🔹ضرورت تجدیدنظر در رویکرد ضدجمعیتی و ضد خانوادهی یارانه بنزین
🔺سیاست دولت در اعطای یارانه به مردم بر این مبنا استوار است که هرچه تعداد افراد خانواده شما بیشتر باشد، سهم اعضای خانواده از یارانه کاهش مییابد و اگر خانواده، بیش از ۵ عضو داشته باشد، به عضو ششم یارانه تعلق نمیگیرد. شما اگر مجرد باشید، مجموع یارانهای که دریافت میکنید، ۱۰۰ هزار و ۵۰۰ تومان است، اما اگر عضو خانواده ۵ نفره باشید، یارانه شما به ۸۶ هزار و ۵۰۰ تومان کاهش مییابد، اگر عضو خانواده شش نفره باشید، سهم شما از یارانه حدود ۷۲ هزار تومان است و این روند کاهشی ادامهدار است.
🔺این رویکردِ تخصیص یارانه هم بار منفی فرهنگی دارد و نوعی تقبیح اجتماعی فرزندآوری است، و هم نوعی جریمه مالی خانوادههایی که فرزندان بیشتری میآورند. لذا یک رویکرد کاملاً ضدجمعیتی و ضدخانواده است.
🔺دولت در تخصیص یارانه، نه تنها باید این رویکرد ضدجمعیتی را کنار بگذارد، بلکه باید معادله را دقیقاً برعکس کند. یک فرد متأهل، باید یارانه بیشتری نسبت به یک فرد مجرد بگیرد. عضو یک خانوادهی شش نفره حتماً باید یارانه بیشتری نسبت به عضو یک خانواده سه نفری بگیرد. میتوان با همین ارقامی که برای یارانه در نظر گرفته شده و بدون افزایش میزان کل یارانه، این معادله را برعکس کرد تا هرچه بر تعداد جمعیت خانوار افزوده میشود، یارانه دریافتی بیشتر شود.
🔺 درباره بحران جمعیتی پیش روی کشور، سخن بسیار گفته شده، رهبر حکیم انقلاب نیز پیوسته در این باره هشدار میدهند که آخرین مورد آن، در دیدار اخیر با مسؤولان نظام و فعالان اقتصادی، پس از افزایش قیمت سوخت بود. دولت ما آنگونه که باید سیاستهای حمایتی از #فرزندآوری را اجرا نمیکند، اما حداقل انتظار این است که رویکردهای ضدجمعیتی اینچنینی اتخاذ نکند. از جناب آقای رئیس جمهور انتظار میرود در اسرع وقت دستور اصلاح سیاست جمعیتستیز تخصیص یارانه را صادر کنند.
✍ سید یاسر جبرائیلی
#قنداب_نیوز
💝 @ghandab
💞درد و دلش باز شد. من ساکت بودم و به روبرو نگاه میکردم. گفت و گفت و و بعد انگار دلش میخواست همان حرف ها و دلتنگی ها را من بگویم. گفت: خب تو هم یه چیزی بگو!
همیشه این خجالت با من بود. حرفهایی که علی آقا عاشقانه میزد را نمیتوانستم بگویم. گفتم: خب تو داری میگی دیگه.
باز علی آقا گفت؛ اما من نتوانستم بگویم. احساس میکردم آنقدر بزرگ است که من همه چیز را نمیتوانم به او بگویم. او خیلی راحت حرفهایش را میزد. گاهی در بین حرفهایش جوابی میدادم یا چیزی میگفتم.
حس میکردم سبک است و نباید چیزی بگویم. او خیلی خاکی بود و گویا دلش میخواست خودش را برای من بیندازد زمین. شکل محبت کردنش اینطور بود؛ اما همين کارهایش به من میفهماند او خیلی بزرگ است و من باید برایش احترام قائل شوم.
📚 ساره
🌹زندگی نامه شهید سبزعلی خداداد🌹
#یار_مهربان
💝 @ghandab
💖چه بسیار افرادی پاک دیده میشوند که محصول پاکی مادر در دوران حمل و شیرخوارگی میباشند و چه بسا مردان بد طینتی که آنها نیز ساخته دوران حمل و شیرخوارگی [خود هستند.]
💖 لهذا از نظر اسلام دستورهای مخصوصی برای لقمه پدر و برای مادر در دوران حمل و شیرخوارگی وارد شده است. تربیت فرزند از نظر اسلام از قبل از تولد، بلکه از قبل از انعقاد نطفه آغاز میشود.
