🔴🆕از سلفی حقارت در مجلس دهم تا لباس خاکی قالیباف در مجلس یازدهم/ چرا «مدیریت جهادی» اصلاح طلبان را عصبانی میکند؟
«محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی- سه شنبه ۱۱ شهریور- با پرواز عادی به خوزستان سفر کرد و از نزدیک با مردم خونگرم این خطه از سرزمین ایران دیدار کرد و پای حرف دل آنان نشست.
برنامه سفر اینطور طراحی شد که قالیباف در هر ۱۴ حوزه انتخابیه این استان حضور یافته و در کنار مسئولان استان مشکلات و مطالبات مردم از نزدیک مورد بررسی قرار گرفته و پیگیری شود.
این اقدام رئیس مجلس شورای اسلامی بازتاب گسترده در فضای مجازی داشت. پیش از این نیز تعدادی از نمایندگان مجلس یازدهم با سفر به خوزستان با مردم روستای غیزانیه و کارگران شرکت نیشکر هفت تپه دیدار کرده بودند.
این رویکرد مردمی، مصداق بارز مدیریت جهادی است. «صادق زیباکلام» فعال سیاسی اصلاح طلب- مرداد ۹۹- در یادداشتی در روزنامه شرق نوشته بود: «اصولگرایان...ادبیات سیاسیشان سرشار از مفاهیمی مانند «جوانگرایی»، «مدیریت جهادی»، «مبارزه با فساد»، «نئواصولگرایی» و امثال این شده است...اما اصلاح طلبان...حتی در حدواندازه ظاهری هم نتوانستهاند تغییر و تحولی در ادبیات و گفتمان سیاسیشان ایجاد کنند. نه در تغییر چهرهها و نه در فرایند نوسازی گفتمان سیاسی، آنان نتوانستهاند دستکم به اندازه اصولگرایان خودی نشان دهند».
عصبانیت اصلاح طلبان از شنیدن صدای کارگران هفت تپه
روزنامه اصلاح طلب شرق- ۱۳ مرداد ۹۹- در گزارشی با عنوان «عجایب مجلس یازدهم» نوشت: «رصد رفتار نمایندگان مجلس یازدهم تا اینجای کار نشان میدهد که آنها چندان با وظایف نمایندگی آشنا نیستند یا اگر هستند، رفتارهایی از خود بروز میدهند که شائبه هیجانزدگی و ویترینی دارد... چند روز پیش هم تعدادی از نمایندگان تهران راهی خوزستان شده بودند تا ماجرای تجمع کارگران نیشکر هفتتپه را پیگیری کنند؛ کاری که مربوط به حوزه نمایندگی نمایندگان خوزستان است و نوعی تداخل یا دخالت در حوزه نمایندگی محسوب میشود. کارگران نیشکر هفتتپه موکلان نمایندگان تهران نیستند».
این گزارش تأمل برانگیز روزنامه شرق در حالی است که نمایندگان مجلس فارغ از اینکه از کدام حوزه انتخاب شده اند، وکیل تک تک مردم ایران هستند. اما از نگاه وکیل الدوله ها و رسانه های حامی آنها، نماینده مجلس باید فقط بخوابد و حقوق کلان بگیرد! کارگران و دیگر قشرهای مختلف مردم نیز زینت المجالس روزهای انتخابات هستند.
جشن تولد دوسالگی صفحه اینستاگرام!
«غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی» نماینده حامی دولت در مجلس دهم، که در انتخابات مجلس یازدهم ردصلاحیت شد و در ادامه با حکم «محمدباقر نوبخت» به عنوان رئیس سازمان نقشه برداری انتخاب شد، زمانیکه نماینده مجلس بود در اظهارنظری عجیب گفته بود: « زمانی در دانشگاه فقط میخوابیدم و ۸ میلیون میگرفتم اما الان صبح تا شب و دور از خانواده مشغول کار هستم و این حقوق مجلس فاجعه است. بعداً نگویند چرا نماینده دزد شد. مدیر را باید تأمین کنید تا فساد ایجاد نشود. میگویند برای اسلام کار کن! تا کی؟»!
جعفرزاده ایمن آبادی همان نماینده ای است که بجای رسیدگی به مطالبات و مشکلات مردم، برای صفحه شخصی خود در اینستاگرام جشن تولد گرفت!
سلفی حقارت!
یکی از تأسف برانگیزترین بخش های کارنامه اصلاح طلبان(لیست امید) در مجلس دهم، اتفاقی بود که به «سلفی حقارت» مشهور شد. در مرداد ۹۶، تلاشهای حقارت آمیز تعدادی از نمایندگان مجلس- که اکثریت مطلق آنان عضو لیست امید بودند- برای گرفتن عکس یادگاری با «فدریکا موگرینی» مسئول وقت سیاست خارجی اتحادیه اروپا با واکنش بسیار منفی از سوی افکار عمومی مواجه شد.
این اتفاق علاوه بر اینکه اصل موضوع تحلیف ریاست جمهوری را به حاشیه برد، نمایندگان لیست امید مجلس را در برابر انتقادهای شدیدی مبنی بر زیر سؤال بردن عزت ملی و تنزل شأن نمایندگان ملت قرارداد.
رفتار عجیب و تأسف بار نمایندگان لیست امید برای گرفتن عکس سلفی با موگرینی، آنهم از سوی اعضای فراکسیونی که مدعی بود به دیپلماسی آشنا است و زبان و ارتباطات جهانی را میداند و بهتر از رقیبان خودش میتواند با دنیا تعامل کند، بیانگر این حقیقت بود که این جماعت حتی با بدیهیات اولیه رفتارهای سیاستمداری، آن هم در حد نماینده مجلس نیز آشنا نبوده و نیست.
