حمله همزمان آمدنیوز به فریدون و روحانی.
آیا میان عوامل آمدنیوز با تیم روحانی اختلاف حساب پیش آمده یا اینکه تیم روحانی نگران از دستگیری مرتبطین با آمدنیوز، مشغول خودزنی و ردگمکنی است؟
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
این هشدار جدی است! @GhadiriNetwork
فارغ از اینکه دشمن در ایجاد آشوب موفق شود یا نه، واضح است که زمان کنونی بهترین بستر تحقق آن است...
@GhadiriNetwork
🔴 تفاوت دو انقلاب
در ۱۹۷۹ میلادی(۱) در کشوری انقلاب کرده(۲) دیکتاتور دست نشانده آمریکا(۳) سرنگون میشود و هنوز گردوخاک انقلاب فروننشته، ایالات متحده که سفارتش همچنان دایر بود، با تمام توان از ضدانقلاب(۴) این کشور در برابر نیروهای انقلابی(۵) حمایت میکند.
کشور انقلابی مذکور هم که از سطح بالای خرابکاریهای مستقیم و غیرمستقیم نظامی کدخدا به ستوه آمده بود، در اقدامی جهانپسندانه، شکایت خود را نزد دیوان بینالمللی دادگستری میبرد. دیوان هم پس از دادرسی طولانی و پیچیده، حق را به حقدار میدهد و از آمریکا میخواهد به مفاد رأی پایبند باشد. ابرقدرت جهان اما اعتنایی به حکم دیوان نمیکند.
کشور انقلابی قصه ما اما الزام آمریکا به اجرای رأی و شکایت از آن کشور را ناچار نزد خودش به شورای امنیت میبرد!
اگرچه آمریکا قطعنامه را وتو میکند، اما کشور انقلابی همچنان پیگیر و امیدوار، الزام آمریکا را برای بار دوم از شورای امنیت سازمان ملل طلب میکند که این بار نیز با وتوی آمریکا مواجه میشود!
کشور انقلابی که چاره را در رجوع به مجمع عمومی سازمان ملل میبیند، آنجا نیز موفق به اخذ قطعنامهای به نفع خود میشود که البته آن هم تغییری در رویکرد خصمانه آمریکا ایجاد نمیکند.
دیپلماتهای احتمالا غیرانقلابیِ آن کشور انقلابی، اگرچه هیچ عاید عینیای از آن همه سردرگمی در راهروهای سازمان ملل و دیوان بینالمللی دادگستری نداشتند، اما خوشحال بودند از اینکه در برابر آن همه خسارت، حداقل دنیا حق را به آنان داده است؛ خوشحالیای که البته همان هم چند صباح بیشتر دوام نداشت و با کودتای آمریکایی طرحریزی شده توسط سفارت آن کشور، در ۱۹۹۱ همه چیز تمام میشود؛ هم آن خوشحالیها و هم آن خوشحالهایی که دیگر نبودند تا دنیا کماکان حق را به آنان بدهد.
۱- ۱۹ ژوئن ۱۹۷۹، چهار ماه بعد از پیروزی انقلاب ایران
۲- جمهوری نیکاراگوئه واقع در آمریکای مرکزی
۳- آناستازیا سوموزا
۴- کنترا(ها)
۵- ساندینیست(ها)
@GhadiriNetwork
علیه انقلاب نیگاراگوئه، از عملیات روانی تا عملیات نظامی
@GhadiriNetwork
جمع فرهیختهای از یک گروه تلگرامی، سوالاتی را در حوزه رسانه ارسال کردند که به همراه پاسخها تقدیم میگردد:
🔶 رسانههای لیبرال و غیرانقلابی ایران با پشتوانه سواد رسانهای غرب افکار عمومی کشور رو مال خود کردن و باید قبول کنیم رسانههای انقلابی چندین سال عقبتر از رسانههای غیرانقلابی ایرانه. راه میانبر نزدیک شدن به این توانایی چیه؟
🔷 در بطن سوال، تحلیل خوبی نیز ارائه شده مبنی بر اینکه توان رسانه ای نیروی های لیبرال، ناشی از تغذیه از غرب است. همچنانکه زمان خاتمی تیمی به عنوان بورسیه جهت آموزش مطبوعاتی راهی انگلیس شدند.
اما تمام موفقیت به دانش برنمیگردد. دست طرف مقابل و علیالخصوص آمدنیوز کاملا برای اخبار دروغین و یارکشی باز است که طبیعتا ما چنین نیستیم و نمیخواهیم باشیم.
