فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درست کردن بمب هات چاکلت😎
•֍•━•━•━👇👩🍳•━•━•━•֍•
🍰 @ghanad_baashi 🥮
•֍•━•━•━👨🍳☝️•━•━•━•֍•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی پفکی گردویی😍
آرد و روغنم نداره و خیلیم راحت درست میشه😁
•֍•━•━•━👇👩🍳•━•━•━•֍•
🍰 @ghanad_baashi 🥮
•֍•━•━•━👨🍳☝️•━•━•━•֍•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی نارگیلی درست کن😊🥥
•֍•━•━•━👇👩🍳•━•━•━•֍•
🍰 @ghanad_baashi 🥮
•֍•━•━•━👨🍳☝️•━•━•━•֍•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیچ فکر میکردید این پشمالوها انقد راحت درست شن😍🤩
•֍•━•━•━👇👩🍳•━•━•━•֍•
🍰 @ghanad_baashi 🥮
•֍•━•━•━👨🍳☝️•━•━•━•֍•
15.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خلاقیت هنری با شکلات سازی🤪
•֍•━•━•━👇👩🍳•━•━•━•֍•
🍰 @ghanad_baashi 🥮
•֍•━•━•━👨🍳☝️•━•━•━•֍•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آسون تر از این شیرینی دیگه نداریم🍥🍫
•֍•━•━•━👇👩🍳•━•━•━•֍•
🍰 @ghanad_baashi 🥮
•֍•━•━•━👨🍳☝️•━•━•━•֍•
17.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رول دارچین خوشمزه مخصوص پاییز🍥🤎
•֍•━•━•━👇👩🍳•━•━•━•֍•
🍰 @ghanad_baashi 🥮
•֍•━•━•━👨🍳☝️•━•━•━•֍•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیزکیک دوسوته رژیمی و کم کالری🍓☁️
•֍•━•━•━👇👩🍳•━•━•━•֍•
🍰 @ghanad_baashi 🥮
•֍•━•━•━👨🍳☝️•━•━•━•֍•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی بدون روغن و فر درست کن😍✅
•֍•━•━•━👇👩🍳•━•━•━•֍•
🍰 @ghanad_baashi 🥮
•֍•━•━•━👨🍳☝️•━•━•━•֍•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شیرینی نخودچی به این خوشمزگی😋❤️
•֍•━•━•━👇👩🍳•━•━•━•֍•
🍰 @ghanad_baashi 🥮
•֍•━•━•━👨🍳☝️•━•━•━•֍•
23.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه دسر شیک و بی نهایت خوشمزه🍇✨
•֍•━•━•━👇👩🍳•━•━•━•֍•
🍰 @ghanad_baashi 🥮
•֍•━•━•━👨🍳☝️•━•━•━•֍•
21.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرنچ تست صبحونه لاکچری کافه ای🍞🍯
•֍•━•━•━👇👩🍳•━•━•━•֍•
🍰 @ghanad_baashi 🥮
•֍•━•━•━👨🍳☝️•━•━•━•֍•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شکلاتی با ۳ قلم مواد😃
•֍•━•━•━👇👩🍳•━•━•━•֍•
🍰 @ghanad_baashi 🥮
•֍•━•━•━👨🍳☝️•━•━•━•֍•
20.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهترین رسپی شیرینی نارگیلی محبوب🥥✨
•֍•━•━•━👇👩🍳•━•━•━•֍•
🍰 @ghanad_baashi 🥮
•֍•━•━•━👨🍳☝️•━•━•━•֍•
18.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک سینابون یه میان وعده عاااالی ❥
•֍•━•━•━👇👩🍳•━•━•━•֍•
🍰 @ghanad_baashi 🥮
•֍•━•━•━👨🍳☝️•━•━•━•֍•
38.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کماج یه شیرینی مازندرانی که بهش نونم میگن😋بدون فر و همزن نیم ساعته آمادست😍
مواد لازم👇
تخم مرغ : ۲ عدد
آرد برنج : ۱ لیوان
آرد گندم : ۲ ق غ
ماست : ۳ ق غ
شکر : نصف لیوان
گلاب : ۲ ق غ
شیر : ۱/۴ لیوان
زعفرون دمکرده غلیظ : ۲ ق غ
بکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری
پودر هل : نصف ق چ ( من نزدم)
✅حرارت حتما ملایم باشه.
