🌼دعای روز دوم ماه مبارک رمضان🌼
🌷اللَّهُمَّ قَرِّبْنِی فِیهِ إِلَی مَرْضَاتِکَ وَ جَنِّبْنِی فِیهِ مِنْ سَخَطِکَ وَ نَقِمَاتِکَ وَ وَفِّقْنِی فِیهِ لِقِرَاءَةِ آیَاتِکَ بِرَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ
خدایا مرا در این ماه به خشنودی ات نزدیک کن، و از خشم و انتقامت برکنار دار، و به قرائت آیاتت موفق کن، ای مهربان ترین مهربانان🌷
https://eitaa.com/gharar_at/4812
9.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺🎥 وزیر آموزش و پرورش: سند 2030 بصورت مخفیانه در برخی مدارس اجرا میشود!
♦️شما به عنوان مسئول متولی باید پاسخ این ابهام را بدهید که چرا کم کاری صورت میپذیرد، نه این که از وادی انتقاد وارد شوید
https://eitaa.com/gharar_at
«فرازهایی از بیانیه گام دوم»،۲۱
توصیه ها:
۲) معنویّت و اخلاق: معنویّت به معنی برجسته کردن ارزشهای معنوی از قبیل: اخلاص، ایثار، توکّل، ایمان در خود و در جامعه است، و اخلاق به معنی رعایت فضیلتهایی چون خیرخواهی، گذشت، کمک به نیازمند، راستگویی، شجاعت، تواضع، اعتمادبهنفس و دیگر خلقیّات نیکو است. معنویّت و اخلاق، جهتدهندهی همهی حرکتها و فعّالیّتهای فردی و اجتماعی و نیاز اصلی جامعه است؛ بودن آنها، محیط زندگی را حتّی با کمبودهای مادّی، بهشت میسازد و نبودن آن حتّی با برخورداری مادّی، جهنّم میآفریند.
شعور معنوی و وجدان اخلاقی در جامعه هرچه بیشتر رشد کند برکات بیشتری به بار میآورد؛ این، بیگمان محتاج جهاد و تلاش است و این تلاش و جهاد، بدون همراهی حکومتها توفیق چندانی نخواهد یافت. اخلاق و معنویّت، البتّه با دستور و فرمان به دست نمیآید، پس حکومتها نمیتوانند آن را با قدرت قاهره ایجاد کنند، امّا اوّلاً خود باید منش و رفتار اخلاقی و معنوی داشته باشند، و ثانیاً زمینه را برای رواج آن در جامعه فراهم کنند و به نهادهای اجتماعی دراینباره میدان دهند و کمک برسانند؛ با کانونهای ضدّ معنویّت و اخلاق، به شیوهی معقول بستیزند و خلاصه اجازه ندهند که جهنّمیها مردم را با زور و فریب، جهنّمی کنند.
ابزارهای رسانهای پیشرفته و فراگیر، امکان بسیار خطرناکی در اختیار کانونهای ضدّ معنویّت و ضدّ اخلاق نهاده است و هماکنون تهاجم روزافزون دشمنان به دلهای پاک جوانان و نوجوانان و حتّی نونهالان با بهرهگیری از این ابزارها را به چشم خود میبینیم. دستگاههای مسئول حکومتی دراینباره وظایفی سنگین بر عهده دارند که باید هوشمندانه و کاملاً مسئولانه صورت گیرد. و این البتّه به معنی رفع مسئولیّت از اشخاص و نهادهای غیرحکومتی نیست. در دورهی پیشِرو باید دراینبارهها برنامههای کوتاهمدّت و میانمدّت جامعی تنظیم و اجرا شود؛ انشاءالله.
https://eitaa.com/gharar_at
🎇🎇🎇🎇🌿🌹🌿🎇🎇🎇🎇
💠و درود خدا بر او فرمود: برادرت را با احسانی که در حق او می کنی سرزنش كن، و شر او را با بخشش باز گردان.
📒 #نهج_البلاغه #حکمت158
🎇🎇🎇🎇🌿🌹🌿🎇🎇🎇🎇
💠و درود خدا بر او فرمود: كسي كه خود را در جايگاه تهمت قرار داد جز خود را نكوهش نكند.
📒 #نهج_البلاغه #حکمت159
🌹🎇🎇🎇🌿🌹🌿🎇🎇🎇🎇
💠 و درود خدا بر او فرمود :رعايت حق كسی كه او حق خویش را محترم نمی شمارد، نوعی بردگی اوست.