موضوع دیگر نیز در توفیق یک رسانه، به ذائقه و نگرش مخاطب برمیگردد. من اگر یک خبر حرفهای تنظیم کنم در تبلیغ سفر به کربلا، و فردی دیگر خبری دم دستی در تبلیغ سفر به آنتالیا، کدام بیشتر بازدید میشود؟
پس همه چیز ناشی از دانش نیست. راه میانبری نیز وجود ندارد و البته تلاش بیشتر راه را کوتاهتر میکند.
🔶 چهرههای انقلابی که کارهای رسانهای هم میکنن نظیر آقایان رائفیپور و یامینپور و... چرا در بسیاری مسائل همنظر نیستن؟ و آیا این تفاوتها به جبهه انقلاب ضربه نمیزنه؟
🔷 اختلاف نظر در جزئیات طبیعی و بعضا مفید است.
🔶 طنز یکی از روشهای موثر برای انتقال مفاهیم در رسانه است. با وجود اینکه روزنامهها و رسانههای غیرانقلابی سالهاست که ضمیمه طنز دارن (حتا روزنامه قانون ضمیمه روزانه داره) چرا رسانههای انقلابی روی خوش به این روش نشون نمیدن؟ الان چهارتا هفتهنامه طنز وجود داره که همهشون چپی هستن.
🔷 طنز دکترسلام، ستون گفتوشنود کیهان و نشریه طنز بزنگاه نمونههای موفق طنز جریان انقلاب است.
🔶 چهطور میشه محتوای این کتاب رو و در کل سواد رسانهای رو به پدر و مادر و اقوام و دوستان و... آموزش داد؟ معمولا بسیاری برای خوندن این کتاب مقاومت میکنن. یا در مقابلش جبهه میگیرن. صبح تا شب توی گروههای فامیلی مطالبی فرستاده میشه که به شدت آموزش محتوای این کتاب به اعضای گروههای تلگرامی رو احساس میکنیم.
🔷 فایل متنی کتاب و صوتی برخی سخنرانیهای خود در این خصوص را منتشر کردهام.
اما فارغ از همه این موارد، بهترین راه پیبردن به قدرت شایعه، ساختن شایعه است. تا شایعه نسازند، باورشان نخواهد شد که چقدر اخبار فضای مجازی سست و بیپایه است. البته به کسی توصیه نمیکنم دست به نمونه عملی بزند، چون امتحانش اصلا مجانی نیست!
🔶 آیا تو کشورمون رسانهای هست که تا حد زیادی بیطرف باشه؟ اصلا توی یک جامعه به رسانههای بیطرف نیازی هست؟
🔷 در ایران و جهان رسانه بیطرف نداریم و محال است که داشته باشیم، چون کمترین وابستگی یک رسانه به سرمایهگذاران و مدیران آن است. رسانه منصف البته ممکن است. لازم به ذکر آنکه میان حق و باطل را گرفتن، میانه روی و انصاف نیست! منصف ترین رسانه، حق گراترین آن است.
🔶 با توجه به اینکه «کتاب» یه رسانه است، چرا قیمت کتابهای ناشرهایی که کتابهای انقلابی چاپ میکنن، اینقدر گرونه؟ به عنوان مثال یه کتاب حجیم و با کاغذ خوب و سبک از صادق زیباکلام قیمت کردم ۱۴ هزار تومن. در مقابل کتاب «نقابها» ۲۵ هزار تومن.
🔷 ذهنیتی از قیمتها به صورت مقایسهای ندارم و بعید میدانم در کل چنین باشد.
🔶 چه راهکارهایی برای تقویت رسانههای انقلابی پیشنهاد میکنید؟ منظورم از رسانه مطبوعات، سایتهایی خبری، سینما و کتابه.
🔷 دو مؤلفه نقش اساسی دارد در توفیق یک رسانه. دانش رسانهای و حرفهای و از آن مهمتر، منابع مالی فراوان که دست جناح لیبرال در مورد اخیر خیلی بازتر است از دیگران.
t.me/GhadiriNetwork
🌐 سخنرانی اینجانب با موضوع «ایران، آمریکا و حقوق بینالملل»
زمان: سهشنبه، ۶ آذر، ساعت ۱۲
مکان: شریعتی، نرسیده به سیدخندان، فرهنگسرای اندیشه
شرکت برای عموم آزاد است.
@GhadiriNetwork
📸 در جمع مربیان اتحادیه انجمنهای اسلامی دانش آموزان، ۷ آذر ۹۷
@GhadiriNetwork
🌐 به مناسبت روز دانشجو، شنبه و یکشنبه، ۱۷ و ۱۸ آذر، دانشگاههای ایلام خواهم بود.
اطلاعات تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد.
