یک اشتباه را با صد اشتباه کامل نکنیم
🔹ستاد کل نیروهای مسلح رسما اعلام کرده که هواپیمای اوکراینی بر اثر اشتباه پدافند ایران مورد اصابت قرار گرفته. این خبر، داغ درگذشت دهها هموطن را بیشتر از پیش سنگین کرد.
🔹اینکه اشتباه از طرف چه شخص یا سیستمی انجام شده، آیا نقص فنی در وقوع حادثه موثر بوده یا نه، و آیا اقدامات خرابکارانه در این خطا نقش داشته یا خیر، موضوعی است که باید منتظر ماند تا اطلاعات دقیقتری از ماجرا کشف شود.
🔹آنچه امروز مهم است این است که این اشتباه میتواند مرگبارتر از این، و این داغ میتواند سنگین تر از این هم بشود، اگر ما این اشتباه را با اشتباهات دیگری تکمیل کنیم، از جمله:
🔸۱- شایعاتی درباره استعفای مقامات عالیرتبه سیاسی و نظامی منتشر شده که بیشتر قصد ایجاد توقع کاذب در میان مردم را دارد. در روزهایی که ایران عملا توانایی خود را برای مبارزه مستقیم با استکبار جهانی نشان داده است، حذف مقامات توانمند نظامی، نتیجهای جز ایجاد آشفتگی در این جبهه ندارد. یعنی دقیقا همان چیزی که دشمن میخواهد.
🔸۲- امروز خانوادههای زیادی داغدار هستند. یک ایران هم همدرد آنها هستند، بالاخص نیروهای نظامی که خود، متهم این ماجرا هستند. اما این داغ، بیشتر میشود اگر عدهای بخواهند بهرهبرداریهای سیاسیشان را از آن بکنند.
🔸۳- حواسمان باشد که موج خشم و ناراحتی امروز ما، نیروهای نظامیمان را در اقدامات آتیشان محتاط نکند. دشمن در این روزها ضربه سختی خورده و قطعا مترصد است که این ضربه را جبران کند. برای او، هیچ چیز بهتر از ترسو شدن نیروهای مسلح ما نیست.
🔸۴- این حادثه بد، در بدترین زمان ممکن هم اتفاق افتاد؛ یعنی دقیقا زمانی که ایران در یک عملیات بزرگ و پیچیده نظامی، قدرتمندترین نیروی نظامی دنیا را زیر سوال برده بود. بیایید همه چیز را بگذاریم به حساب اتفاق.
🔸اینکه آمریکا از چنین اتفاق بیموقعی خوشحال باشد عحیب نیست، عجیب آن است که ما به خاطر این اشتباه، موفقیتهای دیگرمان را زیر سوال ببریم.
🔺برگردیم به ۱۴۰۰ سال پیش: مسلمانان جنگ احد را با پیروزی پشت سر گذاشتند. اما با خطای انسانی جنگ مغلوبه شد. دهها شهید، حاصل این اشتباه بود که «حمزه سیدالشهدا» فقط یکی از آنها بود. اما با پایان جنگ، تکلیف آن اشتباه نظامی چه شد؟ «لَقَدْ عَفَا اللَّهُ عَنهُمْ إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ حَلِیمٌ» خدا از آن اشتباه گذشت و به پیامبر هم دستور داد: «فَاعْفُ عَنهُمْ وَ اسْتَغْفِرْ لَهُمْ»
@gharar_a
به عنوان کسی که پاره تنش در#پرواز_اوکراینی بوده و در#هواپيماى_اكراينى سوخت و آسمانی شد باید عرض کنم؛
از دستگاه قضایی خواستاریم هرکسی از حسن روحانی گرفته تا نمایندگان مجلس تا#سفیر_انگلیس و هرکسی که از خون عزیزمان بهره سیاسی میخواهد ببرد باهاش برخورد کنید
ما پشتیبان سپاه هستیم.
" حمید رضا عبدالمنافی "
@gharar_a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢فرمانده سپاه پاسداران: خطا کردیم جبران میکنیم، مطمئن باشید تا ما هستیم، همه قدرتها جمع شوند نمیگذاریم تار مویی از مردم ایران کم شود.
