🔴 اطلاعات پزشکی
بیهیچ داوری درباره کرونا و آمریکا، امکان سواستفاده از اطلاعات درمانی واقعیتی تاریخی است.
همزمان با انتقال مجروحان شیمیائی ایران به اطریش، بمبهای عراق بسیار موثرتر شد. حامی درمان مجروحان ما و فروشنده س.شیمیایی به صدام، شرکت داروسازی بایر در آلمان بود!/ نک: سوداگری مرگ، تیمرمن
مجروحان ایرانی به پزشکان خود اعتماد کرده و به پرسشهای آنها درباره عملکرد بمبها پاسخ میدادند. مشاهدات بالینی هزاران نمونه انسانی، همراه با اظهارات بیماران، بایر را قادر کرد سلاحهای شیمیایی ترکیبی و پیشرفتهای بسازد که ماسکهای متداول و پدافند ش.م.ر در برابر آن کماثر بود.
#حسین_دهباشی
@GhadiriNetwork
هدایت شده از نسیم آنلاین
⭕️ از تسخیر جن تا احضار ارواح و جادوگری؛ CIA به دنبال نیروهای ماورایی
🌀 ژانویه ۲۰۱۷، سازمان جاسوسی ایالات متحده آمریکا (سیا) در انتشار دورهای اسناد محرمانه و اطلاعات مخفیانه عملیاتهای و پروژههای خود در سراسر جهان، ۹۳۰ هزار سند که به ۱۲ میلیون صفحه میرسید، منتشر کرد.
🌀 اسناد غیر از موضوعات جنجالی و مهمی مانند تلاشهای شکستخورده سازمان سیا برای #ترور فیدل کاسترو، رهبر فقید جنبش ضداستعماری کوبا که سوژه رسانهها شد، دربرگیرنده پروژههای متعدد آمریکا در دهههای ۴۰ تا ۹۰ میلادی بود. از میان آن پروژهها، پروژه استارگیت (stargate) جالب توجه بود
هدف استارگیت، استفاده از تواناییهای ذهنی و قابلیتهای روانی و استخدام نیروهای فرازمینی و ماوراءطبیعی برای جمعآوری اطلاعات بود.
🌀 آمریکاییها که پس از #جنگ جهانی از استفاده المانها از علوم غریبه مطلع شده بودند در خلال جنگ سرد با روسها به تحقیق بر نیروهای ماورایی پرداختند
براساس اسناد افشاء شده، #سیا از سال 1973 با جادوگری به نام «اوری گِلِر» وارد همکاری شد تا او با اتکاء بر توانایی تسخیر نیروهای فرازمینی اقداماتی از جمله جمعآوری اطلاعات برای آنان انجام دهد.
🌀 تسخیر #لانه_جاسوسی آمریکا در آبان ماه ۵۸، چالشی جدی برای همه ارکان و واحدهای #نظامی و امنیتی ایالات متحده ایجاد کرد. بر اساس اسناد افشاء شده در سال ۲۰۱۷، در قالب پروژه «مشاهده از راه دور» ۶ روانشناس آمریکایی موظف شدند شاز طریق تجمیع نیروهای ماوراءالطبیعهای که در اختیار دارند، جزئیاتی از محل سکونت دیپلماتهای آمریکایی و نحوه زندگی آنان به دست آورند.
🌀 هرچند مطابق اسناد سیا، پروژه استارگیت در سال ۱۹۹۵ لغو شد. اما بخشهایی از پروژه به صورت مستقل و مجزا در نهادهای مختلفی از سیا ادامه یافته است.
✴️ گزارش «نسیم آنلاین» از جزییات استفاده سیا از اجنبه برای جاسوسی و جمعآوری اطلاعات
را در لینک زیر بخوانید.
http://www.nasimonline.ir/Content/Detail/2349678
@NasimOnline
🇺🇸 برگ برنده سندرز
کارتر از ریگان پیش بود که رسانههای نزدیک به جمهوریخواهان با برجستهکردن موضوع گروگانها در آستانه انتخابات، منجر به پیروزی ریگان شدند.
برای قضاوت در خصوص برنده انتخابات آمریکا زود است، اما بحران کرونا را برگ برنده سندرز به عنوان منادی بیمه درمانی همگانی در سبقت از بایدن میدانم.
