#نگاه_نو
🌀 ضرورت نظارت استصوابی بر مرجعیت
🔹 در همه جوامع انسانی امروز، این مسئله پذیرفته شده و روشن است که امور تخصصی نیاز به مرجعی برای نظارت، تایید و مجوز دارد. و هرچه امر تخصصیتر و مهمتر، اهمیت نظارت برآن بیشتر.
به طور مثال در امر طبابت، حتما باید مرجعی بالادستی بر کار پزشکان نظارت داشته باشد؛ این اصل به قدری بدیهی است که اگر شنیده شود در فلان روستا کسی بدون اخذ مجوز و مراحل قانونی مطبی باز کرده، و محل رجوع مردم شده، سریعا نهادهای مربوط، -بهحق- آن شخص را توقیف و بازخواست میکنند. بدیهی است این بازخواست به این علت نیست که شخص توانایی طبابت ندارد (چه بسا از حاذقترین اطباء باشد) بلکه دلیل اصلی این است که باب نشود که هر کس به صرف «رجوع مردم» برای خود بساط طبابت مهیا کند؛ چرا که فساد این امر واضح است و شیوع این مسئله به طور جبرانناپذیری سلامت مردم را تهدید میکند.
🔹 این هم مسلم است که هیچکس نمیپذیرد به بهانه اینکه مردم خودشان میفهمند، مجوزات قانونی را لغو کنیم!! یا پزشکان به بهانه اینکه این #دو_مریض مرا حاذق میدانند از اخذ مجوز سر باز بزنند!! این مثال منحصر در طبابت هم نیست؛ در وکالت، سیاست و هر امری که در آن رجوع به متخصص موضوعیت داشته باشد عقلا این حکم را مسلم میدانند که:
«در موارد رجوع مردم به متخصص، مرجعی برای تشخیص و معرفی متخصص الزامی است و نمیتوان امر تشخیص را به عهده مردم گذاشت. بلکه انتخاب مردم، پس از تایید صلاحیت خواهد بود!»
🔹 حال مرجعیت که تخصصی بسیار مشکل و ذو ابعاد است و با دین و دنیای مردم سروکار دارد، به طریق اولی باید مورد اهتمام باشد. نبودن مرجعی برای تشخیص و معرفی مجتهد جامع الشرایط، قبل از انقلاب اسلامی، آنچنان آسیب مهمی نبود؛ زیرا از طرفی ابزارهای ارتباطی محدود بود و از طرف دیگر تعداد مراجع بسیار کم بودند، به طور مثال: زمان آیتالله بروجردی(ره) ایشان مرجع تام بودند و مجتهدین دیگر با بزرگواری از مرجعیت کنارهگیری کرده بودند. و یا قبلتر در زمان میرزای شیرازی(ره)، ایشان به تنهایی مرجع عام بودند، و یا در زمانهای دیگر نهایتا دو یا سه مرجع مسئول امور مردم بودند.
🔹 اما در دوران نزدیک انقلاب و علیالخصوص بعد از انقلاب، به علت واردشدن فقها در مسائل اجتماعی از یکسو و سرازیر شدن توجهات، نفوذ و مسائل مالی به سمت حوزه علمیه، ورود به مرجعیت (که در بسیاری موارد بر اساس وظیفه شرعی صورت میگرفت) به طرز چشمگیری افزایش یافت!! و متأسفانه فکر بایستهای هم به حال این مسئله نشد. هرچند جامعه مدرسین اقدامات مهمی در کارنامه خویش دارد: مثل برکناری آقایان شریعتمداری یا صانعی از مرجعیت؛ اما به رویه جامعه مدرسین نقدهایی نیز وارد است که در یادداشتی جداگانه به تفصیل خواهد آمد.
