هدایت شده از اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔪 حسن روحانی، از درخواست قطع دست مخالفان حجاب اجباری تا تقاضای به دار آویختن توطئهگران در نماز جمعه
🎧 سخنان شیخ حسن روحانی در مخالفت با حجاب اختیاری: «چرا یک #بیسواد برمیداره تو روزنامه مینویسه ما تو اسلام حجاب نداریم؟ چرا مجازاتش نمی کنند؟ #چرا_دستش_را_نمیبرند؟».
t.me/www_rasaee_ir/6595
📄 خاطرات روحانی از ابتکار خود در اجباری نمودن حجاب: «در ستاد ارتش با دوستان تصمیم گرفتیم حجاب را #الزامی کنیم، که #آغازی برای وزاتخانهها و ادارات دولتی باشد. طرح #اجباری شدن حجاب در ادارت مربوط به ارتش، به عهده #من گذاشته شد و بدین جهت در #گام_اول، همه زنان کارمند مستقر در ستاد مشترک ارتش را که نزدیک به سی نفر بودند، جمع کردم و پس از گفتگو با آنان قرار گذاشتیم از فردای آن روز با روسری در محل کار خود حاضر شوند. زنان کارمند که همگی به جز دو یا سه نفر بیحجاب بودند، شروع کردند به #غرزدن و شلوغ کردن، ولی من #محکم ایستادم و گفتم: از فردا صبح دژبان مقابل درب ورودی موظف است از ورود خانمهای بیحجاب به محوطه ستاد مشترک ارتش #جلوگیری کند. پس از ستاد ارتش، نوبت به نیروهای سهگانه رسید. در آغاز به پادگان دوشانتپه رفتم و همه کارمندان زن را که تعداد آنها هم زیاد بود در سالنی جمع و درباره حجاب صحبت کردم. در آنجا زنها خیلی سر و صدا راه انداختند اما من #قاطعانه گفتم: این #دستور است و سرپیچی از آن جایز نیست. بعد توضیح دادم که ما نمیگوییم چادر سر کنید، بحث چادر مطرح نیست، سخن بر سر استفاده از روسری و پوشاندن سر و گردن است. در نهایت، در آنجا هم گفتم به دژبان دستور دادهایم از فردا هیچ زن بیحجابی را به پایگاه #راه_ندهند. در نیروی زمینی و نیروی دریایی نیز برای کارمندان زن صحبت کردم و با خواندن آیات و روایات و کشاندن بحث حجاب به مسائل اجتماعی و سلامت جامعه و ارائه دلایل مختلف درباره لزوم حجاب، موضوع را تبیین کردم و دست آخر نیز با #بخشنامه، رعایت حجاب #الزامی شد».
t.me/iranoralhistory/1580
🎥 درخواست روحانی مبنی بر به دار آویختن توطئهگران در نمازجمعه: «#توطئهگر ها را خوبه که در مراسم #نمازجمعه بیاورند و به دار #آویزان کنند تا #مردم هم مشاهده کنند و تأثیرش ثأثیر بیشتری باشه».
t.me/tanzym/10595
@GhadiriNetwork
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به مطلب منتشر شده در شبکه منوتو دقت کنید:
بیش از یک کیلو گوشت خالص فقط ۵۰ هزار تومان، آن هم ریز شده و ریخته شده در کیسه فریزر!
ضمن اینکه گوینده گمان دارد هنگام رأی دادن اسامی نامزدها در شناسنامه درج میشود!
این مبتلایان به سندرم داون نه ذهنیتی از قصابیهای ایران دارند و نه نظام انتخاباتی آن. حکایت رضا پهلوی است که گفته بود روی کارت دانشجویی مهر انتخابات میزنند!
@GhadiriNetwork
🔴 رد پای روباه
برگ دیگری از زدوبند دولت روحانی با رسانههای ضدانقلاب:
حمایتهای بیحدوحصر آمدنیوز از روحانی تا انتخابات ۹۶ و انتشار پوسترهای تبلیغاتی وی را که یادتان هست؟
اینک هافینگتونپست افشا کرده بیبیسیفارسی در توافق با دولت، متعهد به بایکوت ناکارآمدیهای آن شده.
