فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیت الله جنتی ۹۳ ساله شد!
خبرنگاری از ایشان پرسید شما پیر شدهاید ولی چرا هنوز در دایره مدیران ماندهاید؟
گفت: این سوال را یکبار تاریخ از عمار یاسر که نود ودو سال داشت پرسید عمار پاسخ داد در کنار پیامبر بودن هنر نیست در کنار علی ماندن هنر است میخواهم بگویم علی همان پیامبر است!
🔹ایشان ادامه داد: آقای خبرنگار گمانم جوابت را گرفتی و این را بدان عمار در سن ۹۲سالگی به صفین برای جنگ نیامد، میخواست بگوید : « علی حق است و معاویه باطل » پاسخ من به سوال شما همین است من باید تا آخرین نفس کنار علی باشم و بگویم «خامنهای » همان خمینی است و علت دشمنی کفار با عمار و من همین است.
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
خوشا عمری که در پای «ولایت »
به امر عرش حق مصروف گردد
چو فرخّ چهره ی عمار یاسر
در آفاق « علی » ، معروف گردد
علّیِ عصر ما ، فرزانه رهبر
خوشا خلقی ، بر او معطوف گردد
به خّط او هران کو ، سر سپارد
مثال « جنتی » ، موقوف گردد
🌀👇شاعر👇
6 – 10 – 1398 – شفیعی مازندرانی
@gharar_a
🔸بازتاب رزمایش مشترک دریایی ایران در رسانههای خارجی
🔹آسوشیتدپرس: برخی معتقدند که این رزمایش واکنشی به اقدامات آمریکا و عربستان در منطقه است. تهران تمایل دارد همکاریهای نظامی با پکن و مسکو را افزایش دهد.
🔹اسپوتنیک: این رزمایش در حالی برگزار میشود که آمریکا در تدارک ایجاد ائتلافی در نزدیکی آبهای ایران است. این رزمایش با هدف ارتقای صلح، دوستی و امنیت در منطقه برگزار شده است.
🔹 دیلی میل: ایران، روسیه و چین رزمایش دریایی «بیسابقهای» را در میان نارضایتی غربیها برگزار کردهاند. رزمایش مذکور در حالی انجام میشود که واشنگتن با نادیده گرفتن توافق هستهای ایران و فعال کردن مجدد تحریمها علیه ایران، تنشها در رابطه با برنامه هستهای ایران را افزایش داده است.
🔹آناتولی: برگزاری این رزمایش یک نمایش قدرت علیه آمریکا و حاکی از افزایش مرزهای دفاعی ایران در حوزه دریاست.
@gharar_a
🔰سخن هفته جدید خط حزبالله
✅ تکیهگاه مردم
➕چرا حضور دولتمردان در کنار مردم خونگرم خوزستان واجب است
🔻خورشید روز پنجم دیماه سال ۸۲، هنوز سر نزده بود که زلزلهای به بزرگی ۶/۶ ریشتر، شهر تاریخی بم را لرزاند. زلزله اگرچه ۱۲ ثانیه بیشتر طول نکشید، اما در همین مدت زمان ناچیز، خرابی و خسارت فاجعهآوری بر جای گذاشت، آنچنانکه طبق آمار رسمی، تقریبا همهی شهر با خاک یکسان شد و ۲۶ هزار نفر کشته، ۳۰ هزار نفر زخمی، و بیش از ۱۰ هزار نفر نیز بیخانمان شدند. حیرت و سرگشتگی و افسردگی، به جهت از دست دادن خانواده و اندوختههای کموبیش زندگی، بر همهی افرادی که از این حادثه جان سالم به در برده بودند، سایه افکند بود. هنوز اما ساعاتی از اعلام خبر زلزله نگذشته بود که رهبر انقلاب، پیامی دراینباره صادر کردند: «بر همهی دستگاههای مسئول در استان کرمان و در مرکز لازم است که با همهی توان و با سرعت به یاری مردم زلزلهزده بشتابند و وسایل مورد نیاز را بهخصوص با توجه به فصل سرما برای آنان فراهم کنند. از همهی مردم عزیزمان بهخصوص در مناطق نزدیک به آن شهرستان درخواست میکنم که به هر اندازهی ممکن، به برادران و هممیهنان آسیبدیده و مصیبتزدهی خود یاری برسانند.» ۱۳۸۲/۱۰/۵