✅حتما از شعله پخش کن و دمکنی استفاده کنید.
✅بعد ۲۵ دقیقه چک کنید اگه پخته بود برگردونید.
•֍•━•━•━👇👩🍳•━•━•━•֍•
🍰 @ghanad_baashi 🥮
•֍•━•━•━👨🍳☝️•━•━•━•֍•
13.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دونات فوری😍😋
یک عدد تخم مرغ،
چهار قاشق غذاخوری ماست پرچرب
نصف قاشق چای خوری نمک
سه قاشق غذاخوری شکر
دو قاشق غذاخوری روغن مایع
۲۰۰ گرم آرد معادل= یک پیمانه
دو قاشق چایخوری بکینگ پودر بریزین و یکدست کنین .
خمیر رو کمی ورز بدین
سطح رو آرد پاشی کرده و با وردنه خمیر رو باز کنین با در قوطی یا لیوان برش بزنید و با بطری نوشیدنی هم یک برش دیگه داخل خمیر بزنیدداخل روغن داغ دو طرف شیرینی ها رو سرخ کنین
•֍•━•━•━👇👩🍳•━•━•━•֍•
🍰 @ghanad_baashi 🥮
•֍•━•━•━👨🍳☝️•━•━•━•֍•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر صورتی جیگول با تم باربی💖💫
•֍•━•━•━👇👩🍳•━•━•━•֍•
🍰 @ghanad_baashi 🥮
•֍•━•━•━👨🍳☝️•━•━•━•֍•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه اموزش حرفه ایی دیگه براتون آوردم 😍🤩
•֍•━•━•━👇👩🍳•━•━•━•֍•
🍰 @ghanad_baashi 🥮
•֍•━•━•━👨🍳☝️•━•━•━•֍•
18.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی پای سیب 🥧
یه شیرینی خیلیی لذیذ وجذاب برای مهمونی ها و دور همی ها😍😍
❌ نکات :
❌ تمامی مواد هم دمای محیط باشه
❌ زمان همزدن تخم مرغ حتما کاسه رو دور گیری کنید
❌ حتما از کره حیوانی استفاده کنید
❌ ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر از قبل داغ شد با دمای ۱۸۵ درجه پخته شود
•֍•━•━•━👇👩🍳•━•━•━•֍•
🍰 @ghanad_baashi 🥮
•֍•━•━•━👨🍳☝️•━•━•━•֍•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستیل ماستی😍😋
ماست: ۴۰۰ گرم
عسل: ۸ قاشق غذاخوری
گیلاس: ۱۵۰ گرم
پودرژلاتین: ۴ قاشق غذاخوری
آب: ۱/۳ پیمانه
پودرژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم و روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار داده و هم می زنیم تا کامل حل شود.ماست، عسل و گیلاس پوره شده را با هم مخلوط می کنیم و ژلاتین از دما افتاده رو به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم.مایه به دست آمده را از صافی رد می کنیم و داخل قالب های سیلیکونی از قبل چرب شده می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم. و بعد از ۵-۴ ساعت پاستیل ها از قالب خارج می کنیم و در کنار تنقلات دیگر سرو می کنیم
از ماست پرچرب و همزده استفاده کنید.میزان عسل و شیرینی به ذائقه شما بستگی داره.قالب ها را حتما با روغن چرب کنید.از میوه های مختلف با توجه به ذائقه برای تهیه این پاستیل می توانید استفاده کنید
•֍•━•━•━👇👩🍳•━•━•━•֍•
🍰 @ghanad_baashi 🥮
•֍•━•━•━👨🍳☝️•━•━•━•֍•