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔴 دزدی و صدقه! فارغ از سابقه فرانسه در خونهای آلوده و فارغ از اینکه صدقه تحقیرآمیز کنونی در ارسال
رئیسجمهور آمریکا در کنفرانس خبری روزانه خود درباره کرونا:
🔸هرگز به هیچ کشور خارجی برای تضمین نجات ما از بحران کنونی اعتماد نخواهیم کرد.
🔹ویروس کرونا ۱۷۰ کشور را درگیر خود کرده اما امیدهایی وجود دارد و ما میتوانیم شاهد نوری در انتهای تونل باشیم و در حال نزدیک شدن به پایان مبارزه با دشمن نامرئی هستیم.
🔹بحران درمانی و نه بحران مالی است و اهمیت مرزها را بیش از پیش نشان میدهد.
fna.ir/ewgudm
@GhadiriNetwork
🔴 پاتک عزتمندانه دانشجویان
دانشجویان علوم پزشکی جور وادادگی وزارت خارجه را کشیدند:
با تشکر از جاسوسان بدون مرز بابت اهدای ۱۰۰۰ ماسک ناقابل!
اینها نیز متقابلا از طرف دانشجویان علوم پزشکی اهدا میشود به دولت فرانسه.
امید که با دریافت این هدایا از این پس کمتر شاهد محموله دزدی کشورهای اروپایی از همدیگر باشیم.
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔴 ماهی مذاکره و مرداب کرونا اگر دیدید در روزهای آینده یکی از مقامات ارشد اجرایی از مرداب کرونا، ما
نگاشته عباس عبدی در کانال شخصیاش مورخ ۹۹/۱/۸ پیرامون گروگیری جان ایرانیان توسط روحانی: «علت ديگري هم به نظر ميرسد كه در عدم رغبت دولت براي اتخاذ تصميمات سخت در این مورد، موثر بوده است. رييس دولت گمان ميكند كه اكنون بهترين فرصت براي حل مسأله تحريمها و سپس آغاز گفتگوها است. به ظاهر عناصر واسطه قولهايي نيز داده و اخبارش منتشر شده است هر جند هیچکدام تاکنون نتیجه نداشتهاست. از اين رو معلوم نيست كه کنترل اپیدمی در ایران به تحقق اين هدف كمك كند. اصرارهاي پياپي براي لغو تحريمها و تهييج احساسات بينالمللي در اين رابطه شواهد این ادعا است. به نظر ميرسد كه اين وجه سياست براي رييس دولت در اولويت قرار دارد».
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔴 تعارض منافع چرا روحانی از مردم خواااهش نکرد کمتر بنزین مصرف کنند و قیمت را سه برابر کرد؟ چرا اکن
🔴 وقتکشی
وابستگان دولت، وقتکشی روحانی را معطوف به قرنطینه کرده و آن را به تحریم گره زدهاند تا هم تلفات و ملامت را متوجه جبهه انقلاب کنند و هم مأموریت معامله را به سرانجام رسانند.
به فرض محال که عدم قرنطینه معلول تحریم باشد،
چرا با برجام تحریم بیشتر شد؟
چرا کمتر از قرنطینه هم اجرا نشد؟
@GhadiriNetwork
هدایت شده از فقه و معارف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰جهاد اول امام حسین (علیه السلام) حرکت در جهت انقطاع الی الله بود
💠رهبرانقلاب: وجود مقدّس سیّدالشّهدا اگرچه بیشتر با بُعد جهاد و شهادت معروف شده، لکن آن بزرگوار درحقیقت مظهر انسان کامل و عبد خالص و مخلِص و مخلَص براى خدا است. و اساساً جهاد واقعى و شهادت در راه خدا، جز با مقدّمهاى از همین اخلاصها و توجّهها و جز با حرکت در سمت انقطاعالیالله حاصل نمیشود.
١٣۶٨/١٢/١٠
💻 @khamenei_maaref
✉️ پیام مخاطب
عده زیادی از ایرانیان تو تهران مشغول کار و ساکن هستن و بچه هاشون تو تهران مدرسه میرن. الان که یک هفته از عید رد شده و مغازه ها فروش اول عید رو انجام دادن و حالا به خاطر کرونا و قانون بسته بودن مغازه ها و کارگاه های کوچک و شرکتهای شخصی و... مجبور هستن تا ۱۵ در منزل بمانند، تصمیم گرفتند با اتوبوس و وسائل نقلیه عمومی به شهر هاشون برگردند (مسافرت برن) با نشون دادن کارت ملی و شناسنامه که صادره از شهرستان محل تولدشون است و در موقع برگشت دوباره قولنامه منزل و مغازه تهران و... رو نشون بدن و با اتوبوس برگردند تهران!