@gharar_a
چه بگویم به چه حالی یل ما را کشتند
قبله باقی است فقط قبله نما را کشتند
قبله باقیاست خدا هست بگو با صهیون
صد چنین قبله نما هست بگو با صهیون
عاقبت مسح جنون خون به پر و بال کشید
روضهی قاسم ما نیز به گودال کشید
بت بگو بی سر و پا باش سراپا تبریم
چند سالی است که ما منتظر این خبریم
کدخدا را برسانید زمان مست علی است
مالکافتاد زمین تیغولی دست علی است
#سردار_سلیمانی
#انتقام_سخت
#سردار_حاجی_زاده
🌷@gharar_a
#حفظ_نور
✍🏻ﺣﻔﻆ ﯾﻪ ﭼﯿﺰ ﺳﺨﺖﺗﺮ ﺍﺯ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺁﻭﺭﺩﻧﺸﻪ. ﮐﺎﺭ ﺧﻮﺏ ﮐﺮﺩﻥ ﺳﺨﺘﻪ ﺍﻣﺎ ﺣﻔﻆ ﮐﺮﺩﻥ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﺍﻭﻥ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺨﺖﺗﺮﻩ. ﻣﺜﻼً ﻃﺮﻑ ﮐﺎﺭ ﺧﯿﺮ ﻣﯽﮐﻨﻪ، ﺑﻪ ﻣﺮﺩﻡ ﮔﺮﻓﺘﺎﺭ ﮐﻤﮏ ﻣﯽﮐﻨﻪ، ﯾﺎ ﻧﺼﻒ ﺷﺐ ﭘﺎ ﻣﯽﺷﻪ ﻧﻤﺎﺯ ﺷﺐ ﻣﯽﺧﻮﻧﻪ، ﺍﻣﺎ ﺩﻭ ﺳﺎﻋﺖ ﺑﻌﺪ ﺑﺎ ﯾﻪ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩ ﻧﺎﻣﻨﺎﺳﺐ ﺑﺎ ﻫﻤﮑﺎﺭﺍﺵ ﯾﺎ ﺑﺎ ﺧﻮﻧﻮﺍﺩﻩ ﻫﻤﻪ ﺍﺟﺮﯼ ﮐﻪ ﺟﻤﻊ ﮐﺮﺩﻩ ﺭﻭ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﻣﯽﺩﻩ. ﻣﯿﮕﻦ ﻫﺮ ﮐﺎﺭ ﺧﻮﺑﯽ ﯾﻪ ﻧﻮﺭﯼ ﺩﺍﺭﻩ، ﺣﻮﺍﺳﻤﻮﻥ ﺑﺎﺷﻪ ﺍﯾﻦ ﻧﻮﺭ ﺭﻭ ﺑﺎ ﮐﺎﺭﺍﯼ ﺯﺷﺖ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻧﮑﻨﯿﻢ.💢
🍃ﻻ ﺗُﺒْﻄِﻠُﻮﺍ ﺃَﻋْﻤﺎﻟَﮑُﻢْ🍃
ﮐﺎﺭﻫﺎﯼ ﺧﻮﺩﺗﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺑﯿﻦ ﻧﺒﺮﯾد⛔️
📚(ﺑﺨﺸﯽ ﺍﺯ ﺁﯾﻪ 33 ﻣﺤﻤّﺪ)
(ﺻﻔﺤﻪ 122)
@gharar_a
آقای سفیر، این چهکاری بود؟!(نکته)
«راب مک ار»، سفیر انگلیس که در تجمع اعتراضی تعدادی از پادوهای کاسهلیس غرب حضور یافته و در حال سازماندهی عوامل خود بود و مخصوصاً روی شعار علیه شهید قاسم سلیمانی تاکید میکرد، از سوی نیروهای انتظامی بازداشت شد. سفیر انگلیس که میدانست دست به اقدام خطرناکی زده است به هنگام دستگیری از شدت ترس خودش را خیس کرد و در حالی که به محل دیگری بیرون از تجمع یادشده منتقل میشد بار دیگر خیس کردن او تکرار شد! اشاره به این ماجرای شرمآور برای تحقیر سفیر انگلیس نیست. او حقیرتر از آن است که به تحقیر بیشتر وی نیازی باشد. شرح ماجرا از شدت ترس و وحشت سفیر انگلیس به هنگام بازداشت خبر میدهد و سؤال این است که چرا از بازداشت خود تا این اندازه به وحشت افتاده بود که...؟! پاسخ را باید در ماموریت او برای مدیریت یک مشت سلبریتی علیه شهید قاسم سلیمانی دانست. تعدادی به اصطلاح هنرپیشه که بارها به کاسهلیسی حقیرانه آمریکا و انگلیس و اسرائیل رفتهاند و روی خون مطهر شهیدان به رقص و پایکوبی پرداختهاند و البته کسانی که به تصور سوگواری برای جانباختگان سقوط هواپیمای اوکراینی در جمع حاضر شده و بعد از پی بردن به هویت سلبریتیهای وطنفروش از معرکه پا پس کشیدهاند، حساب جداگانهای دارند.