📒 #نهج_البلاغه #حکمت164
🎇🎇🎇🎇🌿🌹🌿🎇🎇🎇🎇
💠هيچ اطاعتي از مخلوق، در نافرماني پروردگار روا نيست.
📒 #نهج_البلاغه #حکمت165
🎇🎇🎇🎇🌿🌹🌿🎇🎇🎇🎇
💠 و درود خدا بر او فرمود: بسا لقمه ای گلوگیر كه از لقمه های فراوانی محروم می كند.
📒 #نهج_البلاغه #حکمت171
🎇🎇🎇🎇🌿🌹🌿🎇🎇🎇🎇
💠 و درود خدا بر اوفرمود: مردم دشمن چيزهایی هستند كه نمی دانند.
📒 #نهج_البلاغه #حکمت172
🎇🎇🎇🎇🌿🌿🎇🎇🎇🎇
و درود خدا بر او فرمود:آن كس كه از افكار و آراء گوناگون استقبال كند، صحيح را از خطا خوب شناسد.
📒 #نهج_البلاغه #حکمت173
🎇🎇🎇🎇🌿🌿🎇🎇🎇🎇
💠و درود خدا بر او فرمود: هنگامی كه از چيزی می ترسی، خود را در آن بيفكن، زيرا گاهی ترسيدن از چيزی، از خود آن سخت تر است.(حکمت ۱۷۵)
🎇🌹🕊
@gharar_at
🎭 #ادبی_هنری
🔹 حلول روح فیلمفارسی و پروژه ضدحجاب در جشن خانه تئاتر!
🔸 شانزدهمین هفته تئاتر که یکشنبه شب به کار خود پایان داد، دچار حاشیههای تأمل برانگیزی شد که باز هم حکایت از اجرای پروژه نفوذ در این عرصه دارد.
به گزارش خبرنگار کیهان، مراسم اختتامیه شانزدهمین دوره هفته تئاتر، علاوهبر اجرا در برج میلاد –که هزینه بسیاری را در پی دارد- به شکلی بسیار تجملی و با ریخت و پاش گسترده همراه بود آنهم در این اوضاع اقتصادی و به ویژه اینکه بسیاری از پیشکسوتان و اهالی تئاتر نیز دچار تنگنای معیشتی هستند، چه الزامی به برپایی این جشن در برج میلاد و با این هزینه سرسام آور بود؟
در بخشی از این مراسم، کنسرتی با خوانندگی نیما رئیسی (از بازیگران سریالهای صداوسیما) اجرا شد و این بازیگر، گلچینی از ترانههای طاغوتی را بازخوانی کرد! حتی بخشی از این کنسرت به بازخوانی ترانه یک فیلمفارسی قبل از انقلاب اختصاص داشت! جای سؤال است که چرا در یک مراسم مربوط به تئاتر و با حضور اهالی این هنر،موسیقی فیلم آن هم ترانههای فیلمفارسی و طاغوتی اجرا شد؟
نکته دیگر، تشویق به دوچرخهسواری زنان در شانزدهمین هفته تئاتر بود! این مسئله حتی در برخی از تیزرهای هفته تئاتر نیز نمود داشت و در یکی از این تیزرها، چند بازیگر زن، خود را گروه عاشقان دوچرخهسواری معرفی میکنند و حتی در سرود هفته تئاتر نیز چند زن با دوچرخه حضور پیدا میکنند. در استفتا از رهبر معظم انقلاب اسلامی، دوچرخهسواری زنان در مقابل مردان نامحرم، حرام اعلام شده است، اتفاق قابل تأمل این است که «مسیح – ع» (خبرنگار درجه سه اجیر شده توسط دستگاههای امنیتی غرب برای تبلیغ علیه حجاب) نیز بارها زنان را به دوچرخهسواری در عرصه عمومی تشویق کرده است. اینکه چرا خانه تئاتر نیز در جهت پروژه حجابستیزی دستگاههای امنیتی غرب عمل کرده نیز سؤال دیگری است که مسئولان خانه تئاتر باید به آن پاسخ دهند.
🔻 @gharar_at
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 رئیس سازمان بسیج سازندگی خبر داد
فعالیت ۵۲۰۰ گروه جهادی در مناطق سیلزده
🔸 رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور از فعالیت ۵۲۰۷ گروه جهادی برای خدمترسانی به مردم سیلزده خبر داد.
