۲۰۲۱/۸/۲۱ منتشر شده، ضمن تأیید رقم ۸۳ میلیارد دلاری هزینههای آمریکا در افغانستان از ۲۰۰۱ تا ۲۰۲۱، حدود ۲۴ میلیارد دلارِ آن را مربوط به تجهیزات نظامی و حمل و نقل در تمام این سالها ذکر میکند.
بازرس کل پنتاگون نیز در ۲۰۲۲/۸/۱۸ در گفتگو با فاکسنیوز اظهار داشت ارزش کل تجهیزات آمریکایی باقی مانده در افغانستان ۷ میلیارد دلار است که ۴ میلیارد دلار آن سهم ماشینهای نظامی است.
از آنجایی که متاسفانه در بسیاری موارد شاهد بودهایم اخبار و اطلاعات نادرستی به بولتنها نشت پیدا کرده و همان مبنای برآورد و تصمیمات مقامات سیاسی و نظامی شده است، لازم دانستم این اطلاعات را جهت اطلاع مردم و مسولان منتشر نمایم، خصوصا که این روزها مطالبی با ادعای اینکه طالبان تجهیزاتی به ارزش ۸۵ میلیارد دلار را در اختیار دارد به وفور درحال انتشار است.
احمد قدیری
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔴 نفوذیهای فرهنگی نفوذ امنیتی را کم و بیش میشناسید و نفوذیهای امنیتی را نیز دیدهاید. نفوذ و جاس
🔴 فراخرابکاری در فراجا
اول. خلاصه سند دستورالعمل خرابکاری و کاهش عملکرد سازمانهای دولتهای ضدآمریکا که سال ۲۰۰۸ از طبقهبندی محرمانه خارج و منتشر شده، آموزش این مهم است که چطور مدیران و کارکنان ارگانها با پیچیده و طولانی کردن فرآیندها، بدون ایجاد حساسیتهای امنیتی، به منافع دول ضدآمریکایی ضربه بزنند.
دوم. رئیس صداوسیما به تازگی در تشریح چرایی مغلوب شدن نظام در جنگ روایت آشوب ۱۴۰۱ اعلام کرده «سه روز خواهش کردیم فیلم صحنه فوت مهسا امینی را بدهید تا ثابت کنیم ضرب و شتمی نبوده که پس از سه روز التماس دستمان رسید».
من عامل این خرابکاری را میشناسم، تعجب میکنم چطور فراجا نمیشناسد!
۱۴۰۲/۳/۱۱
متن کامل سند را اینجا بخوانید:
hsdl.org/c/abstract/?docid=750070
ترجمه کامل بهزودی در کانال نگارنده منتشر خواهد شد.
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔷 چرا نباید از مواضع خائنانه فائزه هاشمی درخصوص تحریم سپاه تعجب کرد؟ 🔸ویکیلیکس: هاشمی در دیدار سفی
در ۸۹/۳/۱۹ قطعنامه بیسابقه تحریمی ۱۹۲۹ شورای امنیت علیه ایران تصویب شد که اثر عینی خود بر اقتصاد کشور را در نوسانات ارزی سال ۱۳۹۱ نشان داد.
جالب آنکه در بحبوحه جنگ ارزی علیه ایران، صندوق بینالمللی پول (اهرم مالی بینالمللی آمریکا) رشد اقتصادی ایران را نزدیک به صفر اعلام کرد؛ موضوعی که خوشایند دولت وقت نبود و از همین جهت حسینی، وزیر اقتصاد، برای اصلاح نظر صندوق، مجموعهای از آمار و اطلاعات اقتصادی را در اختیار آنان گذاشت!
و اینگونه بود که با یک ترفند ساده، آمریکاییها تمام اطلاعات مهم اقتصادی ما را دریافت و برای حداکثرسازی اثر تحریمها اعمال کردند.