تلاشهای حقارت آمیز نمایندگان اصلاح طلب مجلس برای گرفتن عکس یادگاری با «فدریکا موگرینی»، افکار عمومی را حیرت زده و ناراحت کرد.
کمیته رفع حصر
یکی دیگر از بخش های تأمل برانگیز کارنامه لیست امید در مجلس دهم، تشکیل کمیته رفع حصر بود. در شرایطی که خیانت نابخشودنی سران فتنه در سال ۸۸، کشور را با مشکلات عدیده مواجه کرده بود. اصلاح طلبان با دهن کجی به مردم، کمیته رفع حصر تشکیل دادند.

«محمود صادقی» از اعضای فراکسیون امید مجلس
در اظهارنظری تأمل برانگیز گفت: «در اهواز، زاهدان، کرمانشاه، ملایر، همدان، اصفهان و...منتظر بودم مردم از ریزگردها، فقر، بیکاری و...شِکوه کنند اما "رفع حصر" خواسته اصلی مردم بود»!
طیف اصلاح طلب در مقطع انتخابات با تبلیغات گسترده تلاش کردند تا میان طیف اصولگرا تفرقه ایجاد کنند، اما انتشار «لیست وحدت» نقشه تفراقه افکنان را نقش بر آب کرد.
در گام بعدی، اصلاح طلبان با تبلیغات گسترده اینگونه وانمود کردند که قالیباف در مجلس تنهاست و شانسی برای ریاست مجلس یازدهم ندارد. اما در ادامه محمدباقر قالیباف با ۲۳۰ رای به ریاست مجلس یازدهم رسید. انتخاب قالیباف با اکثریت مطلق مجلس، برای دومین بار عملیات رسانه ای اصلاح طلبان را با شکست مواجه کرد.
اخراجی های مجلس دهم از اولین روز آغاز به کار مجلس یازدهم پروژه ناامید سازی مردم و تفراقه افکنی در مجلس را کلید زده اند. اما علیرغم این کینه توزی و سنگ اندازی ها، نمایندگان مجلس یازدهم مشغول رسیدگی به مطالبات و مشکلات مردم هستند.
#عماریون ۴۹
@gharar_a
پیام رهبر انقلاب در پی اهانت یک نشریه فرانسوی به ساحت مقدس پیامبر اعظم
▫️ حضرت آیتاللهخامنهای در پیامی، اهانت اخیر یک نشریه فرانسوی به ساحت نورانی پیامبر اعظم صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم را محکوم کردند.
📝 متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به شرح زیر است:
بسمهتعالی
گناه بزرگ و نابخشودنی یک نشریّهی فرانسوی در اهانت به چهرهی نورانی و قدسی حضرت رسول اعظم (صلّی الله علیه و آله) بار دیگر عناد و کینهی شرارتبار دستگاههای سیاسی و فرهنگی دنیای غرب با اسلام و جامعهی مسلمانان را آشکار ساخت. بهانهی آزادی بیان برای محکوم نکردن این جرم بزرگ که از سوی برخی سیاستمداران فرانسوی گفته شده کاملاً مردود و غلط و عوامفریبانه است. سیاستهای عمیقاً ضدّ اسلامی صهیونیستها و دولتهای استکباری عامل اینگونه حرکتهای دشمنانه است که هر چند یکبار بُروز مییابد. این حرکت در این برههی زمانی میتواند، نیز به انگیزهی منصرف کردن ذهن ملّتها و دولتهای غرب آسیا از نقشههای شومی باشد که آمریکا و رژیم صهیونیستی برای این منطقه در سر دارند. ملّتهای مسلمان بویژه کشورهای غرب آسیا، ضمن حفظ هوشیاری در مسائل این منطقهی حسّاس، باید هرگز دشمنیهای سیاستمداران و سردمداران غربی نسبت به اسلام و مسلمین را فراموش نکنند.
والله غالب علی امره
سیّدعلی خامنهای
۹۹/۶/۱۸
@gharar_a
🔸 تجمع خودجوش طلاب و دانشجویان برگزار می شود
🔹️ تجمع مطالبه گرانه نسبت به سکوت وزارت امورخارجه در مقابل توهین بیشرمانه نشریه فرانسوی به پیامبر اعظم (ص) و حمایت رییسجمهور فرانسه از این اقدام
🔹️ فردا چهارشنبه، ساعت ۱۲،قم، میدان روح الله
#هتک_حرمت_پیامبر_اکرم
🆔 @gharar_a
💥 تقویت اراده
گزیدهای از پرسشها و پاسخها از محضر آیتالله بهجت قدسسره
❓پرسش: شخصی که ایمان بسیار ضعیف دارد، چگونه اراده را قوی کند تا هر کاری را انجام ندهد و حتی بتواند از کارهایی که خارج از اختیار است جلوگیری کند.
✅ پاسخ: بسمهتعالی، آنچه در تحت اختیار اوست، اختیاراً خلاف رضای خدا را بهجا نیاورد؛ همین راهِ نجات است.
📚 بهسوی محبوب، ص۷۶
✅حضرت آیت الله بهجت قدس سره:
📝 با داشتن قرآن و عترت و علمای معاصر باز این قدر به آمریکا و شوروی گدایی میکنیم، تا تفضّلاً چیزی به ما بدهند. حاضریم صبح تا شام سر راه آنها بنشینیم تا پنج قِران(ریال) [ کنایه از پول ناچیز ] به ما بدهند.