تو محله ما که جنوب تهرانه کلی از همسایه هامون مغازه دارند و هفته اول عید رو شهرستان نرفتن و کاسبی کردند. حالا که به زور قراره مغازهها بسته بشه همگی بلیط اتوبوس گرفتن و امشب راهی شهرستان هستن به اسم اینکه مسافر بودن و دارن برمیگردن! از اونور هم میخوان سند و قولنامه خونه و مغازشون رو نشون بدن و برگردند تهران به همین راحتی قانون خروج از تهران رو دور بزنند.
@GhadiriNetwork
🌺 سَلَامٌ عَلَيْهِ يَوْمَ وُلِدَ وَيَوْمَ يَمُوتُ وَيَوْمَ يُبْعَثُ حَيًّا
تنها ماهی که شهادت ندارد شعبان است
و تنها ماهی که ولادت ندارد محرم است
این یعنی محور شادی و غم حسین است
شیخ جعفر شوشتری
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔴 سفیانی نتیجه حتمی تقاطع «اجبار آمریکا به خروج از منطقه» و «زد و خورد نظامی قریب الوقوع ترکیه با
🔴 اهداف حمله
در احتمال حمله آمریکا به مواضع حشدالشعبی، بیشترین نگرانی از پیوست سیاسی رسانهای آن است.
عملیات نظامی، اسم رمز جنگ روانی است تا سیاسیون فاسد و مقدسهای احمق، ایران و حشدالشعبی را متهم به جنگ افروزی نمایند و نتیجه، یا عقبنشینی و تقدیم عراق به آمریکا شود و یا ایستادگی و جنگ داخلی.
@GhadiriNetwork
🔴 یک تیر و چند نشان
گرچه ضرب سیلی حمله موشکی انصارالله به ریاض، بر صورت سعودی نواخته شد تا موقعیت بنسلمان تضعیف و اختلافات آلسعود تشدید شود، اما صدای آن هشداری بود به آمریکا که در تکاپوی حمله به مواضع حشدالشعبی است.
آمریکا و سعودی با این ضربه، ناچار به محاسبه مجدد هزینههای فتنهانگیزی خواهند بود.
@GhadiriNetwork
🔴 هدف بزرگتر
حمله به مواضع کتائب حزبالله -و نه تمامیت حشدالشعبی- این همه قشونکشی نیاز ندارد.
ادعای نیویورکتایمز مبنی بر قصد آمریکا برای حمله به کتائب حزبالله، نشت مدیریت شده اطلاعات توسط پنتاگون و با هدف توجیه و پوشش تحرکات آمریکا برای حمله به ایران است در گیرودار بحران رکود و کرونا.
@GhadiriNetwork
🔴 پازل تحولات
تحرکات نظامی آمریکا در عراق،
رکود و بیکاری مضاعف ناشی از کرونا،
تند شدن مواضع مولوی عبدالحمید،
تنش ترکیه و ایران در سوریه و تحرکات پانترکها،
و اکنون فرار از زندانهای کشور،
نشان از برنامه دشمن برای رقم زدن فروغ جاویدان دیگری دارد؛ اینبار همراه با فعال کردن گسلهای تجزیه طلبی.
۹۹/۱/۱۱
@GhadiriNetwork
⚙ پیرامون نامگذاری سال
در این نوشته قصد داریم یکبار برای همیشه به شبههای که هر سال و توأم با نامگذاری سال مطرح میشود پاسخ دهیم.
۱. همه اذعان داریم که ابتکار رهبری در استفاده احسن از نوروز و نامگذاری هر سال به حوزهای در علوم انسانی به جای درجا زدن بر تقویم حیوانی که پیشتر مرسوم بود، جای تحسین دارد.
۲. وظیفه رهبری، هدایت و راهنمایی، و وظیفه دیگران پذیرش و اجرا است.
حال در عدم اهتمام به نام سال، قصور و تقصیر ما متوجه خودمان (دولت و ملت) است، نه رهبر معظم انقلاب.