رونوشت: دکتر فرزین، رئیس بانک مرکزی
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
📸 نشست و برخاستهای همیشگی سیدحسن مصطفوی با سران فتنه و فرق ضاله، محکومان امنیتی و مفسدان اقتصادی در
درمیان تمام نشست و برخاستهای سیدحسن مصطفوی با عناصر پلید سیاسی، همنشینی او با سیدهادی هاشمی، برادر سیدمهدی هاشمی معدوم، برایم از همه عجیبتر است!
کسی که حسینعلی منتظری را رودرروی امام خمینی قرار داد و خوندل بیمثالی را به ایشان خوراند که جلوههای آن در نامه «سه قسم» آشکار است.
متن نامه را اینجا بخوانید:
imam-khomeini.ir/fa/C207_44726/
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
درمیان تمام نشست و برخاستهای سیدحسن مصطفوی با عناصر پلید سیاسی، همنشینی او با سیدهادی هاشمی، براد
بخشی از نامه امام خمینی(ره) به منتظری
جناب آقای منتظری
با دلی پرخون و قلبی شکسته چند کلمهای برایتان مینویسم تا مردم روزی در جریان امر قرار گیرند...
سخنی از سرِ درد و رنج و با دلی شکسته و پر از غم و اندوه با مردم عزیزمان دارم...
از خدا میخواهم که به پدر پیر مردم عزیز ایران صبر و تحمل عطا فرماید و او را بخشیده و از این دنیا ببرد تا طعم تلخ خیانت دوستان را بیش از این نچشد. ما همه راضی هستیم به رضایت او؛ از خود که چیزی نداریم، هر چه هست اوست.
والسلام
۱۳۶۸/۱/۶
@GhadiriNetwork
مهدی را بیدار کردم که صبحانه بخورد و با بچهها دنبال کارش برود. حسن فرزند احمد آقا هم مثل بچههای من -یاسر و مهدی- همراه ما بود.
هاشمی رفسنجانی، امید و دلواپسی، خاطرات سفر به ژاپن و چین، ۱۳۶۴/۴/۱۲
@GhadiriNetwork
هاشمی در سال ۸۹: دانشگاه آزاد جزء اموال ما است و در صورت فوت يکی از ما، فرزندانمان مالک آن خواهند بود!
تصویر وقف غیرقانونی دانشگاه آزاد با برآورد ۲۵۰ میلیارد دلار املاک و اموال، پس از خارج شدن مدیریت آن از دست هاشمی.
امضاء کنندگان وقف (تصاحب) نامشروع: هاشمی، جاسبی، موسوی و حسن مصطفوی
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
📸 برای ثبت در تاریخ: عاقبت بودجههای نجومی تعلق گرفته به حسن خمینی اقدام بیشرمانه کانال جماران در ه
⚫️ به نام امام
۱. کارتون منتشره در کانال جماران: حمله مسلحانه به رژه ۱۳۹۷/۶/۳۱ ارتش در اهواز که مسؤلیت آن را #داعش و #الاحوازیه برعهده گرفتند!
۲. خبر کانال جماران از حرکت نمادین تیم ملی آلمان در حمایت از همجنسبازی و همجنسبازان در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر: اعتراض #جالب آلمانیها در دفاع از #حقوق_بشر!
@GhadiriNetwork
هدایت شده از علی بیطرفان🙋♂️
28.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
علتهای شکاف بین بخشی از مردم و حاکمیت چیست؟
لینک یوتیوب :
https://youtu.be/JZcH756iHmM
❇️ @ali_bitarafan5
🔻 آیا هاشمی رفسنجانی در انتخاب رهبری نقشی داشته است؟
🔹طی سالهای گذشته طرفداران و حامیان مرحوم هاشمی این ادعا را داشتهاند که مرحوم هاشمی، نقشی اساسی و پررنگی در رهبری آیتالله خامنهای داشته است. بازخوانی مختصر جلسه خبرگان و رجوع به نقل قولها و خاطراتی که از اعضای وقت وجود دارد، حاکی از آن است که نه تنها آقای هاشمی نقشی در این امر نداشته، بلکه برعکس، اقداماتش در جلسه خبرگان، بیشتر در راستای مخالفت -چه سهواً و چه از روی عمد- با این امر بوده است.
