فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاریخ فراموش نخواهد کرد!
🔻اینا همون #دراویش_داعشی هستند که در سال ۹۶ در خیابان گلستان هفتم تهران، مردم و حافظان نظم و امنیت رو به خاک و خون کشیدند.
🔻میدونید که برای اولین بار این داعش و جریانهای تکفیری بودند که در کشورهای اروپایی و امریکایی برای ترور، از روش زیر گرفتن با #اتومبیل استفاده کردند...
🔻بعد؛ همین دراویش به اصطلاح گنابادی (بخوانید داعشی) در #فتنه_گلستان_هفتم، آنهم در شب شهادت حضرت زهراء (س)، نه یک بار!! بلکه در #چهار نوبت!!!! مردم بی گناه رو زیرِ ارابه هاشون لِه کردند.😭
👌از #اتوبوس، #سمند، #پژوپارس و #پراید استفاده کردند!!... محمد ثلاث که اسمش یادتون نرفته؟! همون راننده ی اتوبوسِ جلاد رو میگم...😉
🔻این نامردا به جنازه شهید #محمدحسین_حدادیان هم رحم نکردند و...😭
🔻حالا مردکِ متوهم اومده نرخ تعیین میکنه و میگه: من باید بگم به چه کسی شهید بگید!! قاسم سلیمانی شهید نیست!!
بله که از نگاه شما حاج قاسم شهید نیست!! چون شهید سلیمانیِ عزیز، نسل داعشی ها و تکفیری ها رو درآورد و توِ درویشِ زپرتی هم حسابی سوختی؛ نه؟؟؟😉
@ghasedak40
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام حسین (ع):
محبت اهل بیت، سبب ریزش گناهان میشود، همانگونه که باد برگ درختان را میریزد.
یکشنبه ۱۶شهریور ماه ۱۳۹۹
با بهترین تحلیل های سیاسی ما را همراهی کنید
🔰🔰🔰🔰
@ghasedak40
▼حرف روز
شما هم میتوانید مثل سپاه باشید؟
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء(ص) سپاه اعلام کرد، فاز سوم پروژه آبرسانی به منطقه غیزانیه خوزستان روز یکشنبه(امروز) بهطور رسمی افتتاح خواهد شد تا دغدغه بهحق مردم عزیز این منطقه در دسترسی به آب سالم و دائمی برطرف شود. به گفته دکتر محمد «علیرغم اینکه تصور میشد اجرای این پروژه به علت وضعیت آبوهوای بسیار گرم و شرایط محیطی سخت، دو ماه به طول بینجامد، اما در مدت زمانی بسیار کمتر از موعد پیشبینیشده، تکمیل شد». این خبر، نمونه یک «خبر خوب» در حوزه رسانه است؛ امیدوارکننده، واجد سرعت و دقت بالای انجام پروژه و در یک کلمه کار تمیز جهادی، خداپسندانه و غزوهای بیمنت. بهراستی چرا سپاه میتواند در شرایط تحریمی و کرونایی، یکسان و بلکه بدتر از شرایط دیگر سازمانها و وزارتخانهها دست به این قبیل اقدامات بزرگ بزند؟ آیا دیگر نهادها و سازمانها نیز میتوانند؟
نکات تحلیلی: 1- سپاه یک مجموعه انسانی دغدغهمند و دلسوز مردم است که رسالت بسیار بزرگی را بر دوش خود احساس میکند و آن مسئولیتپذیری در برابر راحتی و رفاه مردم است. این هدف روزی در سنگرنشینی جنگ و دفاع از امنیت و عزت مردم خود را نشان میدهد و روزی در به راه انداختن ابزار و ماشینآلات سنگین بیتالمال برای سازندگی کشور و امروز، کمک به طراحی، ساخت و تقویت زیرساختهای صنعتی و خدماتی و مبارزه بیامان با مفاسد اقتصادی! 2- آیا دیگران نیز میتوانند مانند سپاه باشند؟ بله، بهشرط آنکه وجودشان سرشار از دغدغه برای مردم باشد و از بزرگی راه، دوری مقصد، صعبالعبوری مسیر خدمت بیمنت و خار مغیلان سرزنشها و هجمهها و تحریف واقعیات نهراسند. 3- اتفاقاً یکی از بخشهای سپاه که همواره دشمنان عملکرد آن را تخریب کردهاند، همین قرارگاه خاتم است؛ اما سختی خدمت بیمنت به مردم در همزادی باور و ایمان به راه و درستی این گزاره پرمغز رهبر حکیم انقلاب که «بزرگترین مبارزه با آمريكا، خدمت به مردم است» سپاه را روئینتن در برابر سهگانه شوم تحریف، نفوذ و انحراف کرده و به آینده امیدوار ساخته است؛ آیندهای که تنها با عبور از «نمیشود» و «نمیتوانیم» حاصل میشود.