@GhadiriNetwork
🌐 گزارش دعوای حقوقی نیکاراگوئه علیه آمریکا در دیوان بین المللی دادگستری
متن گزارش:
bayanbox.ir/info/5500642181404424935
فایل صوتی:
t.me/GhadiriNetwork/2440
توضیح مختصر:
ahmadghadiri.ir/post/445
🌐 گزارش تحلیلی از رأی ICJ در قضیه LaGrand (دعوای آلمان علیه آمریکا)
دریافت متن گزارش:
bayanbox.ir/info/4107940333091007691
دریافت فایل صوتی:
t.me/GhadiriNetwork/1544
🔷 برنامههای اینجانب در ایلام به مناسبت روز دانشجو
🔹#شنبه، ۱۷ آذر، ساعت ۸:۳۰ تا ۱۰ صبح در جمع اعضای هیأت علمی و دفتر هم اندیشی اساتید دانشگاه آزاد ایلام با موضوع انقلاب اسلامی
🔹ساعت ۱۰ تا ۱۲ ظهر همایش عمومی دانشگاه دولتی ایلام با موضوع مطالبه گری و عدالتخواهی دانشجویی
🔹ساعت ۳:۳۰ تا ۵:۳۰ عصر در جمع نخبگان تاثیر گذار استان با موضوع فتنه آینده و فضای سیاسی کنونی کشور
🔹ساعت ۶ تا ۶:۳۰ عصر مصاحبه با نشریه برهان با موضوع نقش ایران در منطقه
🔹ساعت ۸ تا ۱۱ شب برنامه سخنرانی علوم پزشکی ایلام با موضوع چالشهای انقلاب اسلامی در چهل سالگی
🔹ساعت ۱۱ تا ۱ بامداد در جمع دانشجویان علوم پزشکی با موضوع پرسش و پاسخ آزاد
🔹#یکشنبه، ۱۸ آذر، ساعت ۱۰ تا ۱۲ ظهر در جمع بسیج دانشجویی دانشگاه های شهرستان ایوان با موضوع رسالت نخبگان در دهه پنجم انقلاب
@GhadiriNetwork
🌐 بازیافت زبالههای سیاسی تا انتخابات
«در واکنش به این اتفاقات، احمد قدیری تحلیلگر مسائل سیاسی در گفت و گو با خبرنگار فارس در ایلام گفت: اظهار نظرهای این چنینی از سوی عوامل دولت، نه اولین بار بوده و نه آخرین بار خواهد بود.
وی افزود: به کرات دیده ایم هر جا دولت با بحران ناکارآمدی مواجه می شود و حرفی برای گفتن ندارد، به حاشیه سازی رو میآورد و همه چیز را فدای بقای خود میکند، از تحریف مفهوم و ماهیت عاشورا تا حمله به مبنای ولایت امیر المومنین(ع)، بنابراین طرح مباحث سخیفی مانند موضوع حصر و بازیافت زبالههای تاریخ مصرف گذشته سیاسی که خود روحانی نیز مصوبه حصرشان را امضا کرده، نه تنها امر عجیبی نیست، بلکه تا انتخابات مجلس نیز هر روز بیشتر شاهد آن خواهیم بود.
این تحلیلگر سیاسی تصریح کرد: البته ناگفته پیداست که نگاه دولت به عوامل فتنه، صرفا ابزاری است و همانطور که پس از انتخاباتهای ۹۲ و ۹۶، آن افراد فراموش شدند، این بار نیز جز ملعبهای برای دولت روحانی نخواهند بود».
شرح ماجرا در:
ilam.farsnews.com/news/13970918000945
@GhadiriNetwork
📸 در جمع دانشجویان دانشگاههای دولتی، علوم پزشکی، آزاد و پیام نور ایلام در روز دانشجو
گزارش تصویری جلسات:
instagram.com/p/BrM8qrSnkgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1lhpjocpjst4q
@GhadiriNetwork
🌐 راند آخر
در این سخنرانی در جمع طلاب عرض کرده بودم: «فشارهای حداکثری اخیر، به جهت نزدیکی جبهه استکبار به پایان خط است که سبب شده هر چه داشته اند را آشکارا و به قیمت بی اعتباری خود علیه جمهوری اسلامی خرج کنند. ما الان در راند آخر مبارزه با قدرت های غربی هستیم و هر طرف که بیشتر مقاومت کند، پیروز این رقابت خواهد بود و تحولات منطقه و جهان در نهایت به نفع او رقم خواهد خورد».
حال ملاحظه کنید شورش بی سابقه در فرانسه را و تهدید ترامپ به آشوب در آمریکا را. وضعیت متزلزل بن سلمان و احتمال کودتا و تجزیه عربستان نیز بر کسی پوشیده نیست.
