هدایت شده از غنائی
سلام علیکم
اساتید و طلاب مدرسه فقهی حضرت صاحب الامر عج انشاءالله فردا شرکت خواهند کرد...
جزاکم الله خیرا و شکر مساعیکم
هدایت شده از محمدی
من احساس میکنم فشارها به رهبری برای تصویب ننگنامه های جدید بسیار جدیه و طبیعتا رهبری تا وقتی میبینه اینها فکر میکنند تنها راه همینه، مانع شون نمیشه. شاید بشه گفت که رهبری حتی برای کمک به دولت، بااینها همکاری هم بکنه.
حلقه مفقوده، مطالبه عمومی است یعنی ما باید با حضور خودمون راه رو باز کنیم تا رهبری مجبور به پذیرش برجام های جدید نشه. من فردا حتما میام
هدایت شده از حاج علی
سلام دوستان.وبچه های موج الحسین در گروها بفرستید در اینستاگرام هم استریو بزارید وهمه با هم جهت همایت فاطمی از علی زمان شرکت می کنیم مرد زن.این یک جهاد است.شهدا نام نویسی می کنند از لیست شهدا جا نمانید.
حاج علی حاجی زاده
🚩آمریکا تحریمهای تازهای علیه ایران اعمال کرد
آمریکا مجموعههای زیر را در فهرست تحریم قرار داده است:
🔹لشگر فاطمیون
🔹لشگر زینبیون
🔹خطوط هوایی فارس ایر قشم
🔹دو هواپیمای بوئینگ ۷۴۷ خطوط هوایی فارس ایر قشم
🔹شرکت مسافرتی فلایت تراول مستقر در ایروان (با ادعای ارتباط با خطوط هوایی ماهان)
✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌟 #پیشنهاد_ویژه
🎥 تحلیل استاد ماندگاری درباره نامه برخی از وزرا به رهبر انقلاب
#ایمان_به_غیب
#مسئولین
#خیانت
🔶 berangeshohada.ir
هدایت شده از ناصر ذوالفقاری
باسلام ما طلاب وفضلای شهرستانهای بهار واسدآباد ضمن حضوردر تجمع روز جمعه مخالفت خود را از تصویب fatf و حمایت از فرمایشات اخیر حضرات آیات مکارم شیرازی و سبحانی و نوری همدانی حفظهم الله نسبت به ناکارآمدی دولت اعلام خواهیم کرد. نماینده طلاب وفضلای شهرستانهای بهار واسدآباد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥لایحه استعماری پالرمو چیست؟
https://eitaa.com/gharar_at
هدایت شده از قرارگاه اساتید وطلاب انقلابی حوزه علمیه قم
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
📢 #قرارگاه اساتید و طلاب انقلابی حوزه علمیه قم
#محل_تجمع_اصحاب_حق
منتظر شما هستیم👇
✨ @gharar_at
هدایت شده از قرارگاه اساتید وطلاب انقلابی حوزه علمیه قم
📢📢📢 فوری 📢
⛔️ فاجعه خود تحریمی⛔️
👈تجمع عظیم مردم انقلابی قم در مخالفت با فشار برای تصویب خود تحریمی و
تشدید تنگناهای معیشتی مردم،
زمان: جمعه 5 بهمن ساعت 13 ،
مکان : قم انقلابی، مصلای بزرگ قدس،
سخنران حجت الاسلام ذوالنور
با مداحی حماسی حاج مهدی سلحشور
https://eitaa.com/gharar_at
قدر انقلاب اسلامی را بدانیم.
تصویت کنوانسیون های غربی زمینه سازی برای عقبگرد به گذشته خفت بار ایران است.مواظب نفوذی ها باشیم.
عبرت گیری با بازخوانی تاریخ دوران تاریک پهلوی👇
✳️ حمله نیروهای انتظامی و چتربازها به دانشگاه تهران و تجاوز به دختران دانشجو در محوطه دانشگاه و کلاس های درس ؛ رئیس دانشگاه تهران استعفا داد!
#روزشمار
#1_بهمن_1340
✅ حمله چتربازها به دانشگاه ؛ رئیس #دانشگاه_تهران استعفا داد!