#اسکاتلند #فتنه #انتخابات
پینوشت:
۵ ماه پیش از انتخابات ۸۸، تلویزیون BBC فارسی، خنثی آغاز به کار کرد و اعتبار اندوخته را خرج آرزوی براندازی و دروغهای بیشرمانه نمود.
۸ ماه مانده به انتخابات ۹۸، پای خبرنگار BBC به کشور باز میشود، عواملش ژست دفاع از منافع ایران گرفتهاند، خبر از توافقی با دولت روحانی داریم و دوباره فتنه.
@GhadiriNetwork
🔵 راهزنی دریایی انگلیس از منظر حقوق بین الملل
جنایت بین المللی به عنوان حد اعلای جرایم بین المللی معمولا در دو ساحت سیاسی و حقوقی تعریف میشود. بسیاری اتفاقات هست که آن را مبتنی بر تبعات ناگوار، جنایت میدانیم، اما ممکن است از منظر حقوق بین الملل ذیل عنوان جنایت نباشد؛ مانند موضوع تحریمها. اما برخی جرایم، آنقدر برای جامعهی بین الملل مهم بوده که در دستهی جنایت و به عنوان نقض قواعد آمره بین المللی تعریف شده است؛ مانند نسل کشی، جنایات جنگی و دزدی دریایی.
در بررسی اقدام انگلیس در توقیف نفکش ایرانی، خواهیم گفت که اگر اثبات شود که برخلاف ادعای آن دولت، مبنای حقوقی ندارد، میتواند مشابه دزدی دریایی تلقی شود و در هر حال حق اقدام متقابل برای ایران، کاملا مشروع و محفوظ است.
حال باید بررسی کرد که چه رخ داده و سپس وضعیت حقوقی را بر اساس ماوقع بررسی نمود.
شبه دولت جبل الطارق به عنوان دولت تحت حمایت انگلستان و به عاملیت نیروی دریایی آن، یک فروند نفتکش حامل نفت ایران را که با پرچم پاناما در حال گذر از تنگه بوده، به ظن اثبات نشده حرکت به مقصد سوریه، توقیف کرده است که تاکنون نیز تداوم داشته.
دلیل ادعایی توقیف نفتکش ایران، ظن دولت ساحلی و در واقع انگلستان این ذکر شده که نفتکش با هدف تامین سوخت پالایشگاه تحریم شده سوریه از سوی اتحادیه اروپا، در حرکت بود. اما به فرض صحت آن گزاره، مسئله این است که تحریم اتحادیه اروپا اگرچه برای کشورهای عضو و نسبت به خودشان لازم الاجرا است اما هیچ تکلیفی برای دولت های ثالث و هیچ حقی برای دولتهای اتحادیه در برخورد با دیگران ایجاد نمیکند. در غیر این صورت شأن اتحادیه اروپا و مصوبات و قطعنامههای آن را همسنگ تصمیمات شورای امنیت دانستهایم که هیچ کشوری چنین ادعایی ندارد.
جالب آنکه انگلیس، درحالی اقدام خصمانه و متخلفانه خود را به تحریم اتحادیه اروپا ربط میدهد که در حال فرار و خروج کامل از اتحادیه است و این شدت از بیتابی و حرارت در اجرای تصمیمات آن مضحک است.
ثانیا میان حاکمیت دولت جبل الطارق به اسپانیا یا انگلیس، میان این دو کشور اختلاف وجود دارد.
ضمن اینکه اساسا عبور از دریای سرزمینهای مجاور تنگههای بین المللی برای تمامی کشورها آزاد است و در خصوص تنگه جبل الطارق، مطابق حقوق عرفی شدهی کنوانسیون ۱۹۸۲ حقوق دریاها، حق عبور ترانزیت برقرار است و این یعنی دولت ساحلی، مطلقا حق برخورد و توقیف کشتیهای عبوری را ندارد.
اما فارغ از تحلیل حقوقی اقدام غیرقانونی انگلستان، به نظر میرسد این دولت به نیابت از آمریکا و برای جبران حقارت ناشی از سرنگونی پهپاد جاسوسی آن کشور توسط ایران، مرتکب راهزنی دریایی -در معنای عام و ناظر به توقیف، و نه الزاما به معنای مصادره و تصاحب اموال- شده، و سکوت و انفعال ایران و یا واکنش نسنجیده ما را پیروزی خود تلقی میکند.