🔸«کار فوقالعاده»، برای حل مشکل مردم بم
اما رهبر انقلاب به همین پیام اکتفا نکردند. سه روز بعد، خود مستقیما وارد بم شده و «رو در رو»، با مردم مصیبتزدهی شهر به گفتگو نشستند و دردلهای آنان را شنیدند. همان روز، رهبر انقلاب در جمع مردم بم، چنین گفتند: «در این چند روز غالباً قلب من زیر فشار مصیبت و غم مردم بم قرار داشت و الان که وضعیت را دیدهام، خیلی بیشتر زیر فشار قرار دارد. همهی ما وظیفه داریم. مسئولان در اینجا، در استان کرمان، در تهران و در همهی مراکز دیگرِ کشور، طبق مدیریّت متمرکزی که تشکیل شده است و انشاءاللَّه تقویت باید شود، امکاناتشان را بسیج کنند و به این مردم کمک نمایند... ما آمدیم به شما تسلیت عرض کنیم و به شما بگوییم که در غمتان شریک هستیم؛ اگرچه شما خودتان هم این را میدانید. بنده دلم از شما جدا نیست. جوانانی که در این حادثه از دست رفتند و عزیزانی که دلها را داغدار کردند، عزیزان خود ما هستند؛ اینها مثل فرزندان خود من هستند؛ حقیقتاً و عمیقاً دل ما را هم داغدار کردند.» ۱۳۸۲/۱۰/۸
۱۸ روز بعد، مجددا رهبر انقلاب، بهصورت سرزده، و با لباسی مبدل، به بم رفته و در بازدیدی میدانی، از نزدیک در جریان کم و کیف کارهای انجامشده قرار گرفتند. بعضی از مردم که انتظار دیدن رهبر انقلاب، آن هم با آن شمایل را نداشتند، هم تعجب کردند و هم از حضور ایشان، دلگرم و خوشحال شدند. همان روز، رهبر انقلاب در پاسخ به این سؤال خبرنگار صداوسیما که «با توجّه به اینکه با فاصلهی نسبتاً کوتاهی مجدّداً به بم بازگشتید، لطفاً علّت آن را بفرمایید.»، چنین گفتند: «من آن روز به آقایانِ هیأت دولت گفتم «فوقالعادگی مسألهی بم نباید فراموش شود»؛ اما روزنامهها نوشتند «مسألهی بم نباید فراموش شود»! معلوم است که مسألهی بم فراموش نخواهد شد. آنچه احتمال داشت فراموش شود و من سفارش کردم فراموش نشود، فوقالعاده بودن این مسأله است. ما اصرار داریم که این مسأله در روال کارهای عادّی قرار نگیرد؛ چون حادثه فوقالعادهای است و حتماً باید رسیدگىِ فوقالعاده شود.» ۱۳۸۲/۱۰/۲۶
🔸 دوام جمهوری اسلامی، به مردمی بودن مسئولان است
«آنچه ما بهعنوان دولت اسلامی و حکومت اسلامی بایستی بهطور دائم در نظر داشته باشیم این است که باید حکومت علوی را معیار خودمان قرار بدهیم، خودمان را با حکومت علوی بسنجیم؛ هر مقداری که بین ما و آن حکومت فاصله است، آن را عقبماندگی بهحساب بیاوریم... شاخص عمده در حکومت علوی، یکی عدالت است، یکی پارسایی و پاکدامنی است، یکی «مردمی بودن» و «با مردم بودن» است.» ۹۷/۶/۷ «جمهوری اسلامی - که از انقلاب اسلامی برخاسته است - یک واحدی است که داری دو بعد است: اسلامی بودن و مردمی بودن؛ هم اسلامی است، هم مردمی است. و مردمی است، چون اسلامی است؛ چون اسلام دین جامعه است... اسلام یک دین مردمی است؛ یک دینِ مسئولیت عمومی است.» بنابراین اگر «مردمی بودن»، جزء جداییناپذیر جمهوری اسلامی است، این خصیصه میبایست همیشه و هر لحظه وجود داشته و تداوم پیدا کند. (@khattehezbollah)...
