اینجانب ایزد مینایی (طلایی)
از بزرگان جبهه انقلاب درخواست میکنم راه جبهه انقلاب را از متحجرین تندرو جدا کرده و با آنها مرزبندی مشخص و واضح تعیین کنند تا بیش از این شاهد تخریب آرمان های انقلاب و توهین به بزرگان و شخصیت ها و طردشدن از طرف مردم نباشیم
📝ایزد طلایی
---------------
#قالیباف
@ghalibaffan
🇮🇷در مورد انتخابات حرف بسیار است ولی داستان را از وسط تعریف نکنید !
رای ۳.۵ میلیونی قالیباف وسط داستان است!
قبلش تخریب های مدعیان انقلابی گری بوده و مسائل دیگر؛ میگوییم تخریبها باعث این رای شد؛ صحبت این بود که در تقابل با پزشکیان آقای جلیلی موفق تر خواهد شد یا قالیباف؛ و...
📝میثم ایرانی
----------
#قالیباف
@ghalibaffan
🇮🇷میگن قالیباف فقط ۳ میلیون رای داشته ولی نمیگن؛
-۶ ماه تمام قالیباف رو فاسد و غیر انقلابی جلوه دادیم
-۴ هفته تمام امکانات دولت شهید رئیسی رو پای کار خودمون آوردیم و فقط اون رو تداوم شهید توصیف کردیم
_۲ روز آخر به وعده پیروزی دور اول، از رای قالیباف زدیم دادیم به جلیلی!
📝امید ادیب
------------
#قالیباف
@ghalibaffan
🇮🇷اگر فکر می کنید تخریب و نابود کردن قالیباف از طرف یک جریان خاص تمام شده است باید بگم سخت در اشتباه هستید این جماعت تا قالیباف و تفکر جهادی او را خانه نشین نکنند دست بردار نیستند
📝علی چاهخوزاده
----------
#قالیباف
@ghalibaffan
🇮🇷بماند به یادگار ...
دور اول سال ۹۲ تکرار شد
دور دوم سال ۹۶ تکرار شد
وقتی جبهه بزرگتر نداره و حرف بزرگتر اهمیتی ندارد این میشود...
📝محمدرضا درزند
---------
#قالیباف
@ghalibaffan
اختلال در محاسبه
سید احمد رضوی نوشت:
🔹 جناب آقای دکتر جلیلیِ عزیز مراقب باشید مجددا اطرافیانتان در تحلیلتان اختلال ایجاد نکنند و بیش از این به جایگاه و شخصیت شما و جبهه انقلابی آسیب وارد نکنند. سبد رای شما 13.5 میلیون رای شناختی ندارد.
1⃣ بخش قابل توجهی از سبد رای شما، نه به پزشکیان هست. یعنی آنها شما را در اداره کشور توانمند نمیدانند و به کارایی برنامه شما اعتماد و اطمینان ندارندو منتها به شما رای دادند که پزشکیان رئیس جمهور نشود.
2️⃣ بخش قابل توجه دیگری از سبد رای شما، حاصل عملیات روانی-رسانه ای اردوگاه تبلیغاتی شما بر علیه سبد رای قالیباف در شب و روز انتخابات بود. آیا واقعا شما باور کرده اید اختلاف رای شما و قالیباف 6 میلیون بود؟!!!!!
3️⃣ بخش قابل توجه دیگری از سبد رای شما نیز محصول تخریبهای گسترده اردوگاه تبلیغاتی شما بر علیه رقیب انقلابیتان دکتر قالیباف بود. بسیاری از انقلابیون کارآمد و کارنامه درخشان قالیباف را قبول داشتند و معتقد بودند قالیباف اصلح هست اما بواسطه تخریبها و لجن پراکنی های صورت گرفته پیرامون خانواده ایشون، شما را انتخاب کردند.
🔻خیرخواهانه و برادرانه عرض میکنم جناب آقای دکتر مراقب باشیم اطرافیانتان پوست موزِ سبد رای 13.5 میلیونی را زیر پایتان قرار ندهند و مجددا در محاسبات شما اختلال ایجاد نکنند تا بیش از این در نگاهِ تحلیلی بزرگان انقلاب و فعالان سیاسی و رسانه ای جایگاه شما تنزل نکند.
🇮🇷ثابتی که رسماً در حضور قالیباف رأی سفید داده و تئوریزه هم کرده، دنبال حکومت در سایه هم که هست !