امروز اول بهمن 1340 گروهی از دانش آموزان از رفتن به کلاس های درس خودداری کردند و به عنوان اعتراض به اخراج چندتن از دانش آموزان دبیرستان دارالفنون، خیابانهای مرکز شهر تهران را عرصه تظاهرات خود ساختند.
دانشجویان دانشگاه تهران نیز با هدف ابراز همدردی با دانشجویان دانشسرای عالی و اعتراض به قطع کمک هزینه تحصیلی آنها به کلاس ها نرفتند و تصمیم گرفتند تا به صورت دسته جمعی از دانشگاه خارج شوند.
این تصمیم دانشجویان با مخالفت نیروهای انتظامی مواجه شد. دانشجویان که در تصمیم خود دایر بر خروج از دانشگاه و کشیدن تظاهرات به پهنه خیابان های شهر اصرار می ورزیدند، برای شکستن سدهای خروج از دانشگاه با نیروهای پلیس درگیر شدند؛ که ناگهان با هجوم نیروهای چترباز مواجه شدند.
چتربازان بدون هیچ گونه تأمل و به صورتی سریع وارد محوطه دانشگاه وداخل دانشکده ها شدند و دانشجویان را به شدیدترین شکل مورد ضرب و شتم قرار دادند.
این نیروها با بدترین شکل با دانشجویان، برخورد کردند و شمار زیادی را به شدت مصدوم و مجروح ساختند و چندنفری را کشتند و حتی به تنی چند از زنان و دختران دانشجو در محوطه دانشگاه و کلاس های درس تجاوز کردند.
فرماندهی نیروهای چترباز در حمله به دانشگاه برعهده سروان منوچهر خسرو داد1 بود.
دکتر #احمد_فرهاد ، رئیس دانشگاه تهران، به دنبال حمله به دانشگاه تهران ضمن نامه ای خطاب به علی امینی، نخست وزیر، به این حمله شدیداً اعتراض کرد و بلافاصله از مقام خود استعفا داد.
در بخشی از این نامه آمده است: پس از حمله به دانشگاه، سربازان و چتربازان بدون فرق و تفاوت، یکسان به دانشجویان پسرودختر حمله کردند، دانشجویان بسیاری را به قصد کشت مضروب نمودند. من هیچ گاه ندیده و نشنیده ام تا این حد بی رحمی، سادیسم، خشونت و خرابکاری از ناحیه قوای دولتی اعمال شود. بعضی از دختران را سربازان در تالارهای درس دانشگاه ازاله بکارت کردند.
هنگام سرکشی در بناهای دانشگاه صحنه ای نظیر هجوم قشون وحشی به خاک دشمن را در برابر چشمانمان مجسم ساخت. کتاب ها پاره پاره شده بودند، نیمکت های درس شکسته شده بودند، ماشین های تحریر شکسته شده و خردشده بودند، تجهیزات آزمایشگاه یا خراب و غیرقابل استفاده شده بودند و یا به سرقت رفته بودند. حتی بیمارستان دانشگاه از خرابکاری سربازان درامان نمانده بود و عده زیادی از سرپرستاران و بیماران یا مضروب شده بودند و یا مجروح.
به عنوان رئیس دانشگاه تهران و به نام نماینده دانشکده و شورای دانشجویان، من به این عمل خشونت آمیز و جنائی اعتراض می کنم. ..(نقل از کانال مطبوعات قدیمی)
@gharar_at
🎭 #ادبی_هنری
🔹 خانه هنرمندان یا ویترین بازماندگان دوره طاغوت؟
🔸 در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، پایگاه اطلاعرسانی خانه هنرمندان ایران با بایکوت کامل هنرمندان انقلابی و جوان، به طور کامل به ویترینی برای معرفی و تبلیغ آثار شبههنرمندان قبل از انقلاب تبدیل شده است!