آنچه جمهوری اسلامی ایران در این زمینه میتواند و باید انجام دهد، استفاده از ظرفیت حقوقی و به رسمیت شناخته شدهی اقدام متقابل در مواجهه با کشتیهای انگلیسی در تنگهی هرمز است که از منظر حقوق دریاها عینا وضعیت جبل الطارق را دارد؛ ضمن آنکه ظرفیتهای انصارالله یمن و تسلط آنان بر تنگه باب المندب نیز باید لحاظ شود. در غیر این صورت، بیپاسخ گذاشتن اقدام انگلستان، راه را برای تحرکات مشابه و بیشتر علیه کشور باز، و بدخواهان را جری میکند.
@GhadiriNetwork
🔴 شکار روباه
۱. بر حاکمیت دولت جبل الطارق میان انگلیس و اسپانیا اختلاف است
۲. در تنگه جبل الطارق حق عبور ترانزیت برقرار است
۳. تصمیمات اتحادیه اروپا صرفا بر مراودات میان خودشان وجاهت دارد
۴. حقوق بین الملل اقدام متقابل را به رسمیت میشناسد
۵. تنگه هرمز و باب المندب دست ماست
۶. منتظرتان هستیم
@GhadiriNetwork
🔴 گروکشی
حال که روحانی صداوسیما را تحریم کرده، امیدوارم تعارف را با دولت کنار بگذارند و تابعیت، تحصیلات، اموال و عملکردش را که به دلیل گروکشی بودجه، ۶ سال از مردم مخفی داشتهاند، از شبکههای سیما مطرح نمایند.
اینگونه درسی نیز به او خواهند آموخت که مقاومت و فشار متقابل، رافع تحریمها است.
@GhadiriNetwork
🔵 مقایسه
تفاوت محسوسی در خصوص «دنبال شوندگان» بچههای انقلابی با مدعیان روشنفکری وجود دارد.
درحالیکه دنبال کردن و خوانش اخبار و مواضع طیفهای متضاد سیاسی، میان جریان حزباللهی یک اصل است، در طرف مقابل یک استثناء است.
محض اطمینان، دنبال شوندگانِ سلبریتیها و افراد مختلف را ملاحظه کنید.
@GhadiriNetwork
🔵 بیپاسخ گذاشتن دزدی دریایی انگلیس راه تحرکات مشابه علیه کشور را باز میکند
احمد قدیری کارشناس مسائل بین الملل و دکترای حقوق بینالملل دانشگاه علامه در گفتوگو با خبرنگار تشکلهای دانشگاهی خبرگزاری فارس، با اشاره به بیانات مقتدرانه رهبر معظم انقلاب درباره دزدی دریایی انگلیس، گفت: جنایت بین المللی به عنوان حد اعلای جرایم بین المللی معمولا در دو ساحت سیاسی و حقوقی تعریف میشود.
وی ادامه داد: بسیاری اتفاقات هست که آن را مبتنی بر تبعات ناگوار، جنایت میدانیم، اما ممکن است از منظر حقوق بین الملل ذیل عنوان جنایت نباشد؛ مانند موضوع تحریمها. اما برخی جرایم، آنقدر برای جامعه بین الملل مهم بوده که در دسته جنایت و به عنوان نقض قواعد آمره بین المللی تعریف شده است؛ مانند نسل کشی، جنایات جنگی و دزدی دریایی.
قدیری تاکید کرد: در بررسی اقدام انگلیس در توقیف نفکش ایرانی، خواهیم گفت که اگر اثبات شود که برخلاف ادعای آن دولت، مبنای حقوقی ندارد، میتواند مشابه دزدی دریایی تلقی شود و در هر حال حق اقدام متقابل برای ایران، کاملا مشروع و محفوظ است. حال باید بررسی کرد که چه رخ داده و سپس وضعیت حقوقی را بر اساس ماوقع بررسی نمود.
این کارشناس مسائل بین الملل گفت: شبه دولت جبل الطارق به عنوان دولت تحت حمایت انگلستان و به عاملیت نیروی دریایی آن، یک فروند نفتکش حامل نفت ایران را که با پرچم پاناما در حال گذر از تنگه بوده، به ظن اثبات نشده حرکت به مقصد سوریه، توقیف کرده که تاکنون نیز تداوم داشته است.