32.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی تر فوری و خوشمزه😍😋🥳
این شیرینی از اون خوشمزه هاست که هروقت اراده کنیو بخوای درستش کنی توی کمتر از نیم ساعت آمادست😋😉
مواد لازم:
خمیر هزارلا ۱بسته
خامه قنادی ۱۵۰گرم
موز ۲عدد
شکلات چیپسی به میزان لازم
پودر پسته و شکلات آب شده برای تزیین
لینک زیررا بزن ۱۰۰سال عمر کن🥳😉
•֍•━•━•━👇👩🍳•━•━•━•֍•
🍰 @ghanad_baashi 🥮
•֍•━•━•━👨🍳☝️•━•━•━•֍•
34.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی اتابکی😋
مواد لازم🔻
کره یا روغن جامد ۱۲۵ گرم (من ترکیب جفتشو زدم)
پودر هل ۱ قم
آرد ۱۸۰ گرم
پودر قند ۶۰ گرم
بکینگ پودر یک چهارم قم
آرد برنج ۶۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
تخم خرفه و گردو برای تزئین
•֍•━•━•━👇👩🍳•━•━•━•֍•
🍰 @ghanad_baashi 🥮
•֍•━•━•━👨🍳☝️•━•━•━•֍•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی پادرازی😁
ماندگاری این شیرینی خارج از یخچال بین یک الی سه ماه هستش بخاطر همین خیلی پر طرفداره👌با این مواد حدود ۵۰ عدد شیرینی پادرازی خواهید داشت(هر شیرینی حدودا با وزن ۱۰ گرم)میتونید به شکل های مختلف قالب بزنید یا مثل من با دست فرم بدید👌
مواد لازم :
آرد شیرینی پزی ۲۰۰ گرم که حدودا میشه یک و یک سوم لیوان
آرد برنج ۱۰۰ گرم که حدودا میشه یک لیوان سر خالی
پودر قند ۱۵۰ گرم حدودا دو سوم لیوان
روغن جامد صاف قنادی ۱۴۰ گرم حدودا دو سوم لیوان
۱ ق چ پودر هل
تخم خرفه برای تزیین
بعد از چرخ کردن با پودر کاکائو و زعفران غلیظ دم کرده ، خمیر را رنگی کنید و مقدار زعفران و کاکائو سلیقه ای و بستگی به غلظتشون داره.
بعد از رنگی کردن خمیر ، دو ساعت در یخچال قرار دهید استراحت کند.
قبل از فرم دادن و بعد از استراحت در یخچال ، حدود نیم ساعت در دمای محیط قرار بدید تا از حالت سفت بودن در بیاد و قابل فرم دادن بشه.
•֍•━•━•━👇👩🍳•━•━•━•֍•
🍰 @ghanad_baashi 🥮
•֍•━•━•━👨🍳☝️•━•━•━•֍•
36.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک شکلاتی کافی شاپی😋🍩
•֍•━•━•━👇👩🍳•━•━•━•֍•
🍰 @ghanad_baashi 🥮
•֍•━•━•━👨🍳☝️•━•━•━•֍•
12.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر عربی😍 🍮
•֍•━•━•━👇👩🍳•━•━•━•֍•
🍰 @ghanad_baashi 🥮
•֍•━•━•━👨🍳☝️•━•━•━•֍•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش شیرینی ساق عروس☺️😍
•֍•━•━•━👇👩🍳•━•━•━•֍•
🍰 @ghanad_baashi 🥮
•֍•━•━•━👨🍳☝️•━•━•━•֍•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوای شیره😬🫕
•֍•━•━•━👇👩🍳•━•━•━•֍•
🍰 @ghanad_baashi 🥮
•֍•━•━•━👨🍳☝️•━•━•━•֍•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساقه طلایی خونگی☺️🍪
•֍•━•━•━👇👩🍳•━•━•━•֍•
🍰 @ghanad_baashi 🥮
•֍•━•━•━👨🍳☝️•━•━•━•֍•