▪️رضا حسینی
🆔 @gharar_at
♨️زنگ خطر انقلاب جنسی به صدا در آمده است
🔻حجت الاسلام والمسلمین زیبایی نژاد
♨️پیری جمعیت آهنگ زوال یک تمدن است. قاعده هرم جمعیتی ما در سال ۶۵ وسیع بود یعنی میزان زاد و ولد بیشتر بود اما در سال ۹۵ هرم جمعیتی به شکل کره درآمد و تولید خالص رشد جمعیت ما در حال حاضر یک میلیون نفر در سال است.
♨️ ۳۰ سال بعد هرم جمعتی ما وارونه خواهد شد. کشوری که جمعیت سالمندانش یعنی افرادی که بالای ۶۵ سال دارند به ۱۲ درصد برسد، پیر است. در سال ۹۰، هشت درصد جمعیت کشور سالمند بوند و تا چند سال آینده به پیری جمعیت مبتلا خواهیم شد.
♨️اینکه می بینید صندوقهای بازنشستگی ورشکسته هستند و دولت باید از پول نفت آنها را تأمین کند به همین دلیل است؛ وقتی که تعداد افراد بازنشسته بیش از شاغلان باشد دیگر نمی توان با وضع مالیات بر درآمد افراد شاغل، حقوق بازنشستگان را تأمین کرد.
♨️در جامعه سنتی زمان شورمندی جنسی زنان سنین ۱۸ تا ۴۰ سالگی است. اگر در این بازه سنی زن درگیر فرزندآوری باشد، بیشتر انرژی خود را برای تربیت فرزند به کار می گیرد و در بدن او تراکم انرژی پیدا نمی شود.
♨️از آنجا که در این بازه زمانی ذهن زن نیز درگیر فرزند است بنابراین مطالبات جنسی سرکش شکل نمی گیرد و از این لحاظ می توان جامعه را کنترل کرد. اما اگر سن ازدواج بالا برود مطالبات جنسی نیز افزایش پیدا می کند و دیگر با اخلاق خویشتن داری جنسی نمی توان جامعه را کنترل کرد و احتمال انقلاب جنسی افزایش پیدا می کند. زنگ خطر انقلاب جنسی در کشور ما به صدا درآمده است.
♨️در خانواده پر جمعیت، زن بیشتر، شخصیت خود را در ضمن خانواده تعریف می کند اما زنی که فرزند ندارد و یا فرزند کمی دارد منیت و توجه افراطی به خود در شخصیت او پیدا می شود. بنابراین سیاست کنترل جمعیت متنهی به اخلاق فردگرایانه می شود.
♨️در خانواده پر جمعیت طبیعتا منازعات فرزندان بیشتر است؛ در این سیستم فرزندان کم کم به این نتیجه می رسند که والدین مهم هستند و اقتدار آنها بیشتر می شود چراکه آنها نقش داوری و فصل خصومت را در خانواده دارند و امکان بروز فرزند سالاری در این فضا وجود ندارد.
♨️دعواهای درون خانوادگی را مانور حضور در عرصه اجتماعی است؛ فرزندان خانواده پر جمعیت شخصیت نرمالی دارند و می دانند که نباید همواره همه چیز بر وفق مراد آنها باشد اما تک فرزندان معمولا افرادی زود رنج تر، شکننده تر، لوس و کم ظرفیت هستند.
♨️احتمال بروز شکاف نسلی را در خانواده های پر جمعیت بسیار کم است؛ از آنجا که پدر و مادر در چنین خانواده هایی برای فرزندان مهم هستند این شکاف به وجود نمی آید؛ اما در خانواده های کم جمعیت پدر و مادر همواره در خدمت فرزند هستند و احتمال شکاف نسلی زیاد است.
♨️معمولا در خانواده های پر جمعیت محدودیت امکانات وجود دارد؛ در این فضا فرزندان قدر امکانات را بهتر می دانند و از کودکی مدیریت منابع را یاد می گیرند. ایثار در بین فرزندان بیشتر است و آنها یاد می گیرند که به یک الگوی تعاملی برسند.