⭕️ صورت ظاهر ریالها را میبینیم، ولی باطن آن را که استعباد و نوکری است، درک نمیکنیم.
📚 در محضر بهجت، ج١، ص١١٣
💻 @gharar_a
* #امام_حسین
🔻مرحوم آیت الله دربندی در کتاب «اسرار الشهادة» مطالب جالبی را نقل می کنند. از جمله مطلبی را نقل می کنند که در عراق وبا آمده بود و من آنجا بودم و من را هم وبا گرفت. خیلی هم حالم بد شد و بیهوش می شدم و به هوش می آمدم. تا به هوش می آمدم یک نعره ای ميزدم و دوباره بیهوش می شدم. آنقدر حرارت کبد من بالا رفته بود که من فکر می کردم اگر همه دنیا را یخ و برف گرفته باشد نمی تواند حرارت کبد مرا فروکش کند.
🔸بعد می فرماید: در بین این نعره ها که می زدم به یاد حضرت سید الشهداء (علیه السلام) افتادم آن لحظه ای که از اسب افتادند و روی زمین قرار گرفتند و تشنگی و عطش به ایشان فشار آورده بود. به خودم گفتم که چرا من نعره میزنم! وقتی یک خورده می توانم حال آنحضرت را حس کنم! چرا نمی گویم صلی الله علیک یا اباعبدالله؟! تصمیم گرفتم دیگر در آن حال این جمله را بگویم.
🔹بعد می فرماید: یک دفعه احساس کردم که «و فی تربته الشفاء» را پس برای کجا گفته اند؟! در آن حال فقط یک بارش را توانستم به اطرافیان بگویم که تربت آقا سید الشهدا را به من برسانید. شنیدم که دیگران بالای سرم می گفتند که آخر به او تربت هم داده ایم. گفتم نه، دوباره بیاورید. بعد به قدر نخودی، تربت آوردند من استفاده کردم و بلافاصله خوب شدم. در حدی که هیچ آثاری از وبا نبود.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺 حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
👉 @gharar_a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ مذاکرهای به سبک سردار #شهید_سلیمانی
🔸وقتی شهید حاج قاسم سلیمانی معادلات قلدرانه نظام دوقطبی را به هم زد، دستوری که باعث شد روسیه بداند ایران شریک اوست نه تابع او
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
@gharar_a
📎مرحله دوم انتخابات مجلس جمعه در 11 حوزه انتخابیه برگزار میشود
🔸مرحله دوم انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی روز جمعه 21 شهریورماه در 11 حوزه انتخابیه برگزار میشود. در این مرحله 22 داوطلب برای 11 کرسی رقابت میکنند.
انتخابات این دوره آمریکا آبستن حادثه است (یادداشت روز)
چیزی حدود 56 روز به «سرنوشت سازترین» انتخابات ریاستجمهوری تاریخ آمریکا باقی مانده. «سرنوشتساز» چون، این دور از انتخابات «به احتمال زیاد»، با انتخابات پیشین تفاوتهای زیای خواهد داشت. این را، هم میشود از تحولات اجتماعی جاری در این کشور فهمید، هم از مواضع دو نامزد اصلی انتخابات و هم از گزارشها و تصاویری که هر روز از این کشور مخابره میشود. نگاهی به مواضع استراتژیستها و اصطلاحاً باسوادهای این کشور نیز این «تفاوت تاریخی» را تایید کرده و به ما میگوید انتخابات 13 آبانماه آمریکا آبستن حادثه جدیدی است. در اینباره گفتنیهایی هست:
1- برخی، آمریکا را صاحب ارزشهایی همچون، آزادی بیان، گردش آزاد اطلاعات، انتخابات آزاد، دموکراسی و... مینامند. آمریکاییها نیز طی چند دهه گذشته، تا توانستهاند روی این ارزشها تبلیغ و کسانی را که تشخیص دادهاند، با ارزشهای آنها همراهی نمیکنند، با گزینههایی که همیشه زیر میز دارند!
(مثل تحریم یا نظامی)، تنبیه و تحت فشار قرار دادهاند. آنها به این بهانه خونهای زیادی نیز ریخته و جان افراد بیگناه بیشماری را نیز گرفتهاند. بهعنوان فقط یک نمونه، به اظهارات خانم
«مادلین آلبرایت» دقت کنید:
«در روز 12 مه سال 1996 مادلین آلبرایت که در آن زمان سفیر آمریکا در سازمان ملل بود در برنامه 60 دقیقه تلویزیون سی بیاس شرکت داشت. مجري برنامه با اشاره به تحریمهای شدید شورای امنیت و سازمان ملل که به رهبری آمریکا علیه عراق وضع شده بود از خانم سفیر پرسید: ما شنيدهايم كه نيم ميليون كودك عراقي در اثر این تحریمها مردهاند. میدانید که این تعداد حتی از کودکانی که در هیروشیما هم کشته شدند بیشتر است. آیا به نظر شما رسیدن به اهداف آمریکا به چنین بهایی میارزید؟ و آلبرايت پاسخ داد: اين سؤال سختی است، اما من فكر مي كنم بله، ارزشش را داشت.
