▼گزارش روز
منتظران به نگاه ترحمآمیز بایدن!
جمهوری اسلامی در چهل سال گذشته تجربه تقابل با هر دو جریان سیاسی آمریکا را دارد. دو حزب سیاسی در اصل دشمنی با ایران اسلامی با هم اشتراک نظر دارند، اما در عمل راهی متفاوت را انتخاب میکنند. نکته مهم آن است که برخی از جریانات سیاسی کشورمان به این مسئله توجه نداشته و امیدواری کاذب به جامعه القا میکنند.
گزاره خبری: 1- حشمتالله فلاحت پیشه (نماینده سابق مجلس) در روزنامه آفتاب یزد نوشت: «هماکنون بایدن پیروز شده است و نخستین سیگنالهای این پیروزی نیز به شکلی مثبت در بازارهای اقتصادی ایران دیده شده است؛ بنابراین برخلاف این تحلیل سنتی که میان جمهوریخواهان و دموکراتها تفاوتی وجود ندارد، مقایسه مصداقی ترامپ با اوباما و در آینده بایدن و ترامپ نشان خواهد داد که برخی تفاوتها وجود دارد. با آمدن بایدن به نظر میرسد عقلانیت تا حدی در کاخ سفید دیده شود». 2- محمدرضا تابش از مدعیان اصلاحطلبی در روزنامه دولتی ایران نیز نوشت: «آن چیزی که مردم را درنهایت به جایی میرساند که در رفتار خود اینگونه واکنش نشان دهند که نتیجه انتخابات آمریکا در زندگی آنها تأثیر دارد، مجموعه اتفاقاتی است که روی زمین رخ میدهد. نمونه آن سیر اتفاقات بعد از امضای برجام است؛ جایی که تا قبل از قدرت گرفتن ترامپ، رشد اقتصادی در کشور رقم میخورد و اوضاع اقتصادی چشمانداز کاملاً مثبتی میگیرد، اما بهمحض تغییر سیاست در واشنگتن و تقابل کاخ سفید با برجام، تحریمها مشکلاتی را برای اقتصاد کشور به وجود میآورد، چنانکه رئیسجمهوری هم تأکید دارند ریشه بسیاری از مشکلات کشور در کنار کرونا، همین تحریمهای حداکثری دونالد ترامپ است».
گزاره تحلیلی: 1- بر اساس تجربه 40 ساله انقلاب اسلامی، عمده تحریمهای اعمال شده بر ضد کشورمان در دوره دموکراتها بوده است. برای مثال، جیمی کارتر در ۱۲ نوامبر ۱۹۷۹ واردات نفت خام یا محصولات مشتق شده از نفت تصفیه شده ایران به امریکا را ممنوع اعلام کرد. همچنین در دوره او بود که عملیات نظامی «پنجه عقاب» انجام شد و با طوفان شن در طبس به شکست مفتضحانه انجامید. در زمان کلینتون، دیگر رئیسجمهور دموکرات آمریکا، تحریمهای متعددی علیه ایران وضع شد که معروفترین آن قانون داماتو بود. اوباما، همحزبی او نیز تصویب قوانین سیسادا و تحریم ایران در سنای امریکا و گنجانده شدن تحریم نفت و بانک مرکزی ایران را برای قطع کامل روابط مالی و نفتی کشورمان فراهم کرد.
نکته پایانی: اینکه برخی مسئولین اجرائی شرط پیشرفت کشور و عبور از مشکلات را در ملاقات با کدخدا بدانند و برای آنکه صحت این نظر عامهپسند شود، در روز و ماههای منتهی به انتخابات آمریکا، گرانی بر مردم را تحمیل کنند و بعد با کاهش دادن قیمتها این موضوع به مردم القا شود که فرق اساسی بین ترامپ و بایدن (جمهوریخواه و دموکرات) وجود دارد، گناهی نابخشودنی و تحریف آشکار واقعیتها است و همچون دوره چندساله دلخوشیها برای گشایشهای برجامی، کشور و ملت را بار دیگر معطل روی کار آمدن بایدن و نگاه ترحمآمیز او به ایران نگه میدارد. (نویسنده: فرهاد کوچکزاده)
▼ خبر ویژه
مملکت را معطل بایدن نکنید!
«مهدی رباطی»، مدیرعامل و رئیس هیئتمدیره کارگزاری بورس بیمه ایران گفت: «چه ترامپ توسط دادگاه رئیسجمهور شود یا بایدن، تا استقرار دولت جدید در ایران یعنی مرداد ١۴٠٠ هیچ اتفاق جدی در روابط ایران و آمریکا رخ نخواهد داد. ٩ ماه تعلیق دیگر اقتصاد اضافه میشود به سه سال و نیم گذشته. برگشت به برجام هم در کار باشد یک سال دیگر استارت میخورد، مملکت را معطل نکنید!»