دیروز آقای عراقچی، معاون محترم وزیر خارجه کشورمان در صفحه توئیتر خود و در پاسخ به اعتراض جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به بازداشت سفیر انگلستان نوشت؛ «او بازداشت نشده بود، اما در یک تجمع غیرقانونی به عنوان یک خارجی ناشناس دستگیر شد. وقتی پلیس به من اطلاع داد که مردی دستگیر شده است و ادعا میکند که سفیر انگلیس است، من گفتم غیرممکن است! فقط پس از مکالمه تلفنیام با او، با بهتزدگی زیادی شناختم که خود اوست. پانزده دقیقه بعد او آزاد شده بود». این واکنش در حالی است که سفیر انگلیس از وحشت افشای ماموریت خرابکارانهای که درپی انجام آن بوده خودش را خیس کرده است! سفیر در میان جمعی که اولاً علیه نظام اسلامی تجمع کرده و ثانیاً از پادوهای شناختهشده سفارت انگلیس بودهاند چه میکرده است؟! آیا کمترین واکنش در قبال این اقدام ضدامنیتی وی اخراج از کشور نیست؟!
بند یک از ماده ۳۲ کنوانسیون وین تصریح میکند؛ «دولت میزبان میتواند در هر زمان به دولت فرستنده (سفیر و کارکنان سفارت) اطلاع دهد که یکی از مأموران کنسولی را شخصی نامطلوب میداند یا هر یک از کارکنان دیگر کنسولی را غیرقابل قبول میشمارد. در این صورت دولت فرستنده حسب مورد شخص مورد نظر را فرا خوانده یا به مأموریت او در آن پست کنسولی پایان میدهد».
گفتنی است در بند ۴ همان ماده آمده است که در موارد مذکور در بندهای یک و ۳ ماده یادشده دولت میزبان ملزم به ارائه دلایل تصمیم خود نیز نمیباشد.
سفیر انگلیس علاوه بر اقدام علیه امنیت کشور که به تنهایی یک اقدام مجرمانه است، به اراده چند ده میلیون از مردم ایران و ملتهای دیگر که به تجلیل از شهید قاسم سلیمانی آمده بودند، هم اهانت آشکار کرده است و چنانچه با تحقیر از ایران اخراج نشود، روباه پیر زمینه را برای انجام اقدامات خباثتآمیز دیگر مساعد تشخیص خواهد داد!
حسین شریعتمداری
https://eitaa.com/gharar_a
⛔️پروژه کشته سازی در بالاترین شکل ممکن در جریان است/خانواده ها و جوانان مراقب باشند
بر اساس شنود مکالمات اعضای سازمان منافقین مشخص شد به تمامی حامیان این فرقه خطرناک دستور داده شده در تجمعاتی که برگزار می شود، مردم عادی را هدف گلوله قرار دهند تا اینگونه القا شود نیروهای انتظامی و امنیتی به سمت مردم شلیک کرده اند. در این راستا توصیه شده اولویت با دختران جوان، خانم ها و افراد کم سن و سال می باشد تا با کشته شدن آنها بتوان جومسموم در کشور ایجاد نمود.
با توجه به این خباثت فرقه تروریستی رجوی به مردم و خانواده ها توصیه می کنیم مراقب فرزندان خود باشند و حتی برای کنجکاوی و تماشا هم در منطقه ای که توسط افراد آشوبگر و اشرار آلوده شده حضور نداشته باشند. اخبار دریافتی حاکی از آن است که نیروهای امنیتی نظام موفق شدند چندین تیم مسلح تروریستی را در کشور شناسایی و دستگیر کنند اما شرط عقل پرهیز از مناطق خطر و آلوده است.
این هشدار را به همه خانواده های ایرانی برسانید چرا که آمریکا و اسرائیل برای رسیدن به اهداف پلید خود، جان انسانها برایشان بی اهمیت ترین چیز است.
#خیانت_خواص
@gharar_a
🔰 اخراج آمریکا از منطقه؛ سیاست راهبردی ایران
نگاهی به سیاستِ راهبردی حضرت آیتالله خامنهای در حوزه غرب آسیا
یکی از نکات مهم دیدار امیر قطر با رهبر انقلاب اسلامی، تصریح حضرت آیتالله خامنهای بر «نامناسب بودن وضعیت منطقه» ناشی از «فسادانگیزی آمریکا» بود. پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در گزارش زیر مواضع حضرت آیتالله خامنهای دربارهی این مسئله و نیز ضرورتِ خروج نظامیان آمریکایی از غرب آسیا را با تمرکز بر دیدارهای بینالمللی ایشان بازخوانی میکند.