@gharar_at
♨️صوت کامل آخرین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی را منتشر کنید
♨️استاد رحیم پور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی: از رئیس شورا و دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی میخواهم صوت یا متن کامل آخرین جلسه شورا که سؤالات من را رئیس جمهور بود و پاسخهایی که ایشان داد را منتشر کنند تا همه بشنوند.
♨️سند ۲۰۳۰ اصلاً در شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح نشد، دولت و آقای رئیس جمهور این سند را نه در شورا و نه در مجلس و نه در هیچ نهاد قانونی دیگری مطرح نکردند.
♨️دولت این سند را مستقیم تصویب کرد و در مورد آن بودجه گذاشت و آن را اجرا کرد و حتی در مورد اجرای بخشی از آن هم گزارش داد، الان برخیها هم میگویند هنوز دارند بخشهایی از آن را اجرا میکنند.
♨️شورای عالی انقلاب فرهنگی بعد از این صریحاً اعلام کرد که این سند لغو است، و لغو هم شد و اگر جایی هم اجرا شود غیر قانونی است.
♨️عملکرد من در شورا به گونهای بوده که میخواهند من را بیرون کنند! خیلی از اعضای شورا معترض و منتقد هستند و به صورت مختلف این را بیان کردند.
@gharar_at
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️سخنان تکاندهنده خانم آل ایوب ( خاله نرگس) در مراسم افطاری خادمان رسانه ای مسجد مقدس جمکران:
من توی سازمانی دارم کار می کنم که همیشه توی برنامه کودک به خاطر صلوات و دعای فرج بازخواست شدم .
طبق شنیده ها ایشان برای دفاع از اعتقادات شون ممنوع از کار شدند و بناست بعد از رمضان دیگه برنامه ای نداشته باشند.
♨️کاش مراجع معظم تقلید، مدیر حوزه و جامعه مدرسین از رئیس صدا و سیما در این باره توضیح می خواستند
@gharar_at
📸 #عکس_نوشت| #حوزه_های_علمیه باید طلاب را مُتَفَقِّه، سیّاسِ حکیمِ مطلع از مسائل جهانی بار بیاورند.
🆔 @gharar_at
#رمضان #زمان
💠 تشتت، مانع بهرهمندی از ماه رمضان
🔻ماه مبارکِ رمضان، بهار قرآن است. فرصتهاي بيشماري براي عمل به اين کتابِ آسماني در اختيار ماست. امور موهوم و آشفتگي فکر و اشتغال بيجا به امور مختلف، ما را از بهرهمنديِ بيشتر از اين ماه محروم ميکند و اين زيان بزرگی است. اگر فقط به يکي از زواياي قرآن بنگريد، در مییابید که اين کتابِ آسماني براي بهرهوري از زمان، چه اسطورههاي فکريِ بزرگي به انسانها بخشيده و چه فرصتهايي فراهم کرده است.
🔸 زمان، ظرفِ عملِ صالح و آيينه عمل و اعتقاد است؛ يعني انعکاسدهنده ارکانِ اصليِ تجسمِ عالَمِ غيب است. عقايد و اعمال، به عالم غيب انتقال مييابند و زمان، ظرفي است که شخص و شخصيت و عمل وي در آن منعکس ميشود و به عالم غيب ميرسد. در زمان، همهچيز حاضر است: وَ وَجَدُوا ما عَمِلُوا حاضِراً (کهف/49)
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺 نقل از حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
🔘 @gharar_at
#شب_قدر
💠 ظرفیت نامحدود رشد انسان با درک لیلةالقدر
🔻قرآن چگونه راه را بهتر از اين تبیین کند که براي مسلمان راه رشد باز است؟ اگر همت کند میتواند در«لَيْلَة الْقَدْرِ»، گذشته خود را اصلاح کند و چشم انداز خوبی برای آینده ترسیم کند. ما نمونههاي آن را ميبينيم.