-رسایی هم که بعد اعلام حمایت در قالیباف وهمه مشاورانش تخریب میکنه و میگه قالیباف خودش، خودشو زده!
-براتی هم که همین الان هم مخالف رای به قالیباف در صورت اجماعه!
شما عامل شکست نیستید؟!
📝مسعود ولی زاده
---------------
#قالیباف
@ghalibaffan
🇮🇷جریانی که ادعای یازده سال کار پژوهشی و برنامه ریزی و کنشگری اجتماعی داشت؛
نتوانست تحلیل کند و تشخیص دهد، که در دو قطبی انتخابات، چه اتفاقی خواهد افتاد.
هر چه دلسوزان گفتند؛ خود را در حصار توهم پیروزی نشاند.
چشم و گوش بست. به دولت سوم روحانی راضی شد، به دولت دوم انقلابی،نه
📝سید رضا علیمی حسینی
-------------
#قالیباف
@ghalibaffan
آقای جلیلی! لطفا رویای ریاست جمهوری را رها کنید
🔹آقای جلیلی ما به خوبی میدانیم که شما تنها ردای ریاست جمهوری را متناسب با خود میدانید و هیچ شغل دیگری را در شان خود نمیشناسید. اما چه کنیم که بعد از دوبار تقدیم مقام ریاست جمهوری به اصلاحات توسط شما، باید بگوییم دیگر قطعی است که هیچ وقت به این جایگاه نمیرسید. شما برای طبقه متوسط شهری آنقدر نامتناسب بودید و هستید که بخاطر رای نیاوردنتان، ده درصد به مشارکت اضافه شود.
🔹آقای جلیلی؛ میدانیم که شما مسئولیت شکست خود را قبول نخواهید کرد و بازهم با قدرت برای چهار یا هشت سال دیگر «برنامهریزی» میکنید تا بازهم قدرت را به طرف مقابل تقدیم کنید. شما را به خدا، به جای گعدهنشینی با دوستان و نوشتن حکم برای روز بعد از ریاست جمهوری، کمی کار و مدیریت واقعی را شروع کنید. با مدیریت یک مدرسه آغاز کنید.
🔹تا چه زمان قرار است نشستن در برج عاج را ادامه دهید و پای خود را در هیچ مدیریتی غیر از ریاست جمهوری خیس نکنید؟ نگویید برنامهریزیهایتان، مصداق کار کردن است چراکه هر فرد با تجربهای میفهمد این سخنان قابلیت اجرا ندارد. همانطور که رهبری هم از شما نخواستند برنامههای خود را به رئیس جمهور منتخب بدهید و فقط بابت «شور و اشتیاق» جوانانه از شما تشکر کردند.
🔹 آخرین بار که رویا را رها کردید، شهید رئیسی، رئیس جمهور ایران شد.
-------------
#قالیباف
@ghalibaffan
🔸 تکذیب ادعاهای مطرح شده درباره حلسات سه نفره توسط عضو ستاد دکتر خلیلی
🔹پس از انتشار برخی اخبار غلط در خصوص جلسه سه نفره دکتر قالیباف با دکتر جلیلی و یکی از چهره های شاخص جبهه مقاومت در کانال دکتر جلیلی، مسعود ولی زاده، یکی از اعضای ستاد دکتر قالیباف توضیحاتی را ارائه کرد:
🔹 اینکه افرادی شنیده های درست و نادرست، خود را بعنوان خبر منتشر کنند، چندان قابل جلوگیری نیست و هرکس بعنوان حامی دکتر قالیباف یا حامی دکتر جلیلی خبری را منتشر می کند، نه الزاما مورد تایید است و نه میتواند محل احتجاج قرار گیرد اما اینکه رسانه رسمی آقای دکتر جلیلی خبری نادرست را منتشر کند، دور از انتظار است.
🔹نکته اصلی این است که اصولاً مبنای کناره گیری، بالاتر بودن در نظرسنجی های چند کاندیدایی نیست بلکه از آنجایی که در صورت کناره گیری، رقابت دو نفره است و نه سه نفره، منطق حکم می کند، نظرسنجی های دو قطبی را با یکدیگر مقایسه کرد که مشخص شود کدام کاندیدا در صورت ماندن، امکان پیروزی دارد.