Sedayeenghelab 184.mp3
3.33M
📢 #صدای_انقلاب شماره: 184
💠 تشریحی بر بیانات راهبردی مقام معظم رهبری در 13 آبان
🎙 دکتر یدالله جوانی
#مذاکره
#آمریکا
#سردار_جوانی
#بین_الملل
#سیاسی
✅ کانال قاصدک
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @ghasedak40
🌷 ۶ صفت دوستداران خدا:
🌷فسوف یأتی الله بقوم یحبهم...54 مائده
1.خدارادوست دارند
2.خداهم دوستشان دارد
3.بامومنین، مهربانند
4.باکفار،سرسختند
5.جهاددراه خدامیکنند
6.ازسرزنشهانمیترسند...۵۴مائده
🌷...فَسَوْفَ يَأْتِي اللَّهُ بِقَوْمٍ يُحِبُّهُمْ وَيُحِبُّونَهُٓ أَذِلَّةٍ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ أَعِزَّةٍ عَلَى الْكَافِرِينَ يُجَاهِدُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَلَا يَخَافُونَ لَوْمَةَ لَآئِمٍ...(٥٤)مائده
#سلام_به_ارباب✋🏻
صبحگاهان
ڪه خیالٺ بہ سرم مےآید
دســت بر سیـنہ دلـم
سمٺ حــرم مےآیـد...
بعد هر ذڪرسلامے
ڪه بہ تو مےگویم
عطرسیــب اسٺ
ڪه از دور وبرم مےآید...
سلام ارباب خوبم
negah2.darestani.mp3
2.52M
📲 فایل صوتی
🎙واعظ: حاج آقا #دارستانی
🔖 کنترل نگاه به نامحرم 🔖
🔴 #فرمول_جلب_محبّت_همسر
💠 آیهی ۳۱ سورهی رعد را بر خرما بخوانید و به آن بدمید و به همسر دهید تا بخورد.
وَلو اَنَّ قُراناً سُیِّرَتْ بِهِ الْجِبالُ اَوْ قُطِّعَتْ بِهِ الاَرْضُ اَوْ کُلِّمَ بِهِ الْمَوْتیٰ بَل لِلّهِ الْاَمْرُ جَمیعاً
💠 همچنین هزار و یک مرتبه ذکر "یا وَدود" را بر قند یا مقداری شربت شیرین بخوانید و به همسرتان بدهید تا میل کند.
⭕️ نکته: فقط به این ذکرها کفایت نکنید چرا که مراجعه به مشاور و یادگیری مهارتهای جلب محبّت همسر نیز لازم است.
🆔 @khanevadeh_313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍️ پیامبر اکرم (ص) :
🔷 أفضل العمل أدومه و إن قل.
برترین کار، با دوام ترین آنهاست، هر چند اندک باشد.
📚 (تنبیه الخواطر: 63/1)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از خاصیت قبرستون و مرگه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
🎥شعرخوانی طنز در حضور رهبر انقلاب.
🌺لبخندهای زیبا و دلنشین رهبری رو ببینید دلتون شاد بشه..😊
👈مخصوصا آخرش..☺️
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅
@Tanhamasirikerman
چهارشنبه ۲۱ آبان ماه ۱۳۹۹
با بهترین تحلیل های سیاسی ما را همراهی کنید
🔰🔰🔰🔰
@ghasedak40
▼حرف روز
انتخابات آمریکا و اقتصاد ایران
طی روزهای گذشته بازار ارز و طلا نوسانات زیادی را تجربه کرد. تحلیلهایی از کاهش قیمت در بازار مسکن وجود دارد و بازار بورس نیز بهنوعی متأثر از این شرایط است. این در حالی است که تنها اتفاقی که از نظر فعالین اقتصادی میتواند عامل این تغییرات در روزهای اخیر باشد، انتخابات آمریکاست.