🔸جلسه خبرگان رهبری که با ریاست مرحوم هاشمی در روز چهاردهم خرداد ۶۸ برای تعیین جانشین امام خمینی تشکیل شده بود، پس از قرائت وصیتنامه امام توسط آیتالله خامنهای، درحالی با محوریت بحث درباره فردی یا شورایی بودن رهبریِ آینده انقلاب پیش میرفت که چند نفر از اعضا از جمله خود آقای هاشمی با خاطرات مشابهی که از امام خمینی داشتند، میدانستند گزینه پیشنهادی امام برای رهبریِ انقلابِ پس از خود، چه کسی است.
🔹آیتالله مجتهد شبستری در اینباره میگوید: «یادداشتی نوشته و به هیأت رئیسه فرستادم و نوشتم مطالبی را که امام در مورد آیتالله خامنهای فرموده بودند، مطرح شود. من یادداشت را به آقای طاهری خرمآبادی [منشی جلسه] فرستاده بودم و او هم نوشته مرا به آقای رفسنجانی داده بود. آقای رفسنجانی گفته بود فعلاً صبر کنید...»
🔸حجتالاسلام احسانبخش، امامجمعه رشت و نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان نیز ماجرای اعتراض مجتهد شبستری به هاشمی را اینطور نقل کرده است: «در این جلسه ابتدا رهبری به صورت شورایی سه نفری و پنج نفری مطرح شد که پس از سخنان مخالف و موافق به رای گذاشته شد و رد گردید. سپس بحث پیرامون انتخاب شخصی برای رهبری جمهوری اسلامی مطرح گردید که در این زمان یکی از آقایان در مجلس با صدای بلند خطاب به آقای هاشمی رفسنجانی گفت «چرا آن چیزی که میدانید شهادت نمیدهید؟»
🔹آیتالله علیاصغر معصومی نماینده استان خراسان در مجلس خبرگان درباره این ماجرا نقل میکند: «دقايقی قبل از اين ماجرا [کفایت مذاکرات]، آیتالله مجتهد شبستری آمد و به من گفت: «داستانی هست، نقل قول موثقی از امام(ره) وجود دارد، چرا آقای رفسنجانی آن را نمیخواند؟» گفتم: «تو بنويس» گفت: «نمیخوانند» گفتم: «تو بنويس، من اينجا هستم» نامه را كه بردند دادند، بازهم آقای رفسنجانی نخواند! من بلند شدم و گفتم: «مگر ما خبرگان مردم نيستيم؟ از استانی كه يک پنجم ايران است نماينده شدهايم. چرا نامه ما را نمیخوانيد؟ چرا نخوانديد؟ برای چه؟» علناً اعتراض كردم...»
🔸باید از حامیان مرحوم هاشمی پرسید، با وجود این که آقای هاشمی مطالب متعددی درباره صلاحیت حضرت آیتالله خامنهای برای رهبری از امام شنیده بودند، چرا توصیههای امام راحل را در ابتدای جلسه طرح نکردند و به جای نقل این مطالب درباره آیتالله خامنهای، ایشان مسئله شورایی بودن را مطرح کردند؟
🔹سپس باید پرسید که نقل توصیههای امام توسط مرحوم هاشمی، چرا با اصرار و پافشاری اعضای جلسه (آقای مجتهد شبستری) میسر شد؟ آیا مرحوم هاشمی تمایلی به نقل مطالب مذکور نداشته و به خاطر اصرار اعضا مجبور به این کار شده است؟
🔸بر خلاف ادعاهای اطرافیان و حامیان مرحوم هاشمی در این چند ساله، نقل خاطره ایشان از امام خمینی در انتهای جلسه صورت گرفته تاثیری در انتخاب آیتالله خامنهای نداشته است. به عبارتی دیگر، نقل قول مرحوم هاشمی از امام در زمانی بود که تقریباً مشخص شده بود که آیتالله خامنهای به عنوان رهبر فردی رأی خواهد آورد و این گونه نبود که آقای هاشمی حرکت خاصی کرده باشند تا آیتالله خامنهای انتخاب شوند و به قول معروف، مرحوم هاشمی با نقل قول از امام، آنهم در اواخر جلسه، خواست روغن ریخته را نذر امامزاده کند.
