🔴 سخنی با برادرم #فتاح ( یادداشت امروز کیهان به قلم حسین شریعتمداری)
#قسمت_پایانی
5⃣ باید از برادر عزیزمان جناب فتاح پرسید که آیا به بازتاب اظهارات خود در رسانههای دشمنان تابلودار نظام توجه فرمودهاید؟ چرا برای شما که فرزند انقلاب و از مسئولان شیفته خدمت هستید، اینهمه کف و سوت میزنند؟! آیا غیر از این است که جنابعالی با اظهارات غیرواقعی خود بسیاری از پایگاههای نظام نظیر سپاه و ارتش را که دشمن بارها از آنها زخمهای کاری برداشته و سیلیهای سخت خورده است، زیر سؤال برده و با ادعاهای غیر واقعی خود به سوءاستفاده! متهم کردهاید؟! حتماً سخن حکیمانه و توصیه عالمانه حضرت امام(ره) را به خاطر دارید که هرگاه دشمن زبان و قلم به تمجید از شما گشود، بدانید که به خطا رفته و در زمین دشمن به کار گرفته شدهاید. (نقل به مضمون) برادر عزیز برفرض که ادعای جنابعالی صحت داشته باشد -که ندارد- آیا اگر فلان ملک بنیاد در اختیار فلان بخش ارتش و سپاه قرار گرفته باشد سوءاستفاده شخصی شده است؟ و یا گناهی بزرگ و خطایی نابخشودنی رخ داده است؟ که در صفحه تلویزیون ظاهر میشوید و آنها را چنان به باد انتقاد میگیرید که گویی ارتش و سپاه دشمن هستند؟!
6⃣ و در خاتمه این سخن نیز گفتنی است که هنری کیسینجر افعی مار خورده آمریکایی در وصف حضرت امام رضوان الله تعالی علیه میگفت «او در برخورد با دشمنانش هم صادق بود» و از حضرت آقا به خاطر دارم که میفرمودند؛ حتی وقتی درباره دشمنان هم سخنی میگوئید یا مطلبی مینویسید توجه داشته باشید که باید در محضر خدا پاسخگو باشید. با شناختی که از آقای فتاح دارم اظهارات ایشان برایم باور کردنی نیست و این احتمال وجود دارد که ماجرای یاد شده از سوی برخی مشاوران ناهمخوان و یا کمدان رقم خورده باشد! و اگر از جانب خود ایشان باشد که...!
🔹 و بالاخره برادر عزیزم آقای فتاح از میزان ارادت نگارنده به خود با خبر است و از این روی امیدوارم با مطالعه وجیزه پیشروی ابرو درهم نکشند و این نوشته را سخنی دلسوزانه از برادری به برادر دیگر تلقی فرمایند...
#پایان
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
⭕️استراتژی جدید آمریکا در قبال ایران به توصیه اندیشکده آمریکایی
🔹 اندیشکده امنیت نوین آمریکایی طی گزارشی بیان میکند که تجربه برجام نشان داد توافق با ایران شدنی است و تجربه «فشار حداکثری» نیز نشان داد اقتصاد تحریمپذیر ایران همچنان اهرمهای فشار مناسبی در اختیار آمریکا میگذارد. گزارش مذکور در این راستا سه مرحله برای محدود کردن برنامههای هستهای و منطقهای ایران به دولت آتی آمریکا پیشنهاد کرده است:
🔹 اول در ازای بازگشت کامل ایران به برجام، دولت آمریکا نیز به این معاهده بازگردد و آتشبس موقتی تحت عنوان «آرامش در برابر آرامش» برای توقف حملات نظامی در غرب آسیا منعقد شود. سپس تا انتخابات ریاستجمهوری ایران به مشاوره داخلی با کنگره و مشاوره خارجی با متحدان منطقهای در غرب آسیا بپردازد. نهایتاً پس از انتخابات ایران، به صورت همزمان و مجزا، مذاکره با هدف تحدید بیشتر برنامه هستهای و کاهش فعالیتهای منطقهای ایران را دنبال کند.