البته همچنان تکرار و تاکید می کنم که «دولت کنونی مأموریت دیگری دارد و در پی ضربه از درون است. به عبارت دیگر دولت لیبرال روحانی، بدترین دولت در بهترین شرایط منطقه و جهان است و تا انتخابات مجلس در اسفند ۹۸ بحران زایی از جانب دشمن خارجی و ستون پنجم داخلی به اوج خواهد رسید».
والعاقبة للمتقین...
t.me/GhadiriNetwork/2448
🌐 قدیری در گفت وگو با فارس مطرح کرد: مقابله با ایران و نزدیکی به اسرائیل، هدف عربستان از تاسیس اتحادیه دریای سرخ
یک کارشناس مسائل بینالملل گفت: اگرچه درحال حاضر اسرائیل با وجود اتصال اراضی اشغالی به دریای سرخ عضوی از این اتحادیه نیست، اما مسلم است که دیر یا زود ابتدا به عنوان عضو ناظر و سپس به عنوان عضو رسمی، به بهانه اتصال دریایی به جمع کشورهای عربی ملحق خواهد شد.
احمد قدیری، کارشناس مسائل بینالملل در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس در رابطه با موقعیت و اهمیت دریای سرخ اظهار داشت: دریای سرخ در حد فاصل جنوب غرب آسیا و شمال شرق آفریقا، به دو آبراه استراتژیک تنگه باب المندب و کانال سوئز متصل است.
وی ادامه داد: تنگه باب المندب در جنوب قرار دارد که میان یمن و جیبوتی قرار گرفته و دریای سرخ را به خلیج عدن و اقیانوس هند متصل می کند، و سوی دیگر آن نیز در شمال، کانال سوئز است که دریای سرخ را به دریای مدیرترانه وصل میکند بنابراین دریای سرخ در مرحله نخست محل ترانزیت و اتصال اروپا به غرب آسیا و شرق آفریقا است و در مرحله بعد کانون اتصال به اقیانوس هند و دسترسی به تمام مناطق دریایی نیم کره جنوبی، لذی هر چقدر برای دریای سرخ ارزش قائل باشیم، به همان میزان دو آبراه استراتژیک تنگه باب المندب و کانال سوئز را واجد اهمیت راهبردی می دانیم.
این پژوهشگر مسائل سیاسی گفت: حال با توجه به تحولات یمن و اشراف انصارالله بر تنگه باب المندب، ائتلاف غربی و عربی تمام توان خود را گذاشتند تا با سرکوب و کشتار یمنی ها فرصت از دست رفته را بازیابی کنند که تاکنون موفق نشده اند. در این میان نیز یمن اندکی بعد از تهدید آقای روحانی به بستن تنگه هرمز، نفتکش -و به روایتی دیگر ناوچه- سعودی را در دریای سرخ هدف قرار داد تا ضمن اعلام همراهی با ایران، اشراف خود را بر این آبراه بین المللی و توان بستن تنگه باب المندب را نشان دهد.
قدیری خاطر نشان کرد: با این اوصاف، و با توجه به اتصال هشت دولت عربستان، اسرائیل، اردن، مصر، جیبوتی، یمن، اریتره و سودان به دریای سرخ، چند هدف مهم را می توان به عنوان انگیزه عربستان برای تاسیس اتحادیه دریای سرخ برشمرد.
وی ادامه داد: هدف اول، مانور قدرت کشور عربستان و شخص بن سلمان پس از رسوایی قتل خاشقچی و نیز بروز اختلاف در شورای همکاری خلیج فارس و ناکارآمدی آن ائتلاف عربی است و هدف دوم، حساس کردن کشورهای حوزه دریای سرخ نسبت به وضعیت یمن و تنگه باب المندب و طبیعتا در ادامه همراه کردن این دولت ها علیه ایران و انصارالله. هدف سوم هم ایجاد بستر همنشینی و همسویی با رژیم صهیونسیتی به بهانه اتصال اراضی اشغالی به دریای سرخ است.
این دانش آموخته حقوق بین الملل افزود: اگرچه درحال حاضر اسرائیل با وجود اتصال اراضی اشغالی به دریای سرخ عضوی از این اتحادیه نیست، اما مسلم است که دیر یا زود ابتدا به عنوان عضو ناظر و سپس به عنوان عضو رسمی، به بهانه اتصال دریایی به جمع کشورهای عربی ملحق خواهد شد که نتیجه ای جز به رسمیت شناختن اسرائیل و تحقق معامله قرن ندارد.
farsnews.com/news/13970924000968
@GhadiriNetwork