نکته راهبردی: سپاه با شدیدترین تهمتها و روایتهای «تحریف» شده مواجه است؛ اما در کنار کار جهادی و خدمت مضاعف، از بصیرت بخشی و پرتوافکنی به صحنه وارونه ترسیمی از سوی کارگردانان تحریف نیز غافل نمیشود. تاکتیکها و تکنیکهای خدمترسانی شاید عوض شوند، اما هدف و راهبرد اصلی، یعنی «تفکر خدمت بیمنت به مردم» توأم با قطبنمای بصیرت محال است در سپاه تغییر کند. بیتعارف اگر روزی چنین شود، دیگر سپاه، سپاه تراز انقلاب و مردم نخواهد بود.
▼گزارش روز
کلید توسعه را درست بچرخانیم!
بیش از 7 سال است که سیاست و اقتصاد کشورمان از سیاست خارجی و رفتار بازیگران خارجی تأثیر گرفته؛ اتفاقی که برخلاف قاعده اصلی حکمرانی است. رفتار صحیح حکمرانی آن است که سیاست خارجی تأثیر گرفته از سیاست داخلی و ظرفیتهای بومی باشد که عمده توانمندیها و ایستادگیها و مقابله به مثلهای ایران در مقابل دشمنان و رقبای خارجی خود طی دهههای بعد از انقلاب اسلامی، وجود این سازوکار در سیستم حکمرانی کشور بوده است. تمرکز بر قوی شدن از درون، رشد تولید و اقتصاد قوی، قدرت نظامی قوی و ویژگیهای بومی ازایندست، قدرت چانهزنی دستگاه دیپلماسی کشور را برای حصول منافع کشور بالا میبرد و عکس آن نیز نتیجه عکس داده و وادادگی را در پی خواهد داشت.
گزاره خبری: وزیر خارجه سوئیس که دیروز (شنبه) به کشورمان سفر کرده است، با اشاره به نقش میانجیگرانه کشورش بین ایران و آمریکا، تصریح کرد: «تلاش سوئیس آن است که حداقلهای گفتوگوی بین دو کشور برقرار شود.» سوئیس حافظ منافع آمریکا در ایران است؛ بنابراین شنیدن سخنانی از جنس مذاکره و گفتوگوی فیمابین ایران و آمریکا از زبان «ایگناتسیو کاسیس»، وزیر امور خارجه این کشور، موضوعی است که از قبل نیز پیشبینی میشد؛ اما چرا عدهای در داخل با آبوتاب فراوان این خط رسانهای، به دنبال مذاکره مجدد با آمریکا به هر طریق ممکن هستند؟!
گزاره تحلیلی: اگر نیت طرفداران مذاکره با آمریکا، پیشرفت و توسعه کشور است، باید گفت؛ تجربه نشان میدهد که در دنیا کشوری نیست که بدون توجه به قدرت داخلی به توسعه پایدار رسیده باشد. حتی کشورهایی که سختترین شکست را در جنگهای جهانی متحمل شدند، چندین دهه به توسعه و فعالسازی توان داخلی خود تکیه کردند که امروز توانستهاند به توسعه و پیشرفت اقتصادی دست یابند. اجرای تئوری توسعه وابسته در دوران سازندگی و توسعه بر اساس نگاه همزاد پندارانه و برقراری روابط دوستانه با دشمنان ملت ایران در دوره اصلاحات و در دوره کنونی نیز سیاست بستن با کدخدا که بعد از هفت سال دستاوردهای آن در کشور کاملاً مشهود است، در کنار تجربههای موفق تکیه بر توان داخلی در مدیریت دوران سخت جنگ تحمیلی و دوران تحریمها ازجمله تجربههای پیش روی جمهوری اسلامی ایران است. بر اساس نتایج این تجربیات است که میتوان گفت؛ قانون توسعه و رشد ایران باید از مسیر داخلی عبور کند و اکنون بعد از اینهمه تجربه، وقت آن رسیده است که کلید توسعه را در مسیر صحیح چرخانید.