🔹 در این میان چهار سناریو برای برجام در پیشروست: تعلیق موقت و محدود تحریم نفت در ازای توقف توسعه برنامه هستهای؛ بازگشت کامل ایران و آمریکا به توافق؛ تمدید غروبهای برجام در ازای رفع تحریمهایی بیشتر از مفاد برجام و نهایتاً مذاکره فوری برای توافق جامعتر.
🔹 بنابر این گزارش درباره برجام، لازم است تغییراتی صورت بگیرد که ضمن جلب نظر کنگره برای تبدیل آن به قانون، رضایت عربستان و دولتهای اقماریاش در خلیج فارس در کنار رژیم صهیونیستی نیز جلب شود. زیرا بدون نظر مثبت آنان، توافق پایداری شکل نمیگیرد. بدین منظور شاید لازم باشد مشوقهای اقتصادی بیشتری نسبت به آنچه در برجام بوده، به ایران ارائه شود.
🔹 این گزارش در ادامه میافزاید که پس از انتخابات ایران، چارچوبی برای مذاکرات منطقهای ارائه میشود که طی آن اعضای برجام و اعضای شورای همکاری خلیج فارس بهعلاوه عراق حضور دارند. رژیم صهیونیستی نیز غیرمستقیم بهواسطه آمریکا و روسیه در جریان مذاکره قرار میگیرد.
🔹 محورهای مذاکرات منطقهای عبارت هستند از: عدم مداخله در امور داخلی یکدیگر؛ عدم حمایت از گروههای برانداز علیه دولتهای رقیب؛ کاهش تنش در خلیج فارس؛ کاهش تسلیحات موشکی ایران؛ کاهش تسلیحات کشتارجمعی و تحدید امکان غنیسازی هستهای دولتهای منطقه؛ پایان نبرد در سوریه، یمن و افغانستان و نهایتاً گفتوگوی ایران و آمریکا درباره عراق.
🔸 این توصیهها نشان میدهد که اتاق های فکر آمریکا در صدد هستند که با ابزار تحریف کشور را به سمت برجام های دیگر ببرند تا تحریم ها را علیه کشور گسترده تر نمایند.
دولت آتی چه ترامپ و چه بایدن حتی در صورت بازگشت به مسیر دیپلماسی، اهرمهای فشار بهویژه تحریمها را به راحتی کنار نخواهد گذاشت و اتفاقاً سعی میکند با تعلیق کوتاهمدت آن و اعطای تنفس مصنوعی به اقتصاد ایران، افکار عمومی و نخبگان کشور را برای گرایش به مذاکرات جدید با هدف رفع تحریمها، آماده سازد. ضمن اینکه این گزارش چارچوبی برای مذاکرات منطقهای و موشکی ارائه میکند که قابل توجه به نظر میرسد.
#تحریف
✅کانال بصیرت
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
⁉️چرا وزیر صمت از مجلس رای نگرفت؟
⭕️مجلس به مدرس خیابانی اعتماد نکرد/ نظر نمایندگان پیرامون خیابانی وزیر پیشنهادی صمت
◾️نمایندگان مجلس با ۱۴۰ رای مخالف، ۱۰۴ رای موافق و ۱۰رای ممتنع از مجموع ۲۵۴ آرا ماخوذه با حضور حسین مدرس خیابانی در وزارت صنعت معدن و تجارت مخالفت کردند.
❌نمایندههای مخالف:
🔹حاجی دلیگانی: براساس قانون مبارزه با قاچاق کالا، آقای مدرس خیابانی ۷ سال فرصت داشتند برای کالاها شناسه رهگیری ایجاد کنند اما نکردند.
اگر در هر جای دیگری مدیری مانند آقای خیابانی عمل میکرد به عنوان اخلال در نظام اقتصادی ایشان را مجازات میکردند نه این که پیشنهاد وزارت به ایشان دهند.
🔹عنابستانی: این آقایان میگویند تولید خودرو بیشتر شده است، اتفاقا در واقعیت میبینیم کمتر هم شده است/معلوم است مافیای خودرو کار خودش را میکند این بین پس وزارت کجای کار بوده است؟
🔹گودرزی: ما دلمان برای آقای مدرس خیابانی میسوزد و میگوییم خودت را خراب نکن. نمیتوانی این وزارتخانه را جمع کنی زیرا ۱۵ ماه بالاترین اختیارات را داشتی.