🔹پس مبنای نوشته عضو ستاد دکتر جلیلی غلط است و اصولاً کنار رفتن و نرفتن ربطی به تکلیف شدن یا نشدن ندارد و این یک مسئله کاملا انحرافی است.
🔹نکته دوم اینکه آقای دکتر قالیباف روز پنج شنبه ادعا نکرده است که چون حجت شرعی دارد، کنار نمیرود بلکه ایشان آماده کناره گیری بوده است اما مشکل این بود که کناره گیری ایشان مساوی با پیروزی رقیب در مرحله اول بود و همانطور که ایشان در بیانیه خود نیز اشاره کردند، دلیل عدم کناره گیری ایجاد فرصت برای دو مرحله ای شدن انتخابات بود.
🔹نکته سوم اینکه آقای دکتر قالیباف هیچ زمان ادعا نکرده است که رهبر انقلاب به ایشان برای کاندیداتوری تکلیف کرده اند. همچنین نادرست بودن نقل صورت گرفته مبنی بر مکالمه یک فرد با رهبر انقلاب با مضامین ادعا شده، توسط مسئولین امر برای آقای دکتر جلیلی روشن شده است اما احتمالا ستاد آقای دکتر جلیلی اطلاعات شان بهروز نشده است.
🔹البته همچنان تاکید میشود، کلا این بحث تکلیف شدن یا نشدن، کاملا انحرافی است و تاکید دلسوزان نظام در جلسات سه نفره برای کناره گیری آقای دکتر جلیلی مبتنی بر مصداق یابی شاخص های اعلام شده رهبری از جمله کارآمدی است که به آقای دکتر قالیباف نزدیک است. دلیل دیگر منطق روشن، بالا بودن دکتر قالیباف در نظرسنجی های دوقطبی و همچنین امکان دو قطبی سازی و ایجاد ترس از آقای جلیلی بود که دیدیم اتفاق افتاد.
🔹این دلایل روشن مورد توجه ایشان قرار نگرفت، و صرفا اصرار بر بالا بودن در نظرسنجی های سه گزینه ای تاکید شد که نتیجه آن شکست جبهه انقلاب و پایان دورانی بود که شهید رییسی آن را آغاز کرده بود.
------------
#قالیباف
@ghalibaffan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷دیدار صمیمانه دکتر قالیباف با رئیس جمهور منتخب
🔹️محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی عصر امروز یکشنبه با حضور در دفتر دکتر مسعود پزشکیان، پیروزی رئیس جمهور منتخب در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را تبریک گفت.
-------------
#قالیباف
@ghalibaffan
🔻زبان احترام چیزی است که باید در سپهر سیاسی مملکت ما ترویج شود
📝عبدالرحیم انصاری نوشت:
هم قالیباف و هم پزشکیان در مناظرات احترام یکدیگر را نگه داشتند. و آن احترام امروز میتواند پشتوانه همکاری طرفین در دو قوه این مملکت باشد. نمیدانم، اگر این دو با هم به دور دوم میرفتند شاید چالش هایی پیش می آمد، اما در کل سابقه همکاری این دو در مجلس نشان داد متعلق به هر گرایش سیاسی که باشی، میشود احترام را حفظ کرد و حتی در مناظرات طبق فرموده رهبری بدون تنش کار را پیش برد.
🔹البته این اخلاقمداری را قالیباف بطور کامل رعایت کرد، زیرا پزشکیان در تقابل با جلیلی نشان داد چندان هم علیه السلام نیست. او امروز به قالیباف نیاز دارد و این دوستی ها میتواند به نفع کشور تمام شود. از دلایل مهمی که ما قالیباف را ارجح میدانستیم علاوه بر توان مدیریتی و اجرایی بی نظیرش، همین قدرت اجماع سازی، و توانایی وی برای کار کردن با جریانهای مختلف جهت خدمت به کشور، کاهش تنش ها و تزریق آرامش به جامعه است؛ چیزی که امروز نیاز مملکت ما است.
🔹کاهش مشارکت حاصل عدم تعامل و افزایش تقابل است؛ رهبری افزایش مشارکت و ایجاد پشتوانه برای نظام را مهمتر از آن میدانند که کدام کاندیدا انتخاب شود. این نقیصه باید به مرور با فرهنگ سازی اصلاح شود. نه افراط، نه تفریط هیچکدام چاره ساز نیست. میشود طبق قانون کارها را پیش برد، باج نداد، از فرهنگ و رسوم ملی عدول نکرد و در عین حال با گرایش های سیاسی مخالف هم تعامل داشت. درست مثل محمدباقر قالیباف.