🌷به نام خدا
🌷فوایدخداترسی
🌷۱.موفقیت وپیروزی بردشمنان خدا
ذالک لمن خاف مقامی وخاف وعید
14 سوره ابراهیم
🌷۲. دو باغ در بهشت
لمن خاف مقام ربه جنتان...۴۶ الرحمن
🌷۳. بهشت خدا
اما من خاف مقام ربه ونهی النفس عن الهوی فان الجنه هی المأوی...۴۰ نازعات
هرکس ازخداحیاکند وباخوسته های شیطانی دل مخالفت کندجایش بهشت است
🌷۴.نشانه خداترسی، توجه به تذکرات منادیان خداست
سیذکرمن یخشی... سوره اعلی
🌷۵. من یطع الله ورسوله ویخش الله ویتقه فاولئک هم الفائزون...۵۲ نور
نتیجه اطاعت از خدا وخداترسی،رسیدن به فوز وسعادت است
#مولا_جانم
حال ما دنیا نشینان بی تو اصلاً خوب نیست
بی تو در دنیای ما جز فتنه و آشوب نیست
باغ های این حوالی را همه سرما زده
دور از خورشید هرگز حاصلی مرغوب نیست
بی تو آداب مسلمانی دگرگون گشته است
شیعه ی این روزها چندان به تو منسوب نیست
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ
#احکام_خمس
☑️سئوال
شوهرم اعتقادی به پرداخت خمس به مراجع را ندارد و می گوید من خودم خرج می کنم. لطفا مرا راهنمایی کنید که چه باید بکنم ما تمام دارایی مان با هم است. مشکل اصلی من اعتقاد شوهرم است.
✅پاسخ
اگر در آمد مستقلی دارید که به آن #خمس تعلق می گیرد باید خودتان مستقلاً خمس آنرا پرداخت نمائید. و اما نسبت به اموالی که از در آمد شوهرتان تهیه شده است باید توجه داشته باشید بسیاری از در آمد ها قبل از اینکه خمس به آنها تعلق بگیرد مصرف می شود چون در آمد ایشان تا وقتی به سر سال خمسی نرسیده باشد که خمس ندارد، اما اگر مجبور هستید در اموالی که یقین دارید خمس به آنها تعلق گرفته و خمس آن پرداخت نشده است، مصرف کنید (مثل خوراکی هایی که از درآمد سال قبل تهیه شده و تا سر سال خمسی مصرف نشده)، باید از مرجع تقلید خود اجازه بگیرید و در آنها تصرف کنید.
عابدی معروف به نانوایی رفت و چون لباس درستی نپوشیده بود نانوا به او نان نداد و عابد رفت.
مردی که آنجا بود عابد را شناخت، به نانوا گفت این مرد را می شناسی؟
گفت: نه.
مردگفت: فلان عابدبود.
نانوا گفت: من از مریدان اویم، دوید دنبالش و گفت می خواهم شاگرد شما باشم، عابد قبول نکرد.
نانوا گفت اگر قبول کنی من امشب تمام آبادی را طعام می دهم، عابد قبول کرد.
وقتی همه شام خوردند، نانوا گفت: سرورم دوزخ یعنی چه؟ عابد پاسخ داد :
"دوزخ یعنی اینکه تو برای رضای خدا یک نان به بندۀ خدا ندادی ولی برای رضایت دل بندۀ خدا یک آبادی را نان دادی.
96-08-14 rafiee.mp3
1.64M
🔖منبر کوتاه🔖
#استاد_رفیعی
#حق_الناس
رعایت حق الناس در زندگی
╭┅─────────┅╮
🌺 @ghasedak40
╰┅─────────┅╯
🌷ایمان به چی باید داشته باشیم؟
🌷لکن البر من آمن بالله.........۱۷۷ بقره
🌷بر وتقوا، چیست؟
۵ ایمان و ۵ عمل
🌷۱.ایمان به خدا
🌷۲. ایمان به زندگی جاودانه بعدازمرگ
🌷۳. ایمان به قرآن
🌷۴.ایمان به فرشتگان
🌷۵.ایمان به پیامبران
🌷۵ عمل:
🌷۱. مال دادن در راه خدا
🌷۲. به پا داشتن نماز
🌷۳..دادن زکات
🌷۴. وفای به عهد
🌷۵. صبوربودن
🌷آیه ۱۷۷ بقره
🦋نسخه های شفابخش
هیچوقت وارد گذشته هیچ آدمی نشو و زیر و روش نکن، حتی عزیزترینت!
زیباترین باغچه را هم که بیل بزنی حداقل یه کرم توش پیدا میکنی...
▫️حاج محمد اسماعیل دولابی
┄•❁🌼#تربیت_نیروی_مومن_انقلابی 🌼❁•┄
@ghasedak40
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙آیت الله مجتهدی تهرانی(ره)
آقا یه کسی این همه خوبی داره،
خوبیاشو بگو،
چرا بدی شو میگی؟
خودت مگه خوبی؟
📚 تعيين مسافت شرعی
💠 سؤال: #مسافت_شرعی، چند #کیلومتر است و کیفیت محاسبه آن چگونه است؟
✅ جواب: مسافت شرعی که موجب شکسته شدن نماز می شود، حدود ۴۱ کیلومتر در مسافت امتدادی (فقط رفت) و ۲۰/۵ کیلومتر در #مسافت_تلفیقی (رفت و برگشت) است.