۳. توفیق و عدم توفیق نسبی است. قطعا دغدغهسازیهای رهبری به طور نسبی بر بخشهایی از مردم و مسؤلان مؤثر بوده و «گفتمان» اقتصاد مقاوتی را نهادینه کرده و پیشنیازهای آکادمیک آن را فراهم آورده.
۴. نامگذاری سال، در کنار سخنرانی سالانه اول فروردین در حرم رضوی، تعیین کننده سیاست کلان یک ساله جمهوری اسلامی است. طبیعی است که سنگربان نظان، از این فرصت برای تبیین و توجه دادن به مهمترین «مشکلات» پیش روی کشور استفاده کنند.
میشد در رویکردی فرصت طلبانه، رهبری نام سال را به اموری اختصاص دهند که پیشبینی رشد در آن حوزه داشته باشیم تا همه چیز را به نام خود بزنند. اما ایشان دقیقا دست روی نقاط چالشی و آسیبزایی میگذارند که باید ترمیم شود.
یعنی وقتی تحریم خارجی و بیکفایتی داخلی، اقتصاد ایران -و به تبع آن امنیت کشور- را سالهاست هدف گرفته، ایشان نیز از همان روزنه شلیک میکنند ولو آنکه به دلیل غفلت یا خیانت برخی، این تیرها ماشین جنگی دشمن را منهدم نکند.
۵. اولین و بزرگترین منتقد هزینههای زائد بنر و همایش و امثال آن شخص رهبر انقلاب است. هرچند به گواه مشاهدات، در سالهای اخیر به طور محسوسی از آن کاسته و حتی شاید محو شده باشد و البته طبق معمول حباب رسانهای آن مورد نیز بسیار بیشتر از واقعیت، و زمینهای برای تخریب است تا دلسوزی.
۶. نه فقط در دو سال اخیر (رونق تولید و جهش تولید) که از سال ۸۸ به طور پیوسته نامهای سال تماما حول یک موضوع، با واژه پردازیهای متفاوت بوده: #اقتصاد.
گواه این مطلب فهرست زیر است که پایان سخن نیز هست.
۸۸: حرکت به سمت اصلاح الگوی مصرف
۸۹: همت مضاعف کار مضاعف
۹۰: جهاد اقتصادی
۹۱: تولید ملى و حمایت از کار و سرمایهی ایرانى
۹۲: حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی
۹۳: اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی
[۹۴: دولت و ملت، همدلی و همزبانی]
۹۵: اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل
۹۶: اقتصاد مقاومتی، تولید-اشتغال
۹۷: حمایت از کالای ایرانی
۹۸: رونق تولید
۹۹: جهش تولید
farsnews.ir/news/13990112000463
@GhadiriNetwork
🔴 وعده صادق
در ۲۰۰۶ آمریکا اسرائیل را وادار به ادامه درگیری با حزبالله تا محو کامل آن و تحقق پروژه خاورمیانه جدید کرد.
نتیجه اما شکست ارتش شکستناپذیر اسرائیل توسط حزبالله بود.
اکنون نیز آمریکا در اولین هدف، محو حشدالشعبی را در برنامه دارد؛ غافل از اینکه اینبار تمامیت اسرائیل محو خواهد شد.
@GhadiriNetwork
🔴 سناریوهای آمریکا در عراق
سناریوهای تحرکات آمریکا در عراق:
۱. عدم حمله، نمایش سایه جنگ با هدف تحمیل گزینه نخستوزیری یا کودتا و واداشتن ایران به معامله
۲. حمله به کتائب حزبالله برای تحقق هدف مذکور
۳. حمله به حشدالشعبی و انهدام آن
۴. انهدام حشدالشعبی و رفع مانع حمله داخلی یا خارجی به عراق
۵. حمله به ایران
@GhadiriNetwork
هدایت شده از علیرضا پناهیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 امتحانات جامعه ما
🔻چرا انقلاب اسلامی مقدمه ساز ظهور امام زمان(عج) است؟
#تصویری
@Panahian_ir
هدایت شده از بیداری ملت
🔴 سید یاسر جبرائیلی، رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔹خبر بد این است که آقای عیسی کلانتری پرچمدار شعار "خودکفایی مزخرف است"، سرپرست وزارت کشاورزی را قانع کرده که ایران بحران آب دارد(آقای حجتی زیر بار نمیرفت). نتیجه این اقناع، اعمال نسخه بعدی کلانتری است: کاهش کشت. پیامد: کاهش ضریب امنیت غذایی ایران و وابستگی به واردات.