------------
#قالیباف
@ghalibaffan
بازی رای قومیتی برای فرار از پاسخ گویی
محمدسعید احدیان نوشت:
🔹در پاسخ به مطلب آقای ثابتی بعنوان نظر شخصیت حقیقی خودم که ارتباطی به جایگاه حقوقی ام ندارد، لازم دانستم نکاتی را ارائه کنم.
انتخابات نه کلاس ریاضیات است و نه کلاس نقاشی که دو عدد را با هم جمع بزنیم و بگوییم اگر قالیباف کنار می رفت جمع جبری آرای قالیباف و جلیلی کار را در مرحله اول تمام می کرد یا دو عدد مشابه را نمایش دهیم بگوییم دیدید آرای آقای پزشکیان قومیتی است پس ما مقصر نیستیم.
🔹اینکه می گوییم انتخابات کلاس ریاضی نیست و 2بعلاوه 2 مساوی 4 نمی شود یعنی اینکه بعنوان مثال در سال 92 نظرسنجی ها جمع ارای عارف و روحانی را قبل از کناره گیری عارف حدود 30درصد نشان می داد اما با کناره گیری عارف و عدم کناره گیری آقای جلیلی و دوقطبی کردن فضا حول مذاکره هسته ای، موجی درست شد و رای آقای روحانی از 50 عبور کرد و در مرحله اول پیروز شد در حالیکه ستاد آقای جلیلی اصرار داشتند که ما می مانیم و جمع آرای آقای عارف و روحانی کمتر از 50 است و اگر ما پیروز نشویم انتخابات حداکثر دو مرحله ای می شود.
🔹اما اینکه می گوییم کلاس نقاشی هم نیست که دو عدد را نمایش دهیم و بگوییم پیروزی اقای پزشکیان بدلیل آرای قومیتی بوده است، به این دلیل است که اولا تفاوت آرا در همه استان ها وجود دارد یکی بالاتر و یکی پایین تر و اینکه همه این تفاوت را قومیتی بدانیم حرف نادقیقی است اما نکته مهمتر این است که از روز اول که آقای پزشکیان وارد کارزار انتخابات شدند، همه می دانستند که ایشان یک حجم آرایی در استانهایی دارد که با ایشان نزدیک است که البته قومیتی دانستن آنها خلاف و توهین به مردم است.
🔹 اینکه دوستان ستاد آقای جلیلی این مساله را امروز کشف کردند، نشانه ای دیگر از توهم های غلط درباره رقابت های انتخاباتی است که کار جبهه انقلاب را به اینجا رسانده است. هر کاندیدایی مزیت ها و نقاط ضعفی دارد و کمپین های انتخاباتی کارشان این است که متناسب با این مزیت ها و نقاط ضعف، برنامه رقابت انتخاباتی را طراحی کنند نه اینکه بعد از شکست بگویند، رقیب این مزیت را داشت پس اگر باختیم بدلیل این مزیت رقیب است و ربطی به ما ندارد.
🔹یکی از فرصت های آقای پزشکیان آرای چند استان بود که دیگر کاندیداها نداشتند. مساله این است که ما در رقابت با ایشان باید فرصت های دیگر برای کسب رای از دیگر موضوعات را برای ایشان درست نمی کردیم که با این آرای خود نتواند رای خود را به بالای پنجاه درصد برساند چرا که آقای پزشکیان فقط با این رای های چند استان که رئیس جمهور نشدند. پس اینکه ما امر بدیهی این آرای آقای پزشکیان را بعنوان فقط بخشی از آرای ایشان، بهانه ای کنیم برای فرار از پاسخ گویی، همان کلاس نقاشی است که می خواهیم مار بکشیم بجای اینکه بنویسیم مار.
🔹اما نکته بسیار جالب توجه نوشته آقای ثابتی درباره کاهش رای آقای قالیباف مساله رای های منفی است که ایشان برای انتخابات مجلس و ریاست جمهوری به آن اشاره می کند. همانطور که ذکر شد نوشتیم هر کاندیدایی مزیت ها و نقاط ضعفی دارد مهم این است که آقای قالیباف علی رغم تخریب ها و آرای منفی ناشی از آن بدلیل مزیت هایی که داشت و نبود امکان دوقطبی سیاست خارجی و فضای فرهنگی، در رقابت های دوقطبی با آقای پزشکیان برنده انتخابات بود.