اگر سفر از شهر یا روستای مستقلی شروع می شود – هر چند نزدیک شهر یا روستای دیگری باشد -، آغاز مسافت، خروجی شهر یا روستاست و تا اول شهر #مقصد محاسبه می شود، مگر این که قصد رفتن به مکان خاص و مستقلی در کنار شهر مقصد را داشته باشد به گونه ای که عرفا رسیدن به شهر، رسیدن به مقصد محسوب نشود و شهر تنها مسیری برای رسیدن به مقصد باشد، مانند برخی دانشگاه ها یا پادگان ها یا بیمارستان هایی که در کنار شهر هستند، که در این صورت در محاسبه مسافت تا همان مکان خاص در نظر گرفته می شود.
#احکام_سفر #معیار_مسافت_شرعی
🆔 @ghasedak40
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢ای ساقی دشت بلا یا ابوفاضل ع
❤با وفا عباس ع...
#محرم
#امام_حسین ع
#حضرت_ابالفضل ع
#ما_ملت_امام_حسینیم
@ghasedak40
سه شنبه ۱۸شهریور ماه ۱۳۹۹
با بهترین تحلیل های سیاسی ما را همراهی کنید
🔰🔰🔰🔰
@ghasedak40
▼حرف روز
اصلاح قانون به نفع مردم
انتخابات شوراها از سازوکار متفاوتي از ديگر انتخابات کشور برخوردار است. اولين دوره انتخابات شوراها با روي کار آمدن دولت اصلاحات کليد خورد. اين دولت که توسعه سياسي را اولويت اول کاري خود قرار داده بود، تلاش کرد تا اصول معطلمانده در باب شوراها را عملياتي کند و در زمستان سال 1377 بود که اولين انتخابات را برگزار نمود. نظارت بر اين انتخابات متفاوت از ديگر انتخابها، بر عهده شوراي نگهبان گذاشته نشده است و کميتهاي متشکل از نمايندگان مجلس، نظارت بر اين انتخابات و تأیید صلاحيت نامزدها را بر عهده داشته و دارد. مکانيزم اجرايي اين انتخابات البته همواره با نقدهاي جدي روبرو بوده است و کارشناسان مختلفي دراینباره اظهارنظر کردهاند. بهتازگی مجلس يازدهم و کميسيون شوراهاي آن در صدد تصويب طرحي هستند که روند برگزاري اين انتخابات را تغيير میدهد. اين طرح با هدف اصلاح روند بررسي و نظارت انتخابات مطرح گرديده است. طرحی که با انتقاد جریان اصلاحطلب روبرو است و آنها معتقدند واگذاری نظارت بر انتخابات شوراها به شوراي نگهبان، موجب انحصارگرايي است.
نکات تحليلي: 1- در نظام اسلامي مشروعيت کارگزاران به آن است که افرادي در رأس قدرت قرار گيرند که از صلاحيت لازم براي تصدي قدرت برخوردار باشند. رأی و خواست و انتخاب مردم نيز بايد به صاحبان صلاحيت تعلق گيرد، وگرنه اعتبار و مشروعيتي نخواهد داشت. در اين الگو شوراي نگهبان وظيفه بررسي صلاحيتها را بر عهده دارد تا صاحبان حداقل صلاحيت براي رقابت تأیید شوند. مردم از ميان صالحين، اصلح را که خود ميپسندند انتخاب ميکنند. 2- آنچه از عملکرد شوراي نظارت منتخب مجالس گذشته بر انتخابات شوراها پيش روي ماست، کارنامه غيرقابل قبولي است که حاصل آن تعطيلي چندين شوراي شهر در سراسر کشور، به جرم فساد و نفوذ مفسدين در آن است. اين امر بهخوبی حکايت از آن دارد که مکانيزم موجود براي برگزاري انتخابات، مکانيزمي فشل و پرخطا است که حتماً بايد مورد بازنگری قرار گيرد.