🔹در ايران باستان الگودهي چگونه بوده؟ اهتمام به چه بوده است؟ به شب يلدا. شب يلدا چهقدر از شب قبل آن بزرگتر است؟ يک دقيقه. همينطور دور هم بنشينند و اين شب يلدا را بزرگ بشمارند. شب يلداي قرآني چيست؟ شب يلداي قرآني ميگويد: «لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ». محدود به هزار ماه هم نميکند. ميگويد: اگر توانستي «لَيْلَةُ الْقَدْر» را درک کني، «خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ» ميانگين آن بيش از شصت هزار برابر يک ليله است.
🔸 اينقدر ظرفيت را خداي متعال براي رشد انسان بزرگ گرفته است. هر درک ليلةالقدري يک عمر طولاني است. ديگر چه کسي ميتواند در اين دايره عقب بیفتد؟ ديگر خداي متعال چگونه راه رشد را باز کند و مکرّر در اين آيات به مغفرت و رحمت سوق بدهد؟
🔹 سازه خلقت را بر پايه حکمت حکيمانه خود قرار داده، بهگونهاي که همه مردم رو به نجات و رشد باشند، رو به درک خير باشند. وقتي ظرفيت را اينگونه تعريف ميکند «إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَميعاً إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحيمُ» دیگر چگونه راه را براي بشر باز کند؟ چگونه طرح دوستي با بشر بيندازد؟ فقط يک حرکت همراه با نيت خوب از او ميخواهد.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺نقل از حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
🔘 @gharar_at
🍃امیرالمؤمنین علیه السلام
🔺كسی كه پيش نفس خود بزرگ باشد (و خود را بزرگ بيند) در پيشگاه خدا كوچك و حقير است.
🔰 مَنْ كَانَ عِنْدَ نَفْسِهِ عَظِيماً كَانَ عِنْدَ اَللَّهِ حَقِيراً
📙غررالحکم، باب النفس
#حدیث
🍃امیرالمؤمنین علیه السلام
🔺عَجِبْتُ لِمَنْ يَقْنَطُ وَمَعَهُ الاِْسْتِغْفَارُ.
✅ در شگفتم از كسى كه نوميد مى شود در حالى كه استغفار با اوست.
📙نهج البلاغه،حکمت87
#رمضان
🍃پيامبر خدا صلى الله عليه و آله
🔺أفضَلُ الهِجرَةِ أنْ تَهجُرَ ما كَرِهَ اللّه ُ ؛
🔸برترين هجرت ، هجرت از چيزى است كه خدا آن را خوش ندارد .
📙كنزالعّمال ، ح 46263
#حدیث
🆔👉 @gharar_at
🏳شب ولادت امام حسن(ع)
💠رهبرانقلاب
‼️امام مجتبی شجاعترین چهره تاریخ اسلام است، حتی از پدرش علی و برادرش حسین، چراکه حاضر شد نام و محبوبیت خود درمیان دوستان را فدای اسلام بکند، منازعه امام حسن و معاویه بر سر حکومت نبود بر سر دو فکر بود، منازعه توحید و شرک بود، اگر صلح امام حسن نبود، واقعه کربلا هم نبود و اگر واقعه کربلا نبود تمام انقلابهای تاریخ اسلام وقوع پیدا نمیکرد و خدا میداند دنیا بدون این انقلابها چه شکلی بود و امروز اسلام، اسلام معاویه بود! ۵۱/۱/۲۴
‼️خداوند به ما بصیرت دهد تا ایشانرا بشناسیم، همه بدانندکه صلح امام حسن همانقدر ارزش داشت که شهادت امام حسین ارزش داشت. همانقدرکه آن شهادت به اسلام خدمت کرد، صلح امام حسن هم همانقدر یا بیشتر به اسلام خدمت کرد! ۶۹/۱۱/۲۲
‼️امروز به برکت انقلاب بزرگ اسلامی و هوشیاری ملت ایران، نه آمریکا و نه بزرگتر از آمریکا قادر نیستند حادثهای مثل حادثه صلح امام حسن را بر دنیای اسلام تحمیل کنند، اینجا اگر دشمن زیاد فشار بیاورد حادثه کربلا اتّفاق خواهد افتاد! ۷۹/۲/۱
⬇️نسخهpdf
#نقل از جهاد تبیینی
@gharar_at
صلح امامحسن.pdf
5.16M
نقل از جهاد تبیینی
@gharar_at
🌼دعای روز پانزدهم ماه مبارک رمضان🌼
🌷اللهمّ ارْزُقْنی فیهِ طاعَةَ الخاشِعین واشْرَحْ فیهِ صَدْری بإنابَةِ المُخْبتینَ بأمانِکَ یا أمانَ الخائِفین.