به گزارش بسیج سازندگی، محمد زهرایی با اشاره به خسارات ناشی از سیل در مناطق سیل زده اظهار داشت: در میان مردم، گروههای جهادی مردمی و محله محور، نیروهای مسلح در ردههای مختلف از عملیات تا راهبردی آن و انسجام بین دولت و سپاه و بسیج وحدت و انسجامی را مشاهده کردیم که تا به حال نظیرش را ندیده بودیم.
وی افزود: شاهد مثال آن ۵۲۰۷ گروه جهادی و مردمی با حضور بالغ بر ۸۲ هزار جهادگر به مردم کمک کردند، یعنی گروههای که ما میشناسیم، گروهای جهادی که شناسه دارند، گروههای جهادی که در پایگاه و مساجد ساماندهی و سازماندهی شدند.
رئیس سازمان بسیج سازندگی ادامه داد: ۳۰۰۰ طلبه و روحانی نیز در سیل اخیر، گروههای ۵۰ نفره، ۱۰۰ نفره کار یدی با مردم انجام دادند، اینها برکاتی است که در دراز مدت تاثیرش در جامعه نمود پیدا خواهد کرد. این همه نشانه به ما این نکته را میرساند که باورهای مردم در هشت سال دفاع مقدس که توسط خود مردم رقم خورده است، هنوز ادامه دارد و پای کار انقلاب ماندهاند و پای کار نظام و ارزشها ایستادند و هر جا احساس خطر کردهاند با تمام قوا پای کار میآیند.
زهرایی علت حضورش در استان سیستان و بلوچستان را این طور عنوان کرد: اینکه در منطقه هیرمند و در روستاهای محروم سیستان و بلوچستان این پیغام را میدهیم، نشان از این دارد که اولا همه نقاط کشور ما دور یا نزدیک از پایتخت به چشم مسئولان یکی هستند و سعی در این است که عدالت در خدمات رسانی رعایت شود. دوم اینکه این منطقه بعنوان جغرافیای هدف قرار خواهد گرفت که باید کار اساسی به ویژه بازسازی مرحله دوم در مناطق سیلزده با اولویت منازل مسکونی روستایی مدنظر باشد.
وی ادامه داد: در این مرحله «طرح جهاد همبستگی ملی» که توسط ریاست سازمان بسیج مستضعفین سردار غیب پرور مطرح شده است و شامل حال استانهای سیلزده میشود که در ساخت ۲۰ هزار خانه سیلزده کمک میشود. یعنی مساجد سراسر کشور کمکها را به هر میزان در یک سامانه که بطور شفاف و پاسخگو در لحظه مردم میتوانند مشاهده کنند.
رئیس سازمان بسیج سازندگی اقدامات انجام شده برای تسهیل در روند اجرایی بازسازی منازل سیلزده را این طور عنوان کرد: برگزاری دهها جلسه مشترک با دستگاههای اجرایی، تفاهمنامه با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به نمایندگی از دولت، مذاکرات فشرده با وزیر کشور و معاون عمرانی وزارت کشور انجام شده است، تعامل و هم افزایی با دستگاههای اجرایی به حداکثر خود رسیده که از همه این ظرفیتها برای بازسازی این مناطق سیلزده استفاده میشود.
🔻 @gharar_at
🎭 #ادبی_هنری
🔹 سلبریتی فراموش شده و شاعر فتنه، مجری برنامههای سیما در ماه مبارک رمضان شدند!
🔸 صداوسیما در حالی پخش ویژه برنامههای ماه رمضان خود را آغاز کرد که امسال، یک سلبریتی فراموش شده و همچنین یک شاعر حامی فتنه، اجرای برخی از برنامههای افطار و سحر تلویزیونی را عهدهدار شدهاند.
حضور «بنیامین بهادری» خواننده موسیقی پاپ به عنوان مجری برنامه قبل از افطار شبکه سه از سوی صداوسیما قطعی اعلام شد. پیش از این گفته شده بود که بهادری، جایگزین احسان علیخانی شده است و بناست اجرای برنامه «ماه عسل» را برعهده بگیرد. اما معلوم شد که «ماه عسل» امسال پخش نمیشود و برنامهای با عنوان «ماه ماه» جایگزین آن شده است که توسط بنیامین بهادری اجرا میشود.