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
💥 یک #احتمال و فرضیه این است که اشاعۀ بیماری #کرونا در جهان، با هدفِ عبور دادنِ ملتها از نظم فعلیِ تمدنی بهسمتِ حکمرانیِ بلامنازع مجازی باشد.
💥 جوانانِ آتشبهاختیار بستر تأیید یا رد این قبیل فرضیهها را فراهم کنند.
💥 ویروس کرونا برخلاف همۀ طراحیها، میتواند ضربههای مهلکی بر پیکرۀ مدرنیته وارد کند.
🔵 آیتالله میرباقری:
بیماریای که اخیراً فراگیر شده و به یک ابتلای بزرگ برای جامعه جهانی تبدیل شده، از نظرِ اجتماعی و تمدنی، یک پدیدۀ چندوجهی است نه یکوجهی. ما با یک امرِ میانرشتهای و بلکه #فرارشتهای مواجه هستیم که نباید یک وجهۀ آن غلبه پیدا کند و باید ابعاد مختلف این پدیده به شکلِ جدی موردِ تأمل قرار بگیرد. وجهی از این پدیده، جنبۀ بهداشتی است که مربوط به دانشهای وابسته به پزشکی است. وجه دیگر مربوط به حوزه علوم انسانی و علومِ شناختی و همچنین دانشهای تمدنی و فلسفه تاریخ و حوزۀ رسانه و امثال اینها است. حتی جنبۀ امنیتی و #جنگ_بیولوژیکی هم مورد توجه قرار گرفته و آمادگیهایی برای مقابله با این تهدید فراهم شده است.
امروز این بیماری با تهدیدِ سلامت بشر و مخیر کردن بشر بین انتخاب سلامتی یا انتخاب پیوستارهای کنونی، فضای سیاست، فرهنگ و اقتصادِ جهانی را بهشدت تحتتأثیر قرار داده و نوعی گسست اجتماعی ایجاد کرده است، به طوری که بعضی از صاحبنظران جهانی دربارۀ دنیای #پساکرونا شروع به نظریهپردازی کردهاند. این حوادث نشان میدهد که این واقعه، جدیتر و فراتر از یک پدیدۀ یکبُعدیِ بهداشتی و پزشکی است.
به نظر میرسد با در نظر گرفتنِ گستردگی و بزرگیِ این واقعه، و فرضِ پایداریِ این شرایط، این احتمال وجود دارد که در کنارِ همۀ جنبههایی که عرض شد، مقصد جدیتر و بزرگتری هم در پشتصحنه وجود داشته باشد و آن، عبور دادنِ جامعه جهانی از نظم کنونیِ زندگی به یک سامان و نظم جدید است.
دربارۀ این جنبه، دو احتمال هست و ما باید این احتمالاتِ مختلف را در نظر بگیریم و طراحیهای خود را متناسب با آنها دنبال کنیم. #احتمال_اول این است که واقعاً در امتداد این واقعه، فضای عبور از نظم مادیِ مدرن، به نظم معنوی و نظمِ تحتتأثیرِ هدایتهای الهی و در جهتِ غلبۀ ولایت حقه به وجود بیاید؛ یعنی این پدیدهها یک امری تلقی شود که تحت تدبیر ولی الله الاعظم (عج) جامعه جهانی را بهتدریج از نظمِ مادی و سیطرۀ قدرتها بهسمتِ یک نظمِ معنوی و رهایی از تسلط مادی سیر دهد.
#اما در نقطۀ مقابل، این هم محتمل است که مهلت شیطان هنوز تمام نشده باشد و خدای متعال مهلتی به شیاطینِ جن و انس داده باشد و دستگاه ابلیس و شیاطین انس از این فرصت استفاده کنند و با طراحیهای بزرگ و پنهان در پشتِ صحنه، بهدنبالِ تغییر مفهوم و سازوکارهای حُکمرانی بر جهان و ایجاد یک نظم پیچیدهتر مادی، یعنی عبور از حاکمیت کنونیِ قدرتهای مادی بر جهان بهسمتِ حاکمیت مجازی و #حکمرانی_مجازی و سایبری باشند که فضایی مدیریتپذیرتر، خشکتر و سختتر است.