🔹اما نکته اصلی تر و مهم تر این است که دلیل اصلی رای منفی که آقای ثابتی به آن اشاره می کند، توسط چه کسانی و چه ستادی صورت گرفت. نیاز به اطلاعات رسمی دستگاه های نظارتی نیست که مشخص کرده اند که بیش از 70درصد تخریب های آقای قالیباف متعلق به حامیان آقای جلیلی بوده است بلکه کافی است افراد اصلی موتور تخریب آقای قالیباف مثل آقای رسایی و رائفی پور را دنبال کنید که در ستاد چه کسی حضور دارند و حامی کدام کاندیدا بودند. اینکه شما از یک طرف تخریب کنید، بعد بگویید بخاطر رای منفی رای نداشت،(گرچه ادعای غلطی است) آیا عجیب نیست؟
-------
#قالیباف
@ghalibaffan
🔻عباس عبدی: کنارهگیری جلیلی به نفع قالیباف احتمال پیروزی پزشکیان را کم میکرد
عباس عبدی فعال اصلاح طلب در روزنامه اعتماد نوشت:
🔹 دو، سه روز پیش از دور اول خبری شنیدم که قرار است آقای جلیلی به نفع آقای قالیباف کنار برود که تصور کردم شاید از احتمال پیروزی آقای پزشکیان کاسته شود.
------------
#قالیباف
@ghalibaffan
🔻در مورد انتخابات ۱۴۰۳
جبهه انقلاب از محاسبات غلط و نابخردانه ضربه خورد
📝محمدمهدی خاکشور، تحلیلگر نوشت:
🔹من معتقدم از 3.5 میلیون رای آقای قالیباف در بهترین حالت 1.5 میلیون برای آقای جلیلی میومد، تأکید میکنم، در بهترین حالت! یعنی جلیلی نهایتا 11 میلیون میشد!!
اما این یعنی پیروزی جلیلی در دور اول؟! به هیچ عنوان. چرا؟!
چون انصراف دکتر قالیباف باعث میشد همین کسانی که دور دوم از ترس رئیسجمهور نشدن جلیلی اومدن پای کار، همون دور اول بیان تو میدون و آقای پزشکیان حداقل دور اول 13-14 میلیون رای میاورد و مستقیم قطعاً رییسجمهور میشد.
🔹دقت کنیم،
3.5 میلیون رای قالیباف عمدتا پایگاه شخصی داشت ، کسانی که این تخریب های گسترده اصلا اون هارو تحت تأثیر قرار نداده بود که بطبع وجود این چنین پایگاهی در این تخریب گسترده آن هم به میزان 3.5م اولا بسیار ارزشمند بود، ثانیا اونها اصلا بصورت گسترده حاضر نبودن بیان پشت فرد دیگری ، چون به یقین رسیده بودند ...
🔹اما 9 میلیون جلیلی پایگاه شخصی آنچنانی نداشت و اغلب پایگاه جریانی و حزبی بود! و متأثر از شبیه سازی غلط یا درست ایشان به شهید رئیسی و استفاده از موج هیجان شهادت ایشان.
🔹لذا
اولا انتقال پایگاه جریانی و حزبی بشدت ساده تر و قوی تره،
دوماً خیلیها هم در دور اول و مخصوصاً در دور دوم از ترس رییس جمهور نشدن جلیلی به پزشکیان رای دادن!
🔹خلاصه....
تقریبا مطمئن هستم از 9.5 میلیون رای جلیلی حداقل 8 میلیون میومد داخل سبد قالیباف،
بعلاوه حدود 500 هزار تا 1 میلیون هم حداقل جو روانی اجماع برای قالیباف افزوده میشد.
و قالیباف دوره اول با حدود 12 میلیون به راحتی رییسجمهور میشد.
پزشکیان هم باز همون حوالی 10.5 یا 11 میاورد، چرا؟؟
چون اولا پایگاه جلیلی خیلی نمی رفت بسمت پزشکیان،
چون همونطور که گفتم پایگاهش حزبی و جریانی بود،
ثانیاً اون افرادی که از ترس رییسجمهور نشدن جلیلی به پزشکیان رای دادن ، بعد انصراف جلیلی یا رای نمیدادن یا سفید میدادن یا به قالیباف رای میدادن!!!
