May 11
May 11
حواستون باشه اگر دائم به بچه ها سيبزميني سرخشده میدید رگهاشون بايد از جنس آهن باشه تا مشكلي براي قلبشون پيش نياد.
برای هضمشم ۱۲ ساعت زمان لازمه و تازه نصفش هضم نشده خارج میشه
@ghaemi125
💠سفیر ایمنی 🔥🔥🔥
🔻انبساط حجمی اب در تبدیل به بخار اب در دماهای مختلف
🔹در زمان نزدیک به فلش اور تقریبا 4000 برابر است
🔸استفاده از اب در این لحظات بسیار باید حساب شده باشد
@ghaemi125
May 11
May 11
May 11
❗️دلائل عدم استفاده از آب❗️
در اطفاء حریق روغنها
۱- آب به زیر چربی رفته و موجب گسترش سطح مایع میشود
۲- پس از برخورد با سطح داغ ظرف موجب تبخیر و *۱۷۰۰* برابر شده و موجب پاشش روغن مشتعل به بیرون میشود.
انبساط حجمی آب از فاز مایع به بخار در دمای *۱۰۰* درجه سانتی گراد *۱۷۰۰* برابر و در دمای *۸۰۰* درجه سانتی گراد *۵۰۰۰* برابر خواهد بود ، به همین دلیل برای اطفاء آتش سوزی مایعات قابل اشتعال نباید از آب استفاده نمائیم.
❗❗❗ 💯%
🔻انبساط حجمی اب در تبدیل به بخار
🔹در زمان نزدیک به *فلش اور* تقریبا *4000* برابر است
🔸استفاده از آب در این لحظات بسیار باید حساب شده باشد.
@ghaemi125
🔰 تغییرات آب هنگام تبدیل به بخار
💥 When Converted to Steam, Water expands approximately 1700 times its original volume.
آب در دمای ۱۰۰ درجه سانتیگراد
۱۶۰۰ برابر و
در دمای ۸۰۰ درجه سانتیگراد این انبساط حجمی به ۵۰۰۰ برابر افزایش می یابد.
رفرنس:
کتاب ضروریات آتش نشانی
Essentials of firefighting
@ghaemi125