خدایا روزی کن مرا در آن فرمانبرداری فروتنان وبگشا سینه ام در آن به بازگشت دلدادگان به امان دادنت ای امان ترسناکان. 🌷
https://eitaa.com/gharar_at/4928
🚩 شعر شما باید پرچم هویت ملت باشد
👈 اشاره رهبر انقلاب به حماسه زیبای مردم در قضیه سیل
🔺️ رهبرانقلاب، ساعاتی پیش در پایان #دیدار_شاعران: در شعرهایتان از زیباییهای رفتار ملت ایران تمجید کنید. ملت ما رفتار زیبا دارد؛ رفتار ملت ما در قضیه #سیل شمال و جنوب بسیار زیبا بود. آنها که مطلع هستند میدانند که چه شکوه و حماسهی زیبایی مردم آفریدند. وقتی اینها را در #شعر میآورید، شعر شما میشود #پرچم_هویت. ۹۸/۲/۳۰
💻 @Khamenei_ir
🌟 اشاره امشب رهبرانقلاب به عاقبت گمنامی شهید ابراهیم هادی
⚡ در شب ولادت کریم اهلبیت حضرت امام حسن مجتبی علیهالسلام، جمعی از اهالی فرهنگ، شعر و ادب فارسی با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.
🔻 آقای محمدحسن جمشیدی از شعرای کشورمان، شعری را در این جلسه قرائت نمود که پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR متن این شعر را منتشر میکند.
🔸️ در دعای اهل دل باران فراز آخر است
گریه کن در گریهی عاشق صفایی دیگر است
🔹️ عاشقان با اشک تا معراج بالا میروند
بهترین سرمایه انسان همین چشم تر است
🔸️ در جواب بیوفایی خلوتی با خود بساز
دست کم تنها شدن از دل شکستن بهتر است
🔹️ شد فراموش آنکه بیش از قدر خویش آمد به چشم
آنکه با گمنام بودن سر کند نامآور است۱
🔸️ صحبت از پرواز جانکاه است وقتی روح ما
مثل مرغ خانگی زندانی بال و پر است
🔹️ گرچه چندی چهرهی خورشید را پوشاندهاند
در پس این ابرهای تیره صبحی دیگر است
🌷 ۱) رهبر انقلاب: مثل شهید ابراهیم هادی؛ میخواست گمنام زندگی کند اما امروز در تمام آفاق فرهنگی کشور نامش پیچیده است.
📥 متن کامل اشعار👇
http://farsi.khamenei.ir/others-special?id=42596
✅ شهادت یا شکستن مقاومت !؟
حمله نا جوانمردانه و کور به روحانیت در کوچه و بازار همزمان با فشار اقتصادی به
مردم کوچه و بازار معنای خاصی دارد!!
♻️اقتصاد برای شکستن مردم در کنار
ترور فیزیکی طلاب برای شکستن رکن
دیگر جامعه یعنی روحانیون در کنار هم
مکمل یک پازل خطرناک است !
‼️در عین حال این دو بخش از پازل جنگ
روانی بر هم تاثیر جدی دارند
طلاب مردم را مقاومت میبخشند
و مردم با حمایت از روحانیت انقلابی به
مقاومت رهبران خود کمک میکنند !