«[The price is worth it.. the price is worth it]
(اما همین آمریکا، جاهایی هم که تشخیص داده، باید از رژیمی دفاع کند که بویی از این ارزشها نبرده، معطل نکرده و تمامقد از آنها حمایت کرده است مثل حمایتهایی که قبل از این اظهارات خانم آلبرایت، از همین رژیم صدام در برابر جنگ با ایران میکرد که اینجا فعلا موضوع بحث ما این نیست).
حالا چند سالی است که این ارزشها با آمدن دونالد ترامپ، در خود آمریکا چنان مفتضح شدهاندکه هرگاه یکی از دولتمردان این کشور در تریبونهای بینالمللی صحبت از دموکراسی یا مثلا احترام به توافقات بینالمللی میکند، مستمع، خندهاش میگیرد. به گفته «جو بایدن»، وزیر خارجه پیشین آمریکا، شرایطی که با آمدن دونالد ترامپ بر آمریکا حاکم شده، آبرویی برای این کشور نگذاشته است (نقل به مضمون). دیروز اگر آمریکا «پس» از برگزاری انتخابات در یک کشور، به بهانه وقوع تقلب، به خود حق میداد، به آن کشور بتازد، امروز خود درگیر بحران «وقوع تقلب» در انتخاباتش شده، آن هم «قبل» از برگزاری انتخابات!
2- اکنون که در حال مطالعه این یادداشتید، وقوع «تقلب»، «جنگ داخلی»، «انقلاب» یا حتی «تجزیه» به یکی از پُرتکرارترین واژهها در فضای سیاسی و اجتماعی آمریکا تبدیل شده است. این را نه یک تحلیلگر دَمدستی فلان شبکه تلویزیونی محلی آمریکا که، تحلیلگران برجسته رسانههای مطرح این کشور مطرح میکنند. نیویورکتایمز، سیانان، نشریه شورای آتلانتیک و... در کنار چهرههای مطرحی مثل «توماس فریدمن»، «نوآم چامسکی»، «برنی سندرز» و... مدام هشدار میدهند، انتخابات پیش رو میتواند، آمریکا را به شدت دگرگون کند. کار به جایی رسیده برخی کشورهای اروپایی مثل آلمان که، وابستگیهای ساختاری به آمریکا دارد از این وضع، ابراز نگرانی جدی کرده است.
3- شاید عدهای وقوع جنگ داخلی یا انقلاب در آمریکا را «بعید» بدانند، یا مثلا بگویند، چون سیستم جایگزینی برای حاکمیت آمریکا متصور نیست، این تحولات به جایی نخواهد رسید که در پاسخ باید گفت، اولا همین حالا این کشور درگیر جنگ داخلی است که تلفاتی هم برجای گذاشته است، ثانیا جامعهای که شهروندانش همه مسلحند و بنابر اعلام منابع رسمیاش، به اندازه تعداد مردمانش، اسلحه در آن وجود دارد، برای ورود به یک «جنگ تمامعیار شهری»، فقط یکچیز کم دارد و آن اینکه، ترامپ به حامیانش بگوید، در انتخابات تقلب شده، به خیابانها بریزید! (جملهای که ترامپ بارها به شکل تهدید آن را به زبان آورده است). به این شرایط اضافه کنید، بیکار شدن 55 میلیون آمریکایی بهدلیل شیوع ویروس کرونا، چرخش دموکراتها به سمت نپذیرفتن نتایج انتخابات در صورت پیروزی ترامپ، تلاشهای احتمالی روسیه و چین برای استفاده از شرایط حساس آمریکا جهت ضربه زدن به آن و... ما هم مثل خیلی از متفکران غربی وقتی این تحولات را دنبال میکنیم به این نتیجه میرسیم که، هرچه به 13 آبانماه (روز برگزاری انتخا
بات در آمریکا) نزدیکتر میشویم، احتمال وقوع یک جنگ تمامعیار داخلی در آمریکا بیشتر و بیشتر میشود. ضمن اینکه، امروز در آمریکا بحث اصلی سرنگونی نظام سیاسی آمریکا نیست؛ بحث، فروپاشی نظام تکقطبی آمریکا و جایگزین شدن کشورهایی مثل چین و روسیه بهجای آن و یا تشکیل قطبهای جدید منهای آمریکاست!
4- در بند اول و همین بند بالایی، از «وقوع تقلب» در انتخابات گفتیم و نوشتیم، روسیه و چین هیچ بعید نیست بخواهند از شرایط بحرانی حاکم بر آمریکا، بهرهبرداری کنند. «کامالا هریس» که به تازگی، معاون جو بایدن، رقیب دموکرات اوباما شده گفته در صورت پیروزی ترامپ، روسیه مقصر است. رابرت اوبراین، مشاور امنیت ملی کاخ سفید نیز پیش از او «چین» را متهم به داشتن برنامه برای دخالت در انتخابات آمریکا کرده و گفته بود چین گستردهترین برنامه را برای دخالت در انتخابات آمریکا دارد. همچنین «ویلیام بار» وزیر دادگستری آمریکا گفته «در زمینه دخالت نیروهای خارجی در امور داخلی آمریکا، تهدید چین نسبت به روسیه و ایران بزرگتر است». مدیر اطلاعات ملی آمریکا نیز بارها ادعا کرده «چین، روسیه و ایران، دنبال دخالت در انتخابات ما هستند». از این مواضع تا دلتان بخواهد از سوی مقامات رسمی و بلندپایه آمریکا علیه ایران، روسیه و چین اتخاذ شده و شک نکنید تا شب انتخابات و حتی پس از آن، باز هم اتخاذ خواهد شد. این اتهامات، قبل از هر چیز نشان میدهد، اوضاع در آمریکا عادی نیست و ثبات ندارد که اگر داشت، در انتخابات دورههای قبل نیز از این اتهامات زده میشد. این مواضع پُرتکرار، نشان از افول ابر قدرتی آمریکا هم دارد که به قول «جورج گالووی»، نماینده پیشین پارلمان انگلیس «همچون یک اَبرستاره در حال افول است». در دل این اتهامات، «خودتحقیری» و «ضعف» نیز دیده میشود. وضعیت آمریکا بهجایی رسیده که از یک کشور دخالتکننده در انتخابات سایر کشورها تبدیل شده به کشوری که، در انتخاباتش دخالت میشود!