▫️مطالعه ادامه متن👇
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=44472
@gharar_a
#خاطرات_شهید
من یک حق داشتم!
خاطره ای از یک #شهید #نماینده_مجلس . . .
وارد سلف سرویس شدم. ساعت حدود 1 و 45 بود و به کلاس نمیرسیدم و صف غذا طولانی بود.
دنبال آشنایی میگشتم در صف تا بتوانم سریعتر غذا بگیرم.
شخصی را دیدم که چهرهای آشنا داشت و قیافهای مذهبی. نزدیک شدم و ژتون را به او دادم و گفتم: برای من هم بگیر.
چند لحظه بعد نوبت او شد و ژتون مرا داد و یک ظرف غذا گرفت.
و برای من که پشت میز نشسته بودم، آورد و خودش به انتهای صف غذا برگشت و در صف ایستاد.
بلند شدم و به کنارش رفتم و گفتم: چرا این کار را کردی و برای خودت غذا نگرفتی؟
گفت: من یک حق داشتم و از آن استفاده کردم و برای شما غذا گرفتم و حالا برمیگردم و برای خودم غذا میگیرم.
این لحظهای بود که به او سخت علاقهمند شدم و مسیر زندگیام تغییر کرد.
#نماینده_مجلس
#شهید_عبدالحمید_دیالمه🌷
@gharar_a
💠 حدیث روز 💠
💎 راهکاری برای رهایی از خواری نادانی
🔻پیامبر اکرم صلياللهعليهوآله:
مَن لَم يَصبِر عَلى ذُلِّ التَّعَلُّمِ ساعَةً بَقِيَ في ذُلِّ الجَهلِ أبَدا
⏳ آنكه ساعتى خوارىِ فراگرفتن علم را تحمّل نكند، براى هميشه در خوارى نادانى خواهد ماند.
📚 بحارالأنوار، ج ۱، ص ۷۷
@gharar_a
💥سنتی که ده ساله شد
♻️ بعد از حماسه 8 دی گرگان در سال 88 که مردم دیندار و ولایتمدار دارالمؤمنین گرگان فتنه را با راهپیمایی پرشور خود محکوم کردند و آیت الله نورمفیدی نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان نیز در آن مراسم شرکت کرد و البته شعارهایی نیز داده شد .
⚡️وی بعد از آن تاریخ دیگر در هیچ مراسمی با تابلو محکوم کردن فتنه و گرامیداشت مراسم یوم الله 9 دی در استان حاضر نشد .
❌ منتقدین وی بر این باورند که به دلیل دوستی وی با برخی سران فتنه ( کروبی ، موسوی و خاتمی) و مجمع روحانیون مبارز، تمایلی در ایشان برای محکوم کردن فتنه وجود ندارد .
💢نکته جالب اینکه همه ساله در ایام 9 دی آیت الله نورمفیدی ترجیح می دهد یا گرگان نباشد یا اگر هم هست نمازجمعه را نخواند تا مجبور به موضع گیری درباره فتنه 88 نشود.
⚡️این سنت امسال هم اجراشد و نمازجمعه 6 دی 98 گرگان را حجت الاسلام قربانعلی برقرار اقامه کرد.