⁉️دشمن هر قشر را درگیر دردی جانکاه کرده...تا از وظایف خود باز ماند.
اگر روحانیون مقاومت نکنند مردم
هم سست میشوند
⚠️قشر روحانی در کف جامعه
متحمل فشار اقتصادی ،
ناکار آمدی مدل جمهوری
و امنیت جان و مال و ناموس خود میباشد
اگر روحانیت عقب بنشیند مردم هم عقب نشینی میکنند..
و این یعنی دو رکن از ارکان مهم جامعه ولایی !
تحرکات رسانه ای مخالفان نظام اسلامی
بلافاصله بعد از شهادت شهید قاسمی به صورت عجیب و وحشتناک ،
شاهدی بر این پروژه عظیم و طاقت گیر بود !!
⚜ بالا بردن مقاومت مردم در
تحلیل درست
و سریع
و جامع رساندن به اقشار جامعه
وظیفه نهادهای انقلابی و دینی است !
سرعت سرعت سرعت
فراوانی فراوانی فراوانی
درستی درستی درستی
جامعیت جامعیت جامعیت
همراه با پیشخوانی نقشه های دشمن
و ذهنیت سازی برای مردم کوچه و بازار
قبل از عملیات روانی دشمن !!
این وظایف آتش به اختیاران سپاه خمینی ره و خامنه ای عزیز است !
این روشهای پیشگیرانه در جنگ فرهنگی و رسانه ای تاثیر گذار است !
انشاالله !!
https://eitaa.com/gharar_at/5278
🔴واکنش رهبری به یک شعر در مورد شهدا افغانستانی 👇👇
⭕️ اشک و بغض رهبر انقلاب در واکنش به شعری درباره شهدای افغانستانی مدافع حرم
🔸 عاطفه جعفری، از شعرای کشورمان شعری را در جلسه اهالی فرهنگ، شعر و ادب فارسی با رهبر انقلاب قرائت کرد که پایگاه اطلاعرسانی Khamenei متن این شعر را از سوی شاعر به شهدای فاطمیون تقدیم شد، منتشر میکند.
🔹 کوچههامان پراز سیاهی بود، شهر را از عزا درآوردند/ چشمهای ستارهها خندید، ماه را سمت دیگر آوردند
🔹 شاخههایی که سرفرازانند میوههایی که جلوهی باغند/ مادران مثل ام لیلایند، که پسر مثل اکبر آوردند
🔹 روی تابوتهایشان بستند پرچمی که به رنگ خورشید است/ فاطمیون فداییان حرم، سرورانی که سر برآوردند
🔹 قصهها را یکی یکی خواندند، آخر ماجرا سفر کردند/ عاشقی هم برایشان کم بود، عشق بردند و باور آوردند
🔹 عصر یک جمعه بهاری بود، همه در انتظارشان بودیم/ بادهای بهاری از هرباغ، لالههایی معطر آوردند
🔺 اشک و بغض حضرت آیت الله خامنهای، رهبر انقلاب اسلامی پس از پایان شعر؛ ایشان در واکنش به این شعر فرمودند: خیلی ممنون خانم. خیلی خوب! شهدای مظلوم فاطمیون؛ جا دارد که به آنها واقعا پرداخته بشود.
https://eitaa.com/gharar_at/5280
pkg.apk
19.51M
نرم افزار«الهادی»
شامل گفتارها و نوشته های مکتوب و سخنرانی های استاد شیخ جعفر ناصری(دام ظله)در زمینه های مختلف خصوصا مسائل تربیتی و اخلاقی و سلوکی می باشد.ایشان از شاگردان آیت الله العظمی بهجت و آیت الله بهاءالدینی و آیت الله کشمیری(رضوان الله علیهم)و...می باشند.
@gharar_at
احادیث معنوی
👈. قال رسولالله صلی الله علیه وآله لا سَهل إلّا ما جَعَلْتَ سَهْلاً.