5- سیزدهم آبانماه، روز برگزاری انتخابات ریاستجمهوری در آمریکا (و روز ملی مبارزه با استکبار در ایران!) شاهد تحولاتی خواهیم بود که تبعات آن «شاید» حتی، فراتر از یک جنگ داخلی زودگذر یا وقوع تقلب در انتخابات باشد. به تحولات مرتبط با انتخابات پُرچالش آمریکا، تبعات سنگین اقتصادی و سیاسی کرونا، خشم سیاهان از کشتار دائم توسط پلیس نژادپرست آمریکا، دو شِق شدن جامعه عصبانی و به قولگرینوالد(کار شناس آمریکایی)، «جامعه بیمار آمریکا»، رژه مسلحانه هواداران و مخالفان خشمگین ترامپ در خیابانها و خطر فروپاشی لیبرالیسم را هم اضافه کنید. همه این تحولات نشان میدهد، آمریکا آبستن تحولات مهمی است و روز انتخابات، روز زایمان. دموکراتها از بایدن خواستهاند، پیروزی ترامپ را نپذیرد. جمهوریخواهان هم گفتهاند، پیروزی بایدن را نخواهند پذیرفت و این وضع باعث وقوع جنگ داخلی خواهد شد. ما اما معتقدیم اگر دموکراتها، نتیجه را هم بپذیرند و حتی همه این بحرانهایی که در بالا برشمردیم هم، محو شده و به هوا برود، همین یک «ترامپ» برای تمام کردن آمریکا کافی است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقایسه تهران و پاریس
@gharar_a
اگر دشمنان مختار فضای مجازی داشتن چه اتفاقی می افتاد😔😔😔
@gharar_a
خبرگزاری رسا: حجت الاسلام والمسلمین پناهیان در واکنش به اتهامات مالی که اخیرا در خصوص وی مطرح شده، ضمن انتقاد شدید از دولت، گفت: «سالها با افتخار در مستاجری زندگی کردم».
حجت الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان تولیت مدرسه علمیه دارالحکمه، در دانشگاه هنر گفت: برخی تصور میکنند بنده هزینه سخنانی که مطرح کردم را نمیدانم، خیر چنین نیست.
وی افزود: برخی رسانههای منسوب به خط این دولت توهین و دروغپردازیهای رذیلانه خود را از حد گذراندند؛ هزینه بنده و هرکسی که سخنی علیه مسؤولان رانتخوار بزند و بیاید از کمکاریها و بلاهایی که بر سر مردم آوردند سخن بگوید همین افترائات و تهمتهایی می شود که میگویند.

حجت الاسلام والمسلمین پناهیان بیان داشت: بنده 15 سال در شهر مقدس قم سخنرانی میکردم بدون اینکه بر روی بنر تبلیغاتی جلسه نام سخنران نوشته شود و صوت آن در اختیار کسی قرار بگیرد چون نمیخواستم خودم را مطرح کنم بااینوجود بیش از 2 هزار جوان در جلسه سخنرانیام شرکت میکردند.
استاد حوزه علمیه ادامه داد: علما از این جلسه مطلع بودند و بعضاً فرزندان خودشان را میفرستادند تا بدانند این جلسه چگونه است که اینهمه شلوغ است؛ نمایندگان مجلس شورای اسلامی که سال گذشته از سخنرانی بنده ناراحت شده بودند که بسیاری از همانها در انتخابات اخیر به خاطر تخلفات صورت گرفته رد صلاحیت شدند به بنده چنین نسبت میدادند منبری پاکتی و روحانی که تلویزیون آن را بزرگ کرد؛ ابداً این سخن درست نیست.
وی در ادامه عنوان کرد: آیتالله خوشوقت(ره) روزی به من گفت فلانی در جلسات سخنرانی روضه نخوان چون تو حرف های مهمی میزنی که اگر مردم فکر کنند روضهخوان هستی ممکن است به سخنانت گوش ندهند؛ وقتی همان جلسه شهر مقدس قم رونق گرفت همین دولت اصلاحات بود که وزارت اطلاعات خود را فرستاد و جلسه را تعطیل و پلمپ کرد.
حجت الاسلام والمسلمین پناهیان افزود: این تعطیلی سبب شد آن جلسه با همه جمعیتی که داشت آواره شود؛ این اقدام را همانهایی انجام دادند که دم از آزادی میزدند درحالیکه در این جلسه اصلاً سخن سیاسی گفته نمیشد. روزی به مناسبت میلاد امام رضا(ع) از سوی آموزشوپرورش دعوت شدم تا سخنرانی داشته باشم اما به دستور استاندار شهر مقدس قم این جلسه نیز تعطیل و برگزار نشد، حتی کسی که مرا دعوت کرده بود را نیز عزل کردند.