وی تصریح کرد: دلیل ادعایی توقیف نفتکش ایران، ظن دولت ساحلی و در واقع انگلستان این ذکر شده که نفتکش با هدف تامین سوخت پالایشگاه تحریم شده سوریه از سوی اتحادیه اروپا، در حرکت بود. اما به فرض صحت آن گزاره، مسئله این است که تحریم اتحادیه اروپا اگرچه برای کشورهای عضو و نسبت به خودشان لازم الاجرا است اما هیچ تکلیفی برای دولت های ثالث و هیچ حقی برای دولتهای اتحادیه در برخورد با دیگران ایجاد نمیکند. در غیر این صورت شأن اتحادیه اروپا و مصوبات و قطعنامههای آن را همسنگ تصمیمات شورای امنیت دانستهایم که هیچ کشوری چنین ادعایی ندارد.
قدیری یادآور شد: جالب آنکه انگلیس، درحالی اقدام خصمانه و متخلفانه خود را به تحریم اتحادیه اروپا ربط میدهد که در حال فرار و خروج کامل از اتحادیه است و این شدت از بیتابی و حرارت در اجرای تصمیمات آن مضحک است.
این کارشناس مسائل بین الملل در تکمیل سخنانش اضافه کرد: ثانیا میان حاکمیت دولت جبل الطارق به اسپانیا یا انگلیس، میان این دو کشور اختلاف وجود دارد. ضمن اینکه اساسا عبور از دریای سرزمینهای مجاور تنگههای بین المللی برای تمامی کشورها آزاد است و در خصوص تنگه جبل الطارق، مطابق حقوق عرفی شدهی کنوانسیون ۱۹۸۲ حقوق دریاها، حق عبور ترانزیت برقرار است و این یعنی دولت ساحلی، مطلقا حق برخورد و توقیف کشتیهای عبوری را ندارد.
وی افزود: اما فارغ از تحلیل حقوقی اقدام غیرقانونی انگلستان، به نظر میرسد این دولت به نیابت از آمریکا و برای جبران حقارت ناشی از سرنگونی پهپاد جاسوسی آن کشور توسط ایران، مرتکب راهزنی دریایی - در معنای عام و ناظر به توقیف، و نه الزاما به معنای مصادره و تصاحب اموال- شده، و سکوت و انفعال ایران و یا واکنش نسنجیده ما را پیروزی خود تلقی میکند.
قدیری ادامه داد: آنچه جمهوری اسلامی ایران در این زمینه میتواند و باید انجام دهد، استفاده از ظرفیت حقوقی و به رسمیت شناخته شده اقدام متقابل در مواجهه با کشتیهای انگلیسی در تنگههرمز است که از منظر حقوق دریاها عینا وضعیت جبل الطارق را دارد؛ ضمن آنکه ظرفیتهای دیگری که وجود دارد، نیز باید لحاظ شود. در غیر این صورت، بیپاسخ گذاشتن اقدام انگلستان، راه را برای تحرکات مشابه و بیشتر علیه کشور باز، و بدخواهان را جری میکند.
farsnews.com/news/13980426001048
جناب آقای صادقی
بنده به نوبه خود از این موضع و مواضع مشابه جنابعالی تقدیر و تشکر میکنم.
فقط توجه داشته باشید که در این مواقع گردان سایبری منافقین و ضدانقلاب در آلبانی و عربستان، حملات خود را به نام «مردم» و «افکار عمومی» آغاز میکنند تا گوینده را از گفتهی خود پشیمان نمایند.
@GhadiriNetwork
🔴 نفوذ
برخی از مهمترین افراد دارای اقامت یا تابعیت مطابق گزارش کمیته تحقیق و تفحص مجلس:
حسن روحانی
محمد نهاوندیان
چند معاون و مدیر ارشد وزارت نفت
معاون وزیر بهداشت
معاون وزیر ورزش و جوانان
شهردار و رئیس شورای شهر تبریز
شهردار قزوین
دختر و عروس عباس آخوندی
استاندار کرمان
رئیس بانک صادرات
@GhadiriNetwork