طی یک سال گذشته، موضوع فسادانگیزیِ حضور آمریکاییها در منطقهی غرب آسیا یکی از محورهای مورد تأکید حضرت آیتالله خامنهای در دیدارهای دیپلماتیک و بینالمللی ایشان بوده است. رهبر انقلاب در دیداری که در اوایل سال ۹۸ با نخستوزیر عراق داشتند با اشاره به روند تحولات این کشور به این مسئله پرداختند که اساسا دولت آمریکا دموکراسی در عراق و استقلال این کشور را به ضرر منافع خود میداند: «آمریکاییها برخلاف اظهارات لفظی خود، دموکراسی و مجموعهی فعالان سیاسی کنونیِ عراق را به ضرر خود میدانند... آمریکاییها و دنبالههای آنها در منطقه، با تبدیل شدن عراق با چارچوب دموکراسی فعلی و شخصیتها و جریان کنونیِ در رأس کار، مخالفند و آن را به ضرر منافع خود میدانند.» ۱۳۹۸/۰۱/۱۷ و بر همین اساس خروج نظامیان آمریکایی از این کشور را مطرح کردند: «دولت عراق باید کاری کند که نظامیان آمریکایی هرچه زودتر از عراق خارج شوند.» ۱۳۹۸/۰۱/۱۷
رهبر انقلاب در دیدار با میهمانان کنفرانس وحدت اسلامى نیز با اشاره به اثرات سوء حضور آمریکاییها در منطقه، ناامنی و شر و فساد را ارمغان آمریکاییها دانستند: «حضور آمریکا در این منطقهی ما جز شر و فساد هیچ اثری نداشته؛ پا در این منطقه گذاشتند، با خودشان شر و فساد آوردند. هر جایی که قدم میگذارند یا ناامنی است یا جنگ داخلی است یا کارهایی از قبیل ایجاد داعش است.» ۱۳۹۸/۰۸/۲۴ همچنین ایشان نفوذ و ایجاد تفرقه را «سلاح اصلی آمریکا» معرفی کردند: «سلاح اصلی آمریکا هم در این منطقه، نفوذ است -نفوذ در مراکز حسّاس و تصمیمگیر- ایجاد تفرقه است، ایجاد تزلزل در عزم ملّی ملّتها است، ایجاد بیاعتمادی میان ملّتها، میان ملّتها و دولتها، دستکاری در محاسبات تصمیمگیران و وانمود کردن اینکه حلّال مشکلات این است که زیر پرچم آمریکا بروید و تسلیم آمریکا بشوید.» ۱۳۹۸/۰۸/۲۴
اساسا تأکید بر تفرقهافکنی آمریکاییها بین ملتها و کشورهای اسلامی یکی از نکات کلیدی مورد توجه رهبر انقلاب اسلامی در دیدارهای دیپلماتیک بوده است. مشخصا ایشان در دیدار با جمعی از مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی به همین مسئله اشاره کردند: «هر جایی که یک روز سیاستهای انگلیس، و امروز آمریکا در کشورهای اسلامی وارد شد، پا گذاشت، از این فتنهانگیزیها به وجود آمد؛ هم بین کشورهای اسلامی اختلاف ایجاد میکنند، نفرت و نقار ایجاد میکنند، هم در یک کشور.» ۱۳۹۸/۰۳/۱۵
از سوی دیگر حضرت آیتالله خامنهای در دیدار با ولادیمیر پوتین رئیسجمهور روسیه، به شکست آمریکا در منطقهی غرب آسیا اشاره کردند: «آمریکاییها قصد داشتند با استفاده از شرایط بهوجودآمده در آن زمان در کشورهای عربی، ضربهی وارده در مصر و تونس را در سوریه و با سرنگونی حکومت طرفدار مقاومت جبران کنند اما اکنون کاملاً شکست خوردهاند.» ۱۳۹۷/۰۶/۱۶ و با استناد به آن «مهار آمریکا» را امکانپذیر دانستند: «آمریکا یک خطر برای بشریت است و امکان مهار آن نیز وجود دارد.» ۱۳۹۷/۰۶/۱۶
در یک جمعبندی کلی میتوان سیاست راهبردی مورد تأکید و پیگیری رهبر انقلاب اسلامی را «اخراج آمریکا» از «منطقهی غرب آسیا» دانست. سیاستی که ضرورت آن به تأمین منافع ملی ایران و سایر کشورها و ملتهای این منطقه بازمیگردد. از نگاه آیتالله خامنهای حضور و دخالت آمریکاییها در غرب آسیا عامل بحرانآفرینی، بیثباتسازی، ناامنی و اختلاف است و این مسئله با همکاری متقابل ملتها و دولتهای این منطقه میتواند پایان یابد. این روزها تحولات مهم و سرنوشتسازِ ناشی از اقدام تروریستی دولت آمریکا در به شهادت رساندن سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی گام مهمی در تسریع تحولات و بیداری و همگرایی هرچه بیشتر ملتها محسوب میشود. تحولی که میتواند پیروزی و دستاوردی تاریخی و اساسی را برای ملتها و شکست و ضربهای بنیادین برای نظام سلطه و دولت آمریکا را رقم زند.
متن کامل:
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=44657
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خانواده ها ی جانباختگان سانحه سقوط هواپیما درخواست پیگیری جدی ماجرا و هوشیاری مردم دارند.
@gharar_a