به گزارش خبرنگار کیهان، تارنمای خانه هنرمندان طی روزهای اخیر بیش از آنکه به پایگاه اطلاعرسانی یکی از نهادهای فرهنگی وابسته به نظام جمهوری اسلامی شباهت داشته باشد به محلی برای چهرههای هنری درباری شباهت یافته است! به طوری که طی روزهای اخیر، کاملا به معرفی فیلمهای قبل از انقلاب و همچنین چهرههای اغلب بدنام و با سوابق منفی عصر طاغوت اختصاص یافته است. به طوری که گویی از نظر این تارنما، اتفاقی به نام انقلاب اسلامی در ایران رخ نداده، چون تقریبا تمام حجم صفحه اول آن، نیم قرن عقب است و به معرفی فعالیتها و هنرمندنماهای قبل از انقلاب اختصاص دارد. به طور مثال، یکی از مطالب صفحه اول تارنمای خانه هنرمندان در یک هفته اخیر، به پوری بنایی، بازیگر بدنام فیلمفارسیهای قبل از انقلاب اختصاص دارد. بازیگری که اغلب آثارش، مصداق بارز فساد و فحشا هستند، اما مدتی است که از سوی جریانهایی از جمله «خانه هنرمندان ایران» مطرح میشود! بهمن فرمانآرا هم از دیگر چهرههای بازمانده از آن دوران است که سابقه همکاریهایش با دربار و اشرف پهلوی و وزارت فرهنگ پهلبد، برای همه آشکار است. جلال مقدم نیز از دیگر چهرههای منفی سینمای عصر طاغوت است که این روزها نامش در صفحه اول تارنمای خانه هنرمندان دیده میشود. اغلب مطالب صفحه اول پایگاه اطلاعرسانی خانه هنرمندان نیز به همین ترتیب، در اختیار معرفی آثار هنری و چهرههای کهنه و اکثرا وابسته به دربار است.
جای شگفت است که در صفحه اصلی این پایگاه، حتی نام یک هنرمند یا فعالیت هنری سالهای اخیر یا حتی دوران پس از انقلاب نیز دیده نمیشود!
http://kayhan.ir/fa/news/152862
🔻gharar_at
🎭 #ادبی_هنری
🔹 تقدیر خانواده شهیدان مدافع حرم از کارگردان مستند «عابدان کهنز»
🔸 خانواده شهیدان مصطفی صدرزاده، محمد آژند، سجاد عفتی و جانبازان مدافع حرم غلامعباس حاج نصیری و رضا سلمانی با حضور در منزل مجید رستگار، کارگردان مستند «عابدان کهنز» از او تقدیر کردند.
در این دیدار امام جماعت، هیئت امنا و جمعی از موسسین مسجد امیر المومنین(ع) کهنز شهریار و جمعی از همسنگران شهیدان صدر زاده، آژند و عفتی نیز حضور داشتند، با اهدای هدایایی از مجید رستگار تقدیر شد.
بر اساس این گزارش، مستند «عابدان کُهَنز» روایت تربیت، شکوفایی و بالندگی نوجوانان مسجد امیرالمومنین (ع) کُهَنز شهریار است که در وقایع مهم انقلاب اسلامی از جمله فتنه ۸۸ و فتنه تروریستهای تکفیری در سوریه حضوری فعال داشتهاند.
در معرفی این فیلم آمده است: «کُهَنز»، در شهرستان شهریار قرار دارد. این منطقه، مدتها به حال خود رها میشود؛ رونق خرید و فروش مواد مخدر و وجود باغهایی در آنجا که منشأ بیبند و باری است، شرایط فرهنگی منطقه را ناامن میکند. گروهی از رزمندههای دفاع مقدس با خانوادههایشان به آنجا میروند و در شهرکی به نام ولی عصر(عج) ساکن میشوند. اهالی جدید، مسجد «امیرالمؤمنین(ع)» را میسازند و قدم در مسیر جهادی دیگر میگذارند. مستند، روایتی از این مسجد دارد که سه شهید و دو جانباز مدافع حرم تقدیم اسلام کرده است.
مستند «عابدان کهنز» در نهمین جشنواره عمار موفق به کسب لوح افتخار بخش مستند مدافعان حرم و همچنین فانوس مردمی پربینندهترین اثر این جشنواره شد.