رسولخدا صلی الله علیه وآله فرمودند: هر چه آسان گيرى آسان گذرد
قال رسولالله صلی الله علیه وآله يَسِّروا و لا تُعَسِّروا.
رسولخدا صلی الله علیه وآله فرمودند: سهل گيريد و سخت مگيريد.
👈. قال رسولالله صلی الله علیه وآله كلامُ ابنِ آدم كلُّهُ عليه لا له إلّا أمرا بمعروفٍ أو نهيا عن منكرٍ أو ذكر اللَّه تعالى.
رسولخدا صلی الله علیه وآله فرمودند: گفتار فرزند آدم بضرر اوست نه بنفع او مگر امر بمعروفى يا نهي از منكرى يا ذكر خداى والا.
👈. قال رسولالله صلی الله علیه وآله من حُسن إسلام المرء تَركُه مالا يعنيه.
رسولخدا صلی الله علیه وآله فرمودند: از درستی ایمان کسی این است که آنچه را که به او ربط ندارد پینگیرد.
👈. قال رسولالله صلی الله علیه وآله من أراد أن تُستَجاب دعوتُه و أن تكشف كربتُه فليُفرّج عن مُعسِرٍ.
رسولخدا صلی الله علیه وآله فرمودند: هر كه خواهد دعوتش مستجاب شود و غمش از پيش برخيزد تنگ دستى را گشايش دهد.
👈. قال رسولالله صلی الله علیه وآله غَشَيتُكُم سَكرتان: سَكرةُ حبّ العيش و حبّ الجهل.
رسولخدا صلی الله علیه وآله فرمودند: دو مستى شما را خواهد گرفت مستى عيشدوستى و علاقه بنادانى.
👈. قال رسولالله صلی الله علیه وآله الأرواح جنودٌ مجنّدةٌ فما تعارف منها ائتلف و ما تناكر منها اختلف.
رسولخدا صلی الله علیه وآله فرمودند: ارواح مانند سپاهيان منظمند روحهاى آشنا مؤتلفند و روحهاى ناآشنا مختلف.
👈. قال رسولالله صلی الله علیه وآله تُفَتَّح أبوابُ السّماء نصفَ اللّيل فيُنادي منادٍ: هَل مِن داعٍ فيُستَجاب له؟
رسولخدا صلی الله علیه وآله فرمودند: نيمه شب درهاى آسمان را بگشايند و يكى ندا كند آيا كسى هست دعا كند تا مستجاب شود؟
👈. قال رسولالله صلی الله علیه وآله ثلاث من كنّ فيه نشر اللَّه تعالى عليه كنفه و أدخله جنّته: رفق بالضّعيف و شفقة على- الوالدين و الإحسان إلى- المملوك.
رسولخدا صلی الله علیه وآله فرمودند: سه چيز است كه در هر كه باشد خداوند وى را پناه دهد و ببهشت برد، مدارا با ناتوان و مهربانى با پدر و مادر و نيكى با زير دست.
👈. قال رسولالله صلی الله علیه وآله تنظّفوا بكلّ ما استطعتم فإنّ اللَّه تعالى بنى الإسلام على النّظافة و لن يدخل الجنّة إلّا كلّ نظيف.
رسولخدا صلی الله علیه وآله فرمودند: هر چه مى توانيد پاكيزه باشيد زيرا خداوند اسلام را بر پاكيزگى نهاده و جز مردم پاكيزه كسى ببهشت نميرود.
@gharar_at
🌼دعای روز شانزدهم ماه مبارک رمضان🌼
🌷اللهمّ وَفّقْنی فیهِ لِموافَقَةِ الأبْرارِ وجَنّبْنی فیهِ مُرافَقَةِ الأشْرارِ وأوِنی فیهِ بِرَحْمَتِکَ الی دارِ القَرارِبالهِیّتَکِ یا إلَهَ العالَمین.