این طراحیها ممکن است توسط دستهای پشتِ صحنۀ قدرت در جهان انجام شود؛ کمااینکه #دستهای_پشت_صحنه در بعد از جنگ جهانی، صحنه را به گونهای مدیریت کردند که جامعه بشری را به پذیرشِ یک حاکمیت جهانی، و محدود کردن اختیارات دولت_ملتها، واداشتند و تحت عنوانِ سازوکارهایی برای تحقق صلح پایدار، سازمانهای بینالمللی از جمله سازمان ملل و زیرمجموعههای آن را بر جهان حاکم کردند و فضایی از رعب و هراس و اضطراب و گریز از جنگ را در جامعه جهانی به وجود آوردند. آنها آسیب را به حدّی گسترده کردند که حتی کشورهایی که مستقیماً درگیر آن جنگها نبودند، به پذیرش این نظم جهانی و سیطره قدرتها از طریقِ شبکۀ سازمانهای بینالمللی تن بدهند.
میدانید بیش از هفتاد میلیون کشتۀ رسمی در آن جنگها بوده که بسیاری از آنها مربوط به کشورهای درگیر است، ولی در ورای آن، کشورهایی که درگیر جنگ جهانی نبودند، شاید دهها میلیون کشتههای خاموش دادهاند و این هم طراحی همان کسانی بوده که این جنگها را هدایت میکردند تا بتوانند آن کشورها را هم به نقطۀ پذیرشِ این نظم نوین جهانی بر محور قدرتهای برندۀ جنگ برسانند و نیز آنها را در نقطۀ آسیبپذیری قرار بدهند که مسلط بر اوضاع نشوند.
علیایّحال، همانطور که بحرانِ جنگ جهانی اول و دوم، بستر جامعه جهانی را برای پذیرش یک نظم جدید با ادعای صلح پایدار مهیا کرد، این فضای ناامنِ کنونی هم میتواند جامعه جهانی را برای پذیرش یک پیشنهاد جدید برای تحققِ یک نظم مادی و ایجاد #حکمرانی_مجازی مهیا کند. @mirbaqeri_ir
ص ۱ از ۲ ⬇️
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
ص ۲ از ۲ ⬆️
این دورکاریها و این تعطیل کردن تجمعات حقیقی و عبور از #جامعۀ_حقیقی به #جامعۀ_مجازی و ایجاد بستر برای پذیرشِ حلوفصل امور (تحصیل، اشتغال و سایر ارتباطات اجتماعی) در فضای مجازی، و قرائن فراوان دیگر بهویژه قرار گرفتن در شرایطِ یک رزمایش بزرگِ زیست در فضای مجازی، که آخرین مقاومتها در برابرِ آن در حال فروریختن است و...، مؤیداتی بر این احتمال است که شاید چنین پشتِ صحنهای وجود دارد تا بتوانند سیطره بلامنازع مجازی بر جهان پیدا کنند. گمان من این است که این بیانی که رهبر بزرگوار انقلاب اسلامی در روز عید مبعث فرمودند و اشاره کردند که ما در فضای مجازی هم باید قوی بشویم، شاید با توجه به این نکته بوده باشد.
این احتمال و فرضیه ممکن است معارضاتی داشته باشد، از جمله اینکه اگر چنین مقاصدی در کار باشد، پس چرا این بیماری دامن اروپا و آمریکا را هم گرفته است؟ در پاسخ باید گفت: منافاتی ندارد، چون در جنگ جهانی هم کل جامعۀ جهانی ناامن شد و جهان به سمتی کشیده شد که شعار نظم نوین و صلح پایدار را بپذیرند.
به هر حال، ما باید احتمالات و فرضیهها، بهخصوص احتمالات و #فرضیههای_بزرگ و استراتژیک را در نظر بگیریم و صحت و سُقم آنها را دنبال کنیم و برنامهریزی و رزمایشِ متناسب برای مواجهۀ فعال و هوشمندانه با آن انجام دهیم و تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم. نباید فرضیههای بزرگ را صرفاً با چند قرینۀ خُردِ مخالف رد کرد. البته این فرض هم دور از نظر نیست که این ویروسِ منحوس اما هوشمند، از همان آغاز هم با هدفِ ایجاد گسست اجتماعی از یک طرف، و شکلدهی به پیوست و انسجامِ مجازی و کلبۀ الکترونیکی از طرف دیگر، مهندسی و مدیریت شده باشد.