t.me/Sakhresakht
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔻 آیا هاشمی رفسنجانی در انتخاب رهبری نقشی داشته است؟ 🔹طی سالهای گذشته طرفداران و حامیان مرحوم هاشم
⚫️ نقش هاشمی
یکبار برای همیشه؛ نقش هاشمی در انتخاب رهبری:
۱. علیرغم نهی امام، منتظری را بر مسند قائم مقامی نشاند
۲. در دیدار با مکفارلین به آینده رهبری پرداخت
۳. در خبرگان با وجود اطلاع از نظر امام، آن را مخفی داشت تا آنکه با تذکر و اعتراض برخی اعضا مواجه شد و روغن ریخته را نذر امامزاده کرد
شرح ماجرا را اینجا و اینجا بخوانید
@GhadiriNetwork
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 سه تحول عظیم و تاریخی که امام خمینی در سطح کشور، امت اسلامی و جهان بوجود آورد چه بود؟
✏️ رهبر انقلاب، در مراسم سی و چهارمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی:
✏️ امام بزرگوار ما سه عمل عظیم و بزرگ و تاریخی انجام داد؛ سه تحول بزرگ به وجود آورد. یکی در سطح کشور ایران، یکی در سطح امت اسلامی و یکی در سطح جهان:
۱- تحول در سطح کشور این بود که انقلاب اسلامی را در این کشور به وجود آورد. این انقلاب یک ساخت سیاسی سلطنتی را در هم شکست و مردم سالاری را جایگزین آن کرد. این انقلاب یک نظام دست نشانده و ذلیل در مقابل قدرتها را از میدان خارج کرد و یک نظام مستقل و متکی به عزّت ملی را جایگزین آن کرد.
۲- آنچه در سطح امت اسلامی روی داد، تحول در سطح امت است. جریان بیداری اسلامی را امام به راه انداخت. دوره انفعال و بی تحرکی در دنیای اسلام با حرکت امام به سمت ضعف و نابودی حرکت کرد. مسئلهی فلسطین پس از آن که به خیال صهیونیستها و پشتیبانانشان یک مسئلهی تمام شده به حساب میآمد با تحول امام در سطح امت اسلامی به مسئلهی اول جهان اسلام تبدیل شد.
۳- تحول سوم تحول در سطح جهان است. امام فضای معنویت و توجه معنوی را در دنیا زنده کرد حتی در کشورهای غیر مسلمان. معنویت در زیر لگدکوبی سیاستهای مادیگری و ضدّ معنوی از بین رفته بود. معنویت از یادها رفته بود. حرکت امام بزرگوار رنگ معنوی را در دنیا دوباره زنده کرد.
✏️ این سه تحول هیچکدام سابقه ندارد. شاید در آینده هم شبیه اینها و نظیر اینها را نتواند انسان پیشبینی کند که به وجود بیاید. این مخصوص امام بزرگوار بود.