لذا با کناره گیری جلیلی تفاوت مثبتی در رای پزشکیان شکل نمیگرفت.
🔹نهایتا اینکه انقلاب از محاسبات غلط و نابخردانه ضربه خورد و این لکه تا ابد بر پیشانی برخی منصوران این جریان، و آن خطیبی که در تخریب انقلابیون رائف تر و صدایش رسا تر از دشمنان بود ثابت خواهد ماند!
أین عمار....؟!!
------------
#قالیباف
@ghalibaffan
🔻در دفاع از منطق رای همشهریانم
بر ایجاد دو قطبی پزشکیان قالیباف تاکید کردیم
📝فرزاد جهانبین نوشت:
🔹بعد از ماهها درگیری و اغتشاش در کشور و تحریم گسترده انتخابات توسط عناصر ضد انقلاب، افزایش مشارکت از چهل درصد در مجلس شورای اسلامی به پنجاه درصد در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم و یک درصد بالاتر از انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم، نشانه عزم نظام در حفظ و ارتقای مشارکت مردم و خط بطلان بر دیدگاه آنهایی است که کاهش مشارکت برایشان مهم نبود.
🔹همچنین نشانه اعتقاد نظام به رای مردم است. عموما می گفتند جمع بندی نظام، قالیباف است و بعد می گفتند جلیلی رای می آورد. واقعا تا آخرین لحظه میزان رای معلوم نبود و حتی بر اساس تحلیل ها، مطرح می شد که احتمالا پزشکیان است.
حبذا به چنین نظامی و تا پای جان در راه نظام هستیم.
🔹دفاع ما از دکتر قالیباف در دور اول و دکتر جلیلی در دور دوم بر اساس تحلیل متین و دقیقی است که بر آن اساس، از ادامه دولت سوم روحانی و بالتبع کاهش بیشتر مشارکت نگران بودیم و هستیم و امیدواریم دکتر پزشکیان بر آن سبیل، سلوک نکند.
🔹اصلاح طلبان مطلقا و یا کلا تاثیری در افزایش مشارکت نداشتند و سبد رای تقریبا انتخابات قبل با افزایش مشارکت در برخی استانها نقش اساسی داشت.
🔹از ابتدا تقریبا شکست آقای دکتر جلیلی پیشبینی می شد و از اینرو در یادداشتی ضمن تاکید بر سه قطبی بیان کردم اگر بناست دو قطبی شود، دو قطبی پزشکیان قالیباف برای حفظ انتظام اجتماعی فارغ از نتیجه بهتر است.
🔹دکتر پزشکیان به خاطر ویژگی های شخصیتی همچون ساده زیستی، پاکدستی و گفتمان توجه به دغدغه ها و اینکه حداقل من در جریان اینها هستم و تاکید بر صداقت و... هر چند با اختلافی کم نتیجه را برد.برنامه اش را هم سیاست های کلی رهبری بیان کرد و انتساب خودش به رهبری در مباحث پررنگ بود.هر چند رای بالای دکتر جلیلی هم مهم است و معنادار اما بخشی از جامعه بین او و ش ه ید رییسی ،این همانی برقرار نکرد.ظرفیت رای منفی دکتر جلیلی هم مزید به علت شد و رای تعیین کننده استانهای شمال غرب.
🔹اما یک نکته. آیا همشهری های ما قومیتی رای دادند؟ نمی گویم نبوده اما به نظرم این تحلیل، ظلم و ندیدن واقعیت است. دکتر همتی ترک بود و اما چنین نشد. شخصیت قوی شهید رییسی از سویی و نیز شخصیت و جایگاه دکتر پزشکیان در بین مردم آذربایجان این را نشان می دهد که شخصیت، حرف اول را می زند و البته زبان و قومیت هم کشش دارد. پس اینگونه نیست که همشهری های ما به هر ترکی رای دهند کما اینکه به همتی و حتی مهم تر از آن به میرحسین موسوی رای ندادند.
🔹در ضمن جمع و تفریق رای همشهریانم برای نشان دادن علت شکست کاندیدای ما غلط است. با همین تحلیل هاست که علت باقی رایها را هم متوجه نمیشویم.
------------
#قالیباف
@ghalibaffan
🇮🇷صرفا جهت یادآوری برای هواداران دولت سایه.