✅نمایندههای موافق:
🔹بابایی: ما یک روز هم این وزارت را خالی بگذاریم اشتباه کردهایم/ خیابانی را ما انتخاب کردیم چرا که هر زمان با او کاری بود سریعا میآمد
🔹ذاکر: خیابانی سابقه کار روشنی دارد و اشراف به کار دارد و در این احوال خیابانی گزینه مناسبی برای این وزارت است
🔹رسولی نژاد: سلامت در کار همیشه در کار خیابانی با دقت رعایت شده است
🔹 خدابخشی: در دوران اوج کرونا که دشمنان منتظر کمبود کالا بودند خیابانی با مدیریت جهادی ماسک و اقلام بهداشتی و کالاهای اساسی را به وفور در فروشگاهها در دسترس مردم قرار داد
✅کانال بصیرت
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
7.pdf
199.4K
نسخه pdf
✳️ اختصاصی / تلخیصی از نکات مهم کتاب "خدمات متقابل اسلام و ایران " ( اثر شهید مرتضی مطهری)
✏️ به قلم حجت الاسلام و المسلمین جلالی اصل
🛑 بخش ششم: درد مشترک
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح_شهید_کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
اقتصادی.doc
35.3K
نسخه word
✳️ یادداشت/ فرصتسازی تهدیدات با فروش اوراق سلف موازی
✏️ دکتر علی قاسمی- کارشناس مسایل اقتصادی
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح_شهید_کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
7.doc
40.4K
نسخه word
✳️ اختصاصی / تلخیصی از نکات مهم کتاب "خدمات متقابل اسلام و ایران " ( اثر شهید مرتضی مطهری)
✏️ به قلم حجت الاسلام و المسلمین جلالی اصل
🛑 بخش ششم: درد مشترک
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح_شهید_کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
سیاسی.doc
34.3K
نسخه word
✳️ یادداشت/ کفش آهنی جریان تحریف
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح_شهید_کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
اقتصادی.pdf
91.6K
نسخه pdf
✳️ یادداشت/ فرصتسازی تهدیدات با فروش اوراق سلف موازی
✏️ دکتر علی قاسمی- کارشناس مسایل اقتصادی
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح_شهید_کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
هدایت شده از زمانه
🔴 #تحلیل | پیامهای مثبت و منفی استعفای هوک به ایران
🔻 #زمانه | برکناری برایان هوک رئیس گروه اقدام ایران در وزارت خارجه آمریکا و احتمال بالای انتصاب الیوت آبرامز به جای او را نباید تنها به معنای شکست سیاست فشار حداکثری علیه ایران تفسیر نمود. این جابجایی جدید با توجه به سابقهای که آبرامز دارد و یک شخصیت توانمند در حوزههای اجرایی و عملیاتی محسوب میشود و روابط تنگاتنگی که با لابیهای صهیونیسم میتواند به معنای تشدید فشارهای سیاسی، اقتصادی و دیپلماتیک علیه ایران در ماههای پایانی دولت ترامپ باشد.
🔹باید توجه داشت برایان هوک پیش از آنکه یک مدیر اجرایی باشد یک متخصص و نخبه دانشگاهی است و در مباحث تئوریک آدم توانمندی است. برخلاف الیوت آبرامز که یک مدیر و سیاستمدار کارکشته در حوزه عملیات و اجراست.
🔹الیوت آبرامز که سابقهی کار در دولت ریگان و جرج بوش پدر را دارد و یکی از طراحان جنگ عراق در سال ۲۰۰۳ به شمار می رود، جزو نئوکانهای رادیکال به شمار میرود که معتقدند فاصله استفاده از قدرت سخت و قدرت نرم به اندازه یک تار مو است.
🔹در تندروی و سیاستهای رادیکالی آبرامز سیاستمدار نئوکان همین بس که در نشریات چپ آمریکایی از او با عنوان جنایتکار جنگی و عامل نسلزدایی نام برده میشود. آبرامز برخلاف هوک، هم یک تئوریسین و استراتژیست حوزه سیاست خارجی است و هم یک فرد اجرایی است. او یکی از ۳ استراتژیستهای اصلی سیاست خارجی آنریکا از دوران ریگان بوده است که با انجمن حمایت از اسرائیل روابط تنگاتنگی دارد.