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب: ببینید جوان ایرانی چه عظمتی از خود نشان میدهد. هزاران هسته مقاومت در مساجد داریم
📢 هماکنون؛ حرم امام خمینی(ره)
📽 پخش زنده در KHAMENEI.IR👇
Farsi.khamenei.ir/live
اندیشه و قلم | احمد قدیری
⚒ انقلاب کارگری همانطور که #ققنوس اسم رمز آشوبی با استفاده از ظرفیت زنان و دانشجویان بود، #درفش_کاو
🔴 قیام منافقین
وقتی رهبر انقلاب ضمن اشاره به «پشتیبانی دستگاههای امنیتی غربی از اغتشاشات ۱۴۰۱»، از «هزاران هسته مقاومت در مساجد»، «انتخاباتی که دشمن توپخانههایش را به سمت آن روشن کرده» و «مصطفیهای صدرزاده که در کشور داریم» میگویند، یعنی تأیید این تحلیل که ۱۴۰۲ سال قیام مسلحانه منافقین است.
۱۴۰۲/۳/۱۴
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🇮🇷 به مناسبت ورود به ماه پرافتخار بهمن، مطلبی مناسبتر از پیام اعجابآور حضرت روحالله خطاب به ملت ا
آخرین سخنم در اینجا با شما اینکه به جمهوری اسلامی، که ثمره خون پدرانتان است، تا پای جان وفادار بمانید؛ و با آمادگی خود و صدور انقلاب و ابلاغ پیام خون شهیدان، زمینه را برای قیام منجی عالم و خاتم الاوصیاء و الاولیاء، حضرت بقیة الله -روحی فداه- فراهم سازید.
صحیفه امام، جلد ۲۰، صفحه ۳۸
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔷 گزیده صحبتهای اینجانب در جمع طلاب پردیسان قم مورخ ۱۲ مهر ۹۸ 🔸یکی از تصورات غلطی که حاکمیت نیز به
⚫️ دلهره همیشگی
دلهرهی خبر شهادت حاج قاسم را یادتان هست؟
غصه و داغ تمام ناشدنی بعدش را چطور؟
زمانی که اولینبار فیلم آرشیوی رحلت امام را دیدم، اولین چیزی که به ذهنم خطور کرد این بود که برای آقا چه کردهایم و عاقبت ما بدون ایشان چه خواهد شد؟
این کابوس همیشه با من بوده تا زمانی که با خبر شهادت حاج قاسم تشدید شده.
کلام تلخی همچون روضه است؛ اما برای خروج از رخوت و رکود کنونی بیانش را لازم میدانم:
روزی هم میرسد که خیلی عادی مشغول زندگی خود هستیم که مثل شهادت حاج قاسم، ناگهان خبری نحس زیرنویس شبکه خبر میشود:
«انا لله و انا الیه راجعون
روح بلند و ملکوتی مرجع شیعیان جهان
رهبر انقلاب اسلامی ایران
حضرت آیتالله العظمی سیدعلی حسینی خامنهای
به ملکوت اعلا پیوست».
متعاقب آن سیل پیامهای تسلیت است که رد و بدل میشود و البته گلههای گرگ و کفتاری که در داخل و خارج هلهله میکنند.
چه حس و حالی خواهیم داشت؟!
غم و اندوه؟ ترس و دلهره؟
چه واکنشی خواهیم داشت؟!
بغض؟ شیون؟ بر سر و صورت کوبیدن؟ پیاده روانه خیابانها شدن؟ استغاثه به امام زمان؟
حس و حال روز وحشت را تصور کنیم و آنچه برای رهبرمان باید انجام میدادیم و ندادهایم.
هنوز هم دیر نیست.
تلاش کنیم برای اتصال انقلاب به قیام.
بسمالله الرحمن الرحیم...
@GhadiriNetwork
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 احمد قدیری پاسخ میدهد: مجلس چگونه طرح مالیات بر عایدی سرمایه را ذبح کرد؟
@GhadiriNetwork
Venezuela, Nicaragua y Cuba.
América Latina ya no es el patio trasero de EEUU; Es independiente y la casa de latinos.
Viva la resistencia!