این خواننده درحالی مجری برنامه قبل از افطار پربینندهترین شبکه سیما شده که تخصصی در این زمینه ندارد و تا قبل از این تجربه اجرای تلویزیونی نداشته. به نظر میرسد که تنها عاملی که باعث شده تا به عنوان مجری یک برنامه مناسبتی آن هم در ماه مبارک رمضان انتخاب شود، ملقب بودن وی به عنوان یک سلبریتی است. به ویژه اینکه مدیران سیما طی سالهای اخیر، علاقه بسیاری به قرار دادن سلبریتیها و چهرههای مشهور سینما، موسیقی و ورزش به عنوان مجری پیدا کردهاند تا به این وسیله، مخاطب بیشتری جلب برنامهها گردد.
اما بنامین بهادری، ازجمله سلبریتیهایی است که مدت هاست حضور پررنگی در عرصه فعالیت خود ندارد و سالهاست که کار درخور توجهی انجام نداده و از این نظر میتوان او را یک سلبریتی فراموش شده لقب داد.
با توجه به اینکه این برنامه در ایام ماه مبارک رمضان و قبل از افطار پخش میشود، باید رویکردی معنوی و مذهبی هم داشته باشد؛ جای سؤال است که آیا بنیامین، میتواند چنین فضایی را به برنامه تزریق کند؟ هنوز مشخص نشده که چرا و چگونه یک خواننده بدون تجربه اجرای برنامه، یکی از برنامههای مهم و پرتماشاگر سیما در ماه رمضان را بناست اجرا کند؟
همچنین ساعد باقری، از شاعرانی که سال 88 به طور رسمی از فتنه حمایت کرده بود نیز اجرای برنامه سحرگاهی شبکه چهار سیما را عهدهدار شده است. باقری، هیچگاه از همراهی خود با فتنه در سال 88 ابراز پشیمانی نکرد و همچنان بر کودتا علیه رأی مردم پافشاری میکند؛ با این اوصاف، جای سؤال است که چرا مدیریت شبکه چهار، اجرای برنامه ماه رمضان خود را به وی سپرده است؟
🔻 @gharar_at
📚 #معارف
🔹 اهم شروط فهم قرآن از دیدگاه شهید مطهری(ره)
🔸 این موضوع که آیا قرآن شرایط ویژهای برای فهم دارد یا نه و اگر دارد آن شرایط کدامند، از موضوعاتی است که شهید مطهری بیش از هر موضوع دیگری درباره آن سخن گفته است. علت این امر شاید تحریفها و تأویلهایی بود که در زمان ایشان از سوی گروههای انحرافی و التقاطی نسبت به مفاهیم قرآن صورت میگرفت. استاد مطهری معتقد است که فهم قرآن متد ویژهای دارد که در چارچوب ضابطههای ویژه و معین شکل میگیرد و بدون فراهم بودن آن ضابطهها که تعیینکننده فهم صحیح از سقیم است، هرگونه برداشتی از قرآن برداشت انحرافی و غیرقابل اعتماد است. در این نوشتار هفت ضابطه مهم در فهم قرآن از دیدگاه ایشان به صورت اجمالی طرح میشود.
***
1- انتظار از قرآن
نخستین پیش شرط شناخت و فهم قرآن، تصحیح توقع و انتظاری است که مفسر از هدف و رسالت قرآن باید داشته باشد. این مطلبی است که استاد مطهری نیز بر آن تأکید دارد:
«اولین چیزی که در شناخت قرآن و نزدیک شدن به آن مطرح است این است که بدانیم اصولاً قرآن برای چه نازل شده و ماهیت آن چیست تا در اصالت آن دچار شک و تردید نشویم، زیرا هر کتابی که انسان نداند برای چه نوشته شده و هدف آن چیست، نمیتواند به هیچ وجه روی آن اظهار نظر کند». (آشنایی با قرآن، ج 2، ص 63)
اما نکته مهمی که وجه جداکننده دیدگاه مطهری از دیگران است، این است که ایشان مبدأ و مأخذ این انتظار را خود قرآن میداند نه تصورات و توهمات بیرون و بیگانه از آن. وی در این زمینه قرآن را نه صامت، بلکه دارای زبان گویایی میداند که به روشنی رسالت و هدف و به طور کلی ماهیت خودش را بیان کرده است و از این رو آنجا که خود، دیدگاهش را درباره این موضوع مطرح میکند به قرآن تکیه میکند:
«حال ببینیم واقعاً قرآن چه کتابی است و برای چیست؟ آیا کتاب طب است؟ فلسفه است؟ تاریخ است؟ ریاضی است؟... هیچ کدام؟ پس چیست؟ کتاب هدایت است!! هُدی.» (همان)
بنابراین از نگاه مطهری با آنکه تعیین انتظار از قرآن، یک پیش شرط ضروری در شناخت قرآن و قضاوت درست نسبت به مفاهیم و آیات آن به شمار میآید، اما آبشخور آن خود قرآن است؛ در خود قرآن با توجه به آیات صریح و روشن آن باید جستوجو کرد.