🔹آبرامز که متخصص حفظ امنیت اسرائیل نیز است، در حال حاضر مسئولیت پرونده ونزوئلا در وزارت خارجه آمریکا را بر عهده دارد.
🔹بنابراین نگاه صرفاً یکسویه و سطحی به استعفای هوک نمیتواند به یک نتیجه واقعبینانه منتهی شود، بسا اینکه نباید به عنوان مبنای تصمیمسازی هم قرار داد. در کنار تمام تفاسیر موجود، باید این جابجایی مهم در وزارت خارجه آمریکا را به عنوان یک سیگنال مهم دیگر هم تفسیر کرد که حکایت از این دارد که آمریکا به سمت تنش حداکثری با ایران در ماههای منتهی به انتخابات ۲۰۲۰ در حال حرکت است.
🖌 #حمید_خوش_آیند (کارشنارس زمانه)
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
✅ حرف روز (چهارشنبه 22 مرداد)
🔴 فرصتسازی تهدیدات با فروش اوراق سلف موازی
«گشایش اقتصادی» کلیدواژهایست که چند روز پیش رؤسای قوه مجریه و مقننه وعده آن را دادهاند و از همان روز تحلیلها و گمانهزنیهای مختلفی در رسانهها، شبکههای اجتماعی و محافل مختلف در خصوص اینکه این وعده چه میتواند باشد، صورت گرفت؛ برخی خبر از رفع احتمالی تحریمها میدادند، عدهای از پیوستن ایران به FATF گفتند و موضوعات دیگری هم بهصورت پراکنده مطرح شد؛ اما به نظر میرسد گشایش اقتصادی از طریق هیچکدام از مسائل یاد شده صورت نخواهد گرفت، بلکه یک مسئله و موضوعی است که کاملاً منشأ داخلی دارد و در صورت همراهی مردم، تا حدود زیادی احتیاجات کشور در شرایط تحریم در زمینه تأمین نقدینگی را برطرف کند. در این طرح دولت قصد دارد که اوراق سلف موازی با پشتوانه نفت خام را عرضه کند. شنیدههای اولیه حاکی از آن است که در این طرح ۲۲۰ میلیون بشکه (بهطور میانگین روزی ۶۰۰ هزار بشکه) در فاصله یکساله پیشفروش میشود. اجرای صحیح طرح میتواند دستاوردهای خوبی به همراه داشته باشد که بهصورت فهرستوار به دو مورد اساسی آن اشاره میشود:
1- با خروج آمریکاییها از برجام، جمهوری اسلامی تحت شدیدترین فشارهای اقتصادی و بینالمللی از سوی ایالاتمتحده قرار گرفته است. تحریمها و فشارهای ظالمانهای که قرار بود در عرض چند ماه ایران را به زانو درآورد و پای میز مذاکرهای بکشاند که رئیسجمهور و مقامات آمریکایی جزئیات آن را تعیین میکنند، اما اکنون باوجود همه سختیها، این خواب آشفته آمریکاییها تعبیر نشده است و درنهایت منجر به تغییر «برایان هوک» مسئول میز ایران انجامید. به نوعی میتوان گفت جمهوری اسلامی ایران ظرفیتهای خاص اقتصادی دارد که در صورت آزادسازی ظرفیتها، هم از حربه دشمن خلاصی یابد و هم آن تهدید را به فرصت تبدیل نماید. 2- تأمین نقدینگی بودجه یکی دیگر از دستاوردهای این طرح است که در برآورد اولیه، حدود ۱۹۰ هزار میلیارد تومان تأمین مالی از اجرای این طرح عاید دولت میشود که در صورت تحقق، بخش زیادی از کسری بودجه دولت برای سال 99 جبران میگردد.