بنابرین گزارش، اکران سراسری این مستند، از هفته پیش شروع شده و علاقهمندان برای اکران این مستند که به کارگردانی مجید رستگار و تهیه کنندگی امیر مهریزدان در مدرسه مستند عمار تولید شده است، میتوانند به سایت «عماریار» به نشانی Ammaryar.ir مراجعه کنند.
http://kayhan.ir/fa/news/153077
🔻gharar_at
👁🗨 #نگاه
🔹 لایحهای برای تأمین امنیت یا تشدید خشونت علیه زنان؟
# زهرا_نوری
🔸 در چند سال اخیر با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر رفع خلأهای قانونی در تامین امنیت زنان در برابر ظلم و ستم، اقدامات مثبتی از جمله تصویب قانون حمایت از خانواده و در نظر گرفتن برخی از قوانین در قانون مجازات اسلامی سال 92 اتفاق افتاده است. اما مطمئنا برای رسیدن به وضعیت ایدهآل قانونی در تامین امنیت زنان خلأهایی وجود دارد که میبایست برطرف گردد.
لایحه تامین امنیت زنان در برابر خشونت که سابقهای تقریبا ده ساله دارد و در دولت نهم تدوین آن آغاز شد، نهایتا در سال 96 نهایی شد و تقریبا یک سال پیش برای بررسی بیشتر از طرف دولت به قوه قضائیه ارسال شد و هماکنون در شورای عالی قضایی در حال بررسی است؛ لایحهای که در بررسیهای پیشین قوه قضائیه، با کاهش 41 مادهای به دلیل تکرار قوانین و زائد بودن تقریبا نیمی از آن روبرو شده بود. بررسی این لایحه نشاندهنده این نکته است که نه تنها نتوانسته تأمینکننده امنیت زنان باشد بلکه باعث تشدید خشونت علیه زنان بهخصوص در محیط خانواده میشود.
مدافعان لایحه «تامین امنیت زنان در برابر خشونت» آن را پاسخی برای سفارشهای رهبری در باب تامین امنیت زنان در برابر ظلم و ستم معرفی میکنند در حالی که در بدیهیترین عنوان با ادبیات رهبری در تناقض است. رهبری در بحث تامین امنیت زنان دائما بر ادبیات بومی و تاکید بر «ظلم و ستم» طرح موضوع کردهاند در حالی که در لایحه مذکور از ادبیات وارداتی «خشونت» استفاده شده است. «خشونت» عبارتی وارداتی و دارای مفاهیم خاص خود است و نمیتواند مانند «ظلم و ستم» انتقالدهنده میزان آسیبدیدگی روحی، روانی، عاطفی و تربیتی در کنار آسیبهای جسمی باشد.
علاوه بر این، لایحه مذکور فقط به برخی آسیبهای جسمی و روحی پرداخته است در حالی که گستره تامین امنیت زنان در برابر ظلم و ستم بسیار مبسوطتر است. زن در همه جوامع- از جمله در جامعه ما- دچار ستمها و کمبودهایی است که بر او تحمیل میشود از جمله کمبود در میدانها و فرصتها برای علم، معرفت، تربیت، اخلاق و پیشرفت و شکوفایی استعدادها. اما توجه به تامین این ابعاد از حقوق زنان در لایحه مذکور نادیده گرفته شده است.
همچنین لایحه مذکور میان خانواده و جامعه نگاه متفاوتی قائل نشده است و قوانین کیفری را به سرعت وارد خانواده میکند در حالی که ورود سریع قوانین کیفری در تمام مسائل و مشکلات خانوادگی نمیتواند باعث تامین امنیت زنان و برخورداری آنها از شرایط مطلوب شود. باید در برخورد با تکتک مسائل و مشکلات خانواده متناسب با آن مشکل برخورد شود نه اینکه با نگاه کیفری به دنبال مجازات صرف باشیم. به عنوان مثال در برخورد با مسئله «نشوز مرد» که قطعا ظلم به زن محسوب میشود نگاه کیفری و تعیین حبس و مجازات مالی نمیتواند راهکار مناسب و سنجیدهای باشد و باید نوع برخورد با این مسئله با انواع ستمها و ظلمهای دیگر در جامعه و حتی برخی جرایم خانواده متفاوت باشد...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/152872
🔻gharar_at
📰 #دیروزنامه_های_زنجیره_ای
🔹 بیکاری و گرانی موجود حاصل بیتدبیریهای دولت قبل از روحانی است!
روزنامه همشهری در مطلبی نوشت:«گرانی، تورم و افزایش آسیبهای اجتماعی نظم جامعه ایرانی را به هم ریخته است. این چالشها حاصل بیتدبیریها و ندانمکاریها به خصوص در 2 دوره دولت احمدینژاد است. در آن دوران کشور به سبب افراطکاریها تقریبا در همه حوزههای اجتماعی، اقتصادی و به خصوص در بخش سیاست خارجی با بنبست مواجه شد. حاصل این بنبستها امروز به شکلهای مختلف نظیر بیکاری بالا، مشکلات محیط زیستی و غیره پدیدار شده است».