2- کنار نهادن ذهنیتهای پیشین
نکته دیگری ایشان مطرح کرده است که به گونهای با این مسئله ارتباط پیدا میکند و آن ذوقها و سلیقههاست. استاد بر این نکته اصرار دارد که فهم صحیح قرآن، بسته به آن است که انسان همه سلیقهها و همچنین داوریهای پیشین خود را درباره موضوعی که در آیات مطرح است کنار بگذارد و با ذهن خالی به آیات مراجعه کند. ذوق و سلیقهها و خواستههای پیشین، مانع از رسیدن به معانی و مفاهیم قرآن و باعث تحریف و تأویل آن میگردند:
«روشنتر اینکه نباید قرآن را موافق ذوق و ذائقه خود تفسیر کنیم یا مورد استشهاد قرار دهیم، بلکه ذوق خود را باید بر قرآن تطبیق دهیم؛…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/159687
🔻 @gharar_at
🖌 #یادداشت_روز
🔹منشأ ترس اسرائیل از غزه
#سعدالله_زارعی
🔸جنگ غزه در روزهای شنبه و یکشنبه این هفته اگرچه از نظر زمان و مکان، در مقیاس کوچک صورت گرفت، اما یک اتفاق مهم و سمبلیک به حساب آمد. اسرائیلیها در واکنش به «راهپیمایی بازگشت» که از بهمن ماه ۱۳۹۶، در حاشیه دیوارهای بتنی رژیم صهیونیستی در مرز با غزه راه افتاد و هر هفته در روزهای جمعه تکرار گردیده، دست به عملیات نظامی علیه ساکنان منطقه در محاصره غزه زد. این اقدام تأثیری در استراتژی فلسطینیها نداشت، اگرچه هزینههای قابل ملاحظهای را بر آنان تحمیل کرد که شهادت بیش از ۲۵ نفر از کودکان، زنان و مردم بیپناه غزه و تخریب ۳۵۰ نقطه مسکونی و اداری از جمله آنهاست. از آن طرف مقاومت فلسطین که سهمی در برافروختن درگیری روزهای شنبه و یکشنبه نداشت، با هدف وادار کردن ارتش اسرائیل به توقف ماشین جنگی وارد عمل شد و حدود ۴۸ ساعت بعد به آن دست پیدا کرد. از این رو روزنامه فرانسوی لوموند طرف فلسطینی را طرف پیروز و ارتش اسرائیل را طرف شکستخورده ارزیابی کرد. در این میان نکاتی وجود دارد:
۱- عملیات تجاوزکارانه رژیم اسرائیل علیه ساکنان غزه، اولین اقدام نظامی این رژیم پس از انتخاب دوباره «بنیامین نتانیاهو» به نخستوزیری صورت گرفت و بعضی از ناظران فلسطینی از آن به زنگ هشدار نتانیاهو در دوره جدید یاد کردند. گویا او در نظر داشت به مقاومت یادآوری کند که با انتخاب دوباره، اقدامات نظامی علیه باریکه غزه افزایش مییابد. اما واقعیت این است که درگیریهای نظامی اسرائیل علیه غزه در دوره نخستوزیری نسبتاً طولانی نتانیاهو موضوع تازهای نیست تا پیامد تازهای در پی داشته باشد.
در واقع همانطور که گفته شد، اسرائیلیها از اقدام مدنی فلسطینیها در راهاندازی راهپیمایی غیرمسلحانه بازگشت، وحشت دارند چرا که این اقدام خواهناخواه از یکسو محدودیتهایی را در برخورد طرف غاصب با مردم مظلوم به وجود میآورد، از جمله اینکه خیلی از همکاران عربی و غربی اسرائیل نمیتوانند از اقدامات آن حمایت علنی کنند، مگر آنکه مانند وزیر خارجه آمریکا، وقاحت را از سر گذرانده باشند....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/159866
🔻@gharar_at