خدایا توفیقم ده در آن به سازش کردن نیکان ودورم دار در آن از رفاقت بدان وجایم ده در آن با مهرت به سوی خانه آرامش به خدایی خودت ای معبـود جهانیان.🌷
https://eitaa.com/gharar_at/4928
❤ #امام_حسن علیه السلام
💢أَنَا الضَّامِنُ لِمَنْ لَمْ یَهْجُسْ فِی قَلْبِهِ إِلَّا الرِّضَا أَنْ یَدْعُوَ اللَّهَ فَیُسْتَجَابَ لَهُ
🔸کسی که در دلش هوایی جز خشنودی خدا خطور نکند من ضمانت می کنم که خداوند دعایش را مستجاب کند.
📙کافی، ج۲، ص۶۲
https://eitaa.com/gharar_at
آقای شریعتمداری!
گذشت زمان نشان داد مخالفان #برجام نقدهایشان به این توافق ضعیف درست بود اما این مساله از فهم امثال شما خارج بود اما سوال ما از شما این است که اگر واقعا مخالف مشکلات اقتصادی و فقر وفحشا بودید، چگونه داماد سی و چندساله تان ذیل اعتبار شما به غارت بیت المال مشغول بود؟
"امیرحسین ثابتی"
https://eitaa.com/gharar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ آیتاللهی با لباس کرباس در مقابل شاهی با لباس زربافت
🔹وقتی مجتهد تراز اول ناظر بر مجلس شورای ملی و نماینده مردم تهران لباس کرباس میپوشید و فرزندانش گرسنه میخوابیدند
📌رحیمپور #ازغدی: فرزند #شهید_مدرس میگفت وقتی پدرم همه کاره تهران و مجلس بود ما تقریبا هر شب گرسنه میخوابیدیم و پدرم اجازه نداد یک بار در خانه سفره چرب و نرمی پهن شود که ما سیر بخوریم.
✍بیداری ملت
https://eitaa.com/gharar_at
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 حاشيه هاي دیدار شاعران با رهبر معظم انقلاب از زبان خبرنگار صدا و سیما
♦️از آوردن کارت عروسی برای رهبر انقلاب تا دريافت هديه ازدواج از دستان حضرت آقا
https://eitaa.com/gharar_at
🔅پس از عرض سلام، اى عزيز برادر!
🔅آن قدر بدان كه پس از شناسايى حق، كما هو حقّه، آن بينى كه از ديده ها پنهان است، و آن شنوى كه گوشها از آن كر است، و آن دانى كه قلوب تفقّه آن را نمى نمايد،
🔅ولى يك قدرى رياضت مى خواهد وَ مِنْ اهِمِّ الرّياضات- ابتدائاً- ترك محرّمات و فعل واجبات، و پس از آن، مراقب اعمال و كردار بودن در شب و روز، و پس از آن، مراقب دوست بودن، شايد كه نگاهى كند آگاه نباشيم؟ و از هوا و هوسها كناره گرفتن؛ زيرا خداپرستى، با هوا پرستى، سازش ندارد
🔅و چون اين رياضات به خود تحمل كنى و در امتحانات ثابت قدم باشى، اميد است كه درى به رويت باز كنند كه تمام عالم و من فيها را در وراى آن مشاهده كنى،
🔅با گفتن، كار درست نمى شود والّا سخن بسيار است و شيرين، چون آن در باز نشود، هزاران حرف و گفتار، چون صداى بال مگسى است كه از كنار گوش انسان بگذرد.
🔰آیت الله شیخ علی پهلوانی
📚 رسائل عرفانی، نامه12،ص228
#نقل از مراسلات
@gharar_at
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویدئویی از غنائم ارتش و کمیته های مردمی یمن در شهر دوباره آزاد شده القعطبه در استان الضالع. تویوتاهایی که هنوز ۱۰۰۰ کیلومتر حرکت نکرده اند و تسلیحاتی که عموما اروپایی و امریکایی هستند.
دوستان اینجا متوجه شدند که ارتش و کمیته های مردمی هیچ خودرویی را آتش نزدند...
https://eitaa.com/gharar_at