اکنون قریب به 6 سال از آغاز به کار دولت روحانی سپری شده است. اما متاسفانه طیف حامی دولت با توهین به شعور مردم همچنان تقصیر و قصورهای دولت در حوزههای مختلف را به گردن دولت قبل از روحانی میاندازند!
🔻gharar_at
🔹نیویورکتایمز: هیچ کشوری مانند ایران لیاقت رهبری خاورمیانه را ندارد
http://kayhan.ir/fa/news/152995
🔻gharar_at
🖌 #یادداشت_روز
🔹آمریکا در عراق آب در هاون میکوبد!
#سعدالله_زارعی
🔸پنجم دی ماه گذشته یعنی همین حدود ۲۵ روز قبل، «دونالد ترامپ» در سفر مخفیانهای که به یک پایگاه نظامی آمریکا در عراق داشت، گفت: «نیروهایمان را از سوریه خارج میکنیم و این کشور را از طریق عراق کنترل مینمائیم.»- خبرهای بعدی هم بیانگر آن بود که آنان برای «عراق» برنامهای دارند و بر این اساس این قلم حدود دو هفته پیش طی یادداشتی بخشهایی از توطئهای که با محوریت آمریکا علیه امنیت و ثبات عراق دنبال میشود را گوشزد نمود. این موضوع در عین حال ابعاد دیگری هم دارد و بد نیست موضوع را با طرح دو پرسش دنبال نمائیم، آیا طرح آمریکا برای افزایش نیروهای نظامی- و در نتیجه افزایش تحرک نظامی- در عراق عملی میشود یعنی همانگونه که آمریکاییها گمان کردهاند، عراقیها با آن کنار میآیند؟ هدف اصلی از تحرک نظامی و دامن زدن به ناامنی و بیثباتی در عراق، آنگونه که ترامپ گفت برای ضربه زدن به سوریه است و یا هدف دیگری دارد؟ برای بررسی این موضوعات و پاسخ به این سؤالات توجه به نکات زیر لازم به نظر میرسد:
۱- آمریکاییها حتی اگر نیروهای نظامی خود را از سوریه خارج نکنند، نمیتوانند تأثیری بر معادله امنیتی سوریه برجای بگذارند و چه کسی است که نداند وقتی با وجود حضور حدود سههزار نظامی و حدود ده پایگاه نظامی، آمریکا قادر به اثرگذاری بر شرایط امنیتی نیست، در شرایط عدم حضور به طریق اولی چنین چیزی غیر ممکن است. پس میتوانیم با همین استدلال بگوئیم آنچه دونالد ترامپ در روز پنجم دی ماه در عراق گفت، امکان تحقق نخواهد داشت. پس بحث سوریه را باید از این معادله حذف کرد.
۲- آمریکاییها طی هفتههای اخیر بار دیگر فشار متمرکزی به طرفهای عراقی آوردند تا در مورد تحریم ایران، قواعد زورگویانه آمریکا را در روابط بغداد- تهران مد نظر قرار دهند. منابع موثق نزدیک به «هادی عامری» فاش کردند که مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا در سفر اخیر به عراق روی قطع همکاریهای ایران و عراق بهخصوص در حوزه انرژی تاکید کرده است. کما اینکه یکی از مهمترین دلایل سفر «برهم صالح» رئیسجمهور عراق به آمریکا حل و فصل این موضوع قلمداد شده است. اما واضح است که آمریکاییها از میزان چسبندگی روابط دو کشور بهخصوص پس از روی کار آمدن «عادل عبدالمهدی» خبر دارند و میدانند حفظ و حتی تقویت روابط با ایران برای عراق یک «راهبرد» غیر قابل جایگزین به حساب میآید و عراقیها به این سادگی به آن تن نخواهند داد و آمریکاییها برای متقاعد کردن طرفهای عراقی راه همواری پیش رو ندارند.