نکته مهم در طرحهایی در این سطح که از سوی دولت مطرح میشود، اعتماد سرمایهگذاران، بهویژه سرمایهگذاران خرد بسیار تعیینکننده است. اگرچه در این اوراق، ریسک نوسان قیمت دلار و نفت وجود دارد، اما دولت در این مورد تضمین میدهد که سرمایهگذاران در هیچ شرایطی متضرر نمیشوند و حداقل به میزان سقف سود سپرده بانکی، نفع میبرند؛ اما سوابق عملکردی دولت در مواردی همچون؛ سپردههای ارزی، حواشی ایجاد شده در خصوص عرضه صندوق دارا دوم و سابقه فروش سکه برخلاف مواضع اعلامی، استقبال جدی مردم از این طرح را در هالهای از ابهام قرار داده است. (نویسنده: علی قاسمی)
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ گزارش روز (چهارشنبه 22 مرداد)
🔴 کفش آهنی جریان تحریف
افول آمریکا یک واقعیت است و نیاز به اثبات ندارد، حتی آمریکاییها خودشان هم میگویند که در حوزههای مختلف، روند آمریکا، روند افت قدرت است. بااینحال آمریکا تلاش میکند ایران را وجهالمصالحه نجات خود قرار دهد و با طرحهای مختلف فشار حداکثری و میز مذاکره به دنبال رهایی از فشارهای درونی و بیرونی است.
گزارههای خبری: آمریکا برای عبور از مشکلات در سالهای اخیر به اقداماتی متوسل شد و در داخل پاسخهایی هم داده شد که عبارتاند از: 1- فشار حداکثری: پمپئو گفت ما به دنبال تشدید تحریمها در حوزههای مختلف هستیم و ایرانیها اگر میخواهند فشارها برداشته شود، در ۱۲ مورد باید اقداماتی را انجام دهند. وقتی شما آن ۱۲ مورد را نگاه میکنید، میبینید که باید استقلال، عزت، هویت، توانمندیها و ابزار دفاع و ... را به آمریکاییها تقدیم کنیم تا گوشهای از تحریمها را بردارند. 2- دام مذاکره: نگاه آمریکاییها این است تا به آنچه در طی این ۴۱ سال گذشته نتوانستهاند برسند، با مذاکره برسند که آنهم متوقف کردن حرکت ملت ایران، گرفتن هویت دینی ملت ایران و ... است. چون وقتی آمریکاییها کشوری را تحتفشار و تحریم وادار به مذاکره میکنند، یعنی باید پای میز مذاکره خواستههای آنها را بپذیرید. 3- اعتماد به مذاکره : نگاهی در کشور وجود داشت که میگفت با مذاکره میتوانیم سرمایه کشورهای غربی را وارد کشور کنیم و به رشد اقتصادی ۸ درصد برسیم. بعد از مدتی دیدیم که هیچ اتفاقی که نیفتاد، تحریمها هم تشدید شد.
نکتههای راهبردی: اثرات زیانبار مذاکره در برجام هنوز برای برخیها مایه عبرت نشده است و با تحریف دستاوردهای مذاکره به دنبال برجامهای بعدی هستند: 1- جریان تحریف برای انتخابات آمریکا کفش آهنی پوشیده است و اینگونه فکر میکنند که منتظر انتخابات آمریکا باشیم تا اگر دموکراتها بیایند، ما میتوانیم به میز مذاکره برگردیم، چون آمریکا هم به برجام باز خواهد گشت. این مانند همان داستانی است که پس از خروج آمریکا از برجام گفته شد ما برجام را با کشورهای اروپایی دنبال میکنیم و پس از مدتی هیچ نتیجهای حاصل نشد. 2- بخشی از اینها کسانی هستند که از ابتدا این موضوع را بهعنوان یک راهحل اساسی مطرح کردند و نمیخواهند بپذیرند که تحلیلشان تحلیل اشتباهی بوده و میخواهند بگویند راهی بهجز مذاکره با آمریکا نداریم. 3- همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند؛ اگر تحریف شکست بخورد،تحریمها قطعاً برطرف میشود. باید به این نکته توجه داشت، آنچه میتواند بر تحریفهای مذاکرات سابق غلبه کند، بحث روشنگری و تبیین است و در این شرایط راهکار شکست سد تحریف، نگاه نافذ تبیین است.
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly