🌐 ۱۵ بهمن، گرگان خواهم بود در جمع کادر اتحادیه انجمنهای اسلامی دانش آموزان.
@GhadiriNetwork
هنر همیشگی ما
احيای دادسراها، ايجاد شوراهای حل اختلاف، ارائه لوايح متعدد به مجلس و تدوين قوانين و بسترسازی برای اصلاح ساختار و تئوریزه کردنِ لزومِ حبسزدايی، اِعمال مجازاتهای جايگزين زندان، تصويب سياستهای کلان و راهبردی دستگاه قضا و ايجاد و تقويت سيستمهای فنآوری نوين از جمله اقدامات مؤثری است که در دوره مرحوم آیتالله #شاهرودی طی ۱۰ سال با هدف اصلاح امور و کاهش اطالهٔ دادرسی و کاهش حجم پروندههای قضايی انجام شد. بازخورد؟ #تقریبا_هیچ!
مشکل عمدهٔ روحانیت، نداشتن درکی صحیح از لزوم تبلیغات و قدرت رسانهای برای تشریح عملکرد است. مرحوم شاهرودی که باوجود انتقاداتی به او، در زمینهٔ مبارزه با فساد و پیگیری عدالت از دوره قبل پیشروتر بود و برخورد با شهرامجزایری، مهرداد قطان، قاسم ممتاز، علی مشهدیاسماعیل، پیمان محبی، اسماعیل احمدی زمردی، عباس تقیزاده، قاسم خاکی، کارکنان گمرک فرودگاه پیام و... را در کارنامه داشت، با هجمهٔ رسانهایِ عظیمی روبرو بود که عملِ او را الکَن در برخورد با فساد، محافظهکار و ناتوان در ریاست متصف میکرد.
واقعیت آنست که در اندیشهٔ سیاسی به یک نظامسیاسیِ ۴۰ ساله -آن هم در شرایطی که آن نظام خودش متوجهِ نظامسازی، دولتسازی و تمدنسازیست و مدلی را در حکومت دنبال میکند که تابحال در تاریخ سیاسی کلاسیک و مدرن جهان سابقه نداشته- یک نظامِ کودک و نابالغ میدانیم. نظامسازی و «تغییر» پدیدهای ناگهانی نیست؛ نمیتوان از نظامِ رانتیر پادشاهی که هزارانسال در خونِ این مملکت جریان داشته ناگهان در یک روز و با صرفِ قانونگذاری به مردمسالاری دینی شیفت کرد. حکومت، فرهنگ است، و شیفت فرهنگی بصورت ناگهانی رخ نمیدهد. ناگهان از بیعدالتیِ طاغوتی به عدالتِ علوی نمیتوان رسید. انقلاب اگر در سطح نظام ممکن باشد در سطح فرهنگ به این سادگی ممکن نیست. کما انقلاب اسلامیِ پیامبر در صدر اسلام که بنظر میرسید همهٔ وجوه اعراب را تغییر داده باشد اما در سقیفه ثابت شد که خیر. انقلاب فرهنگی در بستر زمان رخ میدهد نه اتفاق. استمرار و تلاش و تجربه لازم دارد. تجربهٔ حکومت، و تجربهٔ مردم.
نقدِ ما به #آملی_لاریجانی چیست؟ که لبهٔ قانون را برای عدالت تیز نکرده؟ آمارها همگی خلاف این مدعی را نسبت به همهٔ رؤسای قبلی نشان میدهد. که فرزندش جاسوس است؟! مصاحبهٔ روحالله زم که اولینبار این ادعا را طرح کرد ببینید تا به مضحک بودن ایندست سخنانِ طبق سیاستِ «دروغ بزرگ» پی ببرید.
ساده مینویسم که آملیلاریجانی چهرهٔ نچسبی بخصوص برای #دانشجویان دارد؛ حرف زدن بلد نیست، صدای قشنگی و ایضا چهرهٔ زیبایی ندارد، و بیشتر درمورد سیاستخارجی و #برجام حرف میزند تا قوهاش، بله. اما تا امروز هیچکس مثل او در ردِ معیار بودن حقوقبشر غربی در کشور اسلامی استدلال نکرده بود. آنها که ایشان را از نزدیک میشناسند یا حتی از دور کارنامهاش را رصد کردهاند، میدانند که بر خود سختگیر و در کار دقیق است، اهل معامله و مصالحه نیست و هیچ مهمی را نمادین برگزار نمیکند. دفاع مطلقی از قوهقضاییهٔ او در کار نیست چه اینکه این سازمان همچون همهی دستگاههای دیگر کم نقص ندارد، گرچه که خدماتش یکصدمِ مشکلاتش دیده نشده. این دفاعیست از مَردی که مورد هجمهی دوست و دشمنِ داخلی و خارجی واقع شده.
آملیلاریجانی چه برادرانش را دوست بداریم چه منفور، سدی در برابر دشمنان داخلی و خارجیست و این دلیل این هجمهٔ سنگین علیه اوست. نباید به دشمن اجازه داد با عَلَم عثمان کردنِ یکسری مشکلات و انتقادات، او را فراری دهد و منزوی و رادیکال کند و خود نیز نباید در این پازل محو شد. که شاید اگر در برخورد با اشتباهات احمدینژاد هم ما این نکته را رعایت میکردیم و ناگهان برای فرار از پاسخگویی طردش نمیکردیم، او اینگونه رادیکال و بیهویت نمیشد. بصیرت داشته باشید آقایان. باور کنیم رهبری ساده نیست، و کارنامه آملیلاریجانی آنقدر که میگویند سیاه. بلکه اساساً سیاه هم نیست.
مهدی هاشمیرفسنجانی، حمید باقری درمنی، وحید مظلومین، محمد اسماعیل قاسمی، محمدرضا رحیمی و مهآفرید خسروی، بزرگ مفسدینی هستند که او به مجازات رسانده؛ در سالهای گذشته بیش از ۳۵۰ مفسد اقتصادی به اعدام و حبس محکوم شدهاند. کافی نیست، شروع و پیشروی که هست؟
سگ یک فردِ پرکارِ قویِ نچسب، شرف دارد به یک عبدالکلامِ ضعیفِ بیکار و بیعارِ ریشرنگی و پوست کِشیده و خوشگل. اگر معتقدیم او انقلابی عمل نکرده -که بنظر نگارنده اینچنین نیست- او را دوره کنیم که نترسد و انقلابی عمل کند، فراری دادنِ او -این سیاستِ همیشگیِ ما- که هنر نیست.
جو زده نشویم. از افرادیکه نان در تخریب و مخالفت و ژستِ دردمندِ مردم گرفتن و چپ بودن میخورند اثر نپذیریم. حقگرا باشیم.
#نوید_خوشنام
@GhadiriNetwork
🔶 برنامههای ۱۳ بهمن اینجانب در ورامین
🔹ساعت ۸ تا ۱۰، سپاه شهرستان، در جمع کادر سپاه.
🔹ساعت ۱۰ تا ۱۲، سالن همایش های آموزشوپرورش جوادآباد، در جمع مسئولین بخش، معلمان و کارمندان ادارات.
🔹ساعت ۱۵ تا ۱۷، حسینیه ثارالله شهدای گمنام، در جمع عموم بانوان و فعالین فرهنگی.
🔹ساعت ۱۸ تا ۲۰، مسجد جامع در جمع عموم مردم.
@GhadiriNetwork
مبارزه با پولشویی نامی زیبا و مردم فریب برای یک کنوانسیون ضد امنیت ملی است
احمد قدیری در گفت و گو با خبرنگار صبح توس، در خصوص تصویب پالرمو اظهار داشت: همانطور که میدانید برجام در قالب یک معاهده مکتوب و چندجانبه درآمد و ضمیمه قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت شد، با این وجود آمریکا با یک لگد زدن به آن و خروج از برجام رسما تیر خلاص را به توافقی زد که البته عملا پیش از آن نیز چیزی از روح و جسم آن باقی نمانده بود.
وی همچنین ادامه داد: اما در خصوص FATF و کنوانسیونهای مرتبط، اساسا چنین تمهیداتی وجود ندارد و صرفا ما با امید دولت امید به بهبود اوضاع مواجهیم.
این دانشجوی دکتری حقوق بین الملل خطرنشان کرد: نکته دیگر آنکه در برجام که آقایان روحانی و ظریف به مخاطبان عام و خاص با صراحت تضمین و اطمینان میدادند که اوضاع اقتصادی متحول خواهد شد و تحریمهای جدیدی علیه کشور اعمال نخواهد شد، عاقبت شد اعمال مادر تحریمها علیه ایران! حال تکلیف کنوانسیونی که خود دولت هم حاضر نیست عواقب تصویب و اجرای آن را تضمین دهد مشخص است.
وی با بیان اینکه سخن بنده تا اینجا ناظر به ماهیت و محتوای پالرمو نیست، بلکه با گذر از این مقوله، به موضوع ضمانتهای آن پرداختم، تصریح کرد: متاسفانه تفکر دولت همچنان همان سخن غلط و عجیب آقای ظریف است که «هر توافقی بهتر از عدم توافق است» و نگاه دولت این است که «فعلا این را هم اجرا کنیم تا ببینیم بعدا چه خواهد شد»!
قدیری همچنین با تاکید بر اینکه نامه هشت وزیر به رهبری هم رندانه و مکارانه بود، اذعان کرد: اولا نفس نامه زدن به رهبری، انداختن توپ از جانب دولت به زمین رهبری است، ثانیا فرار به جلو است، چرا که مسببین برجام و کرسنت باید محاکمه میشدند و خیلی پیش از اینها استعفا دهند، نه آنکه اعلام نمایند اگر فلان اتفاق نیفتد و کشور به مشکل بخورد ما چاره ای جز استعفا نداریم.
وی با اشاره به اینکه مشکلات را اینها به وجود آورده اند اما طوری وانمود می کنند که گویی با عدم اجرای الزامات FATF مشکلات به وجود خواهد آمد، عنوان کرد: همه باید بدانند که «مبارزه با پولشویی» نامی زیبا و مردم فریب برای یک کنوانسیون ضد امنیت ملی است.
کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: کشوری که در صدد دور زدن تحریم ها برای فروش نفت و ارسال پول و سلاح به متحدین نظامی منطقهای خود است، نباید در برابر دشمنانش شفاف شود.
وی با بیان اینکه در برابر بیگانگان «استتار» ارزش است، نه «شفافیت»، تشریح کرد: شفافیت را حضرات باید در داخل و در پیشگاه ملت به منصه ظهور برسانند که از قضا متاسفانه ابدا چنین چیزی را نمیبینیم.
قدیری با بیان اینکه ما هنوز نفهمیدیم امثال آقای روحانی چگونه از اجاره نشینی یک واحد محقر در قبل انقلاب، به منزل چندصد میلیاردی در ولنجک رسیده است، ابراز کرد: الان میبینیم سازنده فیلم انتخاباتی روحانی به صرف پرسش از وزیر چندهزار میلیاردی بهداشت در خصوص چگونگی جمع آوری این ثروت، با شکایت دولت مواجه و چهار ماه راهی زندان میشود!
تحلیل گر مسائل امنیتی همچنین در پایان خاطرنشان کرد: پالرمو،CFT و FATF آن روی سکهی برجام۲ و خلع سلاح کشور و تضیف نهادهای نظامی و امنیتی است، آن هم در شرایطی که میدانیم از یک سو سال ۹۸ بحران امنیتی در پیش داریم و از سوی دیگر کشور عربستان که مهد تروریسم است کارخانه تولید موشکهای بالستیک ایجاد کرده و کشورهای دیگر را برای سرمایه گذاری در بخش هستهای فراخوانده است.
sobhtoos.ir/post/343169
@GhadiriNetwork
🔷 برنامههای اینجانب در ماه جاری
🔹 ۱۰ بهمن، تهران، هوافضا
🔹 ۱۳ بهمن، ورامین، محافل مختلف
🔹 ۱۵ بهمن، گرگان، اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان
🔹 ۱۶ بهمن، تهران، فرهنگسرای امام، ضبط برنامه تلویزیونی
🔹 ۱۶ بهمن، کاشان، محافل مختلف
🔹 ۱۷ بهمن، تهران، مسجد جامع المهدی شهرک مخابرات
🔸 ۱۷ بهمن، تهران، ناحیه بسیج ناحیه مالک اشتر
🔸 ۱۸ بهمن، ایذه، محافل مختلف
🔸 ۲۴ و ۲۵ بهمن، قم
🔹 قطعی
🔸 غیرقطعی
@GhadiriNetwork
🎤 سخنرانی اینجانب
💵 با موضوع جریان شناسی مفاسد اقتصادی
🕌 شهرک مخابرات، مسجد جامع المهدی
📅 چهارشنبه 17 بهمن ساعت 10
📣 شرکت برای عموم آزاد است
@GhadiriNetwork
🔴 ترور نمادها
۱. واریز اولین قسط توافق ژنو به حساب ایران: ۱۲ بهمن ۹۲
۲. آشوبهای هماهنگ: ۹ دی ۹۶
۳. حمله تروریستی به نیروهای مسلح: ۳۱ شهریور ۹۷
۴. آغاز اجرای جدیدترین دور تحریمها: ۱۳ آبان ۹۷
۵. ثبت کانال مالی نفت در برابر غذا: ۱۲ بهمن ۹۷
برای حوادث احتمالی ۲۲ بهمن آماده باشید
پینوشت | حمله به کنسولگری ایران در کربلا در سالروز اشغال سفارت آمریکا: ۱۳ آبان ۹۸
@GhadiriNetwork