استاد حوزه علمیه ادامه داد: بسیاری از سخنرانیهای بنده در شهرهای مختلف کشور با مخالفت استاندار آن شهرها تعطیل میشد و چنین میگفتند دو ماه به انتخابات باقیمانده و صحبتهای شما اثر انتخاباتی دارد؛ حالا میخواهیم همین افراد فحش ندهند؟ تهمت نزنند؟ و دروغ نگویند؟! دروغهای رذیلانهای که انسان خجالت میکشد به آنها پاسخ دهد.
وی عنوان کرد: بنده سالها پیش ملک مشترکی را خریداری کردم و شریکم 5 سال تحمل کرد تا من بتوانم سهم هزینه ساختوساز خودم را تهیه کنم اما متأسفانه نتوانستم و همین شد که شریکم اصرار بر فروش خانه کرد.
حجت الاسلام والمسلمین پناهیان ادامه داد: در آن زمان مشکلاتی برای خانواده بنده به وجود آمده بود که قادر به نقلمکان نبودم، آیتالله حقشناس(ره) شخصی را معرفی کردند تا آن بخش ازملک شریکم را بخرد، بعد از خرید و ساخت یک واحد از آن ساختمان به بنده رسید آن ساختمان کلا 250 متر بود؛ بعد امروز همین خبرگزاریها رذیلانه خبر می زنند که فلانی با صاحب فلان کارخانه ملکی 30 میلیاردی دارد در حالی که بنده تازه فهمیدم آن فرد صاحب فلان کارخانه است.
استاد حوزه علمیه افزود: آن خبرنگار اصلاحطلبی که رفته و از آن محل گزارش تهیهکرده خوب میداند که بنده دو سال بعد از ساخت به دلیل شرایط خانوادگی ام همان یک واحد را فروختم و باافتخار به مستأجری رفتم و دیگر نتوانستم با آن پول خانه بخرم؛ حال آیا میشود اخبار خبرگزاریهای دروغگوی طرفدار دولت را که سرشار از دروغ و افتراء است، باور کرد؟
وی بیان داشت: الحمدالله مردم عاقل و فهیم قدرت تحلیل دارند و حق و باطل را خوب تشخیص میدهند، بنده مسؤول مملکتی نبودم که بیایم پاسخ «از کجا آوردهاید» را بدهم ضمن اینکه 90 درصد مسؤولان پاسخ این سؤال را به ملت ندادند!! کسانی که دست به تخریب میزنند گویی نمیدانند بنده سالها است که سخنرانی میکنم و مردم خودشان دوست دارند در جلسات بنده شرکت کنند.
حجت الاسلام والمسلمین پناهیان در بخش دیگر با تأکید بر اینکه حق را نباید در عرصه سیاست تنها گذاشت، عنوان کرد: شهید سردار سلیمانی صریحاً به علمای حوزههای علمیه تأکید کرد ولایتفقیه را تنها نگذارید؛ بارها شده این دولت خلاف خواسته ولیفقیه عمل کرده و حوزه حرفی نزده است؛ این شجاعت میخواهد اگر شجاعت بود هرگز کربلا اتفاق نمیافتاد.
@gharar_a
#محرمانه_توبیت
📍وقتی می بینی به طلبه ای که عمرش را وقف جهاد و تبلیغ اسلام و انقلاب کرده و از مال دنیا، مستأجری و رنج جانبازی برایش مانده؛ ناجوانمردانه حمله می کنند...واقعیات زیادی آشکار می شود.
🔻#پناهیان؛ یک تنه، نقاب عدالت خواهی را از چهره سربازان جریان های تکراری، بهاری، شرقی و غربی کنار زد.
✍حمیدرضا ابراهیمی
@گامی نو
@سکرت لایف
👌 #محرمانه
@gharar_a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاریخچه ای کوتاه از کشف حجاب تا الزام به حجاب
@gharar_a
گفتگوی امام حسین(ع) و امام سجاد(ع) در آخرین لحظات
در روايتى آمده است: هنگامى كه امام حسين(عليه السلام) تنها شد به خيمه هاى برادرانش سر كشيد، آنجا را خالى ديد. آنگاه به خيمه هاى فرزندان عقيل نگاهى انداخت، كسى را در آنجا نيز نديد؛ سپس به خيمه هاى يارانش نگريست كسى را نديد، امام در آن حال ذكر «لاَ حَوْلَ وَ لاَ قُوَّةَ إِلاَّ بِاللهِ الْعَلِىِّ الْعَظِيمِ» را فراوان بر زبان جارى مى ساخت.
آنگاه به خيمه هاى زنان روانه شد و به خيمه فرزندش امام زين العابدين(عليه السلام) رفت. او را ديد كه بر روى پوست خشنى خوابيده و عمّه اش زينب(عليها السلام) از او پرستارى مى كند. چون حضرت على بن الحسين(عليه السلام) نگاهش به پدر افتاد خواست از جا برخيزد، ولى از شدّت بيمارى نتوانست، پس به عمّه اش زينب گفت: «كمكم كن تا بنشينم چرا كه پسر پيامبر(صلى الله عليه وآله) آمده است» زينب(عليها السلام) وى را به سينه اش تكيه داد و امام حسين(عليه السلام) از حال فرزندش پرسيد: او حمد الهى را بجا آورد و گفت:
«يا أبَتاهُ ما صَنَعْتَ الْيَوْمَ مَعَ هؤُلاءِ الْمُنافِقِينَ»؛ (پدر جان! امروز با اين گروه منافق چه كرده اى؟).