نکات تحلیلی: 1- موضوع تأثیر پیروزی دموکراتها بر اقتصاد ایران به موضوعی جنجالی بین اصولگرایان و اصلاحطلبان تبدیل شده است. درحالیکه اصولگرایان قائل به صفر بودن تأثیر انتخابات آمریکا بر اقتصاد ایران هستند، اصلاحطلبان بهگونهای اظهار خوشحالی میکنند که گویا قرار است تمام مشکلات کشور با روی کار آمدن بایدن حل شود! 2- تأثیرپذیری بازار از انتخابات آمریکا نشان میدهد که کلیت اقتصاد ایران در دست فعالینی با نگاه لیبرالی است. در حقیقت تفکر حاکم بر اقتصاد ایران بروننگر است. بهرغم سفارشهای مؤکد مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) بر اقتصاد درونزا، این موضوع توسط دستگاههای مسئول، جامه عمل به خود نپوشیده است. 3- عهدشکنی آمریکا در عمل به تعهداتش از دوران حاکمیت دموکراتها آغاز شد و بهرغم خارج نشدن از برجام، به تعهدات برجامی خود نیز عمل نکردند؛ بنابراین در شرایط فعلی نیز بعید به نظر میرسد دموکراتها و سیستم حاکمه آمریکا بهراحتی امتیازی را به ایران بدهند. دولت جدید آمریکا سیاست دولت فعلی را به شکل و روشی جدید دنبال خواهد کرد. 4- کارشناسان اقتصادی قائل به این هستند که حداکثر 30 درصد مشکلات اقتصادی ما به خاطر تحریم است و ازآنجاکه سیاست آمریکا در قبال ایران تغییر خاصی نخواهد کرد میتوان بهصورت تقریبی چنین تصور کرد که بهبود شرایط اقتصادی ایران با روی کار آمدن دموکراتها بسیار ناچیز و نزدیک به صفر خواهد بود.
نکته راهبردی: نگاه صفر و صدی به موضوع تأثیرپذیری اقتصاد ایران از انتخابات آمریکا، دقیق نیست و بهرغم اینکه سیاست آمریکا در قبال ایران تغییر ماهوی نخواهد کرد لیکن انتظار سایر کشورها و فضای روانی جهانی متأثر از آن باعث میشود برخی موانع تجارت خارجی ایران کاهش یابد، اما این میزان از تغییرات قطعاً مشکل کشور ما را حل نخواهد کرد. برای حل مشکلات اقتصادی باید پایههای داخلی اقتصاد ایران تقویت شود که عبارتاند از: کنترل تورم و حفظ ارزش پول ملی، ارتقاء بهرهوری، افزایش تولید، تعمیق روابط اقتصادی با کشورهای همسایه و... (نویسنده: علی کارگر)
▼گزارش روز
آزادی بیان در منطق جهان غرب
در عصر کنونی مقوله آزادی بیان در گفتمان غربی تعریفی خاص دارد. منشأ این اختلاف با سایرین، در گم کردن حق یا مخلوط کردن آن با باطل است. بیانی که با باطل همراه است بههیچوجه آزادی نیست و هیچگاه نمیتواند باعث رشد انسان شود.
گزاره خبری: امریکا و کشورهای اروپایی که خود را مهد آزادی بیان میدانند و نسبت به کشور ما مدام این خواسته را مطرح میکنند، سخنرانیها، مصاحبهها و هرگونه اظهار عقیده ترامپ، معاونان و مشاورینش مبنی بر وجود تقلب گسترده و سازماندهیشده در انتخابات امریکا را قطع کردند و اجازه شنیدن حرفهایشان را به مردم ندادند. همچنین در توئیتر تمام پیامهای مربوط به تقلب در انتخابات آمریکا حذف شد. منطق چنین اقدامی نیز بیاساس و مستدل نبودن چنین ادعاهایی عنوان شده است؛ ولی در عوض همین رسانههای آمریکایی و توئیتر در ماجرای فتنه 88، 24 ساعته و با تمام توان خویش به دنبال جا انداختن شعار بیاساس تقلب در انتخابات ایران و حمایت از مدعیان آن بودند!
گزاره تحلیلی: درست است که ترامپ فردی لجوج، عنود و دروغگو است و در چهار سال اخیر بادی کاشت و طوفانی درو کرد؛ اما سیاست این روزهای رسانههای آمریکایی و اروپایی نیز تفسیر دلخواه از آزادی بیان و خفه کردن صداهایی است که در نقد ساختار و سیستم فاسد آمریکایی بلند میشود، چه این صداها از حلقوم ملتها بلند شود، چه حتی توسط رئیسجمهور امریکا! شاید این رسانهها به خیال خود در حال آرام کردن فضا هستند، اما وقتی معیار حق و باطل عوض شود، محصولی جز گسترش خشونت ندارد. انتخابات امریکا از نظر انصاف و انسانیت نمره صفر گرفت و تجاربی انبوه را برای ما به یادگار گذاشت. معیارهای متفاوت رسانهها در مورد مسئلهای مانند آزادی بیان آنها را رسوا کرد و همگان فهمیدند پمپاژ خبری رسانههای غربی فقط برای برچیدن کلمه حق از دنیا و ترویج نظام سرمایهداری غرب است. آنها با هر چیزی که میتواند انسان را در مسیر درست انسانیت قرار دهد، مبارزه میکنند و برای این کار از هیچ اقدامی فروگذار نیستند. مردم ما به چشم خود دیدند که استدلالهای این رسانهها در مشکلات کشورمان چگونه است و در مورد کشور خودشان چگونه؛ باشد که خوشخیالان نیز هوشیار شده و درس گیرند. (نویسنده: سید حسین خاتمی)
▼ خبر ویژه
مدیران قاجاری !