3- آمریکاییها با تأکید بر لزوم افزایش نیروها و پایگاههای نظامیشان سعی دارند ظرفیت اعمال قدرت خود را به رخ طرفهای عراقی بکشانند و از این طریق تصویر قبلی خود که در چشم حتی گروههای هوادار آمریکا بسیار ضعیف مینمود را اصلاح نموده و مانع فروپاشی بقایای قدرت و نفوذ خود در این کشور شوند. همه به یاد دارند که در جریان انتخاب نخستوزیر در عراق، آمریکاییها با دور زدن نتایج انتخابات پارلمانی اردیبهشت ماه، فردی را که گرچه متعلق به آنان هم نبود، به نخستوزیری برسانند تا از طریق او به مطالبات بعدی دست پیدا کنند. براین اساس با کمک دلارهای سعودی، منتخبین عراقی را به «هتل بابل» بغداد فراخواندند و علیرغم آنکه رهبران و منتخبین بعضی از احزاب شیعی به این هتل آمدند اما در نهایت به نتیجه نرسیدند و انتخاب رئیس مجلس، رئیسجمهور و نخستوزیر در خارج از هتل رقم خورد و آمریکا به شکستی فاحش رسید تا جائی که مشاور عرب دونالد ترامپ- ولید فارس- در توییت خود نوشت ایران سه بر هیچ از آمریکا برد. البته این تنها باخت آمریکاییها از جبهه مقاومت در عراق طی دو سال اخیر نبود؛ اعلام پایان حکومت داعش در عراق و تحقق آن توسط سردار سلیمانی با اینکه آمریکاییها با نمایشی دروغین «ائتلاف ضد داعش» تشکیل داده بودند و...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/153015
🔻gharar_at
📖 #پاورقی
🔹توصیه وزیر مختار انگلیس به نخست وزیر ایران در دوره پهلوی : از انتصاب مخالفان ما خودداری کنید
http://kayhan.ir/fa/news/152924
🔻gharar_at
🎭 #ادبی_هنری
🔹 کارگردان نمایشهای موهن از شهدای دفاع مقدس چه میخواهد؟
🔸 کارگردانی که سابقه نگارش نمایشنامه علیه شهدای کربلا و اجرای نمایشی در ستایش از حامیان منافقین دارد، تولید یک تئاتر درباره شهید علی خوشلفظ را برعهده گرفت!
درحالی که تنها چند روز از بازداشت محمد رحمانیان، به خاطر حواشی اجرای نمایش اخیر وی نگذشته بود، خبر آمد که وی تصمیم به اجرای نمایشی درباره شهید علی خوشلفظ دارد. شهید خوشلفظ، یکی از اسوههای دفاع مقدس است که بیشتر به واسطه کتاب «وقتی مهتاب گم شد» شناخته میشود. کتابی به قلم حمید حسام که از زبان خود شهید خوشلفظ، به خاطرات وی از جبهه و دوران دفاع مقدس میپردازد. این درحالی است که احتمال دارد، علی خوشلفظ در نمایشی که رحمانیان از وی خواهد ساخت، دوباره شهید شود. چرا که محمد رحمانیان عضو طیفی از اهالی تئاتر است که نشان دادهاند نوع نگاهشان به دفاع مقدس، بیهویت، دور از حقیقت و مشابه همان نگاهی است که به سایر جنگها دارند. همچنان که قبلا نیز در نمایشهایی که توسط همفکران وی در تئاتر درباره جنگ تحمیلی و رزمندگان و شهدا اجرا شده بود، واقعیات دچار تحریف شده بودند.
گفتنی است، آخرین باری که محمد رحمانیان سراغ موضوعی ارزشی آمد، نتیجه کارش نمایشنامه «روز حسین» بود که به خاطر شدت اهانت و تمسخر مقدسات، موجب لغو امتیاز ناشر این نمایشنامه شد! همچنین وی چند روز قبل به خاطر حاشیههای مربوط به یکی از نمایشهایش بازداشت شده بود. نمایشی که در آن، چهرهای خشن از انقلاب اسلامی ترسیم کرده و به تطهیر و ستایش از عناصر حامی سازمان منافقین پرداخته بود. با این سابقه، جای شگفتی است که چرا مجوز اجرای نمایش درباره شهید علی خوشلفظ به محمد رحمانیان داده شده است!
http://kayhan.ir/fa/news/152983
🔻gharar_at