@gharar_a
18.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | مردمی بودن به ادعا نیست
👈 باید مثل مردم زندگی کنیم و با طبقات مختلف مردم انس بگیریم
🔻 حضرت آیتالله خامنهای در ابتدای جلسه درس خارج فقه روز سهشنبه ۱۳۹۸/۱۰/۰۳ ضمن شرح حدیثی درباره سیرهی پیامبر اعظم صلیالله علیه و آله و سلم به بیان اهمیت مردمی بودن و انس گرفتن با طبقات مختلف مردم پرداختند.
🔺 پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR این شرح حدیث را منتشر میکند.
@gharar_a
🔵 عاقبت نظام چه میشود؟‼️
🖌 #حسین_قدیانی
🔻 سؤال «عاقبت نظام چه میشود؟» را این روزها حتی جوانان پرشور انقلابی هم از خود میپرسند، چه برسد به توسریخوردههای قدیمی سیاسی!
🔹 به مجرد تقاضا برای فلان تجمع سراسری که البته آخرینش یعنی ۵ دی ۹۸ اصلا و ابدا نگرفت، ایبسا که با خود زمزمه میکنند؛ «عاقبت نظام چه میشود؟» ازقضا خیلی هم سؤال بدی نیست! اساسا آدمی باید از فرجام هر واقعهای بلکه از عاقبت خودش یک برآوردی داشته باشد لیکن ایراد بزرگ من و ما این است که عمدتا خدا را در محاسبات خود فراموش میکنیم! و این از قلت ایمان و توکل نشئت میگیرد!
🔹 بپذیریم که باوجود همه درستیها و راستیهای نهفته در یک سؤال، گاهی سؤالاتی میپرسیم که پرده از بزرگترین ضعف اولاد آدم برمیدارد؛ ترس! چند روزی است که وارد ماه دی شدهایم و تو بگذار بنویسم که ناظر بر ۱۹ دی ۵۶ و کربلای ۴ سال ۶۵ مرتب این ۲ پرسش در اذهان شکل میگرفت که «عاقبت نهضت چه میشود؟» یا «عاقبت جنگ چه میشود؟»
🔹 و مگر چه شد عاقبت جنگ، بعد از آن شکست تلخ در نخستین روزهای زمستان ۶۵؟ جز اینکه خداوند خیلی زود بساط کربلای ۵ را راه انداخت تا پیروزی جایگزین شکست شود؟ باری در خاطرات حاج قاسم میخواندم که بعد از شکست در کربلای ۴ همه درگیر این سؤال روی مخ شده بودند که «عاقبت جنگ چه میشود؟»
🔹زمینی هم اگر نگاه کنیم، عاقبت جنگ این شد که حتی مجامع بینالمللی صحه بر تجاوزگری صدام گذاشتند! آری! به یمن خون شهدای وطن، ایران مشغول مقدسترین دفاع تمام تاریخش بوده و ۸ سال تمام ایستادگی کرد و یکوجب هم از خاک پاکش کوتاه نیامد! هم در عصر پهلوی و هم در عصر قاجار، با جنگ یا بیجنگ، کم سرزمین شوهر ندادیم به اجنبی! چه میگویم که حتی در اعصار تاریخی هم که گاهی زیاده از حد و ناسیونالیستی به آنها میپردازیم، گاه مواجه میشویم با تلخترین شکستها از قبیل آن بلا که اسکندر بر سر تخت جمشید آورد! حالا عاقبت هخامنشیان را بیخیال!
✅ زمستان سال ۵۶ واقعاً چه کسی فکر میکرد که یکسال دیگر میوه نهضت انقلاب اسلامی، استقرار نظام جمهوری اسلامی شود؟ آری! ما غافلیم از الطاف الهی! ما توهم زدهایم خدا این نظام را با این دولت میسنجد ولی نه! الله پاسدار خون شهیدان است! و خدا نهضت و نظام ما را از کانال بچههای کانال کمیل محاسبه میکند و قصور و تقصیر هیچ دولتی را پای خمینی و خامنهای و اینهمه شهید نمینویسد! اگر نظام ثمره نهضت شد، ثمره خون شهدا هم گشایش راه ظهور است انشاءالله...
@gharar_a