به نظر میرسد اگر آن نهادها و ساختارهایی که باید پشتیبانیِ فکری کنند، شکل گرفته بود و مسیر خودش را طی میکرد، امروز میتوانست دربارۀ این مسائل، نظر کارشناسی بدهد، ولی تلقی حقیر این است که اکنون، شبکۀ نیروهای جوان و فعال و بهخصوص نیروهای #آتش_به_اختیار، و نخبگان، فضاهای اندیشهورزی در این زمینهها را باید بهسرعت فراهم کنند و بستر #تأیید_یا_رد این فرضیهها را بررسی کنند و سپس بهدنبال یک طراحی همهجانبه و سازوکار جامعی در مقابلِ این پدیده، با ابعادی که برای آن مفروض است، داشته باشند و در برنامههای خود، علاوه بر حوزه بهداشت و حوزه جنگهای بیولوژیکی که بخشی از کار هستند، به این فرضیهها هم توجه کنند. اگر مقیاس این بحران، عبور دادنِ جامعه جهانی بهسمتِ یک حکمرانی بلامنازع جدید باشد و ظرفیت چنین تصرفاتی فراهم آمده باشد، باید تحرکات و اقدامات متناسب با آن طراحی و عملیاتی شود و این کار نیاز به فعالیتهایی در لایههای مختلفِ بنیادی، راهبردی و برنامهریزیهای عملیاتی دارد و بعد اقدام گسترده در صف بهصورت یک شبکه منسجم انجام بگیرد.
شکی نیست که تابآوری جامعه دینی در برابر این ابتلا بسیار بیشتر از جامعه مادی و مدرن است. این ویروس میتواند برخلاف همۀ طراحیها، ضربههای مهلکی بر پیکرۀ مدرنیته وارد کند. این ویروس میتواند به ظهور شکافها و ضعفهای فراوانِ مستتر در نظم مدرن (از جمله اصالت منافع فردی) منتهی گردد. از طرف دیگر، امروز، تمدن غرب یک تمدنِ بیرقیب نیست. در رقابت تمدنی بین جبهۀ غرب و جبهۀ اسلام، اگر مقاومت کنیم و موضعگیری و برخورد آگاهانه و فعال در مقابلِ طراحیهای غیرانسانی غرب داشته باشیم، نتیجۀ متفاوتی رقم خواهد خورد و فروپاشیِ تمدن غرب تسریع خواهد شد.
راه ما آماده شدن برای مواجهه با احتمالات است و این آمادگی چیزی نیست جز #قوی_شدن در عرصههای مختلف اقتصادی، مجازی، علمی و فرهنگی. (۱۳۹۹/۱/۱۰)
☑️ @mirbaqeri_ir
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔴 تعارض منافع چرا روحانی از مردم خواااهش نکرد کمتر بنزین مصرف کنند و قیمت را سه برابر کرد؟ چرا اکن
🔴 مأموریت
اینکه روحانی میان «فاصلهگذاری اجتماعی، ورشکستگی، شورشهای اجتماعی و تلفات» و «پایان فاصلهگذاری اجتماعی، افزایش مبتلایان و تلفات» دومی را انتخاب نماید، قابل ملامت نمیبود اگر اقتصاد و امنیت برایش موضوعیت میداشت.
مشکوک بودن تصمیم از جهت رویه بودن لطمه به اقتصاد و امنیت کشور است.
@GhadiriNetwork
🔴 گام و نگاه
کرونا میتواند عاملی باشد بر پایان تحریمها به موجب ایجاد اجماع جهانی علیه آمریکا؛
اگر دولت با دیپلماسی تهاجمی، فشار را متوجه عامل تحریم نماید.
بزرگترین مانع تحقق اما دمیدن بر شیپور مذاکره است؛
زیرا به دست خود نگاههای جهان را از آمریکا برداشته و به گامهای ایران متوجه کردهایم.
@GhadiriNetwork
🔴 امنیت غذایی
جهان برای خرید خوراک به ۵ علت بحران خواهد داشت:
۱. کاهش تولید
۲. کندی تجارت
۳. کاهش قدرت خرید
۴. آلودگی ویروسی محصولات
۵. خرید مازاد بر مصرف
در این شرایط کشوری کمترین آسیب را خواهد دید که بیشترین خودکفایی را دارد؛ موضوعی که سالها مورد تأکید حکیم انقلاب و مخالفت لیبرالها بوده.
@GhadiriNetwork