آقای ثابتی حافظه تاریخی ملت فراموش نمیکند.
📝ادریس وحدت
------------
#قالیباف
@ghalibaffan
🔻ظلم بزرگ به شهید رئیسی
نواصولگرا نوشت:
🔹یکی از بزرگترین ظلمها در این انتخابات، ایجاد معنای تداوم شهید رئیسی برای یک نامزد بود. او که با شهادتش، صفحهی جدیدی از معنای خدمترسانی را برای کشور گشود. اما این معنای بزرگ در بازی سیاسی یکی از طرفین انتخابات، نابود شد.
🔹آقای جلیلی با کمک منصوری، مجاهد و نیلی، معنای تداوم دولت شهید رئیسی را برای خود ساخت و انتخابات را به رفراندومی برای تداوم آن شهید یا زیرپا گذاشتن او تبدیل نمود. درحالیکه میتوانست خودش باشد و از ایجاد این معناهای ظالمانه خودداری کند و شهید رئیسی را به رفراندوم 15 تیر نکشاند.
🔹حال اینکه شخصیت جلیلی با آن شهید بزرگوار بسیار فاصله داشت و مشخص بود او در دوگانه با پزشکیان پیروز نخواهد شد. اما حلقه اطراف او آنقدر برای رسیدن به ریاست جمهوری ولع داشتند که حاضر شدند، شهید رئیسی را به پای جلیلی فدا کنند. نتیجه هم این شد که با شکست جلیلی، عملا سه سال خدمت شهید رئیسی به حاشیه رفت و این معنا شکل گرفت که مردم، آن سه سال را نمیخواهند. حال اینکه واقعیت، نخواستن جلیلی بود و نه نخواستن آن شهید خدمت. اما جلیلی آنقدر خود را به شهید چسبانده بود که شکستش، به معنای شکست دولت شهید رئیسی معنا شود.
🔹آقای جلیلی علاوه بر تقدیم منصب ریاست جمهوری به اصلاحات، عملا شهید رئیسی را هم به پای خود خرج کرد.
------------
#قالیباف
@ghalibaffan
🔻حاضرند همه چیز را خرج جلیلی کنند
🔹پس از آنکه عدم انصراف آقای جلیلی باعث شد تا شکست جبهه انقلاب قطعی شود، مراحل دیگری از عدم پذیرش مسئولیت شکست در حال بروز است. اعضای اصلی ستاد آقای جلیلی برای مبرا دانستن او از شکست خوردگی، مسئله رای قومیتی را مطرح کردند تا شکافهای خطرناک ملی را فعال کنند. درحالیکه آرای اضافه شده به آقای پزشکیان در دور دوم نسبت به دور اول، بیشتر در شهرهای بزرگ اتفاق افتاده و این یعنی ترسیدن طبقه متوسط شهری از جلیلی که باعث میشود او هیچ زمان پیروز انتخابات نشود و فقط مایهی افزایش مشارکت طبقه متوسط شهری باشد.
🔹این جماعت قبل از این هم حاضر شدند تا از شبکه رسمی مبلغین طلبه برای خود استفاده سیاسی کنند. اسم شهید رئیسی را برای خود خرج کنند و انتخاب خود را به رفراندوم تداوم آن شهید خدمت تبدیل نمایند. از همایش ملی دهیاران سواستفاده سیاسی کنند و امکانات دولتی مانند ۲۵ هزار میلیارد تومان حقوق بازنشستگان را با تمام مشکلات مالی دولت خرج کنند تا شاید جلیلی رای بیاورد. اما با همه این حربهها، او از یک شخصیت دست سومی اصلاحات شکست خورد. برخی از اینان حتی به شورای نگهبان نیز حمله کردند و حرمت ساختارهای اساسی نظام را نگه نداشتند.
🔹مشخص نیست که نقطه توقف این گروه برای خرج کردن هر چیزی در این کشور برای جلیلی کجاست؟ منافع ملی، شهید رئیسی، امکانات و همایشهای دولتی، شورای نگهبان و... بس نیست؟ مورد بعدی چه خواهد بود؟
------------
#قالیباف
@ghalibaffan
🇮🇷به مناسبت روز امر به معروف و نهی از منکر؛ مجلس یازدهم و دکتر قالیباف برای حمایت از آمران به معروف چه کرد؟
-------------
#قالیباف
@ghalibaffan