نکته راهبردی: مطابق با قانون اساسي، نظارت بر انتخابات رياست جمهوري، مجلس شوراي اسلامي و مجلس خبرگان رهبري بر عهده شوراي نگهبان گذاشته شده است. اين واگذاري بهخوبی صلاحيت شوراي نگهبان را براي نظارت آشکار ميسازد. اگر هم در مواردي خطاهايي نيز در عملکرد شوراي نگهبان بوده، بايد آن خطاها مرتفع گردد، نه آنکه جايگاه حقوقي تثبیت شده و مستدل اين شورا مورد هجمه قرار گيرد. ضمن آنکه پس از چهل سال و برگزاري قريب به چهل انتخابات و سازماندهی تشکيلاتي، اين شورا بهترين و توانمندترين مرجع نظارتي در کشور است. بدون شک مجلس در تلاش است تا قانون را به نفع مردم اصلاح کند تا افرادي که از صلاحيت لازم برخوردار نيستند، بر منصب قدرت تکيه نزده و از فسادهاي احتمالي جلوگيري شود. (نویسنده: مهدي سعيدي)
▼گزارش روز
فرار به جلو!
جریان سیاسی اصلاحات در سال 92 باوجود داشتن دکتر محمدرضا عارف در بین کاندیداهای ریاست جمهوری، او را مجبور به کنارهگیری کرده و بهصورت تمامقد از دکتر روحانی حمایت کرد. این جریان در سال 96 نیز پشت سر دکتر روحانی ایستاد و برای بار دوم نقشی مهم در رأی آوری وی ایفا کرد؛ اما چرا در اواخر این دولت و با نزدیک شدن به ایام انتخاباتی جدید، این جریان در صدد است تا از روحانی و دولت او فاصله بگیرد و بهجای آنکه در جایگاه پاسخگو حاضر شود، خود را بهعنوان منتقد وضع موجود و پرسشگر و مطالبه گر نشان میدهد؟
گزاره خبری: 1- «محمد خاتمی» رئیس دولت اصلاحات، در ادامه کنشهای انتخاباتی اردوگاه اصلاحطلبان، با انتشار ویدیویی، پس از چند سال و در ایام انتخاباتی مجدداً رخی نشان داد! وی بدون پذیرش هیچ مسئولیتی در قبال تشویق مردم به رأی دادن به دولت کنونی و بدون اشاره به تقصیر اصلاحطلبان در مشکلات معیشتی امروز، سعی کرد با کلیگوییهای همیشگی، جریان متبوعش را دغدغهمند مردم نشان دهد. خاتمی حدود نه ماه مانده به انتخابات ریاست جمهوری، تلاش میکند با فاصله گرفتن از دولت و همچنین با تولید سوژههای داغ رسانهای و انتخاباتی، از پاسخگویی به عملکرد دولت موردحمایتش فرار کند و زمینهسازی برای روی کار آمدن فرد دیگر از طیف خود را رقم بزند. 2- مصطفی فقیهی مدیرمسئول سایت انتخاب در توئیتی نوشت: «روحانی شب عید غدیر، با خاتمی تماس گرفته و ضمن تبریک عید، گلایه میکند که اطرافیانت، به دولت تهاجم میکنند. خاتمی اما سفره دلش باز شده و نیم ساعت، تندوتیز علیه دولت و اقدامات رئیسجمهور سخن میکند. مخلص کلام خاتمی این بود «تو هر چه خواستی، بیمشورت کردی، دیگر از ما چه میخواهی»!
نکته راهبردی: 1- گرچه جریان اصلاحات در تلاش است تا خود را جدا از دولت روحانی نشان دهد؛ اما واقعیت آن است که طی سالهای اخیر قوه مجریه و مجلس در اختیار این جریان سیاسی قرار داشته است. طی سالهای اخیر سیاست حاکم بر این دو قوه بهجای نگاه به درون و توجه به ظرفیتهای بومی و برقراری روابط حسنه با کشورهای دوست و بیطرف، بر مذاکره با غرب استوار بود. اکنون نتیجه این نگاه خوشبینانه تنها دستانی خالی است که موجب شده است این جریان برای فرار از مسئولیت و جلب نظر مجدد افکار عمومی در انتخابات پیش رو، خود را در جایگاه مدعی و معترض جا بزند. 2- نیروهای جریان اعتدال و دولت، شباهت قریبی با حلقه یاران موسوی در سال ۸۸ و اعضای ستاد انتخاباتی وی دارد؛ عباس آخوندی، بیژن نامدار زنگنه، اسحاق جهانگیری، علی ربیعی، مجید انصاری، رضا صالحی امیری، معصومه ابتکار، محمدرضا نعمتزاده، اکبر ترکان و... همه از اعضای برجسته جریان اصلاحطلب و حامی میرحسین موسوی هستند که در دولتهای یازدهم و دوازدهم مناصب بالای اجرایی داشته و دارند. (نویسنده: فرهاد کوچکزاده)