امام(عليه السلام) در پاسخ فرمود:
«يا وَلَدِي قَدِ اسْتَحْوَذَ عَلَيْهِمُ الشَّيْطانُ فَاَنْساهُمْ ذِكْرَ اللّهِ، وَ قَدْ شُبَّ الْقِتالُ بَيْنَنا وَ بَيْنَهُمْ، لَعَنَهُمُ اللّهُ حَتّى فاضَتِ الاَْرْضُ بِالدَّمِ مِنّا وَ مِنْهُمْ»؛ (فرزندم! شيطان بر آنان چيره شده و خدا را از يادشان برده است و جنگ بين ما و آنان چنان شعله ور شد كه زمين از خون ما و آنان رنگين شده است!).
حضرت سجّاد(عليه السلام) عرض كرد: «يا أبَتاهُ أَيْنَ عَمِّىَ الْعَبّاسُ»؛ (پدر جان! عمويم عبّاس كجاست؟). در اين هنگام اشك بر چشمان زينب حلقه زد و به برادرش نگريست كه چگونه پاسخ مى دهد ـ چرا كه امام(عليه السلام) خبر شهادت عبّاس را به وى نداده بود زيرا كه مى ترسيد بيمارى وى شدّت پيدا كند! ـ
امام(عليه السلام) پاسخ داد: «يا بُنَىَّ إِنَّ عَمَّكَ قَدْ قُتِلَ، وَ قَطَعُوا يَدَيْهِ عَلى شاطِىءِ الْفُراتِ»؛ (پسر جان! عمويت كشته شد و دستانش كنار فرات از پيكر جدا شد!).
على بن الحسين(عليه السلام) آن چنان گريست كه بى هوش شد. چون به هوش آمد از ديگر عموهايش پرسيد و امام پاسخ مى داد: «همه شهيد شدند».
آنگاه پرسيد: «وَ أَيْنَ أَخي عَلِيٌّ، وَ حَبيبُ بْنُ مَظاهِرَ، وَ مُسْلِمُ بْنُ عَوْسَجَةَ، وَ زُهَيْرُ بْنُ الْقَيْنِ»؛ (برادرم على اكبر، حبيب بن مظاهر، مسلم بن عوسجه و زهير بن قين كجايند؟).
امام(عليه السلام) پاسخ داد: «يا بُنَىَّ إِعْلَمْ أَنَّهُ لَيْسَ في الْخِيامِ رَجُلٌ إِلاّ أَنَا وَ أَنْتَ، وَ أَمّا هؤُلاءِ الَّذِينَ تَسْأَلُ عَنْهُمْ فَكُلُّهُمْ صَرْعى عَلى وَجْهِ الثَّرى»؛ (فرزندم! همين قدر بدان كه در اين خيمه ها مردى جز من و تو نمانده است، همه آنان به خاك افتاده و شهيد شده اند).
پس على بن الحسين(عليه السلام) سخت گريست. آنگاه به عمّه اش زينب(عليها السلام) گفت:
«يا عَمَّتاهُ عَلَىَّ بِالسَّيْفِ وَ الْعَصا»؛ (عمّه جان! شمشير و عصايم را حاضر كن).
پدرش فرمود: «وَ ما تَصْنَعُ بِهِما»؛ (مى خواهى چه كنى؟).
عرض كرد: «أمَّا الْعَصا فَأَتَوَكَّأُ عَلَيْها، وَ أَمَّا السَّيْفُ فَأَذُبُّ بِهِ بَيْنَ يَدَىْ إِبْنِ رَسُولِ اللهِ(صلى الله عليه وآله) فَإِنَّهُ لاَ خَيْرَ فِي الْحَياةِ بَعْدَهُ»؛ (بر عصا تكيه كنم و با شمشيرم از فرزند رسول خدا(صلى الله عليه وآله) دفاع نمايم، چرا كه زندگانى پس از او ارزش ندارد).
امام حسين(عليه السلام) او را باز داشت و به سينه چسباند و فرمود: «يا وَلَدي أَنْتَ أَطْيَبُ ذُرِّيَّتي، وَ أَفْضَلُ عِتْرَتي، وَ أَنْتَ خَليفَتي عَلى هؤُلاءِ الْعِيالِ وَ الاَْطْفالِ، فَإِنَّهُمْ غُرَباءٌ مَخْذُولُونَ، قَدْ شَمِلَتْهُمُ الذِّلَّةُ وَ الْيُتْمُ وَ شَماتَةُ الاَْعْداءِ وَ نَوائِبُ الزَّمانِ سَكِّتْهُمْ إِذا صَرَخُوا، وَ آنِسْهُمْ اِذَا اسْتَوْحَشُوا، وَ سَلِّ خَواطِرَهُمْ بِلَيْنِ الْكَلامِ، فَإِنَّهُمْ ما بَقِىَ مِنْ رِجالِهِمْ مَنْ يَسْتَأْنِسُونَ بِهِ غَيْرُكَ، وَ لا أَحَدٌ عِنْدَهُمْ يَشْكُونَ إِلَيْهِ حُزْنَهُمْ سِواكَ، دَعْهُمْ يَشُمُّوكَ وَ تَشُمُّهُمْ، وَ يَبْكُوا عَلَيْكَ وَ تَبْكي عَلَيْهِمْ»؛ (فرزندم! تو پاك ترين ذريّه و برترين عترت منى و تو جانشين من بر اين بانوان و كودكانى. آنان غريب و بى كس اند كه تنهايى و يتيمى و سرزنش دشمنان و سختى هاى دوران آنان را فرا گرفته است. هر گاه كه ناله سر دادند آنان را آرام كن، و چون هراسان شدند مونسشان باش و با سخنان نرم و نيكو، خاطرشان را تسلّى بخش. چرا كه كسى از مردانشان جز تو نمانده است تا مونسشان باشد و غم هايشان را به وى باز گويند. بگذار آنان تو را ببويند و تو آنان را ببويى و آنان بر تو گريه كنند و تو بر آنان!).