💖 و از همین جا هم میتوان به اهمیت وظیفه مادران پی برد، و هم اهمیت مقام مادری که چه اندازه مادران قدرت دارند در بهبود و اصلاح نژاد و در فاسد کردن آن معلوم میشود، و معلوم میشود که مردان از این نظر واقعاً فرع و طفیلی هستند نسبت به زنان...
#تربیت_فرزند
📚 یادداشتهای استاد مطهری
💝 @ghandab
1_96746729.mp3
1.75M
🎙#بشنوید
💕رهبرانقلاب: در این طوفانهای زندگی، آن حوضچهی آرامشی که انسان میتواند در آن بیاساید، محیط #خانواده است.
#حق_خانواده
#پدرانه
💝 @ghandab
18.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #فایل_تصویری
👤 استاد #رائفی_پور
📝 شناخت مرد و زن و بهبود روابط زناشویی 1
#قبل_از_ازدواج
💝 کانال قنداب، واحد تخصصی خانواده موسسه مصاف
http://eitaa.com/joinchat/3052404738C98cfab6798
10.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فایل_تصویری
👧🏻کلیدی ترین عامل برای تربیت فرزند
👦🏻کدام کار خوب یا بد بیشترین تاثیر را روی بچه ها میگذارد؟
#تربیت_فرزند
💝 @ghandab
#استاد_عباسی_ولدی
بی شک، امروز در جامعه ما توان اقتصادی خانواده ها بیشتر از خانواده های دیروز است. این تنها، قضاوت ما نیست. سازمانهای بین المللی نیز همینطور قضاوت میکنند.
کسانی که بین سه تا چهار دهه از عمرشان گذشته، کافی است دهه ای را که در آن قرار داریم، با دهه ی شصت، مقایسه کنند. البته این به معنای انکار مشکلات اقتصادی نیست ؛ اما اندکی انصاف کافی است تا حکم کنیم توان اقتصادی خانواده های دهه ی نود، بیش از خانواده های دهه ی شصت است؛ اما چرا خانواده هایی که در دهه ی شصت قرار داشتند، بیش از خانواده های دهه ی نود به فرزند آوری تمایل داشتند؟
باید پذیرفت در کنار گرانی و تورّم، #شیوه_زندگی ما هم عوض شده است. قناعت در زندگی ما کم شده، توقعات ما در زندگی، بیش از اندازه نیاز ما شده است و برخی از چیزهایی که واقعا از نیازهای اساسی یک زندگی نیست، وارد حلقه ی نیازها شده است.
در گذشته اگر خانواده ای توان خرید موکت یا زیلو نداشت، خود را فقیر حساب می کرد. چندی بعد، نداشتن فرش، نشانه ی فقر شد و حالا اگر کسی مبلمان نداشته باشد، باید خود را فقیر بداند. چه قدر خوب است پدر و مادرهایی که اکنون در حدود چهل سال دارند، سبد غذایی امروز خود را با سبد غذایی دیروز پدر و مادرشان مقایسه کنند و ببینند چه اندازه قناعت ما کم شده است !!
📚ایران، جوان بمان
#فرزندآوری
💝 @ghandab
#استاد_قرائتی
💓همهاش به زندگی مادی رسیدن؛ لباس بچه را اتو کردیم اما حساب نکردیم این بچه اهل نماز هست یا نه، اهل تقوا هست یا نه، رفیق هایش چه کسانی هستند؟
📌به شکمش رسیدیم، به فکرش نرسیدیم کفش خوب برایش خریدیم، کتاب خوب برایش نخریدیم. برای مسکنش دقت کردیم ۴۰ بنگاه معاملاتی رفتیم اما برای معلمش یک بنگاه معاملاتی هم نرفتیم که آقا معلم خوب در کشور کیه؟
📌 من در تعجبم برای مادرهایی که برای خواستگاری دختر یا پسرشان ۱۰۰ تا خانه میروند اما برای خرید یک کتاب خوب، ۵ مغازه نمیروند!! اینها همه مهم است.
#تربیت_فرزند
💝 @ghandab
❣هرکس در طلب روزی حلال خود و افرادی که تحت کفالتش هستند بکوشد ،مثل جنگجویی است که در میدان های جنگ در راه خداوند متعال جهاد نماید...
#پیام_دوست
💝 @ghandab