🇮🇷🇻🇪🇳🇮🇨🇺
Venezuela, Nicaragua and Cuba.
Latin America is no backyard of USA; It's independent and home to its people.
Long live the resistance!
@GhadiriNetwork
🇻🇪🇮🇷 به بهانه سفر این روزهای رئیسجمهور به آمریکای لاتین؛ شرح سفر به کاراکاس:
غروب سهشنبه ۸۷/۶/۱۹ به كاراكاس، پايتخت ونزئلا، متحد جديدالشكل ايران رسيدم. دو روز در كاركاس بودم. سؤالات پرشمار و دقت بسیاری راجع به ونزوئلا میكردم. ونزوئلا را شبيهترين كشور به ايران دانستم؛ از هر نظر. نسبت جمعيت پايتخت به كل كشور، مانند ايران زياد بود: حدوداً ۵ به ۳۰ ميليون، قيمت ارزان (مفت) سوخت: هر باک بنزين یک دلار، مواضع ضدآمريكایی، مردم پرتوقع، رئيسجمهور مردمی و مخالفت لابیهای ثروت و قدرت با چاوز از جمله شباهتهای دو کشور بود.
در كاركاس و در نزديكی سفارت ايران رستورانی ايرانی بود كه صاحب خوش فكرش آنجا را اداره میكرد و نه تنها خدمات غذایی ارائه میداد كه كارچاقكن ايرانيان نيز بود. كارمندان سفارت دلارهایشان را پيش او میآورند و با بوليوار عوض میكردند.
ماجرای تبدیل دلار هم چنين است كه دولت نرخ رسمی دلار را نسبت به بوليوار با ارزش دو برابر قيمتگذاری كرده، درحاليكه مردم و خصوصاً ثروتمندان فراری از كشور حاضر به خريد سه-چهار برابری دلار هستند. لذا در بازار سياه با قيمتهای بالاتر از قيمت رسمی، دلار معامله میگردد و عدهای سودجو، در بازار رسمی دلار را دو برابر بوليوار خريداری میكنند و در بازار آزاد میفروشند.
از برنامههايم در كاراكاس، ديدار با سفير ايران در ونزوئلا (آقای ذیفن) و رفتن به حسينيه لبنانیها برای افطار به همراه يكی از كارمندان سفارت بود. برايم جالب بود كه سرتاسر حسينه ۸۰ متریشان عكس آقا و مخصوصاً امام را چسبانده بودند و عجيب آنكه عكسی از رئيس جمهور لبنان و حتی شخصیتهایی چون امام موسی صدر و سيدحسن نصرالله نبود.
و اما كاراكاس؛ شهری بود ساحلی، كمی گرم و كمتر شرجی؛ بسيار سرسبز و تپهای. شهر از چندده تپه کمشیب تشكيل، و روی هر تپه، چندصد برج و ويلا ساخته شده بود. عدم وجود خيابانهای متقاطع، پيدا كردن آدرس را دشوار كرده بود. درختان متنوع و فراوان شهر مانع از به چشم آمدن زاغهها میشد؛ نه به اين معنا كه زاغهها لابهلای درختان گماند؛ به اين جهت كه تفكیک زيبایی طبيعی شهر از سازههای بعضا فرسوده انسانی دشوار بود.
نكته درخور تأمل، فساد كمتر مكزيكوسيتی نسبت به كاراكاس است. متأسفانه آمريكای لاتينیها در فساد، دچار لمپنيسم مفرط شدهاند. هر چه كشور جهان سومیتر، فسادش هم بيشتر. وضعيت فرهنگی مكزيک از ونزوئلا بهتر است و آمريكا هم از مكزیک؛ و اين دقيقاً خلاف تصور عموم است كه آمريكا را پيشتاز در فحشا میدانند.
📖 بخشی از کتاب «شب نوشتها؛ سفرنامه مصور مکزیک»
@GhadiriNetwork