آنگاه امام(عليه السلام) دست فرزندش
را گرفت و با صداى رسا فرمود:
«يا زَيْنَبُ وَ يا اُمَّ كُلْثُومِ وَ يا سَكينَةُ وَ يا رُقَيَّةُ وَ يا فاطِمَةُ، اِسْمَعْنَ كَلامي وَ اعْلَمْنَ أَنَّ ابْني هذا خَليفَتي عَلَيْكُمْ، وَ هُوَ إِمامٌ مُفْتَرِضُ الطّاعَةِ»؛ (اى زينب! اى امّ كلثوم! اى سكينه! اى رقيّه! و اى فاطمه! سخنم را بشنويد و بدانيد كه اين فرزندم جانشين من بر شماست و او امامى است كه پيروى از او واجب است).
سپس به فرزندش فرمود: «يا وَلَدي بَلِّغْ شيعَتي عَنِّيَ السَّلامَ فَقُلْ لَهُمْ: إِنَّ أَبي ماتَ غَريباً فَانْدُبُوهُ وَ مَضى شَهيداً فَابْكُوهُ»؛ (فرزندم! سلامم را به شيعيانم برسان و به آنان بگو: پدرم غريبانه به شهادت رسيد پس بر او اشك بريزيد!).
تصلی قلب نازنین امام عصر عج و شادی ارواح طیبه شهدای کربلا بالاخص سالار شهیدان اباعبدالله علیه السلام، سه صلوات.
@gharar_a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ حجة الاسلام پناهیان به اتهامات مالی روزنامه نگار اصلاح طلب غرب پرست. @gharar_a
❌ شبهه ۷۳۰
پناهیان هم مثل طبری ادعا کرده دوستانی دارد که به او خونه دادهاند!!
✅ پاسخ
🔹 اولاً مقایسهی هدیه به طبری که در قسمت حساسی از دستگاه قضا مسئولیت داشت، با هدیه به یک آخوندی که هیچگونه مسئولیت حکومتی حساسی ندارد، مقایسهی نابجایی است.
🔹هدیه به یک مسئول در دستگاه قضا در حقیقت همان رشوهای است که در ورای آن انتظارهایی نهفته است، اما زندگی روحانیت شیعه (که در طول تاریخ مستقل از حکومتها بوده است)، همواره توسط مردم و ارادتمندان آنها تأمین شده است. منزل امام راحل در جماران هم اهدایی برخی ارادتمندان بوده است.
🔹خلاصه اینکه، این امر نه تنها عجیب و غریب و بیسابقه نیست، بلکه امتیاز روحانیت شیعه در طول تاریخ بوده و هست؛ چرا که در این صورت است که یک روحانی میتواند آزادانه مسئولان را به چالش بکشاند و نگران قطع شدن حقوق خود هم نباشد و چه بسا حملههایی که به استاد #پناهیان میشود، از همین آزادگی و عدم وابستگی به دولتها و حتی جناحهای سیاسی نشأت میگیرد.
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
👈پاسخبهشبهاتفــجازی
#شبهه شناسی
@gharar_a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر من مسؤول بودم، استاندار اون منطقه نفتخیز که مردمش آب ندارن رو به گاری میبستم تا براشون آب ببره...
🔺 سخنرانی طوفانی استاد پناهیان در شب تاسوعا علیه حلقه ناکارآمدی برخی مدیران دولتی
@شجره طیبه
@gharar_a
بخشي از مصاحبه فرزند استاد فاطمي نيا:
سیدحسین فاطمی نیا :
🔹 پدر در تخت بیمارستان هم مطالعه و کارهای علمی خود را ترک نمی کنند.
علی رغم ابتلای حاج آقا به بیماری سرطان و مشکلات ناشی از آن ، ایشان حتی در تخت بیمارستان هم برنامه علمی و مطالعاتی خود را تعطیل نکردند و مدتی که در بیمارستان بستری بودند ، کتابهایی را سفارش میکردند تا از منزل برای ایشان ببرم.
بارها در آخر شب و هنگام استراحت حاج آقا دیده ام درحالی که کتاب در دستشان است، به خواب رفته اند.
🔹غرق در نعمت هستيم و شرمنده خدا می باشیم!
حدود ۲۰ سال است یکی از برادرانم دچار یکی از سختترین بیماری هاست، بیماری مادر نیز مدتی است شدت گرفته و وضعیت بيماري پدر نیز مشخص است.
یک شب خدمت حاج آقا عرض کردم چرا دچار چنین وضعیتی شدیم ؟
با شنيدن اين سوال رنگ صورت پدر برافروخته شد و فرموند: غرق در نعمتیم!
شرمنده خدا هستیم و هیچ طلبی هم نداریم.
@gharar_a
امام علی النقی علیه السلام:
همانا که خداوند دنیا را سرای آزمایش و آخرت را سرای رسیدگی، و بلای دنیا را وسیله ثواب آخرت و ثواب آخرت را عوض بلای دنیا قرار داده است.
@gharar_a