«محمدصادق کوشکی»، استاد گروه علوم سیاسی دانشگاه تهران در پاسخ به این پرسش که وزارت امور خارجه با وجود تحریمها و مسائلی مانند FATF و پالرمو چگونه میتواند در امور اقتصادی بینالمللی نقش فعالی را داشته باشد، گفت: «این مسائلی که شما مطرح کردید برای زمانی است که ما بخواهیم از اروپا و آمریکای شمالی کالایی بخریم. دنیا که فقط این مناطق نیست. امروز کشورهای زیادی هستند که حاضرند در قالبهای مختلف با ایران مبادله کالا و خدمات داشته باشند. ما امروز میتوانیم به خیلی از کشورها دانش فنی و مهندسی صادر کنیم و از این کشورها کالاهای موردنیاز خودمان را وارد کنیم. ما وقتی در سریلانکا پروژه نیروگاه ایجاد میکنیم و موفق هستیم، آنهم در شرایطی که در گذشته باید نفت میفروختیم و چای میخریدیم، حالا با انجام پروژه میتوانیم این خرید را انجام بدهیم. ما حتی در عرصههای مختلفی مانند برق و مهندسی در الجزایر همکاریهای خوبی داشتیم و آوردههای خوبی رقم زدیم. اگر قرار باشد کشوری مثل ایران بگوید که نمیتواند به خاطر FATF و پالرمو مشکلات اقتصادی خودش را حل کند، چون نمیتواند کالا از آمریکای شمالی و اروپا بخرد، اسمش را تغییر بدهیم و جیبوتی بگذاریم. آقایان سطح ایران را در حد قطر و عربستان سعودی تنزل دادند و این تصور را ایجاد کردند که فقط باید نفت بفروشیم و کالا بخریم. ما میتوانیم از فرصت تحریمها استفاده کنیم ولی نگاه آقایان مانند نگاههای دوران قاجار است».
🌷 تاکیدفراوان قرآن به فکر،دقت،توجه،
🌷افلا تعقلون....آیافکرنمیکنند؟۴۴بقره
افلایتدبرون القرآن...درقرآن تدبرنمیکنند؟۸۲نساء
🌷افلایتوبون الی الله...توبه نمیکنند؟۷۴مائده
🌷افلاتتفکرون...فکرنمیکنند؟۵۰انعام
🌷افلاتتذکرون...بیدارنمیشوند؟۸۰انعام
🌷افلاتتقون...تقواپیشه نمیکنند؟۶۵اعراف
🌷افلایرون...نمی بینند،؟۸۹طه
🌷افلایومنون...ایمان نمی آورند؟۳۰ انبیا
🌷افلاتسمعون...نمی شنوند؟۷۱قصص
🌷افلاتبصرون...نمی بینند؟۷۲قصص
🌷افلایسمعون...نمی شنوند:۲۶سجده
🌷افلایشکرون...شکرنمی کنند؟۳۵یس
🌷افلاینظرون...نمی بینند؟۱۷غاشیه
🌷افلایعلم..نمی دانند؟۹عادیات
☑️سوال
کسی که قسم می خوره که یه کاری رو نکنه ، بعد دوباره این کار میکنه کفاره اش چیه؟
✅پاسخ
اگر قسم بخورد كه كارى را انجام دهد يا ترك كند (مثلًا قسم بخورد كه روزه بگيرد يا دود استعمال نكند)، چنانچه عمداً مخالفت كند، بايد كفاره بدهد، يعنى:
1- آزاد كردن بنده.
2- يا ده فقير را سير كند، يعنى به ده فقير غذا بدهد و بخورند تا سير شوند.
3- يا ده فقير را بپوشاند.
4- اگر اينها را نتواند بايد سه روز پى در پى روزه بگيرد.
📚توضيح المسائل (امام خمينى)، ص: 567مسأله 2540.
__________
🔃 جهت فراگیری احکام، لطفا نشر دهید...